Pokemon GO
עמוד 38 מתוך 88 ראשוןראשון ... 28363738394048 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 556 עד 570 מתוך 1308
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אדם:
    אתה מחייך על קני ומברח אותו על שהצליח, אך אתה לא מסיים את הקרב, אתה מבין שעכשיו הוא יהיה טוב עוד יותר עם כדור האנרגיה..
    אתה קורא לפרינפלאפ והוא מתאושש, הוא שולח שוב פעימת מים לרגליו של טרטוייג אך לפתע קורא קני "הפעם זה לא יעבוד, המתחמק טרטוייג מהר!".. טרטוייג מזנק מעל פעימת המים ותופס את כנפו השמאלית של פרינפלאפ עם נשיכה, הוא הוא אוחז בא בכל הכוח ולא מרפא בעוד הכאבים משגעים את פרינפלאפ!
    מה תעשה?

דן:
    הוא מתיישב איתך על הדשא ואומר "כן.. הצלחתי להשיג את תג מכון העשב!" ומוציא אותו מהכיס..
    אתה מברך אותו והוא נראה נבוך, הוא גם מספר לך שהוא פה בשביל לפגוש את פרופסור אוק, יש לי הודעה חשובה להעביר לו!".
    אתה מספר לו על עצמך והוא מספר לך על עצמו קצת.. ולאחר כמה זמן טורצ'יק מתעורר, אתה נרדמת על הדשא והוא עולה עליך בזהירות ומנקר לך בקלות את הבטן ומעיר אותך.
    הוא מחייך עליך ונראה שהוא בריא ורענן ושמח שוב..
    קולינס מתסכל עליכם ומחייך.
    איך תגיב?

יגאל:
    אתה קורא לצ'רמיליון להשתמש בציפורן דרקון לשחרר את עצמו, אך הוא לא מצליח זנבו של סטיליקס כרוך סביב כל צרמיליון ורק ראשו וזנבו בחוץ.. סטיליקס מגביר אחיזה.
    עם זה ימשך הוא ישבור לצ'רמיליון את הידיים!
    מה תעשה? איך תגיב?

סם:
    אחי תנסה לעשות עם טריקו עוד דברים חוץ מקליע זרעים.. במיוחד שאתה יודע שהם פוקימוני עשב וזה לא הכי יזיז להם!
    - - - - - - - - - - - - - - - -
    טורקול ממהר להקשיב לך ומשתמש בהגנה.. הוא בולם בקושי את המתקפות וחלק מצליח לחדור ולפגוע בוא.
    טורקול מתחיל לעט לעט לאבד שליטה על ההגנה.. ולפתע טריקו משתמש בקליע זרעים ומפריע להם מלתקוף את טורקול...
    אחד הקקניות שוב יוצא לעבר טריקו הפעם עם אגרוף שאיבה שחובט לו היישר בצוור!
    קנניה שאב כמות יפה של אנרגיה מטריקו, והוא נראה חזק ורענן יותר.. הוא יוצא בגפן מצליפה בוא..
    הוא לא מאפשר לטריקו להגיע לטורקול..
    בנתיים בעוד אתה חושב מה לעשות את סורק את סקורפי, הפוקדע מציין שהוא יודע את ההתקפות העלה: נשיכת חרק, זנב רעל, עוקץ רעל, חניקה, פנים מפחידות.
    איך תגיב? מה תעשה?

אביב:
    טיילו אומר ממהר להדריך אותך, אתה תופס את טוטודייל בידך והוא ניראה, חולה מאוד..
    אתה עוקב אחריי טיילו ולפתע הוא קורא לך להיזהר, אתה לא מבין למה הוא מתכוון ולפתע אתה מתנגש במישהוא.
    ילד קטן לבוש ירוק נראה בערך בגיל הוא 10 הוא מסתכל על טוטודייל שלך ואומר "מה קרה לו צריך עזרה?!?"
    איך תגיב? מה תעשה?

לי:
    צ'ימצ'אר יוצא לקרב, הוא נראה בריא מאוד והוא מוכן לקרב.. הוא מקפץ בקלות ורוקע עם ידיו ברצפה.. הוא להוט להילחם..
    לפתע ברוק זורק את הפוקדור האחרון שלו, ממנו בוקע אור ענקי שממנו יוצא סטיליקס
    !
    "זה הקרב האחרון, עם תנצח תקבל את התג!" אומר ברוק בחיוך..
    בעוד אתה נדהם מסטיליקס הענקי, לפתע השופט קורא "אתה מתכוון להתחיל?"
    מה תעשה?

.

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי nivX10 צפה בהודעה
    [U]
    סם:
    אחי תנסה לעשות עם טריקו עוד דברים חוץ מקליע זרעים.. במיוחד שאתה יודע שהם פוקימוני עשב וזה לא הכי יזיז להם!
    טורקול ממהר להקשיב לך ומשתמש בהגנה.. הוא בולם בקושי את המתקפות וחלק מצליח לחדור ולפגוע בוא.
    טורקול מתחיל לעט לעט לאבד שליטה על ההגנה.. ולפתע טריקו משתמש בקליע זרעים ומפריע להם מלתקוף את טורקול...
    קנניה שאב כמות יפה של אנרגיה מטריקו, והוא נראה חזק ורענן יותר.. הוא יוצא בגפן מצליפה בוא..
    בנתיים בעוד אתה חושב מה לעשות את סורק את סקורפי, הפוקדע מציין שהוא יודע את ההתקפות העלה: נשיכת חרק, זנב רעל, עוקץ רעל, חניקה, פנים מפחידות.
    איך תגיב? מה תעשה?

אוקיי אבל איפה אפשר למצוא ריהורן?

"סקורופי! אם אתה רוצה שנחלץ אותך מהמצב אתה תצטרך לעזור לנו! תנסה להתקיף אותם בהרבה עוקצי רעל,טריקו! תשתמש מהר בסיחרור מהיר ותתקרב אל הקקניות! שאתה קרוב תשתמש בחימום יתר בשביל לפגוע בכמה שיותר מהם! טריקו תשתמש במהירות כדי להיות ליד סקורופי ולהגן עליו ואחר כך סינטזה!" אומר להם

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי shlomii4 צפה בהודעה
    אוקיי אבל איפה אפשר למצוא ריהורן?
    ריהורן אתה לא תמצא בזמן הקרוב... הוא יהיה רק אחריי הרבה זמן, אבל אין מה לדאוג הוא יהיה!
    ~דרך אגב תקבל תגובה אחריי שתיים או שלוש יגיבו~

.

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [COLOR=Teal][U][B]
    לי:
    צ'ימצ'אר יוצא לקרב, הוא נראה בריא מאוד והוא מוכן לקרב.. הוא מקפץ בקלות ורוקע עם ידיו ברצפה.. הוא להוט להילחם..
    !
    מה תעשה?
    אני אומר לצ'ימצ'אר"תשתמש בחפירה ואז תפתיע בלהביור את סטיליקיס"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש סופר ספאמר
    אדם:
    אתה מחייך על קני ומברח אותו על שהצליח, אך אתה לא מסיים את הקרב, אתה מבין שעכשיו הוא יהיה טוב עוד יותר עם כדור האנרגיה..
    אתה קורא לפרינפלאפ והוא מתאושש, הוא שולח שוב פעימת מים לרגליו של טרטוייג אך לפתע קורא קני "הפעם זה לא יעבוד, המתחמק טרטוייג מהר!".. טרטוייג מזנק מעל פעימת המים ותופס את כנפו השמאלית של פרינפלאפ עם נשיכה, הוא הוא אוחז בא בכל הכוח ולא מרפא בעוד הכאבים משגעים את פרינפלאפ!
    מה תעשה?

דן:
    הוא מתיישב איתך על הדשא ואומר "כן.. הצלחתי להשיג את תג מכון העשב!" ומוציא אותו מהכיס..
    אתה מברך אותו והוא נראה נבוך, הוא גם מספר לך שהוא פה בשביל לפגוש את פרופסור אוק, יש לי הודעה חשובה להעביר לו!".
    אתה מספר לו על עצמך והוא מספר לך על עצמו קצת.. ולאחר כמה זמן טורצ'יק מתעורר, אתה נרדמת על הדשא והוא עולה עליך בזהירות ומנקר לך בקלות את הבטן ומעיר אותך.
    איך תגיב?

יגאל:
    אתה קורא לצ'רמיליון להשתמש בציפורן דרקון לשחרר את עצמו, אך הוא לא מצליח זנבו של סטיליקס כרוך סביב כל צרמיליון ורק ראשו וזנבו בחוץ.. סטיליקס מגביר אחיזה.
    עם זה ימשך הוא ישבור לצ'רמיליון את הידיים!
    מה תעשה? איך תגיב?

סם:
    איך תגיב? מה תעשה?

אביב:
    אתה עוקב אחריי טיילו ולפתע הוא קורא לך להיזהר, אתה לא מבין למה הוא מתכוון ולפתע אתה מתנגש במישהוא.
    ילד קטן לבוש ירוק נראה בערך בגיל הוא 10 הוא מסתכל על טוטודייל שלך ואומר "מה קרה לו צריך עזרה?!?"
    איך תגיב? מה תעשה?

לי:
    !
    מה תעשה?
    אני אומר לצ'רמיליון לתקוף בלהביור ואחרי מה שאני אומר לו אני אומר לו שאני יודע שהוא יצליח

6. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם:
    מה תעשה?
    "פרינפלאפ מהר תעיף את טרטוויג לעץ ותתקוף בניקר מקדחה קדימה!"
    'אני חושב שזה יוריד את טרטוויג' אחשוב בשמחה

7. Retired
    שם: Ashar
    שם בפורום: ShifTeR
    שם השחק: שחר
    תיאור/תמונה:
    רקע אישי: שחר נולד בכפר קטן ונחמד ששמו איבריין , הכפר היה דיי מיושן וחסר חיים מה גם שהכפר לא היה כזה "עשיר" והכל היה נראה בסדר אך היית הרגשה שאפשר לעוד , יום אחד שחר הבין שהכפר שלו צריך שינוי והוא יכול לעשות את השינוי , כי השיוני מתחיל מפבנים יום אחד גם הבין שהפוקימונים הם השותפים הכי טובםי של האדם וביחד יכולים להשיג כל דבר בדרכם לכן שחר החליט לצאת למסע חדש לא רק בשבילו בשביל כל הכפר הוא כבר יודע במי לבחור בתור פוקימון ההתחלתי שהיה חבר שלו כל השנים והיום שהגיע לגיל 15 יוכל סוף סוף לצאת למסע יחד עם צ'יקוריטה להחזרת הנאמנות והיופי לכפר איבריין והכי חושב שהוא יהיה המסאטר של הפוקימונים .
    פוקימונים: צ'יקוריטה

אצל הפרופ':
    תגים:

חפצים: פוקדורים (X3),תיק למסע , פוקדע , חכה ישנה , מחסנית TM's , מפת האזור , תרופות (X3)
    כסף: 600$
    הערות/בקשות מיוחדות:
    פרישה

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי ShiFteR צפה בהודעה
    שם בפורום: ShifTeR
    שם השחק: שחר
    תיאור/תמונה:
    רקע אישי: שחר נולד בכפר קטן ונחמד ששמו איבריין , הכפר היה דיי מיושן וחסר חיים מה גם שהכפר לא היה כזה "עשיר" והכל היה נראה בסדר אך היית הרגשה שאפשר לעוד , יום אחד שחר הבין שהכפר שלו צריך שינוי והוא יכול לעשות את השינוי , כי השיוני מתחיל מפבנים יום אחד גם הבין שהפוקימונים הם השותפים הכי טובםי של האדם וביחד יכולים להשיג כל דבר בדרכם לכן שחר החליט לצאת למסע חדש לא רק בשבילו בשביל כל הכפר הוא כבר יודע במי לבחור בתור פוקימון ההתחלתי שהיה חבר שלו כל השנים והיום שהגיע לגיל 15 יוכל סוף סוף לצאת למסע יחד עם צ'יקוריטה להחזרת הנאמנות והיופי לכפר איבריין והכי חושב שהוא יהיה המסאטר של הפוקימונים .
    פוקימונים: צ'יקוריטה

אצל הפרופ':
    תגים:

חפצים: פוקדורים (X3),תיק למסע , פוקדע , חכה ישנה , מחסנית TM's , מפת האזור , תרופות (X3)
    כסף: 600$
    הערות/בקשות מיוחדות:
    שמע התקבלת.. אבל תוכל להחליף ספרייט? זה שהבאת בשימוש... אולי זה:

.

9. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    איך תגיב? מה תעשה?
    "אויש..סליחה!"אומר לו בצער זמן שחבל עליו.
    "כן הוא נפצע בקרב מזנב רעל..תוכל לעזור לי?אתה יודע איפה מרכז הפוקימונים?"אתקוף אותו בשאלות בדעגה לטוטודיל.

קרדיט ענק לרועי!

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    סם:
    לא ממש הבנתי את העדכון, הוא לא כתוב ברור.. אבל שיהיה אני ינסה לזרום..
    - - - - - - - - - - - - -
    אתה מבקש את עזרת סקורפי והוא מגיב בחיוך, הוא ממהר לתקוף אותם בעוקץ רעל שפוגע בהם היטב.
    לאחר מכן טורקול יוצא שוב בסחרור מהיר ודוחף את הקקניות לפינה.. לאחר מכן הוא ממהר לטעון בחימום יתר ליפני שהתנגדו.
    טריקו יוצא במהירות לוקח הצידה את סקורפי מתווח הפגיעה של טורקול ושומר עליו.. הוא משתמש בסינטזה שעוזרת גם קצת לסקורפי.
    טורקול תוקף בחימום יתר אך לפתע ברגע האחרון שניים מהקנניות מספיקים להגיב אחד בקרן סולרים והשני בעלי תער.
    שני המתקפות מתנגשות זו בזו בטווח אפס ונוצר אור חזק שנמטח לכל אורך האזור!
    לאחר דקה או שתיים אתה מבחין שהקקניה מעולפים, הם נפצעו ממש ממש קשה.. ואילו טורקול הצליח לשרוד בעקבות זה שנכנס מהר לשריון!
    הקקניה זועקים מכאב...
    מה תעשה?

אדם:
    אתה יודע אתה יכול להשתמש גם ביד סתם, לא חייב מתקפה.. זה שאין מתקפה כזאת "דפיקת טרטוייגים בעץ" לא אומר שזה לא אפשרי..
    - - - - - - - - - - - - - - -
    פרינפלאפ משתמש בניקור מקדחה שמעיף את טרטוייג על אחד העצים, אך טרטוייג נחוש מאוד לנצח הוא קם בחזרה ותוקף בבלימה חזקה במיוחד שפוגעת בחזה של פרינפלאפ הוא מפילה אותו אחורה.
    לפתע הוא תוקף בעלי תער חזקים, שוב ושוב ושוב... הם שורטים ומצליפים בגופו של פרינפלאפ ללא הפסקה!
    מה תעשה?

יגאל:

צ'רמיליון זועק מכאב, נראה כאילו זה עומד להגמר אבל אז הוא מצליח לשמוע את קריאות העידוד שלך..
    עיניו מתמלאות באש וגופו מאדים קצת ומתחמם!
    לפתע האש בזנבו מתאצמת, והוא תוקף בלהביור חזק מאין כמוהו לתוך פניו של סטיליקס, סטיליקס מנסה להגיב בפעימת דרקון אך הלהביור מפוצץ לו אותה בפנים ועושה יותר נזק!
    לפתע סטיליקס משחרר אחיזה מצ'רמליון, הוא נופל על הרצפה ונשמע רעש חזק, הוא אינו מסוגל עוד להילחם..
    לפתע צועק השופט "סטיליקס אינו מסוגל עוד להלחם, צ'רמיליון מנצח, הזוכה בקרב הוא יגאל מהעיר סאנרייז!"
    מה תעשה? איך תגיב?

אביב:
    הוא נוגע לך בקתף ומנסה להרגיע אותך, "אל תדאג.. אני עברתי בצופים כמה קורסי רפואה ויש עלי כמה תרופות ודברים בסיסיים, אוכל לעזור!" הוא אומר וקוטרץ עין..
    מיד הוא מוציא מהתיק שלו סדין גדול, לוקח מידך את טוטודייל ומניח אותו על השמיחה, הוא מוציא מזרק מהתיק מחדיר עליו תרופה ומבקש ממך להחזיק את טוטודייל שמתפתל מכאבים!
    מה תעשה? איך תגיב?

לי:
    צ'ימצ'אר ממהר להשתמש בחפירה, והוא חופר אל עבר סטיליקס, לפתע ברוק מחייך ואומר "זה מה שיש לך? סטיליקס רעידת אדמה, תוציא את צ'ימצ'אר ואז חבוט בוא עם זנב ברזל!"
    לפתע סטיליקס מחדיר את זנבו לאדמה ומסובב אותו והזירה מתחילה לרעוד והרבה מהאדמה נפתחת ונשברת ומשם נזרק צ'ימצ'אר..
    קצה זנבו של סטיליקס נעשה בוהק והוא שולח זנב ברזל חזק מלמעלה למטה ומנחיט את צ'ימצ'אר בחזקה בחזרה לקרקע!
    אתה מבין שהסטיליקס הזה ממש רציני...
    מה תעשה?

שחר:
    אחי תגיב להתחלה!

.

11. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    הוא נוגע לך בקתף ומנסה להרגיע אותך, "אל תדאג.. אני עברתי בצופים כמה קורסי רפואה ויש עלי כמה תרופות ודברים בסיסיים, אוכל לעזור!" הוא אומר וקוטרץ עין..
    מיד הוא מוציא מהתיק שלו סדין גדול, לוקח מידך את טוטודייל ומניח אותו על השמיחה, הוא מוציא מזרק מהתיק מחדיר עליו תרופה ומבקש ממך להחזיק את טוטודייל שמתפתל מכאבים!
    מה תעשה? איך תגיב?
    "תו..תודה רבה לך!"אומר לו בהתרגשות על עזרתו לטוטודדייל.
    "אוקיי אחזיק אותו!צריך עוד משהו?"אומר לו בדעגה.

קרדיט ענק לרועי!

12. משתמש מנוסה
    סם:
    אתה מבקש את עזרת סקורפי והוא מגיב בחיוך, הוא ממהר לתקוף אותם בעוקץ רעל שפוגע בהם היטב.
    לאחר מכן טורקול יוצא שוב בסחרור מהיר ודוחף את הקקניות לפינה.. לאחר מכן הוא ממהר לטעון בחימום יתר ליפני שהתנגדו.
    טריקו יוצא במהירות לוקח הצידה את סקורפי מתווח הפגיעה של טורקול ושומר עליו.. הוא משתמש בסינטזה שעוזרת גם קצת לסקורפי.
    טורקול תוקף בחימום יתר אך לפתע ברגע האחרון שניים מהקנניות מספיקים להגיב אחד בקרן סולרים והשני בעלי תער.
    לאחר דקה או שתיים אתה מבחין שהקקניה מעולפים, הם נפצעו ממש ממש קשה.. ואילו טורקול הצליח לשרוד בעקבות זה שנכנס מהר לשריון!
    הקקניה זועקים מכאב...
    מה תעשה?

[/COLOR]
    מזכיר לך שמחר אני לא אהיה פה לארבעה ימים.... ואתה לא עונה לי על השאלה! יש פוקימון שקוראים לו ריהורן! איפה אני מוצא אותו? במפה הוא לא מופיע...

"אתם צריכים להתבייש! להציק למישהו סתם ככה! בגלל שאני לא אוהב לראות פוקימון סובל אני עכשיו אחזור למרכז הפוקימונים והודיע שיש פה פוקימונים שצריכים טיפול" אומר להם בפנים רציניות "טורקול,מצוין,נצטרך להתאמן על ההגנה שלך,טריקו מעולה" אומר להם בחיוך ואחזיר אותם לפוכדורים ואתכופף לסקורופי "אוקיי,אתה נראה מאוד חזק,תרצה להצטרף אליי? אנחנו נהיה חברים טובים,רק בחירה שלך" אומר לו בחיוך ואשלוף פוכדור ריק מהתיק שלי ואציג לו אותו

13. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם:
    אתה יודע אתה יכול להשתמש גם ביד סתם, לא חייב מתקפה.. זה שאין מתקפה כזאת "דפיקת טרטוייגים בעץ" לא אומר שזה לא אפשרי..
    פרינפלאפ משתמש בניקור מקדחה שמעיף את טרטוייג על אחד העצים, אך טרטוייג נחוש מאוד לנצח הוא קם בחזרה ותוקף בבלימה חזקה במיוחד שפוגעת בחזה של פרינפלאפ הוא מפילה אותו אחורה.
    לפתע הוא תוקף בעלי תער חזקים, שוב ושוב ושוב... הם שורטים ומצליפים בגופו של פרינפלאפ ללא הפסקה!
    מה תעשה?

!
    אחי אתה לא הבנת אותי
    אני רציתי שפרינפלאפ ידפוק את טרטוויג בעץ ואז יתקוף אבל לא משנה
    ------------------
    "פרינפלרפ תשתמש בקרן בועות כדי לבלום את עלי התער ואז תשגר פעימת מים קדימה1" אצעק
    'אני חייב למצוא דרך לנצח את הטרטוויג הזה הוא חזק נורא' אחשוב בלחץ

14. משתמש מנוסה
    שם: שאלתי אותך?
    דן:
    איך תגיב?
    אני אומר לו "בו נגדי קרב לכיף טורציק נגד אחד הפוקמונים שלך" ומוסיף "אני רוצה ליראות באיזה רמה אתה "

Spoiler ספוילר

15. משתמש סופר ספאמר
    סם:
    הקקניה זועקים מכאב...
    מה תעשה?

אדם:
    מה תעשה?

יגאל:

צ'רמיליון זועק מכאב, נראה כאילו זה עומד להגמר אבל אז הוא מצליח לשמוע את קריאות העידוד שלך..
    עיניו מתמלאות באש וגופו מאדים קצת ומתחמם!
    לפתע האש בזנבו מתאצמת, והוא תוקף בלהביור חזק מאין כמוהו לתוך פניו של סטיליקס, סטיליקס מנסה להגיב בפעימת דרקון אך הלהביור מפוצץ לו אותה בפנים ועושה יותר נזק!
    לפתע סטיליקס משחרר אחיזה מצ'רמליון, הוא נופל על הרצפה ונשמע רעש חזק, הוא אינו מסוגל עוד להילחם..
    לפתע צועק השופט "סטיליקס אינו מסוגל עוד להלחם, צ'רמיליון מנצח, הזוכה בקרב הוא יגאל מהעיר סאנרייז!"
    מה תעשה? איך תגיב?

אביב:
    מה תעשה? איך תגיב?

לי:
    צ'ימצ'אר ממהר להשתמש בחפירה, והוא חופר אל עבר סטיליקס, לפתע ברוק מחייך ואומר "זה מה שיש לך? סטיליקס רעידת אדמה, תוציא את צ'ימצ'אר ואז חבוט בוא עם זנב ברזל!"
    לפתע סטיליקס מחדיר את זנבו לאדמה ומסובב אותו והזירה מתחילה לרעוד והרבה מהאדמה נפתחת ונשברת ומשם נזרק צ'ימצ'אר..
    קצה זנבו של סטיליקס נעשה בוהק והוא שולח זנב ברזל חזק מלמעלה למטה ומנחיט את צ'ימצ'אר בחזקה בחזרה לקרקע!
    אתה מבין שהסטיליקס הזה ממש רציני...
    מה תעשה?

שחר:
    אחי תגיב להתחלה!
    אני רץ אל צ'רמיליון ומחבק אותו ואומר לו שידעתי שהוא יכול לנצח ואחרי זה אני מחזיר אותו לפוכדור שינוח

עמוד 38 מתוך 88 ראשוןראשון ... 28363738394048 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •