Pokemon GO
עמוד 47 מתוך 88 ראשוןראשון ... 37454647484957 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 691 עד 705 מתוך 1308
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי nivX10 צפה בהודעה
    [COLOR=Black][U][B]

לי:
    "זה בסדר, לי יש שתיים.. נגיע להשמך של דרך 002 ושם כבר נחליט מה עושים אוקיי?" הוא שואל בחיוך ביישן..
    אתה מהנהן בראשך, וממשיך.. אתה רואה לפניך יער מוצל ונעים להליכה, עם רוח קרירה ונעימה.. פוקימונים רבים ומעניינים!
    אתה מביט לצדדים ורואה המון פוקימונים.. שונים ומשונים.. לפתע אתה שומע קולות של מאמץ, שנשמעים "אייפוו, אייפו!"
    מה תעשה?
    'מענין מי עושה תקולות האלו' אני הולך אל עבר הקולות האלו כדי לבדוק מי עשה אותם
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם:
    "מצאת את זה?!" הוא שואל בסקרנות, "אל דאגה אני כבר מגיע!" הוא מוסיף לומר..
    בנתיים אתה מרים את הלוח הכבד על הגב ופרינפלאפ משתחרר מברונזור עם מערבולת ורץ לחפות עליך..
    הם עוקבים אחריכם עם וברונזור בכדור ג'יירו משיג אתכם.. לפתע שנייה לפניי שהוא פוגע בפרינפלאפ מגיח מהצד קרן על!
    קרן העל מעיפה את ברזונזור בחזקה אל תוך קירות המערה ומעלפת אותו, זה היה דונפן.. ואז מגיח דוגטריוומפיל לתוך בור גדול את סלאבליי עם חפירה.
    זה היה טוד והפוקימונים שלו "אמרתי לך שאני יגיע, איזה טיימינג אה??" אומר בחיוך ומתחיל לצחוק..
    לאחר מכן שואל "נו.. אז מה הסיפור למה הם רדפו אחריך ומה קרה?" שואל בחשדנות.
    מה תעשה? איך תגיב?
    "אני חושב שזה בגלל זה" אגיד בזמן שאראה לטוד את הלוח המוזר
    "אני חושב שזה קשור אכשהו לארכאוס ולמבנה העולם הזה" אגיד בסקרנות

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    לי:
    אתה משנה כיוון והולך בעקבות הקולות האלה.. "לאן אתה הולך?!" שואל ארנון בתמיע אך הולך אחירך.
    אתם ממשיכים ללכת ולפתע אתה מבחין באייפום קטן
    , שמנסה להביא לעצמו תפוח!
    על העץ נמצאים להם פאנקו
    (שכידוע שברגע שהם כועסים או נבהלים הם משתמשים בהשמדה עצמית!), הפאנקו ישינים ואייפום מפחד להעיר אותם, שלא יבהלו בטעות ויתפצצו ויזיקו לו... אך הוא ממש רעב..
    מה תעשה? איך תגיב?

דן:
    קקניה הפיל את טורצ'יק והוא מתכוון להשתמש שוב באגרוף שאיבה, אך לפתע טורצ'יק מזנק לאחור ומתחמק במהירות ואז משתמש בצוות כפול.
    לפתע 9 טורצ'יקים מקיפים את קקנייה והוא ניהיה מבולבל, הוא תוקף את כולם אחד אחריי השני בטיל סיקות אך הטורצ'יק האמיתי נמצא מאחוריו!
    הוא מספיק לשלוח גחלת ולהפיל אותו על פניו ליפני שהוא מגיע, קקנייה נפגע קשה (אש חזק על עשב..) והוא מתקשה לקום.
    לאחר כמה שניות הוא מצליח לעמוד ומסתובב לעבר טורצ'יק, טורצ'יק יוצא במתקפה מהירה וקקנייה יורה עוקץ רעל.. טורצ'יק סופג קצת אך דוחף בעצמה את קקנייה שפוגע בסלע ומתעלף!
    מה תעשה?

אדם:
    "שים לב שוב, מצויירים על זה האנון ושלושת הכלבים, זה הפתח לעולם הנשמות של האנון, לפי המגילה שכאן יש קישוף עתיק שדרכו אוכל לפתוח אותו, תיהיה מוכן לעזור לי?!" הוא שואל בחיוך סקרן..
    איך תגיב? מה תעשה?

ג'ון:
    אתה שולח את מאדקיפ שוב במתקפת בועות, אך הפעם זה כבר לא כל-כך משפיע מכוון שהם רבים.. ולפתע מגיעים עוד 10 בדרילים ועכשיו הם כבר 25!
    הילד שאתה עוזר לו מסתכל עליך במבט לא מאמין, הוא נדהם מהאומץ שלך לעמוד מולם, אך לפתע הוא מתחיל לרוץ לעברך ומנסה למשוך בידך.
    ואז הוא צועק עליך בציניות "תגיד אתה מטורף? ככל שתתקוף אותם יגיעו יותר, זה בסה"כ מאדקיפ לא סלאמנס!"
    מה תעשה? איך תגיב?

סם:
    כן.. אתה יכול.. ותדע לך שאתה יכול ללכת למרכז הפוקימונים או לאיזור שקט ולהתאמן.. עם הפוקימונים שלך, כמו שאש עושה..
    - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה יוצא מהמכון וחושב לעצמך "אוקיי הגיע הזמן לאמן את סקורפי!" אתה ממשיך ללכת ורואה מקום בוא גשר קצת ומתחתיו מים זורמים ספסלים גינות מלאות פרחים ואנשים רבים.
    הגעת לפארק של העיר, "זה נראה מקום שלו ויפה להתאמן בוא.." אתה חושב לעצמך!
    מה תעשה?

.

4. משתמש מנוסה
    שם: שאלתי אותך?
    דן:
    קקניה הפיל את טורצ'יק והוא מתכוון להשתמש שוב באגרוף שאיבה, אך לפתע טורצ'יק מזנק לאחור ומתחמק במהירות ואז משתמש בצוות כפול.
    לפתע 9 טורצ'יקים מקיפים את קקנייה והוא ניהיה מבולבל, הוא תוקף את כולם אחד אחריי השני בטיל סיקות אך הטורצ'יק האמיתי נמצא מאחוריו!
    הוא מספיק לשלוח גחלת ולהפיל אותו על פניו ליפני שהוא מגיע, קקנייה נפגע קשה (אש חזק על עשב..) והוא מתקשה לקום.
    לאחר כמה שניות הוא מצליח לעמוד ומסתובב לעבר טורצ'יק, טורצ'יק יוצא במתקפה מהירה וקקנייה יורה עוקץ רעל.. טורצ'יק סופג קצת אך דוחף בעצמה את קקנייה שפוגע בסלע ומתעלף!
    מה תעשה?
    אני זורק את אחד הפוקדורים שלי לעברו ואומר לטורציק "יכול להיות שהיה לנו חבר חדש למסע" וכולי תיקווה שאתפוס אותו.

Spoiler ספוילר

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לי:
    אתה משנה כיוון והולך בעקבות הקולות האלה.. "לאן אתה הולך?!" שואל ארנון בתמיע אך הולך אחירך.
    אתם ממשיכים ללכת ולפתע אתה מבחין באייפום קטן
    , שמנסה להביא לעצמו תפוח!
    על העץ נמצאים להם פאנקו
    (שכידוע שברגע שהם כועסים או נבהלים הם משתמשים בהשמדה עצמית!), הפאנקו ישינים ואייפום מפחד להעיר אותם, שלא יבהלו בטעות ויתפצצו ויזיקו לו... אך הוא ממש רעב..
    מה תעשה? איך תגיב?

מה תעשה?[/COLOR]

[/B][/COLOR]
    אני מוציא את צ'ימצ'אר ואומר לו"גחלת על הפינקו שתביס אותם"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    [U]
    ג'ון:
    אתה שולח את מאדקיפ שוב במתקפת בועות, אך הפעם זה כבר לא כל-כך משפיע מכוון שהם רבים.. ולפתע מגיעים עוד 10 בדרילים ועכשיו הם כבר 25!
    הילד שאתה עוזר לו מסתכל עליך במבט לא מאמין, הוא נדהם מהאומץ שלך לעמוד מולם, אך לפתע הוא מתחיל לרוץ לעברך ומנסה למשוך בידך.
    ואז הוא צועק עליך בציניות "תגיד אתה מטורף? ככל שתתקוף אותם יגיעו יותר, זה בסה"כ מאדקיפ לא סלאמנס!"
    מה תעשה? איך תגיב?

"אם אתה אומר ככה יש לי רעיון..." אני אומר לו.
    "חכה שהם יתקרבו ואז קפוץ לצד, אני מקווה שהם ימשיכו קדימה ולא יפנו הצידה וירדפו אחרינו..."
    ואז אני עושה בדיוק מה שאמרתי.
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

7. משתמש מנוסה
    [COLOR=Purple][U][B]

סם:
    כן.. אתה יכול.. ותדע לך שאתה יכול ללכת למרכז הפוקימונים או לאיזור שקט ולהתאמן.. עם הפוקימונים שלך, כמו שאש עושה..
    - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה יוצא מהמכון וחושב לעצמך "אוקיי הגיע הזמן לאמן את סקורפי!" אתה ממשיך ללכת ורואה מקום בוא גשר קצת ומתחתיו מים זורמים ספסלים גינות מלאות פרחים ואנשים רבים.
    הגעת לפארק של העיר, "זה נראה מקום שלו ויפה להתאמן בוא.." אתה חושב לעצמך!
    מה תעשה?
    ריפאתי את הפוקימונים? כי אמרתי שאני ארפא אותם

"אוקיי סקורופי! קדימה!" אקרא ואוציא אותו מהפוכדור "שלום לך,אני רוצה שתתחיל להתאמן ולהיות חזק כמו שאר חברי הצוות,טורקול צא!" אומר ואוציא את טורקול "אוקיי אני רוצה שתעשה קרב עם טריקו,אני אגיד לך מה לעשות וטריקו,אתה תפעל לבד,אני אגיד רק לסקורופי מה לעשות ואתה תמצא לנכון מה לעשות"אומר להם "אוקיי תנסה להשתמש בעוקצי רעל ואחר כך זנב רעל על טריקו! בוא בזמןטריקו אתה תתאמן על התחמקויות,גם טורקול ישתתף" אומר לו

8. משתמש מנוסה
    אדם:
    "שים לב שוב, מצויירים על זה האנון ושלושת הכלבים, זה הפתח לעולם הנשמות של האנון, לפי המגילה שכאן יש קישוף עתיק שדרכו אוכל לפתוח אותו, תיהיה מוכן לעזור לי?!" הוא שואל בחיוך סקרן..
    איך תגיב? מה תעשה?
    "בטח שאני יעזור לך אני חייב לראות מה זה" אגיד בהתלהבות

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    דן:
    אתה מוציא פוקימון מתיק, "הגיע הזמן לחבר חדש לצוות!" אתה מלמל לעצך וזורק את הפוקדור לעבר קקנייה.
    לפתע הכפתור במרכז הפוקדור נוחת בדיוק על הכתר בקצה הראש של קקנייה ונפתח, משם יוצאת קרן אור לבנה ובוהקת ששואבת לתוכה את הקקנייה..
    הפוקדור מתחיל לנוע מצד לצד... מימין לשמאל.. משמאל לימין.. ולפתע נשמע צליל קטן ושקט, הפוקדור חודל מלזוז ואתה מבין שהצלחת, תפסת קקנייה!
    מה תעשה? איך תגיב?
    - - - - - - - - - -
    בכל רגע אני יעדכן אותו ואת המתקפות שלו, בעוד 4 עדכונים תיהיה רשאי להשתמש בוא.

לי:
    תגיד אתה מטורף?!
    - - - - - - -
    אתה מוציא את צ'ימצ'אר החוצה ותוקף את הפאנקו, הם נבהלים ומתפוצצים בעצמה אדירה... אחד מהם מתפוצץ קרוב מאוד לצ'ימצ'אר ומעלף אותו במקום, אחד מהם מפוצץ יחד איתו את התפוח של אייפום והעץ כולו נשרף..
    ארנון "תגיד אתה משוגע? יכולת לפגוע בכולם ובעוד הרבה פוקימונים באיזור!" הוא אומר במבט מופתע..
    אייפום עצוב נורא, העץ האהוב עליו נשרף והתפוח שרצה התפוצץ...
    מה תעשה? איך תגיב?

ג'ון:
    "אתה משוגע לגמריי!" הוא אומר ורץ להתחבא בשיחים, אתה עומד אל מול הבידריל שטסים עליך במהירות..
    הם נראים עצבניים, אך אתה מוכן לפתע אתה מזנק הצידה והיד של אותו הילד מושכת אותך איתו אל השיחים.
    "אתה בסדר?" שואל הילד בדאגה, אתה עונה לו שכן והוא אומר "פווו... זה היה קרוב, עדיף שנשאר פה קצת עד שהם יפסיקו לחפש אותנו, זה הזמן להיכרות, שמי מקסים!"
    הוא אומר בחיוך ושואל את שמך.
    מה תעשה? איך תגיב?

אדם:
    אוקיי הוא מוריד את התיק ומבקש ממך להוציא את מהתיק שלו זיקוק דינור ומצית, אתה מוציא את זה במהירות והוא פותח את המגילה ומקריא א המילים שפותחות את השער.. לפתע כל הציורים והתכתבים על הלוח מתחילים לזהור בצבע כחול חזק ובוהק!
    הוא אומר "שים לב בשלושת קצוות הלוח יש סמלים ולידם הכלבים.. כפי שאני בטוח ששמעת סוויקון הוא יסוד המים, אנטיי יסוד האש וראייקו חשמל."
    אתה מהנהן בראשך מתפעל ממה שוקרה, לפתע הוא אומר אוקיי כשאומר "תרא עם פרינפלאפ קרן בועות בכל הכוח לעבר הסמל של סייקון!"
    מה תעשה? איך תגיב?

סם:
    אוקיי לא.. אבל תרגיש חופשי להשתמש בתרופה.. במילא בעיר הבאה נמצא הקניון ותוכל לחדש מלאי!
    - - - - - - - - - - - -
    אתה מסביר לכולם מה לעשות ואז מתחיל באימונים... סקורפי מחייך עליך חיוך מאושר.. ותוקף בעוקץ רעל.
    אתה מבחין בעוקץ רעל ממש חזק, הרבה יותר משל כל סקורפי, שעף היישר לעבר טריקו, ומקשה עליו מאוד להתחמק, הוא מצליח רק בקושי..
    אך לפתע סקורפי יוצא משליטה ומעיף את העוקצים לכל עבר!
    מה תעשה?

.

10. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    מזאת ההיעלמות הזאת? ברגע שאתה רואה את זה אתה בא לפרטי עם הסבר!
    - - - - - - - - - - -
    אתה מחייך אל טוטודייל בהתרגשות, מאושר שהוא חזר.. הוא מחבק אותך ואז תופס בידך ללכת לג'ייסון.
    הוא רוצה להודות לו על הכל!
    איך תגיב? מה תעשה?
    "צודק טוטודייל הוא באמת עזר לנו"אומר לו במבוכה ששכחתי
    "אני מתפלא ששכחתי "אומר תוך כדיי הליכה לאוהלו שלג'ייסון.

קרדיט ענק לרועי!

11. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    [U]
    ג'ון:
    "אתה משוגע לגמריי!" הוא אומר ורץ להתחבא בשיחים, אתה עומד אל מול הבידריל שטסים עליך במהירות..
    הם נראים עצבניים, אך אתה מוכן לפתע אתה מזנק הצידה והיד של אותו הילד מושכת אותך איתו אל השיחים.
    "אתה בסדר?" שואל הילד בדאגה, אתה עונה לו שכן והוא אומר "פווו... זה היה קרוב, עדיף שנשאר פה קצת עד שהם יפסיקו לחפש אותנו, זה הזמן להיכרות, שמי מקסים!"
    הוא אומר בחיוך ושואל את שמך.
    מה תעשה? איך תגיב?

"שמי ג'ון" אני אומר בחיוך, "אני שמח להכיר אותך, מה הפוקימונים שלך?"
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

12. משתמש מנוסה
    [COLOR=Olive][U][B]

סם:
    אוקיי לא.. אבל תרגיש חופשי להשתמש בתרופה.. במילא בעיר הבאה נמצא הקניון ותוכל לחדש מלאי!
    - - - - - - - - - - - -
    אתה מסביר לכולם מה לעשות ואז מתחיל באימונים... סקורפי מחייך עליך חיוך מאושר.. ותוקף בעוקץ רעל.
    אתה מבחין בעוקץ רעל ממש חזק, הרבה יותר משל כל סקורפי, שעף היישר לעבר טריקו, ומקשה עליו מאוד להתחמק, הוא מצליח רק בקושי..
    אך לפתע סקורפי יוצא משליטה ומעיף את העוקצים לכל עבר!
    מה תעשה?
    היי,אמרתי שאני הולך למרכז הפוקימונים ואחר כך הולך לאמן את סקורופי, לא קראת את ההמשך שלי כמו שצריך וזאת לא הפעם הראשונה

"טורקול תשתמש בהגנה בשביל להגן על עצמך!" אומר לו "טריקו תשתשמ מהר במהירות ותנסה לפגוע,לא בכל הכוח! תנסה לפגוע בסקורופי בחבטה,אבל שתפסיק אותו מיריית החיצים,לא פגיעה" אומר לו ואנסה להיזהר מעוקצי הרעל

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [U]

לי:
    תגיד אתה מטורף?!
    - - - - - - -
    אתה מוציא את צ'ימצ'אר החוצה ותוקף את הפאנקו, הם נבהלים ומתפוצצים בעצמה אדירה... אחד מהם מתפוצץ קרוב מאוד לצ'ימצ'אר ומעלף אותו במקום, אחד מהם מפוצץ יחד איתו את התפוח של אייפום והעץ כולו נשרף..
    ארנון "תגיד אתה משוגע? יכולת לפגוע בכולם ובעוד הרבה פוקימונים באיזור!" הוא אומר במבט מופתע..
    אייפום עצוב נורא, העץ האהוב עליו נשרף והתפוח שרצה התפוצץ...
    מה תעשה? איך תגיב?

לא אך בא לי לגון קצת
    אני מחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור שלו.אני ניגש אל איפום ואומר לו"מצטער על זה שהעץ האוב עליך נשרף.לא נורא בטח יש פה מיליו עצים אז תחפש עץ אחר שאין עליו פינקו.אז לך." אני אומר לארנון"לא אכפתי לי שיכלו עוד פוקימונים להיפצע.פוקימוני חרק עלובים"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    אדם:
    אוקיי הוא מוריד את התיק ומבקש ממך להוציא את מהתיק שלו זיקוק דינור ומצית, אתה מוציא את זה במהירות והוא פותח את המגילה ומקריא א המילים שפותחות את השער.. לפתע כל הציורים והתכתבים על הלוח מתחילים לזהור בצבע כחול חזק ובוהק!
    הוא אומר "שים לב בשלושת קצוות הלוח יש סמלים ולידם הכלבים.. כפי שאני בטוח ששמעת סוויקון הוא יסוד המים, אנטיי יסוד האש וראייקו חשמל."
    אתה מהנהן בראשך מתפעל ממה שוקרה, לפתע הוא אומר אוקיי כשאומר "תרא עם פרינפלאפ קרן בועות בכל הכוח לעבר הסמל של סייקון!"
    מה תעשה? איך תגיב?
    "למה אתה רוצה לתקוף בכל האלמנטים כדי לפתוח את השער?" אשאל
    "טוב בכל מקרה זה לא כזה משנה לי..פרינפלאפ תשתמש בקרן בועות לעבר הציור של סוויקון" אגיד בחיוך
    ואתכונן לראות מה יקרה

15. משתמש מנוסה
    שם: שאלתי אותך?
    דן:
    אתה מוציא פוקימון מתיק, "הגיע הזמן לחבר חדש לצוות!" אתה מלמל לעצך וזורק את הפוקדור לעבר קקנייה.
    לפתע הכפתור במרכז הפוקדור נוחת בדיוק על הכתר בקצה הראש של קקנייה ונפתח, משם יוצאת קרן אור לבנה ובוהקת ששואבת לתוכה את הקקנייה..
    הפוקדור מתחיל לנוע מצד לצד... מימין לשמאל.. משמאל לימין.. ולפתע נשמע צליל קטן ושקט, הפוקדור חודל מלזוז ואתה מבין שהצלחת, תפסת קקנייה!
    מה תעשה? איך תגיב?
    - - - - - - - - - -
    בכל רגע אני יעדכן אותו ואת המתקפות שלו, בעוד 4 עדכונים תיהיה רשאי להשתמש בוא.
    "יש יש יש טורציק" "יש לו חבר חדש" אני אומר לטורציק ומחבק אותו,אני אומר לו "עכשיו אתה צריך לנוח".
    אני מחזיר את שני הפוקדורים לחגורה ומתחיל להתקדם לעבר מרכז הפוקימונים הקרוב,'שכולי תיקווה שהיה אלוף הליגה.
    ------------------
    המשחק נהיה ממש כיף

Spoiler ספוילר

עמוד 47 מתוך 88 ראשוןראשון ... 37454647484957 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •