Pokemon GO
עמוד 76 מתוך 88 ראשוןראשון ... 2666747576777886 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,126 עד 1,140 מתוך 1308
  1. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    [COLOR=DarkRed][B]בראד:
    בדוק בפוקידע את מה שהוא למד למה יש לך פוקידע?!
    - - - - - - - - - - -
    "יששש אתה סטיליקס עכשיו!!!" אתה קורא משמחה!
    "ווואווו אני ממש שמח בשבילך!" אומר רוני ואז פונה על סטיליקס ואומר לו "התפתחת כל הכבוד לך עכשיו את חזק יותר!" ונותן לו מזון שהוא אוהב...
    אתה בודק בפוקידע את ההתקפות החדשות שיש לו:
    "סטיליקס, פוקימון אנקונדת האבן והצורה המפותחת של אוניקס, הנשק העיקרי וכלל מתתקפותיו מגיעות מהנזב ובאצמעות הלסת החזקה שלו הוא משיג מזון המתאים לו גם במקומות הקשים ביותר!" אומר הפוקידע.
    "סטיליקס למד: ניב אש, סופת חול, רעידת אדמה, נשימת דרקון. (הוא לא למד הכל זה מה שהוא גם ילמד!)
    אתה מאוד מרוצה ממה שפוקידע.. אתה מחזיר את סטיליקס לפוקדור ואתם מתקדמים למרכז... אתה מבחין שרוני דיי מבועס!
    מה תעשה? איך תגיב?

אוקיי
    ----
    "למה אתה מבואס רוני?"אשאל את רוני
    ואז אוסיף בנחמדות:"רוצה לבוא איתי לקנות פוקדורים?יהיה כיף!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

2. משתמש מנוסה
    בר:
    אהה נכון נלחמתם כבר.. סורי אחי מצטער לבאס אותך, אבל חשבתי שלא נלחמתם, מכוון שכן אז לא תילחמו הפעם.. שוב מצטער!
    - - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה צופה בוא מלמעלה וכל-כך כועס עליו.. אך אתה מביט בקרב ואתה שצ'ימצ'אר אינו עושה דבר מלבד להתחמק...
    "יאנמה אני יודע שהוא התנהג בצורה מזלזלת אבל מה שהולך שם לא פייר.. אז קדימה צא ועזור לו במתקפות כנף שתפגע בשניהם!" אתה פוקד על יאנמה!
    יאנמה מביט בך, כאילו שואל בעיניו העם אתה בטוח ואתה אומר לו שכן... יאנמה יוצא בכל המהירות שהוא קרוב לשם נפנוף הכנפיים שלא נשמע וניב שוב מבחין בכם.
    "ההייי! ההיייי! מה את עושה?!?" הוא צועק בכל רם מאוד שהוא רואה את יאנמה מתקרב לזאנגוסים...
    הוא פוקד על צ'ימצ'אר להתחמק בין הזאנוסים ואז להרחיק את יאנמה עם להביור, הלהביור נשלח ליפני יאנמה וכמעט שפוגע בוא!
    ואז לפתע צ'ימצ'אר משתמש בגלגל להבה חזק במיוחד ומחסל את הזאנגוסים, לאחר כמה שניות הם מתעוררים ובורחים משם!
    יאנמה עוד מבקום מבוהל.
    מה תעשה? איך תגיב?

1. לכל האנשים שמתקרבים לעיר השנייה, או כבר בעיר השנייה... לכו לקנות פוקדורים, מזון לפוקימונים וכו' וכו'! אתם סתם תדפקו אחר כך!
    2. לכל אלה שמבעס אותם שהפוקימונים לא מתפתחים, או לא מקבלים מתקפות..
    א. שימו לב שאני נתתי לכם להתחיל עם 4 התקפות שזה יותר מבכל משחק אחר שנותנים לכם התקפה אחת + "נהמה"..
    ב. ומה גם שימו לב שאתם כולה במכון ראשון או שני... נראה לכם הגיוני שתיהיו עם פוקימונים ברמה גבוהה בשלב הזה?!
    אקפוץ לשם בזעם ואגיד לו בצעקה: "תגיד אתה נורמלי רק רציתי לעזור לך ועוד רצית לפגוע לי בינמה תגיד אתה נורמלי"
    "ינמה אל תיבהל אתה יותר חזק מהצ'ימצ'אר הזה אל תידאג" אגיד לינמה
    - - - - - - -
    מה מתי נילחמתי נגדו?, לא נלחמתי נגדו....

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [COLOR=DarkRed][U][B]
    לי:
    יד ראשונה... הרגת אותי מזה אוטו?! אני יכתוב לך בעדכון שמישהוא ישאל אותך "זה מי רופא?! איזה ריפוד יש לו? מה הנפח מנוע?"
    - - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה מחליט שאתה רוצה להחליף את גולבאט, ושואל מי מעוניין בוא...
    לפתע ניגש עליך ילד בכובעהוא לוחץ את ידך ואז ידו של לוקאס ואומר "שלום שמי ג'ו, נעים להכיר!"
    ואז שואל אותך "יש לך אולי קרובאט או עוד פוקימונים אחרים שאתה מעוניין להחליף?! אני מוכן לתת לך מיסדריבוסאו שדינג'ה"
    מה תעשה? איך תגיב?
    סתם בדיחה שעלתה בראש
    -------------------
    אני אומר לג'ו"אני מוכן להחליף גם את שופאט שלי.אך מיסדרבוס ושדינג'ה הם לא מענינים אותי.יש לך פוקימונים אחרים מסוג מעופף,רעל,חשמל,דרקון,?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    [COLOR=DarkRed][U][B]

סם:
    Spoiler ספוילר
    - - - - - - - - - - - - -
    אתה פוקד על טריקו להשתמש במהירות ולהתקרב לנוזליף הוא עושה זאת אך נוזליף ממשיך להציק ומגביר את קצב עליי התער.
    טריקו מגיב בקליע זרעים ושתי המתקפות נפגשות זו עם זו, קליע זרעים שבא מטריקו על הקרקע ועלי תער מנוזליף שם באוויר, עד שנוצר פיצוץ!
    המרחק בין שני הפוקימונים גדול אז הם אינם נפגעים... לאחר זמן קצר כל מה שעולה חייב לרדת ונוזליף יורד למטה טריקו מוכן הוא רץ ומתנגש בוא עם בלימה בעצמה רבה.
    נוזליף אף לאחור אך חוזר בריצה תוך כדי שמחזיק את הבטן (מכאב) ומגיב גם הוא בבלימה ומעיף את טריקו בחזרה..
    הקרב הוא ארוך וקשה, אך הפוקימונים לא מראים סימני תשישות!
    מה תעשה?

[U]
    [COLOR=Teal][B]

"כל הכבוד טריקו" אעודד אותו ואעלה לו את המוטיבציה, "עכשיו,תרוץ לנוזליף ותנסה להשתמש בקליע זרעים תוך כדי,שתגיע ותהיה קרוב לנוזליף תשתמש בחבטה,מכל מתקפת נגד שהוא מבצע,תתחמק עם שימוש במהירות" אומר לו

5. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    הטעתי אותך קצת, היה אמור ליהיות כתוב בשלט "המשך דרך 002"... ואחי תתרגל שכבר אין לך טוטודייל
    - - - - - - - - - - -
    נלהב להמשיך אתה וקרוקנה צועד לשם בבטחון, מתחיל להריץ מחשבות על מה שתפגוש שם.
    לפתע שאתה מתקרב יותר אתה רואה שם משהוא.. יותר נכון מישהוא.. בגלל המרחק אתה לא מצליח לזהות אך הוא נראה לך מוכר!
    ואז לפתע הוא הולך ונעלם לתוך הדרך, אתה סקרן מאוד חושב שעוד תצליח להדביק אותו ולראות מיזה...
    אתה מתחיל רוץ ואתה נכנס לתוך הדרך ומעמיק בפנים קצת יותר אך אתה לא רואה דבר...
    אתה מחליט לרדת מהעניין לעת עתה, אתה מסתכל כאן על הצמחייה והמקום, היא מזכירה מאוד את הדרך הראשון רק שהיא "אפורה" יותר.
    לפתע צץ לו מבין השיחים בלספראוטשמביט בך בתמיהה, ואילו על העצים יש כמה סידוטים
    שנחים להם בשקט!
    מה תעשה?

אופס...בלופ...
    =======
    אמשיך ואחקור את הצמחיה המוזרה בתקוה שאמצא פוקימונים מעניינים ונכונים לקרב

קרדיט ענק לרועי!

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    לי:
    חחח סבבה.. אהבתי אותה דווקה!
    - - - - - - - - -
    "אםם...לא.." הוא אומר לך ואז שואל שוב "אתה בטוח שאינך רוצה?!" אתה עונה לו שכן והוא ממשיך בדרכו ואומר שעם תתחרט אתה ממתין כאן...
    אתה מסתכל סביב ויש שתי אנשים שלא מצאו בן זוג להחלפה אחד מהם הוא דייגוהשניה היא נערה.
    מה תעשה?

בר:
    מטער אחי אבל עד שלא תענה לי על השאלה בפרטי אני לא יכול למלות לך כאן עדכון!

בראד:
    אתה מבחין ברוני ושואל אותו מדוע הוא מבועס "אהה לא משנה.." הוא אומר ומעלה חיוך שנראה מזוייף..
    ואז הוא מסתכל עליך ומיד משנה נושא ושואל "רוצה לשמוע מה השתנה אצלי?!", אתה אומר לו שבמשחה, מתוך רצון לשפר את מצב רוחו.
    "הוא אומר אוקיי אז גם אני נלחמתי במרכז קרבות הראווה, ופידג'י שלי התפתח סוף סוף לפידג'יוטו!" ואז החיוך שעל פניו הופך לאמיתי..
    והוא מיד מוסיף לומר "גם קניתי מזון שיספיק לפוקימונים של שנינו, ואוהל שנוכל לישון גם תחת כיפת השמיים במהלך המסע עם ישחשיך באמצע הדרך!"
    תוך כדי כל הדיבורים הגעתם למרכז הפוקימונים, הדברים הללו נשמעים ממש נפלאים, זה שהוא מאורגן ותמיד דואג גם לך בתור שותף!
    מה תעשה? איך תגיב?

סם:
    הבטחתי עדכון מקודם הרבה יותר.. התעקב לי כי יצאתי מהבית בלא מתוכנן (להחליף מידה לנעליים שקניתי)
    - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה מעודד את טריקו להמשיך ושהוא מעולה, זה נותן לו עוד מוטיבציה להמשיך... לפקודתיך הוא נעזר בכוחותיו ורץ אל נוזליף ומשתמש בקליע זרעים!
    נוזליף נפגע מהכודרי הזרע בזה אחר זה, אך אז הוא שוב משתמש בקשר עשב שמפיל את טריקו לרצפה, הוא מזנק לטריקו על הגב כמה וכמה פעמים בכדי להכאיב לו ואז יורד עליו עם בלימה..
    טריקו חבול פצוע מאוד.. לפתע מעיף מעליו את נוזליף, הוא קם עם פניו מטה שגופו שרוט, משופשף מלא חול ואבק מהזירה ולפתע מתחילה הילה ירוקה לזהור ממנו!
    זו אותה הילה שזהרה ממנו בפעם שתקפת את טורקול, זו שוב היכולת שלו "צמיחה".
    טריקו משתמש בחבטה ממש חזקה אך ברפלקס ממש מצליח נוזליף לעדוף את המכה עם "שבירת לבנים!"
    מה תעשה? איך תגיב?

.

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לי:
    חחח סבבה.. אהבתי אותה דווקה!
    - - - - - - - - -
    "אםם...לא.." הוא אומר לך ואז שואל שוב "אתה בטוח שאינך רוצה?!" אתה עונה לו שכן והוא ממשיך בדרכו ואומר שעם תתחרט אתה ממתין כאן...
    אתה מסתכל סביב ויש שתי אנשים שלא מצאו בן זוג להחלפה אחד מהם הוא דייגוהשניה היא נערה.
    מה תעשה?

[/B][/COLOR]
    אני ניגש לנערה אומר לה"הי תרצי גולבאט בתמורה לאחד הפוקימונים שלך?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    [U]בראד:
    אתה מבחין ברוני ושואל אותו מדוע הוא מבועס "אהה לא משנה.." הוא אומר ומעלה חיוך שנראה מזוייף..
    ואז הוא מסתכל עליך ומיד משנה נושא ושואל "רוצה לשמוע מה השתנה אצלי?!", אתה אומר לו שבמשחה, מתוך רצון לשפר את מצב רוחו.
    "הוא אומר אוקיי אז גם אני נלחמתי במרכז קרבות הראווה, ופידג'י שלי התפתח סוף סוף לפידג'יוטו!" ואז החיוך שעל פניו הופך לאמיתי..
    והוא מיד מוסיף לומר "גם קניתי מזון שיספיק לפוקימונים של שנינו, ואוהל שנוכל לישון גם תחת כיפת השמיים במהלך המסע עם ישחשיך באמצע הדרך!"
    תוך כדי כל הדיבורים הגעתם למרכז הפוקימונים, הדברים הללו נשמעים ממש נפלאים, זה שהוא מאורגן ותמיד דואג גם לך בתור שותף!
    מה תעשה? איך תגיב?

אחשוב לעצמי:"מעניין מה רוני חושב..."
    ואז אומר לרוני:"תודה רבה שאתה מתחשב בי ובפוקימונים שלי!אתה רוצה החזר כספי?ומזל טוב על הפידג'יוטו ידעתי שהוא חזק!"
    ואז הכנס למרכז הפוקימונים ואגיד לאחות ג'וי:"תרפאי לי את הפוקימונים שלי בבקשה!"

9. משתמש מנוסה
    [COLOR=Purple][U][B]

סם:
    הבטחתי עדכון מקודם הרבה יותר.. התעקב לי כי יצאתי מהבית בלא מתוכנן (להחליף מידה לנעליים שקניתי)
    - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה מעודד את טריקו להמשיך ושהוא מעולה, זה נותן לו עוד מוטיבציה להמשיך... לפקודתיך הוא נעזר בכוחותיו ורץ אל נוזליף ומשתמש בקליע זרעים!
    נוזליף נפגע מהכודרי הזרע בזה אחר זה, אך אז הוא שוב משתמש בקשר עשב שמפיל את טריקו לרצפה, הוא מזנק לטריקו על הגב כמה וכמה פעמים בכדי להכאיב לו ואז יורד עליו עם בלימה..
    טריקו חבול פצוע מאוד.. לפתע מעיף מעליו את נוזליף, הוא קם עם פניו מטה שגופו שרוט, משופשף מלא חול ואבק מהזירה ולפתע מתחילה הילה ירוקה לזהור ממנו!
    זו אותה הילה שזהרה ממנו בפעם שתקפת את טורקול, זו שוב היכולת שלו "צמיחה".
    טריקו משתמש בחבטה ממש חזקה אך ברפלקס ממש מצליח נוזליף לעדוף את המכה עם "שבירת לבנים!"
    מה תעשה? איך תגיב?
    "מצוין" אמלמל לעצמי, "אוקיי טריקו! עכשיו תשתמש במהירות בחבטה! שאתה מעיף אותו תשתמש בקליע זרעים חזק!" אומר לו ואחייך

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    אביב:
    באמת באמת מצטער על מה שיצא אתמול!
    - - - - - - - - - -
    אתה מחליט שלא להתעמת איתם וממשיך לך בדרכך.. בלספראוט עוקב אחריך לכמה דקות אך מתייאש לבסוף וחוזר לעיסוקיו.
    אתה ממשיך וקוקנה שלך מאוד מתלהב מהפוקימונים החדשים שהוא נחשף עליהם פה, אתה מחייך עליו ואז אתם שומעים כל מיני קולות של פוקימונים...
    אתה מסתכל סביב ורואה שאתה בקרחת היער, 'תמיד באיזורים האלה יש פוקימונים מרובים!' אתה חושב לעצמך.
    אתה שומע קולות של קופים ומבחין באייפום
    שאוכל לו פירות מן העץ,בארבוק המזדחל בשקט בכדי למצוא מזון קל.
    בנוזליף שמחפש קרני אור שמש שמבצבצות בין העצים כדי להתחמם,
    אגזקיות שמקפצים להם קקבוצה ומחפשים מקום מסתור מארבוק!
    ממש יופיו של הטבע...
    מה תעשה?

בראד:
    אתה מודה לרוני על ההתחשבות בוא והוא מסמיק ואומר שאין בעד מה... אתם נכנסים למרכז ואתה מרפא את הפוקימונים שלך, הוא אינו צריך כי עשה זאת כבר שההית בקניון.
    לפתע אתה מבחין שיורד הערב, רוני כבר הזמין לכם כבר חדר ללון בוא הלילה וזה מה שתאם עושים..מתקלחים בטורות ומתארגנים לשינה...
    "מחר יהיה יום גדול!" אומר רוני בהתרגשות ומוסיף "אני בתחרות הסרט ואתה במכון.. נלך קודם לשלך כי המכון נפתיח מוקדם יותר!"
    אתה מהנהן בראשך ומסכים, אין לך כוח להגיד במילים בעקבות זה שאתה עייף מהיום שהיה!
    אתם שניכם נרדמים וקמים למחרת.. אתה קם בעוד שרוני כבר כמעט מוכן.. לאחר התארגנות אתם יוצאים מהמרכז ואומרים שתחזרו לפנות את החדר אחר-כך...
    אתה נושם נשימה עמוקה כי יודע שהיום תתמודד במכון!
    מה תעשה? איך תגיב?

סם:
    מה מפריע לך שאני כותב פה.. הודעות זה דבר מוגבל אני צריך לפעמים לרוקן.. זו הדרך להודיע לשחקנים תקבל את זה! וזה מראש לעדכון, אתה רשאי להחליף פוקימונים בתומו של קרב גם עם נצחת.
    - - - - - - - - - - - -
    'מצויין!' אתה מלמל לעצמך בשקט ומעלה חיוך.. אתה פוקד על טריקו להתמש בחבטה.
    הוא רת במהירות ממש גבוה לעבר נוזליף, הוא מנסה להשתמש שוב בקשר עשב אך מרוב כוח ומהירות הקשרר נקע ואינו משפיע על טריקו!
    נוזליף וסטיב המופתעים אינם מצליחים להגיב בזמן וטריקו חובט בוא בעצמה, חבטה חזקה כל-כך עד שהיממה אותו לכמה שניות אפילו..
    טריקו משתמש בקליע זרעים על נוזליף שעל הרצפה, קליע הזרעים נראה זוהר יותר ומלא אנרגיה וגולדו גדול יותר!
    האבק והעשן שנוצר הוא רב.. אך שהוא גם נוזליף נמצא מעולף...
    ההילה של טריקו פגה גם היא ויכולת ה"צמיחה" נפסקת, הוא נראה עכשיו ממש טשוש ועייף!
    מה תעשה? איך תגיב?

לי:
    היא מציאה לך וואבאפטוגרבלר
    ... בזמן שהיא מנסה לשכנע אותך
    הדייג מבחין בשיחה שלכם ומתערב "בוא עליי אולי תרצה מג'יקארפאו פיאבס?! שהם התפתחו הם היו ממש חזקים!"

.

11. משתמש מנוסה
    [U][B]בראד:
    אתה מודה לרוני על ההתחשבות בוא והוא מסמיק ואומר שאין בעד מה... אתם נכנסים למרכז ואתה מרפא את הפוקימונים שלך, הוא אינו צריך כי עשה זאת כבר שההית בקניון.
    לפתע אתה מבחין שיורד הערב, רוני כבר הזמין לכם כבר חדר ללון בוא הלילה וזה מה שתאם עושים..מתקלחים בטורות ומתארגנים לשינה...
    "מחר יהיה יום גדול!" אומר רוני בהתרגשות ומוסיף "אני בתחרות הסרט ואתה במכון.. נלך קודם לשלך כי המכון נפתיח מוקדם יותר!"
    אתה מהנהן בראשך ומסכים, אין לך כוח להגיד במילים בעקבות זה שאתה עייף מהיום שהיה!
    אתם שניכם נרדמים וקמים למחרת.. אתה קם בעוד שרוני כבר כמעט מוכן.. לאחר התארגנות אתם יוצאים מהמרכז ואומרים שתחזרו לפנות את החדר אחר-כך...
    אתה נושם נשימה עמוקה כי יודע שהיום תתמודד במכון!
    מה תעשה? איך תגיב?

"בוא נזוז כבר למכון רוני!"אומר לרוני בשמחה וארוץ אל המכון ובאותו זמן שאני רץ אני אחשוב איזה פוקימונים אני אבחר למכון.
    שאני אגיע למכון,אכנס למכון ואגיד למנהיגת המכון:"אני בראד ובאתי להזמין אותך לקרב מכון!"
    ובאותו זמן אתכונן לאוציא את סטיליקס מהפוקדור.

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [COLOR=DarkGreen][U][B]
    לי:
    היא מציאה לך וואבאפטוגרבלר
    ... בזמן שהיא מנסה לשכנע אותך
    הדייג מבחין בשיחה שלכם ומתערב "בוא עליי אולי תרצה מג'יקארפאו פיאבס?! שהם התפתחו הם היו ממש חזקים!"
    אני אומר להם"דייג סורי אני לא בוחר בפוקימונים שלך.הם חלשים.אבל את בחורה אני רוצה את גרבלר שלך.אז תרצי את גולבאט שלי או את שאפט שלי?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    [COLOR=DarkGreen][U][B]
    סם:
    מה מפריע לך שאני כותב פה.. הודעות זה דבר מוגבל אני צריך לפעמים לרוקן.. זו הדרך להודיע לשחקנים תקבל את זה! וזה מראש לעדכון, אתה רשאי להחליף פוקימונים בתומו של קרב גם עם נצחת.
    - - - - - - - - - - - -
    'מצויין!' אתה מלמל לעצמך בשקט ומעלה חיוך.. אתה פוקד על טריקו להתמש בחבטה.
    הוא רת במהירות ממש גבוה לעבר נוזליף, הוא מנסה להשתמש שוב בקשר עשב אך מרוב כוח ומהירות הקשרר נקע ואינו משפיע על טריקו!
    נוזליף וסטיב המופתעים אינם מצליחים להגיב בזמן וטריקו חובט בוא בעצמה, חבטה חזקה כל-כך עד שהיממה אותו לכמה שניות אפילו..
    טריקו משתמש בקליע זרעים על נוזליף שעל הרצפה, קליע הזרעים נראה זוהר יותר ומלא אנרגיה וגולדו גדול יותר!
    האבק והעשן שנוצר הוא רב.. אך שהוא גם נוזליף נמצא מעולף...
    ההילה של טריקו פגה גם היא ויכולת ה"צמיחה" נפסקת, הוא נראה עכשיו ממש טשוש ועייף!
    מה תעשה? איך תגיב?

[U][B]
    "טריקו זה היה פנטסטי!מצוין!" אקרא בקול עם חיוך על הפנים, "עכשיו מגיע לך קצת מנוחה" אומר לו ואחזיר אותו לפוכדור.
    "קדימה טורקול!" אקרא ואוציא אותו מהפוכדור, "תראה לו ממה אתה עשוי!" אחמיא לו ואחכה לסטיב

14. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    באמת באמת מצטער על מה שיצא אתמול!
    - - - - - - - - - -
    אתה מחליט שלא להתעמת איתם וממשיך לך בדרכך.. בלספראוט עוקב אחריך לכמה דקות אך מתייאש לבסוף וחוזר לעיסוקיו.
    אתה ממשיך וקוקנה שלך מאוד מתלהב מהפוקימונים החדשים שהוא נחשף עליהם פה, אתה מחייך עליו ואז אתם שומעים כל מיני קולות של פוקימונים...
    אתה מסתכל סביב ורואה שאתה בקרחת היער, 'תמיד באיזורים האלה יש פוקימונים מרובים!' אתה חושב לעצמך.
    אתה שומע קולות של קופים ומבחין באייפוםשאוכל לו פירות מן העץ,
    בארבוק המזדחל בשקט בכדי למצוא מזון קל.
    בנוזליף שמחפש קרני אור שמש שמבצבצות בין העצים כדי להתחמם,
    אגזקיות שמקפצים להם קקבוצה ומחפשים מקום מסתור מארבוק!
    ממש יופיו של הטבע...
    מה תעשה?
    אחי הלימודים שלך מעל הכל..אל תקח אשמה בכלל..אם אני לא מתרגש מזה אין סיבה שגם אתה..
    ---------------
    "מה אתם חושב קרוקנה?את מי אתה חושב שיתאים לצוות שלנו?"אשאל אותו בחיוך
    "האייפום הזה נראה ממש חזק נכון?צא עכשיו ותקוף אותו בקרן בועות!"אפקוד עליו ואצביע על אייפום

קרדיט ענק לרועי!

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    אביב:
    סבבה אחי... תודה על ההתחשבות!
    - - - - - - - - - - -
    אתה חושב לך מה תעשה ומנסה לשתף את קרוקנה בהחלטות... הוא לא מביע ממש עניין, הוא רק רוצה חבר חדש.
    אתה מחליט שאתה רוצה את אייפום
    , אתה מיד קורא לקרוקנה לתקוף אותו בקרן בועות!
    אייפום שואכל לו בנחת מבחין במטח הבועות ומתחמק בזריזות הוא מזנק מן העץ לעץ שמולו.. ואז נעלם מאחוריו...
    אתה כבר תוהה לאן הוא נעלם ואז לפתע הוא משמיע צרחה וקופץ משיח שהיה למטה עם חבטה ופוגה במדוייק בקרוקנה.
    הוא ירד מן העץ בזווית בא לא תבחין בוא לתוך השיח והפתיע אתכם, הוא בהחלט פוקימון חכם!
    לאחר שהפיל את קוקנה על הרצפה והימם אותו קצת הוא קופץ מצד לצד מחייך וקורא בצחוק "איי איי אייפום פום פום פום.." וממשיך ללגלג עליכם...
    מה תעשה?

סם:
    אתה משבח את טריקו על הקרב הנהדר אך מחזיר אותו שינוח בנתיים אולי לקרב האחרון...
    סטיב מחזיר את נוזליף ואומר "לא מספיק טוב, אני עוד יראה לך... אתה תתאמן כמו שלא התאמנת מעולם!" ואילו אתה מוציא החוצה את טורקול.
    "תראה להם ממה אתה עשוי!" אתה מריע לו והוא אומר ברצינות ואסרטיביות "טורקווולל" ומוציא קיטור מאפו ומשיריונו...
    "אתה והצב שלך תחבו עכשיו תבוסה כואבת!" אומר סטיב בכעס וזורק את הפוקדור האחרון שלו משם יוצא אלאקיד!
    אלאקיד עם מבט הרסני בעיניו מחכה לדבריו של סטיב, "השתמש בפריקה!" אומר סטיב באגרסיביות ולפתע אלקיד משמיע "אלללאאא...קיד! קיד! קיד! קיד! קידקידקיד!!".
    ככה שוב ושוב... יותר ויותר מהר תוך כדי שמסובב את ידיו ויוצר חשמל בקצה ראשו ושולח על טורקול!
    מה תעשה? איך תגיב?

לי:
    אתה אומר לדייג בכל חביב "מצטער אבל אני אבחר בפוקימונים של הנערה כאן!"...
    אתה מתפנהה בחזרה על הנערה ואומר לך שאתה מעוניין בגרבלר שלה והיא רשאית לבחור בין גולבאט ושאפט שלך...
    "זו בחירה קשה.. אבל אבחר בגולבאט הוא יהיה קרובאט מהיר וחזק מאוד עם האמן אותו טוב!" היא אומרת בחיוך ואתם מסכימים ולוחצים ידיים!
    אתם עומדים בתור ועוברים שניים שנייים בכל פעם... ואז מגיע טורכם ואתם נפגשים, היא שמה את גרבלר ואתה את גולבאט ואז יוצא אור חזק שמעלים את הפוקדורים.
    רואים במשך סמל של גולבאט עובר משמאל לימין וגרבלר מימין לשמאל...
    ואז האור חוזר ומגיעים הפוקדורים!
    ~ברכותיי יש לך גרבלר
    עכשיו!~
    מה תעשה? איך תגיב?
    - - - - - - - - - - -
    עוד מעט אעדכן אותו..

בראד:
    וואיי וואיי עם זה שאתה לא יכול להכינס לדף הראשי! איזה מעצבן זה... תזכיר לי לשלוח לך כד דבר שקשור עליך. ליפני שאתה עונה לעדכון בוא לפרטי!
    - - - - - - - - - - - - -
    אתה לוקח נשימה עמוקה ומזרז את רוני "קדימה בוא נזוז!" אתה אומר ורץ הוא קורא לעבר "היי חכה לי!" הוא רץ אחריך אך לא מדביק אותך.
    אתה נורא מתרגש, שמעת תמיד שזה מכון מפואר ויפה מאוד... אתה מגיע למכון שם יש שלוש מדרגות, אתה עולה בזריזות ודופק בדלת הגדולה וצבעונית...
    היא נפתחת ומקבל את פניך השופט.. אתה מביט ורואה מולך זירה ממש דמויית יער, עצים, דשה פרחים.... זירה ממש גדולה ומצידה קירת המכון המקושטים ומקומות ישיבה פתוחים לקהל!
    אתה מבחין גם שהתקרע נפארת ונפתחת.. ואז מהצד השני של הזירה אתה מבחין יושבת על עץ גבוה מנהיגת המכון גארדיניה!
    "שלום לך, אני גארדיניה, מנהיגת מכון העיר נייצ'ר מוכן לאתגר, במי תבחר?"
    מה תעשה? איך תגיב?

בר:
    'חתיכת כפוי טובה!' אתה מלמל לעצמך אתה נכנס לכריז ומיד מזנק לשם, כולך ונסער ממה שקרה עכשיו...
    "איך אתה מעז לתקוף את היאנמה שלי, אני והוא באנו בכוונה לעזור!" אתה צועק עליו.
    "הממ!" הוא מלמל בשקט בהתנשאות ואומר "טוב, אף אחד כאן לא ביקש עזרה, אני זה שהתחלתי קרב איתם כדי לבחון את המהירות והסיבולת של צ'ימצ'אר לעמוד בלחץ!"...
    "וכפי שאתה רואה הם ברחו מכאן ברגע שצ'ימצ'אר תקף, אנחנו לא צריכים עזרה מיאנמה חלש כזה תודה רבה!" הוא אומר בזלזול ומפנה את גבו ומתכוון ללכת!
    מה תעשה? איך תגיב?

.

עמוד 76 מתוך 88 ראשוןראשון ... 2666747576777886 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •