Pokemon GO
עמוד 56 מתוך 88 ראשוןראשון ... 646545556575866 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 826 עד 840 מתוך 1308
  1. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    "כן אני חושב שאני יותר טוב... ובאיזה יהירות אתה קובע קרב של שתיים על שתיים עם עדיין אין לי שתי פוקימונים?!" מגחח עליך בחזרה..
    "אין בניגוד למישהוא אחר.. (רמיזה) לא תופס כל פוקימון שהוא רואה ובוחן.. אין בעיה אערוך איתך קרב כאן ועכשיו!"
    הוא אומר ומוציא את צ'ימצ'אר, אתה שולף את הפוקידע שלך והוא מסביר לך "צ'ימצ'אר פוקימון קופיף הלהבה, הוא פוקימון עליז וקופצני שחיי בקרב יעירות בעליי עצים גבוהים עם הרבה פירות!"
    אתה מסתכל על הצ'ימצ'אר שלו, הוא ממש לא מתאר את הצי'מצ'אר שסיפר עליו הפוקידע.. מבט מסתורי בעיניו..
    הוא רוקע ברגליו דופק על החזה שלו וקורא בקולי קולות!
    "נו במי תבחר? אני מחכה.." אומר ניב ומנסה להאיץ ולעצבן אותך קצת.
    מה תעשה?
    "צא טוטודייל!תראה לו מה אנחנו שווים!"אשאג והוציא אותו החוצה!
    "קדימה טוטודייל אקדח מים!נסה להתקרב אליו בזמן אקדח המים ככל האפשר!"אומר לו בקול!

קרדיט ענק לרועי!

2. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    ציטוט פורסם במקור על ידי nivX10 צפה בהודעה
    [U]
    ג'ון:
    "זהוא בדיוק, אתה פשוט תעסיק את גרבלר בזמן שאני ילחם בליירון, אני רוצה לערוך איתו קרב לבד!" הוא אומר ומחייך חיוך בטוח בעצמו.
    הוא שולך מפאוץ' פוקדור וזורק אותו, ממנו יוצא החוצה האוקטילרי שלו..
    אתה מהנהן בראשך ומחייך חיוך קטן בחזרה, גרבלר יוצא בגלגול ממש מהיר לעברך, מיימדים גדולים, לא משהוא שאפשר סתם ככה לזנק מעליו!
    מה תעשה?

"מאדקיפ, זרם חזק של אקדח מים על גרבלר!" אני אומר, ומקווה שהאקדח מים יהיה מספיק חזק כדי לעצור את הגלגול של גרבלר.
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אדם:
    אתה מזנק משמחה, מאושר על תפיסת הפוקימון החדש שלך, אתה מסתכל על רוני ושולח את פריפלאפ עם פעימת מים לעזור לו!
    אך למרבה הצער רוב הפוקימונים שם היו מסוג עשב, כך שההתקפה עשתה מעט מאוד נזק.. לפתע הוא משלב ביחד עם ריקוד עליי הכותרת סופת עלים!
    ואז אתה צופה במחזה מדהים, של אלפי הלעים מרקדים ועפים להם בעצמה אדירה.. כל הפוקימונים שהיו באיזור בורחים להם!!
    "מצטער מאוד על כך, לא הייתה לי ברירה!" צועק רוני במבט שמלווה בקצת רחמנות.
    "יופי תפסת שינקס, ברכותיי!" הוא רץ עליך ונותן לך כיף.. הוא מבקש להתקדם.. לאחר ממש כ-5 דקות אתם שומעים רעש מוזר..
    לפתע אופנועים מגיחים מאחורה, אחד מהם כמעט דורס את רוני, "ווווווםםםםם!!!!..." משמיעים המנועים שלהם.
    אתה מצליח לראות מישהוא עם אלה והשני עם שני אקדחים בכיסו שנוסעים במהירות ממש מוגזמת לעבר העיר נייצ'ר, נראה כמו אדם שהולך להשתולל שם!
    מה תעשה? איך תגיב?

סם:
    אתה שולח את טריקו למתקפת מהירות, הוא מתנענע מצד לצד אך מדיטייט לא תוקף אלה סתם עומד שם.. אתה פוקד על טריקו להוסיף קליע זרעים לחגיגה.
    ולפתע "מהלך יפה מאוד, מדיטייט השתמש בקריאת מחשבות!" קוראת ג'ייד בקול.. לפתע עינויי של מדיטייט דוהרות בצהוב בהיר ובוהק מאוד ונוצצות לרגע.. ולפתע מדייטייט בסלטות לאחור ריצה לאחור וזינוקים מצד לצד מצליח להתחמק בלי שום בעיה.
    "חחחח... קריאת מחשבות מאפשרת למדיטייט לדעת לאן טריקו יכוון ואיך ואיפה הוא חושב לתקוף!" היא מצחקקת לה..
    טריקו נעשה עייף קצת מלירות וגרונו נעשה כואב, בעקבות זה קליע הזרעים מתקווץ קצת ונחלש.. "אוקיי אפשר להתקדם מדיטייט "כפת כוח" (force palm בסרבי) לפתע הוא מתקדם כמו סומו דרך קליע הזרעים, עומד עמידת מוצא מתקדם לעט לעט וחובט קדימה בקליע הרעים פעם אחריי פעם, ואז הוא מגיע לטריקו וחובט אותו לרצפה!
    טריקו מסתכל עליו עצבני...
    מה תעשה?

אביב:
    אתה מוציא את טוטודייל החוצה ומעיר "תראה לו מה אנחנו שווים!", בתגובה ניב מלמל לעצמו בשקט "הוא לא צריך להראות לי אני כבר יודע.." ומעלה חיוך על פניו.. אתה מצליח לשמוע את זה..
    אתה שולח את טוטודייל להתקרב עליו ואז לתקוף באקדח מים, צ'ימצ'אר עומד במקום ולא זז סנטימטר.
    טוטודייל מסגר אדקח מים חזק ומדויק, לפתע "צ'ימצ'אר התחמק, לפתע צ'ימצ'אר מזנק במהירות מדהימה למעלה ואקדח המים חולף מתחתיו!
    לפתע הוא משתמש בגלגל להבה וצולל לרצפה.. נוצר פיצוץ קל ולפתע הוא נעלם!
    טוטודייל ואתה מסתכלים לצדדים ואז ניב קורא עכשיו, לפתע האדמה מתחת לטוטודייל נסדקת ונפתחת תוך שניות מזנק משם צ'ימצ'אר של ניב שתופס בזנבו של טוטודייל מסובב אותו באוויר פעם, פעמיים ומטיח אותו ברצפה בחזקה!
    מהלך כל-כך מרשים ומדוייק של צ'ימ'צאר, ניב אפילו אינו מחייך.. צ'ימצ'אר קופץ עם רגליו בעוד טוטודייל על הרצפה.
    הוא מנסה להרים את עצמו עם ידיו..
    מה תעשה? איך תגיב?

ג'ון:
    מאדקיפ שולח אקדח מים לעבר גרבלר שמתגלגל עליו.. הזרם שוטף וחזק אך גרבלר מחזיק את עצמו ולא עוצר!
    הוא מעיף את מאדקיפ גבוה למעלה, מאדקיפ נמצא גבוהה באוויר ואתה מסתכל עליו.. "זו הזדמנות!" מעיר מקסים..
    בעוד הוא עסוק בקרב שלו..
    מה תעשה?

.

4. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    אתה מוציא את טוטודייל החוצה ומעיר "תראה לו מה אנחנו שווים!", בתגובה ניב מלמל לעצמו בשקט "הוא לא צריך להראות לי אני כבר יודע.." ומעלה חיוך על פניו.. אתה מצליח לשמוע את זה..
    אתה שולח את טוטודייל להתקרב עליו ואז לתקוף באקדח מים, צ'ימצ'אר עומד במקום ולא זז סנטימטר.
    טוטודייל מסגר אדקח מים חזק ומדויק, לפתע "צ'ימצ'אר התחמק, לפתע צ'ימצ'אר מזנק במהירות מדהימה למעלה ואקדח המים חולף מתחתיו!
    לפתע הוא משתמש בגלגל להבה וצולל לרצפה.. נוצר פיצוץ קל ולפתע הוא נעלם!
    טוטודייל ואתה מסתכלים לצדדים ואז ניב קורא עכשיו, לפתע האדמה מתחת לטוטודייל נסדקת ונפתחת תוך שניות מזנק משם צ'ימצ'אר של ניב שתופס בזנבו של טוטודייל מסובב אותו באוויר פעם, פעמיים ומטיח אותו ברצפה בחזקה!
    מהלך כל-כך מרשים ומדוייק של צ'ימ'צאר, ניב אפילו אינו מחייך.. צ'ימצ'אר קופץ עם רגליו בעוד טוטודייל על הרצפה.
    הוא מנסה להרים את עצמו עם ידיו..
    מה תעשה? איך תגיב?
    "טוטודייל אל תוותר!אנחנו יותר טובים!קפוץ גבוה באויר והחל להסתחרר עם קרן בועות משולבת עם אקדח המים!בדיוק כמו עם (התת של מרווק-שוב שכחתי)זה היה מדהים!"אומר לו בנחישות ועידוד!

קרדיט ענק לרועי!

5. משתמש מנוסה
    שם: אדם
    אדם:
    אתה מזנק משמחה, מאושר על תפיסת הפוקימון החדש שלך, אתה מסתכל על רוני ושולח את פריפלאפ עם פעימת מים לעזור לו!
    אך למרבה הצער רוב הפוקימונים שם היו מסוג עשב, כך שההתקפה עשתה מעט מאוד נזק.. לפתע הוא משלב ביחד עם ריקוד עליי הכותרת סופת עלים!
    ואז אתה צופה במחזה מדהים, של אלפי הלעים מרקדים ועפים להם בעצמה אדירה.. כל הפוקימונים שהיו באיזור בורחים להם!!
    "מצטער מאוד על כך, לא הייתה לי ברירה!" צועק רוני במבט שמלווה בקצת רחמנות.
    "יופי תפסת שינקס, ברכותיי!" הוא רץ עליך ונותן לך כיף.. הוא מבקש להתקדם.. לאחר ממש כ-5 דקות אתם שומעים רעש מוזר..
    לפתע אופנועים מגיחים מאחורה, אחד מהם כמעט דורס את רוני, "ווווווםםםםם!!!!..." משמיעים המנועים שלהם.
    אתה מצליח לראות מישהוא עם אלה והשני עם שני אקדחים בכיסו שנוסעים במהירות ממש מוגזמת לעבר העיר נייצ'ר, נראה כמו אדם שהולך להשתולל שם!
    מה תעשה? איך תגיב?
    "אחי אני חושב שהאנשים האלה לא הולכים להגיד שלום יפה לעיר נייצ'ר..בוא נמהר וננסה לעצור אותם" אגיד בנחישות

6. משתמש מנוסה
    [COLOR=Teal][U][B]

סם:
    אתה שולח את טריקו למתקפת מהירות, הוא מתנענע מצד לצד אך מדיטייט לא תוקף אלה סתם עומד שם.. אתה פוקד על טריקו להוסיף קליע זרעים לחגיגה.
    ולפתע "מהלך יפה מאוד, מדיטייט השתמש בקריאת מחשבות!" קוראת ג'ייד בקול.. לפתע עינויי של מדיטייט דוהרות בצהוב בהיר ובוהק מאוד ונוצצות לרגע.. ולפתע מדייטייט בסלטות לאחור ריצה לאחור וזינוקים מצד לצד מצליח להתחמק בלי שום בעיה.
    "חחחח... קריאת מחשבות מאפשרת למדיטייט לדעת לאן טריקו יכוון ואיך ואיפה הוא חושב לתקוף!" היא מצחקקת לה..
    טריקו נעשה עייף קצת מלירות וגרונו נעשה כואב, בעקבות זה קליע הזרעים מתקווץ קצת ונחלש.. "אוקיי אפשר להתקדם מדיטייט "כפת כוח" (force palm בסרבי) לפתע הוא מתקדם כמו סומו דרך קליע הזרעים, עומד עמידת מוצא מתקדם לעט לעט וחובט קדימה בקליע הרעים פעם אחריי פעם, ואז הוא מגיע לטריקו וחובט אותו לרצפה!
    טריקו מסתכל עליו עצבני...
    מה תעשה?

[U]
    "מהלך יפה" אחמיא לה, "אוקיי טריקו,עכשיו תשתמש שוב במהירות,תנסה לזוז תוך כדי ואז כמה שיותר מהר תפגע במדיטייט עם חבטה! אבל הפעם אל תחשוב על המכה! תחשוב על משהו שלא קשור לקרב! אני יודע שזה קשה אבל תנסה לחשוב על משהו שמדיטייט לא יוכל להיעזר בו" אומר לו

7. משתמש מנוסה
    [COLOR=Teal][U][B]
    ג'ון:
    מאדקיפ שולח אקדח מים לעבר גרבלר שמתגלגל עליו.. הזרם שוטף וחזק אך גרבלר מחזיק את עצמו ולא עוצר!
    הוא מעיף את מאדקיפ גבוה למעלה, מאדקיפ נמצא גבוהה באוויר ואתה מסתכל עליו.. "זו הזדמנות!" מעיר מקסים..
    בעוד הוא עסוק בקרב שלו..
    מה תעשה?
    "מאדקיפ אקדח מים בכל הכוח! נסה להשתמש בתנופה של הנפילה כדי לחזק את המתקפה!" אני אומר.
    בברכה, דביר.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    אביב:
    אחי.. תשמע זה היה רעיון יפה אבל תשתדל לא להעמיס יותר מידי פקודות עליו בבט אחת, תזכור שאתם בהתחלה!
    - - - - - - - - - - - -
    טוטודייל שומע לקריאותך ופתאום אש בוערות בוא, הוא מרים עצמו מהרצפה.. רץ לעבר סלע וקופץ ממנו גבוה גבוה לאוויר!
    הוא מתחיל להסתחרר שם במקום ואז לפתע אתה מבחין בהמון בועות המתחילות לעטוף אותו, ואז הוא יורד במהירות לעבר צ'ימצ'אר...
    צ'ימצ'אר שולח גחלת אך טוטודייל מוסיף להתקפה גם אקדח מים, הגחלת לא משפיע אבל לפתע כל ההתקפה של טוטודייל יוצאת משליטה.
    "צ'ימצ'אר זוז משם, גחלת על החול!" קורא ניב באדישות ורצינות, לפתע צ'ימ'צאר מתחיל לצור הרבה אבק וחול שעפים באוויר וגורמים לטוטודייל לא לראות אותו!
    טוטודייל נופל על הרצפה הוא נחבט דיי קשה אך הוא קם ולא מוותר, לפתע מתור החול והאבק מזנק צ'ימצ'אר!
    הוא קופץ לטוטודייל על הראש ואז חובט ושורט אותו בחזקה שוב ושוב עם שריטה.
    מה תעשה?

אדם:

אתה מתחיל לדאוג את ורוני מתחילים לרוץ אחריהם, ואז מגיעים לעיר נייצ'ר.. אבל הפלא ופלא, העיר נראת שמחה צבעונית ורגילה כתמיד!
    אתה מסתכל על העיר והיא כזאת יפה, בתים ובניינים יפים פחרונית ומלבלבת במיוחד!
    מזרקות יפייפיות, פארק מרשים לבלות בוא עם הפוקימונים.. זירת קרבות ראווה.. קניות אדירר.. מרכז הפוקימונים.. והמכון!
    מה תעשה? איך תגיב?

סם:
    אתה פוקד על טריקו לצת שוב במהירות ולנוע מצד לצד.. והפעם לא לחשוב על הקרב, אלה על משהוא אחר לגמריי!
    מדיטייט משתמש בזה שוב אך זה לא עוזר לו הפעם, הוא מסמן לג'ייד לא עם הראש, ואז היא קוראת מהר סלטה לאחור..
    לפתע הוא מתגלגל אחורה ומתקפת החבטה פוגעת בחזקה ברצפה, "אפשר גם להתחמק רגיל, מדיטייט אגרוף שאיבה עכשיו!" קוראת ג'ייד..
    ואז ידו של מדיטייט זוהרת ומסביבה ספירה ירוקה כזו!
    הוא מנחית אגרוף היישר בלחי של טריקו ומפיל אותו שוב ארצה... אך הפעם טריקו נראה תשוש הרבה יותר..
    ואז אתה מבחין במדיטייט שרץ לטריקו עם עוד אגרוף שאיבה.
    מה תעשה?

ג'ון:
    אתה קורא למאדקיפ לתקוף שוב באקדח מים חזק ככל שיוכל, לפתע מדקיפ שולח אקדח מים אדיר וחזק היישר לגרבלר.. הוא צולל למטה וטווח אקדח המים מצתמצם וניהיה חזק יותר!
    גרבלר אף לאחור, הוא משתמש בגנה וחוסם אותו, לאחר מכן הוא רץ למאדקיפ עם אגרוף ממוקד!
    מה תעשה?

.

9. משתמש מנוסה
    אדם:
    אתה מתחיל לדאוג את ורוני מתחילים לרוץ אחריהם, ואז מגיעים לעיר נייצ'ר.. אבל הפלא ופלא, העיר נראת שמחה צבעונית ורגילה כתמיד!
    אתה מסתכל על העיר והיא כזאת יפה, בתים ובניינים יפים פחרונית ומלבלבת במיוחד!
    מזרקות יפייפיות, פארק מרשים לבלות בוא עם הפוקימונים.. זירת קרבות ראווה.. קניות אדירר.. מרכז הפוקימונים.. והמכון!
    מה תעשה? איך תגיב?
    "אני רואה שהרוכבים לא רצו בכלל לעשות משהו לעיר,היא נראת לי די שמחה,מה אתה אומר שנלחם למכון ונאתגר את מנהיג המכון שמה?" אשאל את רוני בחיוך

10. משתמש מנוסה
    [COLOR=DarkGreen][U][B]
    ג'ון:
    אתה קורא למאדקיפ לתקוף שוב באקדח מים חזק ככל שיוכל, לפתע מדקיפ שולח אקדח מים אדיר וחזק היישר לגרבלר.. הוא צולל למטה וטווח אקדח המים מצתמצם וניהיה חזק יותר!
    גרבלר אף לאחור, הוא משתמש בגנה וחוסם אותו, לאחר מכן הוא רץ למאדקיפ עם אגרוף ממוקד!
    מה תעשה?
    "מאדקיפ קפוץ הצידה כדי לחמוק ותקוף שוב באקדח מים!" אני אומר.
    בברכה, דביר.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו

11. משתמש מנוסה
    [U]
    סם:
    אתה פוקד על טריקו לצת שוב במהירות ולנוע מצד לצד.. והפעם לא לחשוב על הקרב, אלה על משהוא אחר לגמריי!
    מדיטייט משתמש בזה שוב אך זה לא עוזר לו הפעם, הוא מסמן לג'ייד לא עם הראש, ואז היא קוראת מהר סלטה לאחור..
    לפתע הוא מתגלגל אחורה ומתקפת החבטה פוגעת בחזקה ברצפה, "אפשר גם להתחמק רגיל, מדיטייט אגרוף שאיבה עכשיו!" קוראת ג'ייד..
    ואז ידו של מדיטייט זוהרת ומסביבה ספירה ירוקה כזו!
    הוא מנחית אגרוף היישר בלחי של טריקו ומפיל אותו שוב ארצה... אך הפעם טריקו נראה תשוש הרבה יותר..
    ואז אתה מבחין במדיטייט שרץ לטריקו עם עוד אגרוף שאיבה.
    מה תעשה?

הגשם נשאר עדיין?

"זה לא טוב" אמלמל ואחשוב על רעיון "אוקיי,טריקו תקפוץ! אחר כך באוויר תשתמש כמה שיותר מהר בסינטזה!" אומר לו "ואחר כך הכי מהר שאפשר,שלא יספיק לקרוא את מחשבותיך או לעושת משהו אחר! תנחת עליו עם חבטה ואחר כך קליע זרעים! אני בטוח שתוכל להצליח!" אומר לו

12. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    אחי.. תשמע זה היה רעיון יפה אבל תשתדל לא להעמיס יותר מידי פקודות עליו בבט אחת, תזכור שאתם בהתחלה!
    - - - - - - - - - - - -
    טוטודייל שומע לקריאותך ופתאום אש בוערות בוא, הוא מרים עצמו מהרצפה.. רץ לעבר סלע וקופץ ממנו גבוה גבוה לאוויר!
    הוא מתחיל להסתחרר שם במקום ואז לפתע אתה מבחין בהמון בועות המתחילות לעטוף אותו, ואז הוא יורד במהירות לעבר צ'ימצ'אר...
    צ'ימצ'אר שולח גחלת אך טוטודייל מוסיף להתקפה גם אקדח מים, הגחלת לא משפיע אבל לפתע כל ההתקפה של טוטודייל יוצאת משליטה.
    "צ'ימצ'אר זוז משם, גחלת על החול!" קורא ניב באדישות ורצינות, לפתע צ'ימ'צאר מתחיל לצור הרבה אבק וחול שעפים באוויר וגורמים לטוטודייל לא לראות אותו!
    טוטודייל נופל על הרצפה הוא נחבט דיי קשה אך הוא קם ולא מוותר, לפתע מתור החול והאבק מזנק צ'ימצ'אר!
    הוא קופץ לטוטודייל על הראש ואז חובט ושורט אותו בחזקה שוב ושוב עם שריטה.
    מה תעשה?
    טוב...
    ----------
    "טוטודייל עכשיו מטווח אפס נשיכה בראשו!ומיד אחרי זה קרן בועותת בכל הכוח!"אומר לו בלהט ונחישות!
    "קדימה אל תוותר!אנחנו יותר טובים מהר!"אצעק אליו בתקווה שיתמלה כוח מחדש!

קרדיט ענק לרועי!

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [U]

לי:
    Spoiler ספוילר
    - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה מחזיר לו את אבן המים.. הוא מודה לך על הכינות והולך לו לדרכו, אך הרעש גורם להמון זובטים וגולבטים שישנו על התקרע לעוף לעברך ולהציק לך!
    מה תעשה?

אני צועק לטוד"בוא תעזור לי.זובטים וגולבטים תוקפים אותי תוכל לעזור לי"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    אדם:
    אל תגיע ישר למסכנות.. אתה עוד תפגוש אותם והם יעשו הרבה בלאגן!
    - - - - - - - - - - - -
    רוני מסתכל עליך במבט מוזר מאוד, מחייך מעט.. "תגיד אתה רציני?!" הוא שואל בחוסר הבנה..
    "דבר ראשון, עם שכחת.. אני מתאמם... דבר שני אחריי מה שקרה במערה.. הקרב עם הילד והטרטוייג ואז תפיסת שינקס הפוקימונים ובעיקר שלך צריכים מנוחה טובה מאוד!" אומר ברצינות רבה..
    ואז הוא מצביע על הקניון הענק.. בעל 6 הקומות.. סגול וססגוני בעל חלונות מבריקים, "זו הסיבה השלישית, ללכת ולקנות המון ציוד למסע!" מוסיף לומר ואתה והוא מתחילים לצחוק.
    "נלך למרכז ונתן לפוקימונים לנוח.. בנתיים בזמן הזה נלך לקנות כמה דברים לנו ולהם! מה אתה אומר?!?" שואל רוני.
    מה תעשה? איך תגיב?

לי:
    תוסיף יותר תיאור, תדמיין את המצב שבוא שמתי אותך בראש ותחשוב מה ההית עושה ממש. מנסה להבריח אותם עם הידיים מכה ודוחף אותם ומנסה לברוח.. לא ככה? תוסיף את זה לכתיבה!
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה צועק לטוד שיבוא לעזרתך, לפתע אתה רואה את טוד מגיע עם לפיד של אס והדוטריו שלו.
    הוא מבריח אותם ושואל עם אתה בסדר.. אתה עונה לו שכן.. לפתע אתה מרגיש משהוא שממשיך לנקר לך בראש!
    זה זובט והוא רוצה לערוך אתך קרב, הוא נחוש לעשות זאת.. לפתע הוא מתחיל לצעוק ולשלוח כל מיני קולות.. אתה מוציא את הפוקדע ובוחר בתרגום "זובאט אומר שהוא יערוך אתך קרב, הוא מאוד רוצה להפוך לפוקימון של מאמן ולהשתתף בקרבות!"
    מה תעשה?

סם:
    לא, מהרגע בוא קווגסייר הפסיד הגשם פסק... אבל עם תרצה להשתמש.. אז יש פה ושם שלוליות מגשם.
    - - - - - - - - - - - -
    אתה מתחיל טיפה לדאוג, לחשוב על רעיון שיוציא אותך מהבוץ.. אתה פוקד על טריקו לזנק גבוה ככל שיוכל ולהשתמש בסינטזה.
    מדיטייט קופץ עם אגרוף השאיבה לעברך אך לא מגיע ונופל עם אחוריו על הרצפה.. הוא משפשף אותם ומראה סימנים של כאב קל...
    טריקו מרגיש שהוא מספיק מוכן והוא צולל בכל המהירות.. מדיטייט רואה את זה ומנסה להתחמק.. הוא זז הצידה אך לא מספיק לגמריי וטריקו חובט בוא חבטה אדירה היישר בבטן!
    יכולתם לשמוע ממש את עצמה במכה, מדיטייט מתפטל מכאבים אך קם ומשתמש בכפת כוח דיי חלשה שמצליחה להריק את טריקו קצת..
    הוא יושב ישיבה מזרחית ומנסה להשכיח את הכאב.. הוא משתמש במדיטציה, אתה בודק בפוקדע ורואה שלמדיטציה יש את אותה השפעה כמו לסינטזה!
    ואז לפתע מדיטייט פוקח את עיניו, נראה רענן מתמיד.. הוא רץ בכל המהירות וחובט בכפת כוח את טריקו, הוא מסתחרר באוויר במהירות היישר עליך.. אתה מצליח לתפוס אותו ונופל!
    הוא לא מוותר טריקו ופץ בחזרה לזירה..
    מדיטייט וטריקו עמודים דרוכים ומסתכלים זה בזה.. הקרב מאוד מטוח.. כל מכה יכולה להכריע את הקרב.
    מה תעשה? איך תגיב?

ג'ון:
    מאדקיפ עומד מוכן מול גרבלר.. ואז בשנייה האחרונה מזנק ממנו הצידה וגברלר פוגע עם האגרוף שלו באדמה!
    האגרוף היה חזק מאוד, הוא מעיף חול לכל עבר.. החול הרב כיסה את מאדקיפ מכף רגל ועד קצה ראשו..
    גרבלר אינו מסוגל ליראות אותו, בעוד מאדקיפ מסתכל עליו מלמטה, הוא לוקח יוזמה אישית ותוקף בסטירה שמבהילה את גרבלר ומפילה אותו על הגב.. לא יכח לו יותר מכה שניות להתהפך מכוון שהוא עגול.
    מה תעשה?

אביב:
    טוטודייל סופג עוד מכה ועוד מכה נשרט ללא רחמים.. לפתע הוא מתחמק, מתקופף וידו של צ'ימצ'אר עוברת מעליו.
    אתה מנצל את זה ופוקד עליו להשתמש בנשיכה, הוא תופס את ראשו ומנענע אותו מצד לצד.. צ'ימצ'אר צוחק מכאב.
    טוטודייל מרפא וצ'ימ'צאר מצליח להשתחחר קצת, אתה כבר ההית מוכן לזה "צא טוטודייל קרן בועות!" אתה אומר לו..
    אתה מוסיף לעודד אותו כולו מתמלא להט וכוח!
    הוא שולח את קרן הבועות בחזקה וצ'ימצ'אר להביור.. המתקפות מתנגשות זה בזה ויוצרות פיצוץ אדיר וחול שעף לכל עבר ומפריע גם לך וגם לניב לראות את הקרב...
    לאחר כמה דקות אתה מביט, ואתה רואה את טוטודייל וצ'ימצ'אר מסתכלים זה בזה.. מתנשפים.. תשושים.. לפתע אתה מבחין "טוווטווו...." קורא טוטודייל ונופל על הרצפה, מתעלף.
    מה תעשה?

.

15. משתמש מנוסה
    אדם:
    אל תגיע ישר למסכנות.. אתה עוד תפגוש אותם והם יעשו הרבה בלאגן!
    - - - - - - - - - - - -
    רוני מסתכל עליך במבט מוזר מאוד, מחייך מעט.. "תגיד אתה רציני?!" הוא שואל בחוסר הבנה..
    "דבר ראשון, עם שכחת.. אני מתאמם... דבר שני אחריי מה שקרה במערה.. הקרב עם הילד והטרטוייג ואז תפיסת שינקס הפוקימונים ובעיקר שלך צריכים מנוחה טובה מאוד!" אומר ברצינות רבה..
    ואז הוא מצביע על הקניון הענק.. בעל 6 הקומות.. סגול וססגוני בעל חלונות מבריקים, "זו הסיבה השלישית, ללכת ולקנות המון ציוד למסע!" מוסיף לומר ואתה והוא מתחילים לצחוק.
    "נלך למרכז ונתן לפוקימונים לנוח.. בנתיים בזמן הזה נלך לקנות כמה דברים לנו ולהם! מה אתה אומר?!?" שואל רוני.
    מה תעשה? איך תגיב?
    "אה...טוב בסדר,בוא נלך למרכז הפוקימונים ואז לקניון הזה" אגיד בחיוך
    ואלך עם רוני לכיוון מרכז הפוקימונים
    'מעניין לאן הרוכבי אופנועים נעלנו פתאום? אני מקווה שאני לא יראה אותם שוב' אחשוב בפחד

עמוד 56 מתוך 88 ראשוןראשון ... 646545556575866 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •