Pokemon GO
עמוד 35 מתוך 88 ראשוןראשון ... 2533343536374585 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 511 עד 525 מתוך 1308
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ~עכשיו החלק השני!~

יגאל:

צ'רמנדר מתנער מהסחרורת ומתחיל לרוץ בזירה לכל כיוון, סטיליקס עוקב אחריו מתחת לאדמה אך לא מצליח להגיע עליו..
    הוא מחליט לזנק החוצה מהאדמה ולתקוף מרחוק בנשימת דרקון, צ'רמנדר מגיב בלהביור ונוצר פיצוץ שפוגע בשניהם!
    סטיליקס מגיב מהר יותר, הוא יוצא בזריקת אבנים!
    מה תעשה?

ניב:
    אחי... לא ריפאת את הפוקימונים, אז למה חזרת למרכז בסוף... תבוא עם תגובות יוצ\תר נורמאליות נמעס לי להשלים כבר!
    - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה מרפא את הפוקימונים ולוקח אותם מהאחות ג'וי ומתקדם עם מולי לעבר המכון.. אתה מגיע ומולי מציגה אותך בפניי הבנדוד שלה ברוק.
    אתם נכנסים לאיזור הזירה ומדליק את האור, לפניך ניצבת זירת אבן גדולה מלאה שלעים אבנים וקצת חול!
    הוא מוציא את ג'יודוד ואומר "זה יהיה קרב של 3 נגד 3, אתה היחיד שרשאי להחליף פוקימונים במהלך הקרב, המנצח מ-2 מתוך שלוש הקרבות יזכה בקרב כולו. בהצלחה!"
    "באיזה פוקימון תבחר נגד ג'יודוד?" הוא שואל בסקרנות..
    מה תעשה? איך תגיב?

ג'ון:

יופי עידכנתי את פרסיאן, תוכל להשתמש בוא בעוד 5 עדכונים מעכשיו..
    - - - - - - - - - - - -
    אתה ממשיך לך עם מאדקיפ ולפתע רואה מישהוא לבוש לבן וירוק בערך בין גילך, שרץ עם בלבזור פצוע...
    לפתע אתה מבחין ב-4 בידירילים שרודפים אחריו!
    מה תעשה?

.

2. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    אחי לא תוכל כרגע להוציא אותו כי הוא כרגע נתפס והוא עדיין מעולף, עוד 5-6 עדכונים תוכל..
    - - - - - - - - - - -
    תערוך ואני יעשה לך..
    סבבה בכיף..

אלך אל מרכז הפוקימונים הקרוב כדיי לרפות את הטיילו הקטן נתפס הרגע.

קרדיט ענק לרועי!

3. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    ציטוט פורסם במקור על ידי nivX10 צפה בהודעה
    ~עכשיו החלק השני!~

יגאל:

צ'רמנדר מתנער מהסחרורת ומתחיל לרוץ בזירה לכל כיוון, סטיליקס עוקב אחריו מתחת לאדמה אך לא מצליח להגיע עליו..
    הוא מחליט לזנק החוצה מהאדמה ולתקוף מרחוק בנשימת דרקון, צ'רמנדר מגיב בלהביור ונוצר פיצוץ שפוגע בשניהם!
    מה תעשה?

ניב:
    אחי... לא ריפאת את הפוקימונים, אז למה חזרת למרכז בסוף... תבוא עם תגובות יוצ\תר נורמאליות נמעס לי להשלים כבר!
    אתה מרפא את הפוקימונים ולוקח אותם מהאחות ג'וי ומתקדם עם מולי לעבר המכון.. אתה מגיע ומולי מציגה אותך בפניי הבנדוד שלה ברוק.
    אתם נכנסים לאיזור הזירה ומדליק את האור, לפניך ניצבת זירת אבן גדולה מלאה שלעים אבנים וקצת חול!
    הוא מוציא את ג'יודוד ואומר "זה יהיה קרב של 3 נגד 3, אתה היחיד שרשאי להחליף פוקימונים במהלך הקרב, המנצח מ-2 מתוך שלוש הקרבות יזכה בקרב כולו. בהצלחה!"
    מה תעשה? איך תגיב?

ג'ון:

- - - - - - - - - - - -
    אתה ממשיך לך עם מאדקיפ ולפתע רואה מישהוא לבוש לבן וירוק בערך בין גילך, שרץ עם בלבזור פצוע...
    מה תעשה?
    אני בוחר פראסקט אני אומר לו ומוציא את הפוקימון שלו
    -------------------
    האם בתגובה אבאה אתה יכול לומר לי איזה סוג כל מיתקפה??
    או איזה מיתקפה היא מיסוג עשב

4. משתמש סופר ספאמר
    ~עכשיו החלק השני!~

יגאל:

מה תעשה?

ניב:
    מה תעשה? איך תגיב?

ג'ון:

- - - - - - - - - - - -
    מה תעשה?
    אני אומר לצ'רמנדר לקוף ולרסק את האבנים בעזרת נגיחת ראש ואחרי זה תתקוף את סטיליקס שוב בלהביור בכל הכוח

5. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    [U][B][COLOR=Red]

ג'ון:

- - - - - - - - - - - -
    מה תעשה?
    "מאדקיפ בועות על הבידרילים!" אני צועק.
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

6. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם:
    "אםם אני חייב לסרב לך, לפחות כרגע, אני לא מספיק חזק ועובד בשיתוף פעולה עם טרטוייג.. ואני אצטרך לעבוד על זה הרבה.." הוא אומר בחשש, ואז הוא שואל "תגידו, תוכלו אולי לעזור לי ללמד את טרטוייג כדור אנרגיה?!"
    איך תגיב? מה תעשה?
    "למה לא בכיף" אגיד בחיוך
    "אבל בשביל זה אנחנו נערוך קרב בסדר?"

7. משתמש מנוסה
    [U]

סם:
    אתה נכנס לעבר המכון, אתה מבחין בקהל הרב והאולם הגדול..לפתע אתה שם-לב כבר שמישהוא אתגר את ברוק לפניך...
    אתה הולך לשופט הראשי להירשם והוא אומר בחיוך "אין בעיה אתה מיד אחריו, בנתיים תכניס את טורקול לפוקדור, תשב ותהנה מהקרב!"
    אתה מודה לו על העזרה והולך לתפוס מקום.. אתה צופה בקרב וחושב לעצמך "מממ.. מעניין איך ילך לילד הזה!"
    מול ברוק עומד ילד נראה בערך בגיל ה-16 נראה מאוד בטוח בעצמו.. לאחר כ-15 דקות הקרב מסתיים, הוא זוכה ב-3 הקרבות וזוכה בתג!
    מדהים באיזה מהירות הוא סיים, אתה מתקדם לעבר הזירה ועובר על יד הילד הזה.. הוא אומר לך בלחש "בהצלחה שיהיה אני יחכה לך בחוץ!"
    וממהר לצאת מהמכון..
    ברוק צועק לך בחיוך "באיזה פוקימון תתחיל?" והוא מוציא בגרבלר..
    מה תעשה?

היי למה אתה ישר חושב שאני רוצה לאתגר אותו? אני רוצה עוד להתאמן ובבקשה אל תעשה דברים שלא אמרתי לעשות...

"ברוק,אני מצטער אבל אני רוצה עוד להתאמן עד שאלחם מולך, וגם אני צריך 3 פוקימונים ויש לי רק 2" אומר לו ואצא מהמכון

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    ~שוב אני מחלק את התגובות כי כולם הגיבו, אגב סליחה אל הפעילות המתקצרת אני פשוט קבור בלימודים~

לי:
    ארון שוב משתמש בהגנת ברזל ויוצא לנשיכהה...אך גרבלר תוקף בגלגול ומעיף את ארון בעצמה על אחד הסלעים!
    לאחר מכן גרבלר תוקף ברעידת אדמה חזקה ומוסיף עם זרקית אבנים, האדמה שרועדת בחזקה מקשה על ארון להתייצב ולהתחמק מסלעים והוא נחבל קשה מאוד.
    מה תעשה?

סם:
    Spoiler ספוילר
    - - - - - - - - - - - - -
    ברוק מקשיב לך בהבנה, אתה יוצא מן המכון ושם מחכה לך ספייק (זה שפגשת) הוא שואל לשלומך ולוחץ את ידך בחזקה!
    איך תגיב? מה תעשה?

ניב:

"בסדר עם אתה בטוח בעצמך.." היא מביאה אותך אל המכון אתה נכנס ולפתע נדלקים זרקורים חזקים שמאירים את המכון כולו.
    אתה מבחין כמה גדול ומרשים הוא.. ולפתע מצד השני מגיע ברוק, הוא שואל לשלומך ומתי תרצה לערוך את הקרב..
    איך תגיב? מה תעשה?

דן:
    אתה חוזר לאחור ומחזיר את טורצ'יק לפוקדור, פינסיר מנצל את זה ומגברי מהירות, הוא רץ לעבר מזנק לאוויר ומתמקד עליך עם קרן הבזק!
    אתה נתקף פחד יורד על הרצפה עם ידיים שמגנות על ראשך ומצפה למכה בפחד, פינסיר שולח את קרן ההבזק לעברך.. "זהוא, זה הסוף?!" עוברת לך המחשבה בראש.. ולפתע מגיח צ'רמיליון בלהביור שחוסם את קרן ההבזק ותוקף את פינסיר בציפורן דרקון!
    פינסיר המבוהל בורח במהרה על אחד השיחים ונעלם, אתה מסתובב קצת ומביט לאחור ואז מבחין בילד בערך בגיל ה-16 בעל שיער שחור עם משקפיים.
    הוא רץ לעברך ונוגע בכתפך ושואל.. תגיד אתה בסדר?
    איך תגיב? מה תעשה?

ג'ון:
    הבידריל נפגעים חזק מהבועות הם מתעצבנים ונראה כאילו הם בורחים, אך לפתע הם חוזרים עם עוד כ-15 בידרילים!!!
    מה תעשה?

.

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ~שוב אני מחלק את התגובות כי כולם הגיבו, אגב סליחה אל הפעילות המתקצרת אני פשוט קבור בלימודים~

לי:
    ארון שוב משתמש בהגנת ברזל ויוצא לנשיכהה...אך גרבלר תוקף בגלגול ומעיף את ארון בעצמה על אחד הסלעים!
    לאחר מכן גרבלר תוקף ברעידת אדמה חזקה ומוסיף עם זרקית אבנים, האדמה שרועדת בחזקה מקשה על ארון להתייצב ולהתחמק מסלעים והוא נחבל קשה מאוד.
    מה תעשה?

[/SIZE]
    אני אומר לארון,תתאוש ואז הגנת ברזל והפלה על גרבלר"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    [COLOR=Red][B]
    סם:
    Spoiler ספוילר
    - - - - - - - - - - - - -
    ברוק מקשיב לך בהבנה, אתה יוצא מן המכון ושם מחכה לך ספייק (זה שפגשת) הוא שואל לשלומך ולוחץ את ידך בחזקה!
    איך תגיב? מה תעשה?
    [U]
    [COLOR=SlateGray]

איזה פרס זכיתי?

"היי מה שלומך? אני רוצה להתאמן קצת,רוצה קרב אחד מול אחד?" אומר לו

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    אדם:
    "אםםםם בסדר עם אתה אומר, אבל אל תגזים יותר מידי כי אני צריך את זה יותר כדי ללמוד." הוא מבקש, לפתע אומר רוני "אני ישפוט וידריך אותך תוך כדי, בסדר קני?" קני מהנהן בראשו בחיוך, מסדר את משקפיו ושולח את טרטוייג לשדה הקרב.
    "אוקיי במי תבחר?" שואל רוני בהתלהבות!
    מה תעשה? איך תגיב?

אביב:
    אוקיי עם אתה ממש חייב להשתמש בטיילו, אבל אני מחזיר אותך לעיר הראשונה.. כי המסע לעיר סטון וויל יקח יותר זמן.
    - - - - - - - - - - - - - -
    אתה חוזר לאחור לעבר העיר סאנרייז אתה ממשיך בדרך ונהמה מן הנוף המקסים.. "איזו דרך מקסימה זו.." אתה חושב לעצמך.
    אתה חגיע בחזרה אל נקודת ההתחלה, אתה כבר רואה את העיר ולפתע מקפץ מאחד השיחים וונונט

מה תעשה?

יגאל:

צ'רמנדר לא מוותר, הוא יודע שהקרב הזה חשוב והוא יעשה הכל כדי לנצח!
    הוא משתמש בנגיחת ראש ושובר את כל האבנים שטיסליקס שולח לעברו, לאחר מכן הוא מנזק לאוויר ושולח להביור בכל הכוח.
    סטיליקס נפגע קצת אך מיד מגיב בפעימת דרקון שמתפוצצת ומעיפה את צ'רמנדר על אחד הסלעים.. הוא נחבט חזק בגבו..
    הוא נופל ארצה בפעם השלישית, הוא נראה ממש מיואש..
    מה תעשה?
    - - - - - - - - - -
    אחי תביע קצת עידוד כלפיו.. אני מבטיח לך ככל שתשקיע יותר בתגובות זה יותר יעזור לך!

.

12. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    אוקיי עם אתה ממש חייב להשתמש בטיילו, אבל אני מחזיר אותך לעיר הראשונה.. כי המסע לעיר סטון וויל יקח יותר זמן.
    אתה חוזר לאחור לעבר העיר סאנרייז אתה ממשיך בדרך ונהמה מן הנוף המקסים.. "איזו דרך מקסימה זו.." אתה חושב לעצמך.
    אתה חגיע בחזרה אל נקודת ההתחלה, אתה כבר רואה את העיר ולפתע מקפץ מאחד השיחים וונונט

מה תעשה?
    לא אתייחס אליו,אני בשלי.

קרדיט ענק לרועי!

13. משתמש סופר ספאמר
    אדם:
    "אםםםם בסדר עם אתה אומר, אבל אל תגזים יותר מידי כי אני צריך את זה יותר כדי ללמוד." הוא מבקש, לפתע אומר רוני "אני ישפוט וידריך אותך תוך כדי, בסדר קני?" קני מהנהן בראשו בחיוך, מסדר את משקפיו ושולח את טרטוייג לשדה הקרב.
    "אוקיי במי תבחר?" שואל רוני בהתלהבות!
    מה תעשה? איך תגיב?

אביב:

מה תעשה?

יגאל:

צ'רמנדר לא מוותר, הוא יודע שהקרב הזה חשוב והוא יעשה הכל כדי לנצח!
    הוא משתמש בנגיחת ראש ושובר את כל האבנים שטיסליקס שולח לעברו, לאחר מכן הוא מנזק לאוויר ושולח להביור בכל הכוח.
    סטיליקס נפגע קצת אך מיד מגיב בפעימת דרקון שמתפוצצת ומעיפה את צ'רמנדר על אחד הסלעים.. הוא נחבט חזק בגבו..
    הוא נופל ארצה בפעם השלישית, הוא נראה ממש מיואש..
    מה תעשה?
    - - - - - - - - - -
    אחי תביע קצת עידוד כלפיו.. אני מבטיח לך ככל שתשקיע יותר בתגובות זה יותר יעזור לך!

אני אומר לצ'רמנדר שאני יודע שהוא יכול לקום ואני יודע שהוא יכול לנצח את סטיליקס כי הוא פוקימון חזק ושנותן את כולו בקרב ואני מחכה לראות מה יקורה

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    סם:
    "אםםם.." הוא חושב ונוגע בסנטרו.. ואז הוא עונה עם פרצוף קצת חמוץ "ההיתי שמח אבל עכשיו סיימתי קרב מכון.. אני מעדיף שהם ינוחו קצת בפוקדור, אוקיי?" הוא שואל במבוכה.
    איך תגיב?

לי:
    ארון כבר עייף מאוד, הוא משתמש בפעם החמישית בהגנת ברזל ויוצא הפעם בהפלה, הוא רץ לעבר גרבר אך הפעם הוא יותר איטי הכאבים והחבלות שבגופו מקשות עליו..
    גרבלר מנצל את זה וגם הוא משתמש בהגנה ואז בלימה ומעיף את ארון לאחור אך הוא לא מסיים כאן, הוא תוקף בגלגול שלא משאיר לארון שום סיכויי!
    ארון נופל על רצפת הזירה ולא זז, "ארון אינו מסוגל להילחם, המנצח הוא גרבלר!" קורא השופט בכל ומניף דגל אדום לכוונך..
    מה תעשה? איך תגיב?

יגאל:
    (*תקרא את הספוילר*)

Spoiler ספוילר

- - - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה מעודד את צ'רמנדר לקום, קורא לעברו שהוא מסוגל ושהוא יכול.. צרמנדר שומע את זה ומתמלא אנרגיה הוא קם ונושם נשימה קטנה של עשן מנחיריו, הוא חם..
    את סטיליקס זה לא מעניין, הוא טוען פעימת דרקון במטרה לסיים את זה, אך לפתע צ'רמנדר זוהר באור לבן ובוהק!
    סטיליקס נתקף חשש ומפסיק עם פעימת הדרקון, צ'רמנדר כבר מכוסה כולו בהילה לבנה וחזקה, הצורה של מתחילה להשתנות:
    לעט לעט הוא מתחיל לגדול, ידיו נעשות חזקות יותר בראשו נוצר קודקוד קטן וזנבו מתארך... "הוא מתפתח?!" אתה חושב לעצמך בתדהמה!
    לפתע ההילה פוסקת ואתה מבחין שעכשיו הוא צ'רמיליון, הוא שולח שאגה קלה לאוויר..
    איך תגיב? מה תעשה?

אביב:

שמע אני צריך שתדע.. מרכז פוקימונים זה רק פוקימון חולה, הורעל, נפצע רציני, או עייף מידי.. אל תתחיל ללכת על כל פיפס.. פשוט תן להם לנוח איזה קרב קצת בפוקדור וזה יסתדר.
    - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה מתעלם ממנו ואינו יוצר קשר עין, הוא מביט בך קצת בדרכו.. אתה מגיע בחזרה אל העיר סאנרייז ונכנס אל מרכז הפוקימונים.
    אתה ניגש לקבלה ושם עומדת האחות ג'וי ולידה צ'נסי ושואלת "שלום לך ילדון, במה אוכל לעזור?"
    אתה מגיש לה את הפוקדור ומבקש שתתפל בהם קצת, היא אומרת שאין בעיה, היא שמה את הפוקדורים על מגש ומבקשת אותך להמטין..
    אתה יושב בצד מחכה לתשובה והיא חוזרת לאחר 5-10 דקות ואומרת "הכל בסדר גמור עכשיו, טיילו היה קצת עייף אלב אין מה לדאוג!"
    אתה מודה ויוצא החוצה..
    מה תעשה? איך תמשיך?

.

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [COLOR=Black][B][U]
    לי:
    ארון כבר עייף מאוד, הוא משתמש בפעם החמישית בהגנת ברזל ויוצא הפעם בהפלה, הוא רץ לעבר גרבר אך הפעם הוא יותר איטי הכאבים והחבלות שבגופו מקשות עליו..
    גרבלר מנצל את זה וגם הוא משתמש בהגנה ואז בלימה ומעיף את ארון לאחור אך הוא לא מסיים כאן, הוא תוקף בגלגול שלא משאיר לארון שום סיכויי!
    ארון נופל על רצפת הזירה ולא זז, "ארון אינו מסוגל להילחם, המנצח הוא גרבלר!" קורא השופט בכל ומניף דגל אדום לכוונך..
    מה תעשה? איך תגיב?

[
    אני מחזיר חזרה את ארון לפוכדור שלו ומוציא את שאפט מנהפוכדור שלו ואומר לו"כדור צל ואז צוות כפול על גרבלר"*
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

עמוד 35 מתוך 88 ראשוןראשון ... 2533343536374585 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •