Pokemon GO
עמוד 48 מתוך 88 ראשוןראשון ... 38464748495058 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 706 עד 720 מתוך 1308
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אביב:
    אתה מסכים עם טוטודייל והולך לאוהל של ג'ייסון, מאוכזב מעצמך ששכחת, אתה פותח את האוהל של ג'ייסון קורא בעדינות בשביל לא להעיר אותו.
    ולפתע את המבחין שהאוהל ריק, יש שם רק כרית!
    אתה יוצא החוצה מופתע ומתחיל להסתכל סביב ולחפש את ג'ייסון, טוטודייל קורא לך ומצביע לעבר העצים.. משם אתה רואה הבזק ברק.
    ג'ייסון מתאמן לו שם עם הנוקטאול והפיקצ'ו שלו.. הוא לא מבחין בך.
    מה תעשה? איך תגיב?

ג'ון:
    חשוב להזכיר שם שכחת הכרת אותו שהוא ברח מהבידריל עם הבלבאזור שלו.
    - - - - - - - - - - -
    "כפי שאתה שם לב יש לי בלבאזור, והוא פצוע.. אומר בעצבות, "יש לי גם
    אוקטילריויאנמה שתספתי לא מזמן כאן באיזור.." מוסיף.
    "תגיד יש לך במקרא תרופה בתיק או תרסיס?! זה ממש יעזור לי!" הוא שואל בדאגה לבלבאזור.
    מה תעשה? איך תגיב?

סם:
    בסדר מצטער... מה אני יכול להגיד כבר..
    - - - - - - - - -
    טורקול משתמש בהגנה ומגן על עצמו דיי בקלות, לאחר מכן אתה שולח את טריקו בחבטה אל סקורפי!
    הוא משתדל שזה לא יהיה חזק יותר מידי, הוא נפגע קצת מן עוקצי הרעל אך הכל בסדר איתו.
    סקורפי נפגע ועף לאחור, הוא מרגיש עצוב ומבקש סליחה על שלא הצליח, ומחכה לפקודה הבאה!
    מה תעשה? איך תגיב?

לי:
    "אין שום קשר לפוקימונים כאן יכולת לגרום לשרפה, וזה דבר שהיה מסכן גם את שנינו!" אומר ארנון בעצבים ומנפח את פניו..
    לפתע איפום מתחיל לצעוק עליך ולהגיד לך משהוא, ארנון מוציא פוקצ' מהתיק ומפעיל תירגום.
    אייפום אומר שאין שום עץ שיכול להחליף אותו ואתה הרסת לו את העץ ואתה תשלם על זה!
    הוא שולח לעברך מתקפות זריזות זריזות (הכוכבים האלה, לא מהירות!) שפוגעת בך ומפילה אותך לרצפה, לאחר מכן הוא יוצא באגרוף ממוקד ממש עצבני שכמעט פוגע בך ישירות ברגל!
    מה תעשה? איך תגיב?

אדם:
    "אני רוצה להעיר אותם לחיים כמובן, אתה תצפה במחזה של פעם בחיים!" אתה שולח את פרינפלאפ לקרן בועות וכך הוא עושה..
    לפתע הציור של סוויקום מתחיל לזהור בחזקה רבה!
    טוד מוציא את הגולבט
    שלו והוא תוקף במכת ברק מה שגורם לצורה של ראייקו לזהור כך..
    ואז הוא מוציא את המצית מהתיק שובר אותה על הציור של אנטיי ומדליק אותה עם גפרור!
    לפתע הפסל מתחיל לזהור בחזקה, אתה והוא מסתנוורים אור חזק זוהר ממנו..
    ואז אתה רואה דבר לא יאמן, שער בצבע שחור נפתח וממונ לעט לעט מתחילים לצאת האנון!
    מה תעשה?

.

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי nivX10 צפה בהודעה
    [U]
    לי:
    "אין שום קשר לפוקימונים כאן יכולת לגרום לשרפה, וזה דבר שהיה מסכן גם את שנינו!" אומר ארנון בעצבים ומנפח את פניו..
    לפתע איפום מתחיל לצעוק עליך ולהגיד לך משהוא, ארנון מוציא פוקצ' מהתיק ומפעיל תירגום.
    אייפום אומר שאין שום עץ שיכול להחליף אותו ואתה הרסת לו את העץ ואתה תשלם על זה!
    הוא שולח לעברך מתקפות זריזות זריזות (הכוכבים האלה, לא מהירות!) שפוגעת בך ומפילה אותך לרצפה, לאחר מכן הוא יוצא באגרוף ממוקד ממש עצבני שכמעט פוגע בך ישירות ברגל!
    מה תעשה? איך תגיב?

אני מוציא את שאפט ואומצר לו"כדור צל על איפום הזה.תגרום לו ליסורים על זה שהוא רוצה להרוג אותי"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    [U]
    ג'ון:
    חשוב להזכיר שם שכחת הכרת אותו שהוא ברח מהבידריל עם הבלבאזור שלו.
    - - - - - - - - - - -
    "כפי שאתה שם לב יש לי בלבאזור, והוא פצוע.. אומר בעצבות, "יש לי גם
    אוקטילריויאנמה שתספתי לא מזמן כאן באיזור.." מוסיף.
    "תגיד יש לך במקרא תרופה בתיק או תרסיס?! זה ממש יעזור לי!" הוא שואל בדאגה לבלבאזור.
    מה תעשה? איך תגיב?

אני זוכר, תגיד יש אפשרות לשותף?
    -----------------------------
    "חכה רגע" אני אומר ומחטט בתיקי, כשאני מוצא אותה אני מוציא תרופה ומוסר לו, "זה בשביל בלבאזור" אני אומר.
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

4. משתמש מנוסה
    [U]

סם:
    בסדר מצטער... מה אני יכול להגיד כבר..
    - - - - - - - - -
    טורקול משתמש בהגנה ומגן על עצמו דיי בקלות, לאחר מכן אתה שולח את טריקו בחבטה אל סקורפי!
    הוא משתדל שזה לא יהיה חזק יותר מידי, הוא נפגע קצת מן עוקצי הרעל אך הכל בסדר איתו.
    סקורפי נפגע ועף לאחור, הוא מרגיש עצוב ומבקש סליחה על שלא הצליח, ומחכה לפקודה הבאה!
    מה תעשה? איך תגיב?

רק שתקרא את התגובה שאני רושם בבירור לפני שאתה רושם לי את ההמשך,זה הכל

"סקורופי,אנחנו מתאמנים,ואל תשכח שזה האימון שלך איתנו,עכשיו נגייס את טורקול גם לאימונים,טריקו וסקורופי,אני רוצה ששניכם תתקיפו את טורקול,טריקו בקליע זרעים וסקורופי בעוקצי רעל, וטורקול יגן על עצמו בהגנה,האימון הזה יחזק את ההגנה של טורקול,אחרי שאתם רואים שטורקול כבר עייף מאוד,תפסיקו ואחר כך סקורופי תנסה להשתמש בעוקצי רעל על טריקו והפעם תתרכז! אחר כך תנסה לפגוע בטריקו בזנב רעל,טריקו נראה אם תצליח להתחמק מהמתקפות,זה אימון בשבילך גם" אומר להם בחיוך ואצפה בהם

5. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם:
    "אני רוצה להעיר אותם לחיים כמובן, אתה תצפה במחזה של פעם בחיים!" אתה שולח את פרינפלאפ לקרן בועות וכך הוא עושה..
    לפתע הציור של סוויקום מתחיל לזהור בחזקה רבה!
    טוד מוציא את הגולבטשלו והוא תוקף במכת ברק מה שגורם לצורה של ראייקו לזהור כך..
    ואז הוא מוציא את המצית מהתיק שובר אותה על הציור של אנטיי ומדליק אותה עם גפרור!
    לפתע הפסל מתחיל לזהור בחזקה, אתה והוא מסתנוורים אור חזק זוהר ממנו..
    ואז אתה רואה דבר לא יאמן, שער בצבע שחור נפתח וממונ לעט לעט מתחילים לצאת האנון!
    מה תעשה?
    *לאט לאט
    -------------------
    "וואו אני לא מאמין!" אגיד בזמן שאני אתרחק טיפה ואחזיר את פרינפלאפ לפוכדור שלו
    אני מסתכל לכל עבר ושואל את טוד:"טוד מה קורה עכשיו? נפתח שער כלשהו?"

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    דן:
    אתה צועק מאושר ורואה את טורצ'יק הקטן מדלג לו בשמחה!
    אתה לוקח את הפוקדורים ומכניס אותם לחגורה, לאחר מכן אתה מלמל לעצמך "קדימה אל מרכז הפוקימונים..".
    אתה מתחיל ללכת במדבר הגדול מלא סופות החול שמקשות ללכת.. לפתע אתה פוגש בדמות מסויימת מרחוק...
    אתה מתקרב בזריזות ולפתע רואה את הילד הזה
    , זה שפגשת בהתחלה (תסתכל בעדכון ההתחלה בספוילר..)
    לפתע "האא?!.." הוא מביט לאחור ורואה אותך, "הווו הוו הווו.. את מי רואים פה.. את הילד שלא יודע לאן הוא הולך!" אומר בחיוך שחצן..
    איך תגיב? מה תעשה?

לי:
    אייפום יוצא בצוות כפול ומתחמק בקלות לאחר מכן הוא יוצא עליך במהירות עם כל השכפולים קופצים מצד לצד ומשגעים את שאפט!
    לפתע הוא מנחיט עליך חבטה חזקה עם הזנב ומפיל אותו לרצפה!
    מה תעשה?

סם:
    אוקיי.. מה אני יעשה זה קורה שיש לחץ בתגובות... ושאני עושה בחלקים מתלוננים לי..
    - - - - - - - - - - -
    "סקוורפי!" הוא אומר בחיוך מאושר ומצדיע בעזרת זנבו, טורקול מכין את ההגנה סקורפי וטריקו מסמנים זה לזה ותוקפים בעוקץ רעל וקליע זרעים.
    טורקול מחזיק אבל ככל שעובר הזמן הוא מתקשה.. סקורפי מבחין בזה והוא מגביר קצב ושובר את טורקול שנדחק לאחור!
    "טרי טרי!" טריקו מסמן כן עם הראש.. סקורפי מסתובב עליו ותוקף הוא ממשיך עומד לצאת משליטה אך מעביר עליך מבט חטוף ומחזיק את עצמו.. משקיע את כולו!
    טריקו מתחמק דיי בזריזות ומה מדלדל קצת עם הזנב.. טריקו מנסה לזנק על מעל סקורפי אך ברגע שהוא מעליו סקורפי קופץ וחובט לו בבטן עם עוקץ רעל!
    מה תעשה?

אני עייף לאחרים המשך מחר!!!!!!!

.

7. משתמש מנוסה
    שם: שאלתי אותך?
    [QUOTE]
    דן:
    אתה צועק מאושר ורואה את טורצ'יק הקטן מדלג לו בשמחה!
    אתה לוקח את הפוקדורים ומכניס אותם לחגורה, לאחר מכן אתה מלמל לעצמך "קדימה אל מרכז הפוקימונים..".
    אתה מתחיל ללכת במדבר הגדול מלא סופות החול שמקשות ללכת.. לפתע אתה פוגש בדמות מסויימת מרחוק...
    אתה מתקרב בזריזות ולפתע רואה את הילד הזה
    , זה שפגשת בהתחלה (תסתכל בעדכון ההתחלה בספוילר..)
    לפתע "האא?!.." הוא מביט לאחור ורואה אותך, "הווו הוו הווו.. את מי רואים פה.. את הילד שלא יודע לאן הוא הולך!" אומר בחיוך שחצן..
    איך תגיב? מה תעשה?
    "ניראה לי שגם אתה לא יודע לאן ללכת כי אתה נמצאה באותו מקום שאני בו" אני אומר לו וצוחק.

Spoiler ספוילר

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [COLOR=Olive][U][B

לי:
    אייפום יוצא בצוות כפול ומתחמק בקלות לאחר מכן הוא יוצא עליך במהירות עם כל השכפולים קופצים מצד לצד ומשגעים את שאפט!
    לפתע הוא מנחיט עליך חבטה חזקה עם הזנב ומפיל אותו לרצפה!
    מה תעשה?

[/B][/I][/SIZE]
    אני אומר לשאפט"תשתמש בצוות כפול ובכדור צל על כול האיפום האלו"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    [COLOR=Olive][U][B]

סם:
    אוקיי.. מה אני יעשה זה קורה שיש לחץ בתגובות... ושאני עושה בחלקים מתלוננים לי..
    - - - - - - - - - - -
    "סקוורפי!" הוא אומר בחיוך מאושר ומצדיע בעזרת זנבו, טורקול מכין את ההגנה סקורפי וטריקו מסמנים זה לזה ותוקפים בעוקץ רעל וקליע זרעים.
    טורקול מחזיק אבל ככל שעובר הזמן הוא מתקשה.. סקורפי מבחין בזה והוא מגביר קצב ושובר את טורקול שנדחק לאחור!
    "טרי טרי!" טריקו מסמן כן עם הראש.. סקורפי מסתובב עליו ותוקף הוא ממשיך עומד לצאת משליטה אך מעביר עליך מבט חטוף ומחזיק את עצמו.. משקיע את כולו!
    טריקו מתחמק דיי בזריזות ומה מדלדל קצת עם הזנב.. טריקו מנסה לזנק על מעל סקורפי אך ברגע שהוא מעליו סקורפי קופץ וחובט לו בבטן עם עוקץ רעל!
    מה תעשה?

אני עייף לאחרים המשך מחר!!!!!!!
    "זאת שיטת אימון מעולה" אמלמל לעצמי ואופנה אליהם "אוקיי,עכשיו סקורופי וטורקול,תתקפו את טריקו,טרקול בלהביור וסקורופי בעוקצי רעל,עוקצי הרעל צריכים להגיע לשליטה מלאה,תתקיפו את טריקו טריקו תנסה להתחמק,אתה יכול להשתמש במהירות גם,אחר כך עד שיש פגיעה ישירה בטריקו,סקורופי תתקיף את טורקול בזנב רעל וטורקול תשתמש בהגנה כדי להגן על עצמך,טריקו תתקיף גם אתה את טורקול בקליע זרעים לשיפור ההגנה של טורקול" אומר להם

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    הינה בשביל אלה שלא קיבלו אתמול!

ג'ון:
    כן... והוא יהיה השותף שלך.. לפחות עד שאחליט לשנות את התפנית בעלילה.
    - - - - - - - - - - - -
    "ווואייי ממש תודה!" אומר הילד כשעיניו נוצצות ואסירות תודה.. "דרך אגב שמי מקסים, מה שמך?" שואל בחיוך תוך כדי שמשקה את בלבאזור בתרופה.
    אתה עונה לו "שמי ג'ון", ואתם מתחילים לנהל סוג של דו שיח כאשר אתם מתחבים בתוך שיח..
    לפתע הוא אומר "אוקיי אני מוציא את הראש לבדוק תיהיה בשקט!" הוא מבציר בך ואתה מהנהן בראשך.
    "אוקיי השטח נקי!" הוא קורא לך ואתם יוצאים החוצה, השמיים מאפילים והלילה יורד, "תרצה להקים כאן אוהל קטן? או שאתה הולך לחפש מקום אחר לישון בוא?" שואל מקסים בסקרנות..
    מה תעשה? איך תגיב?

אדם:
    "כן זהוא השער!" אומר ג'ון במבט נפעם... לפתע הוא יורד על ברכיו ומבקש מהאנון "תנו לי להיכנס אל העולם שלכם בבקשה!" הוא מבקש בכל ליבו..
    הם בוחנים אותו קצת חודרים ללבו... ולפתע נראים זועפים (הם רואים שהוא מושחט).. הם מתחילים להשתולל והלסתובב ולפתע הופכים את השער לחור שחור שמתחיל לשאוב אתה הכל בחזקה!
    אתה רואה שורש ונאחז בוא ותופס את בידך השנייה את טוד.
    "הוא אומר אוקיי אדם בישביל לסגור את השער אנחנו צריכים לתקוף את הציורים במתקפות החולשה, את האש במים, את החשמל באדמה, ואת המים בעשב!"
    אתה מוציא שוב את פרינפאפ ושולח פעימת מים ובועום שמכבות את הסמל של אנטיי.. ולפתע החור מתכווץ..
    הוא שולח את הדונפן שלו למתקפת פצצת בוץ שמכבה את הסמל של ראייקו והחור שוב קטן!
    אך נשאר עוד אחד.. "שיט חייבים חולשת עשב ואין לי, יש לך?!!?!!??"שואל טוד בלחץ לא נתפס!!!
    מה תעשה? איך תגיב?

.

11. משתמש מנוסה
    שם: דביר

ג'ון:
    כן... והוא יהיה השותף שלך.. לפחות עד שאחליט לשנות את התפנית בעלילה.
    - - - - - - - - - - - -
    "ווואייי ממש תודה!" אומר הילד כשעיניו נוצצות ואסירות תודה.. "דרך אגב שמי מקסים, מה שמך?" שואל בחיוך תוך כדי שמשקה את בלבאזור בתרופה.
    אתה עונה לו "שמי ג'ון", ואתם מתחילים לנהל סוג של דו שיח כאשר אתם מתחבים בתוך שיח..
    לפתע הוא אומר "אוקיי אני מוציא את הראש לבדוק תיהיה בשקט!" הוא מבציר בך ואתה מהנהן בראשך.
    "אוקיי השטח נקי!" הוא קורא לך ואתם יוצאים החוצה, השמיים מאפילים והלילה יורד, "תרצה להקים כאן אוהל קטן? או שאתה הולך לחפש מקום אחר לישון בוא?" שואל מקסים בסקרנות..
    מה תעשה? איך תגיב?

[/B][/COLOR]
    "בוא נסתובב קצת, אולי נמצא מרכז פוקימונים קרוב שנוכל לישון בו" אני אומר לו לאחר מחשבה קצרה, ואז מוסיף "אם תוך רבע שעה לא נמצא נקים אוהל".
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

12. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם:
    "כן זהוא השער!" אומר ג'ון במבט נפעם... לפתע הוא יורד על ברכיו ומבקש מהאנון "תנו לי להיכנס אל העולם שלכם בבקשה!" הוא מבקש בכל ליבו..
    הם בוחנים אותו קצת חודרים ללבו... ולפתע נראים זועפים (הם רואים שהוא מושחט).. הם מתחילים להשתולל והלסתובב ולפתע הופכים את השער לחור שחור שמתחיל לשאוב אתה הכל בחזקה!
    אתה רואה שורש ונאחז בוא ותופס את בידך השנייה את טוד.
    "הוא אומר אוקיי אדם בישביל לסגור את השער אנחנו צריכים לתקוף את הציורים במתקפות החולשה, את האש במים, את החשמל באדמה, ואת המים בעשב!"
    אתה מוציא שוב את פרינפאפ ושולח פעימת מים ובועום שמכבות את הסמל של אנטיי.. ולפתע החור מתכווץ..
    הוא שולח את הדונפן שלו למתקפת פצצת בוץ שמכבה את הסמל של ראייקו והחור שוב קטן!
    אך נשאר עוד אחד.. "שיט חייבים חולשת עשב ואין לי, יש לך?!!?!!??"שואל טוד בלחץ לא נתפס!!!
    מה תעשה? איך תגיב?
    "לא אין לי אבל יש לי רעיון אחר1" אגיד בלחץ
    "האנרון אני מבקש להכנס לעולמכם!" אצעק ואחכה לתגובה של אנון

13. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    אתה מסכים עם טוטודייל והולך לאוהל של ג'ייסון, מאוכזב מעצמך ששכחת, אתה פותח את האוהל של ג'ייסון קורא בעדינות בשביל לא להעיר אותו.
    ולפתע את המבחין שהאוהל ריק, יש שם רק כרית!
    אתה יוצא החוצה מופתע ומתחיל להסתכל סביב ולחפש את ג'ייסון, טוטודייל קורא לך ומצביע לעבר העצים.. משם אתה רואה הבזק ברק.
    ג'ייסון מתאמן לו שם עם הנוקטאול והפיקצ'ו שלו.. הוא לא מבחין בך.
    מה תעשה? איך תגיב?
    "גייסון!"אצאק אליו ואנופף בידי תוך כדי ריצה אליו
    "אשמח להתאמן איתך,אני לא התאמנתי הרבה זמן עם פוקימוניי"אומר לו בבקשה.
    "תגיד זה פיקצ'ו?וואו!הוא נראה ממשחזק!"אומר לו במין התלהבות שכזאת.

קרדיט ענק לרועי!

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    לי:
    שאפט מנער את ראשו מצד לצד וחוזר לקרב, הוא קם ומשתמש גם הוא בצוות כפול, אייפום לא מתרגש..
    הוא משתמש בזריזות ומעיף כוכבים לכל עבר שפוגעים בכל הכפילים גם של שאפט וגם שלו!
    אתה מסתכל עליו, הוא כל-כך חזק, להוט לנקום.. כנראה ממש הכעסת אותו..
    לפתע שאפט שולח עליו כדור צל והפעם פוגע ישירות ומעיף אותו אל תוך השיחים, אייפום נזרק על השיחים ואתה לא רואה כלום.. לפתע אתה מבחין בתזוזה קטנה ואז מן השיח יוצאים המון המון כוכבים שמפילים את שאפט.
    ואז מזנק אייפום עם אגרוף ממוקד, הוא מסתחרר באוויר כמו סביבון כדי לכחת תנופה ולפגוע פגיעה קטלנית!
    מה תעשה? איך תגיב?

סם:
    האימון מתקדם ממש טוב ואתה מרוצה, אתה ממשיך בלשפר את ההתחמקות של טריקו ומצרף גם את טורקול לחגיגיה..
    זה ניהיה לטריקו ממש קשה,הוא מתחיל להגן על עצמו במקום לתקוף ולא עומד בלחץ.. הוא נפגע מלהביור ונופל על הרצפה!
    אוקיי אתה מפסיק עם טריקו וחוזר לטורקול, סקורפי יוצא בזנב רעל וטורקול בהגנה.. סקורפי תוקף בזנב רעל ואתה מבחין הוא עדיין לא מלוטש.. וטורקול מתגונן בקלות...
    ככה נשמכים האימונים שלפתע ניגשת מישהיאאל מאחוריך ומבהילה אותך ושואל מה אתה עושה ואיך קוראים לך!
    מה תעשה? איך תגיב?

דן:
    "כן אבל ההבדל הוא שלי יש מה לעשות פה, אתה סתם עלוב שלא היה צריך להתחיל בכלל ליהיות מאמן!" אומר בצחוק שחצני שוב..
    "ההיתי מראה לך את זה בקרב אבל אני וצ'ימצ'אר צריכים להתאמן נגד פוקימונים חזקים.."
    מה תעשה?

אביב:

אתה נראה ממש להוט ונלהב להילחם והוא רואה זאת בעיניך, "אוקיי נילחם בקרב זוגות? לי יש שניים ולך יש שניים."
    אתה חושב לך קצת "בחיים לא התנסתי בקרב, אבל מצד שני אני מאוד רוצה וצריך להתאמן.."
    מה תעשה? איך תגיב?

.

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    ג'ון:
    "נשמע לי מתאים!" הוא אומר ולפתע צועק "צא יאנמה!".. הוא מוציא את יאנמה החוצה ומבקש ממנו להסתובב ולחפש מרכז באיזור.. ובנתיים אתם מחפשים ברגל.
    לאחר כ-9 דקות של חיפושים הוא יאנמה חוזר, הוא אומר שהמרכז הקרוב ביותר נמצא בעיר בא התחלתם..
    "לי זה נשמע קצת רחוק.. אתה בטוח שלא תרצה להישאר פה?" שואל מקסים.
    מה תעשה?

אדם:
    "מה?!? מה אתה מתכוון לעשות?" שואל טוד בפליאה.. האנון לפתע מפסיקים את הסערה.. הם מסתכלים בך בוחנים אותך.. ולפתע מסתדרים בריבוע מסביב...
    אתה נכנס ורואה עולם קסום נראה כמו החלל הפתוח לפתע אחד האנון משדר לך בטלפתיה "כאן נמצאות כל נשמות האגדיים.. כשאר הם במצב שינה בעולמכם, כמו דיאלגה ופאלקיה שנמצאים בתור כדור הפנינה והיהלום."
    זה גם שער לכל מקום שתבחר ליהיות.. בוא בעולמכם.. פשוט תחשוב עליו ואתה שם!"
    "מהר, אסור לך ליהיות פה יותר מידי זמן... בני אדם לא אמורים ליהיות כאן, ברגע שתצא המערה תקבר בחול ולא תמצא עוד לעולם." אומר האנון!
    מה תעשה? איך תגיב?

.

עמוד 48 מתוך 88 ראשוןראשון ... 38464748495058 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •