Pokemon GO
עמוד 59 מתוך 88 ראשוןראשון ... 949575859606169 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 871 עד 885 מתוך 1308
  1. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    למה? ההית פשוט מחזיר אותו לפוקדור וממשיך באימונים.. למרות שבתכלס גם אני ההיתי לוקח אותו למרכז XD
    - - - - - - - - - - - - - -
    אתה רץ לעבר טוטודייל בבהלה, נזכר במה שקרא לו אז ביער..
    אתה מחזיר אותו לפוקדור ורץ לעבר מרכז הפוקימונים הקרוב שבעיר סטון-וויל! הדרך חולית ארוכה וחמה מאוד אך אתה לא מוותר.
    קיובון וטיילו עוקבים אחריך, לפתע סופת החול נפסקת ואתה רואה לפניך שער ענק ומאחוריו עיר קטנה ויפה עם הרבה בתים קטנים, סוחרים, ונוודים..
    אתה פונה למישהוא שמפנה אותך למרכז ולשם אתה הולך, אתה ניגש ומולך עומדת האחות ג'וי
    !
    "שלום רב,נחמד לפגוש אותך, איך אוכל לעזור לך?!" שואלת בחיוך מזמין ומתוק.
    מה תעשה? איך תגיב?
    "שלום לך!את יכולה לעזור לי?הטוטודייל שלי נפגע במהלך אימונים!"אומר לה בלחץ!

קרדיט ענק לרועי!

2. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    ציטוט פורסם במקור על ידי nivX10 צפה בהודעה
    [U]
    ג'ון:
    לא הבנתי.. הרעש מזה שפצצת את הבועות? איך זה יפריע לו?!
    - - - - - - - - - - - - -
    מאדקיפ מתחמק הצידה ומשתמש בבועות, לאחר מכן מנפץ אותם עם סטירה כפולה ורעש קטן ומעצבן נשמע מהן..
    אחת מהבועות שהתפוצצו התיזה קצת מים לתוך עיניו של גרברל, העין צורבת לו והוא עוצם אותה, הוא לא רואה כל-כך טוס ומתקדם יותר בזהירות!
    אך זה לא מה שעוצר אותו מלהמשיך באגרוף ממוקד (עוד לא פגע בך, רק מתקדם עליך כשהוא טוען אותו..)
    מה תעשה?

"מאדקיפ קפוץ הצידה ברגע האחרון, ואז תשתמש מיד בסטירה כפולה על החול כדי להעיף הרבה חול לעיניים של גרבלר (ו/או לקבור אותו)" אני אומר.
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

3. משתמש מנוסה
    [U]

סם:
    אתה חושב שהגיע הזמן לאימון ומוציא את סקורפי וטורקול.. ספייק מסתכל עליך ואומר במרמור "היי זה פרר... ההית משאיר לי אחד! בפעם הבאה שנפגוש משהוא זה יהיה הקרב שלי!".
    אתה שולח את סקורפי לעוקץ רעל שבאמת עושה את העבודה, הוא פוגע באקסקיוטור ומשפיע עליו מאוד!
    הוא לא עוצר הם קופצים ומקיפים את סקורפי ואז משתמשים בלבול.
    סקורפי מבולבל ומסחורר ומתחיל לזוז מצד לצד ולמלמל שטיות..
    בנתיים טורקול סיים לטעון את חימום היתר ובמפתיע בלספראוט עומד במקום שקוע בטורקול עם מבט לא מובן..
    טורקול משגר את הקרן בעוצמתיות, "בלספראוווטטט!!!" קורא בלספראוט בקול ולפתע מצליח בעזרת גופן הגמיש להתקופף למתחת חימום היתר!
    הוא תוקף את טורקול בפצצת רפש היישר לרגליים ומפיל אותו, אתה מבין שהפוקימונים ביער הזה לא פראיירים.. הם חזקים מאוד.
    מה תעשה?

"טורקול תרוץ אל סקורופי ותגן על שניכם עם הגנה!" אומר לו "מיד אחרי זה תתקיף בלהביור את בלאספורט, סקורופי תנסה להשתמש בזנב רעל על אקסגיוט" אומר לו

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    בר:
    אין צורך שתציין או יותר נכון תרמוז לי עם בלך לתפוס אותו או לא.. לא בלך אתה יכול להתקדם!
    - - - - - - - - - - -
    אתה משבח את טרטוייג ואתם מחליטים להמשיך בדרכם ולחפש אימון, לאחר כ-10 דקות של הליכה.. כאשר יש שקט בסביביה שריקות ציפורים ורחש העלים הם הקולות העולים באיזור..
    לפתע אתה שומע רחש מוזר מימנך, אתה מסתכל ולא רואה אף אחד, חושב שדמיינת ולפתע זה מגיע משמאל!
    ולפתע קופץ עליך מעץ ילד קטן עם שיער ירקרק, לבוש כמו נינג'ה
    !
    אתה מסתכל עליו במבט תמוע.. הוא קורץ ואומר "שלום אני טוני, מאמן הפוקימונים המתגנב.. ואני מאתגר אותך לקרב." הוא אומר בבטחון ומציבע עליך כאשר פוקדור בידו השנייה..
    מה תעשה?

לי:
    ארון לא יספיק להתחמק.. אז הגנת ברזל כן?! תחשוב יותר הגיוני... לא נורא אני יתקן קצת כי אתה באמת משתדל, תמשיך כך!
    ארון מנסה להשתמש בהגנת ברזל, אך מבחין שזה לא מספיק הוא מספיק את זה באמצע ורץ עם בלימה לזובאט.
    שניהם מתנגשים זה בזה ונוצר הדף עצום.. אבק רץ עף לשני הצצדים וגם ארון וגם זואבט על הרצפה.. ארון מצליח לקום על רגליו במאמצים רבים וזובאט מעולף!
    מה תעשה?

סם:
    טורקול קם על רגליו ורץ להגן על סקורפי לפקודתך, אקזיטיוטור מנסה עוד על חושי ובלספראוט עלי תער.. טורקול משתמש בהגנה ומצמצם את הזנק כמעט לאפס!
    לאחר מכן טרוקול רץ בלהביור וסקורפי יוצא בזנב רעל אקזקיוטור מגחגח בזדוניות בלספראוט קוופץ מאחוריו ואקזקיוטור גם הוא משתמש בהגנה.
    סקורפי עף לאחור וטורקול אינו מצליח לחדור את ההגנה.. בלספראוט תוקף את טורקול ופוגע בוא עם עלי תער ואקזקיוטור רץ לסקורפי עם בלימה!
    מה תעשה?

ג'ון:
    מאדקיפ עומד במקומו מוכן, אתה מסמן לו והוא מזנק הצידה שנייה ליפני האגרוף האדיר של גרבלר.
    מאדקיפ משתמש בסטירה כפולה על החול ומעיף לו אותו לעיניים, גרבלר עכשיו אינו רואה כלל הוא רוקע ברגליו ומשתמש בזריקת אבנים ומשליח אותם לכל עבר.. אך הוא לא קולע.
    מה תעשה?

אביב:
    "אין שום בעיה, מהר תן לי את הפוקדור שלו!" אתה מביא לה אותו בזריזות.. בעוד היא רצה לבפנים הוא אומרת "תתיישב בנתיים ותמתין!"
    אתה מסתכל ורואה עיתון על שולחן שם.. יש שם כתבה על נצחון אדיר של סנטייהמחמישיית העילית על אדם שאיתגר אותה.
    "הוו הוו הוו.. הסנטייה הזאת, פשוט מיוחדת במינה!" נקרא כל חזק ועמוק שמבהיל אותך!
    אתה מסתכל הצידה ורואה אדם לבוש ביגדי מסע, גדול מיימדים... שנדחף לך לעיתון.
    "שלום לך בחור צעיר, מה שלומך ביום כזה?!"
    מה תעשה? איך תגיב?

ben12:
    התקבלת, תשמע... לא ממש יודע איך לקשר את זה לסיפור! אז או שתגיב להתחלה עם אתה כבר רוצה להתחיל.. או שתחכה קצת שאני ימצא איך לשלב את זה!

Dark Killer:
    לא התקבלת מצטער... הרקע ממש פשוט (חסר פירוט), לא מקורי, וקצר.. וזה מעיד לי הרבה על איכות השחקן.
    נסה במשחק אחר מקווה שלא נעלבת.

.

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [U][B]
    לי:
    ארון לא יספיק להתחמק.. אז הגנת ברזל כן?! תחשוב יותר הגיוני... לא נורא אני יתקן קצת כי אתה באמת משתדל, תמשיך כך!
    ארון מנסה להשתמש בהגנת ברזל, אך מבחין שזה לא מספיק הוא מספיק את זה באמצע ורץ עם בלימה לזובאט.
    שניהם מתנגשים זה בזה ונוצר הדף עצום.. אבק רץ עף לשני הצצדים וגם ארון וגם זואבט על הרצפה.. ארון מצליח לקום על רגליו במאמצים רבים וזובאט מעולף!
    מה תעשה?

אני אומר לארון"כול כבוד הית חזק.עכשיו תנוח" אני מחזיר את ארון לפוכדור שלו. ואז זורק פוכדור על זובאט המעולף
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    [U][B]
    ג'ון:
    מאדקיפ עומד במקומו מוכן, אתה מסמן לו והוא מזנק הצידה שנייה ליפני האגרוף האדיר של גרבלר.
    מאדקיפ משתמש בסטירה כפולה על החול ומעיף לו אותו לעיניים, גרבלר עכשיו אינו רואה כלל הוא רוקע ברגליו ומשתמש בזריקת אבנים ומשליח אותם לכל עבר.. אך הוא לא קולע.
    מה תעשה?

"מאדקיפ תפוצץ בועות כמו מקודם משמאלו כדי שהוא ישמע ויחשוב שאתה שם, ואז תפתיע אותו מאחור עם אקדח מים!" אני אומר למאדקיפ.
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

7. משתמש מנוסה
    [U][B]

סם:
    טורקול קם על רגליו ורץ להגן על סקורפי לפקודתך, אקזיטיוטור מנסה עוד על חושי ובלספראוט עלי תער.. טורקול משתמש בהגנה ומצמצם את הזנק כמעט לאפס!
    לאחר מכן טרוקול רץ בלהביור וסקורפי יוצא בזנב רעל אקזקיוטור מגחגח בזדוניות בלספראוט קוופץ מאחוריו ואקזקיוטור גם הוא משתמש בהגנה.
    סקורפי עף לאחור וטורקול אינו מצליח לחדור את ההגנה.. בלספראוט תוקף את טורקול ופוגע בוא עם עלי תער ואקזקיוטור רץ לסקורפי עם בלימה!
    מה תעשה?

"טורקול תשתמש מהר בלהביור שישרוף את כל העלים שמגיעים ושיפגע בבלאספורט!" אקרא בעודי חושב על אסטרטגיה "אוקי,סקורופי תחמק מהר! אחר כך רוץ מהר לטורקול ותעלה על גבו,טורקול תרוץ תוך כדי ותשתמש בלהביור על מי שנמצא לידך,ובינתיים סקורופי תתקיף בעוקצי רעל במי שמנסה לפגוע בטורקול" אומר להם

8. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    "אין שום בעיה, מהר תן לי את הפוקדור שלו!" אתה מביא לה אותו בזריזות.. בעוד היא רצה לבפנים הוא אומרת "תתיישב בנתיים ותמתין!"
    אתה מסתכל ורואה עיתון על שולחן שם.. יש שם כתבה על נצחון אדיר של סנטייהמחמישיית העילית על אדם שאיתגר אותה.
    "הוו הוו הוו.. הסנטייה הזאת, פשוט מיוחדת במינה!" נקרא כל חזק ועמוק שמבהיל אותך!
    אתה מסתכל הצידה ורואה אדם לבוש ביגדי מסע, גדול מיימדים
    ... שנדחף לך לעיתון.
    "שלום לך בחור צעיר, מה שלומך ביום כזה?!"
    מה תעשה? איך תגיב?

"הכל דבש!אנחנו מכירים?"אשאל בתמיהה עם חיוך על פניי.
    "מי אתה בדיוק?"אוסיף ואחזור על עצמי..

קרדיט ענק לרועי!

9. משתמש מנוסה
    בר:
    אין צורך שתציין או יותר נכון תרמוז לי עם בלך לתפוס אותו או לא.. לא בלך אתה יכול להתקדם!
    - - - - - - - - - - -
    אתה משבח את טרטוייג ואתם מחליטים להמשיך בדרכם ולחפש אימון, לאחר כ-10 דקות של הליכה.. כאשר יש שקט בסביביה שריקות ציפורים ורחש העלים הם הקולות העולים באיזור..
    לפתע אתה שומע רחש מוזר מימנך, אתה מסתכל ולא רואה אף אחד, חושב שדמיינת ולפתע זה מגיע משמאל!
    ולפתע קופץ עליך מעץ ילד קטן עם שיער ירקרק, לבוש כמו נינג'ה
    !
    אתה מסתכל עליו במבט תמוע.. הוא קורץ ואומר "שלום אני טוני, מאמן הפוקימונים המתגנב.. ואני מאתגר אותך לקרב." הוא אומר בבטחון ומציבע עליך כאשר פוקדור בידו השנייה..
    מה תעשה?

אגיד לטוני: "שלום לך נעים להכיר אני בר, נערוך את הקרב בזה הרגע, קדימה נתחיל, קרב אחד על אחד".
    "עכשיו צא טרטוויג תתכונן לקרב שלך מול טוני" ואזרוק את הפוכדור של טרטוויג באוויר ואגיד לו להיות מוכן

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    סם:
    טורקול נחבט שוב ושוב מן העלים שאינם משפיעים עליו ממש, הוא מתגבר עליהם באמצעות להביור ששורף אותם קליל ופוגע בחזקה בבלספרואוט..
    המכה מרותחת משפיעה על בלספרואוט היטב וגורם לו ליפול על הרצפה כבוי וחבול ומחוסר הכרה.
    בנתיים אקזקיוטור קופץ ומנסה לנחות על סקורפי עם בלימה, סקורפי לפקודתך מנזק הצידה ומתחמק, הוא עולה על טורקול ותוקף בעוקץ רעל את אקזקיוטור.
    הוא משתמש בהגנה וחוסם את הפגיעה אך אז טרוקול נחלץ לעזרתו ומוסיף להביור!
    אקזקיוטור עייף ומזיע מנסה בכל כוחו להתנגד, ולאחר כ-13 דקות של חסימה ההגנתו נשברת והוא סופג את שתי ההתקפות ומתעלף גם הוא.
    מה תעשה?

לי:
    אתה קורא לעבר ארון בחיוך קריאות כל הכבוד ועידוד.. הוא נראה מאושר רץ עליך מנזק על פרצופך ומתחכח בוא...
    אתה מתקרב לעבר זובאט מוציא פוקדור ומתקוון לזרוק אותו אך לפתע, בוקע מזובאט אור חזק לבן ובוהק!
    האור הזה מסנוור אותך ואת ארון אך אתה מצליח לראות במעורפל איך צורתו של זובאט משתנה, הוא הופף גדול וארוך יותר, בעל רגליים, וכנפיים מפותחות הרבה יותר.
    לפתע ניצב מולך גולבאט!
    הוא מחייך עליך ומודה לך על זה שעזרת לו להתפתח ומבקש להצטרף עליך, תה זורק את הפוקדור שפוגע בגולבט, נפתח ושואב אותו לבפנים.
    הפוקדור נופל על הרצפה ומתנדנד.. 1...2...3 ולפתע משמיע צליל קטן ושקט ונעצר, "תפסת גולבאט, ברכותיי." אומר טוד בחיוך ומוכה לך כפיים.
    מה תעשה? איך תגיב?

ג'ון:
    אתה מחליט לסיים את זה, שולח עוד קרן בועות ומפוצץ אותה משמאל לגרבלר ומתעתע בוא הוא מכוון בכל הדרו וכוחו לשם וזורק סלע אחר סלע.
    אתה מסתכל על מאדקיפ והוא עליך ושניכם מחייכים זה לזה.
    אתה צועק לעבר מאדקיפ, "אקדח מים עכשיוווו!" הוא נותן ניתור קל לאוויר ומתה את ראשו לאחור... אתה מבחין איך לחיוו מתמלאות ואת ראותיו מתנפחות...
    ואז הוא משחרר מטח אדיר של מים שפוגע בעצמה בגרבלר ומעיף אותו על סלע גדול.
    גרבלר מעולף, אינו מסוגל להילחם עוד..
    מאדקיפ מסתכל עליך בחיוך, מחכה לאיזה מילה טובה.
    מה תעשה? איך תגיב?

אביב:
    אתה עונה לו שהכל מעולה ושואל אותו שוב ושוב עם אתם מכירים.. "הווו הוו הווו!" הוא צוחק בקולו העמוק ואומר "לא איננו מכירים.. אבל אשמח להכיר אותך!" שמי מקס.. ומושיט את ידו ללחוץ את שלך.. אתה מושיט לו והוא לוחץ לך אותו בכוח רב!!!
    אתה משתדל לשמור את הצרחה בבטן.. לפתע הוא מוסיף לשאול "מה שמך?! ומה מעשיך בעיר סטון-וויל היפה??.."
    שואל מקס בחיוך, אתה מבחין באדם חביב וחברותי שאוהב את הזולת.. אף על פי מראהו החיצוני..
    מה תעשה? איך תגיב?

בר:
    טרטוייג היה בחוץ, לא החזרת אותו אז.. שים לב גם לפרטים הקטנים;)
    - - - - - - - - - - - -
    אתה שואל את שלומו של טוני ואומר שנעים לך להכיר אותו.
    אתה מבקש שהקרב יערך עכשיו, הוא מוציא פוקדור, מגרד בראשו בבישנות ומצחקחק.. לפתע מחליף את מבטו ברציני וקצת מאיים..
    הוא מצביע עליך ואומר "אף על פי שעכשיו אנחנו חברים לא אומר שהקל עליך, צא ביבראל!!!" הוא אומר בעוז וזורק את הפוקדור לאוויר.
    הפוקדור מסתובב סחור סחור, וממנו יוצאת קרן לבנה שמקבלת צורה של בונה.. ואז האור מתפוגג ואתה מבחין בביראל
    !
    "קדימה אתה תתחיל!" אומר טוני בחיוך מחושב..
    מה תעשה? איך תגיב?

.

11. Retired
    שם: Ashar
    שחר:
    אתה מרמה את ווספיקויין ושואל אותה עם היא צריכה עזרה, אתה פוקד על צ'יקוריטה להרים את הענפים ממנה..
    היא מסתכלת עליך בתמיעה.. ואז את פוקד על צ'יקוריה להנחיט אותם עליה שוב בחזרה!
    היא מסתכלת עליך עצבנית מתמיד, ממש רותחת.. היא מנפצת את הענפים לרסיסים קטנים קמעט נסורת בעזרת רוח כסופה..
    ושולחת קרן בזק (signal beam בסרבי!) הישר אל צ'יקוריטה, זה פוגע בא ישירות ומעיף אותו ומוחץ אותה על עץ...
    לאחר מכן הוא נופלת לקרקע, צ'יקוריטה חבולה ושרוטה כולה אך עומדת נחושה, אני מוכנה לוותר לווספיקויין..
    ווספיקווין יוצאת במתקפת כנף!
    מה תעשה?

" את בסדר צ'יקוריטה? " אני אומר וחושב ' אויל הייתי רשע מדי עם ווספיקווין כדי שאני יגמור את זה לפני שיקרה פה משהו שממש אני לא רוצה שיקרה ' אני מסתכל על שניהם במבט עצוב ופוסק על צ'יקוריטה להלחם " תחזרי לפוקדור צ'יקוריטה " אני מחזיר אותה ומנסה להתקרב לאט לאט לכיוון ווספיקווין ומנסה להסביר לה את המצב , ואם זה לא עובד אני מחפש בתיק אולי יש לי כמות של דבש לתת לה.
    פרישה

12. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    אתה עונה לו שהכל מעולה ושואל אותו שוב ושוב עם אתם מכירים.. "הווו הוו הווו!" הוא צוחק בקולו העמוק ואומר "לא איננו מכירים.. אבל אשמח להכיר אותך!" שמי מקס.. ומושיט את ידו ללחוץ את שלך.. אתה מושיט לו והוא לוחץ לך אותו בכוח רב!!!
    אתה משתדל לשמור את הצרחה בבטן.. לפתע הוא מוסיף לשאול "מה שמך?! ומה מעשיך בעיר סטון-וויל היפה??.."
    שואל מקס בחיוך, אתה מבחין באדם חביב וחברותי שאוהב את הזולת.. אף על פי מראהו החיצוני..
    מה תעשה? איך תגיב?

"אני רציתי לדעת אם יש בעיר זה מכון?"אומר לו
    "מאוד הייתי רוצהלאתגר את קרב המכון הראשון שלי!"אומר לו בהתרגשות

קרדיט ענק לרועי!

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [U]

לי:
    אתה קורא לעבר ארון בחיוך קריאות כל הכבוד ועידוד.. הוא נראה מאושר רץ עליך מנזק על פרצופך ומתחכח בוא...
    אתה מתקרב לעבר זובאט מוציא פוקדור ומתקוון לזרוק אותו אך לפתע, בוקע מזובאט אור חזק לבן ובוהק!
    האור הזה מסנוור אותך ואת ארון אך אתה מצליח לראות במעורפל איך צורתו של זובאט משתנה, הוא הופף גדול וארוך יותר, בעל רגליים, וכנפיים מפותחות הרבה יותר.
    לפתע ניצב מולך גולבאט!
    הוא מחייך עליך ומודה לך על זה שעזרת לו להתפתח ומבקש להצטרף עליך, תה זורק את הפוקדור שפוגע בגולבט, נפתח ושואב אותו לבפנים.
    הפוקדור נופל על הרצפה ומתנדנד.. 1...2...3 ולפתע משמיע צליל קטן ושקט ונעצר, "תפסת גולבאט, ברכותיי." אומר טוד בחיוך ומוכה לך כפיים.
    מה תעשה? איך תגיב?
    אני אומר"יש את תפסתי גולבאט" אני שמח על התפיסה. אני אומר לטוד"זהו סימנו פה?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה

בר:
    טרטוייג היה בחוץ, לא החזרת אותו אז.. שים לב גם לפרטים הקטנים;)
    - - - - - - - - - - - -
    אתה שואל את שלומו של טוני ואומר שנעים לך להכיר אותו.
    אתה מבקש שהקרב יערך עכשיו, הוא מוציא פוקדור, מגרד בראשו בבישנות ומצחקחק.. לפתע מחליף את מבטו ברציני וקצת מאיים..
    הוא מצביע עליך ואומר "אף על פי שעכשיו אנחנו חברים לא אומר שהקל עליך, צא ביבראל!!!" הוא אומר בעוז וזורק את הפוקדור לאוויר.
    הפוקדור מסתובב סחור סחור, וממנו יוצאת קרן לבנה שמקבלת צורה של בונה.. ואז האור מתפוגג ואתה מבחין בביראל
    !
    "קדימה אתה תתחיל!" אומר טוני בחיוך מחושב..
    מה תעשה? איך תגיב?
    אגיד לטרטויג: "קדימה אל תדאג לגבי הביבארל הזה הגודל לא אומר שהוא יותר חזק אבל אני בטוח שהמהירות שלך תנצח בסוף".
    אחשוב לעצמי: "מממ ביבארל ממש נראה גדול וחזק מטרטוויג אבל נדמה לי שהמהירות של טרטוויג היא האס בקרב הזה אז קדימה אני ינצל את זה".
    "עכשיו טרטוויג רוץ במהירות לעבר ביבארל וכשאתה רץ תתחמק ממתקפות שהיא תוקפת תזוז מצד לצד ואז קפוץ עליה ותשתמש בנשיכה חזקה במיוחד!!!" אגיד לטרטויג בנחישות ובתקווה למה שחשבתי יצליח.

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    שחר:
    ווואייי אחי אתה לא שם לב לדברים האלה... שאני אומר שהיא יוצאת לעבר צ'יקוריטה עם מתקפת כנף זה תרתי משמעה!!! פעם הבאה שם לב..
    - - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה מחליט שהקרב הזה כבר מסוכן מידי לצ'יקוריטה, אתה לוחץ על הכפתור במרכז הפוקדור של במטרה להחזיר אותה.
    יוצאת ממנו קרן אדומה שמתקרבת לצ'יקוריטה אך לפתע היא מזנקת הצידה ומתחמקת ממנה וגם מווספיקויין.
    ווספיקויין נכנס לתוך שיח, לפתע חבולה עם כאב חד באחת הרגליים רצה עליל צ'יקוריטה, "צ'יק צ'יקו צ'יקו צ'קוריטה צ'יקו צ'יק....." היא מדברת עליך.
    אתה רואה את הכעס והעצב בעיניים שלה, היא רוצה המשיך להילחם ואתה לא סומך עליה היא אומר שעם אתם עובדים בצוות זה עד הסוף!
    ואז היא מצליפה לך על הלחי בעדינות כדי לעורר אותך.
    היא מבקשת לילחם בצוות גם שרע וגם שטוב והיא עומדת על כך..
    מה תעשה?

לי:
    "סיימנו?!? למה אני הבאתי אותך לפה לתפוס פוקימון?! יאללה לעבודה!" אומר טוד ומתחיל לצחוק..
    "תשמע לך עד לקצה והפעם אומר לך מה לחפש.. חפש הירגליפים כתוביות או אבנים מיוחדות, ולא לא אבני פיתוח.. את זה כך מתנה!" הוא אומר ומסביר לך מה עליך לחפש..
    טוד חוזר לצד של וחוזר לעבודה ואתה מסייר עם ארון, לפתע אתה מוצא אבן אפלה
    !
    מה תעשה? איך תגיב?

אביב:
    אווייי חחח... כאילו שאתה לא יודע.. וגם לא ענית לו על השם שלך..
    - - - - - - - - - - -
    "כמובן שיש, מנהל המכון ברוק הוא חבר מאוד טוב ו-וותיק שלי!" אומר מקס.
    "תגיד, שמך הוא סוד?!" שואל ומתחיל לצחוק.. אתה עונה לו ששמך הוא אביב ואתה מאמן פוקימונים שרוצה ליהיות פוקימון מאסטר...
    הוא מגרד בזקנו בחיוך ואומר "מאמן פוקימונים מה?.. תרצה לערוך קרב בזירת הראווה שבחוץ? קרב של 2 על 2."
    יש מחשבות רבות שעולות לך בראש, "יש לי זמן?", "זה יכול ליהיות אימון טוב ליפני המכון!" ועוד רבות כאלה ואחרות...
    מה תעשה? איך תגיב?

בר:
    אחי הביבראל הוא זכר..
    - - - - - - - - - - -
    טרטוייג רץ לעבר ביבראל במהירות שיא, ביבראל תוקף באקדחי מים רבים לפקודתו של טוני..
    אך טרטוייג מזנק לצדדים משמאל לימין וממשיך לרוץ, הוא קופץ למעלה ויורד אל ביבראל עם פה פעור לרווחה מוכן לנשיכה.
    ביבראל מבוהל מסתובב ומתקופף וטרטוייג אוחז היישר בזנבו! הוא נושך ולועס בחזקה ולא מרפא!
    ביבראל רץ במעגלים דופק את טרטוייג על הרצפה עם הזנב אך טרטוייג לו משחרר.
    "ביבראל השתמש בחבטת זנב על העץ שממולך ואז קרן בועות!" אומר טוני בחיוך מלא ביטחון.
    ביבראל עושה כדבריו, טרטוייג מקבל מכה בראשו מהעץ ומאבד אחיזה בזנב, ביבראל שולח קרן בועות שמצמידה אותו לעץ ולא נותנת לו לזוז!
    טרטוייג עומד של עם מתקשה לזוז בעוד ביבראל ממשיך עם קרן הבועות מבלי להפסיק...
    מה תעשה? איך תגיב?

.

עמוד 59 מתוך 88 ראשוןראשון ... 949575859606169 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •