[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אני רוצה ללמד את טורציק מתקפה חדשה.דן:
אחי.. לשניכם אין עדיין שלושה פוקימונים, והוא לא יתפוס עד לפעם השנייה שבא תפגוש אותו.. אז זה יהיה אחד על אחד אוקיי??
- - - - - - - - - - - - - - -
"עוד יומיים? אל תדאג אני יגיע, כך את הזמן להתאמן והרבה.. כדי שככה לפחות כשתפסיד זה לא יהיה תבוסה!" אומר ניב בחיוך נבזי..
לאחר מכן והוא מפנה את הגב מתחיל לצעוד ומרים את היד באדישות כדי לסמן לך להתראות.
ולאט לאט נעלם בין סופות החול.. אתה ממשיך בדרכך ולפתע מרחוק אתה רואה משהוא מוזר בחול, כאילו הוא מסתובב..
מה תעשה?
------
אני אתקדם לעבר הדבר הזה לאט לאט,ואנסה להבין מה זה,'אני חייב למהר וליראות מה זה' אני חושב לעצמי.
---------
בהצלחה בבגרויות אחי!תנצל את כל הזמן שלך עליהן..ההצלחה שלך חשובה מההצלחה של המשחק הזה..מקסימום הוא יושבט לחודש לא קרה כלום..אביב:
כל הכבוד שהגבת ראשון.. אתה גם עמוס בלימודים אני יודע ואני ומעריך את זה מאוד!
- - - - - - - - - - -
טיילו מספיק להתעשט ומתחמק מנגיחת הזן בעזרת אס אווירי, אך הוא יוצא אל פיקצ'ו.. המהלך מפתיע את ג'ייסון והוא שולח נוקטאול "תפריע לו במתקפת כנף מבלי להפסיק נוקטאול, קדימההה!" הוא קורא בקול..
נוקטאול נצמד לטיילו והולם בוא שוב ושוב.. אך טיילו מתחיל להסתחרר וצולל אל המטרה.
בנתיים טוטודייל מנצל את המצב ותוקף בקרן בועות, לצערך גם ג'ייסון חשב על אותו רעיון והוא פוקד על פיקצ'ו לתקוף במכת ברק, שניהם נפגעים ועפים לאחור..
טוטודייל מתאושש ליפני פיקצ'ו, הוא להוט לנצח, הוא קופץ ומחייך וקורא בצחוק!
טיילו בנתיים מתקרב אך לפתע כמו טיל מהשמיים מגיח נוקטאול עם מתקפת שמיים (sky attack בסרבי!) ופוגע בעצמה אדירה בטיילו ושולח אותו קרקע..
טיילו חבול חזק מאוד, "מעולה נוקטאול!" צועק ג'ייסון בשמחה, לאחר מכן נוקטאול תופס את ידיו הקצרות של טוטודייל ומרים אותו קצת באוויר, הוא תופס אותו חזק ולא עוזב ובנתיים פיקצ'ו התאושש הוא עומד הוא מתחיל לרוץ לעבר טוטודייל לפתע נצוצות מתחילות לצאת ממנו..
ואז כל גופו ניהיה מוקף בחשמל, זו מכת וולט.. הוא מתקרב לטוטודייל במהירות רבה, אך נוקטאול תופס אותו.. עם הוא יפגע זה יגמר!
מה תעשה?
--------------------------
"טיילו נסה לקום במהירות!זה עכשיו או לעולם לו!אס אוירי על פיקצ'ו!הפרע לו עם המתקפה הזאת!"אומר בלחץ לטיילו
"טוטודייל נסה לבצע גילגול(לא המתקפה)כך שרגליך יבעטו בניו של נוקטאול!נסה להשתחרר ממנו ואז קפוץ אל מאחוריו,אחןז בכנפיו ותן לפיקאצ'ו לפגוע בו!"אומר בעוצמתיות
קרדיט ענק לרועי!
חלק חלק... היום כמה ומחר כמה, לא לבוא בטענות!
ג'ון:
מאדקיפ למד אקדח מים!
- - - - - -
אתה פוקד על מאדקיפ לתקוף בפצצת בוץ, הוא חוסם את טילי הסיקות שלהם בצורה כמעט מושלמת!
מעט מאוד מצליחים לחדור ולפגוע והנזק מעט, לאחר מכן ווידל מחליט לרדת לקרקע קאקונה שנאר על העץ..
ווידל מסתכל על מאדקיפ במבט מאוד כועס ומאדקיפ מחזיר לו במבט רציני ודרוך... ואז ווידל מתחיל לנוע דיי במהירות לעבר מאדקיפ אתה מבחין מאחוריו שזנבו זוהר בסגול, הוא מתכנן לתקוף בזנב רעל!
מה תעשה?
אדם:
אתה ממהר לקרוא לפריפלאפ ופוקד עליו בלחץ לתקוף את הסמל של אנטיי בקרן בועות.. כך הוא עושה ולאחר כמה שניות גם אנטיי כבה!
אתה מזרז את טוד להשתמש במתקפת חשמל על הסמלח של סוויקום, הוא שולח את גולבט שלו לפריקה אך המתקפה לא מספיק חזקה וזה לא מצליח..
המצב מדרדר ואתם חייבים לעשות משהוא אתה מתחיל לדאוג, לפתע טוד קורא לעבריך "תשמע יש לי רעיון, אבל אתה חייב לסמוך עליי כי הוא יהיה מסובך ומסוכן אוקיי?!" הוא מסתכל עליו במבט רציני..
מה תעשה? איך תגיב?
לי:
כי אני חושב מה לתת שיהיה טוב אבל לא יותר מידי מוגזם.. ועוד משהוא אחי תזקור שהפלה זה take down זה מתקפה שמזיקה גם לארון.. עם תמשיך לחרוש עליה הוא גם יתעלף
- - - - - - - - - - - - -
אתה שולח פוקד על ארון להשתמש שוב בהפלה, אך אייפון מספיקה לחבוט בוא.. שניהם עפים לאחור, ארון כבר ספוג בחבטות ושפשופים מקרב ומתקשה להמשיך.
אייפון מתגלגל לאחור ונתקלת בעץ, היא קמה על רגלייה ובאה לגמור את ארון, אך לפתע מהעץ בוא נתקלה נופל פרי גדול על ראשה ומעלף אותה!
מה תעשה? איך תגיב?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
סם:
אוווו סוף סוף מישהוא שמידי פעם מגוון במקום שכל פעם שתוקפים אותו, "תתחמק".. קבל ח"ח!
- - - - - - - - - - -
צ'אטוט ממשיך בשלו אך לפתע שהוא בא להנחית עוד מכה הגונה הוא מקבל מכה הגונה בעצמו, סקורפי חובט בוא בחזקה עם מתקפת זנב רעל ומעיף אותו לאחור!
צ'אטוט סופג נזק קשה, הוא הורעל ועכשיו המאזניים לטובת סקורפי, אך זה לא מה שעוצר את צ'אטוט.. הוא מנפף בכנפיו בחזקה אך בעיטיות.. ותופס עוד ועוד גובה, לאחר מכן הוא משתמש בעל קולי (hyper voice בסרבי)
הוא פותח את פיוו ומשמיע צרחה מחרישת אוזניים בקול חזק ומהדהד, גלים גודלים ועגולים מתחילים להישלח על סקורפי, הוא מתחיל לשתגע עוצם את עייניו ומנסה לסתום את אוזניו אך זה לא עוזר!
הקול חזק מידי והכאבים רק מתגברים...
מה תעשה?
אביב:
לא הבנתי מזה ניו של נוקטאול.. אבל בכללי זה עדכון טוב אני ינסה להסתדר..
- - - - - - - - - -
אתה קורא לעבר טיילו ומעודד אותו לקום הוא מתקשה מאוד כמעט ואינו מסוגל לזוז ולכן הוא עושה זאת באיטיות רבה..
אתה לא מאיץ בו וחוזר לטוטודייל את מבקש ממנו לנסות להתגלגל או להפוך את עצמו, לפתע טוטודייל משתמש בזנב וברגיליו ומתחיל להתנדנד קדימה ואחורה כמו נדנדה!
לפתע הוא עושה סיבוב שלם ובועט לנוקטאול לפניו הוא משתחרר, מעקם קצת את ידיו בגלל האחיזה של נוקטאול.. לאחר מכן הוא מתפס על גבו של נוקטאול ואוחז בכנפיו ואינו מרפא ממנו נוקטאול מנסה להילחם ולא מצליח!
ולפתע פיקצ'ו מתנגש בנוקטאול עם מכת הוולט בעצמה רבה...
טוטודייל אף הצידה מהדף המתקפה ובניים טיילו מגיח מאחור עם אס אווירי שפוגע היישר בגבו של פיקצ'ו ומעיף אותו על נוקטאול..
שניהם מעולפים ואינם מסוגלים להילחם!
ג'ייסון שהיה בטוח שניצח לא מאמין שהפכת את הקרב וגברת עליו... הפוקימונים שלך מאושרים!
מה תעשה? איך תגיב?
לי:
סליחה שהטעתי אותך זה אייפום זכר >.<
- - - - - - - - - - -
אייפום עדיין כועס עליך מאוד והולך מן המקום מבלי לומר דבר.. הוא כעוס ומאוכזב מזה שהפסיד.
הוא הולך ליד שיח קטן ומוזנח, מתיישב לידו ודמעה זולגת מעיניו.
מה תעשה? איך תגיב?
שחר:
אתה ניגש אל האחות ג'וי ומבקש ממנה לבדוק את המצב הפוקימונים שלך.. היא לוקחת אותם בשמחה ומבקשת ממך לשבת ולהמתין..
אתה יושב שם על ספה, קורא עיתון שמצאת ליד, כתבה על אחד סטיבןמחמישיית העילית.
לאחר 10 דקות ג'וי נגשת עליך ואומרת שהפוקימונים שלך במצב מצויין אך קאטרפי מאוד כועס ומצוברח!
מה תעשה?
אדם:
"אוקיי תשמע, אני צריך שתגיד לאוניקס לעלות גבוהה כמה שהוא יכול ולתמוך עם ראשו בתקרת המערה, לאחר מכן אני צריך שתתרכז.. דונפן שלי ירה קרן על לעבר לעבר הסמל של סוויקום, ואתה תפקוד על פיפלאפ להכנס לתוך זה עם ניקור מקדחה שישבור את החלק עם הסמל של סוויקום! זו הדרך היחידה!" אומר טוד ומסתכל עליך במבט רציני שקול..
"אתה מוכן?" הוא מוסיף לשאול..
לפתע הוא שולח את דונפן לקרן על.. אוניקס מחזיק את המערה מלמעלה הסמל של סוויקום מתחיל להסדק.
"זה הזמן!" קורא טוד בקול!
מה תעשה?
דן:
אתה מתקדם לעבר החול המוזר הזה בזיהרות וסקרנות רבים,לפתע זה מרחיב את הגודל של זה ושואב אותך לבפנים החול מתפורר טובעני ואינו יציב.. ואתה לא מצליח לתפס ולעלות!
שם בפנים את מבחין ב-בלטוי, הוא כנראה משתמש בקבר חול כדי לצוד לו ארוחה, עם לא תעשה משהוא אתה תיהיה המנה הראשונה!
מה תעשה?
ג'ון:
מאדקיפ מזנק לאחור ומתחמק ממש ברגע האחרון, הרעש של הפגיעה של זנב הרעל בקרקע מעירה את מקסים והוא יוצא החוצה מהאוהל..
משפשף את עיניו ומפהק, "הההאאאא... מה הרעש הזהה?!?" שואל במבט תשוש על פניו, לפתע הוא מבחין במצב ומיד אומר "אני כבר חוזר תעסיק אותו!"
מאדקיפ ממשיך להתחמק ולבסוף אתה מחליט לתקוף באקדח מים ולפתע מגיח עוד אקדח מים! זה אוקטילרישל מקסים.
שניכם תוקפים אותו, והוא עף לאחור בחזקה על עץ, הוא נרתע מההתקפה ובורח!
מקסים קורץ לך..
מה תעשה? איך תגיב?
התכוונתי לפניו..לא נורא..אביב:
לא הבנתי מזה ניו של נוקטאול.. אבל בכללי זה עדכון טוב אני ינסה להסתדר..
- - - - - - - - - -
אתה קורא לעבר טיילו ומעודד אותו לקום הוא מתקשה מאוד כמעט ואינו מסוגל לזוז ולכן הוא עושה זאת באיטיות רבה..
אתה לא מאיץ בו וחוזר לטוטודייל את מבקש ממנו לנסות להתגלגל או להפוך את עצמו, לפתע טוטודייל משתמש בזנב וברגיליו ומתחיל להתנדנד קדימה ואחורה כמו נדנדה!
לפתע הוא עושה סיבוב שלם ובועט לנוקטאול לפניו הוא משתחרר, מעקם קצת את ידיו בגלל האחיזה של נוקטאול.. לאחר מכן הוא מתפס על גבו של נוקטאול ואוחז בכנפיו ואינו מרפא ממנו נוקטאול מנסה להילחם ולא מצליח!
ולפתע פיקצ'ו מתנגש בנוקטאול עם מכת הוולט בעצמה רבה...
טוטודייל אף הצידה מהדף המתקפה ובניים טיילו מגיח מאחור עם אס אווירי שפוגע היישר בגבו של פיקצ'ו ומעיף אותו על נוקטאול..
שניהם מעולפים ואינם מסוגלים להילחם!
ג'ייסון שהיה בטוח שניצח לא מאמין שהפכת את הקרב וגברת עליו... הפוקימונים שלך מאושרים!
מה תעשה? איך תגיב?
------------------
"כל הכבוד לכם!"אומר להם באושר.
"ג'ייסון זה היה קרב מצויין!"אומר לו בחיוך כשיד שמאל שלי נמתחת אחורה.
"תודה על כל העזרה שלך בין עם זה לעזור טוטודייל או הדלקת האש"אומר בחיוך וקידה.
"נקווה לפגוש אותך שוב בהמשך!לא אשכח אותך1"אומר לו ואתחיל ללת משם.
קרדיט ענק לרועי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)