בראד:
אתה עונה בחדות "כמובן, אשמח מאוד לקרב איתך!" הוא לעומת זאת רק חייך ואז שתק...
אתה אינך מבין ואז הוא לפתע צועק "ייייייאאאאאאייייי... עם אתה כמוני, לוהט כמו טיללל... אז קדימה בוא נתחחיייללל!!!"
אתה מצחקק קצת ושולף מהכיס האחורי שלך פוקדור, זה הפוקדור של פרינפלאפ אתה ממהר להשליך אותו לזירה.
הוא קופץ החוצה ומחייך עליך.
לפתע הוא שולף פוקדור וזורק אותו תוך כדי שהוא מנגן, לפתע מהפוקדור יוצא ברלום!
"עכשיו נראה לך סגנון קרב שמעולם לא ראית!" הוא אומר ומתחיל לנגן... לפתע ברלום מתחיל לזוז קצת מצד לצד..
הוא מתקדם עלייך בצורה מוזרה, פרינפלאפ עומד מוכן אך הוא חושש הוא לא יודע מאיזה כיוון ברלום יבוא הוא זז כל פעם!
לפתע הוא מתקרב מאוד לפריפלאפ, ברלום במפתיעה קופץ מעל פרינפלאפ ומשתמש בחבטת זנב.
פרינפלאפ נופל על פניו, ואתה אינך מבין "איך ברלום עשה את זה בכזה דיוק חישוב ותחכום מבלי שהמאמן שלו יוצא מילה?!?"...
לעומת זאת המאמן היריב רק עומד שם ומנגן.
מה תעשה?
סם:
אתה מחליט להחזיר את טריקו וגיבל ומוציא את טורקול, אתה אומר לו תוך כדי ריצה והתנשפות "טורקול, הגן עלינו מהם עם ההגנה בכל פעם שהם יורים!".
"טורקול!" הוא אומר בהחלטיות ואומץ ועשה כן בראשו, הם ממשיכים לראות אך לא כל-כך פוגעים, הרובים והנשק כבדים מאוד..
אך לפתע אחד מהם משחרר יריה שעפה הצידה מההגנה שטורקול הפעיל, אתה מחייך עליו והוא עליך אך ספייק קוטע זאת.
"תקשיב שם לב לאיך שאנחנו רצים!" ואז את רואה שאתם רצים לרוחב ביער שהולך בשיפוע (מעלייה לירידה!)
"אנחנו יותר מהירים מהם בנתיים, עם נרוץ במורד יהיה לנו יותר התרונות!" אתה מחליט להקשיב לו אך לא ממש חושב על התרונות או פלוסים לטובתכם...
"ליקיליקי, עכשיו השתמש בלשון הארוכה שלך לכרות עצים!" קורא ספייק שנמצא על גבו של ליקיליקי.
ליקליק מיד שולף את הלשון הארוכה שלו ומוריד 4 מימנכם ו-4 משמאלכם! העצים נופלטים למטה ויורדים במורד הגבעה עליה את רצים ומעקבים את התוקפים!
"סם תחשוב על משהוא גם! איז מתקפות יש לטורקול שיעזרו לנו?!" שואל ספייק בנימה מאוד מלחיצה.
מה תעשה? איך תגיב?
לי:
"עכשיו בוא נלמד להביס פוקימונים עם יתרון עלינו בקרב!" אתה אומר לשאפט בחיוך קל..
אתה קורא לו להיכנס לתוך המטווח של רסיסי הקרח ולהשתמש בנגיחת ראש, נגיחת הראש החזקה שוברת את רסיסי הקרח בזה אחר זה וככה שאפט מתקדם אל סניזל ונוגח בוא!
סינזל עף לאחור, אך עושה מעיין היפוך באוויר ונוחט לבסוף על רגליו... אתה לא מבזבז זמן וקורא לשאפט להשתמש בכדור צל.
סניזל אינו זז ממקומו בריברוב, מחכה לכדור הצל בשילוב ידיים ואז לפתע כדור הצל נמוג!
"גם כדור צל הוא מתקפת רוח, אין לך סיכויי!" אומר לוקאס.. "סניזל מהירות!" קורא לוקאס...
סניזל גולש במהירות על זירת הקרח שהוא בנה בהתחלה, וגולש מסביב שאפט סחור סחור... המהירות הוסיפה לו יתרון גדול ושאפט לא מצליח לעקוב אחריו!
לפתע סניזל משתמש בכדור צל ופוגע קשה בשאפט (רוח חזק על רוח.. נכון זה דפוק אבל זה ככה).
שאפט עף לאחור באוויר וסניזל גולש במהירות ומספיק להסיג אותו הוא משתמש באגרוף קרח ומעיף אותו למעלה וקופץ אחריו!
לאחר מכן מנחיט בוא עוד אגרוף קרח ומפיל אותו על הזירה, שאפט מאבד הרכה.
מה תעשה? איך תגיב?
בר:
"עוד נפגש ואנצח אותך!" אתה צועק לו, "עוד אנצח אותו!" אתה חושב לעצמך..
לאחר מכן אתה מחליט שהגיע הזמן לחזור למרכז ולתת לטרטויג עוד מנוחה קצרה.. לאחר ריפוי (לא היה לי כוח כבר לתאר את זה)
אתה יוצא מהמרכז וחושב לעצמך לאן ללכת.. לאחר מכן אתה מחליט לחזור לדרך המדבר ולאמן שם את טרטוייג ויאנמה!
אתה הולך לשם בהליכה מהירה ותוך דקות אתהה שם אתה כבר רואה מרחוק כמה פוקימונים:
זאנגוס שמחפש לו אוכל באדמה,
אוניקס שישן לו בשקט!
טורקול שפולט עשן שוב ושוב מאפו ומשיריונו
וגרבלר שמתגלגל לו להנהתו...
מה תעשה? איך תגיב?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"חזור קיובון!היית מדהים!"אומר לאחזיר אותו בחיוך לפוקדור.אביב:
אתה מנסה לעודד את קיובון להמשיך ומחפש איך להמשיך מכאן.. אך לפתע אתה חושב על רעיון ומורה לקיובון להשתמש בעצם כמקל הליכה.
קיובון נעזר במקל אך הוא הולך לעט מאוד גרבלר מתקדם עליו גם הוא.. הם קרובים ולפתע אתה וקיובון מפתיעים את גרבלר בחבטת עצם!
גרבלר חוטף אותה היישר בראשו אך אין זה ממש משפיע הוא משפשף את הראש עם אחת מידיו ואז בשנייה זורק את קיובון גבוהה למעלה..
והוא מפסיק לעלות ונוחט חזק ברצפה מחוסר הכרה.
"כל הכבוד גרבלר, נקודה אחת לזכותנו, עכשיו זה יהיה מעניין!"
מה תעשה?
"צא טוטודייל!שוב"אצעק כשאני מניף את פוקדרו של טוטודייל באויר שאור לבן ובוהק יוצא ממנו.
"טוטודייל קרן בועות!בכל הכוח!ואז אקדח מים לקרבתו של גרוולר!כדי להרצפה תהיה חלקה ולא יוכל להתחמק!"אקרע בעוז אל טוטודייל שכבר חווה את הקרב בזירת הסלע.
קרדיט ענק לרועי!
לי:- - - - - - - - - - - - - -ספוילר
ערוך בבקשה את ההודעה שלך...
סם:
אתה מנסה לחשוב על משהוא, המצב מלחיץ ולא פשוט... לבסוף יש-"קליק".
"יש לי רעיון!" אתה חושב לעצמך וקצת בטחון נאחז בך, אתה פוקד על טורקול להשתמש במסך עשן הסמיך ביותר שהוא יכול לעשות.
טורקול עושה כדבריך ותוך שניות מגבה אתכם במסך כבד של עשן שחור!
אתה עוקב אחריי ספייק הפצוע שנסוע על גבו של ליקיליקי וממשיך אחריו.. אתם מגיעים כבר לקצה העליה וכל הדרך את מסתכל ומחפש סימנים של אותם אופנוענים.. ליהיות בטוח שאיבדו אתכם...
ואז לפתע אתה מבחין למעלה בסטארפטור עם עין אחת פתוחה ובעין השנייה צלקת וסריטה עליה, הוא מביט בכם היטב ואז מסתובב ונעלם.
ואז לפתע ספייק קורא לך ועוצר אותך "תראה!" הוא אומר, אתה מביט קדימה ורואה אותה, עיר ענקית פורחת ומסגסגת!
פשוט מדהימה..
מה תעשה?איך תגיב?
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
אביב:
אתה משבח את קיובון על הקרב שנתן ומחזיר אותו לנוח בפוקדור, לאחר מכן אתה מביט בברוק שמרוכז מאוד ובגרבלר שאינו נראה עייף בכלל!
אתה להוט מאוד לנצח ומיד אתה לוקח את הפוקדור של טוטודייל ומוציא אותו החוצה, אתה בא כבר לומר לו את הפקודות אך לפתע השופט עוצר אתכם.
"זהוא הקרב השלישי והאחרון, מכוון שלכל אחד מכם יש נקודה הקרב הזה יכריע את המנצח!" אומר השופט והדבר מהדהד בראשך ומלהיב אותך עוד יותר...
השופט עומד עם שתי הדגלים ישרים באמצע וברגע שיניף אותם לצדדים זה מתחיל, אך לפתע ברוק מחזיר את גרבלר!
"מכוון שהקרב עוד לא התחיל אני גם רשאי להחליף פוקימונים, לכן אתן לך את הטוב ביותר שלי!" אומר בחיוך..
"צאאאאאא סטייילייייקקקקססס!!!!"מוסיף לצעוק וזורק את הפוקדור שלו החוצה הוא יוצא גדול גבוה וחזק שואג באימה עליך ועל טוטודייל!
הקרב נפתח ואתה ישר קורא על טוטודייל לתקוף בקרן בועות, סטיליקס משתמש בזנב שלו וחובט באדמה בחזקה הוא יוצר מעין קיר של חול ואבנים שמגן עליו..
מה תעשה?
- - - - - - - - - - - - - -ספוילר
בראד:(תקרא את הספוילר)
- - - - - - - - - - - - - - -ספוילר
אתה קורא לפרינפלאפ למהר ולקום, הוא עומד על רגליו מרוכז ונחוש, "קרן בועות!" אתה פוקד על פרינפלאפ והוא מיד תוקף.
פריפלאפ לא מתמהמה ומיד טווח בברלום בקרן בועות ברלום רץ במעגלים וקופץ בשביל להתחמק, לפתע היריב שלך משנה את הקצב בגיטרה ולפתע ברלום מגיע ב"הצלפת זנב" וחובט בבועות בזה אחר זה.
אתה משנה טקטיקה אתה קורא לפרינפלאפ לרוץ אל ברלום עם "ניקור מקדחה", ותוך שיוניות אפו של פרינפלאפ ניהיה ארוך חד וחזק יותר והוא זוהר בלבן בוהר!
ברלום אינו זז ממקומו ותוקף ב"קשר עשב" שנוצר סביב אחת מרגליו של פרינפלאפ ומפיל אותו עם הפנים, ניקור המקדחה של פרינפלאפ מתנגש עם הקרקע...
לפתע היריב שלך שוב משנה את הקצב ואז ברלום קופץ גובה לאוויר וטוען "כדור אנרגיה!"
מה תעשה?
לי:
אתה ממהר להחזיר את שאפט ומוציא את צ'ימצ'אר החוצה, אתה להוט כבר להתחיל ושולח אותו לגחלת.. אך לוקאס מחזיר את סניזל לפתע..
"היי רגע גרע, קרב נגמר וניצחתי ואני רשאי להחליף פוקימון מה אתה ישר תוקף?!" שואל לוקאס באגרסיביות.
לאחר מכן הוא מוציא פוקדור אחר, וזורק אותו החוצה.. זה קקליאון!
בגלל שהזירה קפואה מהקרב עם סניזל הפס המזוגזג של בטנו של קקליאון משתנה לכחול..
אתה קורא לצ'ימצ'אר לתקפוף בגחלת, קקליאון נפגע ונעדף אחורה אך לפתע הוא נעמד תוך שנייה רץ על צ'ימצ'אר וחובט בוא עם ציפורן צל!
זה היה ממש מוזר, כאילו הוא לא נפגע כלל...
מה תעשה?
סם:
"הגענו!..." אתה אומר נושם קצת לרווחה, אך אתה עדיין מודאג אתה מציע להיכנס ולהתערבב בעיר למקרא שהם קעבו אחריכם.
ספייק מהנהן בראשו בחיוך ומסכים שזה רעיון חכם, אתם הולכים ברחבי העיר והיא ממש גדולה, קניון עצום, שני מרכזי פוקימונים.. מרכז קרבות ראווה גדול והמכון שכרגע סגור...
אתה ממש שקוע שם בהכל עד שלפתע ספייק מעורר אותך "היי, אני הולך לחפש מקום שיכבשו לי בוא את הרגל.. תרצה לבוא איתי או להסתובב בעיר ונפגש איפשהוא?!" הוא שואל אותך בהתעניינות..
מה תעשה? איך תגיב?
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
"טוטודייל אל תפסיק!"אומר אליו בביטחון ואשלב את ידיי.אביב:
אתה משבח את קיובון על הקרב שנתן ומחזיר אותו לנוח בפוקדור, לאחר מכן אתה מביט בברוק שמרוכז מאוד ובגרבלר שאינו נראה עייף בכלל!
אתה להוט מאוד לנצח ומיד אתה לוקח את הפוקדור של טוטודייל ומוציא אותו החוצה, אתה בא כבר לומר לו את הפקודות אך לפתע השופט עוצר אתכם.
"זהוא הקרב השלישי והאחרון, מכוון שלכל אחד מכם יש נקודה הקרב הזה יכריע את המנצח!" אומר השופט והדבר מהדהד בראשך ומלהיב אותך עוד יותר...
השופט עומד עם שתי הדגלים ישרים באמצע וברגע שיניף אותם לצדדים זה מתחיל, אך לפתע ברוק מחזיר את גרבלר!
"מכוון שהקרב עוד לא התחיל אני גם רשאי להחליף פוקימונים, לכן אתן לך את הטוב ביותר שלי!" אומר בחיוך..
"צאאאאאא סטייילייייקקקקססס!!!!"מוסיף לצעוק וזורק את הפוקדור שלו החוצה הוא יוצא גדול גבוה וחזק שואג באימה עליך ועל טוטודייל!
הקרב נפתח ואתה ישר קורא על טוטודייל לתקוף בקרן בועות, סטיליקס משתמש בזנב שלו וחובט באדמה בחזקה הוא יוצר מעין קיר של חול ואבנים שמגן עליו..
מה תעשה?
- - - - - - - - - - - - - -
אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכן
בגלל שברוק החליף פוקימון לא רשמתי את כל התגובה שלך שלא יקרא מצב שאולי תרצה לשנות ולא תצליח!
מצטער לא יכולתי לנחש שישר תרוץ ותתקוף..
"תתקדם אליו בזמן המתקפה ונסה לחזק את עוצמתה!"אמשיך ואומר.
"מטטוח אפס אין לו סיכוי בכלל!"אומר שוב ואעודד אותו.
קרדיט ענק לרועי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)