Pokemon GO
עמוד 30 מתוך 88 ראשוןראשון ... 2028293031324080 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 436 עד 450 מתוך 1308
  1. אני ניניני אני סמל מיני
    הטופס:
    שם בפורום:elbaz2008
    שם השחקן:אביב
    תיאור/תמונה:נמוך,שיער חום בהיר,עיניים ירוקות-חומות.
    רקע אישי:אביב גדל עם דודו בגלל שהוריו נטשו אותו כשהיה תינוק והדוד שלו ריחם עליו ושיקר לו שהוא אביו.דודו היה דל והיה ךו קשה לגדל את אביב,אך הוא אהב אותו יותר מכל כי תמיד חלם על בן משלו.
    אביב אהב פוקימונים ואפילו נקשר אל אחד,אל טוטודייל.טוטודייל היה חברו הטוב ביותר של אביב.יום אחד צוות מגמה פלש לעיר בו אביב ודודו גדל.העיירה ותושביה ניסו להדוף אותם אך הם היו חזקים מידיי.
    אביב קרא לטוטודייל שהזעיק את שאר חיות היער ללחום לצידם.אחד המנטיריקים של הצוות כיוון מכת רעם ישר אל עבר אביב אך טוטודייל הגן עליו בגופו ונהרג.הלחמה נגמרה צוות מגמה עזבו את העיר,אך אין מנצחים במלחמה והעיר איבדה אבדות קשות,בינהם הטוטודייל הנאמן.אביב שהיה חב לו את חיו בהטיח נקמה.ויצא למסע הפוקימונים שלו ואף התחיל אותו עם טוטודייל.
    פוקימונים:טוטודייל
    אצל הפרופ':
    חפצים:
    פוקדורים
    (X3),תיק למסע , פוקדע , חכה ישנה , מחסנית TM's , מפת האזור , תרופות (X3)
    כסף: 600$
    הערות/בקשות מיוחדות:

קרדיט ענק לרועי!

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי shlomii4 צפה בהודעה
    תשמע,אני מאוד לא אוהב את הרעיון שאתה אומר לי מה לעשות ואיך לעשות,תאמין לי אני שיחקתי במספיק משחקים בשביל שאדע איך לשחק בקרב כפול,אז בבקשה תפסיק עם זה כי זה ממש מעצבן וחוץ מזה אתה הש"הם אתה צריך לראות את השחקן עושה רעיון ולא לעזור לשחקן לחשוב על דברים! וזה מה שהתכוונתי לעשות אבל רק טיפ...

והכל כאילו בלי להעליב אני רק אומר
    לא העלבת, כולה אמרתי שאני מצפה ממך בגלל שאתה בעל נסיון בהם.. אני גם לא חושב שאני מחייב אותך לעשות, אני מציב מצבים, וכתבתי את זה כדי לתת רעיונות גם..

בכל מקרא אני הולך לאימון.. אז עדכון לא יהיה בשעתיים וחצי הקרובות!

.

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי nivX10 צפה בהודעה
    לא העלבת, כולה אמרתי שאני מצפה ממך בגלל שאתה בעל נסיון בהם.. אני גם לא חושב שאני אני מציב מצבים, וכתבתי את זה כדי לתת רעיונות גם..
    אני פשוט אומר שאל תדאג,אני לא שחקן מתחיל ואני יכול לחשוב על מהלכי קרב לבד,עוד כמה זמן אתה מגיב?

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי elbaz2008 צפה בהודעה
    הטופס:
    שם בפורום:elbaz2008
    שם השחקן:אביב
    תיאור/תמונה:נמוך,שיער חום בהיר, עיניים ירוקות-חומות.
    רקע אישי: אביב גדל עם דודו בגלל שהוריו נטשו אותו כשהיה תינוק והדוד שלו ריחם עליו ושיקר לו שהוא אביו. דודו היה דל והיה לו קשה לגדל את אביב, אך הוא אהב אותו יותר מכל כי תמיד חלם על בן משלו.
    אביב אהב פוקימונים ואפילו נקשר אל אחד, אל טוטודייל. טוטודייל היה חברו הטוב ביותר של אביב.יום אחד צוות מגמה פלש לעיר בו אביב ודודו גדל.העיירה ותושביה ניסו להדוף אותם אך הם היו חזקים מידיי.
    אביב קרא לטוטודייל שהזעיק את שאר חיות היער ללחום לצידם.אחד המנטיריקים של הצוות כיוון מכת רעם ישר אל עבר אביב אך טוטודייל הגן עליו בגופו ונהרג. הלחמה נגמרה צוות מגמה עזבו את העיר,אך אין מנצחים במלחמה והעיר איבדה אבדות קשות, בינהם הטוטודייל הנאמן. אביב שהיה חב לו את חייו הבטיח נקמה. ויצא למסע הפוקימונים שלו ואף התחיל אותו עם טוטודייל..
    פוקימונים:טוטודייל
    אצל הפרופ':
    חפצים:
    פוקדורים
    (X3),תיק למסע , פוקדע , חכה ישנה , מחסנית TM's , מפת האזור , תרופות (X3)
    כסף: 600$
    הערות/בקשות מיוחדות:
    סבבה, נרשמת מה אתה אומר על הספרייט הזה? נראה לי יתאים!

.

5. אני ניניני אני סמל מיני
    בסדר...הייתי מעדיף את של גרי..
    איפה ההתחלה?

קרדיט ענק לרועי!

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    יש לך בתאג ספוילר.. איפה שהחנות והמפה!

.

7. אני ניניני אני סמל מיני
    התחלה:
    אתם קמים משינה, לא ביקיצה טבעית.. בגלל השעון המעצבן, שולחים עליו יד ונותנים לו כמה מכות, אחת המכות מסובבת אותו עליך.
    וממבט חטוף אתם רואים שהשעה 8:34 ואז נזכרים צריך להיות במעבדת הפורפסור עד 11:00, זהו היום מתחילים דרך חדשה בחיים!
    קמים מן המיטה, מתמתחים היטב ולוקחים את הנשימה הנורמאלית הראשונה של הבוקר.. משם אתם הולכים על חדר השירותים, שוטפים פנים ומצחצחים שאת השיניים היטב היטב!
    ואחרי התנקות אחרונה עם המגבת אתם מסתכלים במראה ועולה לכם חיוך, חיוך של התרגשות שכזה ביחד עם הרבה שאלות של "מה יהיה?", "כמה רחוק אגיע?", "מה אראה במסע?"
    משם את רצים במהירות בחזרה על החדר ואל ארון הבגדים.. פותחים את הארון בכוונה להחליט מה ללבוש ואז אתם רואים שם מארז שקוף ובוא הבגדים חדשים יפים ונקיים, חגורת לנייד את הפוקדורים ותיק לדברים שתצטרכו לקחת עמכם..
    לוקחים את זה מחייכים וחושבים לכם בראש "אמא.. את הכי בעולם!" לאחר שלבשתם את הבגדים והכנסתם את כל הדברים שאתם צריכים לתיק אתם לוקחים את הכל ויורדים למטה אל המטבח..
    שם מחכה לכם אמא שלכם:
    עם חיוך גאה שמעולה בעצב, אתם רק באים להגיד לה שאין מה לדאוג והיא פשוט מושכת לכם את היד עליה ואז מחבקת אתכם חזק חזק!
    ואז היא מביאה לכם בקבוק מים גדול לדרך וסנדוויץ' עם הממרח שאתם הכי אוהבים ולבסוף מעטפה עם 600$ למסע החדש.
    אתם ממש ממש מודים לה מחבקים אותה עוד חיבוק אחרון ופונים על הלדת, אתם פותחים הדלת ונושמים נשימה ארוכה ואומרים לעצמכם "זהוא אני יוצא עכשיו לשנות את חיי!..
    לאחר הליכה של 7 דקות את מגיעים למעבדת הפורפסור בחשש קל דופקים על הדלת 3 פעמים,ולפתע הדלת נפתחת תוך שניות!
    מהמעבדה יוצא אדם עם שיער אדום לבוש בחולצה שחורה ומבט רצני:
    אתם נתקלים בוא בטעות ושניכם נופלים אל הרצפה, לפתע הוא מסתכל עליכם במבט טיפה רותן ואומר לכם: תגיד אתה משתמש בעיניים שלך לפעמים?
    אתם מחזירים: כן ואתה?
    ואז הוא משיב לכם: יש לך מזל שאני ממהר, אחרת אתה והפוקימון שאתה הולך לבחור ההיתם חווים את ההפסד הראשון שלכם! ומסתובב.. וממשיך ללכת.
    אתם צועקים לו: בפעם הבאה שנפגש נראה מי יהיה המפסיד ומי יהיה המנצח!
    הוא מרים את היד ועושה איתה צורה של "פקה פקה" ומסתלק מין המקום..
    אתם שכולכם עצבניים מההתנהגות של אותו ילד כלפייכם חושבים לעמכם: בפעם הבאה שניפגש הוא עוד יראה...
    ואבל לרגע אתם מפסיקים לחשוב על העניין וחוזרים לעניינכם, פותחים את הדלת ולפתע פוגשים באדם בעל שיער אפור חלוק לבן וחיוך מסתכרן על פניו:
    ואז הוא פונה עליכם ואומר: שלום אני פרופסור ראלף, מה שמך בחור צעיר?
    ואתם משיבים: שמי הוא XXX (שמכם)
    ואז הפרופסור שואל אותך בהתעניינות מרובה: "נו.. אז חשבת באיזה פוקימון תבחר?"
    אתם מהנהנים עם הראש בהתלהבות ואומר: "כן, כן, אני אבחר בXXX" (הפוקימון שלכם)
    ואז הפרופסור משיב בחיוך: "בחירה מעולה, הוא פוקימון מאוד חברותי חזק ומעניין" הוא אומר בעודו הולך להביא את הפוקדור.
    ואז הוא מושיט את היד ובידו פוקדור: "הנה הוא, ברכותיי" הוא גם מביא לכם 3 פוקדורים ופוקידע.
    אתם מודים לו מאוד מברכים אותו לשלום ויוצאים מן המעבדה, משם את פותחים את המפה ופונים לדרך 001!
    כשאתם מגיעים לשם את כבר מתחילים ליראות את הפוקימונים מבין השיחים ועצים, מסתכלים עליכם במבט חטוף ומתחבאים מיד.. את האוויר הנקי.. ואת הטבע שקורא לך לצאת למסע..
    אך אתם נעצרים, מוציאים את הפוקדור של XXX (הפוקימון שחברתם) מסתכלים עליו לכמה רגעים לוחצים על הכפתור במרכז הפוקדור והוא יוצא.
    מה תעשו?
    "שלום טוטודייל! אני אביב"אומר לו בהתרגשות.
    "אתה תהיה השותף שלי במסע"אוסיף ואומר
    "קדימה בוא נמצא אימון טוב"אומר לו תוך כדיי ריצה.

קרדיט ענק לרועי!

8. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם:
    פרינפלאפ שומע את קריאותך ומתמלא באנרגיה, הוא שלוח קרן בועות כל-כך מהירה וחזקה שהיא פשוט צפופה בבועות!
    "מה? לא יכול ליהיות.." אומר ברוק, קרן הבועות תומכת בפעימת המיים ומגדילה אותה, לעט לעט היא מתחזקת ומתעלה על פעימת הדרקון ושוברת אותה.
    פעימת המים מעצמתית מתקדמת לעבר סטיליקס במהירות, לפתע ברוק צועק "קדימה סטיליקס יש עוד סיכויי תעדוף את זה!"
    סטיליקס מנסה לתקוף בזנב ברזל, אך הוא לא מספיק.. פעימת המים מתפוצצת היישר בפניו ופוגעת ישירות, לפתע סיטליקס נופל.. הוא שוכב על רצפה ומנסה לקום.. אך לפתע הוא משטתק לגמריי ואינו מסוגל עוד להמשיך!
    "סטיליקס אינו מסוגל להילחם, המנצח הוא פרינפלאפ, הזוכה בקרב הוא אדם מהעיר סאנרייז!"
    ברוק מחזיר את סטיליקס ואומר "ההית מצויין ידידי, הכי טוב!"... הוא ניגש עליך ולוחץ לך את היד וקורא בחיוך "אני יותר משמח, לתת לך את הסלע!"
    לפתע הוא פותח קופסא קטנה וממנה מוציא את התאג ומגיש לך אותו.
    מה תעשה? איך תגיב?

.
    "יש זכינו בתג הסלע!" אצעק
    ואני אלך ויחבק את פרינפלפ
    אני אחזיר את פרינפלפ לפוכדור שלו אחייך אליו ויגיד:
    "אתה הייתה נלפא ידידי עכשיו הגיע הזמן לנוח"
    "ברוק זה היה קרב טוב אני שמח שאתה היית זה שנלחם מולי" אגיד בחיוך
    ואצא מן המכון וימשיך בדרכי

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    סם:
    זה טקטיקה זה??? זה נצחון טכני שלך.. פאק מה נשאר לי לעשות?! טוב נזרום איתך.. אבל אחי קצת פחות פקודות כדי שגם לי יהיה מה לכתוב בעדכון XD
    - - - - - - - - - - - - -
    טורקול ממהר לעבר טריקו עם הגנה, טורקול חוסם את נעיצת הרעל הקרוגאנק היה מהיר יותר והספיק לפגוע בוא קצת..
    לאחר מכן טריקו מנזק על הגבו על טורקולץץ טורקול מסתער שוב לעבר קרוגאנק עם להביור שפוגע בוא ישירות!
    "מהלך יפה, אהבתי!" בלו קורא לעבריך בחיוך.. לאחר מכן הוא שולח את לאודרד להביא את קרוגאנק, טריקו כבר קיבל פקודה למצב הזה ושולח בלאודרד קליע זרעים.
    לארודרד נפגע אך הוא מתאמץ וממשיך לעבר קרוגאנק, לאחר מכן הוא שואג בעצמה ומשתמש בבום על קולי שמעיף את כל קליע הזרעים!
    הוא לוקח את קרוגאנק ושם אותו מאחוריו, לאחר מכן הוא תוקף בסופר סוניק חזק ביותר שמכאיב מאוד לטריקו וטורקול באוזניהם ומשבש את כל מהלך הקרב..
    בעוד טריקו וטורקול על הרצפה.. קרוגאנק יוצא לעבר טריקו שבירת לבנים ולאודרד לעבר טורקול בזרוע פטיש!
    מה תעשה?

אביב:
    "טוווטודייל טו טו טו" הוא קורא ומקפץ במשחה, כדי להראות לך כמה שהוא שמח הוא שולח קרן בועות לאוויר..
    פתאום נשמע כאילו קרן הבועות נכנסה במשהוא, זה היה טיילושהיא פגעה בוא, טיילו נראה כועס הוטא חושב שטוטודייל רצה לתקוף אותו והוא טס לעבר טוטודייל עם אס אווירי!
    מה תעשה?

אדם:
    אני מעדכן עכשיו את התג שלך (אחריי העדכון)
    - - - - - - - - - - - - - -
    ברוק מסתכל לעבריך ומצחקק ואז אומר "היה לי התענוג להילחם במאמן כמוך, אני בטוח שאתה עוד תצליח!"
    אתה פונה אל מחוץ למכון ומנופף לעבר ברוק לשלום... לאחר מכן אתה ממשיך בחזרה אל מרכז הפוקימונים ללת להם עוד טיפה מנוחה ליפני שתמשיך!
    אתה מסתובב לך בעיר ולפתע רואה את הדרך בא תמשיך אחר כך ושם ליד אתה רואה את ניב.
    מה תעשה?

.

10. משתמש מנוסה
    סם:
    זה טקטיקה זה??? זה נצחון טכני שלך.. פאק מה נשאר לי לעשות?! טוב נזרום איתך.. אבל אחי קצת פחות פקודות כדי שגם לי יהיה מה לכתוב בעדכון XD
    טורקול ממהר לעבר טריקו עם הגנה, טורקול חוסם את נעיצת הרעל הקרוגאנק היה מהיר יותר והספיק לפגוע בוא קצת..
    לאחר מכן טריקו מנזק על הגבו על טורקולץץ טורקול מסתער שוב לעבר קרוגאנק עם להביור שפוגע בוא ישירות!
    "מהלך יפה, אהבתי!" בלו קורא לעבריך בחיוך.. לאחר מכן הוא שולח את לאודרד להביא את קרוגאנק, טריקו כבר קיבל פקודה למצב הזה ושולח בלאודרד קליע זרעים.
    לארודרד נפגע אך הוא מתאמץ וממשיך לעבר קרוגאנק, לאחר מכן הוא שואג בעצמה ומשתמש בבום על קולי שמעיף את כל קליע הזרעים!
    הוא לוקח את קרוגאנק ושם אותו מאחוריו, לאחר מכן הוא תוקף בסופר סוניק חזק ביותר שמכאיב מאוד לטריקו וטורקול באוזניהם ומשבש את כל מהלך הקרב..
    בעוד טריקו וטורקול על הרצפה.. קרוגאנק יוצא לעבר טריקו שבירת לבנים ולאודרד לעבר טורקול בזרוע פטיש!
    מה תעשה?

[/B][/COLOR]
    אז עשיתי טוב? אמרתי לך שאתה לא צריך לעזור לי

"טריקו מהירות! תתחמק ואל תתרחק ממנו כל כך וישר תירה עליו קליע זרעים! טורקול תשתמש מהר בסיחרור מהיר כדי להתחמק מלודרד ולפגוע מהר בקרוגאנק! וישר תשחרר מסך עשן כבד! אך לפני זה טריקו תעלה על גבו של טורקול שוב!" אומר להם ואחכה לראות מה יקרה

11. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם:
    אני מעדכן עכשיו את התג שלך (אחריי העדכון)
    - - - - - - - - - - - - - -
    ברוק מסתכל לעבריך ומצחקק ואז אומר "היה לי התענוג להילחם במאמן כמוך, אני בטוח שאתה עוד תצליח!"
    אתה פונה אל מחוץ למכון ומנופף לעבר ברוק לשלום... לאחר מכן אתה ממשיך בחזרה אל מרכז הפוקימונים ללת להם עוד טיפה מנוחה ליפני שתמשיך!
    אתה מסתובב לך בעיר ולפתע רואה את הדרך בא תמשיך אחר כך ושם ליד אתה רואה את ניב.
    מה תעשה?
    אין בעיה אחי חחח
    ----------
    'היי זה ניב! אני חייב להחזיר לי את כבודי ולנצח אותו' אחשוב
    אני אתקדם שני צעדים ואז אקרא לו:"ניב!"
    "אני רוצה להלחם בך שוב..אתה מסכים" אשאל בצעקה

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    סם:
    לאודרד וקרוגאנק תוקפים את טריקו וטורקול, מהיר תגובה מתחמק אל מאחורי קרוגאנק, מזנק מעליו ותוקף בעליק זרעים!
    קרוגאנק נפגע קצת אך הוא לא מוותר הוא משתמש בשבירת לבנים שוב ושוב להעיף את קליע הזרעים ויוצר לעצמו קצת מרווח, לאחר מכן הוא מנצל את זה ותוקף בעוקץ רעל.
    בנתיים בצד השני את מבחין בלאודרד שקרוב כמה שניות מלפגוע בטורקול, אתה ממהר לפקוד על טורקול להתשמש בסחרור מהיר וכך הוא עושה.
    הסחרור המהיר וזרוע הפטיש מתנגשות זה בזה ומעיפות את לאודרד וטורקול, טורקול סופג פחות נזק בעקבות השריון שלו אך לאודרד נפגע חזק יותר והוא עדיין על הרצפה.
    טריקו קרוגאנק נראים שווים כרגע, קרוגאנק עם עוקץ הרעל וטריקו עם קליע הזרעים ואף אחד לא מתגבר על השני..
    "טוב מספיק, קרוגאנק ריקוד חרבות עכשיו!" צועק בלו, לפתע ידיו של קרוגאנק זוהרות בזוהר סגול ונעשות חזקות וגדולות יותר!
    קרוגנאק מזנק הצידה ומתחמק מקליע הזרעים ותוקף בניעצת רעל חזקה מהרגיל שפוגעת ישירות בבטנו של טריקו!
    טריקו נופל על הרצפה.. מתקפת רעל כזאת חזקה משפיעה קשה על פוקימוני עשב כמו טריקו.
    מה תעשה?

אדם:

אתה רץ לעבר ניב וקורא לו "האא?" הוא מסתובב ומחפש מי קורא לו, לפתע הוא מבחין בך, אתה ניגש עליו ושואל אותו עם הוא רוצה קרב חוזר.
    ניב לא מגיב לבקשתך, הוא מסתובב מבלי לומר דבר וממשיך לו בדרכו.. אתה מביט בוא במבט תמוע, אינך מבין למה הוא מתעלם!
    לאחר מכן אתה צועק לעברו "מה לא תילחם בי?!", לפתע הוא מסתובב עליך ואז אומר:
    "לא, אין שום טעם בזה שאשפיל אותך שוב, חוץ מזה השגתי את התג ואני צריך להתקדם, אין לי עומד מה לחפש כאן.."
    ואז הוא מסתובב וממשיך לחלקה השני של דרך 002, "רררר.. מה קטע של הילד הזה!" את מלמל לעצמך בכעס..
    אתה מסתובב ופונה למרכזס הפוקימונים לרפא אותם אחריי הקרב עם ברוק, אתה מגיע ונותן אותם לאחות ג'וי.
    בעוד אתה ממתין שג'וי תחזור עם הפוקימונים אתה שוב נתקל ברוני (זה שרצה להחליף איתך פוקימונים)
    "שוב שלום!" הוא ניגש עליך בחיוך ושואל אותך איפה ההית, אתה מספר לו ומראה לו את תג המכון..
    הוא נשמע נלהב ולאחר מכן שואל אותך לאן אתה ממשיך.
    איך תגיב? מה תעשה?

ניב:
    אחי תשים לב להבא, כתבתי שהוא על רצפה.. אבל ביגלל שמה שעשית היה רעיון ממש יפה נבליג לך!
    - - - - - - - - - - - - - - - -
    "סנדדקוווויייילל" הוא צועק ומגביר את הלהבה בגבו, האש החזקה סוגפת את הגחלת לאנרגיה ואפילו מחזקת טיפה את סנדקוויל..
    צ'ימצ'אר טיפה מסתנוור, זה הזמן המשולם לתקוף!
    מה תעשה?

.

13. משתמש מנוסה
    סם:
    לאודרד וקרוגאנק תוקפים את טריקו וטורקול, מהיר תגובה מתחמק אל מאחורי קרוגאנק, מזנק מעליו ותוקף בעליק זרעים!
    קרוגאנק נפגע קצת אך הוא לא מוותר הוא משתמש בשבירת לבנים שוב ושוב להעיף את קליע הזרעים ויוצר לעצמו קצת מרווח, לאחר מכן הוא מנצל את זה ותוקף בעוקץ רעל.
    בנתיים בצד השני את מבחין בלאודרד שקרוב כמה שניות מלפגוע בטורקול, אתה ממהר לפקוד על טורקול להתשמש בסחרור מהיר וכך הוא עושה.
    הסחרור המהיר וזרוע הפטיש מתנגשות זה בזה ומעיפות את לאודרד וטורקול, טורקול סופג פחות נזק בעקבות השריון שלו אך לאודרד נפגע חזק יותר והוא עדיין על הרצפה.
    טריקו קרוגאנק נראים שווים כרגע, קרוגאנק עם עוקץ הרעל וטריקו עם קליע הזרעים ואף אחד לא מתגבר על השני..
    "טוב מספיק, קרוגאנק ריקוד חרבות עכשיו!" צועק בלו, לפתע ידיו של קרוגאנק זוהרות בזוהר סגול ונעשות חזקות וגדולות יותר!
    קרוגנאק מזנק הצידה ומתחמק מקליע הזרעים ותוקף בניעצת רעל חזקה מהרגיל שפוגעת ישירות בבטנו של טריקו!
    טריקו נופל על הרצפה.. מתקפת רעל כזאת חזקה משפיעה קשה על פוקימוני עשב כמו טריקו.
    מה תעשה?

אתה לא קראת את התגובה שלי! אמרתי לטורקול שיכה בסיחרור המהיר אחרי שהוא פמתחמק מלאודרד! ואם הוא חטף נזק פחות אז למה הוא עצר? תקרא את ההדועה הפרטית ששלחתי לך כי זה לא הפעם הראשונה שזה קורא וזה כבר מתחיל לעצבן...ואיפה בדיוק מסך העשן? איפה הוא נעלם?

"טורקול! תשתמש בסיחרור מהיר כדי להעיף את דרוגאנק מטריקו ואחר כך תעמוד לפני טריקו ותשתמש בהגנה על כל מתקפה שהם מנסים לפגוע!" אקרא לעברו

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    לי:
    סליחה, לא שמתי לב שערכת!
    אתה הולך אל מרכז הפוקימונים וניגש לדלפק.. שם נמצאת האחות גוי ושואל בחיוך "שלום לך, איך אוכל לעזור?"
    אתה מסביר לה שפוקימונים טשושים ועייפים וזקוקים למנוחה, אתה נותן לה את הפוקדורים והיא לוקחת אותם לחדר התאוששות.
    אתה יושב וממתין לתשובה ולאחר כ-25 ודקות היא חוזרת עם מגש ועליו הפוקדורים שלך,"זהוא, הם בריאים ורעננים!" היא אומרת.
    אתה מודה לה, לוקח את הפוקדורים ויוצא לדרכך לעבר המכון הראשון.. אתה מגיע אל פתח המכון, דופק בדלת והשופט פותח לך ואומר "ברוכה הבאה למכון העיר סטון-וויל!".
    אתה מסתכל סביב ורואה כמה שהמכון מרהיב וגדול, לפתע האורות נדלקים ובצד השני ניצב ברוק.
    הוא שואל לשלומך.
    מה תעשה? איך תגיב?

.

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי:
    סליחה, לא שמתי לב שערכת!
    אתה הולך אל מרכז הפוקימונים וניגש לדלפק.. שם נמצאת האחות גוי ושואל בחיוך "שלום לך, איך אוכל לעזור?"
    אתה מסביר לה שפוקימונים טשושים ועייפים וזקוקים למנוחה, אתה נותן לה את הפוקדורים והיא לוקחת אותם לחדר התאוששות.
    אתה יושב וממתין לתשובה ולאחר כ-25 ודקות היא חוזרת עם מגש ועליו הפוקדורים שלך,"זהוא, הם בריאים ורעננים!" היא אומרת.
    אתה מודה לה, לוקח את הפוקדורים ויוצא לדרכך לעבר המכון הראשון.. אתה מגיע אל פתח המכון, דופק בדלת והשופט פותח לך ואומר "ברוכה הבאה למכון העיר סטון-וויל!".
    אתה מסתכל סביב ורואה כמה שהמכון מרהיב וגדול, לפתע האורות נדלקים ובצד השני ניצב ברוק.
    הוא שואל לשלומך.
    מה תעשה? איך תגיב?
    אני אומר לברוק"בסדר באתי להילחם נגדך ולהביס אותך"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

עמוד 30 מתוך 88 ראשוןראשון ... 2028293031324080 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •