סם:
שלומי, לא יודע עם שמת לב.. אבל אני זוכר של אמרתי לך, הוספתי לך מתקפת סינטזה שלמדת מהקרב נגד טורקול!
- - - - - - - - - - - - - -
טריקו על הרצפה עם יד על הבטן.. הוא נפגע קשה, נראה כאילו קרוגאנק רוצה לסיים את זה, בלו מורה לו לזנק באוויר ולרדת למטה עם שבירת לבנים על טריקו!
אתה מבחין בזה ומיד מידע את טורקול, טורקול יוצא בסחרור מהיר שפוגע ישירות בלחי של קרוגאנק מעיף אותו הצידה בחזקה..
לאחר מכן טורקול עומד מלפניי טריקו ומשתמש בהגנה, קרוגאנק רץ לעבר לאודרד ועוזר לו לקום..
לאחר מכן בלו מחייך הוא קורא לקרוגאנק להשתמש במהירות ולעבר קרוגאנק תוך כדי עוקץ רעל, וללאודרד לרוץ אחריי קרוגאנק!
עוקץ הרעל לא מאיים כלל ואינו חודר את המגן.. אלה רק מציק לראיה לפתע קרוגאנק מפסיק עוקץ הרעל ומזנק למעלה.
טורקול שמתרכז בליראות מה קרוגאנק מתכנן מאבד ריכוז וההגנה נשברת לפתע משום מקום מגיח לאודרד עם "דריסה" (stomp בסרבי)..
מה תעשה?
לי:
"אווו הווו הוו... איזה התלהבות, קדימה בוא ניראה אותך!" הוא אומר בחיוך.
לאחר מכן הוא מוציא את ג'יודוד ואומר "זה יהיה קרב של 3 נגד 3, המנצח בשתיים משלושת הקרבות יזכה בקרב אוקיי?"
לאחר מכן הוא שואל אותך במי תבחר לקרב הראשון...
איך תגיב? מה תעשה?
אדם:
הוא מסתכל עליך בחיוך קצת מתרגש ואומר "אתה רוצה? וואוו בחיים לא היה לי שותף, אני מקווה שנסתדר."
הוא אומר אך אז הוא שואל בסקרנות "תשמע אני מתאמם, אני צריך לדעת עם זה לא יפריע לך.. התחרות הקרובה שלי היא בעיר נייצ'ר".
אתה אומר לא שאין שום בעיה וגם פניך מועדות לשם, לפתע האחות ג'וי חוזרת וקורא לך לדלפק ואומרת "תשמע אוניקס בסדר גמור, אך פרינפלאפ טשוש והוא יצטרך להישאר פה.. תיהיה מוכן להעביר פה את הלילה?"
מה תעשה?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
תודה שהזכרת לי,ועוד במהלך הראשון של הקרב שאמרתי לטריקו שיעלה על גבו של טורקול ואז לאודרד השתמש בקול היפר,אתה יודע שאם טורקול משתמש בסיחרור מהיר אז הוא חסין למתקפה הזאת,כי שטורקול משתובב מהר וזז אז גלי הקול נשברים שהם מגיעים אליו*
"טורקול! אני יודע שאתה יכול! תירה לעבר לאודרד להביור כל עוד הוא קרוב אליך! כדי להרחיק אותו,אחר כך תשתמש בהגנה רק בשביל לתת לטריקו להשתמש בסינטזה" אומר לו ואפנה לטריקו "תשתמש מהר בסינטזה! שאתה מרגיש יותר טוב תורה לטורקול להפסיק את ההגנה ותעלה על גבו של טורקול שוב ותכה בו בקליע זרעים" אומר לו "טורקול אתה פשוט מעולה!" אקרא לעברו ואחייך
"טורציק תשתמש בגחלת ותשרוף את החוטים לאחר מיכן תסתובב סביבם ותשתמש בגחלת כך שהם לא יכלו לברוח" אני אומר לטורציק כשאני בטוח שהיא יצליח לנצח את הקרב. *דן:
טורצ'יק מנזק מעל לעוקץ הרעל בקלות ועובר לגחלת, הגחלת פוגעת גם בסילקון וגם בקסקון ומשפיעה עליהם מאד!
הם מתרגזים.. טורצ'יק יוצא בניקור אך קסקון עוצר אותו בבלימה שמעיפה את שניהם לאחור.. לאחר מכן שניהם תוקפים בתווי חוטים שקושר טורצ'יק מרגליו ועד ראשו.
מה תעשה?
"וואו!זה היה מבהיל"אומר בבהלה.
"קפוץ טוטודייל מעל האס אוירי ותירה קרן בועות אליו כשהוא מתחתיך.
קרדיט ענק לרועי!
אדם:
"אין שום בעיה!" הוא אומר בחיוך, רוני ניגש אל האחות ג'וי ומגיש לה את הפוקימונים שלו, הוא שואל אותה עם היא יכולה לטפל גם בשלו למשך הלילה והיא עונה בחיוב..
אתם הולכים מימין לדלפק ושם אתה מבחין במדרגות למעלה, אתה עולים בהם אתה כאשר רוני מוביל ואתה מאחוריו, "288..289..290! הינה אנחנו כאן!" אתה נכנס ורואה מולך שני מיטות, ארונית במרכז ועליה מנורת לילה, ומקום לשים את התיקים.
"זה לא החדר שלי.. אבל אפשר לישון בוא.." אתה מלמל לעצמך בלחש, אתם עולים למיטות בנתיים מדברים קצת על "הא ודא" מצחקקים קצת ולאחר מכן אתה נרדם.
למחרת בבוקר אתה קם.. אתה לוקח לך כמה שניות להתאושש, לפתע אתה מבחין שהמיטה של רוני מסודרת התיק שלו שהיה בפינה לא נמצא שם והוא בכלל לא בחדר!
אתה מתארגן בזריזות רץ החוצה יורד המדרגות בעוד אתה חושב "מה הוא ברח לי?".. ואתה רואה אותו יושב על ספה ליד הדלפק של ג'וי ושותה מיץ.
"בוקר טוב לך נסיכה ישנונית!" הוא אומר וצוחק, "חיכיתי לך פה בערך חצי שעה" וממשיך, אתה מתנצל ואז הוא אומר שאין צורך בהתנצלות רק שתקח את הפוקימונים שלך ונצא, וכך אתה עושה.
אתם יוצאים מהמרכז ומנופפים לג'וי לשלום, אתם יוצאים משטח סטון-וויל להמשך הדרך 002, כולך מלא ציפיות למה תחווה כאן וכך גם רוני.
אתם מבחינים בדרך בהמון פוקימונים שמסתובבים להם באזור.. לפתע מאחד השיחים עוצרים אתכם רטיקייטואקנס
הם מנסים להזהיר אתכם שעם תנסו לעבור הם יתקפו!
מה תעשה? איך תגיב?
לי:
ארון יוצא מיד, הוא מסמן לך כן עם ראשו שהבין.. ויוצא במהירות עם נשיכה, ג'יודוד מתחמק אך ארון עושה כדבריך ועובר לדחיפה שפוגעת ישירות.
ג'יודוד נעדף לאחור.. לפתע קורא ברוק "קדימה ג'יודוד זה כלום,גלגול צא!" , והוא יוצא בגלגול בגלגול ומנגלגל מימין לשמאל.
ארון מסתכל מימין לשמאל ומתחיל טיפה לחשוש..
מה תעשה?
סם:
טורקול מקשיב לקריאות העידוד שלך, הוא לא רוצה לאכזב אותך ומתאושש במהירות, הוא מנצל את המצב ותוקף בלהביור חזק שמעיף את לאודרד לאחור!
לאחר מכן טורקול ממהר להשתמש בהגנה ולהגן פעם נוספת על טריקו, אתה קורא לטריקו להשתמש בסינטזה.. לפתע טריקו מתחיל לזהור קלות ואתה מבחין באיך שהוא נרפא וכוחותיו מתחדשים.
"לעזזל!" אתה שומע את בלו ממלמל מהצד.. לאחר מכן טריקו עולה על טורקול ותוקף בקליע זרעים את לאודרד..
"שוב פעם מבנה הטנק הזה?" בלו קורא לעבריך בחיוך.. "לאודרד רוץ מסביבם עם כיוון השעון וקרוגאנק רוץ נגד כיוון השעון, תבלבלו אותם!"
הוא קורא..
מה תעשה?
אביב:
טוטודייל ממהר להסכים ומזנק ומחכה כמה שניות לרגע הנכון ומזנק מעל טיילו, טיילו המופתע לא מבין לאן הוא נעלם, הוא מביט לאחור אך זה מאוחר מידי טוטודייל מתיח בוא קרן בועות שזורקת אותו לרצפה!
טיילו קם במהירות הוא משתמש בצוות קפול כדי לבלבל אותך ואז מפתיע את טוטודייל עם מתקפת כנף, מתקפת הכנף עודפת בחזקה את טוטודייל אל אחד העצים!
טוטודייל מתנער מהר ועומד על רגליו אך שוב פעם טיילו בצוות כפול, טוטודייל מתחיל לחשוש.
מה תעשה?
ניב:
אחי תשים לב להבא, כתבתי שהוא על רצפה.. אבל ביגלל שמה שעשית היה רעיון ממש יפה נבליג לך!
- - - - - - - - - - - - - - - -
"סנדדקוווויייילל" הוא צועק ומגביר את הלהבה בגבו, האש החזקה סוגפת את הגחלת לאנרגיה ואפילו מחזקת טיפה את סנדקוויל..
צ'ימצ'אר טיפה מסתנוור, זה הזמן המשולם לתקוף!
מה תעשה?
דן:
חחח...תכלס הם לא ממש יכולים לברוח הם גלמים XD
- - - - - - - - - - -
טורצ'יק מחייך עליך, הוא סומך עליך במאת האחוזים ועושה כדבריך, הוא שורף קליל את תווי החוטים ועומד חזרה על רגליו.
הוא רץ מסביבם, מקיף אותם וכך מונע מהם לברוח.. ומוסיף גחלת שפוגעת בשניהם ישירות, מתקפת הגחלת מסוג אש והיא משפיע עליהם קשה יותר!
אתה מבחין שעט עט סילקון וקסקון מאבדים עקרה ואפשר להביס אותם בכל רגע.
מה תעשה?
דן:
חחח...תכלס הם לא ממש יכולים לברוח הם גלמים Xd
- - - - - - - - - - -
טורצ'יק מחייך עליך, הוא סומך עליך במאת האחוזים ועושה כדבריך, הוא שורף קליל את תווי החוטים ועומד חזרה על רגליו.
הוא רץ מסביבם, מקיף אותם וכך מונע מהם לברוח.. ומוסיף גחלת שפוגעת בשניהם ישירות, מתקפת הגחלת מסוג אש והיא משפיע עליהם קשה יותר!
אתה מבחין שעט עט סילקון וקסקון מאבדים עקרה ואפשר להביס אותם בכל רגע.
מה תעשה?
---
"טורציק אתה מציון" אני אומר לו ומוסיף "תקפוץ באוויר ותתחיל לרדת במהירות בזמן שאתה נופל תשתמש בגחלת ותסתובב כך שתיצור מערבולת אש".*
"זה כל מה שיש לך?" אקרא בצחקוק ואוסיף "טריקו!תשתמש במהירות בשביל לצאת מן המעגל בקפיצה בשביל שהמהירות תעזור לך!" אומר לו ואחייך כי חשבתי על אסטרטגית התקפה מיוחדת בשביל טורקול "טורקול! תשתמש בסיחרור מהיר אבל אל תזוז מהמקום! תוך כדי שאתה מסתחרר במקום תשתמש בחימום יתר! כך שזה יפגע בשניהם ולא משנה לאיזה כיוון הם ילכו! לכן טריקו תזוז קצת הצידה בשביל לא להיפגע,אחר כך אם מישהו עומד תתקיף בקליע זרעים" אומר להם בחיוך *
ג'ון:
פרסיאן ממשיך חבטה ועוד חבטה אך לא פוגע במדקיפ הוא מתחמק שוב ושוב.. עם הזמן פרסיאן מתחיל ליתייאש ומאבד ריכוז!
"עכשיו מדקיפ, סטירה כפולה!" אתה קורא לו.. מאדקיפ מזנק לפניו של פרסיאן וחובט בוא.. פרסיאן נעדף לאחור!
ואז תוקף בזנב ברזל, זנב הברזל והסטירה הכפולה מתנגשות זו בזו מעיפות את מדקיפ על אחד העצים ואת פרסיאן אל בין השיחים..
פרסיאן קם ראשון ויותר לעברך שוב בזעם.
מה תעשה?
אדם:
"וווואווו איזה מגניב אוניקס!" אומר רוני בהתלהבות ואז שולח צעקה "צא פינסיר!" הוא מבקש רשות להלחם ברטיקייט.. ואתה עונה לו שבסדר.
אקנס מראה מהירות רבה ומתפס על גבו של אוניקס!
מה תעשה?
סם:
חכה רק רגע... אתה כבר קובע עם טריקו יצא עם הם יברחו... מה נסגר? אתה רוצה לעשות עדכון לעצמך? אל תעשה את זה.
- - - - - - - - - - - - - -
טריקו משתמש במהירות מנזק אל מעבר למעגל ההקפות של קרואגנק ולאודרד.. לפתע טורקול מתכנס בתוך השיריון שלו ומתחיל להסתחרר במהירות רבה!
לפתע מהחורי השירויין של טורקול יוצא זוהר חזקק, ואז נשלחת חימום יתר המתפצלת לחמישה ומסתובב במהירות רבה..
"לעזזל!" בלו צועק, אוקיי קרוגאנק תעמוד בזוית אל מול טריקו ואז תקפוץ לעבר גבו של טורקול.. טריקו לא מבין מה קרוגאנק מנסה לעשות, ולפתע חימום היתר פוגע ישירות בטריקו המופתע ומטיח אותו ברצפה בחזקה!
קרוגאנק נמצא קרגע על גבו של טורקול ויצא מטווח סכנה.
"לאודרד מצטער" הוא אומר באכזבה.. לאודרד תחדול מלרוץ ותשתמש ברעידת אדמה!
שמוציא את טורקול מאיזון.. אך לאודרד שילם את המחיר.. הוא נפגע מחימום היתר והובס, לאודרד יצא מהקרב..
ואז קרוגאנק מנזק לאוויר ויורד בשבירת לבנים חזקה שמשטקת את טורקול.. גם טורקול יצא מהקרב.
נשארתם רק עם טריקו VS קרוגאנק...
מה תעשה? איך תגיב?
דן:
טורצ'יק מחייך ומקפץ, הוא נהנה מהקרב.. לפתע הוא מזנק ומפתיע את סליקון וקסקון!
הוא צולל למטה במהירות תוך כדי סחרור ומשתמש בגחלת.. לחפע נוצרת מערבולת קטנה של אש שפוגעת חזק בשניהם, הם מנסים להתנגד עם תווי חוטים אך מערבולת האש שורפת אותם קליל..
סילקון וקסקון מתעלפים ולא מסוגלים להילחם עוד... טורצ'יק חוזר לקרקע ומרים אותם קרוב לעץ כדי שיוכלו לתפס בחזרה.
ואז קופץ עליך בחיוך ומנקר קלות את ראשך מתוך שמחה!
איך תגיב? מה תעשה?
אחי,ההמשכים קצת לא מובנים,הרי קרוגאנק רץ בסיבוב,הוא צריך גם להתבלבל לא? כאילו הוא היה מסוחרר לפני שניה,ותחשיב בכך שטורקול לא נפגע בקרב,אולי הוא חטף שבירת לבנים אחרי ריקוד חרבות אבל הוא היה בתוך השיריון וזה צריך לפגוע גם בקרוגאנק,לאודרד השתמש ברעידת אדמה וזה היה צריך לפחות לגרוםפ נזק לקרוגאנק שהיה על טורקול,ושוב שכחת שאמרתי לטריקו להתקיף אחרי הקפיצה............................................ .....................
"טורקול היית מעולה" אומר לו ואחזיר אותו לפוכדור "אוקי טריקו השתמש במהירות ואחר מכן רוץ בזיגזגים לקרוגאנק ואחר כך קליע זרעים!" אומר לו
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)