Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 88 ראשוןראשון ... 456781656 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 1308
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי Powerslave צפה בהודעה
    אני נותן לו לעשות את זה.
    (אני לא רואה שום דבר שאני יכול להגיב על זה, מצטער. היית צריך להמשיך)
    אני דווקה רואה.. אל תדאג אני יעזור לך הפעם.. אבל תלמד מזה תפעיל את הראש תשתמש בסביבה במתקפות שיש לך בכל מה שהוא יכול לעשות!

.

2. מנהל למופת! (לשעבר)
    גיא:
    מאדקיפ מפתיע את נוזליף ותוקף בפצצת בוץ, נוזליף מתחמק בקושי, מאדקיפ לא מבזבז זמן ומשתמש באקדח מים..
    אך למרבה הצער נוזליף שהוא פוקימון עשב לא נפגע כל-כך... לפתע נוזליף רץ במהירות רבה אל עבר מאדקיפ ומנחית ומתכוון להשתמש באגרוף שאיבה!
    מה תעשה?

לי:
    צ'ימצ'אר מבצע גלגל להבה ומסתובב במעגלים, גלגל הלהבה פוגע בכל הווספיקויין שנמצאות סביבו ובסופו של דבר פוגע באמיתית!
    צ'ימצ'אר שמבחין בזה במהירות יוצא ישירות אל מתקפת שריטה שפוגעת היישר בפניה, ווספיקוין החבוטה לא מוותרת, היא מגנה על עצמה עם מספרי X שמעיפים את צ'ימצ'אר גבוה לאוויר..
    מה תעשה?

דיפ:

ניב:
    סנדקוויל מבצע ניתור הצידה ומתחמק מההתקפה, ואז רץ על עבר ביבראל עם נגיחת ראש..
    ביבראל סופג את נגיחת הראש ישירות ונזרק לאחור, לאחר מכן אש חזקה עולה מגבו של סנדקוויל והוא משתמש בגחלת!
    ביבראל מגן על עצמו עם אקדח מים ונוצר פיצוץ שמעיף את שניהם לאחור..
    מה תעשה?

רן:

כמובן שאוכל עונה לך האיש הנחמד, הוא מוציא מהתיק צמר גפן מים ותרסיס נגד התקפות רעל ומטפל בטרטוייג ביעילות.
    במהלך הטיפול הוא אומר: "שמי קולינס, מה שמך?" אתה משיב לו "שמי רן", לאחר מכן הוא שואל בסקרנות "כמה זמן אתה כבר מטייל עם טרטוייג ברחבי העולם?" ואתה משיב לו "רק התחלתי את המסע" והוא אומר שגם הוא.. לאחר מכן הוא שואל אותך בחשש "ת..תגיד אחריי שטרטוייג ירגיש יותר טוב תיהיה מוכן לערוך איתי קרב?"
    איך תגיב?

מארק:
    אני דווקה רואה.. אל תדאג אני יעזור לך הפעם.. אבל תלמד מזה תפעיל את הראש תשתמש בסביבה במתקפות שיש לך בכל מה שהוא יכול לעשות!
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    טוטודייל עומד במקום, מסתכל לתוך עיניו של טיילו ומשתמש מבט מפחיד, טיילו השתתק, הוא מתקרב על טוטודייל אך הוא אחוז פחד ולא יודע מה לעשות..
    טוטודייל מזנק הצידה ומתחמק מטיילו ואז מטווח אפס שולח אקדח מים שפוגע בוא ישירות ומעיף אותו אחורה!
    טיילו נפצע דיי רציני והוא כבר ממש עייף!
    מה תעשה?

.

3. משתמש מנוסה
    שם: זה מיקום או שם פרטי?
    ציטוט פורסם במקור על ידי nivX10 צפה בהודעה
    גיא:
    מאדקיפ מפתיע את נוזליף ותוקף בפצצת בוץ, נוזליף מתחמק בקושי, מאדקיפ לא מבזבז זמן ומשתמש באקדח מים..
    אך למרבה הצער נוזליף שהוא פוקימון עשב לא נפגע כל-כך... לפתע נוזליף רץ במהירות רבה אל עבר מאדקיפ ומנחית ומתכוון להשתמש באגרוף שאיבה!
    מה תעשה?

לי:
    צ'ימצ'אר מבצע גלגל להבה ומסתובב במעגלים, גלגל הלהבה פוגע בכל הווספיקויין שנמצאות סביבו ובסופו של דבר פוגע באמיתית!
    צ'ימצ'אר שמבחין בזה במהירות יוצא ישירות אל מתקפת שריטה שפוגעת היישר בפניה, ווספיקוין החבוטה לא מוותרת, היא מגנה על עצמה עם מספרי X שמעיפים את צ'ימצ'אר גבוה לאוויר..
    מה תעשה?

דיפ:

ניב:
    ביבראל סופג את נגיחת הראש ישירות ונזרק לאחור, לאחר מכן אש חזקה עולה מגבו של סנדקוויל והוא משתמש בגחלת!
    מה תעשה?

רן:

כמובן שאוכל עונה לך האיש הנחמד, הוא מוציא מהתיק צמר גפן מים ותרסיס נגד התקפות רעל ומטפל בטרטוייג ביעילות.
    במהלך הטיפול הוא אומר: "שמי קולינס, מה שמך?" אתה משיב לו "שמי רן", לאחר מכן הוא שואל בסקרנות "כמה זמן אתה כבר מטייל עם טרטוייג ברחבי העולם?" ואתה משיב לו "רק התחלתי את המסע" והוא אומר שגם הוא.. לאחר מכן הוא שואל אותך בחשש "ת..תגיד אחריי שטרטוייג ירגיש יותר טוב תיהיה מוכן לערוך איתי קרב?"
    איך תגיב?

מארק:
    טוטודייל עומד במקום, מסתכל לתוך עיניו של טיילו ומשתמש מבט מפחיד, טיילו השתתק הוא מתקרב על טוטודייל אך הוא אחוז פחד ולא יודע מה לעשות..
    טוטודייל מזנק הצידה ומתחמק מטיילו ואז מטווח אפס שולח אקדח מים שפוגע בוא ישירות ומעיף אותו אחורה!
    מה תעשה?
    מאדקיפ תתחמק מאר ותשתמש בנהמה ואז בסטירה כפולה!

4. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    מארק:
    טוטודייל עומד במקום, מסתכל לתוך עיניו של טיילו ומשתמש מבט מפחיד, טיילו השתתק, הוא מתקרב על טוטודייל אך הוא אחוז פחד ולא יודע מה לעשות..
    מה תעשה?
    "טוטודייל, הוא חלש!" אני אומר, "סיים את זה באקדח מים!"

5. משתמש מנוסה
    רן:[/b][/u]
    איך תגיב?

"כן אשמח מאוד להלחם בך וכשנגמור את הקרב אולי תצטרף אליי למסע וניהיה שותפים"
    "אז קדימה בלי דיבורים מיותרים נתחיל בקרב צא טרטויג" אני אומר ומכחה שהוא יוציא את הפוקימון שלו

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [U][B]
    לי:
    מה תעשה?

[U]
    אני אומר לצ'ימצ'אר"תשתמש מהר בגלגל להבה וגחלת על ווספיקין"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. I Love Anime
    שם: ירושלים,שכונה,ביניין,בית,חדר ואם אני יצא אני לא יעדכן פה
    גיא:
    מה תעשה?

לי:
    מה תעשה?

דיפ:

ניב:
    מה תעשה?

רן:

איך תגיב?

מארק:
    מה תעשה?
    "סנדוקייל אתה בסדר קום ותיזכור איפה ביבראל ואז מסך עשן ושוב גחלת"

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    גיא:
    מדקיפ מוכן להתקפה של נוזליפ, מתחמק ומשתמש בסטירה כפולה..
    נוזליפ נחבט קצת אך משתמש בסינתזה ומרפא את עצמו במהירות, נוזליפ משתמש עליי תער שפוגעים במאדיפ ישירות!
    נוזליפ מנצל את המצב ומתקדם במהירות לעבר מאדקיפ שוב עם אגרוף שאיבה..
    מה תעשה?

רן:
    טרטוייג נרפא ומרגיש מצוין, הוא נעמד לצדך ואומר שהוא מוכן לקרב..
    לפתע קולינס מחייך, משחק טיפה במשקפיו וזורק את הפוקדור שלו!
    הפוקדור נפתח ויוצא מימנו אור אדום שלובש צורה שמזכירה דינוזאור, לפתע האור האודם פוסק..
    וניצב מולכם צ'רמיליון:
    צ'רמיליון שועט אל עבר טרטוייג עם מתקפת ציפורן דרקון!
    מה תעשה?

לי:
    צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על ווספיקוין גבוהה מעליה, הגחלת יורדת עליה כמו גשם והיא אינה מצליחה להתחמק ונופלת לקרקע, צ'ימצ'אר מנצל את ההזדמנות ויורד לעברה במהירות עם גלגל להבה!
    ווספיקוין עדיין על הקרקע ומתקשה לצאת מהטווח של צ'ימצ'אר אך היא לא מספיקה וצ'ימצ'אר פוגע בא ישירות..
    וספיקויין שחלשה לאש נפגעת קשה ומתעלפת בסופו של דבר!
    מה תעשה?

ניב:
    סנדקוויל מנצל את ההזדמנות ומשתמש במסך עשן, ביבראל שאינו רואה דבר לא מצליח לזהות איפה סנדקוויל נמצא..
    אך סנדקוויל מסתדר מעולה במסך העשן ותוקף עם גחלת חזקה שפוגעת במדויק בביראל חסר העונים, לאחר כמה שניות סמך השען ניהיה יותר ויותר דליל וניתן כבר ליראות, ביבראל רואה את סנדקוויל מתקדם עליו עם "ניב קרח"!
    מה תעשה?

מארק:
    טוטודייל שולח אקדח מים אחד טוב שמסיים את הקרב הזה, טיילו התשוש לא יכול היה להתנגד ונפגע ישירות...
    טיילו שוכב על הדשא ולא מסוגל יותר להילחם!
    מה תעשה?

.

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [U]
    לי:
    צ'ימצ'אר משתמש בגחלת על ווספיקוין גבוהה מעליה, הגחלת יורדת עליה כמו גשם והיא אינה מצליחה להתחמק ונופלת לקרקע, צ'ימצ'אר מנצל את ההזדמנות ויורד לעברה במהירות עם גלגל להבה!
    ווספיקוין עדיין על הקרקע ומתקשה לצאת מהטווח של צ'ימצ'אר אך היא לא מספיקה וצ'ימצ'אר פוגע בא ישירות..
    מה תעשה?

אני אומר לצ'ימצ'אר"אתה חזק הבסת 2 פוקימונים ברצף אז בוא נחפש פוקימון אחר לתפיסה"אני ממשיך ללכת עם צ'ימצ'אר לחפש פוקימונים
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    שם: Highway To Hell~
    מארק:
    טוטודייל שולח אקדח מים אחד טוב שמסיים את הקרב הזה, טיילו התשוש לא יכול היה להתנגד ונפגע ישירות...
    מה תעשה?
    "טוטודייל, הוא היה ממש חזק! אולי נצרף אותו לצוות שלנו?"
    "פוקדור צא!" אני קורא ומשליך את הפוקדור על הטיילו.

11. משתמש מנוסה
    גיא:
    מדקיפ מוכן להתקפה של נוזליפ, מתחמק ומשתמש בסטירה כפולה..
    נוזליפ נחבט קצת אך משתמש בסינתזה ומרפא את עצמו במהירות, נוזליפ משתמש עליי תער שפוגעים במאדיפ ישירות!
    נוזליפ מנצל את המצב ומתקדם במהירות לעבר מאדקיפ שוב עם אגרוף שאיבה..
    מה תעשה?

רן:
    הפוקדור נפתח ויוצא מימנו אור אדום שלובש צורה שמזכירה דינוזאור, לפתע האור האודם פוסק..
    וניצב מולכם צ'רמיליון:
    מה תעשה?

לי:
    מה תעשה?

מארק:
    מה תעשה?
    מאדקיפ תנסה לבלופ את אגרוף השאיבה עם אקדח מים ואז תסתער על נזליף בעוד סטירה כפולה

12. משתמש מנוסה
    [COLOR=Blue]רן:
    וניצב מולכם צ'רמיליון:
    מה תעשה?
    "תשתמש מהר במתקפה מהירה כדי להתחמק מהמתקפה וישר עלי תער בכל הכוח"

13. משתמש מנוסה
    שם: מיכאל
    רן:
    אתה וטרטוייג מחפשים ולפתע טרטוייג נופל, הוא נפצע והורעל מזנב הרעל של וורמפל בעקבות החולשה שלו לרעל!
    מה תעשה?

לי:
    אתם ממשיכים בדרכם מסתכלים סביב ומחפשים עוד פוקימון להלחם בוא.. לפתע צ'ימצ'אר רואה כוורת ונגש עליה, צ'ימצ'אר המאושר ממציאת הדבש
    לא ידע שהוא שייך למישהוא.. ברגע שנגע בוא התנפלה על צ'ימצ'אר וויפיקויין המתנית במיוחד:
    ווספיקויין תוקפת בכדור צל חזק במיוחד!
    מה תעשה?

ניב:
    פאראס עודכן אצלך בפוקימונים, המתקפות מסודרות והכל שתגיע לעיר ותרפא אותו תוכל להשתמש בוא..
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה מתקדם לעבר העיר ושומע רחש בשיחים.. מתעלם ולפתע אתה שומע אותו שוב ורואה מקצוות קוצים בצבע ירקרק..
    אתה מתקדם לעבר השיחים ולפתע מזנק עליכם ילד לבוש בתחפושות נינג'ה ובעל שיער ירקרק וסרט על מצחו:

הוא אומר לך"וואוו ראיתי אותך תופס את הפרס הזה, אתה נלחם ממש טוב..רוצה להלחם נגדי?" הוא שואל בהתלהבות.
    איך תגיב?

דיפ:
    טורצ'יק משתמש בגחלת הכי חזקה שהוא יכול לתת, פרסיאן נפגע ומתקפת ציפורן הצל שלו נחלשת, אך הוא לא עוצר את עצמו ותוקף את טורצ'יק בכל זאת..
    טורצ'יק נפגע קצת, ופרסיאן עדיין עומד על רגליו ולא מוותר אך נראה קצת עייף..
    מה תעשה?

מארק:
    טוטודייל משתמש בקרן בועות, קרן הבועות גורמות לטיילו לאבד שיווי משקל ולהחמיץ את טוטודייל, אבל טיילו לא מוותר ויוצא להתקפת אס אווירי!
    מה תעשה?

גיא:
    "הממ.. ;צריך לעייף אותו... אני יודע!" אני חושב לעצמי.
    "טורצ'יק השתמש בצוות כפול ותן לו לתקוף! כך הוא יתעייף ונוכל לתפוס אותו!" אני אומר לטורצ'יק.

Never judge a person on their mistakes, judge a person on how they fix them

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    גיא:
    מאדקיפ עומד איתן מול נוזליפ שמסתער עליו עם עוד אגרוף שאיבה, מדקיפ שולח אקדח מים אל עבר נוזליפ שמכביד עליו ומעט אותו וכך מצליח להתחמק.. המאמן של נוזליפ צועק עליו ונוזף בוא ללא הרף!
    והוא מתעצבן על מאדקיפ ויוצא במהירות רבה עם מתקפת שבירת לבנים, מאדקיפ לא נשאר חייב ותוקף אותו בסטירה כפולה.
    נוצר הדף חזק שמעיף את שני הפוקימונים לאחור!
    מה תעשה?

לי:
    אתם ממשיכים ללכת עובר מולכם נזגוס:ונעלם בשיחים, "זה נראה היה כאילו הוא ברח ממשהוא" אתה חושב לעצמך...
    בעודכם מסתכלים לאן הוא הלך משום מקום מופיע חבל שתופס את צ'ימצ'אר וקושר אותו!
    ואז מין השיחים יוצאת מישהיא: עם טאורוס לידה: וצועקת "תפסתי אותך נזגוס!"
    לאחר מכן היא מסתכלת על צ'ימצ'אר ועליך ואומר "אווייש איזה סתומה אני, נורא מצטערת בעיקר בפניך צ'ימצ'אר!"
    ושואלת אותך? יש דרך שבא אוכל לפצות אותך??
    מה תעשה?

רן:

טרטוייג לא חושש מצ'רמיליון שמסתער עליו.. הוא משתמש במתקפה מהירה ומתחמק מצ'רמיליון בקלות!
    טרטוייג ומשתמש בעלי תער אך צ'רמיליון מגיב בלהביור ששורף את עלי התער בקלות ופוגע בטרטוייג ישירות..
    מה תעשה?

דיפ:
    תדע לך שאני מאוד אוהב את איך שאתה מתנסח, עם תמשיך כך אצ'פר אותך בסוף!
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    טורצ'יק מסתכל עם מבט רציני ומסמן כן עם ראשו, נראה שהוא הולך איתך עד הסוף וסומך על מה שתעשה..
    פרסיאן מנסה להשתמש בנשיכה פעם אחר פעם ולא מצליח לפגוע.. פרסיאן נראה ממש עייף כבר, נשמותיו נהיות כבדות יותר וההתקפות שלו ניהיות איטיות יותר..
    אך הוא מחיט לפגוע בכולם ושלוח גל הלם דיי חזק שפוגע בטורצ'יק.. אך טורצ'יק מתאושש במהירות, הוא מסתכל עליך ונראה מוכן לסיים את פרסיאן התשוש!
    מה תעשה?

מארק:
    אתה זורק את הפוקדור לעבר טיילו, הלחצן במרכז הפוקדור פוגע בוא בעדינות ונפתח.. לפתע קרן אור אדומה שואבת את טיילו אל תוך הפוקדור, הפוקדור נסגר ומחל להתנדנד..
    אתה מביט בוא מתנדנד וכולך במטח רצה בך המחשבה "העם הוא יהיה הפוקימון הראשון שתפסתי?!"
    הפוקדור ממשיך להתנדנד..1...2...3 ואז הוא נעצר, ומשמיע צליל סיום.
    אך רגע טיילו עדיין בפנים, תפסת טיילו!
    איך תגיב?
    טיילו ומתקפותיו יתעדכנו בעוד מספר שניות, לאחר שינוח קצת בפוקדור (שתיים שלושה עדכונים) תוכל להשתמש בוא!

.

15. משתמש מנוסה
    גיא:
    מאדקיפ עומד איתן מול נוזליפ שמסתער עליו עם עוד אגרוף שאיבה, מדקיפ שולח אקדח מים אל עבר נוזליפ שמכביד עליו ומעט אותו וכך מצליח להתחמק.. המאמן של נוזליפ צועק עליו ונוזף בוא ללא הרף!
    והוא מתעצבן על מאדקיפ ויוצא במהירות רבה עם מתקפת שבירת לבנים, מאדקיפ לא נשאר חייב ותוקף אותו בסטירה כפולה.
    נוצר הדף חזק שמעיף את שני הפוקימונים לאחור!
    מה תעשה?

לי:
    אתם ממשיכים ללכת עובר מולכם נזגוס:ונעלם בשיחים, "זה נראה היה כאילו הוא ברח ממשהוא" אתה חושב לעצמך...
    בעודכם מסתכלים לאן הוא הלך משום מקום מופיע חבל שתופס את צ'ימצ'אר וקושר אותו!
    ואז מין השיחים יוצאת מישהיא: עם טאורוס לידה: וצועקת "תפסתי אותך נזגוס!"
    לאחר מכן היא מסתכלת על צ'ימצ'אר ועליך ואומר "אווייש איזה סתומה אני, נורא מצטערת בעיקר בפניך צ'ימצ'אר!"
    ושואלת אותך? יש דרך שבא אוכל לפצות אותך??
    מה תעשה?

רן:

טרטוייג לא חושש מצ'רמיליון שמסתער עליו.. הוא משתמש במתקפה מהירה ומתחמק מצ'רמיליון בקלות!
    טרטוייג ומשתמש בעלי תער אך צ'רמיליון מגיב בלהביור ששורף את עלי התער בקלות ופוגע בטרטוייג ישירות..
    מה תעשה?

דיפ:
    תדע לך שאני מאוד אוהב את איך שאתה מתנסח, עם תמשיך כך אצ'פר אותך בסוף!
    טורצ'יק מסתכל עם מבט רציני ומסמן כן עם ראשו, נראה שהוא הולך איתך עד הסוף וסומך על מה שתעשה..
    פרסיאן מנסה להשתמש בנשיכה פעם אחר פעם ולא מצליח לפגוע.. פרסיאן נראה ממש עייף כבר, נשמותיו נהיות כבדות יותר וההתקפות שלו ניהיות איטיות יותר..
    אך הוא מחיט לפגוע בכולם ושלוח גל הלם דיי חזק שפוגע בטורצ'יק.. אך טורצ'יק מתאושש במהירות, הוא מסתכל עליך ונראה מוכן לסיים את פרסיאן התשוש!
    מה תעשה?

מארק:
    אתה זורק את הפוקדור לעבר טיילו, הלחצן במרכז הפוקדור פוגע בוא בעדינות ונפתח.. לפתע קרן אור אדומה שואבת את טיילו אל תוך הפוקדור, הפוקדור נסגר ומחל להתנדנד..
    אתה מביט בוא מתנדנד וכולך במטח רצה בך המחשבה "העם הוא יהיה הפוקימון הראשון שתפסתי?!"
    הפוקדור ממשיך להתנדנד..1...2...3 ואז הוא נעצר, ומשמיע צליל סיום.
    אך רגע טיילו עדיין בפנים, תפסת טיילו!
    טיילו ומתקפותיו יתעדכנו בעוד מספר שניות, לאחר שינוח קצת בפוקדור (שתיים שלושה עדכונים) תוכל להשתמש בוא!
    מהר מאדקיפ תשתמש בפצצת בוץ ואז בסטירה כפולה!

עמוד 6 מתוך 88 ראשוןראשון ... 456781656 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •