אביב:
אתה מסכים עם טוטודייל והולך לאוהל של ג'ייסון, מאוכזב מעצמך ששכחת, אתה פותח את האוהל של ג'ייסון קורא בעדינות בשביל לא להעיר אותו.
ולפתע את המבחין שהאוהל ריק, יש שם רק כרית!
אתה יוצא החוצה מופתע ומתחיל להסתכל סביב ולחפש את ג'ייסון, טוטודייל קורא לך ומצביע לעבר העצים.. משם אתה רואה הבזק ברק.
ג'ייסון מתאמן לו שם עם הנוקטאול והפיקצ'ו שלו.. הוא לא מבחין בך.
מה תעשה? איך תגיב?
ג'ון:
חשוב להזכיר שם שכחת הכרת אותו שהוא ברח מהבידריל עם הבלבאזור שלו.
- - - - - - - - - - -
"כפי שאתה שם לב יש לי בלבאזור, והוא פצוע.. אומר בעצבות, "יש לי גםאוקטילרי
ויאנמה שתספתי לא מזמן כאן באיזור.." מוסיף.
"תגיד יש לך במקרא תרופה בתיק או תרסיס?! זה ממש יעזור לי!" הוא שואל בדאגה לבלבאזור.
מה תעשה? איך תגיב?
סם:
בסדר מצטער... מה אני יכול להגיד כבר..
- - - - - - - - -
טורקול משתמש בהגנה ומגן על עצמו דיי בקלות, לאחר מכן אתה שולח את טריקו בחבטה אל סקורפי!
הוא משתדל שזה לא יהיה חזק יותר מידי, הוא נפגע קצת מן עוקצי הרעל אך הכל בסדר איתו.
סקורפי נפגע ועף לאחור, הוא מרגיש עצוב ומבקש סליחה על שלא הצליח, ומחכה לפקודה הבאה!
מה תעשה? איך תגיב?
לי:
"אין שום קשר לפוקימונים כאן יכולת לגרום לשרפה, וזה דבר שהיה מסכן גם את שנינו!" אומר ארנון בעצבים ומנפח את פניו..
לפתע איפום מתחיל לצעוק עליך ולהגיד לך משהוא, ארנון מוציא פוקצ' מהתיק ומפעיל תירגום.
אייפום אומר שאין שום עץ שיכול להחליף אותו ואתה הרסת לו את העץ ואתה תשלם על זה!
הוא שולח לעברך מתקפות זריזות זריזות (הכוכבים האלה, לא מהירות!) שפוגעת בך ומפילה אותך לרצפה, לאחר מכן הוא יוצא באגרוף ממוקד ממש עצבני שכמעט פוגע בך ישירות ברגל!
מה תעשה? איך תגיב?
אדם:
"אני רוצה להעיר אותם לחיים כמובן, אתה תצפה במחזה של פעם בחיים!" אתה שולח את פרינפלאפ לקרן בועות וכך הוא עושה..
לפתע הציור של סוויקום מתחיל לזהור בחזקה רבה!
טוד מוציא את הגולבטשלו והוא תוקף במכת ברק מה שגורם לצורה של ראייקו לזהור כך..
ואז הוא מוציא את המצית מהתיק שובר אותה על הציור של אנטיי ומדליק אותה עם גפרור!
לפתע הפסל מתחיל לזהור בחזקה, אתה והוא מסתנוורים אור חזק זוהר ממנו..
ואז אתה רואה דבר לא יאמן, שער בצבע שחור נפתח וממונ לעט לעט מתחילים לצאת האנון!
מה תעשה?