Pokemon GO
עמוד 70 מתוך 88 ראשוןראשון ... 2060686970717280 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,036 עד 1,050 מתוך 1308
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Dt7 צפה בהודעה
    זה בשביל king of skulls כי שוב שחכתי ממנו!

בראד:
    אתה מתחיל לדאוג את ורוני מתחילים לרוץ אחריהם, ואז מגיעים לעיר נייצ'ר.. אבל הפלא ופלא, העיר נראת שמחה צבעונית ורגילה כתמיד!
    אתה מסתכל על העיר והיא כזאת יפה, בתים ובניינים יפים פחרונית ומלבלבת במיוחד!
    מזרקות יפייפיות, פארק מרשים לבלות בוא עם הפוקימונים.. זירת קרבות ראווה.. קניון אדירר.. מרכז הפוקימונים.. והמכון!
    אתה שם לב שיש שלושה יציאות לעיר הזאת.. דרומית מזרחית ומערבית. ושאתה מגיע מהמערבית.
    בעוד אתה מתפעל מהעיר המדהימה והמפתחת הזאת, "נו מה את רוצה לעשות קודם... עכשיו השעה 14:25 והמכון נפתח בשעה 16:30 בדיוק!"
    מה תעשה? איך תגיב?
    זה לא king of skulls זה knight of skulls
    ----
    "קודם אני אלך למרכז הפוקימונים"אני אגיד לעצמי.
    "ואז שאני אגמור שם אני אלך לזירת הקרבות ראווה"אני אומר שוב לעצמי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי:
    "היית מצויין, כל הכבוד!" אתה אומר לשאפט בעידוד, "שאאפפ.." הוא אומר בחיוך ומוציא לשון, נראה שהוא שמח!
    לוקאס רץ אל קומבסקין ומלטף את ראשו "יופי קומבסקין, עשית כל מה שיכולת וזה מצויין!" הוא מעודד אותו ומחזיר אותו לפוקדור.
    אתה מודיע שאתה נשאר עם שאפט ואז לוקאס מחייך... "זאת בחירה שלך!" הוא אומר בצורה מחשידה...
    לפתע הוא מוציא את
    סניזל!
    סניזל משייף את ציפורניו זו בזו ועומד דרוך ומוכן לקרב, "מכוון שאתה תמיד חושש להתחיל, אני יעשה זאת!" עוקץ לוקאס...
    ולפתע הוא קורא לסניזל להשתמש בקרן קרח על הזירה, ותוך כמה שניות הזירה נעשת קרח ואז סניזל יוצא כל מיני גושי קרח שנראים כמו אבנים ומפזר אותם בזירה!
    מה תעשה? איך תגיב?

[/B][/COLOR]
    אני אומר לשאפט"קודם תשתמש בצוות כפול ואז בצל לילה על סניזל"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    סם:
    "ווואוו איזה מאובן!" אתה קורא בהתפעלות, "כן הוא באמת שיחק אותה עם המתנות, אתה יודע בכמה כסף אוכל למכור את היהלום?!" מגיב ספייק לדבריך.
    אתה ממשיך לבהות בוא עוד כמה שניות ואז אתה אומר לעצמך בלחש "אני אשמור עליך" אתה אומר ומכניס אותו לתיק..
    לאחר מכן אתה מתקרב לספייק הוא סם את ידו על כתפך ומדלג על רגל אחת.. אתה עוזר לו ללכת ולאט לאט אתם מתקדמים!
    לאחר זמן מה אתה נראה מבועס וספייק מבחין בזה, "עצור רגע!" הוא אומר ואתה אינך מבין, הוא מוציא את ליקיליקי ומבקש ממנו בחיוך "ליקיליקי, כפי שאתה רואה נפצעתי ברגל תוכל להרים אותי על גבך?!" ליקיליקי עונה בחיוך ומהנהן בראשו.
    וכך אתם מתקדמים... 10 דקות.. 20 דקות... 40... שעה וחצי..
    ואתה מביט בשמיים והם נעשים בצבעים סגולים וכתומים.. אתה מבין שיורד הערב.
    לפתע אתה שומע רעש של כלי תחבורה וצעקות וצחוקים!
    מרחוק אתה רואה שני אופנוענים מקצת מטושטש.
    מה תעשה? איך תגיב?
    "ספייק" אקרא לו , "אני מציע שנהיה פה זהירים" אומר לו ואוציא מהפוכדור את טריקו ואלך לכיוון האופנוענים

4. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    קיובון עומד עם מבט רציני מאוד על פניו, אתה מעודד אותו מהצד אך הוא אינו מניד עפעף.. אתה קורא לו לתקוף במכת עצם!
    לפתע קיובון תופס את העצם בשתי ידיים מרים אותה למעלה והיא זוהרת בלבן בוהק, הוא רת אל גרבלר אך גרבלר וברוק במבט מחשיד ממתינים ואינם עושים כלום.
    קיובון מתקדם ואז ברגע אחד ברוק פוקד על גרבלר "עכשיו הוא בטווח, רעידת אדמה!" קורא גרבלר.
    לפתע באיטיות גרבלר קופץ גבוהה ונוחט על הזירה בחזקה ובבום אחד הצרפה מתחילה לרעוד, ואז שוב יותר גבוה ונוחט חזק יותר..
    קיובון בשלו עקשן ולא מוותר ממשיך לרוץ ך אחת הרעידות מפילה אותו ולפתע גל של שברים מתקרב ועליו ומרסק כל מה שבדרך לאורך כל הזירה!
    תוך שניות זה מגיע לקיובון ופוגע בוא, הוא נחבט מחופני אדמה, סלעים, מכות, רסיסים!
    מה תעשה?
    "קדימה קיובון אל תוותר!"אצעק אליו בחשש למצבו
    "השתמש בעצם כדי לקפוץ באויר ואז השתמש בא במקדחה והסתחרר!"הורה עליו מה לעשות כשיקום.

קרדיט ענק לרועי!

5. משתמש מנוסה
    בר:
    אל תעשה כך פעם הבאה, כפי שאתה רואה יש הרבה אחרים שאני שם באמצע ואף אחד לא מתלונן... אין מה לעשות אחי.
    וטיפ קטן.. תנסה לעשות משהוא חדש, תשתמש בהתקפה מסויימת כהסחת דעת ואז תקוף בהפתעה בהתקפה אחרת!
    - - - - - - - - - - - - - - -
    טרטוייג מנסה לצאת במתקפה מהירה אך זה לא עובד ואז לאט לאט הוא משתחל החוצה בין רגליו של פוניטה..
    טרטוייג מכווץ עצמו לכדור ומתגלגל הצידה!
    אתה מעודד אותו חושב מלעה לעשות, לפתע עולה לך רעיון ואתה מורה לו "טרטוייג בוא נראה את ההשפעה של אכילת עלי התער! תקוף במתקפת עליי תער!"
    "טרטוווייייג!" הוא צועק ומזיזאת ראשו קדימה ואחורה בתנועה מעגלית ומעיף עלים לעבר פוניטה!
    אתה מבחין בצבע החזק של העלים ובגודל שלהם הם נראים עמידים וחזקים יותר..
    פוניטה משתמש בלהביור והמתקפות נלחמות זה בזה ואף אחד לא מוותר!
    מה תעשה?
    "טרטוייג תנסה להשתמש בזרע עלוקה תוך כדי העלי תער ותעיף אותו גבוהה ביחד עם עלי תער זה יבלבל את פוניטה ויפגע בא תנסה את זה" אגיד לטרטוייג

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    מצטער מאוד שהמתנתם כל היום, זה לא היה בסדר מצידי!

סם:
    אתה קורא לספייק שמבט רציני חושד על פניך, "אני מציע שניהיה זהירים עכשיו!" אתה קורא לו..
    הוא מעביר את זה לליקיליקי!
    ובצעדים איטיים אתם מתקדמים עליהם, המהירות שלהם מאוד מופרזת והם מגיעים עליכם במהירות...
    נראה כבר כאילו הם הבחינו בך, הם מתקדמים ואתם כבר ממש קרובים...
    אחד מהם
    נוסע מולך, אתה מתכוון לצעוק לו משהוא אך לפתע את נרתע הוא רק מגביר את המהירות ואינו מתכוון לעצור!
    הוא נוסע בלי ידיים לרגע ומוציא שוד-גאן, אתה עומד שם קפוא מהפחד ולשנייה אחת עובר בך החשש והצמרמורת שעכשיו תמות!
    אך לפתע מגיחה הלשון של ליקיליקי וחוטפת אותך מהר הצידה, הוא כמעט דרס אותך ולא היה אכפת לו כלל..
    "ווואווו זה היה קרוב!" אומר ספייק קצת נרגש.
    מה תעשה? איך תגיב?

בראד:
    אתה חושב לעצמך מה תעשה בעוד רוני מתרחק ממך, הוא פונה לקניון.
    ואז אתה מגיע למסקנה שקודם כל הפוקימונים שלך צריכים קצת מנוחה ואתה צועד אל מרכז הפוקימונים...
    לאחר כמה דקות הליכה אתה נכנס דרך הדלת שנפתחת אוטומטית הולך אל האחות ג'וי, "שלום לך, במה אוכל לעזור?" היא שואלת בחינניות.
    אתה מבקש ממנה לרפא את הפוקימונים שלך, היא לוקחת ממך אותם שמה אותם על מגש לבן וממהרת לעבודה.
    היא קוראת לך להמתין בנתיים כ-5 עד 10 דקות... אתה מתיישב לך שם על ספא וצופה בטלוויזיה:
    קרב בשידור חוזר בין א-באבאמרבעיית האילית ושיפטרישלה נגד מאמן המכון וולקנרוהלאקסריישלו.
    אתה צופה כולך שקוע בקרב, נדהם מזה שוולקנר מאמן מכון מצליח להתמודד ואפילו להוביל בקרב נגד א-באבא והשיפטרי שלה מחמישיית האילית המפורסמת!
    בעוד אתה מביט בטלוויזיה כאילו מהופנט, מגיחה האחות ג'וי מן החדר האחורי וקוראת לך לקחת את הפוקימונים, אתה מודה לה מאוד יוצא מהמרכז ובדרך מסובב את ראשך בפעם האחרונה לטלוויזיה ורואה שאבאבא נצחה!
    אתה יוצא החוצה ועומד שם מול פתח המרכז וחושב מה תעשה עכשיו, אתה מחליט ללכת לזירת הראווה.. ובדיוק שני ילדים מסיימים להילחם!
    מה תעשה? איך תגיב?

לי:
    אתה קורא לשאפט להשתמש בצוות כפול והוא מיד עושה זאת ומקיף את סניזל, סניזל מביט מצד לצד.. בניגוד להמון פוקימונים הוא לא מאבד קור רוח.
    ואז אתה מנסה להפתיע אותו פקד על שאפט במהירות להשתמש בצל לילה, שאפט פותחאת פיו לרווחה ופולט עשן סגול מוקף באבק כוכבים מנצנץ...
    העשן נכרח סביב סניזל ומכסה אותו, אתה מחכה שצל הלילה התפוגג וסניזל ירדם אך אז מתוך העשן הסגול וסמיך קופץ סניזל עם אגרוף קרח ומעיף אותו על הרצפה ומשם ממשיך להפגיז ברסיסי קרח!
    אתה מסתכל במבט מופתע מאוד על מה שהתרחש כרגע ולא מבין איך זה קרה...
    ואז לוקץ אומר בחיוך "מופתע?! לא חשבת שאפול שוב באותה מלכודת.. בכוונה לקחתי את סניזל פוקימון מסוג אופל, שמתקפות רוח כמו צל לילה אינם משפיעות עליו כלל!"
    ואז הוא מוסיף לומר "קרב מעולה, אנחנו ממש צמודים, נהנה להתמודד מולך!", בנתיים אתה מביט בחזרה למתרחש בזירה ורואה את סניזל לא מפסיק לתקוף ברסיסי קרח שמרתקים את שאפט לרצפה ולא נותנים לו זמן לזוז!
    מה תעשה?

אביב:
    "אל תוותר!" אתה זועק אל קיובון החבול...
    הוא משתמש בעצם כדי לעמוד ואז קופץ למעלה ואז לפוקדתך מסתחרר למטה ונוחט על רגליו אך לפתע כמעט ונופל שוב..
    יש לו כאב חד ברגל שמפריע לו, גרבלר משתמש בזריקת אבנים והוא זורק ללא הפסק עם ארבעת הידיים שלו!
    לפתע אבן אחת חולפת כמה סנטימטרים מליד קיובון, הוא מסתכל עליה בציפייה לפקודה..
    אתה חייב לפעול מהר!
    מה תעשה?

בר:
    אתה קורא לטרטוייג לשלוח זרע עלוקה ולהמשיך בעליי התער, תוך כדיי הוא יורה את זרע העלוקה אל האוויר פוניטה אינו מבחין בוא אך סימון כן!
    "פוניטה זהירות!"... "פוניטה היזהר מלמעלה!"... "פוניטה זוז משם!"... קורא וממשיך לקרוא סימון בעוד הזרע סיים את דרכו למעלה ועכשיו נופל.
    הזרע מתקרב לפוניטה ואז שנייה לפני שזה פוגע במטרה נשמעת צעקה "פוניייטההה זוז!" קורה סימון!
    פוניטה מקשיב הפעם וקופץ ימינה והזרע נופל על הרצפה, "עכשיו פוניטה, גלגל להבה!" פוקד סימון ופוניטה מתגלגל בלהבות חמות ומתלקחות...
    טרטוייג מפנה את ראשו אל פוניטה אך זה מאוחר מידי, כל עלה שעומד בדרכו נשרף קליל ואז לפתע סימון מורה לו לשנות להפלה ופוניטה דורך ורומס את טרטוויג ומשתמש באש מגלגל הלהבה כדי לחזק זאת!
    טרטוייג נזרק ומתגלגל לאחור על הזירה, הוא מנסה לקום א שוב נופל והפעם מחוסר הכרה, הפסדת.
    מה תעשה? איך תגיב?

.

7. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    "אל תוותר!" אתה זועק אל קיובון החבול...
    הוא משתמש בעצם כדי לעמוד ואז קופץ למעלה ואז לפוקדתך מסתחרר למטה ונוחט על רגליו אך לפתע כמעט ונופל שוב..
    יש לו כאב חד ברגל שמפריע לו, גרבלר משתמש בזריקת אבנים והוא זורק ללא הפסק עם ארבעת הידיים שלו!
    לפתע אבן אחת חולפת כמה סנטימטרים מליד קיובון, הוא מסתכל עליה בציפייה לפקודה..
    אתה חייב לפעול מהר!
    מה תעשה?
    "קיובון השתמש ב עצם כמקל הליכה שתחפה על הרגל הכואבת!"אצעק אליו בחשש לרגלו.
    "מכת עצם!בכל הכוח!"הורה עליו בנחישות

קרדיט ענק לרועי!

8. משתמש מנוסה
    מצטער מאוד שהמתנתם כל היום, זה לא היה בסדר מצידי!

סם:
    אתה קורא לספייק שמבט רציני חושד על פניך, "אני מציע שניהיה זהירים עכשיו!" אתה קורא לו..
    הוא מעביר את זה לליקיליקי!
    ובצעדים איטיים אתם מתקדמים עליהם, המהירות שלהם מאוד מופרזת והם מגיעים עליכם במהירות...
    נראה כבר כאילו הם הבחינו בך, הם מתקדמים ואתם כבר ממש קרובים...
    אחד מהם
    נוסע מולך, אתה מתכוון לצעוק לו משהוא אך לפתע את נרתע הוא רק מגביר את המהירות ואינו מתכוון לעצור!
    הוא נוסע בלי ידיים לרגע ומוציא שוד-גאן, אתה עומד שם קפוא מהפחד ולשנייה אחת עובר בך החשש והצמרמורת שעכשיו תמות!
    אך לפתע מגיחה הלשון של ליקיליקי וחוטפת אותך מהר הצידה, הוא כמעט דרס אותך ולא היה אכפת לו כלל..
    "ווואווו זה היה קרוב!" אומר ספייק קצת נרגש.
    מה תעשה? איך תגיב?

[/B][/COLOR]
    "תגידו החלקתם על השכל?!" אצעק עליהם "אני מציע שתסתלקו מפה,את השטויות שלכם תעשו במקום אחר" אומר להם במבט מלא ביטחון ולא אראה פחד,אוציא גם את גיבל שיהיה לידי עם טריקו

9. משתמש מנוסה
    בר:
    אתה קורא לטרטוייג לשלוח זרע עלוקה ולהמשיך בעליי התער, תוך כדיי הוא יורה את זרע העלוקה אל האוויר פוניטה אינו מבחין בוא אך סימון כן!
    "פוניטה זהירות!"... "פוניטה היזהר מלמעלה!"... "פוניטה זוז משם!"... קורא וממשיך לקרוא סימון בעוד הזרע סיים את דרכו למעלה ועכשיו נופל.
    הזרע מתקרב לפוניטה ואז שנייה לפני שזה פוגע במטרה נשמעת צעקה "פוניייטההה זוז!" קורה סימון!
    פוניטה מקשיב הפעם וקופץ ימינה והזרע נופל על הרצפה, "עכשיו פוניטה, גלגל להבה!" פוקד סימון ופוניטה מתגלגל בלהבות חמות ומתלקחות...
    טרטוייג מפנה את ראשו אל פוניטה אך זה מאוחר מידי, כל עלה שעומד בדרכו נשרף קליל ואז לפתע סימון מורה לו לשנות להפלה ופוניטה דורך ורומס את טרטוויג ומשתמש באש מגלגל הלהבה כדי לחזק זאת!
    טרטוייג נזרק ומתגלגל לאחור על הזירה, הוא מנסה לקום א שוב נופל והפעם מחוסר הכרה, הפסדת.
    מה תעשה? איך תגיב?
    "לא נורא טרטוייג עשית את כל מה שיכלת, חזור" אגיד ואחזיר אותו לפוכדור שלו.
    "סימון, אתה מאמן טוב מאוד גם פוניטה שלך מעולה תגיד יש לך עוד פוקימון?, אתה רוצה שנלחם גם בפוקימון השני שלי?" אשאל את סימון

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [SIZE=4][I]מצטער מאוד שהמתנתם כל היום, זה לא היה בסדר מצידי!

לי:
    אתה קורא לשאפט להשתמש בצוות כפול והוא מיד עושה זאת ומקיף את סניזל, סניזל מביט מצד לצד.. בניגוד להמון פוקימונים הוא לא מאבד קור רוח.
    ואז אתה מנסה להפתיע אותו פקד על שאפט במהירות להשתמש בצל לילה, שאפט פותחאת פיו לרווחה ופולט עשן סגול מוקף באבק כוכבים מנצנץ...
    העשן נכרח סביב סניזל ומכסה אותו, אתה מחכה שצל הלילה התפוגג וסניזל ירדם אך אז מתוך העשן הסגול וסמיך קופץ סניזל עם אגרוף קרח ומעיף אותו על הרצפה ומשם ממשיך להפגיז ברסיסי קרח!
    אתה מסתכל במבט מופתע מאוד על מה שהתרחש כרגע ולא מבין איך זה קרה...
    ואז לוקץ אומר בחיוך "מופתע?! לא חשבת שאפול שוב באותה מלכודת.. בכוונה לקחתי את סניזל פוקימון מסוג אופל, שמתקפות רוח כמו צל לילה אינם משפיעות עליו כלל!"
    ואז הוא מוסיף לומר "קרב מעולה, אנחנו ממש צמודים, נהנה להתמודד מולך!", בנתיים אתה מביט בחזרה למתרחש בזירה ורואה את סניזל לא מפסיק לתקוף ברסיסי קרח שמרתקים את שאפט לרצפה ולא נותנים לו זמן לזוז!
    מה תעשה?

אני אומר לשאפט"אוקי עכשיו תלמד איך להביס פוקימונים שיש עליהם יתרון עליך.תשתמש בנהמה על רסיסי הקרח שהוא שולך אליך ותחזיר אותם אליו.בזמן שסניזל מנסה להתחמק מרסיסי הקרח תפתיע אותו בנגיחת ראש"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    [SIZE=4][I]
    בראד:
    אתה חושב לעצמך מה תעשה בעוד רוני מתרחק ממך, הוא פונה לקניון.
    ואז אתה מגיע למסקנה שקודם כל הפוקימונים שלך צריכים קצת מנוחה ואתה צועד אל מרכז הפוקימונים...
    לאחר כמה דקות הליכה אתה נכנס דרך הדלת שנפתחת אוטומטית הולך אל האחות ג'וי, "שלום לך, במה אוכל לעזור?" היא שואלת בחינניות.
    אתה מבקש ממנה לרפא את הפוקימונים שלך, היא לוקחת ממך אותם שמה אותם על מגש לבן וממהרת לעבודה.
    היא קוראת לך להמתין בנתיים כ-5 עד 10 דקות... אתה מתיישב לך שם על ספא וצופה בטלוויזיה:
    קרב בשידור חוזר בין א-באבאמרבעיית האילית ושיפטרישלה נגד מאמן המכון וולקנרוהלאקסריישלו.
    אתה צופה כולך שקוע בקרב, נדהם מזה שוולקנר מאמן מכון מצליח להתמודד ואפילו להוביל בקרב נגד א-באבא והשיפטרי שלה מחמישיית האילית המפורסמת!
    בעוד אתה מביט בטלוויזיה כאילו מהופנט, מגיחה האחות ג'וי מן החדר האחורי וקוראת לך לקחת את הפוקימונים, אתה מודה לה מאוד יוצא מהמרכז ובדרך מסובב את ראשך בפעם האחרונה לטלוויזיה ורואה שאבאבא נצחה!
    אתה יוצא החוצה ועומד שם מול פתח המרכז וחושב מה תעשה עכשיו, אתה מחליט ללכת לזירת הראווה.. ובדיוק שני ילדים מסיימים להילחם!
    מה תעשה? איך תגיב?

אני אלך לילדים ואשאל אותם:"מישהו ממכם רוצה קרב?"
    ואם הם יענו בשלילה אני אחפש יריבים אחרים בשביל להילחם בהם.

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אביב:
    אתה מנסה לעודד את קיובון להמשיך ומחפש איך להמשיך מכאן.. אך לפתע אתה חושב על רעיון ומורה לקיובון להשתמש בעצם כמקל הליכה.
    קיובון נעזר במקל אך הוא הולך לעט מאוד גרבלר מתקדם עליו גם הוא.. הם קרובים ולפתע אתה וקיובון מפתיעים את גרבלר בחבטת עצם!
    גרבלר חוטף אותה היישר בראשו אך אין זה ממש משפיע הוא משפשף את הראש עם אחת מידיו ואז בשנייה זורק את קיובון גבוהה למעלה..
    והוא מפסיק לעלות ונוחט חזק ברצפה מחוסר הכרה.
    "כל הכבוד גרבלר, נקודה אחת לזכותנו, עכשיו זה יהיה מעניין!"
    מה תעשה?

סם:
    אתה משוגע, או שאתה לא יודע מזה שכתבתי שוד-גאן?! למקרא שלא הינה: ~כאן~
    - - - - - - - - - - - -
    הם האטו קצת את המהירות אך ממשיכים לנסוע וצוחקים בקול רם, אתה עצבני וכעוס ומחליט לצעוק להם "היי החלקתם על השכל או משהוא?!".
    לפתע האופנועים נעצרים, אחד מהם גדול יותר מהקודם וקירח
    שואל אותך "מה אמרת?!".
    ואתה עונה לו "אני מציע שתסתלקו מפה,את השטויות שלכם תעשו במקום אחר!" ועומד מולם אמיץ...
    אתה מוציא את טריקו וגיבל שיעמדו לעזרתך...
    לפתע הם מוציעים רובים ואומרים "נו חמודים, מה תעשו עכשיו!" לפתע את שומע את ספייק צועק "זה לא הזמן ליהיות אמיץ ברחחח!!!"
    ואז נשמעת יריה לכיוונכם, שמחמציה אתכם!
    מה תעשה? איך תגיב?

לי:
    Spoiler ספוילר
    - - - - - - - - - - - - -
    שנה בבקשה את העדכון..

בר:
    "לא נורא טרטוייג עשית את כל מה שיכלת, חזור.." אתה אומר לטרטוייג בחיוך של עידוד ומחזיר אותו לפוקדור...
    "יש ויש אך מצטער איני יכול להמשיך את הקרב, אני ממהר לעיר נייצ'ר, סינטייה מחמשיית האילית תיהיה שם ותתן טיפים למתחילים!" הוא אומר בחיוך קצת נרגש.
    הוא אומר ולוחץ את ידך, הוא הולך לקחת את התיק שלו ורץ ואז לפתע צועק בחיוך קצת צוחק "אנחנו עוד נפגש!"..
    מה תעשה?

בראד:
    אתה שואל ילדים זה אחר זה עם מישהוא מהם מוכן לערוך עמך קרב.. ילד אחר ילד הם מסרבים.. כולם עסוקים בשלהם!
    אתה מתבעס.. כבר חושב ללכת משם למקום אחר...
    ואז לפתע נשמעת מוזיקה, פריטת גיטרה, אינך מתייחס ממש אך היא הולכת ומתגברת נשמע כאילו היא מתקרבת.
    אתה מסתובב ומולך אתה רואה אדם עם לבוש דיי זרוק, שיער בלונדיני ארוך כבן ה-20 בערך
    "הייי חמודון אל תיהיה עצוב, עם אף אחד אינו רוצה קרב אז כנס לגרוווובבבב.." הוא שר ופורט בגיטרה, אתה אינך מבין ממש מה הוא רוצה...
    אך לפתע הוא ממשיך "ילד חביב, ילד עצוב, מה שיש לי להגיד הוא חשוב! עם בקרב אתה רצה התמודד מולי ונתחרה!" הם שוב שר ופורט.
    מה תעשה? איך תגיב?

.

13. משתמש מנוסה
    [COLOR=DarkGreen][U][B]בראד:
    אתה שואל ילדים זה אחר זה עם מישהוא מהם מוכן לערוך עמך קרב.. ילד אחר ילד הם מסרבים.. כולם עסוקים בשלהם!
    אתה מתבעס.. כבר חושב ללכת משם למקום אחר...
    ואז לפתע נשמעת מוזיקה, פריטת גיטרה, אינך מתייחס ממש אך היא הולכת ומתגברת נשמע כאילו היא מתקרבת.
    אתה מסתובב ומולך אתה רואה אדם עם לבוש דיי זרוק, שיער בלונדיני ארוך כבן ה-20 בערך
    "הייי חמודון אל תיהיה עצוב, עם אף אחד אינו רוצה קרב אז כנס לגרוווובבבב.." הוא שר ופורט בגיטרה, אתה אינך מבין ממש מה הוא רוצה...
    אך לפתע הוא ממשיך "ילד חביב, ילד עצוב, מה שיש לי להגיד הוא חשוב! עם בקרב אתה רצה התמודד מולי ונתחרה!" הם שוב שר ופורט.
    מה תעשה? איך תגיב?
    "ברור שאני רוצה קרב נגדך"אני אומר ואז אוציא את פרינפלאפ שלי.

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [U]
    לי:
    Spoiler ספוילר
    - - - - - - - - - - - - -
    שנה בבקשה את העדכון..

אני אומר לשאפט"אוקי עכשיו תלמד איך להביס פוקימונים שיש עליהם יתרון עליך.תשמש בנגיחת ראש על רסיסי הקרח נסה להחזיר אותם אל סניזל.לאחר מכן תפתיע אותו בכדור צל"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    [U]

סם:
    אתה משוגע, או שאתה לא יודע מזה שכתבתי שוד-גאן?! למקרא שלא הינה: ~כאן~
    - - - - - - - - - - - -
    הם האטו קצת את המהירות אך ממשיכים לנסוע וצוחקים בקול רם, אתה עצבני וכעוס ומחליט לצעוק להם "היי החלקתם על השכל או משהוא?!".
    לפתע האופנועים נעצרים, אחד מהם גדול יותר מהקודם וקירח
    שואל אותך "מה אמרת?!".
    ואתה עונה לו "אני מציע שתסתלקו מפה,את השטויות שלכם תעשו במקום אחר!" ועומד מולם אמיץ...
    אתה מוציא את טריקו וגיבל שיעמדו לעזרתך...
    לפתע הם מוציעים רובים ואומרים "נו חמודים, מה תעשו עכשיו!" לפתע את שומע את ספייק צועק "זה לא הזמן ליהיות אמיץ ברחחח!!!"
    ואז נשמעת יריה לכיוונכם, שמחמציה אתכם!
    מה תעשה? איך תגיב?

"טורקול!" אקרא בקול ואוציא אותו מהפוכדור "תשתמש בהגנה ותרוץ איתנו בשביל להגן עלינו מהיריות" אומר לו במהירות ואסתלק אל מקום בטוח עם טורקול ,אחזיר את טריקו וגיבל לפוכדור

עמוד 70 מתוך 88 ראשוןראשון ... 2060686970717280 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •