פורסם במקור על ידי
nivX10
ג'ון:
אחי נהמה זה לא עושה ממש משהוא.. זה כמו growl, כל עוד הוא לא תוקף אותך זה לא משפיע כלל..
- - - - - - - - - - - - - -
מאדקיפ תוקף בבועות אך פריסאן תוקף בזנב ברזל ומעיף את כל הבועות לצדדים, הוא תוקף את מדקיפ בזנב ברזל שמעיף אותו על הקרקע בחזקה!
מדקיפ עם הרבה שריטות ושפשופים מצליח לעמוד, הוא מסתכל עליך ומחייך קצת הוא מראה שהוא עדיין סומך עלייך.
פרסיאן לא עוצר פה, הוא שוב מסתער במהירות על מאדקיפ הפעם עם מתקפת זעם!
מה תעשה?
לי:
אחי הוא עוד לא תקף, שים לב היטב למה שאני כותב לך.. לא משנה חפיף.
- - - - - - - - - - - - - -
צ'ימצ'אר ממהר לברוח מכדור הצל בחפירה, לפתע הודיני אומר בחיוך "שוב פעם? הפעם זה לא יעבוד!".
הוא מורה לשאפט לשגר את כדור הצל לתוך הבור מהחפירה של צ'ימצ'אר, כדור הצל פוגע בוא ומעיף אותו החוצה מבור!!
צ'ימצ'אר נחבל קשה אך הוא עומד על רגליו ומפתיע את שאפט והודיני בלהביור אמתני.. הקרב נראה כי מגיע לקיצו, שני הפוקימונים תשושים ועייפים!
מה תעשה?
יגאל:
ברוק מחייך עליך ואומר "קרב מעולה, נהנתי מאוד.. אבל חכה ותראה!" ואז הוא מוציא את סטיליקס!
אתה עומד ומולך סטילקס עצום וקשוח שואג ודופק בזנבו בחזקה בקרקע...
ברוק מסתכל עליך ואז שואל "אתה ממשיך עם צ'רמנדר? או בוחר פוקימון אחר?"
איך תגיב? מה תעשה?
דן:
טורצ'יק מנזק מעל לעוקץ הרעל בקלות ועובר לגחלת, הגחלת פוגעת גם בסילקון וגם בקסקון ומשפיעה עליהם מאד!
הם מתרגזים.. טורצ'יק יוצא בניקור אך קסקון עוצר אותו בבלימה שמעיפה את שניהם לאחור.. לאחר מכן שניהם תוקפים בתווי חוטים שקושר טורצ'יק מרגליו ועד ראשו.
מה תעשה?
ניב:
סנדקוויל מזנק הצידה ומתחמק בזריזות מהלהביור של צ'ימצ'אר, לאחר מכן סנדקוויל עושה כדבריך ורץ לעבר צ'ימ'צאר עם נגיחת ראש.
"חחחח... ממש לא מקורי!" אומר לך ניב בגיחוך, "צא צ'ימצ'אר תתחמק מעל סנדקוויל במהירות ואת תקוף בגחלת!"
וכך צ'ימצ'אר עושה הוא מזנק על ראשו של סנדקוויל ומפיל אותו אז תוקף בחזקה את גבו של סנדקוויל בגחלת..
סנדקוויל נופל ארצה, הוא מתקשה לקום!
מה תעשה? איך תגיב?
סם:
"אתה לא מבין שום דבר האא? הצ'ימצ'אר שלי יחסל את הטריקו שלך קליל!" הוא אומר בשחצנות.. לאחר מכן הוא מצביע לכיוון מסויים ואומר "שם העיר סטון-וויל, לך תרפא במרכז.."
הוא אומר לך מסתובב וממשיך לדרכו.. אתה חושב לעצמך "מי הוא חושב שהוא, מתנסה עליי ככה, אני עוד יראה לו למה אני מסוגל!".
מה תעשה? איך תגיב?
אדם:
לא כל-כך הבנתי את העדכון, הוא נראה קצת לא הגיוני.. לא היה יותר פשוט לנפץ את הסלעים בניקור מקדחה ואז להיכנס ללב הסערה? (איפה שאין לחץ).. אני ינסה לזרום!
- - - - - - - - - - - - - - -
פרינפלאפ מתחיל להסתחרר ומשחרר קרן בועות שמנפצת את הסלעים ומעטה את המערבולת.
לאחר מכן הוא שולח פעימת מים חזקה היישר לסטיליקס!
סטיליקס נפגע אך מתאושש ושולח שוב פעימת דרקון שמעיפה שוב את צ'ימצ'אר גבוהה לאוויר..
"לעזזל זה פשוט לא מספיק, שום התקפה מרחוק לא עובדת!" אתה חושב לעצמך..
מה תעשה?