Pokemon GO
עמוד 68 מתוך 88 ראשוןראשון ... 1858666768697078 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,006 עד 1,020 מתוך 1308
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ג'ון:
    לא הבנתי מה סתומרת בעמק השער?! אתה מתכוון לרשימת הרשומים?! עם כן אז לא כי הוא אמור לעזוב.. הוא שותף זמני.
    - - - - - - - - - - - -
    אתה מחמיא בהתלהבות למקסים אל הטכניקה האדירה, הוא קורץ לך ורץ אל בלבאזור ומלטף אותו..
    לאחר מכן אתה ניגש על נאמל, מתכופף עליו קצת ומלטף את ראשו, מודה לו על העזרה.
    הוא מסמיק.. מחייך "נאמ נאמלל נאמ!" הוא אומר בחיוך ולפתע מוציא מחור שעל גבו קיטור רב וחזקה!
    הוא ממשיך לבהות בך ולחייך, עיניו נוצצות.. לאחר מכן הוא מתחיל לדבר ללא הפסקה אך אתה אינך מבין אותו..
    אתה שולף את הפוקדע ולוחץ על אפשרות התרגום, המתורגמן קולט את שפתו ומתרגם:
    "עם תרצו אוכל להוביל אתכם לצד השני, אני גר כאן במדבר ומכיר אותו כמו כף היד שלי!"
    מה תעשה? איך תגיב?

אביב:
    אתה מעודד את טוטודייל להמשיך ולא להירתע, "טוטודייל!" הוא קורא בנחישות ומחייך עליך.
    אתה מורה לו להתשמש באקדח מים ולהוסיף לזה קרן בועות, הוא שולח את אקדח המים לעבר ג'יודוד, ג'יודוד משתמש בהתכשחות..
    ואז משתמש בגלגול במקומו וכל הבוץ שעל הרצפה עף לכל עבר ומחליש את כוח אקדח המים, אתה לא מוותר קורא לטוטודייל להוסיף קרן בועות!
    טוטודייל עושה כך ומקשה על ג'יודוד מאוד, ג'יודוד לפקודת ברוק מגביר מהירות הגלגול אך זה לא עוזר והוא נפגע..
    "ג'יודוד קפוץ גבוה באוויר לעבר טוטודייל!" צועק ברוק בעז, "ג'יייוווווו!!!" צועק ג'יודוד ומזנק לגובהה רב ממש כמו כדור תותח..
    טוטודייל נבהל ומבלי לשים לב מפסיק עם ההתקפה שלו, הוא סופג מכה חזקה מהגלגול של ג'יודוד!
    הוא נופל מהסלע ומשתפשף ברצפה ונשרט ג'יודוד מהסלע קופץ שוב וטוען אגרוף ממוקד!
    מה תעשה? איך תגיב?

בנג'מין:
    צודק מצטער..
    - - - - - - - - - -
    אתה פוקד על סקווירטל להישאר במקומו מבלי לזוז, הוא מביט עליך בסקרנות אך אתה מחייך עליו והוא מחליט לסמוך עליך.
    אתה פוקד עליו להתכרז ולכוון רק על הזנב שלו..פניו של סקווירטל הופכות רציניות, ולפתע הוא שולח מטח אך צ'רמיליון מתחמק!
    הוא מקפיד על הזנב במדיוק מאחוריי גבו, סקווירטל לא מוותר וטווח בוא, אף אחד לא מרים ידיים...
    במהירות רבה צ'רמיליון מתחמק היכולת המיוחדת שלו גורמת לו ליהיות מהיר וחזק יותר, לפתע צ'רמיליון, מגיע אל מול סקווירטל ותוך שניות טוען להביור חזק ועצמתי במיוחד!
    סקווירטל מגיב באקדח מים ונוצר הדף מהתקפות שמעיפות אותם לאחור...
    אדים שוב מכסים את הזירה אך נעלמים במהירות, לפתע אתה רואה שסקווירטל עדיין עומד, קצת מכופף ומתנשף..
    וצ'רמיליון על הרצפה מעולף!
    מה תעשה? איך תגיב?

סם:
    "טוב מאוד!" אתה מריע לטריקו וטורקול.. הם מסתכלים עליך מחייכים יושבים זה ליד זה ומסדרים את נשימתם...
    אתה שולף את שתי הפוקדורים האחרונים שלך, "פוקדור צא!" אתה קורא בקול!
    הפוקדורים פוגעים אחד בגיבל ואחד בלאודרד..
    אתה מסתכל מרוכז מתמיד בפוקדורים, ואז אתה מסיט את מבטך לרגע לספייק ואומר לו תודה, "אין בעד מה!" הוא קורא בחיוך.
    לפתע אחד הפוקדורים נפתח וממנו לאודרד יוצא החוצה, הוא תשוש ומתנשף.. עדיין יש בוא כוח והוא לא מוכן לעזוב את ביתו!
    אתה מסתכל בוא במבט חדור עצבני וקצת מבועס, אך לפתע נשמע "טוווו.." אתה, ספייק טרוקל וטריקו, לאודרד..
    כולכם מביטים בפוקדור של גיבל שנעצר!
    גיבל נתפס!
    מה תעשה? איך תגיב?

- - - - - - - - - - -
    הפוקדור שזרקת על לאודרד לא נהרס.. אתה יכול לקחת אותו (זה לא כמו במשחקים..)

לי:
    Spoiler ספוילר
    - - - - - - - - - - - - - -
    ערוך בבקשה את תגובתך והערוך לך עדכון במהירות האפשרית.

בר:
    Spoiler ספוילר
    אתה מסתכל בהתעניינות על הקרב, מסתכרן לראות איך הוא התנהל.. אתה פונה עליהם ושואל עם מישהוא ירצה להילחם בך אחר-כך..
    אך אף אחד מהם לא עונה, שניהם מרוכזים בקרב!
    "פוניטה עכשיו גלגל להבה!" קורא המאמן בכתום, לפתע פוניטה דוהר, מנתר ניתור קטן ומציף עצמו בלהבות שהופכות לעיגול מלא אש שמתגלגל במהירות לפארפדג'.
    "פארפדג', עלה לאוויר מהר, לאחר מכן תקוף בשיסוע!" אומר המאמן בכובע הקש, פארפדג' עומד מוכן וברגע האחרון עף למעלה ומתחמק פוניטה נצער ומביט לצדדים.. מחפש את פארפדג'..
    פארפדג' מבצע לופ באוויר כדי להסתובב ואז צולל למטה ומקל הסלארי שלו מתחיל לזהור!
    הוא חובט סורט בעצמה את גבו של פוניטה המבוהל, פוניטה נופל לרצפה ומיד מרים את ראשו מפתיע בחזרה עם להביור.
    פארפדג' עולה בלהבות נופל לרצפה, הוא מתגלגל קצת בחול וזה נפסק, אך הוא חטף מהיכולת מיוחדת של פוניטה "כביאה!"
    ועכשיו כל כמה זמן יחטוף כביאה חזקה בחלקי גופו, "פארפדג' מתקפת חול!" קורא המאמן בכובע הקש, פארפדג' רץ לעבר פוניטה על הקרקע עם כנפיו פתוחות לצדדים..
    לפתע הוא מעיף חול היישר לפניו של פוניטה ועיניו מתמלאות בחול צורם שמקשה עליו לראות!
    פארפדג' מנצל את ההזדמנות וחובט בפוניטה שוב ושוב עם חבטת זעם (fury swipe בסרבי)..
    הוא מצליף בוא עם מקל הסלארי שוב שוב ודוחק אותו לאחור לאט לאט, הוא מנסה להוציא אותו מהזירה!
    המאמן של פוניטה קורא לו להיות מרוכז, לשמוע את תנועת המקל באוויר ולפתע פוניטה מצליח, הוא תופס את המקל של פרפדג' בפיו וזורק אותו הצידה..
    הוא תוקף בדריסה (bounce בסרבי) ורומס את פארפדג' עם רגליו, פארפדג' בשארית כוחותיו קם ורץ לקחת את המקל..
    בנתיים פוניטה מנקה את החול מעיניו בעזרת זנבו, שניהם מסתכלים זה על זה.. מתנשפים..
    "פארפדג' ריקוד חרבות ואז שיסוע לילה!" קורא המאמן של פארפדג'! לפתע המקל של פארפדג' נעשה זוהר בסגול.. ארוך וקשיח יותר!
    זה מגביר את ההתקפה שלו הוא עף לעבר פוניטה במהירות עם שיסוע הלילה, "פוניטה מתקפה מהירה וגלגל להבה יחד!" צועק המאמן בכתום..
    פוניטה יוצא בגלגל להבה מהיר כמו טיל.. שני הפוקימונים זזים במהירות זה לעבר זה.. תוקפים בוא זמנים ואז ניהיה פיצוץ!
    שני הפוקימונים עפים לאחור ומתגלגלים ונשרטים על הרצפה, שניהם לאחר 10 דקות נעמדים, עייפים וחבולים.. ולפתע מתקפת הכביאה של פוניטה שוב משפיע על פארפדג'!
    הוא לא עומד בזה, נופל ומתעלף, איזה קרב אדיר זה היה!
    מה תעשה? איך תגיב?

חכו יגיע חנוכה אני מאני** עם אנחנו לא עושים מינימום 450-400 תגובות

.

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי nivX10 צפה בהודעה
    [COLOR=Navy][U][B]

סם:
    "טוב מאוד!" אתה מריע לטריקו וטורקול.. הם מסתכלים עליך מחייכים יושבים זה ליד זה ומסדרים את נשימתם...
    אתה שולף את שתי הפוקדורים האחרונים שלך, "פוקדור צא!" אתה קורא בקול!
    הפוקדורים פוגעים אחד בגיבל ואחד בלאודרד..
    אתה מסתכל מרוכז מתמיד בפוקדורים, ואז אתה מסיט את מבטך לרגע לספייק ואומר לו תודה, "אין בעד מה!" הוא קורא בחיוך.
    לפתע אחד הפוקדורים נפתח וממנו לאודרד יוצא החוצה, הוא תשוש ומתנשף.. עדיין יש בוא כוח והוא לא מוכן לעזוב את ביתו!
    אתה מסתכל בוא במבט חדור עצבני וקצת מבועס, אך לפתע נשמע "טוווו.." אתה, ספייק טרוקל וטריקו, לאודרד..
    כולכם מביטים בפוקדור של גיבל שנעצר!
    גיבל נתפס!
    מה תעשה? איך תגיב?

- - - - - - - - - - -
    הפוקדור שזרקת על לאודרד לא נהרס.. אתה יכול לקחת אותו (זה לא כמו במשחקים..)

[U][/SIZE]
    אקח את הפוכדור של גיבל ואכניס אותו לכיסי "אוקיי סקורופי" אקראר לו מהאדמה ואומר לו "תשתמש מהר בעוקצי רעל ואז בחפירה" אומר לו
    נערך לאחרונה על ידי Sharpedo, 12-21-2010 בשעה 09:29 PM

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [U]

[
    לי:
    Spoiler ספוילר
    ערוך בבקשה את תגובתך והערוך לך עדכון במהירות האפשרית.

[/SIZE][/B]
    אני אומר לגולבאט"לא נורא שהפסדת אתה בעינתי יותר חזק מקומבסקין שלו".אני אומר ללוקאס "הקומבסקין שלך חזק אך אני עדין ינצח אותך.". 'בוא נראה במי אני אבחר בארון אני לא אבחר פלדה חלש מול אש.בצ'ימצ'אר אני לא אבחר הוא הנשק הסודי שלי.אז נשאר לי רק בנט.אני מוציא לקרב את בנט שלי
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    בר:
    Spoiler ספוילר
    אתה מסתכל בהתעניינות על הקרב, מסתכרן לראות איך הוא התנהל.. אתה פונה עליהם ושואל עם מישהוא ירצה להילחם בך אחר-כך..
    אך אף אחד מהם לא עונה, שניהם מרוכזים בקרב!
    "פוניטה עכשיו גלגל להבה!" קורא המאמן בכתום, לפתע פוניטה דוהר, מנתר ניתור קטן ומציף עצמו בלהבות שהופכות לעיגול מלא אש שמתגלגל במהירות לפארפדג'.
    "פארפדג', עלה לאוויר מהר, לאחר מכן תקוף בשיסוע!" אומר המאמן בכובע הקש, פארפדג' עומד מוכן וברגע האחרון עף למעלה ומתחמק פוניטה נצער ומביט לצדדים.. מחפש את פארפדג'..
    פארפדג' מבצע לופ באוויר כדי להסתובב ואז צולל למטה ומקל הסלארי שלו מתחיל לזהור!
    הוא חובט סורט בעצמה את גבו של פוניטה המבוהל, פוניטה נופל לרצפה ומיד מרים את ראשו מפתיע בחזרה עם להביור.
    פארפדג' עולה בלהבות נופל לרצפה, הוא מתגלגל קצת בחול וזה נפסק, אך הוא חטף מהיכולת מיוחדת של פוניטה "כביאה!"
    ועכשיו כל כמה זמן יחטוף כביאה חזקה בחלקי גופו, "פארפדג' מתקפת חול!" קורא המאמן בכובע הקש, פארפדג' רץ לעבר פוניטה על הקרקע עם כנפיו פתוחות לצדדים..
    לפתע הוא מעיף חול היישר לפניו של פוניטה ועיניו מתמלאות בחול צורם שמקשה עליו לראות!
    פארפדג' מנצל את ההזדמנות וחובט בפוניטה שוב ושוב עם חבטת זעם (fury swipe בסרבי)..
    הוא מצליף בוא עם מקל הסלארי שוב שוב ודוחק אותו לאחור לאט לאט, הוא מנסה להוציא אותו מהזירה!
    המאמן של פוניטה קורא לו להיות מרוכז, לשמוע את תנועת המקל באוויר ולפתע פוניטה מצליח, הוא תופס את המקל של פרפדג' בפיו וזורק אותו הצידה..
    הוא תוקף בדריסה (bounce בסרבי) ורומס את פארפדג' עם רגליו, פארפדג' בשארית כוחותיו קם ורץ לקחת את המקל..
    בנתיים פוניטה מנקה את החול מעיניו בעזרת זנבו, שניהם מסתכלים זה על זה.. מתנשפים..
    "פארפדג' ריקוד חרבות ואז שיסוע לילה!" קורא המאמן של פארפדג'! לפתע המקל של פארפדג' נעשה זוהר בסגול.. ארוך וקשיח יותר!
    זה מגביר את ההתקפה שלו הוא עף לעבר פוניטה במהירות עם שיסוע הלילה, "פוניטה מתקפה מהירה וגלגל להבה יחד!" צועק המאמן בכתום..
    פוניטה יוצא בגלגל להבה מהיר כמו טיל.. שני הפוקימונים זזים במהירות זה לעבר זה.. תוקפים בוא זמנים ואז ניהיה פיצוץ!
    שני הפוקימונים עפים לאחור ומתגלגלים ונשרטים על הרצפה, שניהם לאחר 10 דקות נעמדים, עייפים וחבולים.. ולפתע מתקפת הכביאה של פוניטה שוב משפיע על פארפדג'!
    הוא לא עומד בזה, נופל ומתעלף, איזה קרב אדיר זה היה!
    מה תעשה? איך תגיב?

חכו יגיע חנוכה אני מאני** עם אנחנו לא עושים מינימום 450-400 תגובות
    אחשוב לעצמי: "המאמנים האלו ממש טובים זה רעיון טוב להלחם בהם אני ממש התחזק!" אחשוב חיובי.
    "היי חברה שלום קוראים לי בר נעים להכיר אותכם צפיתי בקרב שלכם היה קרב ממש טוב ממש אהבתי אותו, תגידו מישהו ממכם רוצה להלחם מולי בקרב 2 על 2?, תחשבו על זה בינתיים שהלך לקחת את הפוקימונים שלי מהאחות ג'וי" אגיד להם.
    לאחר מכן הכנס לכיוון מרכז הפוקימונים ואשאל את האחות ג'וי: "תגידי הפוקימונים שלי מוכנים כי יש לי קרב עוד מעט".
    - - - - - - - - - -
    כן אני זוכר שאני צריך לחזור פשוט באלי לעשות קרב

5. משתמש מנוסה
    שם: ben
    בנג'מין:
    צודק מצטער..
    - - - - - - - - - -
    אתה פוקד על סקווירטל להישאר במקומו מבלי לזוז, הוא מביט עליך בסקרנות אך אתה מחייך עליו והוא מחליט לסמוך עליך.
    אתה פוקד עליו להתכרז ולכוון רק על הזנב שלו..פניו של סקווירטל הופכות רציניות, ולפתע הוא שולח מטח אך צ'רמיליון מתחמק!
    הוא מקפיד על הזנב במדיוק מאחוריי גבו, סקווירטל לא מוותר וטווח בוא, אף אחד לא מרים ידיים...
    במהירות רבה צ'רמיליון מתחמק היכולת המיוחדת שלו גורמת לו ליהיות מהיר וחזק יותר, לפתע צ'רמיליון, מגיע אל מול סקווירטל ותוך שניות טוען להביור חזק ועצמתי במיוחד!
    סקווירטל מגיב באקדח מים ונוצר הדף מהתקפות שמעיפות אותם לאחור...
    אדים שוב מכסים את הזירה אך נעלמים במהירות, לפתע אתה רואה שסקווירטל עדיין עומד, קצת מכופף ומתנשף..
    וצ'רמיליון על הרצפה מעולף!
    מה תעשה? איך תגיב?
    "גדול!" אני פורץ בשמחה.
    "כל הכבוד סקוירטל עשית את זה בהצלחה רבה" אני אומר לו.
    "אני ניגש אל סקוירטל וטופח על כתפו,"ידעתי שאוכל לסמוך עליך" אני אומר לו בשקט ולאחר מכן הולך איתו לעבר כיוונו של *שכחתי את השם שלו : S* ואומר לו תודה על קרב נהדר.

6. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    ג'ון:
    לא הבנתי מה סתומרת בעמק השער?! אתה מתכוון לרשימת הרשומים?! עם כן אז לא כי הוא אמור לעזוב.. הוא שותף זמני.
    - - - - - - - - - - - -
    אתה מחמיא בהתלהבות למקסים אל הטכניקה האדירה, הוא קורץ לך ורץ אל בלבאזור ומלטף אותו..
    לאחר מכן אתה ניגש על נאמל, מתכופף עליו קצת ומלטף את ראשו, מודה לו על העזרה.
    הוא מסמיק.. מחייך "נאמ נאמלל נאמ!" הוא אומר בחיוך ולפתע מוציא מחור שעל גבו קיטור רב וחזקה!
    הוא ממשיך לבהות בך ולחייך, עיניו נוצצות.. לאחר מכן הוא מתחיל לדבר ללא הפסקה אך אתה אינך מבין אותו..
    אתה שולף את הפוקדע ולוחץ על אפשרות התרגום, המתורגמן קולט את שפתו ומתרגם:
    "עם תרצו אוכל להוביל אתכם לצד השני, אני גר כאן במדבר ומכיר אותו כמו כף היד שלי!"
    מה תעשה? איך תגיב?

[/SIZE][/B][/COLOR]
    כן התכוונתי ברשימת הרשומים... ואיזה מגניב יש לי אפשרות לתרגם בפוקדע ^ ^

--------------------------------------------------------------------------------------------

"זה יהיה נחמד מצדך, נשמח אם תוביל אותנו" אני אומר לו.

(זה נשמע מוזר להגיד דבר כזה לפוקימון)
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

7. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    אתה מעודד את טוטודייל להמשיך ולא להירתע, "טוטודייל!" הוא קורא בנחישות ומחייך עליך.
    אתה מורה לו להתשמש באקדח מים ולהוסיף לזה קרן בועות, הוא שולח את אקדח המים לעבר ג'יודוד, ג'יודוד משתמש בהתכשחות..
    ואז משתמש בגלגול במקומו וכל הבוץ שעל הרצפה עף לכל עבר ומחליש את כוח אקדח המים, אתה לא מוותר קורא לטוטודייל להוסיף קרן בועות!
    טוטודייל עושה כך ומקשה על ג'יודוד מאוד, ג'יודוד לפקודת ברוק מגביר מהירות הגלגול אך זה לא עוזר והוא נפגע..
    "ג'יודוד קפוץ גבוה באוויר לעבר טוטודייל!" צועק ברוק בעז, "ג'יייוווווו!!!" צועק ג'יודוד ומזנק לגובהה רב ממש כמו כדור תותח..
    טוטודייל נבהל ומבלי לשים לב מפסיק עם ההתקפה שלו, הוא סופג מכה חזקה מהגלגול של ג'יודוד!
    הוא נופל מהסלע ומשתפשף ברצפה ונשרט ג'יודוד מהסלע קופץ שוב וטוען אגרוף ממוקד!
    מה תעשה? איך תגיב?
    "טוודייל זה עכשיו או לעולם לא!"אומר בנחישות ופחד למצבו של טוטודייל.
    "קדימה נשיכה עכשיו בראשו של ג'יודוד בכול הכח!"אשאג מהתרגשות.

קרדיט ענק לרועי!

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    המשחק חזר!!! אתם נדרשים לקרוא 4 עדכונים לאחור לזכור את מה שקרה ולהמשיך... (זהירות לרמות אותי כי אני יבחן אתכם)
    במהלך הימים הקרובים ינתנו לכם הפתעות על זה עוגמת הנפש, שימו לב בכרטיס השחקן שלכם

סם:
    אתה ממהר לרוץ ולקחת את הפוקדור של גיבל, שם אותו בכיס וממשיך במטרה, אתה קורא לסקורפי שחופר לו מפזר חול בכל עבר לצאת מן הבור!
    הוא קופץ החוצה בחינניות עם חיוך על פניו, נראה שהוא "אהב את העבודה שסידרת לו" ושהוא ממש נהנה ומלחפור!
    אתה קורא לו בזריזות לתקוף בעוקץ רעל וכך הוא עושה משגר מטח קוצים זריזים וצפופים שנעים במהירות ללאודרד.
    לאודרד העייף עם כל נשמותיו הכבדות לוקח נשימה גדולה וארוכה ושולח גל אל-קולי עצמתי במיוחד שהורס ושובר עוקץ אחר עוקץ את כולם וכמעט שפוגע בך ובסקורפי!
    לפתע לאודרד שולח עוד גל כזה אל האדמה, זה גורם לא לנתר באוויר גבוה והוא תוקף את תקרת המערה בזרוע פטיש שמרסקת ומעיפה אבנים וחול רב...
    אתה סקורפי וספייק רצים אל נפשכם אך לבסוף נופלים ואתה מתעלף... לאחר כמה זמן אתה קם מכוסה חוץ מעט שורשים ואבק.
    הפתח נוצר מחסום של אבנים וחול בינכם ובין לאודרד והמשך המערה!
    אתה קצת מתבעס ולפתע את רואה קצה זנב סגול של סקורפי מתנדנד וגופו קבור ואז ספייק ששוכב לו על הרצפה עדיין מעולף!
    מה תעשה? איך תגיב?

לי:
    בחירה מעולה, התקפות לחימה של קומבסקין לא משפיעות על רוח, וקוראים לו שאפט באנט זו ההתפתחות.
    - - - - - - - - - - - -
    אתה מנחם את גולבאט על ההפסד בקרב ואומר לו שזה לא נורא.. הוא מסתכל עליך במבט תשוש מאוד ומנסה לחייך...
    אתה מחזיר אותו לפוקדור ואומר ללוקאס בחיוך שאתה עדיין מתכוון לנצח, לאחר מכן אתה מריץ מחשבות בראשך באיזה פוקימון תשתמש, ולבסוף מחליט להוציא את שאפט!
    אתה זורק אותו החוצה,הוא מסתכל עליך באושר ומוציא לשון מתוך שעשוע..
    אתם עומדים שם בשקט כמעט דקה ואז לוקאס אומר "אוקיי עם אתה לא מתכוון לעשות זאת, אני יתחיל!" הוא אומר בחיוך.
    לאחר מכן הוא מצביע על שאפט במבט רציני וקורה לקומבסקין "קדימה קומבסקין, רוץ עליו ותקוף בסחרור אש!"
    מה תעשה?

בר:
    ברור... אומר לך המאמן המנצח, הוא מתקרב ואומר בחיוך "שמי סימון!" ולאחר מכן נגש עליך המאמן המפסיד עם קובע הקש
    ואומר "היי, שמי אקודה!".
    אתה נורא נרגש אתה אומר להם לחכות לך כאן ובלי יותר מידי הסברים רץ בחזרה למרכז.
    אתה נגש לדלפק ושואל את האחות ג'וי עם טרטוייג ויאנמה מוכנים..
    "כן, הם מוכנים!" אומרת בחיוך נעים, היא נכנסת לחדר שמאחוריה הוא מכוסה בווילון ואינך ממש רואה משהוא..
    אתה מחכה רק כמה שניות אבל מתוך צפייה נדמה היה כאילו זה חצי שעה, לפתע היא יוצאת עם מגש!
    אתה לוקח אותם בזריזות ורץ ותוך כדי מסובב את הראש ומודה לה, אתה יוצא החוצה וחוזר לחצר.
    הם עומדים שם מוכנים ושואלים אותך "במי תרצה להילחם?"
    מה תעשה? איך תגיב?
    - - - - - - - - - - - - -
    דבר חשוב: אתה רשאי לבחור רק אחד והוא זה שיכנס לרשימה של האנשים שהכרת, שזה אומר שתפגוש אותו בליגה.

בנג'מין:
    "גגגדוווללל!" אתה קורא באושר רב, אתה ניגש בזריזות על סקווירטל יורד על שתי ברכיך ומברך אותו על נצחון המאמן הראשון שלו.
    הוא מחיוך ומאושר גם הוא, מרגיש בטחון ושמח גם בשבילך.. אתה טופח על כתפו והוא מגלה חיבה!
    לאחר מכן מאחור מגיח צ'רמיליון עם מבט כועס.. אתה וסקווירטל נבהלים אך בין רגע אחד הוא משנה מבטו למחייך ואתם מבינים שהתלוצץ.
    הוא לוחץ את ידו של סקווירטל...
    לאחר מכן אתה מסתכל על קולינס שעומד שם בצד ונאנח בנשימה ארוכה!
    מה תעשה?

ג'ון:
    חחחח... תכל'ס כן.. מוזר.. אבל גם בסדרה יש את דו שיח הזה (רק שהוא חד צדדי כי לא מבינים את הפוקימון XD)
    אתה מסכים להצעה ומודה לו על-כך מאוד, אתם הולכים בעקבותיו.. ממשיכים כך מספר דקות ולפתע מתחילות סופות חול חזקות מאוד, לנאמל זה לא מפריע כלל אך לכם כן ולאחר זמן ממושך של הליכה במצב המרגיז הזה של החום וחול שעף לפנים...
    אתה ומקסים רואים מרחוק ממש בקטן את העיר סטון-וויל.. והסופות פוסקות!
    לפתע עוברת חבורת נאמלים ונאמל מבחין בא, הוא מנסה להגיד שתמשיכו מכאן לבד מכוון שהוא חייב להצטרף עליהם..
    מה תעשה?

אביב:
    רק רציתי להזכיר, אתה האורח במכון.. אתה רשאי להחליף בכל רגע בקרב את הפוקימון לאחר כמה שתרצה!
    אתה קורא לטוטודייל שאתם חייבים לפעול מיד, הצעקה שלך מעוררת בוא מוטיבציה גדולה ומבט רציני נגלה על פניו.
    הוא מסתכל מרוכז על ג'יודוד שיורד מלמעלה עם האגרוף הממוקד, חושף את שיניו ומוכן למתקפת נשיכה...
    ג'יודוד יורד למטה,טוטודייל ברגע האחרון מנתר עם הזנב הצידה קופץ ונושך אותו בראשו!
    ג'יודוד נוהם בחזקה ו טוטודייל לא מרפא את האחיזה ואפילו מחזק אותה.. ולפתע ברוק קורא לג'יודוד "הרגע ג'יודוד, אל תכנס לפאניקה, השתמש בהתכשחות!"
    לפתע גיודו מכל התזוזות עומד במקומו וברק חזק ומובהק נוצר ממנו ועובר על כל גופו ההתכשחות גרמה לגופו להתקשות ולפתע טוטודייל זורק את ג'וידוד הצידה ותופס את לחיו מכאבים.
    הוא הכאיב לו בשיניים!
    ג'יודוד מכין עוד אגרוף ממוקד ומתקדם בניתורים קטנים לעבר טוטודייל.. ניתוריו של ג'יודוד קצרים.. הוא וטוטודייל תשושים קצת...
    מה תעשה?

.

9. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Dt7 צפה בהודעה
    בר:
    ברור... אומר לך המאמן המנצח, הוא מתקרב ואומר בחיוך "שמי סימון!" ולאחר מכן נגש עליך המאמן המפסיד עם קובע הקש
    ואומר "היי, שמי אקודה!".
    אתה נורא נרגש אתה אומר להם לחכות לך כאן ובלי יותר מידי הסברים רץ בחזרה למרכז.
    אתה נגש לדלפק ושואל את האחות ג'וי עם טרטוייג ויאנמה מוכנים..
    "כן, הם מוכנים!" אומרת בחיוך נעים, היא נכנסת לחדר שמאחוריה הוא מכוסה בווילון ואינך ממש רואה משהוא..
    אתה מחכה רק כמה שניות אבל מתוך צפייה נדמה היה כאילו זה חצי שעה, לפתע היא יוצאת עם מגש!
    אתה לוקח אותם בזריזות ורץ ותוך כדי מסובב את הראש ומודה לה, אתה יוצא החוצה וחוזר לחצר.
    הם עומדים שם מוכנים ושואלים אותך "במי תרצה להילחם?"
    מה תעשה? איך תגיב?
    דבר חשוב: אתה רשאי לבחור רק אחד והוא זה שיכנס לרשימה של האנשים שהכרת, שזה אומר שתפגוש אותו בליגה.

"טוב אני בוחר להלחם בסימון שיהיה לי אתגר קשה יותר מצטער אקודה אולי בפעם אחרת נילחם" אגיד
    "אוקי עכשיו לקרב, טרטוייג צא ותתכונן לקרב של נגד סימון" אגיד ואחכה לראות איזה פוקימון יוציא סימון.
    - - - - - -
    יש סוף סוף, כמה חיכיתי שהמ"ת ימשיך זה המ"ת נמבר 1 ;).

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    המשחק חזר!!! אתם נדרשים לקרוא 4 עדכונים לאחור לזכור את מה שקרה ולהמשיך... (זהירות לרמות אותי כי אני יבחן אתכם)
    במהלך הימים הקרובים ינתנו לכם הפתעות על זה עוגמת הנפש, שימו לב בכרטיס השחקן שלכם

לי:
    בחירה מעולה, התקפות לחימה של קומבסקין לא משפיעות על רוח, וקוראים לו שאפט באנט זו ההתפתחות.
    - - - - - - - - - - - -
    אתה מנחם את גולבאט על ההפסד בקרב ואומר לו שזה לא נורא.. הוא מסתכל עליך במבט תשוש מאוד ומנסה לחייך...
    אתה מחזיר אותו לפוקדור ואומר ללוקאס בחיוך שאתה עדיין מתכוון לנצח, לאחר מכן אתה מריץ מחשבות בראשך באיזה פוקימון תשתמש, ולבסוף מחליט להוציא את שאפט!
    אתה זורק אותו החוצה,הוא מסתכל עליך באושר ומוציא לשון מתוך שעשוע..
    אתם עומדים שם בשקט כמעט דקה ואז לוקאס אומר "אוקיי עם אתה לא מתכוון לעשות זאת, אני יתחיל!" הוא אומר בחיוך.
    לאחר מכן הוא מצביע על שאפט במבט רציני וקורה לקומבסקין "קדימה קומבסקין, רוץ עליו ותקוף בסחרור אש!"
    מה תעשה?

[/B][/COLOR]
    אני אומר לשאפט"אוקי תתחמק מהסיחרור האש של קומבסקין.לאחר שתתחמק תתקוף את קומבסקין בצל לילה.ואז תשתמש בצוות כפול כך התקפה הבאה של קומבסקין לא תפגע בך רוב הסיכוים"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    שם: דביר
    [I][SIZE=4]
    ג'ון:
    חחחח... תכל'ס כן.. מוזר.. אבל גם בסדרה יש את דו שיח הזה (רק שהוא חד צדדי כי לא מבינים את הפוקימון XD)
    אתה מסכים להצעה ומודה לו על-כך מאוד, אתם הולכים בעקבותיו.. ממשיכים כך מספר דקות ולפתע מתחילות סופות חול חזקות מאוד, לנאמל זה לא מפריע כלל אך לכם כן ולאחר זמן ממושך של הליכה במצב המרגיז הזה של החום וחול שעף לפנים...
    אתה ומקסים רואים מרחוק ממש בקטן את העיר סטון-וויל.. והסופות פוסקות!
    לפתע עוברת חבורת נאמלים ונאמל מבחין בא, הוא מנסה להגיד שתמשיכו מכאן לבד מכוון שהוא חייב להצטרף עליהם..
    מה תעשה?

"תודה, נאמל" אני אומר לו, ואז פונה למקסים.
    "בוא מקסים, אם נרוץ אולי עוד נספיק להגיע לפני רדת החשכה".
    ואז אני תופס בידו מתחיל לרוץ.

------------------------------------------

אם זה זה בכלל בוקר או משהו תגיד לי. אבל המשפט "אם נרוץ אולי עוד נספיק להגיע לפני רדת החשכה" נשמע טוב ^^
    נ.ב. בדקתי יותר מארבע עדכונים אחורה ולא כתוב שם אם זה בוקר או ערב!
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

12. משתמש מנוסה
    [I][SIZE=4]

סם:
    אתה ממהר לרוץ ולקחת את הפוקדור של גיבל, שם אותו בכיס וממשיך במטרה, אתה קורא לסקורפי שחופר לו מפזר חול בכל עבר לצאת מן הבור!
    הוא קופץ החוצה בחינניות עם חיוך על פניו, נראה שהוא "אהב את העבודה שסידרת לו" ושהוא ממש נהנה ומלחפור!
    אתה קורא לו בזריזות לתקוף בעוקץ רעל וכך הוא עושה משגר מטח קוצים זריזים וצפופים שנעים במהירות ללאודרד.
    לאודרד העייף עם כל נשמותיו הכבדות לוקח נשימה גדולה וארוכה ושולח גל אל-קולי עצמתי במיוחד שהורס ושובר עוקץ אחר עוקץ את כולם וכמעט שפוגע בך ובסקורפי!
    לפתע לאודרד שולח עוד גל כזה אל האדמה, זה גורם לא לנתר באוויר גבוה והוא תוקף את תקרת המערה בזרוע פטיש שמרסקת ומעיפה אבנים וחול רב...
    אתה סקורפי וספייק רצים אל נפשכם אך לבסוף נופלים ואתה מתעלף... לאחר כמה זמן אתה קם מכוסה חוץ מעט שורשים ואבק.
    הפתח נוצר מחסום של אבנים וחול בינכם ובין לאודרד והמשך המערה!
    אתה קצת מתבעס ולפתע את רואה קצה זנב סגול של סקורפי מתנדנד וגופו קבור ואז ספייק ששוכב לו על הרצפה עדיין מעולף!
    מה תעשה? איך תגיב?

"סקורופי חזור" אומר ואחזיר אותו לפוכדור "ספייק!" אקרא ואנסה לחלץ אותו מהאבנים,ארים אותו וארוץ מהר לכיוון היציאה, 'אני לא צריך את הלאודרד הזה' אחשוב לעצמי

13. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    רק רציתי להזכיר, אתה האורח במכון.. אתה רשאי להחליף בכל רגע בקרב את הפוקימון לאחר כמה שתרצה!
    אתה קורא לטוטודייל שאתם חייבים לפעול מיד, הצעקה שלך מעוררת בוא מוטיבציה גדולה ומבט רציני נגלה על פניו.
    הוא מסתכל מרוכז על ג'יודוד שיורד מלמעלה עם האגרוף הממוקד, חושף את שיניו ומוכן למתקפת נשיכה...
    ג'יודוד יורד למטה,טוטודייל ברגע האחרון מנתר עם הזנב הצידה קופץ ונושך אותו בראשו!
    ג'יודוד נוהם בחזקה ו טוטודייל לא מרפא את האחיזה ואפילו מחזק אותה.. ולפתע ברוק קורא לג'יודוד "הרגע ג'יודוד, אל תכנס לפאניקה, השתמש בהתכשחות!"
    לפתע גיודו מכל התזוזות עומד במקומו וברק חזק ומובהק נוצר ממנו ועובר על כל גופו ההתכשחות גרמה לגופו להתקשות ולפתע טוטודייל זורק את ג'וידוד הצידה ותופס את לחיו מכאבים.
    הוא הכאיב לו בשיניים!
    ג'יודוד מכין עוד אגרוף ממוקד ומתקדם בניתורים קטנים לעבר טוטודייל.. ניתוריו של ג'יודוד קצרים.. הוא וטוטודייל תשושים קצת...
    מה תעשה?
    "טוטודייל בלום אותו בקרן בועות!"אצעק בביטחון
    "אל תתן לא להקתרב אליך!כשאתה באמצע קרן הבועות תתחיל להתקדם לעברו ותקוף בשריטה ואקדח מים מטווח אפס!"אמשיך ואשאג בכוח

קרדיט ענק לרועי!

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    בר:
    אני מקווה שקראת כמה עדכונים לאחור, שלא תיהיה מופתע למה שיהיה בקרב!
    אתה מסתכל, מנסה לזכור את הקרב שלהם, חושב מעט ומחליט "סימון אלחם בך!" אתה אומר בחיוך..
    אקודה לוחץ את ידך ואת יד סימון ואומר "אוקיי היה נעים להריכם, אני ממשיך לעבר העיר נייצ'ר להתראות!" אומר והוא והפארפדג' שלו רצים יחד לעבר דרך 002.
    אוקיי אתה מוכן, עומד לך בצד ימין של הזירה ואילו סימון מולך בשמאל, אתה מוציא החוצה את טרטוייג ושואל אותו "מוכן לקרב?!" טרטוייג מחייך עם מבט רציני "טרטויי!" אומר במהירות.
    סימון מחייך ואומר בפליאה "ווואווו טרטוייג... מעולם לא נלחמתי באחד!" לאחר מכן הוא מוציא החוצה את הפוניטה שלו
    .
    "פוניטה דהר על טרטוייג במתקפה מהירה!"
    מה תעשה?

לי:
    צל לילה היא התקפה שמרדימה את היריב, אז אין ממש צורך בצוות כפול כי הוא ישן!
    - - - - - - - - - - - -
    שאפט רענן, ערני וזריז.. הוא מתחמק מסחרור האש בקלות ומופיע במהירות מצידו של קומבסקין, קומבסקין המהובל אינו מספיק להגיב ושאפט תוקף אותו בצל לילה!
    לפתע עשן סגול מלא באבק כוכבים יוצא מפיו של שפאט... הוא עוטף את קומבסקין ומרדים אותו.
    קומבסקין נופל שם על הישבן נראה כאילו הוא נרדם בישיבה, לוקאס קורא לו שוב ושוב אך הוא אינו מסוגל לשמוע אותו!
    מה תעשה?

ג'ון:

אהה.. אז כנראה אצלך זה רשום אחריי יותר מ-4 עדכונים.. ליפני 6 עדכונים כתוב שאתה ומקסים הקמתם מחנה בסוף דרך 001 ובבוקר יצאתם מיד ל-002.. אז כרגע צהריים.
    - - - - - - - - - - - - - - - -
    שניכם מודים לנאמל ומנופפים לא לשלום הוא מסובב את ראשו לכמה שניות תוך כדי דהרה "נאמ נאמ" צועק ומחייך!
    אתם מסתכלים עליו בחיוך ושמחים בישבילו אך תוך שנייה את נזכר במטרה ואתה קורא למקסים "קדימה בוא נתקדם מהר ליפני שירד הלילה!"
    הוא מהנהן בראשו ואתפם מתחילים להתקדם בריצה קלה... לאחר כשעה ו-45 דקות החול המרובה שמקשה את ההליכה כבר מעיק עליכם ואתם מורידים קצב וממשיכים..
    לפתע נשמע מימנכם בום ואז רעש חזק של אבן מתנפצת!
    מה תעשה? איך תגיב?

סם:
    Spoiler ספוילר
    - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה נבהל מעט מהמצב וממהר לפעול, "אין צורך להמשיך ולרדוף אחריי הלאודרד הזה.." אתה חושב לעצמך..
    אתה מוציא מכיסך האחורי את הפוקדור של סקורפי ומחזיר אותו פנימה!
    לאחר מכן אתה קורא בצעקה לעבר ספייק ורץ עליו, הוא עדיין לא בהכרה.. אתה מתחיל לחלץ אותו ומזיז ממנו כמה אבנים.
    אתה מבחין באבן גדולה עם הרבה כתובות בשפה לא מובנת, מרים את ספייק על גבך ומחליט שאתה יוצא מן המערה.
    אתה מתקדם באיטיות, גופו של ספייק רפויי וזה עושה אותו כבד מאוד!
    לאחר כמה דקות מגיח טוד ביחד עם הדונפן שלו... ושואל מה קרה.
    הוא מיד מבחין בספייק שעח גבך עוזר לך להשכיב אותו על הרצפה ושופך עליו מים קפואים ומביא לו כמה סטירות..
    לפתע הוא מתעורר אך מטושטש ולאחר כדקה זנכר בכל וטוד שואל אתכם "מה קרה שם לכל הרוחות?!"
    מה תעשה? איך תגיב?

אביב:
    אתה וטוטודייל לא מאבדים קור רוח, אתה קורא לטוטודייל לירות בכל הכוח קרן בועות שתבלום את ג'יודוד.
    טוטודייל מיד מפציץ אך ג'יודוד העקשן של ברוק לא מוותר!
    הוא רוצה לנצח בדיוק כמוך.. הוא ממשיך לנתר לעבר טוטודייל למרות הכאב והחולשה למים ואז תוקף באגרוף טוטודייל מגביר את הבועות ומנסה להרחיק אותו..
    האגרוף של ג'יודוד נלחם במטח הבועות ולעט לעט מתקרב לפניו של טוטודייל אך לבסוף הוא לא עומד בזה!
    ג'יודוד מוותר, עף לאחור ומתגלגל על הרצפה.. מעט אבק מסתיר אותו שמתפוגג תוך שנייה וג'יודוד נראה מעולף.
    טוטודייל רק מסתכל עליו מתנשף מאוד.
    מה תעשה? איך תגיב?

.

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לי:
    צל לילה היא התקפה שמרדימה את היריב, אז אין ממש צורך בצוות כפול כי הוא ישן!
    - - - - - - - - - - - -
    שאפט רענן, ערני וזריז.. הוא מתחמק מסחרור האש בקלות ומופיע במהירות מצידו של קומבסקין, קומבסקין המהובל אינו מספיק להגיב ושאפט תוקף אותו בצל לילה!
    לפתע עשן סגול מלא באבק כוכבים יוצא מפיו של שפאט... הוא עוטף את קומבסקין ומרדים אותו.
    קומבסקין נופל שם על הישבן נראה כאילו הוא נרדם בישיבה, לוקאס קורא לו שוב ושוב אך הוא אינו מסוגל לשמוע אותו!
    מה תעשה?
    לא ידעתי זאת
    אני אומר לשאפט"אוקי מהר גמור את קומבסקין בכדור צל ואז בנגיחת ראש לפני שיקום משנתו"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 68 מתוך 88 ראשוןראשון ... 1858666768697078 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •