Pokemon GO
עמוד 49 מתוך 88 ראשוןראשון ... 39474849505159 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 721 עד 735 מתוך 1308
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי nivX10 צפה בהודעה
    לי:
    שאפט מנער את ראשו מצד לצד וחוזר לקרב, הוא קם ומשתמש גם הוא בצוות כפול, אייפום לא מתרגש..
    הוא משתמש בזריזות ומעיף כוכבים לכל עבר שפוגעים בכל הכפילים גם של שאפט וגם שלו!
    אתה מסתכל עליו, הוא כל-כך חזק, להוט לנקום.. כנראה ממש הכעסת אותו..
    לפתע שאפט שולח עליו כדור צל והפעם פוגע ישירות ומעיף אותו אל תוך השיחים, אייפום נזרק על השיחים ואתה לא רואה כלום.. לפתע אתה מבחין בתזוזה קטנה ואז מן השיח יוצאים המון המון כוכבים שמפילים את שאפט.
    ואז מזנק אייפום עם אגרוף ממוקד, הוא מסתחרר באוויר כמו סביבון כדי לכחת תנופה ולפגוע פגיעה קטלנית!
    מה תעשה? איך תגיב?

[/B][/COLOR]
    אני אומר לשאפט"תתחמק בצוות כפול ואז בכדור צל על איפום"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם:
    "מה?!? מה אתה מתכוון לעשות?" שואל טוד בפליאה.. האנון לפתע מפסיקים את הסערה.. הם מסתכלים בך בוחנים אותך.. ולפתע מסתדרים בריבוע מסביב...
    אתה נכנס ורואה עולם קסום נראה כמו החלל הפתוח לפתע אחד האנון משדר לך בטלפתיה "כאן נמצאות כל נשמות האגדיים.. כשאר הם במצב שינה בעולמכם, כמו דיאלגה ופאלקיה שנמצאים בתור כדור הפנינה והיהלום."
    זה גם שער לכל מקום שתבחר ליהיות.. בוא בעולמכם.. פשוט תחשוב עליו ואתה שם!"
    "מהר, אסור לך ליהיות פה יותר מידי זמן... בני אדם לא אמורים ליהיות כאן, ברגע שתצא המערה תקבר בחול ולא תמצא עוד לעולם." אומר האנון!
    מה תעשה? איך תגיב?
    "כנראה שיש לזה סיבה טובה" אגיד בחיוך לאנון
    "טוב אני רוצה להשתגר חזרה לחבר שלי,אתם יכולים לעשות זאת?" אשאל בחיוך
    ואחזיר את פרינפלאפ לפוכדור שלו

3. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    אתה נראה ממש להוט ונלהב להילחם והוא רואה זאת בעיניך, "אוקיי נילחם בקרב זוגות? לי יש שניים ולך יש שניים."
    אתה חושב לך קצת "בחיים לא התנסתי בקרב, אבל מצד שני אני מאוד רוצה וצריך להתאמן.."
    מה תעשה? איך תגיב?
    נשמע לי טוב!"אומר לו בהתלהבות"שנתחיל?"אשאל אותו בחיוך נלהב

קרדיט ענק לרועי!

4. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    ג'ון:
    "נשמע לי מתאים!" הוא אומר ולפתע צועק "צא יאנמה!".. הוא מוציא את יאנמה החוצה ומבקש ממנו להסתובב ולחפש מרכז באיזור.. ובנתיים אתם מחפשים ברגל.
    לאחר כ-9 דקות של חיפושים הוא יאנמה חוזר, הוא אומר שהמרכז הקרוב ביותר נמצא בעיר בא התחלתם..
    "לי זה נשמע קצת רחוק.. אתה בטוח שלא תרצה להישאר פה?" שואל מקסים.
    מה תעשה?

[/B][/COLOR]
    "אם כך, בוא נקים אוהל" אני אומר ומתחיל לעבוד על הקמת האוהל ביחד עם מקסים
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

5. משתמש מנוסה
    [COLOR=Purple][U][B]

סם:
    האימון מתקדם ממש טוב ואתה מרוצה, אתה ממשיך בלשפר את ההתחמקות של טריקו ומצרף גם את טורקול לחגיגיה..
    זה ניהיה לטריקו ממש קשה,הוא מתחיל להגן על עצמו במקום לתקוף ולא עומד בלחץ.. הוא נפגע מלהביור ונופל על הרצפה!
    אוקיי אתה מפסיק עם טריקו וחוזר לטורקול, סקורפי יוצא בזנב רעל וטורקול בהגנה.. סקורפי תוקף בזנב רעל ואתה מבחין הוא עדיין לא מלוטש.. וטורקול מתגונן בקלות...
    ככה נשמכים האימונים שלפתע ניגשת מישהיאאל מאחוריך ומבהילה אותך ושואל מה אתה עושה ואיך קוראים לך!
    מה תעשה? איך תגיב?

[U]

"שלום לך,קוראים לי סם,אני מאמן את הפוקימונים שלי,מי את?" אשאל אותה ואפנה לפוקימונים
    "סקורופי,צריכים לשפר את המתקפות שלך! תנסה להשתמש בזנב רעל על טריקו,תנסה לפגוע בו וטריקו תנסה להתחמק,אחר כך עד שאתה פוגע תירה עוקצי רעל על טורקול שישתמש בהגנה,תשמור על ריכוז!" אומר לו ואסתכל על הילדה

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    לי:
    שאפט ממהר להתחמק בצוות כפול ושולח שוב כדור צל.. אייפון עדיין מסתחרר באוויר, בין הסחרורים הוא מבחין בכדור הצל שלך.. והוא תוקף באגרוף ממוקד, אך לפתע הוא מפנה את זה לכדור הצל וחזיר אותו בטיל אל שאפט!
    כדור חזק מידי נופל ברצפה בין כל שכפולי השאפט ויוצר כמו ברקים קטנים ושחורים כאלה.. שפוגעים ומעלימים את כולם.
    גם שאפט האמיתי נפגע נדחק לאחור ומנער את ראשו כדי להשתחרר מההלם, באותו זמן אייפום יוצא עליו בזנב ברזל!
    מה תעשה? איך תגיב?

ג'ון:
    אתם מתחילים בהקמת האוהל.. מקסים שולח את בלבאזור להביא ענפים וצמחים יבשים למדורה ויאנמה עוזר לכם בהקמה..
    לאחר כ-10 דקות אתה, מקסים ויאנמה מסיימים עם האוהל ובלבאזור חוזר עם הענפים והעצים.
    אתם יושבים מסביב למדורה.. צוחקים לכם, אוכלים דג או שתיים.. ולפתע הוא מקסים שואל "תגיד תרצה להתלוות עליי למסע?!"
    מה תעשה? איך תגיב?

אדם:
    וואייי איזה רשע אתה! אין לך בעיה לקבור את המערה?? לא איכפת לך מטוד ומכל הפוקימונים שחיים שם?!? XDDD

- - - - - - - - - - - - -
    אתה עונה לאנון בחיוך שבסדר, הם עוצמים את עינייהם וזהריםם מסבבך ומסתובבים מהר ולפתע.. בום אתה נמצא ליד רוני.
    אתה מסתכל קצת מסביב ומבחין שאתה נמצא במקום בוא ההית קודם בדיוק ליפני שנפלת למטה אז..
    "what the fuck?!" אומר רוני בבהלה ונופל לרצפה... "איך הגעת לפה?!" אתה מתחיל לנסות ולהסביר לו שלפתי אתה מסתכל מרחוק ומרגיש רעידות בקרקע.. רוני שואל אותך "מזה?!" בלחץ.
    אתה מבין שזאת המערה..
    מה תעשה? איך תגיב?

אביב:
    "אוקיי אז זה יהיה הנוקטאול והפיקצ'ו שלי נגד טיילו וטוטודייל שלך!" אומר ג'ייסון וקורץ.. אתה מוציא גם את טיילו והוא מבקש רשות להתחיל.
    אתה מאפשר לו והוא שולח את נוקטאול על טיילו עם אס אווירי ואת פיקצ'ו למתקפה מהירה על טוטודייל!
    מה תעשה?

סם:
    לא התמקדתי הפעם באימון.. אני אומר מראש.. אני לשנות קצת את התפנית בעלילה כי זה יכול להמשך עוד 10 עדכונים גם כל האימונים האלה..
    - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה ממשיך לתת הוראות לפוקימונים והיא נראת נלהבת מאוד,היא ממשיכה להתבונן בהתפעלות..
    לפתע היא שואלת.. "תגיד? תרצה לארוך קרב? אני מאמנת פוקימונים וגם אתה וזה יהיה אימון מצויין בעבורך, מה אתה אומר?!"
    ופרצוף סקרן ומלא ציפייה על פניה.
    מה תעשה?

.

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי:
    שאפט ממהר להתחמק בצוות כפול ושולח שוב כדור צל.. אייפון עדיין מסתחרר באוויר, בין הסחרורים הוא מבחין בכדור הצל שלך.. והוא תוקף באגרוף ממוקד, אך לפתע הוא מפנה את זה לכדור הצל וחזיר אותו בטיל אל שאפט!
    כדור חזק מידי נופל ברצפה בין כל שכפולי השאפט ויוצר כמו ברקים קטנים ושחורים כאלה.. שפוגעים ומעלימים את כולם.
    גם שאפט האמיתי נפגע נדחק לאחור ומנער את ראשו כדי להשתחרר מההלם, באותו זמן אייפום יוצא עליו בזנב ברזל!
    מה תעשה? איך תגיב?

[/B][/COLOR]
    אני אומר לשאפט "תתחמק ואז צל לילה וכדור צל על איפום"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    שם: שאלתי אותך?
    דן:
    "כן אבל ההבדל הוא שלי יש מה לעשות פה, אתה סתם עלוב שלא היה צריך להתחיל בכלל ליהיות מאמן!" אומר בצחוק שחצני שוב..
    "ההיתי מראה לך את זה בקרב אבל אני וצ'ימצ'אר צריכים להתאמן נגד פוקימונים חזקים.."
    מה תעשה?
    "חחח כן אז בו נגדי קרב אני וקקניה עליך ועל צימצר שלך" אני אומר וחושב 'חחח אני יודע איך לנצח בטוח'

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    [COLOR=Purple][U][B]
    סם:
    לא התמקדתי הפעם באימון.. אני אומר מראש.. אני לשנות קצת את התפנית בעלילה כי זה יכול להמשך עוד 10 עדכונים גם כל האימונים האלה..
    - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה ממשיך לתת הוראות לפוקימונים והיא נראת נלהבת מאוד,היא ממשיכה להתבונן בהתפעלות..
    לפתע היא שואלת.. "תגיד? תרצה לארוך קרב? אני מאמנת פוקימונים וגם אתה וזה יהיה אימון מצויין בעבורך, מה אתה אומר?!"
    ופרצוף סקרן ומלא ציפייה על פניה.
    מה תעשה?
    אבל הפוקימונים לא מרופאים,מה שביקתי עוד לפני שהגעתי לאימונים פה

"בשמחה! רק אני צריך לרפאות את הפוקימונים שלי,תבואי איתי למרכז הפוקימונים?" אשאל אותה

10. Retired
    שם: Ashar
    שחר:
    תשמע, אני נאלץ לבקש ממך לשנות את העדכון.. מיפני שאני כותב מתי מחשיך או לא.. אל תדאג יגיע לילה ואל תדאג תמצא מקום לישון בוא!
    - - - - - - - - - - - - - - - -

בכל זא תאני הולך למרכז הפוקימונים לבדוק את מצבם.
    פרישה

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי shlomii4 צפה בהודעה
    אבל הפוקימונים לא מרופאים,מה שביקתי עוד לפני שהגעתי לאימונים פה
    זה לא משנה.. זה לא כמו המשחקים במחשב שכל פעם שהחיים שלך יורדים אתה רץ לרפות וחוזר.. מה הבעיה פשוט תגיד שאתה רוצה שזה יערך במרכז הפוקימונים..

נ.ב.
    תקבל תגובה עוד מעט אני עסוק טיפה..

עריכה -
    אהה כתבת.. נו יופי מצויין החשיבה שלך מקדימה את שלי אפילו (לא שזאת הפתעה..)

.

12. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    [U]
    ג'ון:
    אתם מתחילים בהקמת האוהל.. מקסים שולח את בלבאזור להביא ענפים וצמחים יבשים למדורה ויאנמה עוזר לכם בהקמה..
    לאחר כ-10 דקות אתה, מקסים ויאנמה מסיימים עם האוהל ובלבאזור חוזר עם הענפים והעצים.
    אתם יושבים מסביב למדורה.. צוחקים לכם, אוכלים דג או שתיים.. ולפתע הוא מקסים שואל "תגיד תרצה להתלוות עליי למסע?!"
    מה תעשה? איך תגיב?

"אני אשמח!" אני עונה לו בשמחה.
    "אני בדרכי למכון הראשון כדי לזכות בתג הראשון שלי!" אני אומר.
    "לאן אתה צריך להגיע?" אני שואל אותו.
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

13. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם:
    וואייי איזה רשע אתה! אין לך בעיה לקבור את המערה?? לא איכפת לך מטוד ומכל הפוקימונים שחיים שם?!? XDDD
    - - - - - - - - - - - - -
    אתה עונה לאנון בחיוך שבסדר, הם עוצמים את עינייהם וזהריםם מסבבך ומסתובבים מהר ולפתע.. בום אתה נמצא ליד רוני.
    אתה מסתכל קצת מסביב ומבחין שאתה נמצא במקום בוא ההית קודם בדיוק ליפני שנפלת למטה אז..
    "what the fuck?!" אומר רוני בבהלה ונופל לרצפה... "איך הגעת לפה?!" אתה מתחיל לנסות ולהסביר לו שלפתי אתה מסתכל מרחוק ומרגיש רעידות בקרקע.. רוני שואל אותך "מזה?!" בלחץ.
    אתה מבין שזאת המערה..
    מה תעשה? איך תגיב?
    מה רע? אני חשבתי שהם צריכים לקבור אותה בגלל סיבה טובה ולא סתם
    חחח מה זה משנה
    -------------
    "אין לי זמן להסביר אני חייב ללכת ולהציל את טוד..חכה לי כאן !" אגיד בלחץ
    "אוניקס צא!" אצעק "קדימה קח אותי אחי מהר שאתה יכול למערה קדימה!" אגיד בזמן שאני רץ במהירות
    ועולה על גבו של אוניקס
    'קדימה קדימה אני חייב למהר' אחשוב

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    אוקיי רציתי להגיד שאני לא יכול להגיב עכשיו או מחר כי אני עמוס עמוס עמוס עמוס!!! עכשיו סיימתי ללמוד ויש לך היום עוד בדיקות אצל רופא.. ומחר יום אחרון ליפני מבחן חשוב אז אני חורש...

ולאדם:
    אז עכשיו אתה כן מציל אותם?? חחח... בשביל מה למשוך עוד עדכון? ליצור מתח? טוב לא משנה יצא עדכון מוצלח..
    וטוד עוד מילא.. אבל הפוקימונים זה מרושע!

.

15. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    "אוקיי אז זה יהיה הנוקטאול והפיקצ'ו שלי נגד טיילו וטוטודייל שלך!" אומר ג'ייסון וקורץ.. אתה מוציא גם את טיילו והוא מבקש רשות להתחיל.
    אתה מאפשר לו והוא שולח את נוקטאול על טיילו עם אס אווירי ואת פיקצ'ו למתקפה מהירה על טוטודייל!
    מה תעשה?
    "טיילו צלול למטה לכיוון טוטודייל!טוטודייל חכה לרגע האחרון וקפוץ ואהחז ברגליו של טיילו!"אומר להם מהירות.
    "טוטודייל קפוץ מרגליו של טיילו אל גבו של נוקטאול,טיילו אס אוירי ומתקפה מהירה יחדיו על פיקאצ'ו!"אומר להם ביצירתיו.

קרדיט ענק לרועי!

עמוד 49 מתוך 88 ראשוןראשון ... 39474849505159 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •