Pokemon GO
עמוד 29 מתוך 88 ראשוןראשון ... 1927282930313979 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 421 עד 435 מתוך 1308
  1. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי nivX10 צפה בהודעה
    אדם:
    לא כל-כך הבנתי את העדכון, הוא נראה קצת לא הגיוני.. לא היה יותר פשוט לנפץ את הסלעים בניקור מקדחה ואז להיכנס ללב הסערה? (איפה שאין לחץ).. אני ינסה לזרום!
    - - - - - - - - - - - - - - -
    פרינפלאפ מתחיל להסתחרר ומשחרר קרן בועות שמנפצת את הסלעים ומעטה את המערבולת.
    לאחר מכן הוא שולח פעימת מים חזקה היישר לסטיליקס!
    סטיליקס נפגע אך מתאושש ושולח שוב פעימת דרקון שמעיפה שוב את צ'ימצ'אר גבוהה לאוויר..
    "לעזזל זה פשוט לא מספיק, שום התקפה מרחוק לא עובדת!" אתה חושב לעצמך..
    מה תעשה?
    'אני חייב לנסות להתקרב אליו' אחשוב
    "פרינפלאפ מהר תקפוץ ותשתמש בפעימת מים כדי לעוף לעבר סטיליקס ואז תשתמש בניקור מקדחה תוך כדי סיבוב" אצעק
    "אני מקווה שזה יצליח'

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [U]

לי:
    אחי הוא עוד לא תקף, שים לב היטב למה שאני כותב לך.. לא משנה חפיף.
    - - - - - - - - - - - - - -
    צ'ימצ'אר ממהר לברוח מכדור הצל בחפירה, לפתע הודיני אומר בחיוך "שוב פעם? הפעם זה לא יעבוד!".
    הוא מורה לשאפט לשגר את כדור הצל לתוך הבור מהחפירה של צ'ימצ'אר, כדור הצל פוגע בוא ומעיף אותו החוצה מבור!!
    צ'ימצ'אר נחבל קשה אך הוא עומד על רגליו ומפתיע את שאפט והודיני בלהביור אמתני.. הקרב נראה כי מגיע לקיצו, שני הפוקימונים תשושים ועייפים!
    מה תעשה?

[/COLOR]
    אני אומר לצ'ימצ'אר"תחזיק מעמד תחסל את שאפט בלהביור"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    [U]

סם:
    "אתה לא מבין שום דבר האא? הצ'ימצ'אר שלי יחסל את הטריקו שלך קליל!" הוא אומר בשחצנות.. לאחר מכן הוא מצביע לכיוון מסויים ואומר "שם העיר סטון-וויל, לך תרפא במרכז.."
    הוא אומר לך מסתובב וממשיך לדרכו.. אתה חושב לעצמך "מי הוא חושב שהוא, מתנסה עליי ככה, אני עוד יראה לו למה אני מסוגל!".
    מה תעשה? איך תגיב?

[/COLOR]
    כאילו הוא מחכה לי שם?

"הוא ממש חוצפן,בא עכשיו דווקא לנצח אותו ואז נראה איך הוא יגיב,אבל לפי השחצנות שלו נראה שהו די חזק" אמלמל לעצמי ואלך במהירות לרפא את הפוקימונים שלי ואחר כך אחזור למקום

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אדם:
    אני מקווה שלמדת מזה שמתקפה כמו ניקור מקדחה שוברת מתקפות לפעמים.. ועם לא אז הינה ידעתי אותך, תזכור את זה!
    - - - - - - - - - - - - - - - -
    פרינפלאפ מזנק קלות ושולח פעימת מים חזקה וממוקדת לקרקע שמעיפה אותו גבוהה באוויר!
    סטיליקס משתמש בזריקת אבנים, הוא חובט בהם בזנבו כמו כדורי בייסבול לעבר פרינפלאפ, פרינפלאפ לא נרתע וממשיך עם הוראותיך.
    הוא צולל בניקור מקדחה ושובר תוך כדי את האבנים סטיליקס זורק!
    הוא מגיע לעבר סטיליקס וקודח את ראשו בחזקה.. "סטיליקסססס!" הוא צועק מהכאב, ברוק מרגיע אותו ומורה לו להשתמש בזנב ברזל, וכך הוא גם עושה.
    זנב הברזל פוגע עם כוח עצום בפרינפלאפ, פרינפלאפ נחבט גבוהה באוויר.. נראה כאילו הוא עומד לאבד הכרה! (או איך שלא כותבים את זהXD)
    איך תגיב? מה תעשה?

לי:
    צ'ימצ'אר ושאפט לא מוותרים, הם אוספים את כל הכוחות שנשארו להם.. צ'ימצ'אר תוקף עם להביור ושאפט עם כדור צל.
    שני המתקפות נראות שוות.. הם מתנגשות זו בזו בין צ'ימצ'אר ושאפט!
    מישהוא צ'ימצ'אר מתחיל לאבד רצון ולעט ולעט הלהביור שלו נחלש...
    מה תעשה?

סם:
    הוא ממשיך להתאמן..
    אתה ממשיך בדרכך, עם הזמן אתה ניהיה יותר ויותר עייף.. אתה בשלב מסויים מתחיל להתייאש ונופל.. סופת החול החזקה שברה אותך ואתה נרדם על החולות!
    לאחר כשעה אתה קם, אתה מנקה את פרצופך ואת בגדיך מן החול.. ואז אתה מבחין שהסופה פסקה והנוף יתבהר.
    ואז אתה מבחין בכניסה לעיר סטון-וויל, "יישש, זהוא הגעתי!" אתה אומר ואתם מתחיל לרוץ, אתה ממהר אל מרכז הפוקימונים..
    שם אתה ניגש לדלפק ושם שואלת אותך האחות ג'וי בחיוך "שלום חמוד, איך אוכל לעזור?"
    אתה מבקש ממנה שתרפא את הפוקימונים שלך.. היא אומר שאין שום בעיה שמה את הפוקדורים על מגש ולוקחת אותם!
    אתה בנתיים הולך לשירותי הגברים ומנקה את פניך.. ולאחר מכן יוצא בחוץ לצפות בקרבות של הנמצאים במקום.
    שם אתה רואה אדם בין גילכם בעל שיער כחול עם לאודרד שמנצח אנשים אחד אחריי השני..
    "מי יכול לנצח אותי?!", "זה הכי טוב שיש לכם?" הוא קורה בקולי קולות!
    מה תעשה? איך תגיב?

.

5. משתמש מנוסה
    אדם:
    אני מקווה שלמדת מזה שמתקפה כמו ניקור מקדחה שוברת מתקפות לפעמים.. ועם לא אז הינה ידעתי אותך, תזכור את זה!
    פרינפלאפ מזנק קלות ושולח פעימת מים חזקה וממוקדת לקרקע שמעיפה אותו גבוהה באוויר!
    סטיליקס משתמש בזריקת אבנים, הוא חובט בהם בזנבו כמו כדורי בייסבול לעבר פרינפלאפ, פרינפלאפ לא נרתע וממשיך עם הוראותיך.
    הוא צולל בניקור מקדחה ושובר תוך כדי את האבנים סטיליקס זורק!
    הוא מגיע לעבר סטיליקס וקודח את ראשו בחזקה.. "סטיליקסססס!" הוא צועק מהכאב, ברוק מרגיע אותו ומורה לו להשתמש בזנב ברזל, וכך הוא גם עושה.
    זנב הברזל פוגע עם כוח עצום בפרינפלאפ, פרינפלאפ נחבט גבוהה באוויר.. נראה כאילו הוא עומד לאבד עקרה!
    איך תגיב? מה תעשה?
    "פרינפלאפ!!" אצעק
    "פרינפלאפ תשתמש בקרן בועות כדי לרכך את הנחיתה שלך ואז תשגר פעימת מים לסטיליקס קדימה!" אצעק
    'אני חייב לגמור את הקרב הזה מהר אחרת פרינפלאפ שלי יובס' אחשוב

6. משתמש מנוסה
    [COLOR=Teal][U][B]

סם:
    הוא ממשיך להתאמן..
    אתה ממשיך בדרכך, עם הזמן אתה ניהיה יותר ויותר עייף.. אתה בשלב מסויים מתחיל להתייאש ונופל.. סופת החול החזקה שברה אותך ואתה נרדם על החולות!
    לאחר כשעה אתה קם, אתה מנקה את פרצופך ואת בגדיך מן החול.. ואז אתה מבחין שהסופה פסקה והנוף יתבהר.
    ואז אתה מבחין בכניסה לעיר סטון-וויל, "יישש, זהוא הגעתי!" אתה אומר ואתם מתחיל לרוץ, אתה ממהר אל מרכז הפוקימונים..
    שם אתה ניגש לדלפק ושם שואלת אותך האחות ג'וי בחיוך "שלום חמוד, איך אוכל לעזור?"
    אתה מבקש ממנה שתרפא את הפוקימונים שלך.. היא אומר שאין שום בעיה שמה את הפוקדורים על מגש ולוקחת אותם!
    אתה בנתיים הולך לשירותי הגברים ומנקה את פניך.. ולאחר מכן יוצא בחוץ לצפות בקרבות של הנמצאים במקום.
    שם אתה רואה אדם בין גילכם בעל שיער כחול עם לאודרד שמנצח אנשים אחד אחריי השני..
    "מי יכול לנצח אותי?!", "זה הכי טוב שיש לכם?" הוא קורה בקולי קולות!
    מה תעשה? איך תגיב?
    "שלום לך" אומר לו ואגש אליו בחיוך "אני סם,נעים להכיר" אומר לו בחיוך התמידי שלי ואלחץ לו את היד "אני אשמח להילחם איתך,אתה מאוד חזק ואתה תהיה אימון טוב לפוקימונים שלי,אם תוכל לחכות שנייה אחת אני רק אקח אותם מהאחות ג'וי ואחזור אליך תכף ומייד" אומר לו וארוץ לאחות ג'וי ואבקש את הפוקימונים שלי

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [U]

לי:
    צ'ימצ'אר ושאפט לא מוותרים, הם אוספים את כל הכוחות שנשארו להם.. צ'ימצ'אר תוקף עם להביור ושאפט עם כדור צל.
    שני המתקפות נראות שוות.. הם מתנגשות זו בזו בין צ'ימצ'אר ושאפט!
    מישהוא צ'ימצ'אר מתחיל לאבד רצון ולעט ולעט הלהביור שלו נחלש...
    מה תעשה?

אני אומר לצ'ימצ'אר"אל תוותר שוב להביור על שאפט"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    ג'ון:
    אחי נהמה זה לא עושה ממש משהוא.. זה כמו growl, כל עוד הוא לא תוקף אותך זה לא משפיע כלל..
    מאדקיפ תוקף בבועות אך פריסאן תוקף בזנב ברזל ומעיף את כל הבועות לצדדים, הוא תוקף את מדקיפ בזנב ברזל שמעיף אותו על הקרקע בחזקה!
    מדקיפ עם הרבה שריטות ושפשופים מצליח לעמוד, הוא מסתכל עליך ומחייך קצת הוא מראה שהוא עדיין סומך עלייך.
    פרסיאן לא עוצר פה, הוא שוב מסתער במהירות על מאדקיפ הפעם עם מתקפת זעם!
    מה תעשה?

לי:
    אחי הוא עוד לא תקף, שים לב היטב למה שאני כותב לך.. לא משנה חפיף.
    צ'ימצ'אר ממהר לברוח מכדור הצל בחפירה, לפתע הודיני אומר בחיוך "שוב פעם? הפעם זה לא יעבוד!".
    הוא מורה לשאפט לשגר את כדור הצל לתוך הבור מהחפירה של צ'ימצ'אר, כדור הצל פוגע בוא ומעיף אותו החוצה מבור!!
    צ'ימצ'אר נחבל קשה אך הוא עומד על רגליו ומפתיע את שאפט והודיני בלהביור אמתני.. הקרב נראה כי מגיע לקיצו, שני הפוקימונים תשושים ועייפים!
    מה תעשה?

יגאל:
    ברוק מחייך עליך ואומר "קרב מעולה, נהנתי מאוד.. אבל חכה ותראה!" ואז הוא מוציא את סטיליקס!
    אתה עומד ומולך סטילקס עצום וקשוח שואג ודופק בזנבו בחזקה בקרקע...
    ברוק מסתכל עליך ואז שואל "אתה ממשיך עם צ'רמנדר? או בוחר פוקימון אחר?"
    איך תגיב? מה תעשה?

דן:
    טורצ'יק מנזק מעל לעוקץ הרעל בקלות ועובר לגחלת, הגחלת פוגעת גם בסילקון וגם בקסקון ומשפיעה עליהם מאד!
    הם מתרגזים.. טורצ'יק יוצא בניקור אך קסקון עוצר אותו בבלימה שמעיפה את שניהם לאחור.. לאחר מכן שניהם תוקפים בתווי חוטים שקושר טורצ'יק מרגליו ועד ראשו.
    מה תעשה?

ניב:
    סנדקוויל מזנק הצידה ומתחמק בזריזות מהלהביור של צ'ימצ'אר, לאחר מכן סנדקוויל עושה כדבריך ורץ לעבר צ'ימ'צאר עם נגיחת ראש.
    "חחחח... ממש לא מקורי!" אומר לך ניב בגיחוך, "צא צ'ימצ'אר תתחמק מעל סנדקוויל במהירות ואת תקוף בגחלת!"
    וכך צ'ימצ'אר עושה הוא מזנק על ראשו של סנדקוויל ומפיל אותו אז תוקף בחזקה את גבו של סנדקוויל בגחלת..
    סנדקוויל נופל ארצה, הוא מתקשה לקום!
    מה תעשה? איך תגיב?

סם:
    "אתה לא מבין שום דבר האא? הצ'ימצ'אר שלי יחסל את הטריקו שלך קליל!" הוא אומר בשחצנות.. לאחר מכן הוא מצביע לכיוון מסויים ואומר "שם העיר סטון-וויל, לך תרפא במרכז.."
    הוא אומר לך מסתובב וממשיך לדרכו.. אתה חושב לעצמך "מי הוא חושב שהוא, מתנסה עליי ככה, אני עוד יראה לו למה אני מסוגל!".
    מה תעשה? איך תגיב?

אדם:
    לא כל-כך הבנתי את העדכון, הוא נראה קצת לא הגיוני.. לא היה יותר פשוט לנפץ את הסלעים בניקור מקדחה ואז להיכנס ללב הסערה? (איפה שאין לחץ).. אני ינסה לזרום!
    - - - - - - - - - - - - - - -
    פרינפלאפ מתחיל להסתחרר ומשחרר קרן בועות שמנפצת את הסלעים ומעטה את המערבולת.
    לאחר מכן הוא שולח פעימת מים חזקה היישר לסטיליקס!
    סטיליקס נפגע אך מתאושש ושולח שוב פעימת דרקון שמעיפה שוב את צ'ימצ'אר גבוהה לאוויר..
    "לעזזל זה פשוט לא מספיק, שום התקפה מרחוק לא עובדת!" אתה חושב לעצמך..
    מה תעשה?
    "תבעיר את גבך ותיספוג את הגחלת ואז תקום עם גחלת"אני אומר ומחייך

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    אדם:
    "פרייננפלללאפפ!!!" אתה צועק, צעקה ששוברת את השתיקה בראשו של פרינפלאפ.. הצעקה יצרה הד חזק בזירה, ולפתע פרינפלאפ פוקח את עיניו טיפה ואז לגמריי.
    הוא צולל לקרקע ושולח קרן בועות שמשמשת אותו לבסוף כמו מזרון רח לנחות עליו, "ברוק כל הכבוד, נהנתי מהקרב.. אבל אני מסיים אותו, מספיק!" הוא אומר בחיוך ואז עובר למבט רציני וצועק לעבר סטיליקס להשתמש בפעימת דרקון!
    אתה מורה פוקד על פרינפלאפ להשתמש בפעימת מים הכי חזקה שהוא רק יכול, וכך הוא עושה, הוא שולח פעימת מים ממוקדת וחזקה.
    שתי המתקפות מתנגשות אחת בשנייה ונעצרות זו מול זו בין הפוקימונים.. הם נראות שווה ואף אחת מהן בנתיים לא גוברת על השנייה...
    אתה, פרינפלאפ, ברוק וסטיליקס מסלכים מסתכלים על שני הפעימות, אתה מחכים שמשהוא יקרה.. לעט לעט אתה מרגיש שהפעימת המים של פרינפלאפ נחלשת ליב פעמית הדרקון!
    עם זה יקרה זה יפגע ישירות בפרינפלאפ, הוא עייף מידי להתחמק, אתה חייב לעשות משהוא שישנה את התמונה..
    מה תעשה? איך תגיב?

לי:
    שוב שים לב למה שאני כותב, הלהביור לא נפסק.. אלה נחלש, בכל מקרא עם הוא היה נפסק כדור הצל המביס אותך.. טוב נבליג על זה אבל שים לב!
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    "צ'ימצ'אר קדייימההה, נסיים את זה!" אתה צועק לעבר צ'ימצ'אר קריאות עידוד לחזק את נפשו, צ'ימצ'אר לפתע מגביר את הלהביור ממשית!!
    הלהביור לעט לעט גובר על כדור הצל.. לפתע כדור הצל נשבר ולהביור מתקדם במהירות על לשאפט.
    הודיני צועק לשאפט להתחמק אך הוא לא מצליח, שאפט נפגע מהלהביור, עף לאחור ולאחר מכן נופל על רצפת הזירה.
    "שאפט אינו מסוגל להילחם, המנצח הוא צ'ימצ'אר!" צועק אחד האנשים בקהל שמסתכל עליכם..
    אתה רץ לחבק את צ'ימצ'אר, מרים אותו באוויר וקורא "ניצחנו, ניצחנו כל הכבוד לך!".. צ'ימצ'אר מחייך חיוך גדול המאושר וקורא קריאות שמחה!
    לפתע כולם נגשים עליכם ומברכים אותך, מלטפים את צ'ימצ'אר וכו'.. לאחר מכן הודיני מביא לך את הפוקדור ובתוכו שאפט.
    "הוא מגיע לך, אתה מאמן מצויין ואני מקווה שתגיע רחוק!" הודיני אומר בחיוך.
    מה תעשה? איך תגיב?

סם:
    הוא לוחץ לך את היד ואומר "אין שום בעיה, אחכה לך כאן.. הפוקימונים שלי מוכנים!"
    אתה הולך להביא את הפוקימונים שלך בתהלהבות, האחות ג'וי אומרת "חכה כאן עוד דקה הם התרפאו לגמריי."
    אתה מחכה בקוצר רוח, דופק עם אצבעותיך על הדלפק... ולפתע מגיעה ג'וי עם מגש ועליו הפוקדורים שלך!
    אתה מודה לה ויוצא בזריזות להילחם בוא, "אתה מוכן הוא שואל?" את עונה לו כן בחיוך והוא שואל עם תרצה קרב זוגות!
    שני פוקימונים נגד שניים.
    איך תגיב?

ניב:
    אחי תשים לב להבא, כתבתי שהוא על רצפה.. אבל ביגלל שמה שעשית היה רעיון ממש יפה נבליג לך!
    "סנדדקוווויייילל" הוא צועק ומגביר את הלהבה בגבו, האש החזקה סוגפת את הגחלת לאנרגיה ואפילו מחזקת טיפה את סנדקוויל..
    צ'ימצ'אר טיפה מסתנוור, זה הזמן המשולם לתקוף!
    מה תעשה?

.

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [COLOR=Teal][U]
    לי:
    שוב שים לב למה שאני כותב, הלהביור לא נפסק.. אלה נחלש, בכל מקרא עם הוא היה נפסק כדור הצל המביס אותך.. טוב נבליג על זה אבל שים לב!
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    "צ'ימצ'אר קדייימההה, נסיים את זה!" אתה צועק לעבר צ'ימצ'אר קריאות עידוד לחזק את נפשו, צ'ימצ'אר לפתע מגביר את הלהביור ממשית!!
    הלהביור לעט לעט גובר על כדור הצל.. לפתע כדור הצל נשבר ולהביור מתקדם במהירות על לשאפט.
    הודיני צועק לשאפט להתחמק אך הוא לא מצליח, שאפט נפגע מהלהביור, עף לאחור ולאחר מכן נופל על רצפת הזירה.
    "שאפט אינו מסוגל להילחם, המנצח הוא צ'ימצ'אר!" צועק אחד האנשים בקהל שמסתכל עליכם..
    אתה רץ לחבק את צ'ימצ'אר, מרים אותו באוויר וקורא "ניצחנו, ניצחנו כל הכבוד לך!".. צ'ימצ'אר מחייך חיוך גדול המאושר וקורא קריאות שמחה!
    לפתע כולם נגשים עליכם ומברכים אותך, מלטפים את צ'ימצ'אר וכו'.. לאחר מכן הודיני מביא לך את הפוקדור ובתוכו שאפט.
    "הוא מגיע לך, אתה מאמן מצויין ואני מקווה שתגיע רחוק!" הודיני אומר בחיוך.
    מה תעשה? איך תגיב?

[U][
    אני אומר להודיני"תודה.אני אאמן את שאפט מצוין"אני מחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור והולך אל מרכז הפוקימונים של העיר

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    אדם:
    "פרייננפלללאפפ!!!" אתה צועק, צעקה ששוברת את השתיקה בראשו של פרינפלאפ.. הצעקה יצרה הד חזק בזירה, ולפתע פרינפלאפ פוקח את עיניו טיפה ואז לגמריי.
    הוא צולל לקרקע ושולח קרן בועות שמשמשת אותו לבסוף כמו מזרון רח לנחות עליו, "ברוק כל הכבוד, נהנתי מהקרב.. אבל אני מסיים אותו, מספיק!" הוא אומר בחיוך ואז עובר למבט רציני וצועק לעבר סטיליקס להשתמש בפעימת דרקון!
    אתה מורה פוקד על פרינפלאפ להשתמש בפעימת מים הכי חזקה שהוא רק יכול, וכך הוא עושה, הוא שולח פעימת מים ממוקדת וחזקה.
    שתי המתקפות מתנגשות אחת בשנייה ונעצרות זו מול זו בין הפוקימונים.. הם נראות שווה ואף אחת מהן בנתיים לא גוברת על השנייה...
    אתה, פרינפלאפ, ברוק וסטיליקס מסלכים מסתכלים על שני הפעימות, אתה מחכים שמשהוא יקרה.. לעט לעט אתה מרגיש שהפעימת המים של פרינפלאפ נחלשת ליב פעמית הדרקון!
    עם זה יקרה זה יפגע ישירות בפרינפלאפ, הוא עייף מידי להתחמק, אתה חייב לעשות משהוא שישנה את התמונה..
    מה תעשה? איך תגיב?
    "פרינפלאפ מהר תשתמש בקרן בועות כדי לחזק את פעימת המים קדימה!" אצעק
    'פרינפלאפ לא יוכל להתחמק מהמכה הזאת אז זה אומר שמי שינצח במתקפה ינצח את הקרב' אחשוב
    "קדימממה פרינפלאפ אני מאמין בך!" אצעק

12. משתמש מנוסה
    [U]

סם:
    הוא לוחץ לך את היד ואומר "אין שום בעיה, אחכה לך כאן.. הפוקימונים שלי מוכנים!"
    אתה הולך להביא את הפוקימונים שלך בתהלהבות, האחות ג'וי אומרת "חכה כאן עוד דקה הם התרפאו לגמריי."
    אתה מחכה בקוצר רוח, דופק עם אצבעותיך על הדלפק... ולפתע מגיעה ג'וי עם מגש ועליו הפוקדורים שלך!
    אתה מודה לה ויוצא בזריזות להילחם בוא, "אתה מוכן הוא שואל?" את עונה לו כן בחיוך והוא שואל עם תרצה קרב זוגות!
    שני פוקימונים נגד שניים.
    איך תגיב?

תוכל עכשיו להגיב? כאילו איך שאני מגיב אז תגיב גם?

"זה יהיה ממש מגניב!" אקרא אליו בהתלהבות "אוקי טריקו,טורקול צאו!" אקרא ואוציא את שניהם מהפוכדורים "קדימה זה הולך להיות קרב טוב! את טורקול תפסתי לפני כמה זמן,זה הקרב הראשון שלו,אבל הוא מאוד חזק" אומר לו ואחכה שיוציא את הפוקימונים שלו

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי shlomii4 צפה בהודעה
    תוכל עכשיו להגיב? כאילו איך שאני מגיב אז תגיב גם?
    אוווףףף תפסת אותי בזמן לא טוב.. אבל לא בא לי לבעס.. אני יעשה לכם עכשיו עוד עדכון!

.

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    סם:
    שמע, אני מצפה לכזה דבר.. תשמתמש במתקפות של טורקול לעזור לטריקו ובשל טריקו לעזור לטורקול, תשלב ותיהיה יצירתי, מצידי אפילו תבנה טקטיקה!
    - - - - - - - - - - - - - - - - -
    "עשב ואש?! שילוב מעניין.." הוא אומר ואז הוא מוציא את לאודרד וקרוגאנק.. "שני פוקימונים חזקים, זה לא יהיה קל" אתה אומר בלב.
    הוא מתחיל את הקרב.. הוא אומר ללאודרד לתפוס את קרוגאנק ולזרוק אותו בעצמה לעבר טריקו..
    וכך לאודרד עושה, הוא שולח את קרוגאנק בטיל לעבר טריקו וקרוגאנק תוקף עם נעיצת רעל, עם זה יפגע זה יחבל בטריקו לאורך כל הקרב כי הוא חלש לרעל!
    מה תעשה?

אדם:
    פרינפלאפ שומע את קריאותך ומתמלא באנרגיה, הוא שלוח קרן בועות כל-כך מהירה וחזקה שהיא פשוט צפופה בבועות!
    "מה? לא יכול ליהיות.." אומר ברוק, קרן הבועות תומכת בפעימת המיים ומגדילה אותה, לעט לעט היא מתחזקת ומתעלה על פעימת הדרקון ושוברת אותה.
    פעימת המים מעצמתית מתקדמת לעבר סטיליקס במהירות, לפתע ברוק צועק "קדימה סטיליקס יש עוד סיכויי תעדוף את זה!"
    סטיליקס מנסה לתקוף בזנב ברזל, אך הוא לא מספיק.. פעימת המים מתפוצצת היישר בפניו ופוגעת ישירות, לפתע סיטליקס נופל.. הוא שוכב על רצפה ומנסה לקום.. אך לפתע הוא משטתק לגמריי ואינו מסוגל עוד להמשיך!
    "סטיליקס אינו מסוגל להילחם, המנצח הוא פרינפלאפ, הזוכה בקרב הוא אדם מהעיר סאנרייז!"
    ברוק מחזיר את סטיליקס ואומר "ההית מצויין ידידי, הכי טוב!"... הוא ניגש עליך ולוחץ לך את היד וקורא בחיוך "אני יותר משמח, לתת לך את הסלע!"
    לפתע הוא פותח קופסא קטנה וממנה מוציא את התאג ומגיש לך אותו.
    מה תעשה? איך תגיב?

לי:
    אחי אתה נמצא בעיר סטון-וויל כבר.. אתה לא זוכר שבאחד העדכונים כתבת שאתה הולך למרכז הפוקימונים ואז אמרת שאתה הולך בעקבות האנשים?!?
    - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    תערוך בבקשה ואז אמשיך.

.

15. משתמש מנוסה
    סם:
    שמע, אני מצפה לכזה דבר.. תשמתמש במתקפות של טורקול לעזור לטריקו ובשל טריקו לעזור לטורקול, תשלב ותיהיה יצירתי, מצידי אפילו תבנה טקטיקה!
    - - - - - - - - - - - - - - - - -
    "עשב ואש?! שילוב מעניין.." הוא אומר ואז הוא מוציא את לאודרד וקרוגאנק.. "שני פוקימונים חזקים, זה לא יהיה קל" אתה אומר בלב.
    הוא מתחיל את הקרב.. הוא אומר ללאודרד לתפוס את קרוגאנק ולזרוק אותו בעצמה לעבר טריקו..
    וכך לאודרד עושה, הוא שולח את קרוגאנק בטיל לעבר טריקו וקרוגאנק תוקף עם נעיצת רעל, עם זה יפגע זה יחבל בטריקו לאורך כל הקרב כי הוא חלש לרעל!
    מה תעשה?

[U][B]
    תשמע,אני מאוד לא אוהב את הרעיון שאתה אומר לי מה לעשות ואיך לעשות,תאמין לי אני שיחקתי במספיק משחקים בשביל שאדע איך לשחק בקרב כפול,אז בבקשה תפסיק עם זה כי זה ממש מעצבן וחוץ מזה אתה הש"הם אתה צריך לראות את השחקן עושה רעיון ולא לעזור לשחקן לחשוב על דברים! וזה מה שהתכוונתי לעשות אבל רק טיפ...

והכל כאילו בלי להעליב אני רק אומר

"טורקול! תרוץ לעבר טריקו ותשתמש בהגנה! כדי שההגנה תגן גם על טריקו! ואחר כך טריקו תעלה על גבו של טורקול וטורקול אתה תרוץ תוך כדי שטריקו על גבך! ואז טורקול להביור על מי שקרוב אליך וטריקו תנסה לחפות על טורקול עם קליע זרעים עם יש מתקפה אחרת שבאה! אם הם מנסים לתקוף טורקול תשתמש בסיחרור מהיר כדי להסתלק מהמקום וטריקו לפני שטורקול משתמש בסיחרור תקפוץ מגבו ותירה קליע זרעים על מי שהכי קרוב אליך" אומר להם ואקווה שהטקטיקה תצליח

עמוד 29 מתוך 88 ראשוןראשון ... 1927282930313979 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •