בר:- - - - - - - - - - - - - - - -ספוילר
אתה מסתכל לך על הפוקימונים ומתפאל מיופיו של הטבע, מנסה לתפוס כל פרט ופרט ב"תמונה" הזאת...
אתה שם עין על יאנמה שמעופף לו שם למעלה, אתה מחייך בבטחון וצועק "זה טרטוייג, התכונן לקרב!", טרטוייג נראה תשוש... אבל אתה מעודד אותו ואומר לו שלאחר מכן יקבל מנוחת ישירים.
לאחר מכן אתה מזהיר אותו מיאנמה בגלל יתרון הסוגים שלו, אתה מחליט להציק לו ולפתוח איתו קרב, יאנמה ממשיך לטייל הוא אינו מעלה בדעתו שעוד כמה שניות תתקוף אותו!
ואז לבקשתך, טרטוייג יוצא למתקפת עליי תער, היא פוגעת ישירות בעצמה רבה ביאנמה שלא היה מוכן כלל.
הוא נחבט מעלה אחר עלה, אך מתעשט על עצמו ויוצא מן התווח, הוא מתחמק בישירות ובמהירות רבה ויוצא במתקפת כנף!
מה תעשה?
בנג'מין:
תודה רבה, שמח מאוד שאתה נהנה.. אתה בטוח שאתה רוצה לתפוס את פינסיר?! בינו ובין סקווירטל יש חיכוך גדול מאוד בגלל שהוא צחק על סקווירטל בהתחלה.
אני בכל זאת ממשיך עם תרצה לבטל את זה תגיד לי..
- - - - - - - - - - - - -
אתה קורא לעבר סקווירטל בקולי קולות, מאושר עד הגג מהנצחון הראשון שלכם ביחד אתה ניגש על סקווירטל מרים אותו ומחבק אותו בחזקה.
"סקווו...לווו!.." הוא אומר בכל קצת חנוק ומנסה להגיד שאתה מוחץ אותו, שניכם מתחילים לצחוק..
לאחר מכן אתה וסקווירטל ניגשים לעבר וורמפל ומודים לו על העזרה, הוא מחייך בחיוך ביישני ואומר אין בעד מה בשפתו..
הוא וסקווירטל מתחבקים, הם ניהיו חברים טובים מאוד!
לאחר מכן אתה מוציא פוקדור מהכיס ומביט בפינסיר השוכב לו שם חבול ומעולף.. אתה מניף את ידך וזורק עליו פוקדור..
הפוקדור מסתחרר באוויר ואז נוחת עם הכפתור בדיוק על אחת מקרניו של פינסיר, מהפוקדור יוצאת קרן אדומה חזקה ובוהקת ששואבת אותו פנימה אל תוך הפוקדור.
הפוקדור נסגר, נופל על הרצפה ומתחיל להתנדנד.. מימין... לשמאל... שוב ימין.. ושוב שמאל..
אתה מסתכל במטח ובריכוז על הפוקדור שלפתע הוא נעצר, אך רגע פינסיר עדיין בפנים, תפסת אותו!
מה תעשה? איך תגיב?
אביב:
אתה שולח את קיובון לעוד מתקפת עצם על סנדסלאש, סנדסלאש מנסה להגיב עם עוקץ רעל אך לא מצליח וחוטף חבטה מדוייקת היישר בפניו!
הוא נופל על הרצפה מעולף.. "קיובון! קיובון! קיוב קיייווובב!.." קורא קיובון בעליזות ומקפצץ לו.
אתה לא מאבד קור רוח וממשיך עם טיילו, אתה קורא לו להשתמש במתקפת ניקור, הוא מנקר מחזקה ובהשקעה את רגלו של פליטוד שנמצא עליו ופוליטוד חובה כאב רב וקופץ לאוויר "פולייי פולי פוליייי!!!" הוא זועק.
טיילו מנצל את זה ומתחמק ועולה לאוויר, "פוליטוד תתרכז אקדח מים בכל הכוח קדימה!" קורה מקס בכל רם וזועם, פוליטוד שולח אקדח מים שפוגע חזק בטיילו, טיילו לא עומד בזה ומתעלף באוויר, ואז מתרסק לרצפה!
נשארו רק קיובון ופוליטוד...
מקס מחזיר את סנדסלאש ומחייך לפוקדור שלו ואומר "ההית מעולה, עשית כפי יכולתך ואני גאה!"..
מה תעשה?
לי:
אתה מחייך לטוד ומודה לו מאוד, אתה שם את המאובן בתיק ויוצא לדרך, לאט לאט אתה מתחיל ליראות את הדרך המוכרת לך.. זאתי שההית נמצא בא קודם..
והצימחייה הפורייה מאוד, הפוקימונים שרשומים במפה והצל המרובה מן העצים שבשטח.
לפתע אתה מבחין בשתי סאנפלורות:.
הם רוקדות להם במשחה ונהנת מקרחת יער קטנה ושטופת שמש!
מה תעשה?
סם:
אין איזה פוקימונן שאתה מעוניין לתפוס?! להזכירך היו שם סידות, שינקס, סאנפלורה וסידות... (לא יודע אני פשוט וזכר שהזכרת משהוא בעדכון של תחילת המקרא!)
- - - - - - - - - - - - - - -
אתה מחייך לפוקימונים ברגישות ואומר בשם שניכם ששמחתם לעזור, לאחר מכן אתה מסתכל על הפוקימונים שלך, הם מחייכים עליך ומרוצים מאוד מעצמם..
אתה מחזיר אותם לפוקדור ומודה להם על עבודתם הנאמנה והטובה, לאחר מכן אתה וספייק מדברים ביחד "שנמשיך?!" ואז שניכם מתחילים לצחוק, אתה מתקדמים, ליקיליקי מרים את ספייק על גבו!
לאחר 10 דקות את מגיעים למקום ובוא שתי שבילים, אחד המוביל לעיר נייצ'ר ואחד שהוא תחנת למבקרים, "מערת היידן!" כתוב בשלט.. אתם מתסכלים ואתה רואים שיחים מוסדרים בשורות שורות ובסופם מערה.
קרוב למערה אתם רואים מישהוא לבוש ביגדי מטייליםיושב ליד פתח המערה עם דוטריו
לידו ומנופף לכם לשלום!
מה תעשה?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"כל הכבוד על העבודה חברים" אני אומר לסקוירטל ווורמפל.
אני ניגש לפוכדור,מרים אותו ומכניס אותו לתיק.
"אני יודע שהייתם בחיכוך" אני פונה לסקוירטל,
"אבל לכל אחד מגיע הזדמנות שנייה ואני מאמין שביחד תיהיו חזקים וטובים.
"קדימה סקוירטל בוא נלך" אני אומר לו ומסמן לו לבוא,אני מסתכל על וורמפל לאחר מכן ומודה לו על העזרה.
ג'ון:
מה סתומרת למה?! הוא היה ישן.. הוא לא יודע מה מתרחש ושמקסים העיר אותו בבהלה הוא נבהל וחשב שהוא רוצה להזיק לו..
- - - - - - - - - - - - - - - -
אתה קורא לפרסיאן להשתמש בחבטות זעם, לפתע אישוניו של פרסיאן נעשים דקים יותר, הוא חושף ניבים, שולף ציפורניים.
ואז הוא חובט ושורט בחזקה את קקנייה, שוב שוב ושוב, שורט אותו חזק יותר ומיותר ומכאיב לו מאוד!
קקנייה שוכב על הרצפה מנסה להגן על עצמו, מתכנן לרחמים..
בנתיים נאמל נראה מאוד מבוהל בידיו של מקסים, הוא מפוחד מאוד מנסה לבעוט בוא ולברוח, הוא לא הבין מה מתרחש וחושב שמקסים ואתה מתכננים להזיק לו!
מה תעשה?
לי:
אתה מתעלם מהם וממשיך לך בדרך, ואז לפתע אתה מתחיל לאט לאט לשמוע כל מיני קולות וצלילים.. אנשים, מכוניות..
אתה מגביר את קצת המהירות ולפתע את ניצב מול עיר גדולה יפה, ססגונית, פרחונית, צבעונית.. בניינים גבוהים.. בתים מהודרים.. אנשים לבושים יפה.
מרכז פוקימונים גדול במיוחד, גדול מכל אחד אחר שראית!
אתה מבין שהגעת לעיר נייצר!
אתה נרגש מאוד, ניצבים לפניך הרבה מאוד מיבנים מעניינים.. סיור בתחנת כח, קניון, מרכז הפוקימונים.. והמכון שכרגע סגור.
מה תעשה? איך תגיב?
בנג'מין:
אתה קורה קריאת "כל הכבוד" לסקווירטל ו-וורמפל.. לאחר מכן אתה מסתובב, ניגש אל הפוקדור של פינסיר ולוקח אותו..
סקווירטל נראה לא מרוצה מהרעיון, הוא מפנה את הגב ומנפח את לחייו במבט זועף!
אתה מנסה להרגיע אותו ואמר שלכל אחד מגיע הזדמנות שנייה, אך זה לא משכנע אותו..
לאחר מכן אתה מחליט להמשיך בדרך, סקווירטל ניגש אל וורמפל ומחבק אותו, עיניו של וורמפל ושל סקווירטל נעשות עצובות.
"סקוול סקוולו!" קורא סקווירטל לעבר וורמפל ואומר לו להתראות ושהם עוד יפגשו שוב...
אתה ממשיך לך בדרכך, כך עובר לו הזמן שלפתע חולף להביור מול פניך, אתה מבוהל וקפוא, סקווירטל מכבה את זה ברגע האחרון עם אקדח מים!
קולות של קרב מגיעות מבין העצים..
מה תעשה?
סם:
"אני הולך ליראות מה האיש הזה רוצה!" אתה מחליט ואומר לספייק, "היי חכה.. אני יבוא איתך!" אומר ומגביר את המהירות כדי להצמד עליך..
אתה מגיעים עליו, הוא שוכב שם מזיע עם בקבוק מים, לפתע הוא מנגב את שפתיו מין המים וניגש ללחוץ את ידכם.
אתם לוחצים את ידו וממהרים לכחת אותה במהירות, קצת נגעלים מהאדמה והבוץ והזיעה בידו.. "שלום לכם, שמי הוא טוד ואני חוקר תרבויות ופורפסור לשעבר." אומר מחייך..
המעמד שעליו הוא מדבר מרשים אותך מאוד, "איזה איש נחמד, הצליח בחיו יפה מאוד!" אתה חושב לעצמך..
הוא שואל מה אתה עושים כאן בייער וכל אחד מכם מספר לו בקצרה.
לפתע ספייק שואל בקצת חוצפה "מה אתה עושה כאן?!" טוד משיב לו "אני מחפש בתוך המערה הזאת פריטים עתיקים מתקופת שלטון הואו ולוגיה בעולם, ולוח קדום שפותח את השער לעולם בוא כל האגדיים חיים!"
אתם שניכם מרותקים לסיפור שלו.. מקשיבים ומרוכזים בכל פרט..
לאחר מכן הוא שואל בחיוך "תגידו, תרצו אולי לעזור לי?!? אני מבטיח לכם שתהנו, תוכלו למצוא פוקימונים מיוחדים, אבני פיתוח ועוד כל מיני דברים מעניינים, רוצים?!"
מה תעשה? איך תגיב?
"היית קסום טיילו!תחזור!"אומר ברגשנותאביב:
אתה שולח את קיובון לעוד מתקפת עצם על סנדסלאש, סנדסלאש מנסה להגיב עם עוקץ רעל אך לא מצליח וחוטף חבטה מדוייקת היישר בפניו!
הוא נופל על הרצפה מעולף.. "קיובון! קיובון! קיוב קיייווובב!.." קורא קיובון בעליזות ומקפצץ לו.
אתה לא מאבד קור רוח וממשיך עם טיילו, אתה קורא לו להשתמש במתקפת ניקור, הוא מנקר מחזקה ובהשקעה את רגלו של פליטוד שנמצא עליו ופוליטוד חובה כאב רב וקופץ לאוויר "פולייי פולי פוליייי!!!" הוא זועק.
טיילו מנצל את זה ומתחמק ועולה לאוויר, "פוליטוד תתרכז אקדח מים בכל הכוח קדימה!" קורה מקס בכל רם וזועם, פוליטוד שולח אקדח מים שפוגע חזק בטיילו, טיילו לא עומד בזה ומתעלף באוויר, ואז מתרסק לרצפה!
נשארו רק קיובון ופוליטוד...
מקס מחזיר את סנדסלאש ומחייך לפוקדור שלו ואומר "ההית מעולה, עשית כפי יכולתך ואני גאה!"..
מה תעשה?
"נשארנו אחד על אחד!"אומר בנחישות אל מקס
"אל תדעג אני לא יוותר לך!צא קיובון!השתמש במתקפה בא אתה מסתחרר עם העצם כמו מקדחה!צא!"אומר בנחישות ועוז
קרדיט ענק לרועי!
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
שם בפורום: talvnkl
שם השחקן: פוריון
תיאור/ספרייט:http://www.pokemonelite2000.com/spri...tr/dptr102.png
רקע אישי: כשהייתי קטן הורי נטשו אותי במערת דיגלייטים. גדלתי שם ולמדתי לשרוד בשטח כשגדלתי פרופסור וולפסון לקח אותי ועשה עלי מחקר: בחן את יכולת החפירה שלי, בדק מה למדתי עם הדיגלייטים,ועוד, רק בסוף המחקר הוא גילה לי שאני לא דיגלייט. הוא לימד אותי על מאמנים ועל השפה המוזרה שבני אדם מדברים ואז הוא הסביר לי על מסע פוקימונים. התאהבתי ברעיון. עכשיו אני בן 10 ואני יוצא למסע פוקימון.
פוקימונים:http://www.pokemonelite2000.com/wp-c...010/09/155.png סינדקיול
אצל הפרופ':
חפצים:
פוקדורים (X3),תיק למסע , פוקדע , חכה ישנה , מחסנית TM's , מפת האזור , תרופות (X3)
כסף: 600$
הערות/בקשות מיוחדות:
" פיו... כנראה שיש לי וויספיקווין! " אני מכריז ותופס את הפוקדור שלה ומסתכל עליו .
' עשית לי הרבה צרות וויספקיווין , אבל כנראה שככה זה צריך להיות ' אני מסתכל ומחייך
' כדי שאני יילך לעיר הקרובה אני כבר מת לראות את ווסיקפווין בפעולה היא פוקימון ממש מיוחד לטעמי ' אני מסתכל לצדדים ומחפש עיר קרובה
פרישה
אביב:
אתה מודה לטיילו ומחמיא לו שנייה ליפני שאתה מחזיר אותו פנימה לפוקדור!
"מקס כל הכבוד לך, עד עכשיו הקרב הזה נעשה טוב יותר מרגע לרגע" אומר מקס ומתחיל לצחוק..
אתה פותח בעוז, קורא לקיובון לתקוף כמו מקדום בשיטת המקדחה, קיובון קופץ לאוויר ומסתחרר במהירות עם העצם מלפנים..
אל לפתע פוליטוד תופס העצם, הוא עוצר את ההתקפה כאילו לה היה דבר.."לא הפעם, פוליטוד תטיח אותו ברצפה ואז מתקפת ניתור!" קורא מקס בנחישות, פוליטוד מרים את העצם ואיתה את קיובון למעלה ואז מנחיט אותו על הרצפה!
קיובון שוכב על הרצפה שרוט ולפתע, "פווליייי... טווודד!!!" קורא פוליטוד בעצמה ומזנק גבוהה לאוויר.. הוא מתכוון לנחות על קיובון!
מה תעשה?
לי:
אתה מתפאל מהעיר היפייפיה, מעולם לא ההית בעיר גדולה ומפוארת שכזו, אתה מביט סביב בהתרגשות.. לא יודע לאן לפנות..
אך בסוף מחליט ללכת תחילה לסיור בתחנת הכוח, אתה ניגש ומתקרב למקום ולפתע אתה רואה מדירכה עם קבוצת אנשים.
זה נראה לך מצויין ואתה ניגש להיכנס איתם, לפתע עוצרים אותך שני אנשים גבוהים שיריריים ורציניים מאוד!
"היי לאן אתה חושב שאתה הולך בלי כרטיס?! גש לקבלה וקנה לך אחד!" אומר אחד מהם במבט מאוד מאיים על פניו..
מה תעשה? איך תגיב?
בנג'מין:
אתה נבהל מאוד מהדבר ונופל אחורה, סקווירטל הציל אותך ואתה ממש אסיר תודה כלפיו..
"סקוול סקוולו סקוול!" הוא אומר בחיוך, הוא מנסה להגיד לך שאתם חברים וחברים דואגים זה לזה ואז הוא מסמיק.
אתה מחייך עליו, אך מיד לאחר מכן קם מנקה קצת את המכנסיים והולך בצעדים זעירים למקום ממנו הגיעה האש...
שם אתה רואה ילד עומד עקום כמו "שלומפר", לבוש חולצה לבנה מכופתרת, ומכנס שחור וחלק, שיער ארוך ומשקפיים על פניו.
שנלחם בווספיקוייןובקומבי
בעזרת הצ'רמיליון
שלו!
הקרב לקרת סיום, הוא משסף בקלות את קומבי בעזרת 3 חבטות ציפורן לפדה, ואז לפתע קורא הילד "צ'רמיליון מסך עשן!"
ואז לפתע צ'רמיליון פולט ערפיח חזק ושחור מפניו שמכסה את שדה הקרב ומקשה עליך לראות... אתה מלא מטח והתלהבות, רוצה לדעת מה כבר יקרה..
ואז לפתע מתוך מסך העשן את רואה להבה חזקה וגדולה, מתקפת להביור מדהימה שפוגעת בווספיקויין ומבריחה אותו!
זה היה ביצוע פשוט אדיר.
מה תעשה? איך תגיב?
סם:
אתה מסכים מבלי להסס ושואל את ספייק מה דעתו, ספייק מחייך חיוך רחב ואומר "אתה צוחק עליי?! אבני פיתוח, דברים מעניינים, פוקימונים חדשים לראות.. ברור שאני בא!"
טוד מביא לכם שתי חבילות בהם בגדים הדומים לשלו, ציוד חפירה וקסדה עם פנס.
"לבשו את זה בזירזות ובואו אחריי!" אומר טוד מסתובב ופוסע לכוון המערה... אתם עושים כדבריו בזריזות וממהרים להדביק אותו.
אתה נכנס למערה ומסתכל על מקום מדהים מלא גיבשי כריסטל יפים פוקימונים מעניינים, מחילות, בורות ושבילים מסולסלים..
טוד מסביר לכם את תפקידכם "אוקיי כפי שאתה רואים המערה מחולקת לשתי צדדים, אתם תחפרו בצד.. ואני בצד, בסדר מצדכם?!" שואל טוב ומחייך..
מה תעשה? איך תגיב?
בר:
אתה חושב במהירות מה לעשות ותוך שניות מוצא פתרון.
אתה פונה לאסטרטגיה של פעם שעברה, בקרב נגד טוני ומורה לטרטוייג להתקופף בזריזות...
טרטוייג עושה זאת בהצלחה ויאנמה חולף על פניו, יאנמה מתכוון לעלות שוב למעלה ולעשות את אותה פעולה, אך טרטוייג מקדים אותו הוא רץ בכל כוחו ואוחז בזנבו של יאנמה בעזרת נשיכה..
אתה קורא לטרטוייג למשוך אותו בכל הכוח ולהפיל אותו לרצפה.. אך יאמנה מגלה הרבה כוח ומושך איתו את טרטויי לאוויר!
יאנמה חזק ועקשן במיוחד, טרטוייג כבר טשוש מהקרב ומהקרבות הקודמים והוא מאבד אחיזה בזנב בעודו באוויר.
הוא מתחיל ליפול מגובה רב מאוד!
מה תעשה?
שחר:
talvnkl- מצטער אך לא התקבלת,הרקע ממש מוזר, קצר, לא מפורט וזה מעיד שאתה עדיין לא שיחקת במשחק חת"ם בעבר.. מה גם שאין לי מקום אז אני לא מקבל כרגע אף אחד!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)