[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
נשמע לי טוב!"אומר לו בהתלהבות"שנתחיל?"אשאל אותו בחיוך נלהבאביב:
אתה נראה ממש להוט ונלהב להילחם והוא רואה זאת בעיניך, "אוקיי נילחם בקרב זוגות? לי יש שניים ולך יש שניים."
אתה חושב לך קצת "בחיים לא התנסתי בקרב, אבל מצד שני אני מאוד רוצה וצריך להתאמן.."
מה תעשה? איך תגיב?
קרדיט ענק לרועי!
"שלום לך,קוראים לי סם,אני מאמן את הפוקימונים שלי,מי את?" אשאל אותה ואפנה לפוקימונים
"סקורופי,צריכים לשפר את המתקפות שלך! תנסה להשתמש בזנב רעל על טריקו,תנסה לפגוע בו וטריקו תנסה להתחמק,אחר כך עד שאתה פוגע תירה עוקצי רעל על טורקול שישתמש בהגנה,תשמור על ריכוז!" אומר לו ואסתכל על הילדה
לי:
שאפט ממהר להתחמק בצוות כפול ושולח שוב כדור צל.. אייפון עדיין מסתחרר באוויר, בין הסחרורים הוא מבחין בכדור הצל שלך.. והוא תוקף באגרוף ממוקד, אך לפתע הוא מפנה את זה לכדור הצל וחזיר אותו בטיל אל שאפט!
כדור חזק מידי נופל ברצפה בין כל שכפולי השאפט ויוצר כמו ברקים קטנים ושחורים כאלה.. שפוגעים ומעלימים את כולם.
גם שאפט האמיתי נפגע נדחק לאחור ומנער את ראשו כדי להשתחרר מההלם, באותו זמן אייפום יוצא עליו בזנב ברזל!
מה תעשה? איך תגיב?
ג'ון:
אתם מתחילים בהקמת האוהל.. מקסים שולח את בלבאזור להביא ענפים וצמחים יבשים למדורה ויאנמה עוזר לכם בהקמה..
לאחר כ-10 דקות אתה, מקסים ויאנמה מסיימים עם האוהל ובלבאזור חוזר עם הענפים והעצים.
אתם יושבים מסביב למדורה.. צוחקים לכם, אוכלים דג או שתיים.. ולפתע הוא מקסים שואל "תגיד תרצה להתלוות עליי למסע?!"
מה תעשה? איך תגיב?
אדם:
וואייי איזה רשע אתה! אין לך בעיה לקבור את המערה?? לא איכפת לך מטוד ומכל הפוקימונים שחיים שם?!? XDDD
- - - - - - - - - - - - -
אתה עונה לאנון בחיוך שבסדר, הם עוצמים את עינייהם וזהריםם מסבבך ומסתובבים מהר ולפתע.. בום אתה נמצא ליד רוני.
אתה מסתכל קצת מסביב ומבחין שאתה נמצא במקום בוא ההית קודם בדיוק ליפני שנפלת למטה אז..
"what the fuck?!" אומר רוני בבהלה ונופל לרצפה... "איך הגעת לפה?!" אתה מתחיל לנסות ולהסביר לו שלפתי אתה מסתכל מרחוק ומרגיש רעידות בקרקע.. רוני שואל אותך "מזה?!" בלחץ.
אתה מבין שזאת המערה..
מה תעשה? איך תגיב?
אביב:
"אוקיי אז זה יהיה הנוקטאול והפיקצ'ו שלי נגד טיילו וטוטודייל שלך!" אומר ג'ייסון וקורץ.. אתה מוציא גם את טיילו והוא מבקש רשות להתחיל.
אתה מאפשר לו והוא שולח את נוקטאול על טיילו עם אס אווירי ואת פיקצ'ו למתקפה מהירה על טוטודייל!
מה תעשה?
סם:
לא התמקדתי הפעם באימון.. אני אומר מראש.. אני לשנות קצת את התפנית בעלילה כי זה יכול להמשך עוד 10 עדכונים גם כל האימונים האלה..
- - - - - - - - - - - - - - -
אתה ממשיך לתת הוראות לפוקימונים והיא נראת נלהבת מאוד,היא ממשיכה להתבונן בהתפעלות..
לפתע היא שואלת.. "תגיד? תרצה לארוך קרב? אני מאמנת פוקימונים וגם אתה וזה יהיה אימון מצויין בעבורך, מה אתה אומר?!"
ופרצוף סקרן ומלא ציפייה על פניה.
מה תעשה?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"חחח כן אז בו נגדי קרב אני וקקניה עליך ועל צימצר שלך" אני אומר וחושב 'חחח אני יודע איך לנצח בטוח'דן:
"כן אבל ההבדל הוא שלי יש מה לעשות פה, אתה סתם עלוב שלא היה צריך להתחיל בכלל ליהיות מאמן!" אומר בצחוק שחצני שוב..
"ההיתי מראה לך את זה בקרב אבל אני וצ'ימצ'אר צריכים להתאמן נגד פוקימונים חזקים.."
מה תעשה?
מה רע? אני חשבתי שהם צריכים לקבור אותה בגלל סיבה טובה ולא סתם
חחח מה זה משנה
-------------
"אין לי זמן להסביר אני חייב ללכת ולהציל את טוד..חכה לי כאן !" אגיד בלחץ
"אוניקס צא!" אצעק "קדימה קח אותי אחי מהר שאתה יכול למערה קדימה!" אגיד בזמן שאני רץ במהירות
ועולה על גבו של אוניקס
'קדימה קדימה אני חייב למהר' אחשוב
אוקיי רציתי להגיד שאני לא יכול להגיב עכשיו או מחר כי אני עמוס עמוס עמוס עמוס!!! עכשיו סיימתי ללמוד ויש לך היום עוד בדיקות אצל רופא.. ומחר יום אחרון ליפני מבחן חשוב אז אני חורש...
ולאדם:
אז עכשיו אתה כן מציל אותם?? חחח... בשביל מה למשוך עוד עדכון? ליצור מתח? טוב לא משנה יצא עדכון מוצלח..
וטוד עוד מילא.. אבל הפוקימונים זה מרושע!
"טיילו צלול למטה לכיוון טוטודייל!טוטודייל חכה לרגע האחרון וקפוץ ואהחז ברגליו של טיילו!"אומר להם מהירות.אביב:
"אוקיי אז זה יהיה הנוקטאול והפיקצ'ו שלי נגד טיילו וטוטודייל שלך!" אומר ג'ייסון וקורץ.. אתה מוציא גם את טיילו והוא מבקש רשות להתחיל.
אתה מאפשר לו והוא שולח את נוקטאול על טיילו עם אס אווירי ואת פיקצ'ו למתקפה מהירה על טוטודייל!
מה תעשה?
"טוטודייל קפוץ מרגליו של טיילו אל גבו של נוקטאול,טיילו אס אוירי ומתקפה מהירה יחדיו על פיקאצ'ו!"אומר להם ביצירתיו.
קרדיט ענק לרועי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)