Pokemon GO
עמוד 65 מתוך 88 ראשוןראשון ... 1555636465666775 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 961 עד 975 מתוך 1308
  1. משתמש מנוסה
    שם: ben
    ציטוט פורסם במקור על ידי nivX10 צפה בהודעה

בנג'מין:
    אחי, יש לך עוד עדכון אחד עד שתוכל להשתמש בפינסיר (צריך 4 עדכונים עד שפוקימון פצוע נרפא..)
    - - - - - - - - - - - - -
    "וואוו איזה כבוד, ללמוד מפורפסור אוק בכבודו ובעצמו!" אתה אומר ומחייך עליו.
    לפתע כאשר הוא מסתכל לך על הכיסים והתיק אתה מתחיל קצת לחשוש... אך אז קולינס מיד מתנצל,
    הוא רוצה מאוד לערוך עמך קרב פוקימונים!
    אתה חושב כמה שניות, סקווירטל נשמע נלהב מאוד... אתה מסכים לזה ושואל אותו באיזה פוקימון הוא ישתמש.
    הוא מסתכל על סביב ואז אומר לפתע "אוקיי מכוון שאין פה אגם קרוב באיזור לא אוכל להתמש בלאנטורן.. לכן אשתמש בצ'רמיליון!"
    מה תעשה? איך תגיב?
    אחלה לא ידעתי שכך זה עובד : ) ושכחתי להחזיר את סקוירטל לפוכדור אבל נחמד שהוא בחוץ חח D :.
    --------------------------
    'צ'ארמיליון?' אני חושב לעצמי,'הוא סוג אש וסקוירטל סוג מים,היתרון הברור הוא שלי' אני חושב לעצמי בחשדנות ותוהה האם יש לו תוכנית.
    "אוקיי סקוירטל אתה מוכן לקרב?" אני פונה לסקוירטל שלידי לאחר כמה רגעי מחשבה.

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

לי:
    אתה מסתכל על לוקאס ומעלה חיוך על פניך, "בשמחה, אלחם נגדך!" אתה אומר לו.. הוא מחייך חזרה ומביא לך כיף.
    "אז קבענו.. בוא נזוז לרשום את השמות שלנו!" הוא מציא את מהכיס, שם את הפקק בפיו ורושם את שמך ואת שמו בקרב 3 נגד 3.
    אתה קצת נרגש, "בוא נחכה פה בנתיים ונראה קרבות עד שיגיע טורנו.. יש בזירת הקרב הרשמי שתי מאמנים חזקים מאוד, כרגע זה אבסולנגד דרפיון!"
    מה תעשה?

[/COLOR]
    אני מוציא את צ'ימצ'אר ואומר לו"בוא תצפה בקרב המדהים הזה.בקרוב היה תורנו להילחם" אני צופה בקרב ביחד עם צ'ימצ'אר
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    אוקיי אתה קורא בעז לעבר קיובון "זה עכשיו או לעולם לא!", המילים הללו מחדירות בוא מוטיבציה אדירה והוא קם ומוכן לפעולה.
    אתה קורא לו להשתמש במתקפת בומרנג היישר על ישבנו של פוליטוד, הוא עוצם עין אחד בשביל ריכוז, מרים את ידו ומחשב בזריזות לפי הרוח..
    הזינוק של פוליטוד נעצר, פוליטוד עכשיו מתחיל לחזור על הקרעקע, הוא מטיל את משקלו כלפי מטה בשביל לנחות על קיובון בעצמה!
    לפתע הבומראנג של קיובון מצליח ופוגע היישר במטרה, פוליטוד כואב מאוד משפשף את ישבנו ואינו מרוכז כלל.. ואז הוא מתהפך באוויר, הוא עומד לנחות על קיובון.. אך קיובון על רגליו הקנות רץ משם מהר ככל שיוכל.
    הוא גולש על הקרקע, ומצליח להתחמק, פוליטוד מתרסק חזק בקרקע...
    קיובון מלא אבק משופשף ושרוט קם על רגליו ומתנשף ומרים את ידו.. הבומראנג חוזר עליו היישר לידו ואז פוליטוד נראה מעולף.
    ניצחת!
    מה תעשה? איך תגיב?
    "כל הבכבוד קיובון היית מצויין!"אומר לו ואסמן לו לעלות על כתפי.
    אגש אל מקס והושיט לו יד ואומר לו:"זה היה הקרב הטוב ביותר מימי!"אומר לו בחיוך קטן.

קרדיט ענק לרועי!

4. משתמש מנוסה
    [COLOR=Red][U][SIZE=5][B]
    סם:
    אחי יש לך עוד אחד.. אל תשכח גם שאתה עם שותף *רמז*.
    אתה נראה ממש נלהב מן הפוקימונים הללו, זה פשוט מרגש אותך ואתה מחליט לחפור מאוחר יותר..
    "אני חייב לתפוס אחד!" אתה חושב לעצמך וחיוך עולה לפניך, אתה שולף את הפוקדע ובודק על גיבל, פאנפי ולאודאד:
    "גיבל, פוקימון כריש היבשתי, יש לו לסתות גדולות ושניים חזקות מאוד באמצעותן הוא תוקף את אויביו ומפרק את המזון שלו, מכונה גם השרפידו היבשתי."
    מתקפות:
    שיסוע
    חפירה
    לעיסה
    זעם דרקון
    נגיחת ראש
    "פאנפני, פוקימון הפילון המתגלגל, כמו דונפן הוא מתכנס לתוך כדור בכדי לנוע מהר יותר ממקום למקום ולהתחמק מסכנות."
    מתקפות:
    נהמה
    פצצת בוץ
    גלגול
    סחרור מהיר
    בלימה
    הפלה
    "לאודרד פוקימון הטיקי (עם אתה לא יודע מזה טיקי פנה עליי לפרטי), פיו הגדול מאפשר לו לצבור אוויר רב לריאותיו המפותחות, ניזון מסיבים תזונתיים הנמצים בסלעים לכן דרוש הפה בכדי לפרק אותם היטב!"
    מתקפות:
    זרוע פטיש
    לעיסה
    בום על קולי
    זריקת אבנים
    פיהוק
    זה מה שאומר הפוקידע, ספייק בנתיים חפר ומצא אבן אור
    !
    מה תעשה?
    "אני אתפוס את גיבל" אקרא ואוציא את טריקו מהפוכדור "אוקיי טריקו תתקיף את גיבל בקליע זרעים וחבטה,תיזהר מהמהירות שלו" אומר לו ואוציא את טורקול "אוקיי טורקול תתקיף את לאודרד בסיחרור מהיר ואחר כך להביור" אומר לו 'את גיבל אני תופס,נראה אם לאודרד מספיק קשוח' אחשוב לעצמי ותוך כדי אתחיל לחפור במהירות

5. משתמש מנוסה

בר:
    "טרטוייג, למדת מתקפה חדש! אני גאה בך מאוד.." אתה אומר וממשיך להרעיף עליו מחמאות.
    טרטוויג מסמיק, ואז הוא רץ לעברך וקופץ לך לידיים, אתה מחבק אותו ולאחר מכן לוקח אותו על ידך והולך לעבר יאנמה!
    אתה לוקח את היד לכיס האחורי ושולף משם פוקדור, אתה מסתכל מאית שנייה אולי על יאנמה וזורק עליו את הפוקדור בעדינות.
    הפוקדור מסתובב 4 סיבובים ואז הכפתור שבמרכזו פוגע בדיוק במצחו האדום של יאנמה, הפוקדור נפתח וממנו יוצאת קרן אדומה זוהרת ששואבת את יאנמה לפוקדור!
    הפוקדור נסגר, נופל על הרצפה ומתחיל להתנדנד..שוב ושוב ושוב.. אתה וטרטוייג ומסתכלים במטח..
    ולפתע נשמע "טווו..", הפוקדור נעצר ויאנמה עדיין בפנים, טרטוייג מחייך עליך.
    תפסת יאנמה!
    מה תעשה? איך תגיב?

"יש!!!, תפסתי ינמה עוד פוקימון מהיר לחבורה אני השתמש בוא הרבה מאוד, עכשיו צא ובוא נכיר קצת" אגיד ואזרוק את הפוכדור של ינמה באוויר ויחכה שיצא.
    שיצא העשה איתו הכרות קצרה, ולאחר מכן הוציא את הפוקדע ואבדוק את המתקפות שלו ואת המידע עליו.
    תוך כדי אזרוק את הפוכדור של טרטוייג ואגיד: "קדימה טרטוייג צא ותכיר את חברך החדש ינמה, מעכשיו טרטוייג שנסתובב, מה דעתך להיות על הקטף שלי ולא בפוכדור שלך, מה אתה אומר?"

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    תשמעו, אני מאוד מצטער על עדכונים המועטים והאיטיים יש לי הרבה מבחנים, אני מתאמן לאליפות הארץ בהישרדות שתיהיה בחנוכה, ויש לי גם חברה שאני מבלה איתה הרבה!
    מקווה שתבינו אותי ולא תפרשו.. אתם קבוצת שחקנים נהדרים, עם אתה לא תפרשו המשחק יגיע באמת רחוק כי אני נהנה מכם מאוד!

סם:
    אתה מחייך חיוך של בטחון ומחליט "אני יתפוס גיבל!", אתה מוציא את גיבל מהפוקדור וקורא לו לתקוף בקליע זרעים!
    "טרי!" הוא אומר בזריזות ושולח מטח חזק ומדוייק של קליע זרעים, גיבל נרתע, הוא נכנס לתוך האדמה ומתחיל לנוע לעבר בזריזות!
    טריקו מנסה לתקוף את האדמה אך זה לא מצליח, רק הסנפיר שלו בולט החוצה.
    בנתיים אתה מוציא גם את טורקול וקורא לו לתקוף את בלהביור את לאודרד, לאודרד מרוכז מאוד בחפירה ולא סם לב להתקפה שמתקרבת עליו..
    הלהביור פוגע בוא בעצמה רבה ישירות בגבו ומפיל אותו על הקרקע, הוא קם מתחיל לצעוק בקולי קולות המרעידים את המערה!
    הוא עצבני מאוד וצועק בעצמה רבה, זו היכולת המיוחדת שלו, צרחה מהדהדת!
    גלי קול גדולים נעים לעבר טורקול ומשגעים את אוזניו.. טורקול יורד על הרצפה, הוא משטח ומכסה את אוזניו.. בנתיים לאודרד מפסיק וקופץ ולפתע ידו זוהרת וכוח רב מורגש ממנה, זה זרוע פטיש.
    אתה מנסה תוך כדי לשלב את הקרב עם העבודה ועוזר לספייק לחפור.. קצת, אתה לא מספיק יותר מידי הפוקימונים שלך חייבית פקודות ובמהירות!
    מה תעשה? איך תגיב?

בר:
    Spoiler ספוילר
    - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה מסתכל על הפוקדור עליז ומאושר "ישש תפסתי יאנמה!" אתה ממש מת להכיר בוא כבר אך אתה מודע לזה שהוא תשוש וחייב מנוחה כרגע.
    אתה מנסה לחפש דרך להכיר אותו קצת, ואז נזכר בפוקדע, אתה שולף אותו בזריזות מהכיר וקו אור רחב עובר על הפוקדור של יאנמה מימין לשמאל.. למטה למעלה..
    ואז הוא נעצר, מחשב לשנייה או שתיים ואומר:
    "יאנמה, פוקימון השפרירית, כנפיו המהירות מסייעות לו בטבע לתקיפה ולבריחה זריזה מאויביו.. דרכם הוא קולט חום. הוא ניזון בעיקר מגרגרי דוב-דיב."
    "מתקפות: נהמה, בום על קולי, מתקפת כנף, צוות כפול."
    מסיים הפוקידע לדבר ואתה נשמע נרגש, כבר מתחיל לחשוב על הקרבות ועל המהלכים שתעשו יחד, אתה ממשיך להתקדם ולפתע אתה מבחין בירידה תלולה!
    "פיווו כמעט נפלתי!" אתה אומר שאתה מנגב את מצחך, אתה מסתכל לאורך ורואה נווה מדבר ענקי יפייפה! ממש פלאי הטבע..
    לפי המפה זוהי דרך 002!
    מה תעשה? איך תגיב?

אביב:
    אתה קורא לעבר קיובון בשמחה "ההית מצויין!" ומסמן לו לעלות על כתפך, קיובון מחייך עלך ומגרד עם העצם את גבו מתוך ביישנות!
    הוא עובר לריצה על ארבע, עושה כמה דילוגים וקופץ עליך... אתה ניגש אל מקס ואומר לו שזה היה קרב מצויין הכי טוב שהיה לך.
    הוא מסתכל עליך בחיוך ומחזק את לחיצת ידו "תדע לך שפעם ההיתי מאמן, השגתי את כל התגים אך אף פעם לא העזתי להשתתף בליגה.. ועכשיו אחריי 10 שנים הקרב שלך גרם לי לחליט שאני יחזור, אני יתאמן ואתה תפגוש אותי בליגה!"
    אתה מרגיש טוב עם עצמך..
    לאחר מכן עולה בך הזיכרון ואתה חושב לעצמך "היי, מעניין מה עם טוטודייל שבמרכז!"
    מה תעשה? איך תגיב?

לי:

בנג'מין:
    "ממ.. צ'רמליון? הוא סוג אש לכן סקווירטל יהיה מצויין נגדו, אלה עם כן יש לו משהוא בשרוול" אתה חושב לעצמך ומסתקרן מאוד..
    אתה מסתכל על סקווירטל בחיוך, מתכופף עליו ואומר לו "נו סקווירטל מוכן לקרב?!" המילים שלך מחדירות בוא מוטיבציה רבה, "סקוולו סקוול!" הוא אומר וידיו קומצות אגרוף.
    הוא נראה נרגש מאוד.
    אתה וסקווירטל, קולינס וצ'רמליון כל אחד בצד.. אתה מבי על הזירה אתה בקרחת יער דשא בלבד ועצים בסידור מעגלה סביב.. ושני שיחים מהצדדים.
    קולינס מתחיל, עולה בוא לפתע חיוך זדוני.. לא ממש מתאר את ההגתנהגות ופחדנית והחששנית שלו!
    "צרמיליון עכשיו ציפורן ברזל בכל המהירות, תקוף ללא חדל ואל תתן לסקווירטל להתגונן!"
    מה תעשה? איך תגיב?

.

7. משתמש מנוסה

בר:
    Spoiler ספוילר
    - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה מסתכל על הפוקדור עליז ומאושר "ישש תפסתי יאנמה!" אתה ממש מת להכיר בוא כבר אך אתה מודע לזה שהוא תשוש וחייב מנוחה כרגע.
    אתה מנסה לחפש דרך להכיר אותו קצת, ואז נזכר בפוקדע, אתה שולף אותו בזריזות מהכיר וקו אור רחב עובר על הפוקדור של יאנמה מימין לשמאל.. למטה למעלה..
    ואז הוא נעצר, מחשב לשנייה או שתיים ואומר:
    "יאנמה, פוקימון השפרירית, כנפיו המהירות מסייעות לו בטבע לתקיפה ולבריחה זריזה מאויביו.. דרכם הוא קולט חום. הוא ניזון בעיקר מגרגרי דוב-דיב."
    "מתקפות: נהמה, בום על קולי, מתקפת כנף, צוות כפול."
    מסיים הפוקידע לדבר ואתה נשמע נרגש, כבר מתחיל לחשוב על הקרבות ועל המהלכים שתעשו יחד, אתה ממשיך להתקדם ולפתע אתה מבחין בירידה תלולה!
    "פיווו כמעט נפלתי!" אתה אומר שאתה מנגב את מצחך, אתה מסתכל לאורך ורואה נווה מדבר ענקי יפייפה! ממש פלאי הטבע..
    לפי המפה זוהי דרך 002!
    מה תעשה? איך תגיב?
    אגיד לעצמי: "אני חייב לעבור את הדרך הזו מהר כדי להגיע למרכז הפוקימונים כי הפוקימונים שלי תשושים מאוד, אני מקווה שלא אפגוש במשך הדרך הזו כמה פוקימונים או מאמנים מאיימים" וארוץ לכיוון סטון ויל.
    - - - - - - - - -
    שובב.... סתם סתם הקצב שלך מעולה לדעתי אתה עושה עידכונים בכמה שאתה יכול לדעתי מעולה המשך כך!.

8. משתמש מנוסה
    שם: ben
    תשמעו, אני מאוד מצטער על עדכונים המועטים והאיטיים יש לי הרבה מבחנים, אני מתאמן לאליפות הארץ בהישרדות שתיהיה בחנוכה, ויש לי גם חברה שאני מבלה איתה הרבה!
    מקווה שתבינו אותי ולא תפרשו.. אתם קבוצת שחקנים נהדרים, עם אתה לא תפרשו המשחק יגיע באמת רחוק כי אני נהנה מכם מאוד!

בנג'מין:
    "ממ.. צ'רמליון? הוא סוג אש לכן סקווירטל יהיה מצויין נגדו, אלה עם כן יש לו משהוא בשרוול" אתה חושב לעצמך ומסתקרן מאוד..
    אתה מסתכל על סקווירטל בחיוך, מתכופף עליו ואומר לו "נו סקווירטל מוכן לקרב?!" המילים שלך מחדירות בוא מוטיבציה רבה, "סקוולו סקוול!" הוא אומר וידיו קומצות אגרוף.
    הוא נראה נרגש מאוד.
    אתה וסקווירטל, קולינס וצ'רמליון כל אחד בצד.. אתה מבי על הזירה אתה בקרחת יער דשא בלבד ועצים בסידור מעגלה סביב.. ושני שיחים מהצדדים.
    קולינס מתחיל, עולה בוא לפתע חיוך זדוני.. לא ממש מתאר את ההגתנהגות ופחדנית והחששנית שלו!
    "צרמיליון עכשיו ציפורן ברזל בכל המהירות, תקוף ללא חדל ואל תתן לסקווירטל להתגונן!"
    מה תעשה? איך תגיב?
    תהנה מהחיים אחי ואל תדאג,בהצלחה בכל מה שרשמת פה : )
    --------------------------
    המתקפה מתחילה ואני רואה את צארמיליון נע לכיוונו של סקוירטל.
    אני מנסה לחשוב מה לעשות בכדי ללמנוע מסקוירטל להפגע ובאותו הזמן שיצא למתקפה.
    "סקוירטל מהר כנס לשריון שלך!" אני צועק לו במהירות ומקווה שאכן יספיק להכנס ולהגן על עצמו.

9. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    אתה קורא לעבר קיובון בשמחה "ההית מצויין!" ומסמן לו לעלות על כתפך, קיובון מחייך עלך ומגרד עם העצם את גבו מתוך ביישנות!
    הוא עובר לריצה על ארבע, עושה כמה דילוגים וקופץ עליך... אתה ניגש אל מקס ואומר לו שזה היה קרב מצויין הכי טוב שהיה לך.
    הוא מסתכל עליך בחיוך ומחזק את לחיצת ידו "תדע לך שפעם ההיתי מאמן, השגתי את כל התגים אך אף פעם לא העזתי להשתתף בליגה.. ועכשיו אחריי 10 שנים הקרב שלך גרם לי לחליט שאני יחזור, אני יתאמן ואתה תפגוש אותי בליגה!"
    אתה מרגיש טוב עם עצמך..
    לאחר מכן עולה בך הזיכרון ואתה חושב לעצמך "היי, מעניין מה עם טוטודייל שבמרכז!"
    מה תעשה? איך תגיב?

סתם שתדע בדרך ככלל מסמנים זככרון ככה..'זיכרון'
    ---------------
    "מה אתה אומר קרה עם טוטודייל שלו"אומר לקיובון כשאני הולך בצעדים איטטיםאל מרכז הפוקימונים.
    "אתה לא מבין איך הייתי גאה לראות אותך נלחם שם מול פוקימון מים!ועוד לנצח!"אומר לו בגאוה.

קרדיט ענק לרועי!

10. משתמש מנוסה
    [SIZE=3]
    סם:
    אתה מחייך חיוך של בטחון ומחליט "אני יתפוס גיבל!", אתה מוציא את גיבל מהפוקדור וקורא לו לתקוף בקליע זרעים!
    "טרי!" הוא אומר בזריזות ושולח מטח חזק ומדוייק של קליע זרעים, גיבל נרתע, הוא נכנס לתוך האדמה ומתחיל לנוע לעבר בזריזות!
    טריקו מנסה לתקוף את האדמה אך זה לא מצליח, רק הסנפיר שלו בולט החוצה.
    בנתיים אתה מוציא גם את טורקול וקורא לו לתקוף את בלהביור את לאודרד, לאודרד מרוכז מאוד בחפירה ולא סם לב להתקפה שמתקרבת עליו..
    הלהביור פוגע בוא בעצמה רבה ישירות בגבו ומפיל אותו על הקרקע, הוא קם מתחיל לצעוק בקולי קולות המרעידים את המערה!
    הוא עצבני מאוד וצועק בעצמה רבה, זו היכולת המיוחדת שלו, צרחה מהדהדת!
    גלי קול גדולים נעים לעבר טורקול ומשגעים את אוזניו.. טורקול יורד על הרצפה, הוא משטח ומכסה את אוזניו.. בנתיים לאודרד מפסיק וקופץ ולפתע ידו זוהרת וכוח רב מורגש ממנה, זה זרוע פטיש.
    אתה מנסה תוך כדי לשלב את הקרב עם העבודה ועוזר לספייק לחפור.. קצת, אתה לא מספיק יותר מידי הפוקימונים שלך חייבית פקודות ובמהירות!
    מה תעשה? איך תגיב?

"טריקו תתחמק מהר בעזרת סיחרור מהיר! תגיע למאחוריו ותתקיף מהר בלהביור! טריקו תשתמש בזריזות ותנסה להתחמק מהפגיעות של גיבל,תחכה לרגע שייצא ותתקיף בקליע זרעים" אומר לו ואמשיך לחפור

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    עוד כמה דקות יהיה עדכון לכולם אני חייב אחד ללי כי שכחתי!!

לי:
    ***זה נשמע כמו רעיון מצויין, אתה מוציא את צ'ימצ'אר מסתכל עליו בחיוך ואומר לו "קדימה צ'ימצ'אר בוא נלך לראות קרב מדהים, אולי נלמד כמה דברים!"
    "צ'ימ צ'ימצ'אר!" הוא קורא בחיוך ומרים את ידו למעלה, אתה רצים לשם במהירות וצופים בקרב:

"דרפיון תקוף נעיצת רעל עכשיו!" אומר מאמן 1, דרפיון מנסה לתקפוף, "אבסול חיזוי!" קורא מאמן 2 לפתע עיניו של אבסול זוהרות בכחול.
    הוא חוז כל תנועה של דרפיון ודרפיון פשוט אינו פוגע בוא, לפתע אבסול מנזק בכיוון השעות מסביב לדרפיון...
    דרפיון מביט בוא שוב שוב, הוא מתרכז ואז מנחית על ראשו נזב ברזל חזק ומטיח אותו רצפה!
    "דרפיון אחיזה צוות מהר!" קורא מאמן 1, "אבסול הגנה!" קורא מאמן שתיים ההגנה מעיפה לאחור קצת את דרפיון..
    "שיסוע לילה קורא מאמן 2 לאבסול!" אבסול פוגע היישר בפניו של דרפיון.
    שוב ושוב ושוב ואז לפתע דרפיון תופס את הקרן של אבסול ונושך אותה בניב אש. לפתע ניב האש מתפוצץ.. אבסול עף לאחור.
    "חזור אבסול, צא פליווארט!" אומר מאמן 2.. פוליוואט תוקף באגרוף מאך! אך לפתע דרפיון נכרך סביבו הוא חונק ומוחץ את פלויוואט!
    אך לפתע פוליווראט תוקף פעימת מים היישר לפניו ומעיף אותו, "דרפיון חזור, צא קאמרפט!" קורא מאמן 1, "אבסול צא1" קורא מאמן 2..
    כאמרפט משתמש בכוח אדמה, לפתע באדמה נעשם רעידות וסדקים רבים זוהר חזק.
    אבסול מזנק בין הלסעים הוא קופץ גבוהה ומשתמש רוח משסעת! הוא מעיף דברים הזראים כמו סכינים גדולים בשיתוף של רוח חזקה שפוגעת ברגליו של כאמרפט והוא נופל, "עכשיו אבסול ריקוד חרבות ואז מספריי!" קורא משתמש2, מספרי האקס מתחזקים הרבה יותר ופוגעים במדוייק בראשו של כפאמרט ומעלפים אותו!
    נשאר לו רק דרפיון, אבסול חוזר פוליוורט נכנס, הוא תוקף בגלישה, אך דרפיון משתמש בחפירה ומתחמק ברגע האחרון.הוא יוצא מהאדמה עם אגרוף שמעיף את פולייווראט באוויר, אך פוליראט מתעורר במהירות מתהפך משתמש באגרוף מאך.. בום בום בום בום בום בום!! אגרוף אחר אגרוף, הוא מעיף את דרפיון אך לפתע הוא משתמש שוב באחיזת צוות תופס את רגלו של פוליווראט וזורק אותו על האדמה!
    ואז הוא נושך אותו בניב רעם שמחשמל את פוליווראט בעצמה ומעלף אותו, מאמן 2 מחזיר אותו ומוציא את אבסול.
    אבסול משתמש במתקפה מהירה, הוא חג סביב דרפיון ומבלבל אותו לפתע הוא קופץ ומנחיט מכה הגונה של שיסוע לילה על ראשו!
    הוא דופק מן סלטה באוויר, ואז לפתע יוצר מן עיגול קטן כתום וזוהר.. העיגול גודל ומתפתח וריכוז הכוח בוא ניהיה ממש גדול! הוא משחחר לפתע קרן על חזקה שמביסה את דרפיון קליל!
    משתמש 2 הוא המנצח!
    ***"איזה קרב אדיר זה היה!" אומר לוקאס בהתרגשות רבה מאוד.. אתה מסכים איתו.
    לפתע אתם שומעים בכרוז "לי ולוקאס, התמודדות בזירה מס'2!" אתם מבינים שזה הסימן שלכם ואתה נגשים לשם..
    אתם עומדים כל אחד בצד מסתכלים זה על זה בחיוך, כל אחד בטוח בעצמו!

מה תעשה? איך תגיב?

.

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    עוד כמה דקות יהיה עדכון לכולם אני חייב אחד ללי כי שכחתי!!

לי:
    ***זה נשמע כמו רעיון מצויין, אתה מוציא את צ'ימצ'אר מסתכל עליו בחיוך ואומר לו "קדימה צ'ימצ'אר בוא נלך לראות קרב מדהים, אולי נלמד כמה דברים!"
    "צ'ימ צ'ימצ'אר!" הוא קורא בחיוך ומרים את ידו למעלה, אתה רצים לשם במהירות וצופים בקרב:

"דרפיון תקוף נעיצת רעל עכשיו!" אומר מאמן 1, דרפיון מנסה לתקפוף, "אבסול חיזוי!" קורא מאמן 2 לפתע עיניו של אבסול זוהרות בכחול.
    הוא חוז כל תנועה של דרפיון ודרפיון פשוט אינו פוגע בוא, לפתע אבסול מנזק בכיוון השעות מסביב לדרפיון...
    דרפיון מביט בוא שוב שוב, הוא מתרכז ואז מנחית על ראשו נזב ברזל חזק ומטיח אותו רצפה!
    "דרפיון אחיזה צוות מהר!" קורא מאמן 1, "אבסול הגנה!" קורא מאמן שתיים ההגנה מעיפה לאחור קצת את דרפיון..
    "שיסוע לילה קורא מאמן 2 לאבסול!" אבסול פוגע היישר בפניו של דרפיון.
    שוב ושוב ושוב ואז לפתע דרפיון תופס את הקרן של אבסול ונושך אותה בניב אש. לפתע ניב האש מתפוצץ.. אבסול עף לאחור.
    "חזור אבסול, צא פליווארט!" אומר מאמן 2.. פוליוואט תוקף באגרוף מאך! אך לפתע דרפיון נכרך סביבו הוא חונק ומוחץ את פלויוואט!
    אך לפתע פוליווראט תוקף פעימת מים היישר לפניו ומעיף אותו, "דרפיון חזור, צא קאמרפט!" קורא מאמן 1, "אבסול צא1" קורא מאמן 2..
    כאמרפט משתמש בכוח אדמה, לפתע באדמה נעשם רעידות וסדקים רבים זוהר חזק.
    אבסול מזנק בין הלסעים הוא קופץ גבוהה ומשתמש רוח משסעת! הוא מעיף דברים הזראים כמו סכינים גדולים בשיתוף של רוח חזקה שפוגעת ברגליו של כאמרפט והוא נופל, "עכשיו אבסול ריקוד חרבות ואז מספריי!" קורא משתמש2, מספרי האקס מתחזקים הרבה יותר ופוגעים במדוייק בראשו של כפאמרט ומעלפים אותו!
    נשאר לו רק דרפיון, אבסול חוזר פוליוורט נכנס, הוא תוקף בגלישה, אך דרפיון משתמש בחפירה ומתחמק ברגע האחרון.הוא יוצא מהאדמה עם אגרוף שמעיף את פולייווראט באוויר, אך פוליראט מתעורר במהירות מתהפך משתמש באגרוף מאך.. בום בום בום בום בום בום!! אגרוף אחר אגרוף, הוא מעיף את דרפיון אך לפתע הוא משתמש שוב באחיזת צוות תופס את רגלו של פוליווראט וזורק אותו על האדמה!
    ואז הוא נושך אותו בניב רעם שמחשמל את פוליווראט בעצמה ומעלף אותו, מאמן 2 מחזיר אותו ומוציא את אבסול.
    אבסול משתמש במתקפה מהירה, הוא חג סביב דרפיון ומבלבל אותו לפתע הוא קופץ ומנחיט מכה הגונה של שיסוע לילה על ראשו!
    הוא דופק מן סלטה באוויר, ואז לפתע יוצר מן עיגול קטן כתום וזוהר.. העיגול גודל ומתפתח וריכוז הכוח בוא ניהיה ממש גדול! הוא משחחר לפתע קרן על חזקה שמביסה את דרפיון קליל!
    משתמש 2 הוא המנצח!
    ***"איזה קרב אדיר זה היה!" אומר לוקאס בהתרגשות רבה מאוד.. אתה מסכים איתו.
    לפתע אתם שומעים בכרוז "לי ולוקאס, התמודדות בזירה מס'2!" אתם מבינים שזה הסימן שלכם ואתה נגשים לשם..
    אתם עומדים כל אחד בצד מסתכלים זה על זה בחיוך, כל אחד בטוח בעצמו!

מה תעשה? איך תגיב?
    קראתי הכל
    אני אומר ללוקאס"בהצלחה שהטוב ביותר ינצח" אני מוציא את גולבט לקרב ואומר לו"זה הקרב ה1 שלך אז תן את עול כולך"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    ג'ון:
    מה סתומרת למה?! הוא היה ישן.. הוא לא יודע מה מתרחש ושמקסים העיר אותו בבהלה הוא נבהל וחשב שהוא רוצה להזיק לו..
    - - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה קורא לפרסיאן להשתמש בחבטות זעם, לפתע אישוניו של פרסיאן נעשים דקים יותר, הוא חושף ניבים, שולף ציפורניים.
    ואז הוא חובט ושורט בחזקה את קקנייה, שוב שוב ושוב, שורט אותו חזק יותר ומיותר ומכאיב לו מאוד!
    קקנייה שוכב על הרצפה מנסה להגן על עצמו, מתכנן לרחמים..
    בנתיים נאמל נראה מאוד מבוהל בידיו של מקסים, הוא מפוחד מאוד מנסה לבעוט בוא ולברוח, הוא לא הבין מה מתרחש וחושב שמקסים ואתה מתכננים להזיק לו!
    מה תעשה?

[/B][/COLOR]

מצטער שלקח לי הרבה זמן להגיב...

"נאמל, אנחנו רוצים להציל אותך!" אני מנסה לצעוק אליו.
    ואז עולה לי רעיון בראש.
    "מקסים תניח את נאמל ותן לבלטויי ו/או קקניה להגיע אליו כדי שיראה מה הם רוצים לעשות לו".
    "פרסיאן תהיה מוכן לתקוף את בלטויי ו/או קקניה בגל הלם ולשתק אותם מיד כשנאמל יבין שהם חורשים רעה!"
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    בר:
    בר, אני יתן לך להגיע ישירות לעיר סטון-וויל, אבל אתה תיהיה צריך לחזור עליה שוב.. מחכה לך שם קרב חשוב ואתה צריך לבלות שם ולפגוש איזה פוקימון או שתיים!
    - - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה מסתכל על הדרך ונראה קצת חושש... הפוקימונים שלך תשושים ואתה חייב להגיע לעיר סטון-וויל ומהר.
    לפתע אתה רואה אדם גבוה, לבוש כתום עם חבל על גבו וחבל לחגרתו, רכוב על ארקניין...
    הוא דוהר עליך במהירות וברגע האחרון עוצר, אתה נופל לאחור על ישבנך, מבוהל ומתפאל מהארקניין הגדול והעצמתי!
    "ההיייי, שלום לך ילד קטן, מה אתה עושה כאן באיזור, צריך עזרה?!" הוא שואל בסקרנות.. ליפני שאתה מספיק לדבר הוא אומר "תרשה לי להציג את עצמי, שמי הארי ואני שומר יערות!"
    מה תעשה? איך תגיב?

לי:
    יפה לך, כל הכבוד על ההשקעה! תמשיך להשקיע בתגובות אתה ניהיה שחקן ממש טוב אני מאוד מרוצה ממך!
    - - - - - - - - - - - - - -
    אתם מסתכלים זה על זה בחיוך, מלאי בטחון ומרוכזים כל אחד שולף פוקדור האיטיות, לפתע אתה זורק הערה "בהצלחה, ושהטוב ביותר מנצח!"...
    הוא קורץ לך ואומר "צודק בהחלט, בהצלחה גם לך!", כל הקהל מסתכל עליכם, יש שם הרבה אנשים.
    אתה לוקח את הפוקדור וזורק אותו ראשון, אתה מוציא את גולבט ומעודד אותו שיתן את הכל, הוא מסובב את ראשו עליך ומחייך "גולבט!" אומר ואז זיו פניו משתנה לרציני...
    לוקאס אינו בוחן את גולבט ומיד מוציא את קומבסקין!
    הוא שולח את קומבסקין עם חיתוך שמיים, לפתע ידו של קומבסקין זוהרת באור בוהק ולבן וקצת כחלחל טיפה וכמה ברקים קטנים..
    הוא רץ במהירות רבה ושם את ידו באדמה, המהירות שלו גוברת מצעד לצעד!
    מה תעשה?

אביב:
    לא עם שלו עם שלך ימבול.. זה שפצוע במרכז עם שכחת..
    - - - - - - - - - - - -
    אתה מזדרז ללכת למרכז, לבדוק מה קורא עם טוטודייל, בדרך הקצרה למרכז את אומר לקיובון שעל כתפך "אתה לא מתאר לעצמך עד כמה אני גאה בך על הניצחון שלך!".
    "קיובון קיובון!" אומר קיובון ומסמיק, ממש שימחת אותו.. אתה נכנס למרכז ולפתע אתה רואה את האחות ג'וי היא מבחינה בך ומחייכת עליך...
    "שלום לך, נו איך הלך הקרב עם מקס?! הוא מאמן וותיק זה בטח היה קשה!" היא אומרת בחיוך, "הינה טוטודייל!" היא אומרת ומגישה לך אותו בידה העדינה.
    מה תעשה? איך תגיב?

בנג'מין:
    הופלה, אהבתי את האסטרטגיה, קבל "לייק!"..ההית יכול לשלב גם איזה מכה בסוף, מכת זנב היה מגניב!
    - - - - - - - - - - - -
    צרמיליון מסתער אל סקווירטל ואתה חושב איך לצאת מבלאגן.. אתה חושב וחושב ובנתיים צ'רמיליון מתקרב.
    לפתע עולה לך הרעיון, אתה קורא לסקווירטל להסתכנס בתוך השריון שלו!
    צ'רמיליון חובט בשיריון ומרים אותו לגובה עיניו, הוא חובט שוב ושוב ושוב.. אך לסקווירטל זה לא מזיז...
    צ'רמיליון מתחיל קצת להתייאש.. הוא מסתכל על קולינס המאמן שלו ומחכה למשהוא לעשות כדי לשנות את המצב!
    קולינס מרגיע את צ'רמיליון, "צ'רמיליון תתקוף החצלפת זנב בכל הכוח על השיריון של סקווירטל!" אומר קולינס בבטחון.
    לפתע צ'רמיליון חובט בעצמה עם זנבו הקשיח והעבה בשריון של קסווירטל, הלחץ שנוצר בעקבות האדמה מתחכת מרעיד את השריון של סקווירטל ופוגע בוא בעצמה!
    סקווירטל מוציא את ראשו עם לשון בחוץ.. ראשו מסוחרר.. צרמיליון מנצל את המצב הוא מרים את ידו שוב והיא זוהרת בלבן עוד ציפורן מתכת, אתה חייב להגיב מהר!
    מה תעשה? איך תגיב?

סם:
    הבנתי כבר שהתכנוות לטורקול.. אל תדאג!
    - - - - - - - - - - -
    אתה מבחין במתרחש ופועל בזריזות בהתאם, אתה קורה לטורקול להשתמש בסחרור מהיר.. הוא קופץ כדי ליהיות באוויר נכנס בזריזות לשריון ומסתובב מהר לעבר לאודרד!
    לאודרד לא מפחד הוא מתקדם יותר מהר מוכן כבר להנחיט את היד, ואז לפתע טורקול משנה כיוון לימין ועוקף את לאודרד..
    הוא יוצא מאחוריו וגיצים ושלהבות קטנות של אש נפלטים אט אט מפיו.. הוא מתכוון כבר לתקוף בלהביור, אך האגרוף של לאודרד היה חזק כל-כך והוא מרעיד את כל המערה!
    הדבר מזיז את טורקול וגורם לו להתיח את הלהביור בתקרה, מעט מאוד פוגע בלאודרד וזה לא מזיז לו.. הלהביור פוגע בלהקת הזובטים שישנה של על התקרה במהופך.
    זה מבהיל אותם מאוד והם מתחילים לתקוף ולהציר לטורקול וללאודרד..
    בנתיים גיבל קופץ מהאדמה עם לעיסה, ברק (לא ממש ברק כאילו ברק של שיניים נוצצות!) נוצץ משיניו החדות, הוא מנסה לנשוך אך טריקו מתחמק עם זריזות!
    שוב ושוב, גיבל עקשן מאוד.. וגם טריקו עקשן לא קטן, גיבל מזנק כמו פירנה ולא מרפא!
    לפתע גיבל מאבד ריכוז ונופל, אתה מנצל את זה ושולח את טריקו למכה חזקה מקרוב של קליע זרעים.
    טריקו מחייך.. לפתע יוצא במטווח לעבר גיבל שפוגע ומפוצץ אותו עוד הפעם ועוד הפעם..
    מכה הגונה שהשפיע עליו היטב, עם כל הכאב פוקח את גיבל את עיניו הכועסות, מבט זועף לפניו מרים אבן גדולה עם פיו ומנחיט אותה על טריקו!
    הוא מנסה לקום אך לא מצליח גיבל עולה על האבן קופץ על התקרע, נוגע בא עם הרגליים ונותן דחיפה למטה, והוא מתכוון לרסק את טריקו עם נגיחת ראש על הסלע!
    מה תעשה? איך תגיב?

ג'ון:

לא נורא.. לפחות אתה מגיב ומשקיע, הכי חשוב לי!
    אתה ומקסים מנסים להרגיע את נאמל ומנסים להסביר לו את המצב, הוא מזהה את אותם קקנייה ובלטוי ומחליט להקשיב לכם.
    אך הוא ניגש בורח לעברך הוא מחליט לעזור, "נאמל נאמל!" הוא קורא בעז ומחייך חיוך בטוח!
    את קורא בנתיים לקקנייה לתקוף את בלטוי וקקנייה בגל הלם, פריסאן יוצר סביבו עיגול, מעגל חשמלי חזקה שצמוד עליו...
    לפתע הוא שואג בעז כמו אריה והעיגול עף לכל עבר, נאמל משתמש בהגנה ולכן לא נפגע..
    קקנייה נראה משותק אך על בלטוי זה לא השפיע כי פוקימון אדמה, הוא תוקף בכדור ג'יירו ממש ממהיר וחובט לאחור את פרסיאן, הוא מתקרב עליו עם עוד אחד אך נאמל נעמד מלפניו ומשתמש בהגנה ומגן עליו!
    מה תעשה?

הודעה לכולם:
    כל אחד מכם קיבל תוספת של פוקדור!!!!

.

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [U]

לי:
    יפה לך, כל הכבוד על ההשקעה! תמשיך להשקיע בתגובות אתה ניהיה שחקן ממש טוב אני מאוד מרוצה ממך!
    - - - - - - - - - - - - - -
    אתם מסתכלים זה על זה בחיוך, מלאי בטחון ומרוכזים כל אחד שולף פוקדור האיטיות, לפתע אתה זורק הערה "בהצלחה, ושהטוב ביותר מנצח!"...
    הוא קורץ לך ואומר "צודק בהחלט, בהצלחה גם לך!", כל הקהל מסתכל עליכם, יש שם הרבה אנשים.
    אתה לוקח את הפוקדור וזורק אותו ראשון, אתה מוציא את גולבט ומעודד אותו שיתן את הכל, הוא מסובב את ראשו עליך ומחייך "גולבט!" אומר ואז זיו פניו משתנה לרציני...
    לוקאס אינו בוחן את גולבט ומיד מוציא את קומבסקין!
    הוא שולח את קומבסקין עם חיתוך שמיים, לפתע ידו של קומבסקין זוהרת באור בוהק ולבן וקצת כחלחל טיפה וכמה ברקים קטנים..
    הוא רץ במהירות רבה ושם את ידו באדמה, המהירות שלו גוברת מצעד לצעד!
    מה תעשה?

[/SIZE]
    [/SIZE]
    תודה
    אני אומר לגולבאט"תעוף גבוה לאויר וכך תתמחק מהחיותך השמיים של קומבסקין.ואז תשתמש בעל קולי ומתכת כנף על קומבסקין"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 65 מתוך 88 ראשוןראשון ... 1555636465666775 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •