פורסם במקור על ידי
nivX10
אדם:
אתה פורץ מן השיחים ושואל את הילד, הוא מסדר את משקפיו ומגיב בחיוך "כן, יש לי אותו מאז היה ביצה, ליפני כמה שבועות התחלטי את המסע שלי."
לאחר מכן רוני שואל אותו מה מעשיך כאן "טיילתי לי כאן במטרה לחפש פוקימונים חדשים לצוות שלי.. ואז פגשתי בחור גדול ושרירי שנראה ממש מפחיד." הוא אומר..
"הוא הכריח אותי לערוך איתו קרב והביס אותי ואת הטרטוייג שלי, מאז טרטוייג ואני מתאמנים פה על כדור אנרגיה כדי להתחזק!" הוא מוסיף..
איך תגיב? מה תעשה?
אביב:
אתה זורק את הפוקדור לעבר טיילו, הוא נוגע בטיילו בקלות ואז נפתח, משם יוצאת קרן אור אדומה ששואבת את טיילו לפוקדור!
הפוקדור נופל על הקרקע ומתחיל להתנדנד... פעם ימינה... פעם שמאלה.. שוב ימינה ושוב שמאלה..
אתה מסתכל בריכוז רז על הפוקדור והמצח שלך מזיע קצת, עוברות בראשך מחשבות "זה הפוקימון הראשון שאתפוס?", "אני יצליח בכלל?"
בעוד מחשבות אלו ואחרות מתרוצצות בראשך קוטע אותם צליל קטן, הוא בוקע מן הפוקדור, אתה מבחין לפתע שפוקדור נעצר.. אך רגע טיילו עדיין בפנים!!
~תפסת טיילו~
איך תגיב?
סם:
אתה חוזר אל מרכז הפוקימונים, ומגיש אותם לאחות ג'וי ויושב בצד לחכות.. בנתיים אתה שם לב שצעקות נמשכות!
אתה מחכה עוד כמה דקות לקחת את הפוקימונים ולאחר מכן יוצא להתבונן מקרוב!
שם אתה מבחין במכון העיר ובאחד השופטים שקורא במגפון "מכון פתוח כרגע למתחרים ולקהל.. בואו בהמונותויכם!
מה תעשה?
יגאל:
אתה מוציא את צ'רמנדר החוצה, הוא רץ לעבר סטיליקס תוך כדי להביור בלהביור, הלהביור פוגע חזק בסטיליקס בעקבות היותו פוקימון פלדה..
צ'רמנדר מנסה לשלב חבטה אך סטיליקס מקדים אותו ושולח אותו כמו טיל אל אחד הסלעים באמצעות זנב בזרל!
צ'רמנדר מצליח לקום אחריי כמה רגעים, אך הוא מסוחרר.. סטיליקס יוצא בחפירה!
מה תעשה?
ג'ון:
אתה זורק את הפוקדור לעבר פרסיאן, הוא נוגע בפרסיאן בקלות ואז נפתח, משם יוצאת קרן אור אדומה ששואבת אותו לפוקדור!
הפוקדור נופל על הקרקע ומתחיל להתנדנד... פעם ימינה... פעם שמאלה.. שוב ימינה ושוב שמאלה..
אתה מסתכל בריכוז רז על הפוקדור והמצח שלך מזיע קצת, עוברות בראשך מחשבות "זה הפוקימון הראשון שאתפוס?", "אני יצליח בכלל?"
בעוד מחשבות אלו ואחרות מתרוצצות בראשך קוטע אותם צליל קטן, הוא בוקע מן הפוקדור, אתה מבחין לפתע שפוקדור נעצר.. אך רגע פרסיאן עדיין בפנים!!
~תפסת פרסיאן~
איך תגיב? מה תעשה?
לי:
ארון עומד איתן הואמ חכה לרגע הנכון ואז מתחמק וקופץ הצידה, ג'יודוד נעצר בזריזות ויוצא לאגרוף ממוקד אך ארון מקדים אותו הוא תוקף בזריקת חול..
עכשיו עיניו של ג'יודוד מחוסות חול והוא אינו יכול לפתוח אותן, הוא משתמש שוב ושוב בזריקת לבנים ואגרוף ממוקד אך לא מצליח למצוא את ארון!
ארון מחייך עליך ומסמו לך שהוא מסמן את הקרב, הוא נתפס על ראשו של ג'יודוד בנשיכה מטלטל אותו קצת ומשליח אותו אל רצפת הזירה.
"ג'יודוד אינו מסוגל להילחם המנצח בקרב הראשון הוא לי!" אומר השופט ומניף דגל לכיוונך!
לאחר מכן ברוק מוציא את גרבלר ושואל "אתה ממשיך עם ארון או מחליף פוקימון?"
מה תעשה? איך תגיב?