Pokemon GO
עמוד 37 מתוך 88 ראשוןראשון ... 2735363738394787 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 541 עד 555 מתוך 1308
  1. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    חחחח.. בנתיים אתה שחקן מצויין, מקווה שתמשיך כך! זה ישתלם לך בפרסים תאמין לי.
    דרך אגב, אתה מודע לזה שטוטודייל יודע להשתמש באקדח מים ונשיכה נכון? כי פשוט עוד לא ניסית אותם..
    - - - - - - - - - - - - - - -
    טיילו שומע לקריאות המתיכה שלך, הן מחזקות את נפשו והוא מתאמץ לקום ועף במהירות לשחרר את טוטודייל.
    הוא פותח את טפריו לרווחה ו"גוזר" את החוטים מטוטודייל.. טוטודייל מנצל את המצב שולח קרן בועות חזקה שמפציצה את וורמפל..
    ו-ווידל נחלץ לעזרת וורמפל ומרחיק את טוטודייל וטיילו מוורמפל בעזרת עוקץ רעל חזק במיוחד!
    מה תעשה?
    'המצב לא טוב'אחשוב לעמי לרגע."קדימה טוטודייל נשל את וורמפל בחוזקה ואל תרפה ממנו!תוך כדיי שרוט אותו בלי הפסקה!ואתה טילו אס אוירי!על ווידל!ואז ניקור!"אומר להם בלחץ.

קרדיט ענק לרועי!

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ווואיי אדם לא שמתי לב שהגבת >.<...

אדם:
    אתה נפעם מהנחישות שלא, אך לא מאבד פרופורציות ופוקד על פרינפלאפ להשתמש בפעימת מים על רגליו של טרטוייג.
    טרטוייג מרוב מהירות לא מצליח לעצור ולהתחמק, הוא מתנגש בפעימת המים מאבד שיווי משקל ונופל!
    אתה מחייך ומנצל את ההזדמנות ושולח את פרינפלאפ לניקור מקדחה, פרינפלאפ מנקר בחזקה ובמהירות את ראשו של טרטוייג!
    המסכן מתגלגל לצדדים ומנסה להתגונן אך לא ממש מצליח.. לפתע הוא משתמש בנשיכה ותופס את המקור של פרינפלאפ ומשליח אותו לאדמה.. לאחר מכן הוא מנסה להשתמש בכדור אנרגיה, אך זה מתפוצץ לו בפרצוף והוא עף לאחור.
    "לעזזל.." קורא קני בעצבות, אך טרטוייג קם, הוא לא מוכן לקבל הפסד!
    מה תעשה? איך תגיב?

.

3. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי nivX10 צפה בהודעה
    ווואיי אדם לא שמתי לב שהגבת >.<...

אדם:
    אתה נפעם מהנחישות שלא, אך לא מאבד פרופורציות ופוקד על פרינפלאפ להשתמש בפעימת מים על רגליו של טרטוייג.
    טרטוייג מרוב מהירות לא מצליח לעצור ולהתחמק, הוא מתנגש בפעימת המים מאבד שיווי משקל ונופל!
    אתה מחייך ומנצל את ההזדמנות ושולח את פרינפלאפ לניקור מקדחה, פרינפלאפ מנקר בחזקה ובמהירות את ראשו של טרטוייג!
    המסכן מתגלגל לצדדים ומנסה להתגונן אך לא ממש מצליח.. לפתע הוא משתמש בנשיכה ותופס את המקור של פרינפלאפ ומשליח אותו לאדמה.. לאחר מכן הוא מנסה להשתמש בכדור אנרגיה, אך זה מתפוצץ לו בפרצוף והוא עף לאחור.
    "לעזזל.." קורא קני בעצבות, אך טרטוייג קם, הוא לא מוכן לקבל הפסד!
    מה תעשה? איך תגיב?
    חחחח לא נורא אחי
    ------------
    "היי קני תנסה לפקוד על טרטוויג לנסות לרכז את האנרגיה שלו" אגיד בחיוך
    'אולי רק במצב לחץ טרטוויג יצליח לבצע כדור אנרגיה' אחשוב
    "פרינפלאפ תשתמש בערבולת קדימה!" אצעק

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [COLOR=Olive]
    לי:

שמע אתה צריך יותר להתאמץ בתגובות.. אני עוזר לך פה ושם אבל בחייעת..
    תראה כמה דברים אני מוסיף למה שאתה אומר כדי שזה יהיה מעניין: (אני יסמן אותם בקוו)
    - - - - - - - - - - - - -
    שאפט לא מוותר הוא ותוקף שוב בכדור צל את כדור הג'יירו של גרבלר, גרבלר סופג את כדור הצל וממשיך אך מעט קצת.. שאפט מנצל את ההזדמנות ומצליח להתחמק מכדור הגיירו ומשתמש בצל לילה שמרדים את גרבלר!
    שאפט מחייך עליך.. הוא נהנה מהקרב, גרבלר שוכב על רצפת הזירה דרום כולו.
    מה תעשה? איך תגיב?
    אני אומר לשאפט"תהנה הרדמת את גרבלר.טוב תשלח לכיון גרבלר כדור צל אך הכדור הצל היה איטי.הי הי כיף לראות ככה מביס את גרבלר"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    [U][SIZE=5]
    סם:
    אתה תקבל אותו.. אבל כרגע אני רוצה לתת לך אימון אוקיי?
    - - - - - - - - - - - -
    אתה חוזר לדרך 002 בפעם השלישית ומחליט לחפש לך עוד אימון טוב... "מממ.. מעניין באיזה עוד פוקימונים אני התקל." אתה חוש לעצמך בחיוך שתמיד נמצא על פניך.
    לפתע אתה מבחין ב-
    שמתקיפים סקורפי קטן ומפחוד, הם סגרו עליו.. והוא נראה חסר אונים!
    מה תעשה?

זה כאילו הסקורופי שלי?

"היי! קקניה! תעזבו אותו!" אקרא בקול ואצביע עליהם "טורקול,טריקו צאו!" אומר ואוציא את שניהם מהפוכדור "טורקול תשתמש בלהביור ואחר כך תתשמש בסיחרור מהר כדי להיות ליד סקורופי,טריקו תחפה עליו עם קליע זרעים!" אומר להם ואסתכל על סקורופי

6. משתמש מנוסה
    שם: שאלתי אותך?
    דן:
    סוף-סוף התחברת.. יאללה בוא נזיז איתך עניינים!
    - - - - - - - - - - - - -
    "שמי קולינס, נעים להכיר אותך" הוא אומר בחיוך ושולח בעדינות יד ולוחץ את ידך.
    אתה מוציא החוצה את טורצ'יק והוא לא נראה טוב, הוא נפגע בחזקה מקרן ההבזק.. אתה עם פרצוף עצוב מתחיל כבר לחפש בעינך מרכז פוקימונים!
    לפתע קולינס מסתכל על טורצ'יק במבט סקרן... הוא שואל "תגיד אפשר שנייה את טורצ'יק, אני סבור שאני יכול לעזור!".
    איך תגיב? מה תעשה?
    "ברור אני אומר לו" נותן לו את תורציק וחושב בסקרנות מה הוא יעשה.

Spoiler ספוילר

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    אביב:
    אתה מתחיל טיפה להילחץ, אתה שולח את טוטודייל לנשיכה, הוא לוכד את זנבו של וורמפל בפיו, מטלטל אותו מצד לצד ולא מרפה..
    בנתיים טיילו יוצא לאס אווירי, הוא צולל לעבר ווידל במהירות שיא וסוחב אתו הרבה רוח, ווידל מנסה לעצור בעדו עם עוקץ רעל אך אינו מצליח וטיילו חובט ישירות בראשו!
    הוא לא מפסיק כאן ממשיך בניקור שדופק בחזקה על ראשו הקטן של ווידל.. ווידל לא עומד בעומס הוא נחבט לאחור באחת המכות ומתעלף מהכאבים..
    וורמפל שרואה את זה עושה מהלך אמיץ להשתחרר מטוטודייל ומשתמש בזנב שבפיו של טוטודייל עם זנב רעל חזק מאוד שחובט בפיו מבפנים!
    טוטודייל מרפא אחיזה ממנו.. הוא נפגע חזק מאוד והוא נופל על הרצפה סובל מכאבים.
    וורמפל אוסף על גבו את ווידל המעולף וממהר להסתלק מהמקום.. לפתע אתה מבחין בטוטודייל המתקפה של וורמפל שרטה את פייו ומבפנים בחזקה וגרמה לו לבלוע רעל ישיר מתוך הזנב!
    הוא סובל מכאבים ונראה חיוור!
    מה תעשה? איך תגיב?

דן:
    אתה נותן את טורצ'יק לידיו, הוא שולף סדין מהתיק ושם עליו את טורצ'יק, הוא משתמש במטליות חמות, תרסיס מסויים ועיסוי קצר..
    לאחר מכן הוא אומר "הוא בסדר עכשיו, הוא רק צריך קצת מנוחה באוויר הצח.. תוכל לחכות איתי כאן נכון?"
    מה תעשה? איך תגיב?

סם:

כן.. כאילו, אני נותן לך אימון קצר ליפני.. אתה כבר תראה לאן זה יתקדם.
    - - - - - - - - - - -
    הקנניה שומעים אותך ומסתובבים, הם נראים עצבניים.. אתה שולח את טורקול שמגיב מהר בלהביור חזק.
    שניים מהקקנייה יוצאים אל טורקול עם "טיל סיקות!" ואחד נשאר עומד ליד סקורפי.
    טריקו יוצא לעזרת טורקול עם קליע זרעים, אך הקקנייה השלישי מתערב גם הוא ושוליח "עליי תער" ומשווה את הכוחות..
    כל המתקפות מתנגשות זו בזו וזו בזו ונוצר פיצוץ אדיר!
    טורקול מנצל את המצב ויוצא לסחרור מהיר ומגיע מלפני סקורפי, הוא אומר לו שהוא יגן עליו וסקורפי מחייף טיפה..
    לפתע העשן והחול התפזרו ושלושת הקקנייה יוצאים לטורקול.. אחד עם טיל סיקות, אחד עם עלי תער ואחד עם קליע זרעים!!!
    מה תעשה?

לי:
    אתה נהנה מהמהלך שלך וקורא לעבר שאפט בשמחה.. הוא מסתובב קצת סביב גרבלר ורוקד בעליזות, אחר כך הוא משחרר כדור צל איטי.. כדי להתגרות בוא...
    ברוק רואה את המתרחש ומתעצבן "חצוף קטן, אני עוד אראה לך!" אומר בחיוך זדוני ומתחיל לנסות להעיר את גרבלר.
    כדור הצל כמעט כבר פוגע בגרבלר אך לפתע הוא מתעורר מקריאותיו של ברוק.. הוא לא מצליח להתחמק אך מספיק להשתמש בהגנה שמפחיתה אתה העצמה של כדור הצל..
    לפתע יוצא בכדור ג'יירו שפוגע ישירות בלחי של שאפט ומפיל אותו לרצפה, לאחר מכן הוא נשכב עליו ואינו נותן לו לזוז..
    ולפתע משתמש בהשמדה עצמית, גרבלר מתפוצץ בחזקה!!!! והרבה אבק ואש מסתרעים בזירה.. לפתע אתה מבחין בגבלר ושאפט שניהם אינם מסוגלים להילחם.
    השופט מכריז על תיקו!
    איך תגיב?

אדם:
    "מממ.. נשמע רעיון לא רע." אומר קני בחיוך גדול, לאחר מכן הוא קורא טרטוייג "העתלם מכל הסביבה, נסה למצוא שקט ולהתרכז בקול הכוח.. ואז ברגע הנכון לתקוף!"
    וכך טרטוייג עושה, הוא נעמד עוצם את עיניו בחזקה, מוריד ראשו קצת למטה ומלמל לעצמו.
    לפתע אתה קורא לפרינפלאפ "היי, אנחנו לא מתכוונים לשבת בחיבוק ידיים קדימה עכשיו מערבולת בכל הכוח!"
    פרינפלאפ משגר מערבולת גדולה מן הרגיל.. היא מתקרבת לעבר טרטוייג, קני נראה מודאג אח אינו מפריע לטרטוייג.
    ולפתע טרטוייג פותח את עיניו ואת פיו ונוצר אור קטן ובהיר שאוסף מסבבו הרבה אור ואנרגיה, ממנה נוצר כדור גדול וחזק, "טרטוייג הצליח" אתה חושב לעצמך...
    הוא משגר את כדור האנרגיה שחולף בקלות על פני המערבולת ופוגע במצחו של פרינפלאפ ומעיף אותו לאחד העצים!
    "מעולללההה טרטוייגגג!!!" קורא קני בקפיצות של אושר, הוא אומר שולח את טרטוייג למתקפת מהירות ואז נשיכה.
    מה תעשה? איך תגיב?

.

8. משתמש סופר ספאמר
    ~כולם להכנס לספוילר~
    Spoiler ספוילר

אביב:

אתה שולח את טוטודייל וטיילו לעצור אותם, טוטודייל יוצא אל וורמפל עם שריטות וטיילו באס אווירי על ווידל..
    טוטודייל שורט בחזקה את וורמפל משאיר חבלות וסימנים על גופו ופניו, וטיילו חובט עם המקור שלו בחדות רבה בבטנו של ווידל!
    וורמפל ו-ווידל נחבטים קשה, אך הם משיבים מלחמה, וורמפל משתמש בתווי חוטים וקושר את ידיו של טוטודייל של טוטודייל על הזנב שלו.
    ו-ווידל גם הוא תופס בתווי חוטים את הכנף של טיילו, עולה עליה וחובט בפניו עם זנב רעל!
    טוטודייל כולו סבוך בקשרים וטיילו נופל על הקרקע עם סימן גדול בפניו!
    מה תעשה? איך תגיב?

סם:
    אתה תקבל אותו.. אבל כרגע אני רוצה לתת לך אימון אוקיי?
    - - - - - - - - - - - -
    אתה חוזר לדרך 002 בפעם השלישית ומחליט לחפש לך עוד אימון טוב... "מממ.. מעניין באיזה עוד פוקימונים אני התקל." אתה חוש לעצמך בחיוך שתמיד נמצא על פניך.
    לפתע אתה מבחין ב-
    שמתקיפים סקורפי קטן ומפחוד, הם סגרו עליו.. והוא נראה חסר אונים!
    מה תעשה?

יגאל:
    צ'מיליון לא עוצר, הוא חזק מתמיד, הוא יוצא בלהביור בכל הכוח וסטיליקס בנשימת דרקון, המתקפות מתנגשות זו בזו אך צ'רמיליון מצליח לשבור את נשימת הדרקון ופוגע בבטנו של סטיליקס!
    לאחר מכן הוא יוצא בזריזות בנגיחת ראש ליפני שסטיליקס מתאושש, ופוגע ישירות.. אך הפעם סטיליקס מתאושש בזריזות וקושר את זנבו לארוך צ'רמיליון ומוחץ אותו!
    אתה מבין שהוא מתשמש בחניקה, החניקה אוחזת חזק בצ'רמיליון ולא נותנת לו לזוז.. מה גם שהיא חונקת אותו עם לא תפעל הוא יתעלף..
    מה תעשה?

לי:
    אחי זה לא נארוטו.. בפוקימון ההתקפה של הכפילים זה סתם אשליה.. לא קורא לו כולם מהם!
    - - - - - - - - - - -
    אתה מחליט לתעתע בגרבלר ושולח את כל הקפילים לכדור צל.. גרבלר מנסה להתגונן.. הוא מתגונן מאחד אך זה אשליה.. הוא מתגונן מהשני אך זה אשליה..
    לפתע שאפט האמיתי משגר כדור צל שפוגע היישר בפניו מעיף אותו אל האוויר!
    שאפט שולח צל לילה ולפתע מוצי מפיו עשן סגול מלא אבקת כוכבים, "עם זה יפגע בך תרדם, תתחמק מהר גרבלר!"
    גרבלר ברגע האחרון מזנק הצידה ויוצא בכדור ג'יירו שחובט את שאפט אל הקיר..
    הוא לא עוצרר כאן הוא יוצא בעוד אחד בועד שאפט על הקיר מתקשה להתטאושש!
    מה תעשה? איך תגיב?
    אני אומר לצ'רמיליון לתקוף את זנבו של סטיליקס בציפורן דרקון כדי להשתחרר ואחרי זה תתקוף את סטיליקס שוב בלהביור ואחרי זה אני מעודד את צ'רמיליון שהוא יכול לעשות את זה

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [U][B

לי:
    אתה נהנה מהמהלך שלך וקורא לעבר שאפט בשמחה.. הוא מסתובב קצת סביב גרבלר ורוקד בעליזות, אחר כך הוא משחרר כדור צל איטי.. כדי להתגרות בוא...
    ברוק רואה את המתרחש ומתעצבן "חצוף קטן, אני עוד אראה לך!" אומר בחיוך זדוני ומתחיל לנסות להעיר את גרבלר.
    כדור הצל כמעט כבר פוגע בגרבלר אך לפתע הוא מתעורר מקריאותיו של ברוק.. הוא לא מצליח להתחמק אך מספיק להשתמש בהגנה שמפחיתה אתה העצמה של כדור הצל..
    לפתע יוצא בכדור ג'יירו שפוגע ישירות בלחי של שאפט ומפיל אותו לרצפה, לאחר מכן הוא נשכב עליו ואינו נותן לו לזוז..
    ולפתע משתמש בהשמדה עצמית, גרבלר מתפוצץ בחזקה!!!! והרבה אבק ואש מסתרעים בזירה.. לפתע אתה מבחין בגבלר ושאפט שניהם אינם מסוגלים להילחם.
    השופט מכריז על תיקו!
    איך תגיב?

[/B][/COLOR]
    אני אומר לשאפט"היית טוב" מחזיר אותו ובקומו מוציא את צ'ימצ'אר לקרב
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    ~יאללה חברים, אחרון להיום.. מחר אולי יש בית-ספר~

אדם:
    פרינפלאפ מכין בזריזות פעימת מים תוקף במהירות, סטיליקס משתמש בסופת חול חזקה ועמידה שמחלישה את פעימת המים והיא אינה מזיזה לו..
    אך פרינפלאפ לא מתאייש, הוא תוקף במערבולת את פניו של סטיליקס.. גם הפעם ברוק וסטיליקס לא מתרשמים, סטיליקס תוקף בנשימת דרקון חזקה מאוד ששוברת את המערבולת!
    "תצטרך לתת יותר מזה בשביל לנצח את הסטיליקס שלי." הוא אומר בחיוך... "ררר.. לעזזל!" אתה אומר לעצמך!
    אתה מבין שאתה חייב ליהיות יותר יצירתי ומתוחכם בשביל לנצח את סטיליקס..
    מה תעשה?

סם:
    טריקו רץ לא מוותר הוא רץ בזיגזג בכל הכוח שנשאר לא לעבר טורקול.. טורקול לא מוותר בקלות, הוא יורה בלהביור אל טריקו אך הוא לא מצליח לפגוע!
    טריקו מתחמק.. שוב ושוב.. לפתע טורקול מחייך הוא מתעה את טריקו ותוקף בלהביור שעובר מימין לשמאל רצוף..
    טריקו נופל בעצמה על פניו כל גופו משתפשף ברצפה, אך הוא עדיין לא מוותר!!!
    אתה וטורקול מסתכלים עליו נדהמים, לפתע טריקו מתחיל לזהור באור ירוק בוהק, והוא נרפא לגמרי!
    אתה מבין שטריקו למד סינטזה.. טריקו מרגישעכשיו רענן כחדש, הוא רץ אל טורקול במהירות מקסימלית וחובט בעצמה רבה היישר בפניו שטורקול.
    טורקול עף לאחור אל הקרקע, הוא מטמותת על הרצפה ואינו מסוגל עוד להילחם!
    מה תעשה?

יגאל:
    צ'רמנדר מסתכל עליך במבט לא מבין, אך הוא מחליט לסמוך עליך הוא מחכה שג'יודוד יתקרב והוא תוקף בנגיחת ראש!
    שני הפוקימונים עפים לאחור.. אך צ'רמנדר מצליח לקום ליפני ג'יודוד, הוא לא מאבד זמן ותוקף בשריטות חזקות.. שחובטות חזק בג'יודוד.
    ג'יודוד נראה טשוש.. נראה כאילו עם תתקוף עכשיו תסיים את הקרב!
    מה תעשה?
    לא הגבתה לי פה אם אני טועה תן לי עידכון אחרון

11. משתמש מנוסה
    [COLOR=DarkGreen]
    סם:

כן.. כאילו, אני נותן לך אימון קצר ליפני.. אתה כבר תראה לאן זה יתקדם.
    - - - - - - - - - - -
    הקנניה שומעים אותך ומסתובבים, הם נראים עצבניים.. אתה שולח את טורקול שמגיב מהר בלהביור חזק.
    שניים מהקקנייה יוצאים אל טורקול עם "טיל סיקות!" ואחד נשאר עומד ליד סקורפי.
    טריקו יוצא לעזרת טורקול עם קליע זרעים, אך הקקנייה השלישי מתערב גם הוא ושוליח "עליי תער" ומשווה את הכוחות..
    כל המתקפות מתנגשות זו בזו וזו בזו ונוצר פיצוץ אדיר!
    טורקול מנצל את המצב ויוצא לסחרור מהיר ומגיע מלפני סקורפי, הוא אומר לו שהוא יגן עליו וסקורפי מחייף טיפה..
    לפתע העשן והחול התפזרו ושלושת הקקנייה יוצאים לטורקול.. אחד עם טיל סיקות, אחד עם עלי תער ואחד עם קליע זרעים!!!
    מה תעשה?

[U]
    הרעיון מעולה! כל הכבוד! ובא לי גם ריהורן איפה אני מוצא? במפה לא רואים אותו...

"טורקול! תשתמש בהגנה! תנסה לבלום את כל המתקפות! טריקו תשתמש בקליע זרעים על הקקניות שהם לא שמים לב! ואחר כך טריקו מהר תרוץ אל עבר טורקול! תהיה לידו! טורקול אחרי ההגנה תשתמש בלהביור! שלא ישימו לב!" אומר ואוציא את הפוקידע לבדוק איזה מתקפות יש לסקורופי

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי niv961 צפה בהודעה
    לא הגבתה לי פה אם אני טועה תן לי עידכון אחרון
    המ אתה סמטוללל לאיזה דף חזרת בכלל????? זה היה ביום ליפני אחרון של החופש הגדול...
    לך איזה 3-4 דפים אחורה..

.

13. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם:
    "מממ.. נשמע רעיון לא רע." אומר קני בחיוך גדול, לאחר מכן הוא קורא טרטוייג "העתלם מכל הסביבה, נסה למצוא שקט ולהתרכז בקול הכוח.. ואז ברגע הנכון לתקוף!"
    וכך טרטוייג עושה, הוא נעמד עוצם את עיניו בחזקה, מוריד ראשו קצת למטה ומלמל לעצמו.
    לפתע אתה קורא לפרינפלאפ "היי, אנחנו לא מתכוונים לשבת בחיבוק ידיים קדימה עכשיו מערבולת בכל הכוח!"
    פרינפלאפ משגר מערבולת גדולה מן הרגיל.. היא מתקרבת לעבר טרטוייג, קני נראה מודאג אח אינו מפריע לטרטוייג.
    ולפתע טרטוייג פותח את עיניו ואת פיו ונוצר אור קטן ובהיר שאוסף מסבבו הרבה אור ואנרגיה, ממנה נוצר כדור גדול וחזק, "טרטוייג הצליח" אתה חושב לעצמך...
    הוא משגר את כדור האנרגיה שחולף בקלות על פני המערבולת ופוגע במצחו של פרינפלאפ ומעיף אותו לאחד העצים!
    "מעולללההה טרטוייגגג!!!" קורא קני בקפיצות של אושר, הוא אומר שולח את טרטוייג למתקפת מהירות ואז נשיכה.
    מה תעשה? איך תגיב?
    "כל הכבוד קני הצלחת!" אגיד בחיוך
    'אני רואה שטרטוויג הצליח בסוף,אבל אני לא הולך להקל עליו' אחששוב
    "פרינפלאפ תתרומם ותשתמש בפעימת מים על הרגליו של טרטוויג ואז תשתמש בניקור מקדחה!" אצעק

14. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    אתה מתחיל טיפה להילחץ, אתה שולח את טוטודייל לנשיכה, הוא לוכד את זנבו של וורמפל בפיו, מטלטל אותו מצד לצד ולא מרפה..
    בנתיים טיילו יוצא לאס אווירי, הוא צולל לעבר ווידל במהירות שיא וסוחב אתו הרבה רוח, ווידל מנסה לעצור בעדו עם עוקץ רעל אך אינו מצליח וטיילו חובט ישירות בראשו!
    הוא לא מפסיק כאן ממשיך בניקור שדופק בחזקה על ראשו הקטן של ווידל.. ווידל לא עומד בעומס הוא נחבט לאחור באחת המכות ומתעלף מהכאבים..
    וורמפל שרואה את זה עושה מהלך אמיץ להשתחרר מטוטודייל ומשתמש בזנב שבפיו של טוטודייל עם זנב רעל חזק מאוד שחובט בפיו מבפנים!
    טוטודייל מרפא אחיזה ממנו.. הוא נפגע חזק מאוד והוא נופל על הרצפה סובל מכאבים.
    וורמפל אוסף על גבו את ווידל המעולף וממהר להסתלק מהמקום.. לפתע אתה מבחין בטוטודייל המתקפה של וורמפל שרטה את פייו ומבפנים בחזקה וגרמה לו לבלוע רעל ישיר מתוך הזנב!
    הוא סובל מכאבים ונראה חיוור!
    מה תעשה? איך תגיב?
    "חזור מהר!"אומר לו בלחץ."קדימה טיילו הובל אתי בשיא המהירות לעיר הבאה!"
    אומר לו במהירות ודעגה לטוטודייל החמוד שקיבלתי זה עתה כשפרצוף מדוכה ודועג עןלה על פניי.
    "קדימה!מהר!" אזרז את טיילו בלחץ תוך כדיי ריצה לעיר הבאה

קרדיט ענק לרועי!

15. משתמש מנוסה
    שם: שאלתי אותך?
    אתה נותן את טורצ'יק לידיו, הוא שולף סדין מהתיק ושם עליו את טורצ'יק, הוא משתמש במטליות חמות, תרסיס מסויים ועיסוי קצר..
    לאחר מכן הוא אומר "הוא בסדר עכשיו, הוא רק צריך קצת מנוחה באוויר הצח.. תוכל לחכות איתי כאן נכון?"
    מה תעשה? איך תגיב?
    "כן אני יחכה אתך"ומתיישב על האדמה ממשיך לשאול אותו "יש לך תגים ממכונות הפוקימונים?"

Spoiler ספוילר

עמוד 37 מתוך 88 ראשוןראשון ... 2735363738394787 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •