Pokemon GO
עמוד 58 מתוך 88 ראשוןראשון ... 848565758596068 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 856 עד 870 מתוך 1308
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי nivX10 צפה בהודעה
    [COLOR=DarkRed]ב
    לי:
    המצב נראה רציני... אתה ניגש עליו ושואל עם הוא מסוגל להמשיך, הוא מנער את ראשו ומסמן לך כן עם הראש.
    הוא רץ מסביב לזובאט במעגלית כדי שלא התקוף אותו שוב ומחכה לפקודה שלך..
    הוא נחוש מאוד לנצח בקרב, אתה מבחין בכך!
    מה תעשה? איך תגיב?
    אני אומר לארון"אם אתה רוצה להמשיך.אני בעדך.תשתמש בנשיכה ואז בבלימה על זובאט"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    בר:
    שם לב אחי, טרטוייג לא יכול לקפוץ על עצים.. אני ינסה לתקן את זה קצת כי זו תגובה ראשונה שלך.. אבל שם לב להבא!
    - - - - - - - - - - - -
    אתה פוקד על טרטוייג להפסיק עם עלי התער ולהתחמק, הוא עושה זאת בלי שום מאמץ אתה מבחין במהירות האדירה שיש לו ואתה מבין שזה קלי נשק לא קטן בקרב!
    הוא רץ במהירות רבה אל מתחת לדאסטוקס לוקח תנופה וקופץ לעברו, הוא משתמש בנשיכה ותופס בכנף שלו!
    הוא אוחז בכל הכוח, מכאיב מאוד לדאסטוקס, דאסטוקס עף במעגלים ומנופף בכנפיו בחזקה.. העיקר להעיף את טרטוייג.
    ואז הוא משתמש ברוח כסופה ומעיף אותו, טרטוייג צולל לעבר הקרקע (שם לב! עוד לא הגיע.. ברקגע זה הוא נופל..)
    מה תעשה? איך תגיב?

אגיד לטרטויג : "כל הכבוד אני מאמין בך אל תוותר לדאסטוקס הזה!"
    "קדימה תתאושש תשתמש בעלי תער על העץ הקרוב לדאסטוקס שיפול עליו ולאחר מכן רוץ אליו שהוא פצוע מנפילת העץ בנשיכה כואבת במיוחד!" אגיד לטרטויג בעידוד שהוא יצליח.

3. משתמש מנוסה
    [COLOR=DarkRed][U][B]

סם:
    "הספדתי" אתה מלמל לעצמך ומרקין את ראשך מעט.. אתה נגש לטריקו ומחמיא לו על הביצוע השנתן.
    הוא מחייך עליך, כולו מוטש "טריי!.." אתה מחזיר אותו לפוקדור וניגש לג'ייד, "כל-הכבוד לך, ההית מצויונת, רואים שאת מאמנת חזקה!"
    היא מחייכת עליך ומסמיקה, לאחר מכן מחבקת אותך ואומרת "תודה רבה, גם אתה ההיתי טוב!"
    "אני צריכה להמשיך מכן לעבר דודתי.. להתראות לך!" היא אומרת בעוד היא רצה ומנופפת לך לשלום.
    לפתע מאחור נוגע לך בכתף ספייק, "ההית מעולה אך לא ממש מלוטש.. עם תרצה אתלווה עליך למסע, אני בטוח שנלמד אחד מהשני!" הוא אומר ומחייך חיוך שאפתן!
    מה תעשה? איך תגיב?

[U]

"האמת הייתי רוצה שהיא תתצטרף אליי למסע אבל היא בטח לא הייתה יכולה" אומר לו "אבל בסדר,אין לי בעיה אני בטוח שתוכל ללמד אותי הרבה" אומר לו בחיוך ואגש למרכז הפוקימונים לרפא את הפוקימונים שלי

4. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    [U]
    ג'ון:
    מאדקיפ עומד מוכן מול גרבלר.. ואז בשנייה האחרונה מזנק ממנו הצידה וגברלר פוגע עם האגרוף שלו באדמה!
    האגרוף היה חזק מאוד, הוא מעיף חול לכל עבר.. החול הרב כיסה את מאדקיפ מכף רגל ועד קצה ראשו..
    גרבלר אינו מסוגל ליראות אותו, בעוד מאדקיפ מסתכל עליו מלמטה, הוא לוקח יוזמה אישית ותוקף בסטירה שמבהילה את גרבלר ומפילה אותו על הגב.. לא יכח לו יותר מכה שניות להתהפך מכוון שהוא עגול.
    מה תעשה?

אחי מצטער שאני לא מקורי פשוט זה המתקפה הכי חזקה עליו+יתרון סוג עליו.

--------

"מאדקיפ מהר אקדח מים!" אני אומר.
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אביב:
    ראשית כל אני רוצה להגיד שאסור האימונים האלה יעברו 5 עדכונים.. זה מושך יותר מידי זמן ועם אני לא מפסיק את זה זה נמשך גם ל-15 עדכונים!
    - - - - - - - - - - - - - - - - -
    "לא שווה לחיצת יד.." אתה מלמל לעצמך בשקט, כועס אל ההתנהגות שלו.
    לאחר מכן אתה מסתכל על הפוקימונים שלך, הם מסתכלים עליך ואתה מחליט שזה הזמן לאימונים.. טיילו וקיובון נראים מרוצים ומלאי מרץ.. וטוטודייל נראה עצוב, הוא עדיין מאשים את עצמו בהפסד.
    אתה מתחיל באימונים כאשר טיילו וטוטודייל לעצמם, טיילו תוקף וטוטודייל מתחמק!
    ואתה וקיובון, אתה פוקד עליו לחבוט בך ללא הפסקה בלי שום קשר למתקפה, הוא תוקף ותוקף.. שוב ושוב
    דוחק אותך אחורה בכל מכה. יש בוא הרבה מאוד כוח רצון!
    לפתע אתה מסית מבט לעבר טוטודייל שהתעלף!
    מה תעשה?

לי:
    זה היה עדכון סבבה, הבעת את מה שאתה חושב בנוגע למה שאמר וזו התקדמות.. עכשיו אני ישלח לך בפרטי איך לעבוד על טקטיקות וגיוון, אני יוסיף מה שאמרת את זה וידגיש כדי שתבין למה התכוונתי!"
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה תומך בהחלטה שלו ואתם ממשיכים, אתה שולח אותו למתקפה נשיכה.. ארון מזנק לעבר זובראט ונושך אותו היישר באחת מכנפיו, הכובד של ארון מפיל את זובאט למטה וארון מתחיל לנער אותו מצד לצד!
    זובאט מצליח להשתחרר והוא נופל לקרקע, אך ארון כבר היה מוכן עם פקודה שלך ותוקף אותו בבלימה היישר על הקיר!
    זובאט נראה תשוש ומבולבל..
    מה תעשה?

בר:

אמרתי לך לשים לב שהוא עוד לא נפל רק בתהליך נפילה.. טוב לא משנה.. נסתדר אבל עדכון טוב מאוד!
    - - - - - - - - - -
    טרטוייג נופל על הצרפה ונפגע קשה, אתה מעודד אותו לקום ולהמשיך והוא לא רוצה לאכזב..
    "טרטווייג!" אומר ומחייך עליך חיוך של בטחון, אתה מבחין בקשענות וההתמדה שלו לנצח..
    אתה קורא לו לתקוף את העצים בעלי תער, הוא סומך עליך ועושה זת מבלי להתווכח, דאסטוקס צוחק עליכם וחושב שהחמצתם אותו.
    אך לפתע נופלים עליו עלים רבים ואיתם ענפים שמרסקים אותו על הקרקע שמה.. "טרטויי, טרטויי טרטוייג!" קורא טרטוייג לעברך עם חיוך מלא בטחון.
    הוא רומז לך שזו הזדמנות מושלמת לסיים אותו!
    מה תעשה? איך תגיב?

סם:
    "אל תדאג, אני ואתה ניהיה שותפים מעולים!" אומר ספייק בחיוך.. אתה אומר לו שאתה נכנס פנימה לרפא את הפוקימונים והוא מגיב לקח שיחכה לך בחוץ..
    אתה מרפא את הפוקימונים שלך ואתה יוצאים לדרך, אתה מבחין בשמיים שהעבר יורד.. השמיים נעשים כחולים טיפה יותר.. עדיין אין כוכבים שמיים אך זה מרתיע אותך.
    "אל תדאג יש לי הרבה ציוד ללילה בתיק, שיהיה חשוך מידי לא נוכל להתקדם עוד.. נעצור!" אומר ספייק..
    אתם ממשיכים ללכת ומגיעים לחלק השני של 002.. יער ירוק ומלבל עם הרבה עצי פירות ופוקימונים רבים.. רוח נעימה ורעשי ציפורים ורשרוש עצים.
    לפתע אתה מגיע למקום ובוא כמה עצים כרותים, וכמה שיחים מסביב.. לפתע אתם שומעים צעקה לא כל-כך מובנת.
    ומהשיחים רצים עליכם בלספראוט
    ואקזקיוטור!
    פצופם נראה מאוד זועף.. כנראה שפלשתם להם לשטח המיגורים שלהם!
    מה תעשה?

ג'ון:
    Spoiler ספוילר
    - - - - - - - - - - - - -
    אתה קורא למאדקיפ לתקוף במהירות באקדח מים נוסף, גרבלר מצליח להתהפך ולקום ורץ לעברך, המים מתיזים עליו פוגעים בוא ומחלישים אותו אך הוא לא מוותר.
    הוא משתמש ברעידת אדמה, מאדקיפ נופל ונחבט שוב ושוב ושוב!!!
    פצוע וחבול מאדפיק, גרבלר מזנק גבוה גבוהה לאוויר ומתכוון לצלול עם גלגול!
    מה תעשה?

.

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [U][B]

לי:
    זה היה עדכון סבבה, הבעת את מה שאתה חושב בנוגע למה שאמר וזו התקדמות.. עכשיו אני ישלח לך בפרטי איך לעבוד על טקטיקות וגיוון, אני יוסיף מה שאמרת את זה וידגיש כדי שתבין למה התכוונתי!"
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה תומך בהחלטה שלו ואתם ממשיכים, אתה שולח אותו למתקפה נשיכה.. ארון מזנק לעבר זובראט ונושך אותו היישר באחת מכנפיו, הכובד של ארון מפיל את זובאט למטה וארון מתחיל לנער אותו מצד לצד!
    זובאט מצליח להשתחרר והוא נופל לקרקע, אך ארון כבר היה מוכן עם פקודה שלך ותוקף אותו בבלימה היישר על הקיר!
    זובאט נראה תשוש ומבולבל..
    מה תעשה?

[U]
    [
    אני אומר לארון" אוקי זאת הזדמנות שלנו לנצח בקרב הזה.עכשיו רוץ הכי מהר שאתה יכול.ובזמן שאתה רץ אל זובאט.תשתמש בבלימה.ותנשוך שוב את הכנף של זובאט"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    בר:[/U][/B]
    אמרתי לך לשים לב שהוא עוד לא נפל רק בתהליך נפילה.. טוב לא משנה.. נסתדר אבל עדכון טוב מאוד!
    - - - - - - - - - -
    טרטוייג נופל על הצרפה ונפגע קשה, אתה מעודד אותו לקום ולהמשיך והוא לא רוצה לאכזב..
    "טרטווייג!" אומר ומחייך עליך חיוך של בטחון, אתה מבחין בקשענות וההתמדה שלו לנצח..
    אתה קורא לו לתקוף את העצים בעלי תער, הוא סומך עליך ועושה זת מבלי להתווכח, דאסטוקס צוחק עליכם וחושב שהחמצתם אותו.
    אך לפתע נופלים עליו עלים רבים ואיתם ענפים שמרסקים אותו על הקרקע שמה.. "טרטויי, טרטויי טרטוייג!" קורא טרטוייג לעברך עם חיוך מלא בטחון.
    הוא רומז לך שזו הזדמנות מושלמת לסיים אותו!
    מה תעשה? איך תגיב?
    " כל הכבוד לך טרטויג שלא נפלת אני מאוד גאה בך תמשיך כך" אגיד לטרטויג בעידוד רב.
    בנוסף אגיד לטרטויג: "קדימה אני חושב שהקרב הזה נמשך יותר מדיי זמן, אתה צודק צריך לסיים את כמה שיותר מהר אז רוץ אל דאסטוקס בשיא המהירות ותשתמש בנשיכה שתגמור את דאסטוקס שלא יוכל להלחם יותר".
    ~~~~~~~~~~~~~~~
    לפי פעריי המידע דאסטוקס הוא פוקימון מעופף שחזק על סוג עשב וטרטוויג הוא מסוג עשב אז הוא לא אמור לקבל מתקפה? או שלא תמיד זה ככה?.

8. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    [COLOR=DarkGreen][U][B]
    ג'ון:
    Spoiler ספוילר
    אתה קורא למאדקיפ לתקוף במהירות באקדח מים נוסף, גרבלר מצליח להתהפך ולקום ורץ לעברך, המים מתיזים עליו פוגעים בוא ומחלישים אותו אך הוא לא מוותר.
    הוא משתמש ברעידת אדמה, מאדקיפ נופל ונחבט שוב ושוב ושוב!!!
    פצוע וחבול מאדפיק, גרבלר מזנק גבוה גבוהה לאוויר ומתכוון לצלול עם גלגול!
    מה תעשה?
    "מאדקיפ תחמוק ותשתמש בבועות ותנפץ אותם עם סטירה כפולה כדי להפריע לגרבלר עם הרעש!

-----

(אני מנסה להיות מקורי)
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

9. משתמש מנוסה
    [U]
    סם:
    "אל תדאג, אני ואתה ניהיה שותפים מעולים!" אומר ספייק בחיוך.. אתה אומר לו שאתה נכנס פנימה לרפא את הפוקימונים והוא מגיב לקח שיחכה לך בחוץ..
    אתה מרפא את הפוקימונים שלך ואתה יוצאים לדרך, אתה מבחין בשמיים שהעבר יורד.. השמיים נעשים כחולים טיפה יותר.. עדיין אין כוכבים שמיים אך זה מרתיע אותך.
    "אל תדאג יש לי הרבה ציוד ללילה בתיק, שיהיה חשוך מידי לא נוכל להתקדם עוד.. נעצור!" אומר ספייק..
    אתם ממשיכים ללכת ומגיעים לחלק השני של 002.. יער ירוק ומלבל עם הרבה עצי פירות ופוקימונים רבים.. רוח נעימה ורעשי ציפורים ורשרוש עצים.
    לפתע אתה מגיע למקום ובוא כמה עצים כרותים, וכמה שיחים מסביב.. לפתע אתם שומעים צעקה לא כל-כך מובנת.
    ומהשיחים רצים עליכם בלספראוט
    ואקזקיוטור!
    פצופם נראה מאוד זועף.. כנראה שפלשתם להם לשטח המיגורים שלהם!
    מה תעשה?

"אוקיי,הגיע הזמן לאימון קטן" אומר לספייק ואוציא את סקורופי וטורקול "אוקיי,סקורופי תשתמש בחפירה ואחר כך בעוקצי רעל על אקסגיוט וטורקול תשתמש מהר בחימום יתר על בלאספורט!" אומר להם

10. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    ראשית כל אני רוצה להגיד שאסור האימונים האלה יעברו 5 עדכונים.. זה מושך יותר מידי זמן ועם אני לא מפסיק את זה זה נמשך גם ל-15 עדכונים!
    - - - - - - - - - - - - - - - - -
    "לא שווה לחיצת יד.." אתה מלמל לעצמך בשקט, כועס אל ההתנהגות שלו.
    לאחר מכן אתה מסתכל על הפוקימונים שלך, הם מסתכלים עליך ואתה מחליט שזה הזמן לאימונים.. טיילו וקיובון נראים מרוצים ומלאי מרץ.. וטוטודייל נראה עצוב, הוא עדיין מאשים את עצמו בהפסד.
    אתה מתחיל באימונים כאשר טיילו וטוטודייל לעצמם, טיילו תוקף וטוטודייל מתחמק!
    ואתה וקיובון, אתה פוקד עליו לחבוט בך ללא הפסקה בלי שום קשר למתקפה, הוא תוקף ותוקף.. שוב ושוב
    דוחק אותך אחורה בכל מכה. יש בוא הרבה מאוד כוח רצון!
    לפתע אתה מסית מבט לעבר טוטודייל שהתעלף!
    מה תעשה?
    "אוי לא"אומר בעצב כפלי טוטודייל..
    "חזור היית מצויין!"אומר לו ואחזיר אותו
    "אני מאוד מרוצה ממכם!בוא נמשיך!"אומר להם בחיוך לנצא לדרך!

קרדיט ענק לרועי!

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    לי:
    אתה קורא לארון שזאת ההזדמנות לסיים את זה, אתה שולח את ארון לבלימה והוא רץ ממש חד ומהיר ולעבר זובאט!
    זובאט מצליח בשארית כוחותיו לזוז ולהתחמק, אך עדיין סובל מכאב ראש בעקבות המכה בקיר מקודם.
    ארון שלא שם לב שזובאט התחמק נכנס היישר בקיר...
    הוא קם ומנער את ראשו מצד לצד כדי להתאושש, אך לפתע אתה מבחין בזובאט שטס עם אס אווירי לעבר ארון!
    האס האווירי מהיר, אין לארון מספיק זמן להתחמק...
    מה תעשה?

בר:
    לא תמיד, במחיוד לא שזה הקרב הראשון, מה גם שזה לא בדיוק ככה... עם תרצה הסבר יותר מפורט ומדוייק פנה עליי לפרטי שתדע בול איך.
    - - - - - - - - - - - - - -
    אתה מתגאה בטרטוייג על הביצועים שלו בקרב ומעודד אותו להמשיך ככה, "טרטוווייגגג..." הוא אומר בביישנות ומחייך קצת..
    לאחר מכן הבעת פניו מתחלפת במבט רציני שמוכן המשיך בקרב, הוא רץ לעבר דאסטוקס התשוש במהירות ואז קופץ עליו בהסתערות ונושך אותו!
    דאסטוקס מתעלף מן הכאבים..
    מה תעשה?

ג'ון:
    לא הבנתי.. הרעש מזה שפצצת את הבועות? איך זה יפריע לו?!
    מאדקיפ מתחמק הצידה ומשתמש בבועות, לאחר מכן מנפץ אותם עם סטירה כפולה ורעש קטן ומעצבן נשמע מהן..
    אחת מהבועות שהתפוצצו התיזה קצת מים לתוך עיניו של גרברל, העין צורבת לו והוא עוצם אותה, הוא לא רואה כל-כך טוס ומתקדם יותר בזהירות!
    אך זה לא מה שעוצר אותו מלהמשיך באגרוף ממוקד (עוד לא פגע בך, רק מתקדם עליך כשהוא טוען אותו..)
    מה תעשה?

סם:
    אתה חושב שהגיע הזמן לאימון ומוציא את סקורפי וטורקול.. ספייק מסתכל עליך ואומר במרמור "היי זה פרר... ההית משאיר לי אחד! בפעם הבאה שנפגוש משהוא זה יהיה הקרב שלי!".
    אתה שולח את סקורפי לעוקץ רעל שבאמת עושה את העבודה, הוא פוגע באקסקיוטור ומשפיע עליו מאוד!
    הוא לא עוצר הם קופצים ומקיפים את סקורפי ואז משתמשים בלבול.
    סקורפי מבולבל ומסחורר ומתחיל לזוז מצד לצד ולמלמל שטיות..
    בנתיים טורקול סיים לטעון את חימום היתר ובמפתיע בלספראוט עומד במקום שקוע בטורקול עם מבט לא מובן..
    טורקול משגר את הקרן בעוצמתיות, "בלספראוווטטט!!!" קורא בלספראוט בקול ולפתע מצליח בעזרת גופן הגמיש להתקופף למתחת חימום היתר!
    הוא תוקף את טורקול בפצצת רפש היישר לרגליים ומפיל אותו, אתה מבין שהפוקימונים ביער הזה לא פראיירים.. הם חזקים מאוד.
    מה תעשה?

אביב:
    למה? ההית פשוט מחזיר אותו לפוקדור וממשיך באימונים.. למרות שבתכלס גם אני ההיתי לוקח אותו למרכז XD
    אתה רץ לעבר טוטודייל בבהלה, נזכר במה שקרא לו אז ביער..
    אתה מחזיר אותו לפוקדור ורץ לעבר מרכז הפוקימונים הקרוב שבעיר סטון-וויל! הדרך חולית ארוכה וחמה מאוד אך אתה לא מוותר.
    קיובון וטיילו עוקבים אחריך, לפתע סופת החול נפסקת ואתה רואה לפניך שער ענק ומאחוריו עיר קטנה ויפה עם הרבה בתים קטנים, סוחרים, ונוודים..
    אתה פונה למישהוא שמפנה אותך למרכז ולשם אתה הולך, אתה ניגש ומולך עומדת האחות ג'וי
    !
    "שלום רב,נחמד לפגוש אותך, איך אוכל לעזור לך?!" שואלת בחיוך מזמין ומתוק.
    מה תעשה? איך תגיב?

.

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לי:
    אתה קורא לארון שזאת ההזדמנות לסיים את זה, אתה שולח את ארון לבלימה והוא רץ ממש חד ומהיר ולעבר זובאט!
    זובאט מצליח בשארית כוחותיו לזוז ולהתחמק, אך עדיין סובל מכאב ראש בעקבות המכה בקיר מקודם.
    ארון שלא שם לב שזובאט התחמק נכנס היישר בקיר...
    הוא קם ומנער את ראשו מצד לצד כדי להתאושש, אך לפתע אתה מבחין בזובאט שטס עם אס אווירי לעבר ארון!
    האס האווירי מהיר, אין לארון מספיק זמן להתחמק...
    מה תעשה?

[/B][/COLOR]
    אני אומר לארון במהירות"תשתמש בהגנת ברזל ואז תנגש באס האוירי עם מתקפת בלימה"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה

בר:
    לא תמיד, במחיוד לא שזה הקרב הראשון, מה גם שזה לא בדיוק ככה... עם תרצה הסבר יותר מפורט ומדוייק פנה עליי לפרטי שתדע בול איך.
    אתה מתגאה בטרטוייג על הביצועים שלו בקרב ומעודד אותו להמשיך ככה, "טרטוווייגגג..." הוא אומר בביישנות ומחייך קצת..
    לאחר מכן הבעת פניו מתחלפת במבט רציני שמוכן המשיך בקרב, הוא רץ לעבר דאסטוקס התשוש במהירות ואז קופץ עליו בהסתערות ונושך אותו!
    דאסטוקס מתעלף מן הכאבים..
    מה תעשה?

אגיד לטרטויג: "מעולה קדימה נמשיך, כל הכבוד לך על הקרב אני לא רוצה את דאסטוקס הוא פוקימון שאני לא אוהב כולכך אז בוא נמשיך, קדימה חזור!"
    והלך להמשך הדרך להתאמן ולתפוס פוקימונים שיזרו לי להתאמן עם טרטויג או שיעזרו לי במסע שלי.

14. משתמש מנוסה
    שם: ben
    שם בפורום:ben12
    שם השחקן:בנג'מין דוק השלישי(שם מלא),בן דוק(שם שיקרא במשחק)
    תיאור/ספרייט:בן הוא נער בן 15,גופו רזה ועור בהיר.
    עיניו כחולות ושיערו בצבע חום בהיר.
    בן לובש תמיד את הסריג האפור האהוב עליו ונוהג ללבוש כפפות בצבע כחול על ידיו.
    רקע אישי:
    בן או בשמו הרישמי בנג'מין נולד למשפחה עשירה אשר גרה בעיר גדולה ומבודדת מן השאר.
    מאז ילדותו קיבל את כל מה שרצה והיה נראה כאילו דבר לא חסר לו.
    במשך שנות ילדותו שם לב בן לתושבים האחרים אלו העניים או הממוצעים והבין שהעולם בו הוא חיי זה עולם של אשליה ויש עוד מלא אנשים בחוץ שחווים קשיים מדי יום.
    בן התחיל לגלות איכפתיות כלפיי האחרים ובכל יום נהג להוציא אוכל מן המטבח הגדול בעל מראה יקר ומרהיב אל האנשים העניים שרעבו לאוכל.
    כאשר היה בן 12 ולאחר 3 שנים בהם עזר לאחרים גילו הוריו של בן את הדבר ואסרו עליו להמשיך בטענה כי אותם אנשים שחיים בצד האחר של העיר הם אנשים גועליים ועלובים ללא ערך.
    זעמו של בן התפרץ ולמשך כמה ימים עבר לגור בצד העני של העיר עם חבריו האמיתיים עד שמשרתיו של אביו מצאו אותו והחזירו אותו לאחוזה.
    בן החל לתעב את הוריו ולא רצה להמשיך וליהיות לצידם.
    בגיל 14 בעודו מטייל בחצר האחוזה,מוצא בן סקוירטל פצוע ומורעב אשר כלל הנראה הגיע מן הצד העני.
    בן לקח את סקוירטל וטיפל בו,הביא לו לאכול וקילח אותו כך שיראה נקי ומכובד מספיק עבור הוריו.
    בצעד נרגש הולך בן להוריו ומציג בפניהם את חברו החדש אך הם לא אוהבים זאת ומספרים את דעתם על הפוקימונים.
    מאותו הרגע לבן נמאס,השנאה של הוריו כלפיי אחרים וההתנשאות הבלתי פוסקת גורמת לו לקחת את סקוירטל ולהסתלק.
    כאשר נמצא בסגנן חיים אחר בצד העני לאחר שברח מחליט בן בגיל 15 לקום ולעזוב את העיר ולהתחיל דרך חדשה עם הסקוירטל שלו.
    פוקימונים:
    אצל הפרופ':
    חפצים:
    פוקדורים (X3),תיק למסע , פוקדע , חכה ישנה , מחסנית TM's , מפת האזור , תרופות (X3)
    כסף: 600$
    הערות/בקשות מיוחדות:אני יודע שזה לא קשור להתחלה שהצגת אבל אני ממש מקווה שתוכל לקבל את מה שכתבתי ולהתאים את סיפור ההתחלה לרקע שלי,תודה.

15. משתמש מנוסה
    שם: בבית
    שם בפורום: Dark killer
    שם השחקן: ג'ק
    תיאור/ספרייט:
    רקע אישי:ג'ק הוא ילד חברותי, שאוהב מאוד כובעים.
    בילדותו של ג'ק אביו והוריו התעללו בו.
    ג'ק חלם להיות מאמן פוקימונים והוריו רצו שיעבוד
    בגינון. יום אחד ג'ק התעצבן והחליט לברוח מהבית ועבר לגור בתוך מרתף של חבר.
    פוקימונים: סנדקוויל
    אצל הפרופ':
    חפצים:
    פוקדורים (X3),תיק למסע , פוקדע , חכה ישנה , מחסנית TM's , מפת האזור , תרופות (X3)
    כסף: 600$
    הערות/בקשות מיוחדות: להירשם, פוקימונים טובים.
    מחפש מעצב.
    לפנות אלי בפרטי D:

תודה למאי.

שלי.

פוקימון - המאמן החוזר!

עמוד 58 מתוך 88 ראשוןראשון ... 848565758596068 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •