Pokemon GO
עמוד 73 מתוך 88 ראשוןראשון ... 2363717273747583 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,081 עד 1,095 מתוך 1308
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    בארד:
    רעיון יפה מאוד, אהבתי..
    - - - - - - - - -
    ברלום משגר את כדור האנרגיה שלו, אך אתה כבר מוכן ומזומן עליו...
    "אוניקס זנב ברזל!" אתה קורא אליו בקול רועם... מיד אוניקס במבט חדור למטרה, זנבו זוהר באור לבן וחזק והוא חובט בכודר האנרגיה וחוצה ומפרק אותו!
    אבל אתה לא מאבד זמן ומנצל את זה שברלום מאבד גובה ופוקד על אוניקקס עוד חבטה של זנב ברזל פוגעת ישירות עצמה ומטיחה את ברלום ברצפה.
    ברלום מתעלף!
    מה תעשה?

[/B][/COLOR]
    "כל הכבוד אוניקס!"אומר בהתלהבות מהכוח של אוניקס ואז אומר לאיש:"מי הפוקימון הבא שלך?"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי:
    "קקליאון הפוך בילתי נראה והתחמק!" קורא לוקאס לקקליאון ביהירות ומיד קקליאון עושה זאת.
    צ'ימצ'אר תוקף אתת גלגל הלהבה אך לא פוגע, לפתע משהוא שורט את צ'ימצ'אר, זה היה קקליאון שתוקף בחבטות זעם בלי להפסיק!
    וכל פעם ז מגיע מצד אחר, אך צ'ימצ'אר אינו רואה, עוד חבטה ועוד חבטה... ואז לפתע הילה כחולה ודקה מקיפה את צ'ימצ'אר ומרימה אותו בניגוד לרצונו לאוויר ומפילה אותו, שוב ושוב.. ואז קקליאון מתגלה!
    נראה כאילו הוא משתמש "בעל-חושי!".
    מה תעשה?

[/B][/COLOR][/QUOTE]

אני אומר לצ'ימצ'אר"תתרכז בכוח החזק שלך ואז תצא מהעל חושי.לאחר שתצא מהעל חושי.תשתמש בפרץ גלגל להבה לעבר קקליאון"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    בר:
    "זה הזמן להתאמן על הדיוק!" אתה קורא לטרטוייג, הוא מסתכל עליך ומחכה למה שתגיד.
    אתה מבקש ממינו לתקוף בעליי תער ולדייק אותם בשורה לתוך חור הראש בשריון של טורקול.. טרטוייג קופץ ומגלגל באוויר ותוך כדי מעיף עלי תער (ככה הוא עושה בסדרה נכון?!).
    הוא מחמיץ כמה פעמים שוב ושוב אך לפתע מצליח לשלוט ומכניס אותם לחור!
    שוב ושוב הוא ממשיך ואת מכל החורים יוצאים מטחים של עלי תער ואז טורקול יוצא מהר החוצה ומגיב בלהביור חזק במיוחד..
    הוא שורף את שביל עלי התער קליל ופוגע הייטב בטרטוייג, ואז לפתע הוא מפזר מסך עשן..
    עכשיו ההיתרון בידיו, הוא רואה כמעט כאילו אין עשן ואילו טרטוייג בקושי רואה!
    מה תעשה?
    "קדימה טרטוייג ראיתי ששלטת יפה בעלי תער אז עכשיו תשתמש בעלי תער ותיצור צורה של מאוורר שיעיף את כל העשן, קדימה תתרכז אתה יכול" אגיד לטרטוייג בתקווה לטוב
    נערך לאחרונה על ידי ~BarMaster~, 01-07-2011 בשעה 07:42 PM

4. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    סם:
    אתה מקבל את התנאים ואתם מתחילים בקרב, אתם עומדים זה מול זה, ואנשים מתחילים להתעניין ולהביט... בערך כ-25 ילדים מרוכזים בקרב שלכם, אתה בנתיים חושב על איך תנצח, "ברונזור בין היתר סוג מתכת והתקפות רעל לא ישפיעו" אתה חושב לעצמך.
    ואז עולה בראשך אסטרטגיה.. אתה קורה אל סקורפי בקול חזק ובטוח "סקורפי חפירה!" וסקורפי מיד בקפיצה קטנה מזנק לאדמה!
    ברונזור מביט סביב ומנסה למצוא אותך, הוא מסתובב סביב בזירה אך אינו מבחין בדבר, סטיב קורא לו ליהיות מוכן לכל...
    אתה מרגיש שזה הזמן המתאים ואתה קורה "עכשיו!" ותוך שניות האדמה מתחת לברונזור שמרחף נפרצת וממנה מזנק סקורפי ולפקודתך לוכד את ברונזור "בנשיכת חרק" חזקה!
    סקורפי אוחז בוא חזק עם פיו ומנער ומכאיב, לרגע נראה כאילו זה כלב שמשחק עם צלחת מעופפת.. ואז סקורפי משליח את ברונזור לקרקע!
    מה תעשה?

אביב:
    אווו.. אתה רואה זה מותר, וגם קטלני.. כי זה לא שילוב בין שני מתקפות (חוץ מהנשיכה בסוף, מתקפת אופל לא טובה על אדמה כמו סטיליקס)
    - - - - - - - - - - - - -
    "וווואוווו טוטו.. כלומר קרוקנה!" אתה מתבלבל ומופתע מאוד!
    "קרוקנננהה..." הוא אומר וקורץ לך, "קדימה עכשיו נסיים את זה!" אתה קורא בעוז כאילו כוחות מחודשים בוערים בשניכם.. "קפוץ גבוהה למעלה, ואז הסתחרר ורד אל סטליקיס תוך כדי קרן בועות!"
    קרוקנה יורד לעבר סטיליקס במהירות מסתחרר כמוד כדור, מזכיר גלגל להבה רק של בועות...
    הוא פוגע בסטיליקס ומסיים את ההתקפה בנשיכה חזקה במיוחד, הנשיכה לא ממש משפיעה על סטיליקס ולכן הוא מצליח להתאושש!
    הוא משתמש בחניקה ומלפף את זנבו לארכו של קרוקנה ומוחץ אותו, רק ראשו קצה זנבו בחוץ.
    קורקנה זועק מכאב וסטיליקס לוקח נשימה עמוקה כדי לתקוף בנשימת דרקון!
    מה תעשה?

לי:
    Spoiler ספוילר

- - - - - - - - - - - - - - - - -

צ'ימצ'אר צועק ומשטולל ומנסה להשתחרר בכל כוחו, עד שקקליאון מאבד שליטה על המתקפה...

אתה מחליט לנצל את המצב ומיד שולח את צ'ימצ'אר לתקוף בגלגל להבה! הוא מתגלגל במהירות וחדות ופוגע בעצמה היישר במטרה!
    קקליאון קם מסוחרר.. הוא מתנדנד מצד לצד ולפתע נופל ועיניו מראות שהוא אינו מסוגל להילחם!
    מה תעשה? איך תגיב?

בר:
    לא הבנתי למה התכנוות בתגובה שאמרת בצורת אור איך אפשר לעשות צורה של אור?!

- - - - - - - - - - - -
    תסביר לי בפרטי או שתערוך את התגובה בבקשה...

בראד:

אתה קורא אל אוניקס קריאת כל-הכבוד והוא מחייך עליך ומעט מסמיק, נראה שהתידדתם בזמן שתפסת אותו בהתחלה...
    אתה כולך בהתלהבות מהקרב ומוכן להמשיך, אתה שואל את יריבך "נו קדימה במי תשתמש?!" הוא מחייך ומתחיל לשיר שוב אחד משיריו המוזרים:
    "הפוקימון הבא שלי יפתיע אותך וגם אותי יייאאאאאא!!!" ואז הוא מחזיר את ברלום ושולף פוקדור נוסף!
    הוא זורק אותו וקרן אור אדומה בוקעת מתוכו, אותו אור אדום מקבל צורה של ציפור ואז אתה רואה, זה גולדאק!
    תוך שנייה הוא מרים את ידיו ונוצר גל ענק, הוא גולש עליו לעבר אוניקס במהירות!
    מה תעשה?

.

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [U]

לי:
    Spoiler ספוילר

צ'ימצ'אר צועק ומשטולל ומנסה להשתחרר בכל כוחו, עד שקקליאון מאבד שליטה על המתקפה...

אתה מחליט לנצל את המצב ומיד שולח את צ'ימצ'אר לתקוף בגלגל להבה! הוא מתגלגל במהירות וחדות ופוגע בעצמה היישר במטרה!
    קקליאון קם מסוחרר.. הוא מתנדנד מצד לצד ולפתע נופל ועיניו מראות שהוא אינו מסוגל להילחם!
    מה תעשה? איך תגיב?

אני קופץ ממחה ואז אומר לצ'ימצ'אר"כול הכבוד ניצחת קקליאון" אני אומר ללוקאס"ניצחתי בקרב?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    [COLOR=Black][U][B]
    בראד:

אתה קורא אל אוניקס קריאת כל-הכבוד והוא מחייך עליך ומעט מסמיק, נראה שהתידדתם בזמן שתפסת אותו בהתחלה...
    אתה כולך בהתלהבות מהקרב ומוכן להמשיך, אתה שואל את יריבך "נו קדימה במי תשתמש?!" הוא מחייך ומתחיל לשיר שוב אחד משיריו המוזרים:
    "הפוקימון הבא שלי יפתיע אותך וגם אותי יייאאאאאא!!!" ואז הוא מחזיר את ברלום ושולף פוקדור נוסף!
    הוא זורק אותו וקרן אור אדומה בוקעת מתוכו, אותו אור אדום מקבל צורה של ציפור ואז אתה רואה, זה גולדאק!
    תוך שנייה הוא מרים את ידיו ונוצר גל ענק, הוא גולש עליו לעבר אוניקס במהירות!
    מה תעשה?
    "אוניקס יש לי רעיון איך להחזיר את הגל אליו!"אומר בהתרגשות ואז אוסיף:"תשתמש בזנב ברזל כדי לחתוך ולהעיף את הגל ואז תשתמש במפולת סלעים אליו בכול הכוח!"
    נערך לאחרונה על ידי DarkSide, 01-07-2011 בשעה 09:41 AM

7. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    אווו.. אתה רואה זה מותר, וגם קטלני.. כי זה לא שילוב בין שני מתקפות (חוץ מהנשיכה בסוף, מתקפת אופל לא טובה על אדמה כמו סטיליקס)
    "וווואוווו טוטו.. כלומר קרוקנה!" אתה מתבלבל ומופתע מאוד!
    "קרוקנננהה..." הוא אומר וקורץ לך, "קדימה עכשיו נסיים את זה!" אתה קורא בעוז כאילו כוחות מחודשים בוערים בשניכם.. "קפוץ גבוהה למעלה, ואז הסתחרר ורד אל סטליקיס תוך כדי קרן בועות!"
    קרוקנה יורד לעבר סטיליקס במהירות מסתחרר כמוד כדור, מזכיר גלגל להבה רק של בועות...
    הוא פוגע בסטיליקס ומסיים את ההתקפה בנשיכה חזקה במיוחד, הנשיכה לא ממש משפיעה על סטיליקס ולכן הוא מצליח להתאושש!
    הוא משתמש בחניקה ומלפף את זנבו לארכו של קרוקנה ומוחץ אותו, רק ראשו קצה זנבו בחוץ.
    קורקנה זועק מכאב וסטיליקס לוקח נשימה עמוקה כדי לתקוף בנשימת דרקון!
    מה תעשה?
    "קרוקנה זה הסיכוי האחרון!"אצעק בחשש למצבו
    "תשגר קרן בועות לעיניו כך שיסתנור ואז אקדח מים לפיו ונסה לחנוק אותו במים!"אצעק בתקווה.

קרדיט ענק לרועי!

8. משתמש מנוסה
    סם:
    אתה מקבל את התנאים ואתם מתחילים בקרב, אתם עומדים זה מול זה, ואנשים מתחילים להתעניין ולהביט... בערך כ-25 ילדים מרוכזים בקרב שלכם, אתה בנתיים חושב על איך תנצח, "ברונזור בין היתר סוג מתכת והתקפות רעל לא ישפיעו" אתה חושב לעצמך.
    ואז עולה בראשך אסטרטגיה.. אתה קורה אל סקורפי בקול חזק ובטוח "סקורפי חפירה!" וסקורפי מיד בקפיצה קטנה מזנק לאדמה!
    ברונזור מביט סביב ומנסה למצוא אותך, הוא מסתובב סביב בזירה אך אינו מבחין בדבר, סטיב קורא לו ליהיות מוכן לכל...
    אתה מרגיש שזה הזמן המתאים ואתה קורה "עכשיו!" ותוך שניות האדמה מתחת לברונזור שמרחף נפרצת וממנה מזנק סקורפי ולפקודתך לוכד את ברונזור "בנשיכת חרק" חזקה!
    סקורפי אוחז בוא חזק עם פיו ומנער ומכאיב, לרגע נראה כאילו זה כלב שמשחק עם צלחת מעופפת.. ואז סקורפי משליח את ברונזור לקרקע!
    מה תעשה?

[/B][/COLOR]
    "סקורופי מהלך מצוין! כל הכבוד!" אריע לו, "אוקיי אל תבזבז זמן ותשתמש במבט מפחיד! שיהמם את ברונזור לכמה שניות ואחר כך תשתמש מיד בנשיכת חרק נוספת! אחר כך תתרחק ממנו תוך כדי שימוש בחפירה" אומר לו

9. מנהל למופת! (לשעבר)
    בר:
    אחי זה לא אפשרי, הוא לא יכול "לכשף" את העלים ולהזיז אותם לאן שירצה... מה שאמרת עם כבר זה "עלים קסומים" או "ריקוד עלי כותרת"...
    אתה מופתע מיכולת הדיוק של טרטוייג והוא מחייך עליך, אתה מחליט לקחת את זה צעד נוסף ואומר לטרטוייג "השתמש בעלי התאר במבנה מאוורר והעף את מסך העשן!".
    טרטוייג מסתכל עליך במבט תמוע ואינו מבין איך לעשות זאת.. הוא מנסה אך העלים נופלים לקרקע החולית וזה לא מצליח...
    מסך העשן הזה מפריע לך מאוד לתקפד עם טרטוייג, אתה אינך רואה אותו וגם לא את טורקול!
    לפתע את שומע מכה חזקה ו"טרטווויייגגג.." שצועק מכאב, הוא עף מתוך ענן העשן ומתגלגל לאחור כמה פעמים.
    זה היה טורקול השתמש ב"סחרור מהיר!" הסחרור המהיר של מדלל את העשן והוא ניהיה פחות סמיך וניתן לראות!
    מה תעשה?

סם:

"סקורפי מצויין!" אתה משבח אותו על המהלך, מבלי לבזבז עוד שנייה את קורא לסקורפי להשתמש במבט מפחיד!
    "מהר ברונזור הפנה את גבך!" פוקד עליו סטיב בקול רוטן וברונזור מיד עושה זאת.. לפתע אתה מבחין שסקורפי משותק ומפוחד.
    אינך מבין איך זה יכול לקרות, ואז סטיב מדבר עליך בטון מעט מלגלג "כשפקדתי על ברונזור להסתובב, לקחתי בחשבון שסקורפי יראה את השתקפותו בגבו החלק של ברונזור ויושפע מהמתקפה בעצמו!".
    'לעזזל!' אתה חושב לעצמך ואתה מתחיל טיפה לחשוש, לפתע ברונזור תוקף בכדור ג'יירו...
    הוא מסתובב במהירות אדירה עם מעגל הילה לבנה מסביבו וחובט בעצמה בסקורפי!
    סקורפי עף לאחור, נמצא ממש קרוב עליך, הוא חטפ פגיעה ישירה אך עדיין השפעת המבט המפחיד לא פסקה!
    מה תעשה?

לי:
    אתה קופץ משמחה מאושר "כל הכבוד צ'ימצ'אר נצחנו את קקליאון!" "צ'ימצצצ'אאא!!" הוא קורא בחיוך וקופץ עליך.
    "אתה ניגש על לוקאס שמחזיר את קקליאון ואומר לו "ההית מעולה חבר כמעט נצחנו!".. אך אז הוא מביט בך אתה לוחץ לו את היד והוא מודה לך על קרב מהנה.
    "זהוא הקרב נגמר?!" אתה שואל בסקרנות.. "כן זה הכל.." הוא אומר בצחקוק!
    "טוב, אני הולך לראפות את הפוקימונים שלי, בעוד כחצי שעה המכון נפתח.."
    מה תעשה? איך תגיב?

בארד:

הוא גולש על הגל לא נמצא מאחוריו.. הוא השתמש ב-surf שאתה מכיר מהמשחקים!
    - - - - - - - - - -
    גולדאק שגולש על הלג ממש קורב עליך..
    אתה מנסה לחשוב מה לעשות, ואז אתה פוקד בהתרגשות על אוניקס "זנב ברזל על הגל!" אוניקס נועם בעצמה ואז חובט בגל ומנפץ אותו ואז הגל ממטיר כמו גשם קצר על הזירה, אוניקס כמעט ולא מושפע מזה.
    אך 'רגע' אתה חושב לעצמך ותוהה איפה גולדק, לפתע אתה רואה אותו באוויר למעלה, הוא ניזק מהגל כשאוניקס חבט בוא והתחמק!
    לפתע הירב שלך משתמש בסולו גיטרה ואז גולדאק מסתובב כמו סביבות באוויר וזנבו ניהיה כמו פרופלו של מסוק.. גופו מתכה מים ואז אתה קולט..
    גולדאק צולל במהירות לאוניקס עם סילון אווקה, אוניקס משתמש במפולת סלעים אך גולדאק מנווט בינהם ופוגע ישירות בחזה של אוניקס!
    אוניקס נופל וגולדאק עומד עליו ומנסה לחבוט בוא עם שריטות שלא ממש משפיעות..
    מה תעשה?

אביב:
    וואאייי ווואייי איזה רוצח אתה, לחנוק אותו במים?! XD
    אתה נורא לחוץ כל שניהה סטיליקס יתקוף.. ואז אתה צועק לקורקנה ועובר הד בקול המקום "קדימה זאת ההזדמנות האחרונה!"...
    "השתמש בקרן בועות לעיניו!" אתה קורא והוא תוקף, "וווורררררוווואאא" צועק בסטיליקס מכאב, עיניו שורפות והוא לא מרוכז רק מנער את פניו מצד ד לצד וזורק את קרוקנה למעלה.
    אתה קורא לו להתשמש באקדח מים לפיו אך אז סטיליקס תוקף בלהביור לכל מקום כי הוא לא רואה..
    אך לפתע הוא פוגע באקדח המים ומבין שקרוקנה שם, הם נלחמים זה בזה!
    שני המתקפות עומדות בינהם ובנתיים אף אחת אינה גוברת על השנייה... נוצרים שוב המון אדים בזירה וזה לא מפסיק כך שאתה וברוק לא רואים שום דבר..
    אך אז נשמע בום, אתה נרתע כולך בלחץ מחוסר ידע אתה וברוק עומדים שם מחכים ומחכים כמעט 20 דקות כולך מטוח וזיעה נוטפת מהמצח שלך.
    אך אז האדים מתפוגגים ושניכם רואים ולא מאמינים סטיקליקס שוכב שם מעולף עם עיגולים בעיניו וקרוקנה עומד ומעליו ומתנשף!
    "סטיליקס לא יכול להילחם, המנצח הוא קורקנה, הזוכה בקרב הוא אביב מהעיר סאנרייז!" קורא השופט ומניף לצד שלך דגל ירוק ומסמן שניצחת!!!
    מה תעשה? איך תגיב?

.

10. משתמש מנוסה
    [U]
    בארד:

הוא גולש על הגל לא נמצא מאחוריו.. הוא השתמש ב-surf שאתה מכיר מהמשחקים!
    - - - - - - - - - -
    גולדאק שגולש על הלג ממש קורב עליך..
    אתה מנסה לחשוב מה לעשות, ואז אתה פוקד בהתרגשות על אוניקס "זנב ברזל על הגל!" אוניקס נועם בעצמה ואז חובט בגל ומנפץ אותו ואז הגל ממטיר כמו גשם קצר על הזירה, אוניקס כמעט ולא מושפע מזה.
    אך 'רגע' אתה חושב לעצמך ותוהה איפה גולדק, לפתע אתה רואה אותו באוויר למעלה, הוא ניזק מהגל כשאוניקס חבט בוא והתחמק!
    לפתע הירב שלך משתמש בסולו גיטרה ואז גולדאק מסתובב כמו סביבות באוויר וזנבו ניהיה כמו פרופלו של מסוק.. גופו מתכה מים ואז אתה קולט..
    גולדאק צולל במהירות לאוניקס עם סילון אווקה, אוניקס משתמש במפולת סלעים אך גולדאק מנווט בינהם ופוגע ישירות בחזה של אוניקס!
    אוניקס נופל וגולדאק עומד עליו ומנסה לחבוט בוא עם שריטות שלא ממש משפיעות..
    מה תעשה?

"אוניקס זנב ברזל על האדמה שתקפיץ את גולדאק ממך ואז תפיל אותו בעזרת זנב ברזל על האדמה החומה!"אומר ואז אוסיף:"אתה יכול אוניקס אני מאמין בך!"

11. משתמש מנוסה
    סם:
    "סקורפי מצויין!" אתה משבח אותו על המהלך, מבלי לבזבז עוד שנייה את קורא לסקורפי להשתמש במבט מפחיד!
    "מהר ברונזור הפנה את גבך!" פוקד עליו סטיב בקול רוטן וברונזור מיד עושה זאת.. לפתע אתה מבחין שסקורפי משותק ומפוחד.
    אינך מבין איך זה יכול לקרות, ואז סטיב מדבר עליך בטון מעט מלגלג "כשפקדתי על ברונזור להסתובב, לקחתי בחשבון שסקורפי יראה את השתקפותו בגבו החלק של ברונזור ויושפע מהמתקפה בעצמו!".
    'לעזזל!' אתה חושב לעצמך ואתה מתחיל טיפה לחשוש, לפתע ברונזור תוקף בכדור ג'יירו...
    הוא מסתובב במהירות אדירה עם מעגל הילה לבנה מסביבו וחובט בעצמה בסקורפי!
    סקורפי עף לאחור, נמצא ממש קרוב עליך, הוא חטפ פגיעה ישירה אך עדיין השפעת המבט המפחיד לא פסקה!
    מה תעשה?
    "סקורופי!" אקרא ואנסה לחשוב על משהו, "תשתמש בחפירה! תנסה לא להיפגע עד שההשפעה תפוג!, אומר לו, "תצא אליו ותלמד אותו לקח עם נשיכת חרק!" אומר לו

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [U][B]

לי:
    אתה קופץ משמחה מאושר "כל הכבוד צ'ימצ'אר נצחנו את קקליאון!" "צ'ימצצצ'אאא!!" הוא קורא בחיוך וקופץ עליך.
    "אתה ניגש על לוקאס שמחזיר את קקליאון ואומר לו "ההית מעולה חבר כמעט נצחנו!".. אך אז הוא מביט בך אתה לוחץ לו את היד והוא מודה לך על קרב מהנה.
    "זהוא הקרב נגמר?!" אתה שואל בסקרנות.. "כן זה הכל.." הוא אומר בצחקוק!
    "טוב, אני הולך לראפות את הפוקימונים שלי, בעוד כחצי שעה המכון נפתח.."
    מה תעשה? איך תגיב?

[U]
    אני אומר ללוקאס"היה קרב מעולה.גם אתה הולך להילחם במכון של העיר?כי גם אני הולך למכון של העיר להילחם שם?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    בראד:
    אחי, יש לו עוד מתקפות חוץ מזנב ברזל אתה יודע...
    אתה קורא לאוניקס לשהתמש שוב בזנב ברזל ולהקפיץ את גולדאק למעלה, אוניקס מצליח להתגבר על המכה החזקה של סילון האקווה ועושה זאת.
    הוא מעיף את גולדאק גבוה לאוויר וחובט אותו למטה עם עוד זנב ברזל, גולאד צולל במהירות למטה אך לפתע המאמן שלו משליח את הגיטרה הצידה ואומר לו גולדאק "פעימת מים על הקרקע מהר!"..
    ואז גולדאק פוקח את עיניו ועושה זאת, פעימת המים מרכחת את הנפילה ומצילה אותו מספיגת מכה רצינית!
    גולדאק ממהר להשתמש בגלישה ופוגע באוניקס מכה חזקה וקשה..
    אוניקס טשוש מאוד נחבל מאוד קשה מהמכה, גולדאק רוקד "ריקוד גשם" ומתחיל לרדת גשם באיזור שמחליש את אוניקס ומחזק את גולדאק עוד יותר!
    מה תעשה?

סם:
    "סקורפי!" אתה קורא עליו בחשש ובנתיים חושב על תכנית.
    אתה פוקד עליו להשתמש בחפירה אך הוא פשוט משותק, מפוחד ועדיין מושפע מהמבט המפחיד.. אך אתה לא מתייאש וקורא לו שוב ושוב...
    "ברונזור קדימה נמשיך!" אומר סטיב בחיוך, הוא אומר לברונזור להתשמש בסופת חול, הוא מסתובב במקום ולפתע יוצר טורנאדו קטן!
    זה מרים את סקורפי באוויר הוא מוצלף ונחבט בעקבות החולה והאבנים שיש בסופה.. ואז ברונזור מפסיק את זה, הוא משתמש בעל-חושי ומשליך את סקורפי לרצפה.
    אתה שוב קורא בקול "סקוווררפפיי!" ואז הוא שומעע אותך ונפטר מההשפעה!
    הוא רץ ומשתמש בנשיכת חרק ואוחז בברונזור בחזקה..ברונזור זז ומנסה להשתחרר אך סקורפי לא עוזב ומחכה לפקודה.
    מה תעשה?

לי:
    אתה מודה ללוקאס בחזרה על הקרב ומחמיא לו..
    אתה שואל אותו עם גם הוא מתכוון להתמודד במכון ולנסות להרוויח את התאג ואתה אומר לו שגם אתה!
    "מעולה אני הולך לרפות את הפוקימונים שלי.. תרצה לבוא??" הוא שואל.
    מה תעשה? איך תגיב?

.

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [COLOR=Teal][U][B]
    לי:
    אתה מודה ללוקאס בחזרה על הקרב ומחמיא לו..
    אתה שואל אותו עם גם הוא מתכוון להתמודד במכון ולנסות להרוויח את התאג ואתה אומר לו שגם אתה!
    "מעולה אני הולך לרפות את הפוקימונים שלי.. תרצה לבוא??" הוא שואל.
    מה תעשה? איך תגיב?
    אני אומר לו"כן" אני הולך עם לוקאס למרכז הפוקימונים

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    בראד:
    אחי, יש לו עוד מתקפות חוץ מזנב ברזל אתה יודע...
    אתה קורא לאוניקס לשהתמש שוב בזנב ברזל ולהקפיץ את גולדאק למעלה, אוניקס מצליח להתגבר על המכה החזקה של סילון האקווה ועושה זאת.
    הוא מעיף את גולדאק גבוה לאוויר וחובט אותו למטה עם עוד זנב ברזל, גולאד צולל במהירות למטה אך לפתע המאמן שלו משליח את הגיטרה הצידה ואומר לו גולדאק "פעימת מים על הקרקע מהר!"..
    ואז גולדאק פוקח את עיניו ועושה זאת, פעימת המים מרכחת את הנפילה ומצילה אותו מספיגת מכה רצינית!
    גולדאק ממהר להשתמש בגלישה ופוגע באוניקס מכה חזקה וקשה..
    אוניקס טשוש מאוד נחבל מאוד קשה מהמכה, גולדאק רוקד "ריקוד גשם" ומתחיל לרדת גשם באיזור שמחליש את אוניקס ומחזק את גולדאק עוד יותר!
    מה תעשה?

[/B][/COLOR]
    כן אני ידוע אבל לא היה לי רעיון באותו זמן...
    -----
    "אוניקס חפירה בשביל להתחמק מהגשם"אומר בתקווה שהוא יחפור ואז אוסיף בחשש:"שתגיע למתחת גולדאק תעיף את גולדאק למעלה בעזרת מפולת סלעים ואז בזנב ברזל שתחסל אותו בכול הכוח!"

עמוד 73 מתוך 88 ראשוןראשון ... 2363717273747583 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •