אביב:
טוטודייל מצליח לשמוע את פקודתך, הוא יורה קרן בועות חזקה לקרקע שמעטה אותו ומרקחת את הנפילה..
טוטודייל לא מפסיק הוא ממשיך עם קרן הבועות והפעם מכוון אותה לטיילו, טיילו מבחין בקרן הבועות ומספיק לעלות למעלה ליפני שהיא פוגעת בוא..
עכשיו הוא נמצא למעלה וקרן הבועות לא תגיע עליו!
מה תעשה?
יגאל:
אוווףףף סליחה שהטעתי אותך, קוראים לו באטרפרי (עכשיו בדקתי..)
- - - - - - - - - - - - -
באטרפרי לא מוותר, הוא מתרומם בזריזות ומצליח לנווט בין הסלעים בחזרה למעלה, הוא מתרומם אל מעל סטיליקס ומפזר עליו אבקת שינה!
סטיליקס נעשה כבד ושענן, הו מאבד שיווי משקל ולפתע הוא נופל בחזקה על הקרקע ונרדם...
ברוק קורא לו שיקום אך סטיליקס ישן חזק מידי והוא לא שומע אותו!
באטרפרי מנצל את המצב הזה, הוא יוצא במתקפת כנף ומחזק אותו באס אווירי, סטיליקס שיושן לא מסוגל להגן על עצמו והוא חוטף את זה ישירות בפניו!
סטיליקס נפגע קשה בגלל שבאטרפרי הוא גם מעופף ואדמה חלשה ממנה פי שתיים, אך המכה מעירה את סטיליקס, סטיליקס שואג בכעס ומתקיף בזנב ברזל שמעיף את באטרפרי על אחד קירות המכון!
סטיליקס לא מרחם ושולח גם פעימת דרקון...
מה תעשה?
סם:
לא הבנתי מה סתומרת לטשטש אותו עם תנועות גוף.. אבל אני ישטדל לעשות מה שאני יכול..
- - - - - - - - - - - - - -
טריקו מחייך עליך, כולו חבול אך הוא מראה שבסדר, הוא יוצא למתקפת חבטה, טריקו מחמיץ אבל משתמש בעוד אחת רצופה ומצליח לפגוע בראשו!
קרוגאנק עף לאחור הוא יורה עוקץ רעל אך טריקו כבר היה מוכן, טריקו מגיב בקליע זרעים לפתע קרוגאנק מראה חולשה ומתעייף טריקו מנצל את זה ומגביר לחץ.
הוא שובר את מתקפת עוקץ הרעל ומעיף את קרוגאנק על הקרעק, קרוגאנק מעולף ואינו יכול להילחם.. נצחת בקרב!
איך תגיב? מה תעשה?
ניב:
סנדקוויל לא נשאר חייב, הוא מגיב בגחלת וצ'ימצ'אר נפגע קצת אך הוא מצליח להתעלם מהכאב ושולח להביור חזק!
המתקפות נלחמות זה בזה.. שתי הפוקימונים מתאמצים אך לפתע סנדקוויל נשבר, הגחלת מפסיקה והלהביור מפיל את סנדקוויל...
צ'ימצ'אר הוא המנצח בקרב.
"אמרתי לך שאנצח, אתה פשוט חלש... אתה מתעסק בלהתיחס על הפוקימונים כעל שותפים ולפתח ידידות, זה פטתי!"
מה תעשה? איך תגיב?
לי:
- - - - - - - - - - - - - -ספוילר
ארון שומע לקריאותך ומתאושש בשבילך במהירות, הוא משתמש בהגנת ברזל ולפתע ברק קליל עולה מגופו, הוא ניראה קשיח ועמיד יותר!
הוא רץ לעבר ג'יודוד עם הפלה, ג'יודוד משתמש בזריקת אבנים אך הגנת הברזל עושה את העבודה וזה כמעט ולא משפיע עליו.
לפתע הוא מזנק לאוויר ונוחט על ג'יודוד ומטיח אותו בחזקה לאדמה, ג'יודוד הספיק ברגע האחרון גם הוא להשתמש בהגנת ברזל והוא אינו ספג נזק קשה כל-כך..
הוא קם בזריזום ומנחית מכה חזקה של אגרוף ממוקד היישר בפניו של ארון ומעיף אותו לאחור!
ג'יודוד בנתיים שולט בקרב אך הוא ניראה מוטש מאוד...
מה תעשה?
אדם:
"טוב מאוד!" צוהל רוני ואומר "קדימה פינסיר קרן הבזק!", לפתע יוצאת קרן הבזק חזקה ובוהקת במיוחד מפיו של פינסיר!
היא מקיפה את מפולת הסלעים ומוסיפה לה הרבה מאוד כוח, רטיקייט ואקנס נפגעים קשה.. אקנס מעולף אך ברטיקייט נשארו עוד כוחות והוא הצליח לברוח..
לפתע רוני מעיר אותו בחזרה, לוקח את אחת תרופות הפוקימונים מורח על גרגר אורן וזורק לעבר אקנס "כך חבר קטן, נתת פה יופי של פייט, אך ניצחנו ועכשיו פייר שנעבור!" הוא אומר בחיוך..
אקנס אוכל ומחייך בשמחה.. הוא מודה לו על הארוחה ומאפשר לכם ללכת.
מה תעשה? איך תגיב?
טוטודייל תלעג לו!וכשירד תשתמש בשריטה וקרן בועות..אביב:
טוטודייל מצליח לשמוע את פקודתך, הוא יורה קרן בועות חזקה לקרקע שמעטה אותו ומרקחת את הנפילה..
טוטודייל לא מפסיק הוא ממשיך עם קרן הבועות והפעם מכוון אותה לטיילו, טיילו מבחין בקרן הבועות ומספיק לעלות למעלה ליפני שהיא פוגעת בוא..
עכשיו הוא נמצא למעלה וקרן הבועות לא תגיע עליו!
מה תעשה?
קרדיט ענק לרועי!
אני אצעק "טורציק תברח משם" בעודי רץ לעברו וחושב 'פינסיר הוא פוקימון ממש חזק וטורציק עדיין קטן הוא לא יוכל להתמודד מולו זה כאילו הוא יתאבד' אני מוסיף "טורציק תהיה מוכן להתקפה שלו".דן:
אתם ממשיכים את דרכם, טורצ'יק כהרגלו עם פרצוף מחיוך מדגל ומצייץ לו.. אתם ממשיכים בעקבות הקרב.. הפוקימונים שהיו קרובים לאיזור דיי פוחדים לצאת עליכם.
לפתע אתם מבחינים בפינסיר שיושב לו ליד סייח ואוכל לא גרגרים להנאתו, טורצ'יק בכוונה טובה נגש אל פינסיר ומתחיל לאכול יחד איתו!
פינסיר המופתע מתרגז מזה, כנראה הסייח הזה ביער הוא של פינסיר.. הוא רוקע ברגליו ומזמין את טורצ'יק לקרב.
מה תעשה?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
מאז ש-behappy לא התעסקתי בכלל בעניין הפרס.. והחלטתי שזה הזמן להתעסק בזה:
מקום ראשון: PokeStyle על רצינות, גילוי יצירתיות והשקעה.. תבוא עליי בפרטי ואומר לך איזה דברים תוכל לבקש.
מקום שני: shlomii4 על יצירתיות, ורצינות רבה כל הכבוד, גם אתה בוא לפרטי ואסביר לך מה תוכל לבקש.
מקום שלישי: Akainu על גילוי התמדה רבה מרגע בוא נרשם למשחק, גם אתה בוא לפרטי.
כל השאר תמשיכו להשקיע.. תאמינו לי שישתלם לכם
אני עכשיו פותח עוד הודעה ונותן עדכונים...
אדם:
"אל דאגה.." הוא אומר בקריצה, "התחרות רק בעוד יומיים יש לנו זמן לטייל, ללמוד את המקום ולהנות קצת.." הוא ממשיך בעוד הוא מצחקק לו...
אתם מתקדמים ולפתע אתם שומעים מבין העצים "כדור אנרגיה, עוד פעם נוספת!" אתם מתקדמים לשם בשקט ועומד מאחריי אחד השיחים.
אתם מציצים בזהירות ורואים ילד קטן עם חולצה צהובה ומשקפייםשמנסה לאמן את הטרטוייג שלו
מה תעשה? איך תגיב?
לי:
שוב ארון קם משתמש בהגנת ברזל ומשם הוא יוצא להפלה, "אותו המהלך בדיוק?" שואל ברוק "הפעם זה לא יעבוד!" מוסיף בחיוך.
"ג'יודוד תתחמק בעזרת גלגול, לאחר מכן תשוב בגלגול וסיים את זה!", ארון מתקרב לג'יודוד ולפתע הוא מתגלגל בזריזות כמו גלגל של מכונית ומתחמק!
ארון נחבט בקרקע קצת אך הוא מתאושש בחזרה בעקבות הגנת הברזל... אתה מבחין בג'יודוד שחוזר במהירות לארון... צריך לפעול מהר!
מה תעשה?
סם:
"לעזזל ההיתי כזה קרוב!!" הוא משיב ולחץ את ידך, "תודה על קרב נהדר, אבל שלא יעלה לך לראש אה?.. בפעם הבא תצא המפסיד!" הוא מסיים בצחקוק.
הוא מנופף לך לשלום ויוצא מאזור מרכז הפוקימונים.. לכיוון דרך 002 שממנה הגעת.
"מקווה שעוד נפגש!" אתה ממלמל בלבך..
לפתע אתה שומע"יייאאיייי, ווואייי, סוווף סוףףף!!!" ועוד הרבה שריקות וצעקות, אתה מצליח להרגיש שהם באות ימינה מן מרכז הפוקימונים...
מה תעשה?
ניב:
אתה קורא לעברו בהערות הגנאי האלה, לפתע הוא נעצר ומתחיל לצחוק "כןן בטחח, בנתיים הסנדקוויל שלך הוא זה שנפל כמו גולם!".. ואז ממשיך בדרכו!
אתה ממהר להחזיר את צ'ימצ'אר לפוקדור וחוזר למרכז הפוקימונים, שם מחכה לך מולי (עם שכחת תסכל בעדכון שלך בעמוד 22-23)..
"איך הלך?" היא שואלת בחיוך קצת חושש.. אתה משיב לה שהפסדת בקצת עצבות, "אמרתי לך, הוא חזק מידי, אתה לא ההית מוכן!"
איך תגיב? מה תעשה?
יגאל:
באטרפרי משתמש ברוח כסופה בכל הכוח.. שתי המתקפות נלחמות זו בזו הוא מעט קצת את פעימת הדרקון אך סטיליקס שולח עוד אחת ומחזק את הקודמת!
פעימת הדרקון עוברת דרך הרוח הכסופה ומפוצצת את באטרפרי, הוא נופל על הרצפה מעולף...
"באטרפרי אינו מסוגל להילחם המנצח בקרב הזה הוא סטיליקס!" קורא השופט ומרים דגל לטובת ברוק.
"עכשיו זה תיקו, במי תבחר עכשיו?!" שואל ברוק בסקרנות..
מה תעשה? איך תגיב?
אביב:
טוטודייל מחייך עליך, הוא מסתובב לטורצ'יק מראה לו את הישבןהוא דופק עליו מקפץ ורוקד ומוציא לו לשון!
טיילו מתרגז מאוד.. הוא צולל בכל המהירות עם אס אווירי, לפתע טוטודייל מזנק לאחור ומתחמק ואז חוזר בחזרה לטיילו ושורט אותו שוב ושוב.. ומסיים את זה בקרן בועות.
טיילו נופל על הרצפה, אינו מסוגל להילחם עוד!
מה תעשה?
דן:
לא הבנתי אותך.. אז אתה בורח או עומד מולו? תכתוב בפרטי ואני יערוך את העדכון.
- - - - - - - - - - - - -
...
ג'ון:
אתה קורא למדקיפ לתקוף בפצצת בוץ, לפתע הלחיים של מאדקיפ מתמלאים ומתפחים.. "מממממדקיייפפ!" הוא צועק ומשחרר את פצצת הבוץ בעצמה רבה!
כדורי הבוץ הגדולים חובטים בפרסיאן בחזקה הוא נופל על הקרקע ומתעלף.
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)