Pokemon GO
עמוד 27 מתוך 88 ראשוןראשון ... 1725262728293777 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 391 עד 405 מתוך 1308
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    יגאל:
    צ'רמנדר נראה רענן ובטוח בעצמו.. הוא מתחמק מכדור הג'יירו ביעילות ועובר לנגיחת ראש, אך ג'יודוד לא מתרשם..
    הוא חוסם את צ'רמנדר דיי בקלות ותוקף באגרוף ממוקד שפוגע בדיוק בבטן של צ'רמנדר ומעיף אותו לאחור!
    צ'רמנדר לא מוותר הוא קם על רגליו מיד, ברוק לא מגלה רחמים ושולח את ג'יודוד למתקפת אגרוף ממוקד נוספת.
    מה תעשה?

אדם:
    פרינפלאפ יוצא החוצה, מאז מרכז הפוקימונים לא השתמשת בוא והוא נראה רענן ומוכן לקרב.
    פרינפלאפ יוצא בקרן בועות אך ברוק מחזיר את ג'יודוד בחזרה לפוקדור, אתה מסתכל עליו בסקרנות והוא אומר "רגע, תמתין.. מכוון שהרגע סיימנו קרב אני רשאי להחליף פוקימון, עכשיו אני יתן לך קרב שלא תשכח בחיים!" הוא אומר לך בחיוך..
    לפתע הוא מוציא מהכיס פוקדור זורק אותו בעצמה וצועק "קדימה סטיליקס, צא החוצה!!!"
    לפתע עומד מולך סטילקס שניראה גדול ובריא אתה שולף את הפוקדע ולומד עליו מידע בעוד אתה נדהם מכמה שהוא נראה עצמתי!
    סטיליקס שואג שגאה חזק וארוכה ואז ברוק אומר "קדימה בוא נתחיל!"
    מה תעשה?

סם:
    אני במקומך ההיתי אומר לטריקו להתקופף למטה ולחפש את רגליו של טורקול, פחות מסובך..אבל גם שלך רעיון!
    - - - - - - - - - - - - - - - - -
    טריקו מזנק לאוויר הכי גבוהה שהוא רק יכול, הוא מחפש את טורקול אך לא מצליח ליראות.. לפתע הוא מבחין בתזוזות קלות בעשן..
    הוא משתמש במהירות בקליע זרעים, זה היה אכן טורקול שנפגע בראשו, מסך העשן מתדלל... טורקול נראה עצבני!
    הרבה קיטור יותר יוצא מימנו לפתע הוא מתחיל לזהור באור אדום חזק, אתם לא מבינים מה קורה..
    ואז הוא משחרר מתקפת חימום יתר עצמתית שפוגעת ישירות בטריקו!
    נראה שהוא נפגע ממש חזק.. הוא נשכבעל הרצפה אתה רץ להרים אותו ולפתע הוא עוצר מבעדיך, הוא לא מוכן להיכנע ומחכה להוראה הבאה!
    מה תעשה?

ניב:
    אתה לא יכול לבקש ממנו להתחמק מכל המתקפות.. אתה יכול לעשות את זה במשחק? ראית מישהוא עושה את זה בסדרה? מאיפה אתה יודע במה הוא ישתמש?
    - - - - - - - - - - - - - - -
    ... תערוך (פעם רביעית כבר..)

.

2. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי nivX10 צפה בהודעה
    אדם:
    פרינפלאפ יוצא החוצה, מאז מרכז הפוקימונים לא השתמשת בוא והוא נראה רענן ומוכן לקרב.
    פרינפלאפ יוצא בקרן בועות אך ברוק מחזיר את ג'יודוד בחזרה לפוקדור, אתה מסתכל עליו בסקרנות והוא אומר "רגע, תמתין.. מכוון שהרגע סיימנו קרב אני רשאי להחליף פוקימון, עכשיו אני יתן לך קרב שלא תשכח בחיים!" הוא אומר לך בחיוך..
    לפתע עומד מולך סטילקס שניראה גדול ובריא אתה שולף את הפוקדע ולומד עליו מידע בעוד אתה נדהם מכמה שהוא נראה עצמתי!
    מה תעשה?
    "אני איתך אחי" אומר בחיוך גדול
    "קדימה פרינפלאפ בוא נראה לו מה אנחנו יכולים לעשות!" אצעק
    'הסטיליקס הזה נראה חזק אבל אני לא הולך לוותר בקלות כזאת' אחשוב
    "קדימה פרינפלאפ תשתמש בפעימת מים על סטיליקס ומיד אח"כ תשתמש במערבולת!" אצעק

3. משתמש מנוסה
    [U][B]

סם:
    אני במקומך ההיתי אומר לטריקו להתקופף למטה ולחפש את רגליו של טורקול, פחות מסובך..אבל גם שלך רעיון!
    טריקו מזנק לאוויר הכי גבוהה שהוא רק יכול, הוא מחפש את טורקול אך לא מצליח ליראות.. לפתע הוא מבחין בתזוזות קלות בעשן..
    הוא משתמש במהירות בקליע זרעים, זה היה אכן טורקול שנפגע בראשו, מסך העשן מתדלל... טורקול נראה עצבני!
    הרבה קיטור יותר יוצא מימנו לפתע הוא מתחיל לזהור באור אדום חזק, אתם לא מבינים מה קורה..
    נראה שהוא נפגע ממש חזק.. הוא נשכבעל הרצפה אתה רץ להרים אותו ולפתע הוא עוצר מבעדיך, הוא לא מוכן להיכנע ומחכה להוראה הבאה!
    מה תעשה?

לא חושב שזה היה עובד,כי היה עשן.

"טריקו,אתה פשוט אדיר! שרדת חימום יתר! עכשיו אחרי כל שימוש בחימום יתר ההתקפה המיוחדת של טורקול מתחלשת כך שיש לנו יותר סיכוי לנצח!" אקרא לעברו בשמחה "אוקי אני רוצה שתרוץ אליו בזיגזגים ותירה קליע זרעים ואחר כך תקפוץ עם קלע הזרעים ותנחית על פרצופו את החבטה החזקה ביותר שיש לך" אומר לו

4. משתמש סופר ספאמר
    יגאל:
    צ'רמנדר נראה רענן ובטוח בעצמו.. הוא מתחמק מכדור הג'יירו ביעילות ועובר לנגיחת ראש, אך ג'יודוד לא מתרשם..
    הוא חוסם את צ'רמנדר דיי בקלות ותוקף באגרוף ממוקד שפוגע בדיוק בבטן של צ'רמנדר ומעיף אותו לאחור!
    צ'רמנדר לא מוותר הוא קם על רגליו מיד, ברוק לא מגלה רחמים ושולח את ג'יודוד למתקפת אגרוף ממוקד נוספת.
    מה תעשה?

אדם:
    מה תעשה?

סם:
    מה תעשה?

ניב:
    אתה לא יכול לבקש ממנו להתחמק מכל המתקפות.. אתה יכול לעשות את זה במשחק? ראית מישהוא עושה את זה בסדרה? מאיפה אתה יודע במה הוא ישתמש?
    - - - - - - - - - - - - - - -
    ... תערוך (פעם רביעית כבר..)
    אני אומר לצ'רמנדר לא לחמוק ולתקוף את האגרוף ממוקד בנגיחת ראש ואחרי זה אני אומר לו לתקוף בשריתות

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    ~יאללה חברים, אחרון להיום.. מחר אולי יש בית-ספר~

אדם:
    פרינפלאפ מכין בזריזות פעימת מים תוקף במהירות, סטיליקס משתמש בסופת חול חזקה ועמידה שמחלישה את פעימת המים והיא אינה מזיזה לו..
    אך פרינפלאפ לא מתאייש, הוא תוקף במערבולת את פניו של סטיליקס.. גם הפעם ברוק וסטיליקס לא מתרשמים, סטיליקס תוקף בנשימת דרקון חזקה מאוד ששוברת את המערבולת!
    "תצטרך לתת יותר מזה בשביל לנצח את הסטיליקס שלי." הוא אומר בחיוך... "ררר.. לעזזל!" אתה אומר לעצמך!
    אתה מבין שאתה חייב ליהיות יותר יצירתי ומתוחכם בשביל לנצח את סטיליקס..
    מה תעשה?

סם:
    טריקו רץ לא מוותר הוא רץ בזיגזג בכל הכוח שנשאר לא לעבר טורקול.. טורקול לא מוותר בקלות, הוא יורה בלהביור אל טריקו אך הוא לא מצליח לפגוע!
    טריקו מתחמק.. שוב ושוב.. לפתע טורקול מחייך הוא מתעה את טריקו ותוקף בלהביור שעובר מימין לשמאל רצוף..
    טריקו נופל בעצמה על פניו כל גופו משתפשף ברצפה, אך הוא עדיין לא מוותר!!!
    אתה וטורקול מסתכלים עליו נדהמים, לפתע טריקו מתחיל לזהור באור ירוק בוהק, והוא נרפא לגמרי!
    אתה מבין שטריקו למד סינטזה.. טריקו מרגישעכשיו רענן כחדש, הוא רץ אל טורקול במהירות מקסימלית וחובט בעצמה רבה היישר בפניו שטורקול.
    טורקול עף לאחור אל הקרקע, הוא מטמותת על הרצפה ואינו מסוגל עוד להילחם!
    מה תעשה?

יגאל:
    צ'רמנדר מסתכל עליך במבט לא מבין, אך הוא מחליט לסמוך עליך הוא מחכה שג'יודוד יתקרב והוא תוקף בנגיחת ראש!
    שני הפוקימונים עפים לאחור.. אך צ'רמנדר מצליח לקום ליפני ג'יודוד, הוא לא מאבד זמן ותוקף בשריטות חזקות.. שחובטות חזק בג'יודוד.
    ג'יודוד נראה טשוש.. נראה כאילו עם תתקוף עכשיו תסיים את הקרב!
    מה תעשה?

.

6. משתמש סופר ספאמר

אדם:
    פרינפלאפ מכין בזריזות פעימת מים תוקף במהירות, סטיליקס משתמש בסופת חול חזקה ועמידה שמחלישה את פעימת המים והיא אינה מזיזה לו..
    אך פרינפלאפ לא מתאייש, הוא תוקף במערבולת את פניו של סטיליקס.. גם הפעם ברוק וסטיליקס לא מתרשמים, סטיליקס תוקף בנשימת דרקון חזקה מאוד ששוברת את המערבולת!
    "תצטרך לתת יותר מזה בשביל לנצח את הסטיליקס שלי." הוא אומר בחיוך... "ררר.. לעזזל!" אתה אומר לעצמך!
    מה תעשה?

סם:
    טריקו רץ לא מוותר הוא רץ בזיגזג בכל הכוח שנשאר לא לעבר טורקול.. טורקול לא מוותר בקלות, הוא יורה בלהביור אל טריקו אך הוא לא מצליח לפגוע!
    טריקו מתחמק.. שוב ושוב.. לפתע טורקול מחייך הוא מתעה את טריקו ותוקף בלהביור שעובר מימין לשמאל רצוף..
    אתה וטורקול מסתכלים עליו נדהמים, לפתע טריקו מתחיל לזהור באור ירוק בוהק, והוא נרפא לגמרי!
    אתה מבין שטריקו למד סינטזה.. טריקו מרגישעכשיו רענן כחדש, הוא רץ אל טורקול במהירות מקסימלית וחובט בעצמה רבה היישר בפניו שטורקול.
    מה תעשה?

יגאל:
    צ'רמנדר מסתכל עליך במבט לא מבין, אך הוא מחליט לסמוך עליך הוא מחכה שג'יודוד יתקרב והוא תוקף בנגיחת ראש!
    שני הפוקימונים עפים לאחור.. אך צ'רמנדר מצליח לקום ליפני ג'יודוד, הוא לא מאבד זמן ותוקף בשריטות חזקות.. שחובטות חזק בג'יודוד.
    ג'יודוד נראה טשוש.. נראה כאילו עם תתקוף עכשיו תסיים את הקרב!
    מה תעשה?
    אני אומר לצ'רמנדר לגמור את ג'יודוד בנגיחת ראש בכל הכוח

7. משתמש מנוסה
    שם: אדם

אדם:
    מה תעשה?
    "אוקיי קדימה פריפלאפ תשתמש במערבולת שמשולבת עם קרן בועות קדימה!"

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [COLOR=Teal][U][B]א
    לי:
    אתה מוציא את צ'ימצ'אר החוצה, הודיני לא מחכה שנייה ומצווה על שאפט לתקפוף בנגיחת ראש!
    מה תעשה?
    אני אומר לצ'ימצ'אר"תתחמק בחפירה ואז תפיע אותו בגלגל אש"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    אוקיי תשמע, אני לא תכננתי שזה יהיה ככה בכלל, אבל ביום שישי יש לי מבחן בחשבון עם ציון (לא קביעת רמה!) וביום שני הקרוב יש לי מבחן באנגלית עם ציון (לא קביעת רמה!)
    אז כך שהיום יהיו שלושה עדכונים אחרונים, ואני יחזור לעדכן לאחר המבחנים..

מנהלים לא לנעול או להקפיא! לפי חוקי הפורום המשחק רשאי להישאר פתוח שבוע/שבועיים (לא זוכר בדיוק) ורק אז הוא מוקפא/ננעל..

.

10. משתמש מנוסה
    [SIZE=4][I]

סם:
    מה תעשה?

"צא פוכדור!" אקרא בשמחה ואחר כך אזרוק פוכדור ריק על טורקול.
    "כל הכבוד טריקו אתה מעולה!" אחייך אליו

11. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    שם בפורום: FakeBoy
    שם השחקן: ג'ון
    תיאור/תמונה:
    רקע אישי: מאז שג'ון זוכר את עצמו, הוא חי רק עם אמו, תמיד רצה לדעת מיהו אביו, אך אמו לא הוציאה מילה בעניין, ג'ון למד לטפל בעצמו, מכיוון שאימו היתה חוזרת כל יום מאוחר, יום אחד הוא קיבל מתנה מסתורית בדואר, זה היה מאבא שלו והיה שם פאנפי, הוא גידל את הפאנפי, ולאחר כחודש נשלחה עוד מתנה, שם היה עוד פוקימון, אזוריל. ג'ון טיפל בהם ככל שיכל, לאט לאט גדל מספר הפוקימונים, וג'ון פתח עסק של בית גידול, יום אחד הוא החליט להעביר את העסק לאימו, כדי לצאת למסע ולמצוא את אבא שלו.
    פוקימונים: מדקיפ
    אצל הפרופ':
    חפצים:
    פוקדורים (X3),תיק למסע , פוקדע , חכה ישנה , מחסניתTM's , מפת האזור , תרופות (X3)
    כסף: 600$
    הערות/בקשות מיוחדות: תודה שפינית בשבילי מקום, אני אשתדל להשקיע כמה שיותר!
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

12. משתמש מנוסה
    שם: שאלתי אותך?
    שם בפורום:דן
    שם השחקן:דן
    תיאור/תמונה:http://img363.imageshack.us/i/ginmarudv0.png/ לא שלי
    רקע אישי:דן נולד בעיר קטנה ושמה העיר סאנרייז,בעיר לא היה הרבה אנשים אך יהיה בה פוקימונים.
    לדן זוג הורים והם תמיד נתנו לו מה שרצה,יש לו אח גדול שהוא מאמן פוקימונים,אחיו הרבה שנים חקר את המחוז והסיג את כול התגים,היה לאחיו של דן פוקימון מיוחד שמו היה לוקאריו הוא היה ממש חזק,הוא היה הפוקימון הראשון של אחיו,לכן הם היו קשורים מאוד אחיו של דן הלך לחפש פוקימון אגדי ומאז דן לא ראה אותו לאחר 5 שנים כשדן ב 15 הוא יוצאה למסע ורוצה להיות מסטר הפוקימונים.
    פוקימונים:טורציק .
    אצל הפרופ':
    חפצים:
    פוקדורים (X3),תיק למסע , פוקדע , חכה ישנה , מחסנית TM's , מפת האזור , תרופות (X3)
    הערות/בקשות מיוחדות:לתפוס
    אחי מצטער אם הרקע קצר פשוט אני עייף מת.

Spoiler ספוילר

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי red dd צפה בהודעה
    שם בפורום:דן
    שם השחקן:דן
    תיאור/תמונה:http://img363.imageshack.us/i/ginmarudv0.png/ לא שלי
    רקע אישי:דן נולד בעיר קטנה ושמה העיר סאנרייז,בעיר לא היה הרבה אנשים אך יהיה בה פוקימונים.
    לדן זוג הורים והם תמיד נתנו לו מה שרצה,יש לו אח גדול שהוא מאמן פוקימונים,אחיו הרבה שנים חקר את המחוז והסיג את כול התגים,היה לאחיו של דן פוקימון מיוחד שמו היה לוקאריו הוא היה ממש חזק,הוא היה הפוקימון הראשון של אחיו,לכן הם היו קשורים מאוד אחיו של דן הלך לחפש פוקימון אגדי ומאז דן לא ראה אותו לאחר 5 שנים כשדן ב 15 הוא יוצאה למסע ורוצה להיות מסטר הפוקימונים.
    פוקימונים:טורציק .
    אצל הפרופ':
    חפצים:
    פוקדורים (X3),תיק למסע , פוקדע , חכה ישנה , מחסנית TM's , מפת האזור , תרופות (X3)
    הערות/בקשות מיוחדות:לתפוס
    אחי מצטער אם הרקע קצר פשוט אני עייף מת.
    רשום, לגבי הבקשה אני יראה עם אוכל להתחשב בא, עם תראה השקעה ויצירתיות תוכל לבחור גם גרולייט זוהר!
    אבל אני משתמש בתוכנה ששולפת שמות אוטומטית.. אז במידה ואין לך פרס אני לא יודע עם אוכל להבטיח
    עם יצא גראולייט אז אתה תקבל אותו!
    מאוד שמח שהחלטת להרשם אגב.

ציטוט פורסם במקור על ידי FakeBoy צפה בהודעה
    שם בפורום: FakeBoy
    שם השחקן: ג'ון
    תיאור/תמונה:
    רקע אישי: מאז שג'ון זוכר את עצמו, הוא חי רק עם אמו, תמיד רצה לדעת מיהו אביו, אך אמו לא הוציאה מילה בעניין, ג'ון למד לטפל בעצמו, מכיוון שאימו היתה חוזרת כל יום מאוחר, יום אחד הוא קיבל מתנה מסתורית בדואר, זה היה מאבא שלו והיה שם פאנפי, הוא גידל את הפאנפי, ולאחר כחודש נשלחה עוד מתנה, שם היה עוד פוקימון, אזוריל. ג'ון טיפל בהם ככל שיכל, לאט לאט גדל מספר הפוקימונים, וג'ון פתח עסק של בית גידול, יום אחד הוא החליט להעביר את העסק לאימו, כדי לצאת למסע ולמצוא את אבא שלו.
    פוקימונים: מדקיפ
    אצל הפרופ':
    חפצים:
    פוקדורים (X3),תיק למסע , פוקדע , חכה ישנה , מחסניתTM's , מפת האזור , תרופות (X3)
    הערות/בקשות מיוחדות: תודה שפינית בשבילי מקום, אני אשתדל להשקיע כמה שיותר!
    בפנים, אני סומך עליך שתיהיה שחקן טוב.. מרוצה מאוד מזה שבסוף אתה נרשם, בהצלחה!!!

~הודעה לכולם, עדכון ראשון מחר אחריי שאחזור מבצפר.. מחר המבחן האחרון עד לאחריי כיפור~

.

14. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    התחלה:
    אתם קמים משינה, לא ביקיצה טבעית.. בגלל השעון המעצבן, שולחים עליו יד ונותנים לו כמה מכות, אחת המכות מסובבת אותו עליך.
    וממבט חטוף אתם רואים שהשעה 8:34 ואז נזכרים צריך להיות במעבדת הפורפסור עד 11:00, זהו היום מתחילים דרך חדשה בחיים!
    קמים מן המיטה, מתמתחים היטב ולוקחים את הנשימה הנורמאלית הראשונה של הבוקר.. משם אתם הולכים על חדר השירותים, שוטפים פנים ומצחצחים שאת השיניים היטב היטב!
    ואחרי התנקות אחרונה עם המגבת אתם מסתכלים במראה ועולה לכם חיוך, חיוך של התרגשות שכזה ביחד עם הרבה שאלות של &quot;מה יהיה?&quot;, &quot;כמה רחוק אגיע?&quot;, &quot;מה אראה במסע?&quot;
    משם את רצים במהירות בחזרה על החדר ואל ארון הבגדים.. פותחים את הארון בכוונה להחליט מה ללבוש ואז אתם רואים שם מארז שקוף ובוא הבגדים חדשים יפים ונקיים, חגורת לנייד את הפוקדורים ותיק לדברים שתצטרכו לקחת עמכם..
    לוקחים את זה מחייכים וחושבים לכם בראש &quot;אמא.. את הכי בעולם!&quot; לאחר שלבשתם את הבגדים והכנסתם את כל הדברים שאתם צריכים לתיק אתם לוקחים את הכל ויורדים למטה אל המטבח..
    שם מחכה לכם אמא שלכם:
    עם חיוך גאה שמעולה בעצב, אתם רק באים להגיד לה שאין מה לדאוג והיא פשוט מושכת לכם את היד עליה ואז מחבקת אתכם חזק חזק!
    ואז היא מביאה לכם בקבוק מים גדול לדרך וסנדוויץ' עם הממרח שאתם הכי אוהבים ולבסוף מעטפה עם 600$ למסע החדש.
    אתם ממש ממש מודים לה מחבקים אותה עוד חיבוק אחרון ופונים על הלדת, אתם פותחים הדלת ונושמים נשימה ארוכה ואומרים לעצמכם &quot;זהוא אני יוצא עכשיו לשנות את חיי!&quot;..
    לאחר הליכה של 7 דקות את מגיעים למעבדת הפורפסור בחשש קל דופקים על הדלת 3 פעמים,ולפתע הדלת נפתחת תוך שניות!
    מהמעבדה יוצא אדם עם שיער אדום לבוש בחולצה שחורה ומבט רצני:
    אתם נתקלים בוא בטעות ושניכם נופלים אל הרצפה, לפתע הוא מסתכל עליכם במבט טיפה רותן ואומר לכם: &quot;תגיד אתה משתמש בעיניים שלך לפעמים?&quot;
    אתם מחזירים: &quot;כן ואתה?&quot;
    ואז הוא משיב לכם: &quot;יש לך מזל שאני ממהר, אחרת אתה והפוקימון שאתה הולך לבחור ההיתם חווים את ההפסד הראשון שלכם!&quot; ומסתובב.. וממשיך ללכת.
    אתם צועקים לו: &quot; בפעם הבאה שנפגש נראה מי יהיה המפסיד ומי יהיה המנצח!&quot;
    הוא מרים את היד ועושה איתה צורה של &quot;פקה פקה&quot; ומסתלק מין המקום..|
    אתם שכולכם עצבניים מההתנהגות של אותו ילד כלפייכם חושבים לעמכם: &quot;בפעם הבאה שניפגש הוא עוד יראה...&quot;
    ואבל לרגע אתם מפסיקים לחשוב על העניין וחוזרים לעניינכם, פותחים את הדלת ולפתע פוגשים באדם בעל שיער אפור חלוק לבן וחיוך מסתכרן על פניו:
    ואז הוא פונה עליכם ואומר: &quot;שלום אני פרופסור ראלף, מה שמך בחור צעיר?&quot;
    ואתם משיבים: &quot;שמי הוא XXX!&quot; (שמכם)
    ואז הפרופסור שואל אותך בהתעניינות מרובה: &quot;נו.. אז חשבת באיזה פוקימון תבחר?&quot;
    אתם מהנהנים עם הראש בהתלהבות ואומר: &quot;כן, כן, אני אבחר בXXX&quot; (הפוקימון שלכם)
    ואז הפרופסור משיב בחיוך: &quot;בחירה מעולה, הוא פוקימון מאוד חברותי חזק ומעניין&quot; הוא אומר בעודו הולך להביא את הפוקדור.
    ואז הוא מושיט את היד ובידו פוקדור: &quot;הנה הוא, ברכותיי&quot; הוא גם מביא לכם 3 פוקדורים ופוקידע.
    אתם מודים לו מאוד מברכים אותו לשלום ויוצאים מן המעבדה, משם את פותחים את המפה ופונים לדרך 001!
    כשאתם מגיעים לשם את כבר מתחילים ליראות את הפוקימונים מבין השיחים ועצים, מסתכלים עליכם במבט חטוף ומתחבאים מיד.. את האוויר הנקי.. ואת הטבע שקורא לך לצאת למסע..
    אך אתם נעצרים, מוציאים את הפוקדור של XXX (הפוקימון שחברתם) מסתכלים עליו לכמה רגעים לוחצים על הכפתור במרכז הפוקדור והוא יוצא.
    "שלום מאדקיפ" אני אומר לפוקימון החדש שלי.
    "אני המאמן החדש שלך, ואני מקווה שביחד אף אחד לא ינצח אותנו!"
    "עכשיו בוא נלך לחפש עוד פוקימון, כדי שנוכל להוסיף אותו לקבוצה שלנו!" אני אומר בהתלהבות.
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

15. משתמש מנוסה
    שם: שאלתי אותך?
    התחלה:
    אתם קמים משינה, לא ביקיצה טבעית.. בגלל השעון המעצבן, שולחים עליו יד ונותנים לו כמה מכות, אחת המכות מסובבת אותו עליך.
    וממבט חטוף אתם רואים שהשעה 8:34 ואז נזכרים צריך להיות במעבדת הפורפסור עד 11:00, זהו היום מתחילים דרך חדשה בחיים!
    קמים מן המיטה, מתמתחים היטב ולוקחים את הנשימה הנורמאלית הראשונה של הבוקר.. משם אתם הולכים על חדר השירותים, שוטפים פנים ומצחצחים שאת השיניים היטב היטב!
    ואחרי התנקות אחרונה עם המגבת אתם מסתכלים במראה ועולה לכם חיוך, חיוך של התרגשות שכזה ביחד עם הרבה שאלות של &quot;מה יהיה?&quot;, &quot;כמה רחוק אגיע?&quot;, &quot;מה אראה במסע?&quot;
    משם את רצים במהירות בחזרה על החדר ואל ארון הבגדים.. פותחים את הארון בכוונה להחליט מה ללבוש ואז אתם רואים שם מארז שקוף ובוא הבגדים חדשים יפים ונקיים, חגורת לנייד את הפוקדורים ותיק לדברים שתצטרכו לקחת עמכם..
    לוקחים את זה מחייכים וחושבים לכם בראש &quot;אמא.. את הכי בעולם!&quot; לאחר שלבשתם את הבגדים והכנסתם את כל הדברים שאתם צריכים לתיק אתם לוקחים את הכל ויורדים למטה אל המטבח..
    שם מחכה לכם אמא שלכם:
    עם חיוך גאה שמעולה בעצב, אתם רק באים להגיד לה שאין מה לדאוג והיא פשוט מושכת לכם את היד עליה ואז מחבקת אתכם חזק חזק!
    ואז היא מביאה לכם בקבוק מים גדול לדרך וסנדוויץ' עם הממרח שאתם הכי אוהבים ולבסוף מעטפה עם 600$ למסע החדש.
    אתם ממש ממש מודים לה מחבקים אותה עוד חיבוק אחרון ופונים על הלדת, אתם פותחים הדלת ונושמים נשימה ארוכה ואומרים לעצמכם &quot;זהוא אני יוצא עכשיו לשנות את חיי!&quot;..
    לאחר הליכה של 7 דקות את מגיעים למעבדת הפורפסור בחשש קל דופקים על הדלת 3 פעמים,ולפתע הדלת נפתחת תוך שניות!
    מהמעבדה יוצא אדם עם שיער אדום לבוש בחולצה שחורה ומבט רצני:
    אתם נתקלים בוא בטעות ושניכם נופלים אל הרצפה, לפתע הוא מסתכל עליכם במבט טיפה רותן ואומר לכם: &quot;תגיד אתה משתמש בעיניים שלך לפעמים?&quot;
    אתם מחזירים: &quot;כן ואתה?&quot;
    ואז הוא משיב לכם: &quot;יש לך מזל שאני ממהר, אחרת אתה והפוקימון שאתה הולך לבחור ההיתם חווים את ההפסד הראשון שלכם!&quot; ומסתובב.. וממשיך ללכת.
    אתם צועקים לו: &quot; בפעם הבאה שנפגש נראה מי יהיה המפסיד ומי יהיה המנצח!&quot;
    הוא מרים את היד ועושה איתה צורה של &quot;פקה פקה&quot; ומסתלק מין המקום..|
    אתם שכולכם עצבניים מההתנהגות של אותו ילד כלפייכם חושבים לעמכם: &quot;בפעם הבאה שניפגש הוא עוד יראה...&quot;
    ואבל לרגע אתם מפסיקים לחשוב על העניין וחוזרים לעניינכם, פותחים את הדלת ולפתע פוגשים באדם בעל שיער אפור חלוק לבן וחיוך מסתכרן על פניו:
    ואז הוא פונה עליכם ואומר: &quot;שלום אני פרופסור ראלף, מה שמך בחור צעיר?&quot;
    ואתם משיבים: &quot;שמי הוא XXX!&quot; (שמכם)
    ואז הפרופסור שואל אותך בהתעניינות מרובה: &quot;נו.. אז חשבת באיזה פוקימון תבחר?&quot;
    אתם מהנהנים עם הראש בהתלהבות ואומר: &quot;כן, כן, אני אבחר בXXX&quot; (הפוקימון שלכם)
    ואז הפרופסור משיב בחיוך: &quot;בחירה מעולה, הוא פוקימון מאוד חברותי חזק ומעניין&quot; הוא אומר בעודו הולך להביא את הפוקדור.
    ואז הוא מושיט את היד ובידו פוקדור: &quot;הנה הוא, ברכותיי&quot; הוא גם מביא לכם 3 פוקדורים ופוקידע.
    אתם מודים לו מאוד מברכים אותו לשלום ויוצאים מן המעבדה, משם את פותחים את המפה ופונים לדרך 001!
    כשאתם מגיעים לשם את כבר מתחילים ליראות את הפוקימונים מבין השיחים ועצים, מסתכלים עליכם במבט חטוף ומתחבאים מיד.. את האוויר הנקי.. ואת הטבע שקורא לך לצאת למסע..
    אך אתם נעצרים, מוציאים את הפוקדור של XXX (הפוקימון שחברתם) מסתכלים עליו לכמה רגעים לוחצים על הכפתור במרכז הפוקדור והוא יוצא.
    מה תעשו?
    "טורציק" אני אומר לפוקימון ומוסיף אתה הפוקימון הראשון שלי אז אני רוצה להגיד לך ברוך הבה לצוות אנכנו נהיה מסטרי הפוקימונים"אני מרים אותו ומתחיל להתקדם בעודי חושב על המשך המסע.

Spoiler ספוילר

עמוד 27 מתוך 88 ראשוןראשון ... 1725262728293777 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •