Pokemon GO
עמוד 43 מתוך 88 ראשוןראשון ... 33414243444553 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 631 עד 645 מתוך 1308
  1. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    אתה שולח את טיילו באס אווירי, הוא יוצא הכי מהר שהוא יכול ופוגע מדויק בפניו של סוויפר ומעיף אותו בשניה האחרונה מטוטודייל..
    "טוטודייל עדיין אינו מרגיש כל-כך טוב ואינו מסוגל לזוז!" אתה חושב לעצמך בלחץ!
    סווייפר לא מוותר על הארוחה שלו, הוא שולח עוקץ רעל היישר לעבר טורצ'יק..
    מה תעשה?
    טורציק?בטח התכוונת לטוטודייל...
    -----------
    "טיילו כוון שוב את האס האוירישלך היישר את תוך בטנו כדי שיבטל את העוקץ רעל!אומר לו בלחץ בזמן שאני לוקח ליידי את טוטודייל ורץ לעבר האוהל של משמו(שכחתי תשם...)ואצעק כדיי שיתעורר.

קרדיט ענק לרועי!

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי nivX10 צפה בהודעה
    [COLOR=Teal][U][B]

לי:
    אתה מתקרב בתמימות ושואל "מי אחרון כאן?!" אך אתה מבחין שזו פשוט המולה אחת גדולה, הרבה אנשים מגיעים עם פוקימונים פוצעים קשה במכה אחת!
    אתה מתחיל לחשוד שמשהוא קרה.. לפתע אתה רואה מן הצד ילד עם שיער שחור ובגדים קצת משונים
    ובידיו מאנקיפצוע קשה..
    הוא מנסה להיכנס לתור וכולם דוחפים אותו החוצה, הוא מתחיל לבכות.
    מה תעשה? איך תגיב?
    אני ניגש אל הילד ואומר לו"תגיד ילד למה אתה בוכה?
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    [U]

סם:
    ~הזירה מתחדשת~
    אתה שולח את טורקול, טורקול רוקע בשתי רגליו הקדמיות מרקין את ראשו מעט וצועק בעצמה "טטוווררקווולל!" בעוד הוא מוציא קיטור מנחיריו ומקצה השריון שלו.
    לאחר מכן ברוק מחייך ואומר "הרבה נחישות יש בטורקול הזה, מרשים שהוא לא חושש.. אוקיי ג'יודוד צא בגלגול!
    אתה מבחין שהגלגול מכוון היטב ומהיר במיוחד!
    מה תעשה? איך תגיב?

"טורקול! סיחרור מהיר! תנסה להתנגש בגילגול במהירות!" אומר לו בחיוך "לאחר מכן מיד מסך עשן! אני אוהב אותך!" אקרא בקול

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אביב:
    וווואיי לא יודע מה יש לי, שוב סליחה, הפעם אני מתרכז אך ורק בעדכון שלך!
    - - - - - - - - - - - - -
    טיילו יוצא שוב באס אווירי ופוגע בסווייפר, סווייפר מתעצבן ושולח זנב רעל שפוגעת היטב בכנף השמאלית של טיילו.
    הוא מפיל אותו ארצה ומתפנה לטוטודייל... את קורא לטיילו שיקום והוא נראה מוטש, אתה חייב להפחיד את סווייפר איך שהוא!
    מה תעשה? איך תגיב?

אדם:
    טוד שותק, לאחר מכן הוא מוציא מהתיק ציוד
    וזורק אותו עליך, יש בוא בגדים, עט חפירה, וכובע עם פנס..
    "קדימה, תלבש את זה ובוא אחריי.." הוא אומר מסתובב, אתה מתלבש בזריזות והוא מתחיל ללכת וקורא לך לבוא אחריו..
    לאחר מכן הוא אומר "אני חושב שכבר ניחשת שאני חוקר, אני בעצם ארכיולוג שכרגע חוקר במערת היידן.. אני מנסה למצוא שרידים לפסל "מימד החלומות של האנון" עם אצליח למוצא אותו ואלמד איך להפעיל אותו זו תיהיה פריצת דרך מדעית מעין כמוהה, אך אני עובד כאן לבד והעבודה היא קשה, ומה יותר טוב מבחור צעיר שיעזור לי קצת?!"
    מה תעשה? איך תגיב?

לי:
    אחי כבר כתבתי לך למה הוא בוכה..
    - - - - - - - - -
    אתה ניגש עליו ושואל אותו למה הוא בוכה, לאחר מכן הוא אומר לך שיש אדם בחוץ שניצח אותו ואת כל האנשים פה.. ושהמאנקי שלו צריך טיפול והאף אחד לא נותן לו לעבור!
    מה תעשה?

סם:
    גרבלר מתנגש בג'יודוד עם סחרור מהיר ושתיהם עפים לאחור, בחזקה.. ג'יודוד מתאושש מהר יותר ויוצא באגרוף ממוקד, אך טורקול מספיק להשתמש במסך עשן ומעפיל על הזירה!
    לאחר מכן אתה שומע את טורקול מקטר קצת, טיפ טיפה חול עף לא לפנים לכמה רגעים אך זה מפסיק.
    ג'יודוד וטורקול נמצאים בחושך מוחלט של עשן סמיך במיוחד ואינם ורואים זה את זה...
    מה תעשה?

.

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    תדרגו 5 כוכבים את המשחק בבקשה!!!!

.

6. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם:
    טוד שותק, לאחר מכן הוא מוציא מהתיק ציוד וזורק אותו עליך, יש בוא בגדים, עט חפירה, וכובע עם פנס..
    "קדימה, תלבש את זה ובוא אחריי.." הוא אומר מסתובב, אתה מתלבש בזריזות והוא מתחיל ללכת וקורא לך לבוא אחריו..
    לאחר מכן הוא אומר "אני חושב שכבר ניחשת שאני חוקר, אני בעצם ארכיולוג שכרגע חוקר במערת היידן.. אני מנסה למצוא שרידים לפסל "מימד החלומות של האנון" עם אצליח למוצא אותו ואלמד איך להפעיל אותו זו תיהיה פריצת דרך מדעית מעין כמוהה, אך אני עובד כאן לבד והעבודה היא קשה, ומה יותר טוב מבחור צעיר שיעזור לי קצת?!"
    מה תעשה? איך תגיב?
    "אוקיי קדימה בוא נתחיל!" אגיד בהתלהבות
    "מה אני אמור לעשות?" אשאל

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [U]
    לי:
    אחי כבר כתבתי לך למה הוא בוכה..
    - - - - - - - - -
    אתה ניגש עליו ושואל אותו למה הוא בוכה, לאחר מכן הוא אומר לך שיש אדם בחוץ שניצח אותו ואת כל האנשים פה.. ושהמאנקי שלו צריך טיפול והאף אחד לא נותן לו לעבור!
    מה תעשה?

אני אומר לילד"תודה על המידע" אני הולך להילחם באיש

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    [COLOR=DarkGreen][U][B]

סם:
    גרבלר מתנגש בג'יודוד עם סחרור מהיר ושתיהם עפים לאחור, בחזקה.. ג'יודוד מתאושש מהר יותר ויוצא באגרוף ממוקד, אך טורקול מספיק להשתמש במסך עשן ומעפיל על הזירה!
    לאחר מכן אתה שומע את טורקול מקטר קצת, טיפ טיפה חול עף לא לפנים לכמה רגעים אך זה מפסיק.
    ג'יודוד וטורקול נמצאים בחושך מוחלט של עשן סמיך במיוחד ואינם ורואים זה את זה...
    מה תעשה?
    גרבלר? וטורקול מקטר? מה זאת אומרת?

"טורקול! השתמש בסיחרור מהיר ותסרוק את הזירה! תוך כדי הסיחרור המהיר תשתמש בלהביור כך שתוכל לפגוע בג'יודוד!" אומר לו "תנסה להתחמק מהמתקפות שלו!" אומר לו בחיוך

9. Retired
    שם: Ashar
    שחר:
    רעיון יפה מאוד, אבל ככה עצה קטנה בשביל הצחוק: על תעשה את זה שאתה נלחם בסלאמנס אחרת יהיה סוף טרגי! XD
    - - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה יוצא במהירות לעזרת צ'יקוריטה שלך, אתה מחפש קצת באיזור ומוצא אבן דיי גדולה ומשליח אותה אל ווספיקויין..
    ווספיקויין מתחמקת בקושי, היא מתעצבנת מאוד, היא מתחילה לרדוף אחריך.. ואתה בנתיים מעסיק אותה ונותן לצ'יקוריטה להתאוש..
    היא קמה לבסוף ורואה את המתרחש היא מתעצבנת נורא על ווספיקויין שרודפת אחריך ויוצאת לעזרתך עם עליי תער ואז בלימה!
    ווספיקויין כבר רותחת והיא תוקפת בשני כדורי צל אותך ואת צ'יקוריטה!
    מה תעשה?

XD
    ----------
    " צ'יקוריטה תתחמקי " בינתיים שאני מתחיל להתרחק קצת , ברגע שאנ ימגיע למקום שוויספקייון לא רואה אותי אני מחזיר את צ'יקוריטה לפוקדור ומתחבא.
    פרישה

10. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    וווואיי לא יודע מה יש לי, שוב סליחה, הפעם אני מתרכז אך ורק בעדכון שלך!
    - - - - - - - - - - - - -
    טיילו יוצא שוב באס אווירי ופוגע בסווייפר, סווייפר מתעצבן ושולח זנב רעל שפוגעת היטב בכנף השמאלית של טיילו.
    הוא מפיל אותו ארצה ומתפנה לטוטודייל... את קורא לטיילו שיקום והוא נראה מוטש, אתה חייב להפחיד את סווייפר איך שהוא!
    מה תעשה? איך תגיב?
    ארוץ אל סוויפר ואתפוס את ראשו ,אדפוק אותו באדמה ואנסה להשתלט על זנבו הרעיל!

קרדיט ענק לרועי!

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    שחר:
    יופי שהגבת, מקווה שקראת את ההודעה הפרטית שלי כיזה חשוב.
    - - - - - - - - - - - - - -
    צ'יקוריטה מצליחה להתחמק, ווספיקויין משתמשת שוב ושוב בחיתוך (slash באנגלית).. אך צ'יקוריטה מתחמקת שוב ושוב..
    אתה לעט לעט מתחיל להתרחק.. ומחזיר את צ'יקוריטה!
    ווספיקויין לא מצליחה להבין.. היא עוקבת אחריי האור האדום ומתחילה לחפש אותך ואת צ'יקוריטה...
    אתה מזנק לאחר השיחים ומתחבא, לאחר כמה דקות היא מוותרת אך אתה נשאר שם עוד קצת ליתר ביטחון.
    לפתע אתה מרגיש דקירה קטנה בישבן שמתגברת במהירות!
    זה קאטרפי שמשתמש בנשיכת חרק, הוא כועס עליך מאוד שהתישבת לו על הבית ושולח לעברך תווי חוטים!
    מה תעשה?

אדם:
    "מה שאני צריך זה שתסרוק את האיזור השמאלי, את האיזור הזה סיימתי לחפור, ואני צריך להתקדם במהירות לאיזור הימני.. עם אתה תסרוק את האיזור שם זה יפנה לי המון זמן.. בסדר?" שואל עם חיוך על פניו..
    איך תגיב?

לי:
    תנסה להביע יותר מחשבות אחי, כמו מה אתה חושב כמישהוא אומר לך את זה? מה אתה מרגיש באותו רגע? וכו'..
    תראה איך אני כותב את זה.
    - - - - - - - - - - - - - - - - -
    "מממ.. מישהוא שניצח את כולכם?" אתה אומר בסקרנות "תודה על המידע!" מוסיף ויוצא להילחם בוא..
    בועד אתה פוסע לעבר הזירה של המרכז עולות בך מחשבות כמו: "מעניין איזה פוקימונים יש לו?!", "בן כמה הוא?" ועוד..
    אתה מגיע החוצה ושם בדיוק מסתיים קרב, אדם גבוהה ושירירי עם שיער בלונדיניולידו מאצו'ק זוהר.
    "ההההה...עוד אפס שהפסיד לי, נו מי הבא בתור?!"
    מה תעשה? איך תגיב?

סם:
    טורקול סורק את האיזור עם סחרור מהיר ולהביור.. לא רק שהוא לא פוגע בג'יודוד, הוא כלל לא מוצא אותו!
    לאחר כמה דקות סוף סוף העשן מתפזר.. טורקול ממשיך לסרוק אך לפתע נעצר, כי ג'יודוד לא נראה כלל בזירה.
    לפתע, ג'יודוד מנזק על מתחת לטורקול עם כדור גיי'רו.. טורקול המבוהל חוטף מכה חזקה בצוור ואף לאוויר לאחר מכן הוא נוחט על הגב ואינו מצליח להתהפך!
    "נצלתי את חוסר הראות בכדי להשתמש בחפירה, רעיון חכם לא חושב?" אומר ברוק בחיוך "קדימה ג'יודוד צא באגרוף ממוקד!" מוסיף בצעקה.
    מה תעשה? איך תגיב?

אביב:
    אתה מזנק על סוויפר נאבק בוא בכל הכוח.. הוא חובט בגבך ומוחץ אותך מעט אך אתה לא מוותר, אתה מצליח לדפוק את ראשו באדמה!
    והוא מתעלף לשניות, לאחר מכן הוא קם ותופס אותך בחניקה הוא נכרך סביבך כראשו מול ראשך ושואג בכעס ועצמה.
    אתה עוצם את עינייך וחושב לרגע "זה הסוף?!", "זה מה שהספקתי לעשות?" ולפתע מאחור מגיח טיילו הפצוע עם אס אווירי שפוגע היישר עורפו של סוויפר, זה היה אס אווירי ממש חזק נשמע אפילו הדף.. סווייפר מתעלף בו במקום.
    מה תעשה? איך תגיב?

.

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [U]

לי:
    תנסה להביע יותר מחשבות אחי, כמו מה אתה חושב כמישהוא אומר לך את זה? מה אתה מרגיש באותו רגע? וכו'..
    תראה איך אני כותב את זה.
    - - - - - - - - - - - - - - - - -
    "מממ.. מישהוא שניצח את כולכם?" אתה אומר בסקרנות "תודה על המידע!" מוסיף ויוצא להילחם בוא..
    בועד אתה פוסע לעבר הזירה של המרכז עולות בך מחשבות כמו: "מעניין איזה פוקימונים יש לו?!", "בן כמה הוא?" ועוד..
    אתה מגיע החוצה ושם בדיוק מסתיים קרב, אדם גבוהה ושירירי עם שיער בלונדיניולידו מאצו'ק זוהר.
    "ההההה...עוד אפס שהפסיד לי, נו מי הבא בתור?!"
    מה תעשה? איך תגיב?

[/B]
    אני אומר לו"אני היה היריב הבא אז תתכון להפסיד לי אוקי?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    [U]

סם:
    טורקול סורק את האיזור עם סחרור מהיר ולהביור.. לא רק שהוא לא פוגע בג'יודוד, הוא כלל לא מוצא אותו!
    לאחר כמה דקות סוף סוף העשן מתפזר.. טורקול ממשיך לסרוק אך לפתע נעצר, כי ג'יודוד לא נראה כלל בזירה.
    לפתע, ג'יודוד מנזק על מתחת לטורקול עם כדור גיי'רו.. טורקול המבוהל חוטף מכה חזקה בצוור ואף לאוויר לאחר מכן הוא נוחט על הגב ואינו מצליח להתהפך!
    "נצלתי את חוסר הראות בכדי להשתמש בחפירה, רעיון חכם לא חושב?" אומר ברוק בחיוך "קדימה ג'יודוד צא באגרוף ממוקד!" מוסיף בצעקה.
    מה תעשה? איך תגיב?

"חכם,אבל לא מספיק חכם כדי לנצח את טורקול!" אומר לו,אנסה לחשוב על רעיון ואקרא לעבר טורקול "טורקול! תשתמש מהר בהגנה! אחרי ההגנה תכה בו בסיחרור מהיר! תשלב גם את הלהביור!" אומר לו "טורקול אתה יכול לנצח אותו! רק תאמין בעצמך!" אומר לו כדי לעודד אותו

14. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם:
    "מה שאני צריך זה שתסרוק את האיזור השמאלי, את האיזור הזה סיימתי לחפור, ואני צריך להתקדם במהירות לאיזור הימני.. עם אתה תסרוק את האיזור שם זה יפנה לי המון זמן.. בסדר?" שואל עם חיוך על פניו..
    איך תגיב?
    "אין בעיה ואני חושב שאני יודע מי יוכל לעזור לנו" אגיד בחיוך
    "פרינפלאפ צא החוצה!" אצעק ואשחרר את פרינפלאפ
    "פרינפלאפ תשתמש בניקור מקדחה כדי לחצוב בסלעים האלה" אגיד
    ואתחיל לחפור ביחד עם פרינפלאפ

15. Retired
    שם: Ashar
    שחר:
    יופי שהגבת, מקווה שקראת את ההודעה הפרטית שלי כיזה חשוב.
    - - - - - - - - - - - - - -
    צ'יקוריטה מצליחה להתחמק, ווספיקויין משתמשת שוב ושוב בחיתוך (slash באנגלית).. אך צ'יקוריטה מתחמקת שוב ושוב..
    אתה לעט לעט מתחיל להתרחק.. ומחזיר את צ'יקוריטה!
    ווספיקויין לא מצליחה להבין.. היא עוקבת אחריי האור האדום ומתחילה לחפש אותך ואת צ'יקוריטה...
    אתה מזנק לאחר השיחים ומתחבא, לאחר כמה דקות היא מוותרת אך אתה נשאר שם עוד קצת ליתר ביטחון.
    לפתע אתה מרגיש דקירה קטנה בישבן שמתגברת במהירות!
    זה קאטרפי שמשתמש בנשיכת חרק, הוא כועס עליך מאוד שהתישבת לו על הבית ושולח לעברך תווי חוטים!
    מה תעשה?

" אחח זה כאב " אני אומר עם פרצוף כעוס ומשפשף את האחוריים שלי , אחרי זה אני מוציא את צ'יקוריטה מהפוקדור " צ'יקוריטה עלי תער "
    פרישה

עמוד 43 מתוך 88 ראשוןראשון ... 33414243444553 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •