לי:
ואתה וצ'ימצ'אר לא מרימים ידיים, "צ'ימצ'אר השתמש בגלגל להבה על קקליאון!" אתה קורא לצ'ימצ'אר בעוז.
לוקאס ממהר וצועק "קקליאון קפוץ למעלה מהר!" קקליאון עושה זאת ומתחמק בקושי...
אך לפתע לפקודתך מפתיע צ'ימצ'אר את קקליאון עם להביור חזק במיוחד ונרחב שקשה להתחמק ממנו, קקליאון מנסה אך אינו מציח חוטף פגיעה ישירה!
קקליאון נראה מפוחד קצת ואז הוא משתמש ביכולת המיוחדת שלו ומשנה צבעים הוא משנה אותה בהתאם למקום בוא אתם נמצאים ואי אפשר לראות אותו...
לפתע משום מקום מגיע מתקפת ליקוק שפוגעת ישירות בצ'ימ'צאר ומלקקת אותו, ההשפעה של זה מגיעה במהירות וצ'ימצ'אר מפוחד.
ואז משום מקום מגיחה חבטת זנב חזקה שמפילה את צ'ימ'צאר על פניו, אך הוא עדיין מושפגע מהליקוק ואינו מגיב!
מה תעשה?
סם:
אתה אומר לו שממש ההית רוצה ללכת למרכז הקרבות ולהתאמן שם קצת, ספייק מחייך עליך ואומר "אין בעיה, תהנה, אבל בעוד כשעה וחצי אתה במרכז!" הוא אומר לך.
אתה מסתכל בשעון ושעה 13:45 בצהריים, ואתה צריך ליהיות במרכז הפוקימנים בשעה 15:15 אתה צריך להגיע.
אתה מהנהן בראשך וקורץ לו ומסמן שתיהיה שם, "אתה הולך למרכז הקרבות ותוך כדי צועק לו בדוק את הרגל ותזמין לנו חדר!"
אתה מתחיל להגביר את קצב ההליכה, ומגיע לשם דיי בזריזות... יש המון ילדים שיושבים על הספסלים ומדברים בינהם..
ויש התקהלות דיי גדולה סביב אחד משלושת הזירות שם מכוון ששניים עורכים קרב מלא של 6vs6!
ויש גם שתי זירות פנויות..
מה תעשה?
בארד:- - - - - - - - - - - - - - -ספוילר
אתה קורא לפרינפלאפ להתחמק אך קשר העשב קושר אותו והוא לך מצליח, כדור האנרגיה פוגע ישירות בעצמה ממשית!
פרינפאפ נפגע קשה, שוכב שם והקהל סופר מ1-10 ליראות עם הוא יפסיד, כשהם מגיעים של 6,7 הוא עומד לפתע על רגליו, חבול ותשוש..
אתה מנסה לעודד אותו להמשיך ומורה לו להשתמש בקרן בועות וניקור מקדחה, פרינפלאפ תוקף בקרן הבועות שלא ממש משפיעות על פוקימון עשב כמו ברלום והוא נפגע מעט מאוד.
אך הבועות הרבות מפריעות לו לריאות את פרינפלאפ שפוגע לו בעצמה היישר בבטן עם ניקור מקדחה, פרינפלאפ ממשיך לרוץץ עם ברלום שנעדף מהמכה של ניקור המקדחה..
אך לפתע המוזיקה שהיריב שלך עושה משנה שום הפעם היא ממש קיצבית ורועשת, אך ברלום לא עושה דבר.. הוא משותק כמעט.
אך לפתע הוא פוקח את עיניו ומשתמש בחיתוך שמייםף הוא נותן מכה מגרונו של פרינפלאפ למעלה ומעיף אות לאוויר וקופ ת איתו ביחד.. ואזז מנחיט מכה שמורידה את פרינפלאפ במהירות לקרקע ומרסקת אותו!
אבק קל מכסה את הזירה.. הוא מתפזר תוך שניות ופרינפלאפ שוכב שם מחוסר הכרה!
מה תעשה? איך תגיב?
ג'ון:
הוא מסתכל עליך וחיוך עולה על פניו, "אני לא רואה לאן אני הולך?! זה אתה שנתקלת בי אדיוט.."
לאחר מכן הוא מסיט את מבטו חזרה לצימצ'אר שמנפץ עם גלגל להבה אבן ממש ממש גדולה,
הילד הזה אומר לו "לא צ'ימצ'אר תשתדל יותר אני לא רוצה שישאר אפילו זכר קטן מהאבן הבנת???" אומר לו בתקיפות.
לאחר מכן הוא שוב שואל אותך "אתה עוד פה?! עוד לא הלכת.. קדימה תסתלק אין לך מה לחפש כאן.. אין לי זמן להתעסק עם חלשים כמוך!" ומסיים בזלזול.
בנתיים מקסים מהסקרנות עולה למעלה ליראות את המתרחש, הוא מזהה את הילד ואומר "זה ניב, הילד הרברבן הזה.. אווייש הלוואי שמישהוא ישתיק אותו פעם וישפיל אותו בקרב!" מקסים כולו כועס!
מה תעשה? איך תגיב?
אביב:
מחשבה יפה, קבל ח"ח!
- - - - - - - - - - - -
טוטודייל לא מוותר הוא ממשיך וממשיך מגביר את הכוח ומשקיע את כל המאמץ, הוא באיטיות אך בעקביות מתקדם ומקצר את הטווח בינו לבין סטיליקס.
סטיליקס אט אט מתקשה להגן מיפני אקדח המים והוא נפגעה משנייה אחר שנייה..
ברוק צועק ומעודד אותו "סטיליקס הקרב רק התחיל בוא ננצח!" מעודד ברוק את סטיליקס, לפתע עיניו של סטיליקס נפקחות לרווחה!
נראה כאילו משהוא בוער בוא, הוא משתמש בנשימת דרקון חזקה שנכנסת באקדח המים ושני המתקפות נלחמות זו בזו, ואז לפתע תוך כמה שניות
נשימת הדרקון מתגברת על טוטודייל והוא נפגע ועף לאחור...
סטיליקס וברוק לא נשארים עדיפים סטליקיס משתמש בחפירה ונכנס מהר אל תוך האדמה, ומקפיד לכסות את הבור מאחוריו עם זנבו.. עכשיו המצב ניהיה מסוכן מאוד.
הוא כמו כריש בתוך האדמה!
מה תעשה?