Pokemon GO
עמוד 69 מתוך 88 ראשוןראשון ... 1959676869707179 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,021 עד 1,035 מתוך 1308
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Dt7 צפה בהודעה
    בר:
    אני מקווה שקראת כמה עדכונים לאחור, שלא תיהיה מופתע למה שיהיה בקרב!
    - - - - - - - - - - - - -
    אתה מסתכל, מנסה לזכור את הקרב שלהם, חושב מעט ומחליט "סימון אלחם בך!" אתה אומר בחיוך..
    אקודה לוחץ את ידך ואת יד סימון ואומר "אוקיי היה נעים להריכם, אני ממשיך לעבר העיר נייצ'ר להתראות!" אומר והוא והפארפדג' שלו רצים יחד לעבר דרך 002.
    אוקיי אתה מוכן, עומד לך בצד ימין של הזירה ואילו סימון מולך בשמאל, אתה מוציא החוצה את טרטוייג ושואל אותו "מוכן לקרב?!" טרטוייג מחייך עם מבט רציני "טרטויי!" אומר במהירות.
    סימון מחייך ואומר בפליאה "ווואווו טרטוייג... מעולם לא נלחמתי באחד!" לאחר מכן הוא מוציא החוצה את הפוניטה שלו
    .
    "פוניטה דהר על טרטוייג במתקפה מהירה!"
    מה תעשה?

"אתה חושב שמתקפה מהירה תעצור אותי אתה טועה תראה כמה מהיר טרטוייג שלי" אגיד לסימון.
    "עכשיו טרטוייג תשתמש במתקפה מהירה כדי לחמוק מהמתקפה המהירה שלי פוניטה והלך מכן תשתמש בזרע עלוקה שישתק את פוניטה ולאחר שישותק תקפוץ עליו בנשיכה כואבת" אגיד לטרטוייג.
    - - - - -
    כן קראתי ואני זוכר שיש לו פוניטה שהיא מסוג אש ושטרטוייג מסוג עשב

2. משתמש מנוסה
    [U]

סם:
    Spoiler ספוילר
    - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה נבהל מעט מהמצב וממהר לפעול, "אין צורך להמשיך ולרדוף אחריי הלאודרד הזה.." אתה חושב לעצמך..
    אתה מוציא מכיסך האחורי את הפוקדור של סקורפי ומחזיר אותו פנימה!
    לאחר מכן אתה קורא בצעקה לעבר ספייק ורץ עליו, הוא עדיין לא בהכרה.. אתה מתחיל לחלץ אותו ומזיז ממנו כמה אבנים.
    אתה מבחין באבן גדולה עם הרבה כתובות בשפה לא מובנת, מרים את ספייק על גבך ומחליט שאתה יוצא מן המערה.
    אתה מתקדם באיטיות, גופו של ספייק רפויי וזה עושה אותו כבד מאוד!
    לאחר כמה דקות מגיח טוד ביחד עם הדונפן שלו... ושואל מה קרה.
    הוא מיד מבחין בספייק שעח גבך עוזר לך להשכיב אותו על הרצפה ושופך עליו מים קפואים ומביא לו כמה סטירות..
    לפתע הוא מתעורר אך מטושטש ולאחר כדקה זנכר בכל וטוד שואל אתכם "מה קרה שם לכל הרוחות?!"
    מה תעשה? איך תגיב?

"הלאודאד הזה.. הוא הכה בחוזקה בגב המערה ויצר מפולת של סלעים שפגעו בך,אני חילצתי אותך בזמן" אסביר לו ואסתכל על טוד "לפני שיצאתי עם ספייק מהמערה ראיתי אבן עם כתב לא ברור" אומר לו

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אני נותן לכם עדכון עכשיו, כי אני יוצא עם חברה שלי עוד חצי שעה.. סליחה מראש לכל אלה שלא שאני לא יספיק לתת להם עדכון.. אני לא יהיה פה עד 11 בלילה.

לי:
    זה בסדר, להבא עם אתה לא מכיר מתקפה מסויימת תומאר לי.. חחח.. אני לא אמור לנחש!
    - - - - - - - - - - - -
    "סיים את קומבסקין!" אתה קורא אל שאפט ופוקד עליו להשתמש בכדור צל.
    "שששאאא...פפפפט!" צועק שאפט תוך כדי שמרכז את כדור הצל ויורה אותו על קומבסקין, קומבסקין עף לאחור ונופל על גבו!
    ההשפעה של צל הלילה עדיין בתוקף והוא נשאר לישון.. אתה קורא לשאפט לעוד מתקפה אחרונה של נגיחת ראש.
    שאפט יוצא במהירות והוא מרקין את ראשו לעבר קומבסקין, לפתע קומבסקין מתעורר!
    הוא משתמש מהר בסחרור אש שפוגע בשאפט, שניהם נפגעים אחד מההתקפה של השני...
    הם מתרחקים זה מזה ואז לפתע לוקאס צועק לקומבסקין "קדימה, חיתוך שמיים!"
    קומבסקין עם ידו מלאת הילה וברקים שנגררת באדמה, רץ עליך במהירות.
    מה תעשה?

בר:

חחחחח... רק התחיל הקרב, תאמין לי שהוא לא ניסה לנצח במכה אחת!
    - - - - - - - - - - -
    "עם אתה חושב שמתקפה מהירה תעצור אותנו את טועה, תראה כמה מהיר הטרטוייג שלי!" אתה אומר בבטחון מופרז.
    לאחר מכן אתה מורה לטרטוייג להשתמש גם הוא במתקפה מהירה בשביל להתחמק, טרטוייג עומ במקומו!
    נראה כאילו הוא לא מקשיב לך אך ברגע האחרון הוא מתחמק בצורה חלקה ומחייך עליך.. "הדאגת אותי לרגע!" אתה אומר לו.
    "מה אתה אומר על זה!" קורא לפתע סימון.. "פוניטה עכשיו אחריי טרטוייג נתר ותשתמש בהפלה!" מוסיף בצעקה.
    לאחר מכן אתה מורה לו לתקוף "בזרע עלוקה", טרטוייג טוען אנרגיה במשך כמה שניות ספורות ויורה את הזרע, הוא נפתס בחזה של פוטינה ואז במהירות מוציא גבעולים שקושרים אותו.
    הם מתחילים למצוץ ממנו אנרגיה אך בדיוק אז "פוניטה מהר, עבור לגלגל להבה!" קורה סימון... פוניטה ממהר לעשות זאת והאש סורפת קליל את הגבעולים והזרע והוא נוחת ופוגע היישר בטרטוייג!
    טרטוייג מתגלגל לאחור מהפגיעה, אך נעמד במהירות.
    מה תעשה?

סם:
    אתה מסביר לספייק ולטוד את שהתרחש וברגע שאתה מדבר על האבן נפקח מבט מופתע מאוד אך רציני על עיניו של טוד!
    "מה?! הראה לי עכשיו איפה ראית את האבן!" הוא אומר לך בציפייה לאחר מכן הוא מורה לדונפן להשיאר פה ולהשגיח על ספייק...
    אתה ניגש להראות לו אותה, ולאחר זמן דיי קצר של בדיקה בכמה אבנים אתה מראה לו אותה, הוא מיד שולף ספר, זכוכית מגדלת, מברשת לניוקוי אבן ומתחיל לחקור..
    אתה נשאר איתו שם עובר הזמן ואתה מתחיל להשתעמם, אתה בא לפתוח את הפה לשאול אותו משהוא והוא פורץ בצעקת "תודה!" ענקית ומחבק אותך חיבוק גברי!
    אתה אינך מבין ומסתכל עליו במבט תמוה.. "חחח.. אני יסביר, פשוט זה אחד מהחלקים שחפשתי כאן, אומנם זה לא כולו אבל זה גם משהוא, תודה לך באמת!"
    לאחר מכן הוא לוקח את תיקו הגדול שמאחורי גבו ומחפש משהוא.. הוא מביא לך שני שקיות אטומות אחת חומה והשנייה אדומה.
    "תן את האדומה לספייק ואתה כך את החומה, תאמין לי שתגלה שהמתנה שקיבלת היא הטובה ביותר!"
    מה תעשה? איך תגיב?

.

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    אני נותן לכם עדכון עכשיו, כי אני יוצא עם חברה שלי עוד חצי שעה.. סליחה מראש לכל אלה שלא שאני לא יספיק לתת להם עדכון.. אני לא יהיה פה עד 11 בלילה.

לי:
    זה בסדר, להבא עם אתה לא מכיר מתקפה מסויימת תומאר לי.. חחח.. אני לא אמור לנחש!
    - - - - - - - - - - - -
    "סיים את קומבסקין!" אתה קורא אל שאפט ופוקד עליו להשתמש בכדור צל.
    "שששאאא...פפפפט!" צועק שאפט תוך כדי שמרכז את כדור הצל ויורה אותו על קומבסקין, קומבסקין עף לאחור ונופל על גבו!
    ההשפעה של צל הלילה עדיין בתוקף והוא נשאר לישון.. אתה קורא לשאפט לעוד מתקפה אחרונה של נגיחת ראש.
    שאפט יוצא במהירות והוא מרקין את ראשו לעבר קומבסקין, לפתע קומבסקין מתעורר!
    הוא משתמש מהר בסחרור אש שפוגע בשאפט, שניהם נפגעים אחד מההתקפה של השני...
    הם מתרחקים זה מזה ואז לפתע לוקאס צועק לקומבסקין "קדימה, חיתוך שמיים!"
    קומבסקין עם ידו מלאת הילה וברקים שנגררת באדמה, רץ עליך במהירות.
    מה תעשה?

[U]
    [
    [/COLOR]
    אני אומר לשאפט"מהר תשתמש בצוות כפול כדי להתחמק מחיתוך השמיים.לאחר מכן תשתמש בכדור צל על קומבסקין"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

5. משתמש מנוסה
    [SIZE=4][I][B][COLOR=Red]

סם:
    אתה מסביר לספייק ולטוד את שהתרחש וברגע שאתה מדבר על האבן נפקח מבט מופתע מאוד אך רציני על עיניו של טוד!
    "מה?! הראה לי עכשיו איפה ראית את האבן!" הוא אומר לך בציפייה לאחר מכן הוא מורה לדונפן להשיאר פה ולהשגיח על ספייק...
    אתה ניגש להראות לו אותה, ולאחר זמן דיי קצר של בדיקה בכמה אבנים אתה מראה לו אותה, הוא מיד שולף ספר, זכוכית מגדלת, מברשת לניוקוי אבן ומתחיל לחקור..
    אתה נשאר איתו שם עובר הזמן ואתה מתחיל להשתעמם, אתה בא לפתוח את הפה לשאול אותו משהוא והוא פורץ בצעקת "תודה!" ענקית ומחבק אותך חיבוק גברי!
    אתה אינך מבין ומסתכל עליו במבט תמוה.. "חחח.. אני יסביר, פשוט זה אחד מהחלקים שחפשתי כאן, אומנם זה לא כולו אבל זה גם משהוא, תודה לך באמת!"
    לאחר מכן הוא לוקח את תיקו הגדול שמאחורי גבו ומחפש משהוא.. הוא מביא לך שני שקיות אטומות אחת חומה והשנייה אדומה.
    "תן את האדומה לספייק ואתה כך את החומה, תאמין לי שתגלה שהמתנה שקיבלת היא הטובה ביותר!"
    מה תעשה? איך תגיב?
    "תודה לך טוד ובהצלחה בהמשך" אומר לו ואחזור לספייק, אסתכל עליו ואומר לדונפן "אתה יכול לחזור לטוד,אני אשגיח עליו" ואחר כך אתן לספייק את השקית האדומה ואחר כך אפתח את השקית שלי
    נערך לאחרונה על ידי Sharpedo, 12-23-2010 בשעה 07:21 PM

6. משתמש מנוסה
    בר:[/B][/U]
    חחחחח... רק התחיל הקרב, תאמין לי שהוא לא ניסה לנצח במכה אחת!
    - - - - - - - - - - -
    "עם אתה חושב שמתקפה מהירה תעצור אותנו את טועה, תראה כמה מהיר הטרטוייג שלי!" אתה אומר בבטחון מופרז.
    לאחר מכן אתה מורה לטרטוייג להשתמש גם הוא במתקפה מהירה בשביל להתחמק, טרטוייג עומ במקומו!
    נראה כאילו הוא לא מקשיב לך אך ברגע האחרון הוא מתחמק בצורה חלקה ומחייך עליך.. "הדאגת אותי לרגע!" אתה אומר לו.
    "מה אתה אומר על זה!" קורא לפתע סימון.. "פוניטה עכשיו אחריי טרטוייג נתר ותשתמש בהפלה!" מוסיף בצעקה.
    לאחר מכן אתה מורה לו לתקוף "בזרע עלוקה", טרטוייג טוען אנרגיה במשך כמה שניות ספורות ויורה את הזרע, הוא נפתס בחזה של פוטינה ואז במהירות מוציא גבעולים שקושרים אותו.
    הם מתחילים למצוץ ממנו אנרגיה אך בדיוק אז "פוניטה מהר, עבור לגלגל להבה!" קורה סימון... פוניטה ממהר לעשות זאת והאש סורפת קליל את הגבעולים והזרע והוא נוחת ופוגע היישר בטרטוייג!
    טרטוייג מתגלגל לאחור מהפגיעה, אך נעמד במהירות.
    מה תעשה?

"טרטוייג יפה מאוד עכשיו ננסה משהו חדש שחשבתי עליו, עכשיו תשתמש בעלי תער אבל על תעיף אותם לעבר פוניטה אלה תבלע אותם ונראה עם יהיה לך כוח (כמו בסדרה עם גרוטל אבל נראה מה יש לך להגיד על זה)" אגיד לטרטוייג ואחכה בצפיה לראות מה יקרה

7. משתמש מנוסה
    שם: דביר

ג'ון:

אהה.. אז כנראה אצלך זה רשום אחריי יותר מ-4 עדכונים.. ליפני 6 עדכונים כתוב שאתה ומקסים הקמתם מחנה בסוף דרך 001 ובבוקר יצאתם מיד ל-002.. אז כרגע צהריים.
    - - - - - - - - - - - - - - - -
    שניכם מודים לנאמל ומנופפים לא לשלום הוא מסובב את ראשו לכמה שניות תוך כדי דהרה "נאמ נאמ" צועק ומחייך!
    אתם מסתכלים עליו בחיוך ושמחים בישבילו אך תוך שנייה את נזכר במטרה ואתה קורא למקסים "קדימה בוא נתקדם מהר ליפני שירד הלילה!"
    הוא מהנהן בראשו ואתפם מתחילים להתקדם בריצה קלה... לאחר כשעה ו-45 דקות החול המרובה שמקשה את ההליכה כבר מעיק עליכם ואתם מורידים קצב וממשיכים..
    לפתע נשמע מימנכם בום ואז רעש חזק של אבן מתנפצת!
    מה תעשה? איך תגיב?

[/B]
    "מה זה היה?" אני שואל בנימת פחד נסתרת.
    "חכה כאן" אני אומר למקסים והולך לבדוק את מקור הרעש.
    בברכה, דביר.
    סופר מקצוען, מפקסל מקצוען.

גם אני אוהב את אייפום!

אייפום שולט!

קישורים חשובים שלי

סיפור שלי, תיכנסו ותגיבו
    הסיפור הנצפה ביותר בפורום! פרק 43 יצא! (לחצו על הלוגו כדי להיכנס לסיפור)

8. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    אתה וטוטודייל לא מאבדים קור רוח, אתה קורא לטוטודייל לירות בכל הכוח קרן בועות שתבלום את ג'יודוד.
    טוטודייל מיד מפציץ אך ג'יודוד העקשן של ברוק לא מוותר!
    הוא רוצה לנצח בדיוק כמוך.. הוא ממשיך לנתר לעבר טוטודייל למרות הכאב והחולשה למים ואז תוקף באגרוף טוטודייל מגביר את הבועות ומנסה להרחיק אותו..
    האגרוף של ג'יודוד נלחם במטח הבועות ולעט לעט מתקרב לפניו של טוטודייל אך לבסוף הוא לא עומד בזה!
    ג'יודוד מוותר, עף לאחור ומתגלגל על הרצפה.. מעט אבק מסתיר אותו שמתפוגג תוך שנייה וג'יודוד נראה מעולף.
    טוטודייל רק מסתכל עליו מתנשף מאוד.
    מה תעשה? איך תגיב?
    "אתה מדהים אני גאה בך!"אומר אליו בשמחה ואחזיר אותו לפוקדור.
    "צא (התת של מרוואק)!"אצעק ואזרוק את הפוקדות=ר שלו באויר.

קרדיט ענק לרועי!

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    לי:
    אהההה... בחנתי אותך.. התקפות לחימה לא משפיעות אל רוח אלה עוברות דרכן, גם עם לא ההית זז זה לא היה משפיע
    אתה ממהר לקרוא לשאפט לתקוף בצוות כפול, הוא עושה במהירות כדבריך ותוך רגע הוא מכפיל את עצמו ויוצא מעגל סביב קומבסקין המבולבל.
    קומבסקין עוצר את עצמו מהריצה המהירה עם חיתוך השמיים שהולך ודועך ככל שעובר הזמן...
    דמעת זיעה זולגת ממצחו, הוא מנסה להתרכז ולמצוא את שאפט האמיתי, לפתע הוא ולוקאס מבחינים בשאפט יחד!
    קומבסקין תוקף אך לפתע שאפט מוציא לשון לקומבסקין, קומבסקין המבוהל עובר דרכו ונופל על הפנים.
    הוא איני מבין איך זה קרה, אתה מנצל את ההזדמנות וצועק לעבר שאפט לתקוף בכדור צל!
    הוא פוגע ישירות בעצמה בגבו של קומבסקין ומעלף אותו במקום!
    מה תעשה? איך תגיב?

סם:
    אתה מודה לטוד ומאחל לא הצלחה בעתיד, "תודה רבה, הכל בזכותכם, הודות לכם יכירו אותי סוף סוף בתור ארכיאולוג דגול!" הוא משיב בחיוך מאושר.
    אתה יוצא מן המערה ומנופף לו לשלום וממשיך החוצה, אתה ניגש אל ספייק ודונפן.. אתה מלטף את ראשו של דונפן קלות ואומר לו שאתה תסתדר מכאן...
    תוך שנייה הוא קופץ קלות באוויר הופך כדור ומתגלגל לפנים המערה, אתה כמעט ושוכח מהשקיות שקיבלת ואז אתה נותן לספייק את שלו ואומר "זה מטוד כתודה!" אתר סקרנים מאוד.. פותחים זאת יחד...
    ספייק קיבל יהלום!!!
    ואילו אתה קיבלת מאובן מוזרשעליו יש פתק קטן ומאובק שרשום עליו, "שתגיע לעיר לייטנינג לך אל פורפ' וולפסון.."
    אתה בוהה מרוכז ומסוקרן במאובן ולפתע ספייק נעמד וקורא לך "אתה מוכן לעזור לי ללכת?! תכף ירד הערב ונצטרך למהר ולהגיע אל נייצ'ר!"
    מה תעשה? איך תגיב?

בר:
    שמע אני לא ראיתי את הפרק הזה.. אבל אני ישמוח עליך פשוט אל תתחיל להפריז בהתקפה הזאת כי אני לא מכיר אותה.. תשתמש בא מידי פעם.
    אתה מעודד את טרטוייג ועכשיו מנסה לחשוב על מהלך, לפתע צץ לך משהוא מוזר בראש..
    "טרטוייג, השתמש בעלי תער אך אל תשגר אותם אלה בלע אותם!" אתה אומר בחיוך, טרטוייג סומך עליך במאת האחוזים ואילו סימון ופוניטה מסתכלים בתמיה!
    טרטוייג קופץ ואוכל עלה ועוד עלה.. ולפתע הוא מרגיש חזק במיוחד, אתה נראה מרוצה אך לפתע מגיח פוניטה של סימון בדהרה!
    הוא משתמש ב"הפלה" ורגליו הדוהרות דורכות ורומסות את טרטוויג..
    מה תעשה? איך תגיב?

ג'ון:
    "מה זה היה?!" אתה קורא בחשש.. מקסים אומר שאני יודע... אתה אומר למקסים להישאר כאן ואתה תלך לבדוק.
    הוא מסכים ואומר "תזהר שם, ברגע שאתה מרגיש חשש תן קריאה!" ואז מחייך עליך.
    אתה מחייך חזרה ומרים את האגודל לסימון "בסדר" אתה נגש לעט לעט למקור הרעש, יש גבעה קטנה ומאחוריה זה מגיע!
    אתה זוחל על החול החם כדי לא למשוך יותר מידי צומת-לב, ואז שם למטה אתה רואה ילד עם שיער אדום לבוש שחורים
    ואיתו צ'ימצ'ארמנפץ סלעים גדולים.. ואז אתה נזכר זה הילד החצוף שנתקלת בוא בהתחלה (תסתכל בהתחלה בעמוד הראשי של המשחק!)
    מה תעשה?

אביב:
    "אתה מדהים, אני פשוט גאה בך!" אתה קורא אל טוטודייל בחיוך ושמחה, "טווווו... טו טו טו טו טו טו..." הוא קורא בפנים מאושרות וקופץ בדילוגים במקום ללא הפסק.
    אתה מחזיר אותו לפוקדור ונותן לו מנוחה, אתה מסתכל על המסך של הקרב ואז את רואה שהריבוע של ג'יודוד נמחק לגמריי (פסול) ואילו של טוטדייל בשחור לבן (במנוחה)...
    לאחר מכן אתה וברוק שולפים במקרא פוקדורים באותו הזמן וזורקים כל אחד את הפוקימון שלו, את צועק בעוז "צא קיובון!" ואילו ברוק מוציא החוצה את גרבלר
    !
    מה תעשה?

.

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי:
    אהההה... בחנתי אותך.. התקפות לחימה לא משפיעות אל רוח אלה עוברות דרכן, גם עם לא ההית זז זה לא היה משפיע
    אתה ממהר לקרוא לשאפט לתקוף בצוות כפול, הוא עושה במהירות כדבריך ותוך רגע הוא מכפיל את עצמו ויוצא מעגל סביב קומבסקין המבולבל.
    קומבסקין עוצר את עצמו מהריצה המהירה עם חיתוך השמיים שהולך ודועך ככל שעובר הזמן...
    דמעת זיעה זולגת ממצחו, הוא מנסה להתרכז ולמצוא את שאפט האמיתי, לפתע הוא ולוקאס מבחינים בשאפט יחד!
    קומבסקין תוקף אך לפתע שאפט מוציא לשון לקומבסקין, קומבסקין המבוהל עובר דרכו ונופל על הפנים.
    מה תעשה? איך תגיב?

[/B][/COLOR]
    אני אומר לשאפט"היית מצוין כול הכבוד לך.אתה נשאר בקרב".אני אומר ללוקאס"מי הפוקימון הבא שלך?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    "אתה מדהים, אני פשוט גאה בך!" אתה קורא אל טוטודייל בחיוך ושמחה, "טווווו... טו טו טו טו טו טו..." הוא קורא בפנים מאושרות וקופץ בדילוגים במקום ללא הפסק.
    אתה מחזיר אותו לפוקדור ונותן לו מנוחה, אתה מסתכל על המסך של הקרב ואז את רואה שהריבוע של ג'יודוד נמחק לגמריי (פסול) ואילו של טוטדייל בשחור לבן (במנוחה)...
    לאחר מכן אתה וברוק שולפים במקרא פוקדורים באותו הזמן וזורקים כל אחד את הפוקימון שלו, את צועק בעוז "צא קיובון!" ואילו ברוק מוציא החוצה את גרבלר!
    מה תעשה?
    "קדימה קיובון!קדימה!"אעודד אותו בנחישות
    "מכת עצם עכשיו!"אצעק אליו את הפעולה.

קרדיט ענק לרועי!

12. משתמש מנוסה
    [U]
    סם:
    אתה מודה לטוד ומאחל לא הצלחה בעתיד, "תודה רבה, הכל בזכותכם, הודות לכם יכירו אותי סוף סוף בתור ארכיאולוג דגול!" הוא משיב בחיוך מאושר.
    אתה יוצא מן המערה ומנופף לו לשלום וממשיך החוצה, אתה ניגש אל ספייק ודונפן.. אתה מלטף את ראשו של דונפן קלות ואומר לו שאתה תסתדר מכאן...
    תוך שנייה הוא קופץ קלות באוויר הופך כדור ומתגלגל לפנים המערה, אתה כמעט ושוכח מהשקיות שקיבלת ואז אתה נותן לספייק את שלו ואומר "זה מטוד כתודה!" אתר סקרנים מאוד.. פותחים זאת יחד...
    ספייק קיבל יהלום!!!
    ואילו אתה קיבלת מאובן מוזרשעליו יש פתק קטן ומאובק שרשום עליו, "שתגיע לעיר לייטנינג לך אל פורפ' וולפסון.."
    אתה בוהה מרוכז ומסוקרן במאובן ולפתע ספייק נעמד וקורא לך "אתה מוכן לעזור לי ללכת?! תכף ירד הערב ונצטרך למהר ולהגיע אל נייצ'ר!"
    מה תעשה? איך תגיב?

"וואו זה מאובן!" אקרא ואסתכל עליו, "אני ישמור עליך" אמלמל ואכניס אותו למקום בטוח בתיק.
    אפנה אל ספייק ואעזור לו ללכת לעיר נייצ'ר

13. משתמש מנוסה
    לי:
    מה תעשה? איך תגיב?

סם:
    ספייק קיבל יהלום!!!
    מה תעשה? איך תגיב?

בר:
    שמע אני לא ראיתי את הפרק הזה.. אבל אני ישמוח עליך פשוט אל תתחיל להפריז בהתקפה הזאת כי אני לא מכיר אותה.. תשתמש בא מידי פעם.
    אתה מעודד את טרטוייג ועכשיו מנסה לחשוב על מהלך, לפתע צץ לך משהוא מוזר בראש..
    "טרטוייג, השתמש בעלי תער אך אל תשגר אותם אלה בלע אותם!" אתה אומר בחיוך, טרטוייג סומך עליך במאת האחוזים ואילו סימון ופוניטה מסתכלים בתמיה!
    טרטוייג קופץ ואוכל עלה ועוד עלה.. ולפתע הוא מרגיש חזק במיוחד, אתה נראה מרוצה אך לפתע מגיח פוניטה של סימון בדהרה!
    הוא משתמש ב"הפלה" ורגליו הדוהרות דורכות ורומסות את טרטוויג..
    מה תעשה? איך תגיב?

ג'ון:
    "מה זה היה?!" אתה קורא בחשש.. מקסים אומר שאני יודע... אתה אומר למקסים להישאר כאן ואתה תלך לבדוק.
    הוא מסכים ואומר "תזהר שם, ברגע שאתה מרגיש חשש תן קריאה!" ואז מחייך עליך.
    אתה מחייך חזרה ומרים את האגודל לסימון "בסדר" אתה נגש לעט לעט למקור הרעש, יש גבעה קטנה ומאחוריה זה מגיע!
    אתה זוחל על החול החם כדי לא למשוך יותר מידי צומת-לב, ואז שם למטה אתה רואה ילד עם שיער אדום לבוש שחורים
    ואיתו צ'ימצ'ארמנפץ סלעים גדולים.. ואז אתה נזכר זה הילד החצוף שנתקלת בוא בהתחלה (תסתכל בהתחלה בעמוד הראשי של המשחק!)
    מה תעשה?

אביב:
    לאחר מכן אתה וברוק שולפים במקרא פוקדורים באותו הזמן וזורקים כל אחד את הפוקימון שלו, את צועק בעוז "צא קיובון!" ואילו ברוק מוציא החוצה את גרבלר
    !
    מה תעשה?
    "טרטוייג תנסה לצאת משם במתקפה מהירה ולאחר מכן עלי תער בשיא הכוח על פוניטה, בוא נראה עם האכילה של עלי התער עזרה" אגיד לטרטוייג

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    לי:
    "היית מצויין, כל הכבוד!" אתה אומר לשאפט בעידוד, "שאאפפ.." הוא אומר בחיוך ומוציא לשון, נראה שהוא שמח!
    לוקאס רץ אל קומבסקין ומלטף את ראשו "יופי קומבסקין, עשית כל מה שיכולת וזה מצויין!" הוא מעודד אותו ומחזיר אותו לפוקדור.
    אתה מודיע שאתה נשאר עם שאפט ואז לוקאס מחייך... "זאת בחירה שלך!" הוא אומר בצורה מחשידה...
    לפתע הוא מוציא את
    סניזל!
    סניזל משייף את ציפורניו זו בזו ועומד דרוך ומוכן לקרב, "מכוון שאתה תמיד חושש להתחיל, אני יעשה זאת!" עוקץ לוקאס...
    ולפתע הוא קורא לסניזל להשתמש בקרן קרח על הזירה, ותוך כמה שניות הזירה נעשת קרח ואז סניזל יוצא כל מיני גושי קרח שנראים כמו אבנים ומפזר אותם בזירה!
    מה תעשה? איך תגיב?

אביב:
    קיובון עומד עם מבט רציני מאוד על פניו, אתה מעודד אותו מהצד אך הוא אינו מניד עפעף.. אתה קורא לו לתקוף במכת עצם!
    לפתע קיובון תופס את העצם בשתי ידיים מרים אותה למעלה והיא זוהרת בלבן בוהק, הוא רת אל גרבלר אך גרבלר וברוק במבט מחשיד ממתינים ואינם עושים כלום.
    קיובון מתקדם ואז ברגע אחד ברוק פוקד על גרבלר "עכשיו הוא בטווח, רעידת אדמה!" קורא גרבלר.
    לפתע באיטיות גרבלר קופץ גבוהה ונוחט על הזירה בחזקה ובבום אחד הצרפה מתחילה לרעוד, ואז שוב יותר גבוה ונוחט חזק יותר..
    קיובון בשלו עקשן ולא מוותר ממשיך לרוץ ך אחת הרעידות מפילה אותו ולפתע גל של שברים מתקרב ועליו ומרסק כל מה שבדרך לאורך כל הזירה!
    תוך שניות זה מגיע לקיובון ופוגע בוא, הוא נחבט מחופני אדמה, סלעים, מכות, רסיסים!
    מה תעשה?

סם:
    "ווואוו איזה מאובן!" אתה קורא בהתפעלות, "כן הוא באמת שיחק אותה עם המתנות, אתה יודע בכמה כסף אוכל למכור את היהלום?!" מגיב ספייק לדבריך.
    אתה ממשיך לבהות בוא עוד כמה שניות ואז אתה אומר לעצמך בלחש "אני אשמור עליך" אתה אומר ומכניס אותו לתיק..
    לאחר מכן אתה מתקרב לספייק הוא סם את ידו על כתפך ומדלג על רגל אחת.. אתה עוזר לו ללכת ולאט לאט אתם מתקדמים!
    לאחר זמן מה אתה נראה מבועס וספייק מבחין בזה, "עצור רגע!" הוא אומר ואתה אינך מבין, הוא מוציא את ליקיליקי ומבקש ממנו בחיוך "ליקיליקי, כפי שאתה רואה נפצעתי ברגל תוכל להרים אותי על גבך?!" ליקיליקי עונה בחיוך ומהנהן בראשו.
    וכך אתם מתקדמים... 10 דקות.. 20 דקות... 40... שעה וחצי..
    ואתה מביט בשמיים והם נעשים בצבעים סגולים וכתומים.. אתה מבין שיורד הערב.
    לפתע אתה שומע רעש של כלי תחבורה וצעקות וצחוקים!
    מרחוק אתה רואה שני אופנוענים מקצת מטושטש.
    מה תעשה? איך תגיב?

בר:
    אל תעשה כך פעם הבאה, כפי שאתה רואה יש הרבה אחרים שאני שם באמצע ואף אחד לא מתלונן... אין מה לעשות אחי.
    וטיפ קטן.. תנסה לעשות משהוא חדש, תשתמש בהתקפה מסויימת כהסחת דעת ואז תקוף בהפתעה בהתקפה אחרת!
    טרטוייג מנסה לצאת במתקפה מהירה אך זה לא עובד ואז לאט לאט הוא משתחל החוצה בין רגליו של פוניטה..
    טרטוייג מכווץ עצמו לכדור ומתגלגל הצידה!
    אתה מעודד אותו חושב מלעה לעשות, לפתע עולה לך רעיון ואתה מורה לו "טרטוייג בוא נראה את ההשפעה של אכילת עלי התער! תקוף במתקפת עליי תער!"
    "טרטוווייייג!" הוא צועק ומזיזאת ראשו קדימה ואחורה בתנועה מעגלית ומעיף עלים לעבר פוניטה!
    אתה מבחין בצבע החזק של העלים ובגודל שלהם הם נראים עמידים וחזקים יותר..
    פוניטה משתמש בלהביור והמתקפות נלחמות זה בזה ואף אחד לא מוותר!
    מה תעשה?

.

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    זה בשביל king of skulls כי שוב שחכתי ממנו!

בראד:
    אתה מתחיל לדאוג את ורוני מתחילים לרוץ אחריהם, ואז מגיעים לעיר נייצ'ר.. אבל הפלא ופלא, העיר נראת שמחה צבעונית ורגילה כתמיד!
    אתה מסתכל על העיר והיא כזאת יפה, בתים ובניינים יפים פחרונית ומלבלבת במיוחד!
    מזרקות יפייפיות, פארק מרשים לבלות בוא עם הפוקימונים.. זירת קרבות ראווה.. קניון אדירר.. מרכז הפוקימונים.. והמכון!
    אתה שם לב שיש שלושה יציאות לעיר הזאת.. דרומית מזרחית ומערבית. ושאתה מגיע מהמערבית.
    בעוד אתה מתפעל מהעיר המדהימה והמפתחת הזאת, "נו מה את רוצה לעשות קודם... עכשיו השעה 14:25 והמכון נפתח בשעה 16:30 בדיוק!"
    מה תעשה? איך תגיב?

.

עמוד 69 מתוך 88 ראשוןראשון ... 1959676869707179 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •