קודם כל וליפני הכל עמוד 50 נפתח, לכן החלתתי לצ'פר את כולם במשהוא קטן...
כל אחד מכם יקבל מתקפה אתם בוחרים את הפוקימון ואני אבחר את המתקפה!!!
לי:
ההלם הקשה על שאפט להגיב.. הוא לא היה מספיק מהיר תגובה וחטף מכה ישירה, הוא נוחט בחזקה על הרצפה חוטף מכת זעזוע לא קטנה ומתעלף.
אייפום מחייך חיוך שמלא עצבים כנראה הרגזת אותו ממש, "ווואוו כמה שהוא חזק קורא ג'וני.."
לפתע האייפום לעט לעט מתחיל ללכת, אתה מרים את שאפט מהרצפה ומסתכל על האייפום שלעת לאט לאט הולך לדרכו.
מה תעשה?
דן:
אחי אמרתי לך.. לא תוכל להשתמש בוא 5 עדכונים לפחות.. משום שהוא עדיין מעולף מהקרב.
- - - - - - - - - - - - -
ערוך בבקשה את העדכון..
סם:
אתה אומר לה שבסדר אך מבקש לערוך את הקרב במרכז, היא מרימה את כתפה ובמבט שמשדר שלא משנה לה אומרת "אין בעיה, שיהיה במרכז..".
אתם פוסעים לעבר המרכז ולאחר 15 דקות מגיעים.. אתה נותן את הפוקימונים שלה לריפואי בפעם החמישית ובנתיים מושחח עם אותה ילדה.
"לא הצגתי את עצמי כראוי, שמי ג'ייד..אני מאמנת פוקימון והולכת להיות מסטרית פוקימון!" אומרת שכולה מלאה להט וביחטון!
לאחר מכן קוראת לך לפתע האחות ג'וי.. היא נותנת לך את הפוקימונים שלך "בריאים ושלמים" אומרת בקריצה.
אתה קורא לג'ייד ויוצא החוצה, שם אתה רואה את ספייק קורא ספר על ספסל, הוא מבחין בכם ומבין שהתחרש עכשיו קרב..
הוא מניח את הספר בצד וצופה בכם בהתעניינות, "זה יהיה קרב 3 על 3 המנצח בשתיים מותחם יזכה בקרב!"
אומרת בחיוך קצת שחצני..
מה תעשה? איך תגיב?
שחר:
איך שתרצה..
- - - - - - - -
אתה חוזר אחורה על העיר סאנרייז (העיר הראשונה), אתה מגיע אל המרכז וניגש לדלפק האחות ג'וי, "היא נגשת עליך ושואלת בחיוך "שלום לך, איך אוכל לעזור?"
מה תעשה? איך תגיב?
ג'ון:
"אהה מעולה אני חוזר משם עכשיו, נצחתי והגעתי הנה בכדי לתפוס יאנמה וארון!" אומר מקסים בקריצה.
"אוקיי, אז מחר אני ואתה יוצאים לדרך חדשה!" מוסיף לומר ונכנס לסק השינה שלו...
עובר הזמן ואתם נרדמים...
ולפתע בשעה אחת וחצי בלילה, אתה שומע רעש.. רעש שמעיר אותך זה היה הפוקימון שלך מאדקיפ.. הוא יוצא מהאוהל ורת לאן שהוא!
מה תעשה? איך תגיב?
אדם:
אתה עולה על אוניקס ויוצא להציל אותם, אוניקס דוהר במהירות רבה! ואתה עליו... רוני לא נשאר בחוסר מעס.. הוא רץ אחריך ואתם מגיעים למקום.. אתה רואה את טוד שם עם סלע גדול על כף רגלו, הוא זועק לעזרה ולפתע מבחין בך!
מהערבה רועדת חולות וחלקיקים נופלים הלמעלה והכל מתחיל להתמוטט, אתה מבחין לפתע בחול המשולש הזה.. הוא נפתע ובוא חור שחור בממוטט ושואב לעט לעט הכל!
טוד מסמן לך עם היד לבוא וצועק עליך בכל גרונו..
מה תעשה?
אביב:
טיילו צולל לכיוון טוטודייל, הוא אוחז בוא בידיו בכל הכוח וטיילו מרים אותו למעלה, לפתע טיילו נותן לטוטודייל תנופה והוא מזנק על גבו של נוקאטול! וטיילו משלב מתקפה מהירה ואס אווירי וצולל עליו..
ג'ייסון לא מאבד קור-רוח.. "נוקטאול תעוף הפוך, פיקצ'ו מכת ברק!"
לפתע נוקטאול מתנער מטוטודייל, טוטורייל מנסה לאחוז בכמה מהנוצות שלו אך נופל, פיקצ'ו תוקף בברק אך הוא לא ממש מספיק להגיב למהירות של טיילו ונחבט מתגלגל לאחור.
אך גם טיילו נפגע הוא מתקשה לזוז והברק טיפה שיתק אותו טיפה..
"טוטודיייילללל!!!" הוא זועק בלחץ למישהוא שיתפוס אותו בעוד הוא נופל למטה, טיילו חייב לעשות משהוא אחרת משהוא נורא יקרה לטוטודייל.
מה תעשה?
"טיילו מתקפה מהירה לכיוון טוטודייל ואחוז בו ברגל שלו על טפריך"אומר ואשמור על קור רוחאביב:
טיילו צולל לכיוון טוטודייל, הוא אוחז בוא בידיו בכל הכוח וטיילו מרים אותו למעלה, לפתע טיילו נותן לטוטודייל תנופה והוא מזנק על גבו של נוקאטול! וטיילו משלב מתקפה מהירה ואס אווירי וצולל עליו..
ג'ייסון לא מאבד קור-רוח.. "נוקטאול תעוף הפוך, פיקצ'ו מכת ברק!"
לפתע נוקטאול מתנער מטוטודייל, טוטורייל מנסה לאחוז בכמה מהנוצות שלו אך נופל, פיקצ'ו תוקף בברק אך הוא לא ממש מספיק להגיב למהירות של טיילו ונחבט מתגלגל לאחור.
אך גם טיילו נפגע הוא מתקשה לזוז והברק טיפה שיתק אותו טיפה..
"טוטודיייילללל!!!" הוא זועק בלחץ למישהוא שיתפוס אותו בעוד הוא נופל למטה, טיילו חייב לעשות משהוא אחרת משהוא נורא יקרה לטוטודייל.
מה תעשה?
"טיילו מקפה מהירה כשטוטודייל על גבך לכיוון נוקטאול,ברגע האחרון כבר לאס אוירי,טוטודייל קפוץ מגבו והחל בגלגל קקרן בועות(כמו גלגל להבה) על פיקצ'ו,כשתיהיה קרוב מספיק השתמש בשריטה!ואז חבטה!"אומר להם רוגע וביטחון עצמי גבוה
קרדיט ענק לרועי!
"יש לך מזל שהפוקימונים שלי חלשים אחרי הרבה קרבות,אני מזמין אותך לקרב שלוש על שלוש בעוד יומיים cעיר סטון-וויל,אם אתה לא מפחד" אני אומר לו.דן:
"כן אבל ההבדל הוא שלי יש מה לעשות פה, אתה סתם עלוב שלא היה צריך להתחיל בכלל ליהיות מאמן!" אומר בצחוק שחצני שוב..
"ההיתי מראה לך את זה בקרב אבל אני וצ'ימצ'אר צריכים להתאמן נגד פוקימונים חזקים.."
מה תעשה?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
וואו תודה אחי
אני רוצה שפרינפלאפ יקבל את המתקפה
------------------
'אני חייב להציל את טוד,אבל גם אני חייב להציל כמה שיותר פוקימונים..מה אני יעשה?' אחשוב בלחץ
"פרינפלאפ צא! אתה תשמור מכאן על המערה,אם אתה רואה סלע גדול תפוצץ אותו בפעימת מים" אגיד לפרינפלאפ
"אוניקס קדימה תשתמש בחפירה כדי להגיע לתוך המערה!" אצעק במהירות
fakeboy, red dd, elbaz2008 לא בחרתם פוקימון שיקבל את מתקפה חדשה.. גם עם אתם לא רוצים תרשמו שאתם לא רוצים!
סם:
סקורפי למד חפירה
- - - - - - - -
"סקורפי מה?.." אומרת ג'ייד בחיוך מסטורי שכזה.. "אוקיי צ'אטוט אני בוחרת בך!" אומרת וזורקת פוקדור לאוויר.
הוא מסתובב כמה פעמים ולבסוף נפתח, ממנו נחשף אור אדום ובוהק שמקבל צורה של ציפור שמנופפת בכנפיה..
זה צ'אטוט, הוא קורא בכול התוקי שלו מתחיל לעשות כל מיני שטויות..
"אוויייי צאטוט!!!..." אומרת במבוכה ומגרדת את ראשה.. "אוקיי צ'אטוט מספיק, עכשיו צא לצוות כפול ואז תקוף עם מתקפת כנף!"
לפתע צ'אטוט מקיף את סקורפי עם 11 כפילים הם יוצאים כולם במתקפת כנף, "רק האמיתי יפגע אבל מי זה יהיה?!" אתה חושב לעצמך.
סקורפי עומד מרוכז ודרוך, אך אתה מבחין בכמה דמעות זיעה ממצחו, הוא חושש..
מה תעשה?
אביב:
גלגל קרן בועות? עם אין לו מתקפה כזאת אל תתן לזה שם.. תסביר לו שלב שלב מה לעשות..
- - - - - - - - - - - -
טיילו יוצא בטיל לעבר טוטודייל ומציך אותו כמה מטרים מהרצפה, "טוווווו טוטוטוטוטו!!" הוא צועק קצת כואב לו מהטפרים של טיילו..
הוא עולה על גבו וטיילו יוצא באס אווירי לעבר נוקטאול, טוטודייל עומד אייתן ורגע האחרון קופץ לעבר פיקצ'ו!
אתה נותן לו פקודה אך הוא לא מבין אותך ונופל על פיקצ'ו..
בנתיים נוקטאול משתמש ברוח ומעט את טיילו ואז הוא מתחמק טיילו מתנגש בעץ.. נוקטאול לא מבזבז זמן הוא יוצא בנגיחת זן לעבר טיילו המטושטש!
מה תעשה?
דן:
אחי.. לשניכם אין עדיין שלושה פוקימונים, והוא לא יתפוס עד לפעם השנייה שבא תפגוש אותו.. אז זה יהיה אחד על אחד אוקיי??
- - - - - - - - - - - - - - -
"עוד יומיים? אל תדאג אני יגיע, כך את הזמן להתאמן והרבה.. כדי שככה לפחות כשתפסיד זה לא יהיה תבוסה!" אומר ניב בחיוך נבזי..
לאחר מכן והוא מפנה את הגב מתחיל לצעוד ומרים את היד באדישות כדי לסמן לך להתראות.
ולאט לאט נעלם בין סופות החול.. אתה ממשיך בדרכך ולפתע מרחוק אתה רואה משהוא מוזר בחול, כאילו הוא מסתובב..
מה תעשה?
לי:
אחי... צ'ימצ'אר עדיין פצוע ולא תוכל להשתמש בוא כרגע.. רק בעוד שתי עדכונים תוכל, ובנוגע למתקפה.. הוא למד זריזות (הכוכבים האלה)
- - - - - - - - - - - - -
ערוך בבקשה את העדכון..
ג'ון:
אתה קורא לעבר מאדקיפ ובחלש משתדל שלא להעיר אף אחד ורץ אחריו אל מחוץ לאוהל.. לאחר כמה זמן את תופס אותו ורואה שעיניו עצומות!
הוא הלך מתוך שינה.. לפתע הוא מתעורר בעדינות ולא מבין היכן הוא נמצא.. לפתע משום מקום מגיחים כמה תווי חוטים!
למרבע המזל מדקיפ משתמש בפצצת בוץ ומיירת אותם מרפלקס, אתה מסתובב ומסתכל למעלה ואז אתה מבחין בווידלוקאקונה
!
מה תעשה?
אדם:
פרינפלאפ ורוני שומרים בפתח..
ואתה נכנס עם אוניקס שמשתמש בחפירה אל לב המערה, שם לפתע אתה רואה את טוד הוא קורא לך לבוא עליו..
אתה מתגלש מאוניקס במהירות ורץ לעברו של טוד, "אוקיי תקשיב.. חייבים לחסום את השער והוא נחסם באמצעות נגודיי אלמנטים, אני צריך שתשתמש עם פרינפלאפ בקרן בועות על הסמל ש לאנטיי!" הוא אומר בזמן שכאב על פניו, הוא נפצע קשה בצלע..
"מההר נוו!" הוא אומר לך.. לפתע הוא פוקד על דוטריו לתקוף בפצצת בוץ את הסמל של רייקו.. ולפתע הסמל של ראייקו כבה והתמוטטות המערה נעשת איטית וחור השחור נחלש!
מה תעשה?
אני רוצה שטוטודייל ילמד מתקפה..אביב:
גלגל קרן בועות? עם אין לו מתקפה כזאת אל תתן לזה שם.. תסביר לו שלב שלב מה לעשות..
- - - - - - - - - - - -
טיילו יוצא בטיל לעבר טוטודייל ומציך אותו כמה מטרים מהרצפה, "טוווווו טוטוטוטוטו!!" הוא צועק קצת כואב לו מהטפרים של טיילו..
הוא עולה על גבו וטיילו יוצא באס אווירי לעבר נוקטאול, טוטודייל עומד אייתן ורגע האחרון קופץ לעבר פיקצ'ו!
אתה נותן לו פקודה אך הוא לא מבין אותך ונופל על פיקצ'ו..
בנתיים נוקטאול משתמש ברוח ומעט את טיילו ואז הוא מתחמק טיילו מתנגש בעץ.. נוקטאול לא מבזבז זמן הוא יוצא בנגיחת זן לעבר טיילו המטושטש!
מה תעשה?
===================
"אוי לא!המצב א טוב!"אומר לעצמי בלחש ובחוסר ביטחון
"טיילו אס אוירי מסובב לעבר פיקאצ'ו!וטוטודייל קרן בועות מטווח אפס על פיקאצ'ו גם כן!"אומר להם בחשש אך בקול מנצח!
קרדיט ענק לרועי!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
1. אוקיי אני כבר אומר מעכשיו שתצפו לזה שב-35 יום הקרובים יהיו הרבה פחות עדכונים.. אחד ליום שתיים ליום לפעמים גם יהיה 1ליומיים!
אני נכנס לתקופה ממש לחוצה של מבחנים בגרויות והכנת ציוני מגן לקראת הבגרויות, וזה לא קל מקווה שתבינו אותי ושאף אחד לא יפרוש כי אתם שחקנים נהדרים ואני רוצה מאוד שתשארו!
2. ל-fakeboy אחי אני בוחר את המתקפה אתה רק את הפוקימון..הכנתי שתי מתקפות אחת לכל פוקימון.. על מי לשים מאדקיפ או פרסיאן???
3. לכל אלה שהודיעו לי על מתקפות: הסתכלו בפוקימונים שלכם.. ההתקפה החדשה מסומנת בצהוב.
4. רק עכשיו שמתי לב.. אבל מישהוא פעם ראה כמה מהרשומים מנהלים פה? כמעט כמעט כולם!!!
אביב:
כל הכבוד שהגבת ראשון.. אתה גם עמוס בלימודים אני יודע ואני ומעריך את זה מאוד!
- - - - - - - - - - -
טיילו מספיק להתעשט ומתחמק מנגיחת הזן בעזרת אס אווירי, אך הוא יוצא אל פיקצ'ו.. המהלך מפתיע את ג'ייסון והוא שולח נוקטאול "תפריע לו במתקפת כנף מבלי להפסיק נוקטאול, קדימההה!" הוא קורא בקול..
נוקטאול נצמד לטיילו והולם בוא שוב ושוב.. אך טיילו מתחיל להסתחרר וצולל אל המטרה.
בנתיים טוטודייל מנצל את המצב ותוקף בקרן בועות, לצערך גם ג'ייסון חשב על אותו רעיון והוא פוקד על פיקצ'ו לתקוף במכת ברק, שניהם נפגעים ועפים לאחור..
טוטודייל מתאושש ליפני פיקצ'ו, הוא להוט לנצח, הוא קופץ ומחייך וקורא בצחוק!
טיילו בנתיים מתקרב אך לפתע כמו טיל מהשמיים מגיח נוקטאול עם מתקפת שמיים (sky attack בסרבי!) ופוגע בעצמה אדירה בטיילו ושולח אותו קרקע..
טיילו חבול חזק מאוד, "מעולה נוקטאול!" צועק ג'ייסון בשמחה, לאחר מכן נוקטאול תופס את ידיו הקצרות של טוטודייל ומרים אותו קצת באוויר, הוא תופס אותו חזק ולא עוזב ובנתיים פיקצ'ו התאושש הוא עומד הוא מתחיל לרוץ לעבר טוטודייל לפתע נצוצות מתחילות לצאת ממנו..
ואז כל גופו ניהיה מוקף בחשמל, זו מכת וולט.. הוא מתקרב לטוטודייל במהירות רבה, אך נוקטאול תופס אותו.. עם הוא יפגע זה יגמר!
מה תעשה?
לי:
אתה לא מוותר לאייפום, ומוציא את ארון, אתה פוקד עליו להשתמש בהגנת ברזל וכך הוא עושה.. הוא מתחיל להתקשח וגופו נעשה נוצץ וחזק.
אתה שולח אותו להפלה והוא רץ לעבר אייפום.. רגליו הקטנות של ארון גורמות לו להשמע שקט ואייפום לא מרגיש שהוא בא מאחוריו..
לפתע אייפום מסתובב כולו מופתע, הוא מנסה להגיב בחבטה אך לא מספיק וארון מנזק וזנרק עליו בחזקה בחבטה!
אייפום כועס מאוד, הוא תופס את ארון בזנבו וזורק אותו לתוך עץ ואז הוא משתמש בצוות כפול ורץ לעברו שוב עם חבטה..
אתה מבחין בנשימות של אייפום.. הוא עייף מהקרב הקודם..
מה תעשה?
ג'ון:
אתה מתרחק קצת משם שמאדקיפ בדיך, אך זה לא אכפת להם.. הם שולחים שניהם טיל סיקות לעבריכם!
מה תעשה? איך תגיב?
סם:
סקורפי מתחמק מהר עם חפירה, הצ'אוטוט מסתכלים לכל כיוון עם העיניים ומחפשים אחריו, לפתע סקורפי מזנק החוצה מהצד השני של הזירה ותוקף בעוקץ רעל!
הוא משתדל להישאר ממוקד, הוא מעלים צ'אוטוט אחר צ'אטוט אך לקראת הסוף הוא מאבד קצת שליטה ונופל לאחור.. הוא משמיד את כולם אך ניזוק קצת גם בעצמו..
זה לא ממש מזיז לו, הוא קם בחזרה מנער קצת את ראשו ומחייך עליך.
בנתיים צ'אטוט קם מהרצפה ושולח מתקפת כנף שמפילה את סקורפי לאחור.. הוא מתגלגל לאחור אך צ'אטוט יוצר לחץ הוא ממשיך שוב ושוב ושוב..
מה תעשה?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)