Pokemon GO
עמוד 51 מתוך 88 ראשוןראשון ... 41495051525361 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 751 עד 765 מתוך 1308
  1. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    ציטוט פורסם במקור על ידי nivX10 צפה בהודעה
    fakeboy, red dd, elbaz2008 לא בחרתם פוקימון שיקבל את מתקפה חדשה.. גם עם אתם לא רוצים תרשמו שאתם לא רוצים!

אדם:
    פרינפלאפ ורוני שומרים בפתח..
    ואתה נכנס עם אוניקס שמשתמש בחפירה אל לב המערה, שם לפתע אתה רואה את טוד הוא קורא לך לבוא עליו..
    אתה מתגלש מאוניקס במהירות ורץ לעברו של טוד, "אוקיי תקשיב.. חייבים לחסום את השער והוא נחסם באמצעות נגודיי אלמנטים, אני צריך שתשתמש עם פרינפלאפ בקרן בועות על הסמל ש לאנטיי!" הוא אומר בזמן שכאב על פניו, הוא נפצע קשה בצלע..
    "מההר נוו!" הוא אומר לך.. לפתע הוא פוקד על דוטריו לתקוף בפצצת בוץ את הסמל של רייקו.. ולפתע הסמל של ראייקו כבה והתמוטטות המערה נעשת איטית וחור השחור נחלש!
    מה תעשה?
    "אין בעיה,פרינפלאפ תשתמש בקרן בועות על הסמל של אנטיי!" אצעק לפרינפלאפ מהמערה
    "קדימה טוד תשתמש במתקפת ברק על הסמל של סוויקון"אגיד בלחץ

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    1. אוקיי אני כבר אומר מעכשיו שתצפו לזה שב-35 יום הקרובים יהיו הרבה פחות עדכונים.. אחד ליום שתיים ליום לפעמים גם יהיה 1ליומיים!
    אני נכנס לתקופה ממש לחוצה של מבחנים בגרויות והכנת ציוני מגן לקראת הבגרויות, וזה לא קל מקווה שתבינו אותי ושאף אחד לא יפרוש כי אתם שחקנים נהדרים ואני רוצה מאוד שתשארו!
    2. ל-fakeboy אחי אני בוחר את המתקפה אתה רק את הפוקימון..הכנתי שתי מתקפות אחת לכל פוקימון.. על מי לשים מאדקיפ או פרסיאן???
    3. לכל אלה שהודיעו לי על מתקפות: הסתכלו בפוקימונים שלכם.. ההתקפה החדשה מסומנת בצהוב.
    4. רק עכשיו שמתי לב.. אבל מישהוא פעם ראה כמה מהרשומים מנהלים פה? כמעט כמעט כולם!!!

[/B]
    לי:
    אתה לא מוותר לאייפום, ומוציא את ארון, אתה פוקד עליו להשתמש בהגנת ברזל וכך הוא עושה.. הוא מתחיל להתקשח וגופו נעשה נוצץ וחזק.
    אתה שולח אותו להפלה והוא רץ לעבר אייפום.. רגליו הקטנות של ארון גורמות לו להשמע שקט ואייפום לא מרגיש שהוא בא מאחוריו..
    לפתע אייפום מסתובב כולו מופתע, הוא מנסה להגיב בחבטה אך לא מספיק וארון מנזק וזנרק עליו בחזקה בחבטה!
    אייפום כועס מאוד, הוא תופס את ארון בזנבו וזורק אותו לתוך עץ ואז הוא משתמש בצוות כפול ורץ לעברו שוב עם חבטה..
    אתה מבחין בנשימות של אייפום.. הוא עייף מהקרב הקודם..
    מה תעשה?

[[/B][/COLOR]
    לא הבאת מתקפה חדשה לי
    אני אומר לארון"תרוץ אל איפום וגמור אותו בהפלה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    שם: שאלתי אותך?
    דן:
    אחי.. לשניכם אין עדיין שלושה פוקימונים, והוא לא יתפוס עד לפעם השנייה שבא תפגוש אותו.. אז זה יהיה אחד על אחד אוקיי??
    - - - - - - - - - - - - - - -
    "עוד יומיים? אל תדאג אני יגיע, כך את הזמן להתאמן והרבה.. כדי שככה לפחות כשתפסיד זה לא יהיה תבוסה!" אומר ניב בחיוך נבזי..
    לאחר מכן והוא מפנה את הגב מתחיל לצעוד ומרים את היד באדישות כדי לסמן לך להתראות.
    ולאט לאט נעלם בין סופות החול.. אתה ממשיך בדרכך ולפתע מרחוק אתה רואה משהוא מוזר בחול, כאילו הוא מסתובב..
    מה תעשה?
    אני רוצה ללמד את טורציק מתקפה חדשה.
    ------
    אני אתקדם לעבר הדבר הזה לאט לאט,ואנסה להבין מה זה,'אני חייב למהר וליראות מה זה' אני חושב לעצמי.
    ---------

Spoiler ספוילר

4. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    כל הכבוד שהגבת ראשון.. אתה גם עמוס בלימודים אני יודע ואני ומעריך את זה מאוד!
    - - - - - - - - - - -
    טיילו מספיק להתעשט ומתחמק מנגיחת הזן בעזרת אס אווירי, אך הוא יוצא אל פיקצ'ו.. המהלך מפתיע את ג'ייסון והוא שולח נוקטאול "תפריע לו במתקפת כנף מבלי להפסיק נוקטאול, קדימההה!" הוא קורא בקול..
    נוקטאול נצמד לטיילו והולם בוא שוב ושוב.. אך טיילו מתחיל להסתחרר וצולל אל המטרה.
    בנתיים טוטודייל מנצל את המצב ותוקף בקרן בועות, לצערך גם ג'ייסון חשב על אותו רעיון והוא פוקד על פיקצ'ו לתקוף במכת ברק, שניהם נפגעים ועפים לאחור..
    טוטודייל מתאושש ליפני פיקצ'ו, הוא להוט לנצח, הוא קופץ ומחייך וקורא בצחוק!
    טיילו בנתיים מתקרב אך לפתע כמו טיל מהשמיים מגיח נוקטאול עם מתקפת שמיים (sky attack בסרבי!) ופוגע בעצמה אדירה בטיילו ושולח אותו קרקע..
    טיילו חבול חזק מאוד, "מעולה נוקטאול!" צועק ג'ייסון בשמחה, לאחר מכן נוקטאול תופס את ידיו הקצרות של טוטודייל ומרים אותו קצת באוויר, הוא תופס אותו חזק ולא עוזב ובנתיים פיקצ'ו התאושש הוא עומד הוא מתחיל לרוץ לעבר טוטודייל לפתע נצוצות מתחילות לצאת ממנו..
    ואז כל גופו ניהיה מוקף בחשמל, זו מכת וולט.. הוא מתקרב לטוטודייל במהירות רבה, אך נוקטאול תופס אותו.. עם הוא יפגע זה יגמר!
    מה תעשה?
    בהצלחה בבגרויות אחי!תנצל את כל הזמן שלך עליהן..ההצלחה שלך חשובה מההצלחה של המשחק הזה..מקסימום הוא יושבט לחודש לא קרה כלום..
    --------------------------

"טיילו נסה לקום במהירות!זה עכשיו או לעולם לו!אס אוירי על פיקצ'ו!הפרע לו עם המתקפה הזאת!"אומר בלחץ לטיילו
    "טוטודייל נסה לבצע גילגול(לא המתקפה)כך שרגליך יבעטו בניו של נוקטאול!נסה להשתחרר ממנו ואז קפוץ אל מאחוריו,אחןז בכנפיו ותן לפיקאצ'ו לפגוע בו!"אומר בעוצמתיות

קרדיט ענק לרועי!

5. משתמש מנוסה
    [SIZE=3][COLOR=Red][U][B]

סם:
    סקורפי מתחמק מהר עם חפירה, הצ'אוטוט מסתכלים לכל כיוון עם העיניים ומחפשים אחריו, לפתע סקורפי מזנק החוצה מהצד השני של הזירה ותוקף בעוקץ רעל!
    הוא משתדל להישאר ממוקד, הוא מעלים צ'אוטוט אחר צ'אטוט אך לקראת הסוף הוא מאבד קצת שליטה ונופל לאחור.. הוא משמיד את כולם אך ניזוק קצת גם בעצמו..
    זה לא ממש מזיז לו, הוא קם בחזרה מנער קצת את ראשו ומחייך עליך.
    בנתיים צ'אטוט קם מהרצפה ושולח מתקפת כנף שמפילה את סקורפי לאחור.. הוא מתגלגל לאחור אך צ'אטוט יוצר לחץ הוא ממשיך שוב ושוב ושוב..
    מה תעשה?
    "שהוא קרוב אליך תחבוט בו עם זנב רעל! ואז מיד תשתמש בעוקצי רעל!" אומר לו

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    חלק חלק... היום כמה ומחר כמה, לא לבוא בטענות!

ג'ון:
    מאדקיפ למד אקדח מים!
    - - - - - -
    אתה פוקד על מאדקיפ לתקוף בפצצת בוץ, הוא חוסם את טילי הסיקות שלהם בצורה כמעט מושלמת!
    מעט מאוד מצליחים לחדור ולפגוע והנזק מעט, לאחר מכן ווידל מחליט לרדת לקרקע קאקונה שנאר על העץ..
    ווידל מסתכל על מאדקיפ במבט מאוד כועס ומאדקיפ מחזיר לו במבט רציני ודרוך... ואז ווידל מתחיל לנוע דיי במהירות לעבר מאדקיפ אתה מבחין מאחוריו שזנבו זוהר בסגול, הוא מתכנן לתקוף בזנב רעל!
    מה תעשה?

אדם:
    אתה ממהר לקרוא לפריפלאפ ופוקד עליו בלחץ לתקוף את הסמל של אנטיי בקרן בועות.. כך הוא עושה ולאחר כמה שניות גם אנטיי כבה!
    אתה מזרז את טוד להשתמש במתקפת חשמל על הסמלח של סוויקום, הוא שולח את גולבט שלו לפריקה אך המתקפה לא מספיק חזקה וזה לא מצליח..
    המצב מדרדר ואתם חייבים לעשות משהוא אתה מתחיל לדאוג, לפתע טוד קורא לעבריך "תשמע יש לי רעיון, אבל אתה חייב לסמוך עליי כי הוא יהיה מסובך ומסוכן אוקיי?!" הוא מסתכל עליו במבט רציני..
    מה תעשה? איך תגיב?

לי:
    כי אני חושב מה לתת שיהיה טוב אבל לא יותר מידי מוגזם.. ועוד משהוא אחי תזקור שהפלה זה take down זה מתקפה שמזיקה גם לארון.. עם תמשיך לחרוש עליה הוא גם יתעלף
    - - - - - - - - - - - - -
    אתה שולח פוקד על ארון להשתמש שוב בהפלה, אך אייפון מספיקה לחבוט בוא.. שניהם עפים לאחור, ארון כבר ספוג בחבטות ושפשופים מקרב ומתקשה להמשיך.
    אייפון מתגלגל לאחור ונתקלת בעץ, היא קמה על רגלייה ובאה לגמור את ארון, אך לפתע מהעץ בוא נתקלה נופל פרי גדול על ראשה ומעלף אותה!
    מה תעשה? איך תגיב?

.

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

לי:
    כי אני חושב מה לתת שיהיה טוב אבל לא יותר מידי מוגזם.. ועוד משהוא אחי תזקור שהפלה זה take down זה מתקפה שמזיקה גם לארון.. עם תמשיך לחרוש עליה הוא גם יתעלף
    - - - - - - - - - - - - -
    אתה שולח פוקד על ארון להשתמש שוב בהפלה, אך אייפון מספיקה לחבוט בוא.. שניהם עפים לאחור, ארון כבר ספוג בחבטות ושפשופים מקרב ומתקשה להמשיך.
    אייפון מתגלגל לאחור ונתקלת בעץ, היא קמה על רגלייה ובאה לגמור את ארון, אך לפתע מהעץ בוא נתקלה נופל פרי גדול על ראשה ומעלף אותה!
    מה תעשה? איך תגיב?
    אני אומר לאיפום"עכשיו תירגעי הקרב נגמר.ונהנה הפרי האוהב שלך אז לכי לאכול אותו"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    [SIZE=3]
    ג'ון:
    מאדקיפ למד אקדח מים!
    - - - - - -
    אתה פוקד על מאדקיפ לתקוף בפצצת בוץ, הוא חוסם את טילי הסיקות שלהם בצורה כמעט מושלמת!
    מעט מאוד מצליחים לחדור ולפגוע והנזק מעט, לאחר מכן ווידל מחליט לרדת לקרקע קאקונה שנאר על העץ..
    ווידל מסתכל על מאדקיפ במבט מאוד כועס ומאדקיפ מחזיר לו במבט רציני ודרוך... ואז ווידל מתחיל לנוע דיי במהירות לעבר מאדקיפ אתה מבחין מאחוריו שזנבו זוהר בסגול, הוא מתכנן לתקוף בזנב רעל!
    מה תעשה?

"מאדקיפ תחמוק ואז תשתמש באקדח מים!" אני פוקד עליו.
    "ותיזהר" אני אומר לו.
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

9. משתמש מנוסה
    שם: אדם

אדם:
    אתה ממהר לקרוא לפריפלאפ ופוקד עליו בלחץ לתקוף את הסמל של אנטיי בקרן בועות.. כך הוא עושה ולאחר כמה שניות גם אנטיי כבה!
    אתה מזרז את טוד להשתמש במתקפת חשמל על הסמלח של סוויקום, הוא שולח את גולבט שלו לפריקה אך המתקפה לא מספיק חזקה וזה לא מצליח..
    המצב מדרדר ואתם חייבים לעשות משהוא אתה מתחיל לדאוג, לפתע טוד קורא לעבריך "תשמע יש לי רעיון, אבל אתה חייב לסמוך עליי כי הוא יהיה מסובך ומסוכן אוקיי?!" הוא מסתכל עליו במבט רציני..
    מה תעשה? איך תגיב?
    'מה אני יעשה? אם המצב יהיה יותר מסוכן טוד ושאר הפוקימונים ימותו...מה אני יעשה?' אחשוב
    "טוב טוד קדימה בוא נעשה את זה!" אגיד בלחץ

10. Retired
    שם: Ashar
    קודם כל וליפני הכל עמוד 50 נפתח, לכן החלתתי לצ'פר את כולם במשהוא קטן...
    כל אחד מכם יקבל מתקפה אתם בוחרים את הפוקימון ואני אבחר את המתקפה!!!

שחר:
    איך שתרצה..
    - - - - - - - -
    אתה חוזר אחורה על העיר סאנרייז (העיר הראשונה), אתה מגיע אל המרכז וניגש לדלפק האחות ג'וי, "היא נגשת עליך ושואלת בחיוך "שלום לך, איך אוכל לעזור?"
    מה תעשה? איך תגיב?

" שלום אחות ג'וי שמי שחר " אני מציג את עצמי ושוב מדבר "
    ואני רוצה לרפות את הפוקימונים שלי ואני לא יודע מה המצב שלהם ואת היחידה כנראה שיכולה לעזור " שאני מסתכל עליה במצב של מצוקה ממש
    פרישה

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    סם:
    אוווו סוף סוף מישהוא שמידי פעם מגוון במקום שכל פעם שתוקפים אותו, "תתחמק".. קבל ח"ח!
    - - - - - - - - - - -
    צ'אטוט ממשיך בשלו אך לפתע שהוא בא להנחית עוד מכה הגונה הוא מקבל מכה הגונה בעצמו, סקורפי חובט בוא בחזקה עם מתקפת זנב רעל ומעיף אותו לאחור!
    צ'אטוט סופג נזק קשה, הוא הורעל ועכשיו המאזניים לטובת סקורפי, אך זה לא מה שעוצר את צ'אטוט.. הוא מנפף בכנפיו בחזקה אך בעיטיות.. ותופס עוד ועוד גובה, לאחר מכן הוא משתמש בעל קולי (hyper voice בסרבי)
    הוא פותח את פיוו ומשמיע צרחה מחרישת אוזניים בקול חזק ומהדהד, גלים גודלים ועגולים מתחילים להישלח על סקורפי, הוא מתחיל לשתגע עוצם את עייניו ומנסה לסתום את אוזניו אך זה לא עוזר!
    הקול חזק מידי והכאבים רק מתגברים...
    מה תעשה?

אביב:
    לא הבנתי מזה ניו של נוקטאול.. אבל בכללי זה עדכון טוב אני ינסה להסתדר..
    - - - - - - - - - -
    אתה קורא לעבר טיילו ומעודד אותו לקום הוא מתקשה מאוד כמעט ואינו מסוגל לזוז ולכן הוא עושה זאת באיטיות רבה..
    אתה לא מאיץ בו וחוזר לטוטודייל את מבקש ממנו לנסות להתגלגל או להפוך את עצמו, לפתע טוטודייל משתמש בזנב וברגיליו ומתחיל להתנדנד קדימה ואחורה כמו נדנדה!
    לפתע הוא עושה סיבוב שלם ובועט לנוקטאול לפניו הוא משתחרר, מעקם קצת את ידיו בגלל האחיזה של נוקטאול.. לאחר מכן הוא מתפס על גבו של נוקטאול ואוחז בכנפיו ואינו מרפא ממנו נוקטאול מנסה להילחם ולא מצליח!
    ולפתע פיקצ'ו מתנגש בנוקטאול עם מכת הוולט בעצמה רבה...
    טוטודייל אף הצידה מהדף המתקפה ובניים טיילו מגיח מאחור עם אס אווירי שפוגע היישר בגבו של פיקצ'ו ומעיף אותו על נוקטאול..
    שניהם מעולפים ואינם מסוגלים להילחם!
    ג'ייסון שהיה בטוח שניצח לא מאמין שהפכת את הקרב וגברת עליו... הפוקימונים שלך מאושרים!
    מה תעשה? איך תגיב?

לי:
    סליחה שהטעתי אותך זה אייפום זכר >.<
    - - - - - - - - - - -
    אייפום עדיין כועס עליך מאוד והולך מן המקום מבלי לומר דבר.. הוא כעוס ומאוכזב מזה שהפסיד.
    הוא הולך ליד שיח קטן ומוזנח, מתיישב לידו ודמעה זולגת מעיניו.
    מה תעשה? איך תגיב?

שחר:
    אתה ניגש אל האחות ג'וי ומבקש ממנה לבדוק את המצב הפוקימונים שלך.. היא לוקחת אותם בשמחה ומבקשת ממך לשבת ולהמתין..
    אתה יושב שם על ספה, קורא עיתון שמצאת ליד, כתבה על אחד סטיבן
    מחמישיית העילית.
    לאחר 10 דקות ג'וי נגשת עליך ואומרת שהפוקימונים שלך במצב מצויין אך קאטרפי מאוד כועס ומצוברח!
    מה תעשה?

.

12. Retired
    שם: Ashar

שחר:
    אתה ניגש אל האחות ג'וי ומבקש ממנה לבדוק את המצב הפוקימונים שלך.. היא לוקחת אותם בשמחה ומבקשת ממך לשבת ולהמתין..
    אתה יושב שם על ספה, קורא עיתון שמצאת ליד, כתבה על אחד סטיבןמחמישיית העילית.
    לאחר 10 דקות ג'וי נגשת עליך ואומרת שהפוקימונים שלך במצב מצויין אך קאטרפי מאוד כועס ומצוברח!
    מה תעשה?

" קאטפרי חמוד אני מאוד מצטער על מה שקרה , כנראה העקיצה שנתת לי שיגעה ואתי והפכה אותי למפלצת , אני מאוד מצטער " שאני מתכופף מלטף לו את הראש ועושה פרצוף עצוב ומאוכזב.
    פרישה

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    אדם:
    "אוקיי תשמע, אני צריך שתגיד לאוניקס לעלות גבוהה כמה שהוא יכול ולתמוך עם ראשו בתקרת המערה, לאחר מכן אני צריך שתתרכז.. דונפן שלי ירה קרן על לעבר לעבר הסמל של סוויקום, ואתה תפקוד על פיפלאפ להכנס לתוך זה עם ניקור מקדחה שישבור את החלק עם הסמל של סוויקום! זו הדרך היחידה!" אומר טוד ומסתכל עליך במבט רציני שקול..
    "אתה מוכן?" הוא מוסיף לשאול..
    לפתע הוא שולח את דונפן לקרן על.. אוניקס מחזיק את המערה מלמעלה הסמל של סוויקום מתחיל להסדק.
    "זה הזמן!" קורא טוד בקול!
    מה תעשה?

דן:
    אתה מתקדם לעבר החול המוזר הזה בזיהרות וסקרנות רבים,לפתע זה מרחיב את הגודל של זה ושואב אותך לבפנים החול מתפורר טובעני ואינו יציב.. ואתה לא מצליח לתפס ולעלות!
    שם בפנים את מבחין ב-בלטוי
    , הוא כנראה משתמש בקבר חול כדי לצוד לו ארוחה, עם לא תעשה משהוא אתה תיהיה המנה הראשונה!
    מה תעשה?

ג'ון:
    מאדקיפ מזנק לאחור ומתחמק ממש ברגע האחרון, הרעש של הפגיעה של זנב הרעל בקרקע מעירה את מקסים והוא יוצא החוצה מהאוהל..
    משפשף את עיניו ומפהק, "הההאאאא... מה הרעש הזהה?!?" שואל במבט תשוש על פניו, לפתע הוא מבחין במצב ומיד אומר "אני כבר חוזר תעסיק אותו!"
    מאדקיפ ממשיך להתחמק ולבסוף אתה מחליט לתקוף באקדח מים ולפתע מגיח עוד אקדח מים! זה אוקטילרי
    של מקסים.
    שניכם תוקפים אותו, והוא עף לאחור בחזקה על עץ, הוא נרתע מההתקפה ובורח!
    מקסים קורץ לך..
    מה תעשה? איך תגיב?

.

14. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    לא הבנתי מזה ניו של נוקטאול.. אבל בכללי זה עדכון טוב אני ינסה להסתדר..
    - - - - - - - - - -
    אתה קורא לעבר טיילו ומעודד אותו לקום הוא מתקשה מאוד כמעט ואינו מסוגל לזוז ולכן הוא עושה זאת באיטיות רבה..
    אתה לא מאיץ בו וחוזר לטוטודייל את מבקש ממנו לנסות להתגלגל או להפוך את עצמו, לפתע טוטודייל משתמש בזנב וברגיליו ומתחיל להתנדנד קדימה ואחורה כמו נדנדה!
    לפתע הוא עושה סיבוב שלם ובועט לנוקטאול לפניו הוא משתחרר, מעקם קצת את ידיו בגלל האחיזה של נוקטאול.. לאחר מכן הוא מתפס על גבו של נוקטאול ואוחז בכנפיו ואינו מרפא ממנו נוקטאול מנסה להילחם ולא מצליח!
    ולפתע פיקצ'ו מתנגש בנוקטאול עם מכת הוולט בעצמה רבה...
    טוטודייל אף הצידה מהדף המתקפה ובניים טיילו מגיח מאחור עם אס אווירי שפוגע היישר בגבו של פיקצ'ו ומעיף אותו על נוקטאול..
    שניהם מעולפים ואינם מסוגלים להילחם!
    ג'ייסון שהיה בטוח שניצח לא מאמין שהפכת את הקרב וגברת עליו... הפוקימונים שלך מאושרים!
    מה תעשה? איך תגיב?
    התכוונתי לפניו..לא נורא..
    ------------------
    "כל הכבוד לכם!"אומר להם באושר.
    "ג'ייסון זה היה קרב מצויין!"אומר לו בחיוך כשיד שמאל שלי נמתחת אחורה.
    "תודה על כל העזרה שלך בין עם זה לעזור טוטודייל או הדלקת האש"אומר בחיוך וקידה.
    "נקווה לפגוש אותך שוב בהמשך!לא אשכח אותך1"אומר לו ואתחיל ללת משם.

קרדיט ענק לרועי!

15. משתמש מנוסה
    סם:
    אוווו סוף סוף מישהוא שמידי פעם מגוון במקום שכל פעם שתוקפים אותו, "תתחמק".. קבל ח"ח!
    - - - - - - - - - - -
    צ'אטוט ממשיך בשלו אך לפתע שהוא בא להנחית עוד מכה הגונה הוא מקבל מכה הגונה בעצמו, סקורפי חובט בוא בחזקה עם מתקפת זנב רעל ומעיף אותו לאחור!
    צ'אטוט סופג נזק קשה, הוא הורעל ועכשיו המאזניים לטובת סקורפי, אך זה לא מה שעוצר את צ'אטוט.. הוא מנפף בכנפיו בחזקה אך בעיטיות.. ותופס עוד ועוד גובה, לאחר מכן הוא משתמש בעל קולי (hyper voice בסרבי)
    הוא פותח את פיוו ומשמיע צרחה מחרישת אוזניים בקול חזק ומהדהד, גלים גודלים ועגולים מתחילים להישלח על סקורפי, הוא מתחיל לשתגע עוצם את עייניו ומנסה לסתום את אוזניו אך זה לא עוזר!
    הקול חזק מידי והכאבים רק מתגברים...
    מה תעשה?

[/B][/COLOR]
    "קדימה תתחפר באדמה! גלי הקול לא יהיו שם!" אומר לו ואחרי זה "תצא אליו עם עוקצי רעל! אתה מעולה!" אומר לו

עמוד 51 מתוך 88 ראשוןראשון ... 41495051525361 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •