[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אדם:
סודוודו עושה כדבריך ורץ לעבר ג'יודוד עם זרוע הפטיש, לפתע ברוק מחייך ואומר לג'יודוד "עמוד במקומך!"
אתה מסתכל בתמיע מבלי להבין מה הוא עושה וממשיך בשלך, סודוודו מגיע אל ג'יודוד ומרים את היד לתקוף בזרוע פטיש, אך לפתע ברוק צועק "עכשיו ג'יודוד תתחמק, ותקוף את רגליו באגרוף ממוקד".
ג'יודוד מתחמק בקלות, ותוקף את רגלו הימנית של סודוודו באגרוף ממוקד חזק...
אתה מבין שברוק עבד איתו הרבה על מהירות פיזית ומחשבתית ושזה לא הולך ליהיות קל!
אחר-כך ג'יודוד משתמש בגלגול וממהר להתרחק מסודוודו, הוא מתגלגל היישר לעבר סלע גדול ומשתמש בזריקת אבנים.
מה תעשה?
סליחה אחי,מקווה שלא עצבנתי אותך.. לא יקרה שוב =]
"אוקי טריקו,נראה לטורקול הזה שאנחנו מסוגלים!" אקרא לעבר טריקו "אוקי תנסה לירות קליע זרעים על פרצופו של טורקול ותרוץ אליו הכי מהר שאתה יכול ואחר כך תתשמש בחבטה על פרצופו ואז מהר תמצא מחסה מאחורי סלע או עץ כדי להימנע ממתקפות האש שלו" אומר לו
אולי הגזמתי בתגובה שלי, אבל פשוט אני מדבר על זה שברגע שלא הולך לך חלק אתה פשוט מוותר.. שים לב שהתקדמת ועד עכשיו לא עשית קרב רציני אחד!
אני אומר את זה בגלל שעוד מעט תגיע לקרב נגד ניב.. שזה היריב שילווה אותך לכל הדרך, מה תגיד לו גם לא עכשיו?
זה לא שאתה נגד גארטינה בשיא כוחו, כולה טורקול..
תתעזרו בסבלנות ב-3 דקות הקרובות יהיה עדכון!!!
סם:
טריקו יורה בקליע זרעים, טורקול לא מתרשם גם הפעם.. הוא משתמש בגחלת כהגנה מקליע הזרעים ודיי בקלות.
טריקו מסתכל עליך בחיוך ואתה מסמן לו שעכשיו, הוא משתמש במהירות יוצא מהר לטורקול בעוד הוא תוקף בקליע הזרעים..
לפתע טריקו מזנק לעבר טורקול עם החבטה שפוגעת היישר בפניו ודוחקת אותו בחזקה לאחור!
טורקול מנער את ראשו בכדי להתאושש, הוא מחייך עליך "טוררקווווללל" הוא קורא בקול בעוד קיטור יוצא מנחיריו.
הוא מתכנס בתוך השיריון שלו מנזק לעבר טריקו במהירות רבהאתה מבין שזה סחרור מהיר, טריקו מנסה לעדוף אותו בחבטה אך הוא מעיף את טריקו לאחור!
מה תעשה?
אדם:
אתה מעודד את סודוודו והוא מחייך עליך, הוא לא מתכוון להקל על ברוק והוא לטובתך לגמריי!
הוא יוצא בקצה כפול בשיא המהירות שלו לעבר ג'יודוד, ג'יודוד משתמש בגלגול וטס היישר לעבר סודוודו, הם מתנגשים אחד בשני ונוצר פיצוץ חזק שמעיף את שני הפוקימונים לאחור..
סודוודו מתאושש ראשון, ברוק מבחין בכך וזורק לך הערה "נצל את זה, קדימה!"
מה תעשה?
יגאל:
אתה מוציא את צ'רמנד החוצה, ברוק מתבונן בוא ואומר "צ'רמנדר מה? בחירה מעניינת..", הוא מוציא את הג'יודוד שלו.
הוא שולח אותו לעבר צ'רמנדר עם כדור ג'יירו מהיר במיוחד!
מה תעשה?
ניב:
הוא אמר לך שאתה תתחיל.. טוב לא משנה בוא פשוט נמשיך את זה :/
- - - - - - - - - - - - - - - -
"אוקיי צ'ימצ'אר תקוף בלהביור!" קורא ניב והצ'ימצ'אר שלו תוקף בלהביור עצמתי!
מה תעשה?
לי:
שאפט אחי, בדקתי;)
- - - - - - - - - - - - - - - -
"אוקיי, עם בשאפט תרצה להילחם זה מה שתקבל.." הוא אומר בחיוך ואז צועק "פראסטו!" ויוצא מגלימתו פוקדור!
הפוקדור נפתח וממנו יוצא שאפט.. לפתע הודיני שואל "נו במי אתה משתמש?"
איך תגיב? מה תעשה?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אדם:
סודוודו רץ לעבר ג'יודוד במהיררות עם בעיטה נמוכה, סודווד כמעט פוגע אך ברגע האחרון ברוק צועק "ג'יודוד חסום עכשיו!" ולפתע ג'יודוד תופס ברגלו של סודוודו, ומשליח אותו לאוויר ותוקף בכדור ג'יירו!
כדור הג'יירו פוגע ישירות בסודוודו שנופל בעצמה על רצפת הזירה, הוא מנסה לקום.. אך לא מצליח, "סודוודו אינו מוסגל להלחם, ג'יודוד הוא המנצח בקרב!"
"זה היה קרב טוב מאוד, תודה שהפתעתי אותך.." אומר ברוק וצוחק...
איך תגיב? מה תעשה?
סם:
צודק סליחה, ערבבתי תגובה שלך עם של אחד אחר...
- - - - - - - - - - - - - - -
טורקול אינו מפסיק להסתחרר, הוא לא עוצר ומתנגש עם כל דבר שעומד בדרכו
טריקו משתמש במהלך שלך ומנסה לבצע אותו אך טורקול פוגע בוא הוא דוחק אותו לקיר בעוד הוא מסתובב!
טריקו לא מוותר הוא מתרכז במהירות הסיבוב ותוקף בקליע הזרעים, לפתע נשמע פיצוץ מתוך השריון של טורקול..
טורקול יוצא מהחורים ומעיף מימנו את טריקו, טורקול משתמש במסך עשן ומשנה את פני הזירה לטובתו.
טריקו אינו מסתדר בתוך מסך העשן.. הוא מתחיל לחשוש הוא לא יודע מאיפה תבוא ההתקפה...
מה תעשה?
ניב:
אחיי יש לך שגיאות כתיב נוראיות... זה לא הולך ככה! מזה מיקל? ומה הקשר אחראי?
- - - - - - - - - - - - - -
...
לי:
אתה מוציא את צ'ימצ'אר החוצה, הודיני לא מחכה שנייה ומצווה על שאפט לתקפוף בנגיחת ראש!
מה תעשה?
אדם:
סודוודו רץ לעבר ג'יודוד במהיררות עם בעיטה נמוכה, סודווד כמעט פוגע אך ברגע האחרון ברוק צועק "ג'יודוד חסום עכשיו!" ולפתע ג'יודוד תופס ברגלו של סודוודו, ומשליח אותו לאוויר ותוקף בכדור ג'יירו!
כדור הג'יירו פוגע ישירות בסודוודו שנופל בעצמה על רצפת הזירה, הוא מנסה לקום.. אך לא מצליח, "סודוודו אינו מוסגל להלחם, ג'יודוד הוא המנצח בקרב!"
"זה היה קרב טוב מאוד, תודה שהפתעתי אותך.." אומר ברוק וצוחק...
איך תגיב? מה תעשה?
"סודוודו תחזור!" אצעק ואחזיר את סודוודו לפוכדור שלו
"אתה עשית עבודה מעולה!" אגיד
"הנה ברוק תפוס אותו" ואני אזרוק את הפוכדור לברוק
'אני חושב שג'יודוד נחלש בקרב אז אני מקווה שפרינפלאפ יוכל לנצח אותו בקלות'
אחשוב...
"קדימה פרינפלאפ! צא החוצה!" אצעק ואזרוק את הפוכדור לאוויר
"פרינפלאפ מהר תתקוף בקרן בועות ואז פעימת מים קדימה!" אצעק
ואצביע על הג'יודוד של ברוק
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)