פורסם במקור על ידי
nivX10
לי:
אתה נותן לצ'ימצ'אר הוראות אך הוא לא מסוגל להקשיב.. הוא יותר מידי סגור בתוך עצמו, מפחוד.
שאפט מצליח לפגוע בצ'ימצ'אר שסופג ישירות את נגיחת הראש!
צ'ימ'צאר שחטף את המכה חזקה יוצא מהשפעת צל הלילה.. אך רגע, שאפט מכין כדור צל, כדור הצל הזה נראה ממוקד וחזק מאוד!
מה תעשה?
סם:
אתה ממשיך בדרכך.. האקלים והחול פשוט מקשים עליך את ממשיך ללכת ורואה דיונה קטנה, אתה עובר אותה ושם למטה אתה מבחין בילד ההוא..
זה שפגשת בתחילת המסע שלך (תבדוק בהתחלה) אתה רואה שהוא כרגע סיים קרב עם גרבלר, ואתה מבין שהוא מתאמן.
הוא מסתכל מסביב לחפש עוד פוקימונים ולפתע מבחין בך, הוא צועק לעברך "היי, זה שוב אתה.. הילד שנתקל באנשים כל הזמן" הוא אומר בגיחוך קל!
איך תגיב? מה תעשה?
יגאל:
זה היה רעיון יפה, יופי תמשיך ככה זה הכיוון.. תנסה להוסיף גם מחשבות ודיבור לפוקימון בישביל לעודד אותו וכו'.. תראה מה אני עושה!
- - - - - - - - - - - - -
אתה קורא לצ'רמנדר "קדימה, אתה יכול צ'רמנדר קום!", צ'רמנדר שומע לקריאות העידוד שלך, זה מדרבן אותו והוא קם בזריזות.
הוא שולח להביור לעבר ג'יודוד, ואז מחליף את זה לנגיחת ראש... נגיחת הראש ממשיכה את הלהביור ויוצרת אש מסביב לראשו של צ'רמנדר!
"מה?!" ברוק קורא בכל מופתע, צ'רמנדר וג'יודוד מתנגשים זה בזה ונוצר פיצוץ אדיר שמעיף הרבה עשן ואבק...
אתה וברוק מחכים בציפיה שזה יתפזר כדי ליראות את מצב הקרב.. לעט לעט זה מתחיל להתפזר.. אתה מבחין שצ'רמנדר עומד מתנשף בעוד ג'יודוד שוכב על הזירה מעולף!
לפתע השופט קורא "ג'יודוד אינו מסוגל להילחם, המנצח בקרב הראשון הוא צ'רמנ'דר!"
איך תגיב? מה תעשה?
דן:
טורצ'יק מהנהן בראשו "טורצ'יק!" הוא אומר ומסמן שהוא הבין אותך, הוא רץ לעבר קסקון ומשתמש בניקור.. הוא מכה על ראשו שוב ושוב..
ואז מזנק בחזרה לאחור, קסקון לא נשאר חייב, הוא שולח תווי חוטים לעבר טורצ'יקהוא תופס את רגלו ומשליח אותו אל האוויר!
טורצ'יק נופל ארצה.. הוא נפגע קצת אך זה לא מה שמייאש אותו והוא קם במהירות, לפתע סילקון מתערב.. הוא שולח עוקץ רעל אל עבר טורצ'יק.
מה תעשה?
ג'ון:
מה אני יעשה.. היו כל-כך הרבה שנרשמו ופרשו שלא נשאר לי כבר איך ליהיות יצירתי! אני יוכל להחליף עם תרצה..
- - - - - - - - - - - -
אתה צועק למדקיפ בעודו בורח מפרסיאן, הוא מחליט לסמוך עליך, הוא מסתובב אל פרסיאן ותוקף בבועות בכל הכוח שעודפות את פרסיאן לאחור...
פרסיאן מתרגז, הוא שוב שואג בחזקה ולאחר מכן תוקף בכדור-צל חזק שמעיף את מדקיפ אל אחד העצים!
מדקיפ קם ולא מוותר, הוא נחוש ורוצה להראות לך למה הוא מסוגל בקרב הראשון שלכם.. הוא מחכה לפקודה שלך.
מה תעשה? איך תגיב?