Pokemon GO
עמוד 77 מתוך 88 ראשוןראשון ... 2767757677787987 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,141 עד 1,155 מתוך 1308
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    [COLOR=DarkGreen][U]

לי:
    אתה אומר לדייג בכל חביב "מצטער אבל אני אבחר בפוקימונים של הנערה כאן!"...
    אתה מתפנהה בחזרה על הנערה ואומר לך שאתה מעוניין בגרבלר שלה והיא רשאית לבחור בין גולבאט ושאפט שלך...
    "זו בחירה קשה.. אבל אבחר בגולבאט הוא יהיה קרובאט מהיר וחזק מאוד עם האמן אותו טוב!" היא אומרת בחיוך ואתם מסכימים ולוחצים ידיים!
    אתם עומדים בתור ועוברים שניים שנייים בכל פעם... ואז מגיע טורכם ואתם נפגשים, היא שמה את גרבלר ואתה את גולבאט ואז יוצא אור חזק שמעלים את הפוקדורים.
    רואים במשך סמל של גולבאט עובר משמאל לימין וגרבלר מימין לשמאל...
    ואז האור חוזר ומגיעים הפוקדורים!
    ~ברכותיי יש לך גרבלר
    עכשיו!~
    מה תעשה? איך תגיב?
    - - - - - - - - - - -
    עוד מעט אעדכן אותו..

[U]
    "יש השגתי גרבלר" אני מוציא את גרבלר החוצה ואומר לך"הי גרבלר אני המאמן החדש שלך.שמי לי.אני מקוה שתקשיב לי ואנו נסתדר ביחד"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [U]בראד:
    וואיי וואיי עם זה שאתה לא יכול להכינס לדף הראשי! איזה מעצבן זה... תזכיר לי לשלוח לך כד דבר שקשור עליך. ליפני שאתה עונה לעדכון בוא לפרטי!
    - - - - - - - - - - - - -
    אתה לוקח נשימה עמוקה ומזרז את רוני "קדימה בוא נזוז!" אתה אומר ורץ הוא קורא לעבר "היי חכה לי!" הוא רץ אחריך אך לא מדביק אותך.
    אתה נורא מתרגש, שמעת תמיד שזה מכון מפואר ויפה מאוד... אתה מגיע למכון שם יש שלוש מדרגות, אתה עולה בזריזות ודופק בדלת הגדולה וצבעונית...
    היא נפתחת ומקבל את פניך השופט.. אתה מביט ורואה מולך זירה ממש דמויית יער, עצים, דשה פרחים.... זירה ממש גדולה ומצידה קירת המכון המקושטים ומקומות ישיבה פתוחים לקהל!
    אתה מבחין גם שהתקרע נפארת ונפתחת.. ואז מהצד השני של הזירה אתה מבחין יושבת על עץ גבוה מנהיגת המכון גארדיניה!
    "שלום לך, אני גארדיניה, מנהיגת מכון העיר נייצ'ר מוכן לאתגר, במי תבחר?"
    מה תעשה? איך תגיב?

זה כבר הסתדר לי הדף הראשי...
    ----------
    אחשוב לעצמי כמה שניות ואז אומר לגארדיניה בצעקה:"אני אבחר בפוקימון חזק,חדש ושאת לא האמנת לכזה דבר שילחם נגדך!צא סטיליקס!"
    ואז אוציא את הפוקדור מכיסי,אזרוק את הפוקדור של סטיליקס,אתפעל מסטיליקס
    ואז אומר לגארדיניה:"נכון הפתעה?מי הפוקימון שלך?"ובאותו זמן אומר לסטיליקס:"אנחנו ננצח סטיליקס אל תדאג!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    סבבה אחי... תודה על ההתחשבות!
    - - - - - - - - - - -
    אתה חושב לך מה תעשה ומנסה לשתף את קרוקנה בהחלטות... הוא לא מביע ממש עניין, הוא רק רוצה חבר חדש.
    אתה מחליט שאתה רוצה את אייפום, אתה מיד קורא לקרוקנה לתקוף אותו בקרן בועות!
    אייפום שואכל לו בנחת מבחין במטח הבועות ומתחמק בזריזות הוא מזנק מן העץ לעץ שמולו.. ואז נעלם מאחוריו...
    אתה כבר תוהה לאן הוא נעלם ואז לפתע הוא משמיע צרחה וקופץ משיח שהיה למטה עם חבטה ופוגה במדוייק בקרוקנה.
    הוא ירד מן העץ בזווית בא לא תבחין בוא לתוך השיח והפתיע אתכם, הוא בהחלט פוקימון חכם!
    לאחר שהפיל את קוקנה על הרצפה והימם אותו קצת הוא קופץ מצד לצד מחייך וקורא בצחוק "איי איי אייפום פום פום פום.." וממשיך ללגלג עליכם...
    מה תעשה?

בכיף אחי..
    ------------------
    "שובב.."אומר ואחייך
    "מזכיר לי אותי..אבל זה לא יעזור לך!"אצחק אליו
    "צא קורקנה שוב קרן בועות!ונסה לרוץ אליו תוך כדיי וקפוץ עליו בנשיכה!"אפקוד על קורקנה מבלי להרתע מאייפום

קרדיט ענק לרועי!

4. משתמש מנוסה
    [U]

סם:
    אתה משבח את טריקו על הקרב הנהדר אך מחזיר אותו שינוח בנתיים אולי לקרב האחרון...
    סטיב מחזיר את נוזליף ואומר "לא מספיק טוב, אני עוד יראה לך... אתה תתאמן כמו שלא התאמנת מעולם!" ואילו אתה מוציא החוצה את טורקול.
    "תראה להם ממה אתה עשוי!" אתה מריע לו והוא אומר ברצינות ואסרטיביות "טורקווולל" ומוציא קיטור מאפו ומשיריונו...
    "אתה והצב שלך תחבו עכשיו תבוסה כואבת!" אומר סטיב בכעס וזורק את הפוקדור האחרון שלו משם יוצא אלאקיד!
    אלאקיד עם מבט הרסני בעיניו מחכה לדבריו של סטיב, "השתמש בפריקה!" אומר סטיב באגרסיביות ולפתע אלקיד משמיע "אלללאאא...קיד! קיד! קיד! קיד! קידקידקיד!!".
    ככה שוב ושוב... יותר ויותר מהר תוך כדי שמסובב את ידיו ויוצר חשמל בקצה ראשו ושולח על טורקול!
    מה תעשה? איך תגיב?

"אנחנו נראה בקשר לזה" אגיד לסטיב, "טורקול תתחמק מהפריקה בעזרת סיחרור מהיר ותוך כדי שאתה מתחמק תנצל את זה שהוא משתמש בפריקה ותפגע בו בסיחרור מהיר,אחר כך מיד מסך עשן סמיך!" אומר לו, "הוא פיקפק בכוח שלך! תראה לו שהוא טועה!" אעודד אותו ואעלה לו את המוטיציה

5. משתמש מנוסה
    בר:
    'חתיכת כפוי טובה!' אתה מלמל לעצמך אתה נכנס לכריז ומיד מזנק לשם, כולך ונסער ממה שקרה עכשיו...
    "איך אתה מעז לתקוף את היאנמה שלי, אני והוא באנו בכוונה לעזור!" אתה צועק עליו.
    "הממ!" הוא מלמל בשקט בהתנשאות ואומר "טוב, אף אחד כאן לא ביקש עזרה, אני זה שהתחלתי קרב איתם כדי לבחון את המהירות והסיבולת של צ'ימצ'אר לעמוד בלחץ!"...
    "וכפי שאתה רואה הם ברחו מכאן ברגע שצ'ימצ'אר תקף, אנחנו לא צריכים עזרה מיאנמה חלש כזה תודה רבה!" הוא אומר בזלזול ומפנה את גבו ומתכוון ללכת!
    מה תעשה? איך תגיב?
    "מה!?!? שמעתי נכון אמרת על יאנמה שלי שהוא חלש!?!, אנחנו נראה לך בקרב קדימה יאנמה בוא נראה לו מזה" אגיד לו בכעס באתכונן לקרב

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    לי:
    אתה שמח על ההחלפה וכך גם אותה ילדה, אתם לוחצים שוב ידיים, היא אומרת לך להראות והולכת.
    תוך כמה שניות כבר נעלמת בין כל האנשים הרבים שבקניון, אתה חוזר לפוקדור מביט בוא שנייה ומיד זורק אותו... משם מזנק גרבלר!
    "גרבלר!!!" אומר בחיוך מלא עצמה וביטחון, אתה מבשר לו שאתה המאמן החדש שלו.. "גרבלר!" הוא מחייך שוב וחולץ אץ ידך באחיזה ממש חזקה.
    לאחר מכן מגיע שומר ומבקש ממך להכניס אותו לפוקדור ואתה עושה זאת ללא ברירה...
    נשארו עוד כמה קומות בקניון בהם אתה ולוקאס לא ביקרתם:
    בקומה הראשון: חנות תרופות ופוקדורים.
    בקומה השנייה: חפצי פיתוח ודברים נדירים.
    בקומה השלישית: קומת קניית בגדים וציוד.
    מה תעשה?
    - - - - - - - - - - - - - - - -
    אינך חייב לבקר בכולם או להמשיך להישאר בקניון.. אז איך שבלך.. פשוט תבדוק בחנות עם יש משהוא שאתה רוצה.

בראד:
    אתה קורא בבטחון לגארדיניה "אני אבחר בפוקימון שלא תיראת שאשתמש בוא.. אבחר בסטיליקס!".
    היא מזנק מהעץ ישר לעמדה שלה בזירה עם תפוז בידה ואומרת בחיוך "מממ.. מעולם לא נלחמתי בכזה,הוא נראה שיציב אתגר ראוי.." ועכשיו שוב מחייכת מלאת בטחון.
    ואז היא מוציא משרוולה פוקדור ואומרת "בוא נחסל אותם, צא באלבזור קטן שלי!" וזורקת את הפוקדור, ממנו קופץ לזירה באלבזור
    !
    "באלבזור!" הוא קורה בכל מהיר.. והיא אומרת "אתה תופתע מהיכולות שלו, אבל מספיק דיבורים עכשיו לקרב!"..
    ואז לפתע בלבאזור תוקף בעליי תער...
    מה תעשה? איך תגיב?

אביב:
    אתה מבחין בכמה מתוחכם ושובב אייפום מזכיר לך אותך קצת.. אך אתה ממשיך בקרב ופוקד על קרוקנה עוד קרן בועות...
    הוא מגיב ב"זריזות" וכוכבים מהירים עפים מזנבו המואר! שני המתקפות מתנגשות זו בזו, אבל אז קרוקנה קופץ עליו ומשתמש בנשיכה!
    אייפום נבהל ולך מספיק להגיב ואז קורקנה לוכד בין שיניו את ידו של אייפום שזועק מכאב ומנער אותו מצד לצד!
    מה תעשה?

סם:
    טורקול משתמש בסחרור מהיר כדי להתחמק ומצליח, הוא מנצל את זה כדי להתנגש באלאקיד, סטיב קורא לאלקיד להגיב בשבירת לבנים אך טורקול מספיק לפגוע.
    אלאקיד לפתע לאחר המכה לא משרר הוא תופס עם ידו באחד החורים של הרגליים בשריון של טורקול ולא עוזב!
    ואז מנחיט מכה הגונה ומשנה את המסלול של טורקול היישר לקרקע, טורקול מקבל זעזוע חזק ומרגיש מסוחרר.. ואז אלאקיד חובט בוא שוב לאחור עם מתקפה מהירה ומפיל אותו על הגב.
    "חה חה חה... קרב טוב אפס!" סטיב מגחך...
    מה תעשה? איך תגיב?

בר:
    "מה?!" אתה שואל בקול, אינך מאמין שהיה לו את החוצפה להגיד זאת.. "אנחנו נראה לך מזה מקרב כאן ועכשיו!" אתה מוסיף באומץ.
    "טוב.. עם אתה מתעקש, אתם תיהיו חימום מצויין לי ולצ'ימצ'אר!" אומר בזלזול ומחייך לצ'ימצ'אר...
    אתה וניב עומדים זה מול זה מוכנים, הוא נראה רגוע עם ידיו נינוחות בכיסים, "קדימה תתחיל מה אתה ישן?!" מעיר ניב בעקיצה!
    מה תעשה? איך תגיב?

.

7. משתמש מנוסה
    [U]בראד:
    אתה קורא בבטחון לגארדיניה "אני אבחר בפוקימון שלא תיראת שאשתמש בוא.. אבחר בסטיליקס!".
    היא מזנק מהעץ ישר לעמדה שלה בזירה עם תפוז בידה ואומרת בחיוך "מממ.. מעולם לא נלחמתי בכזה,הוא נראה שיציב אתגר ראוי.." ועכשיו שוב מחייכת מלאת בטחון.
    ואז היא מוציא משרוולה פוקדור ואומרת "בוא נחסל אותם, צא באלבזור קטן שלי!" וזורקת את הפוקדור, ממנו קופץ לזירה באלבזור
    !
    "באלבזור!" הוא קורה בכל מהיר.. והיא אומרת "אתה תופתע מהיכולות שלו, אבל מספיק דיבורים עכשיו לקרב!"..
    ואז לפתע בלבאזור תוקף בעליי תער...
    מה תעשה? איך תגיב?

"אוקיי סטיליקס תשתמש בזנב ברזל כדי להחזיר את המתקפה,תתקוף אותו עם זנב ברזל ואז תחכה לתגובה שלי!"אומר לו בתקווה שיצליח
    ואז אוסיף שסטיליקס פגע באלבאזור עם המתקפה:"תשתמש אחרי שאתה מחזיר את העלי תער ואז שתפגע בו עם הזנב ברזל תשלח מפולת סלעים ותסיף לזה...ניב אש!אל תוותר אני מאמין בך סטיליקס!"
    ואז אומר לרוני:"מתי הפסטיבל שלך?"

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לי:
    אתה שמח על ההחלפה וכך גם אותה ילדה, אתם לוחצים שוב ידיים, היא אומרת לך להראות והולכת.
    תוך כמה שניות כבר נעלמת בין כל האנשים הרבים שבקניון, אתה חוזר לפוקדור מביט בוא שנייה ומיד זורק אותו... משם מזנק גרבלר!
    "גרבלר!!!" אומר בחיוך מלא עצמה וביטחון, אתה מבשר לו שאתה המאמן החדש שלו.. "גרבלר!" הוא מחייך שוב וחולץ אץ ידך באחיזה ממש חזקה.
    לאחר מכן מגיע שומר ומבקש ממך להכניס אותו לפוקדור ואתה עושה זאת ללא ברירה...
    נשארו עוד כמה קומות בקניון בהם אתה ולוקאס לא ביקרתם:
    בקומה הראשון: חנות תרופות ופוקדורים.
    בקומה השנייה: חפצי פיתוח ודברים נדירים.
    בקומה השלישית: קומת קניית בגדים וציוד.
    מה תעשה?
    - - - - - - - - - - - - - - - -
    אינך חייב לבקר בכולם או להמשיך להישאר בקניון.. אז איך שבלך.. פשוט תבדוק בחנות עם יש משהוא שאתה רוצה.

[/B][/COLOR]
    אני הולך לקומה השניה עם לוקאס

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    [U]

סם:
    טורקול משתמש בסחרור מהיר כדי להתחמק ומצליח, הוא מנצל את זה כדי להתנגש באלאקיד, סטיב קורא לאלקיד להגיב בשבירת לבנים אך טורקול מספיק לפגוע.
    אלאקיד לפתע לאחר המכה לא משרר הוא תופס עם ידו באחד החורים של הרגליים בשריון של טורקול ולא עוזב!
    ואז מנחיט מכה הגונה ומשנה את המסלול של טורקול היישר לקרקע, טורקול מקבל זעזוע חזק ומרגיש מסוחרר.. ואז אלאקיד חובט בוא שוב לאחור עם מתקפה מהירה ומפיל אותו על הגב.
    "חה חה חה... קרב טוב אפס!" סטיב מגחך...
    מה תעשה? איך תגיב?

"טורוקל תשתמש בסיחרור מהיר ותתיצב! תוך כדי הסיחרור המהיר תשתמש בלהביור,כמו התרגיל שעשינו לפני הרבה זמן,ואחר כך מיד מסך עשן!" אומר לו

10. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    אתה מבחין בכמה מתוחכם ושובב אייפום מזכיר לך אותך קצת.. אך אתה ממשיך בקרב ופוקד על קרוקנה עוד קרן בועות...
    הוא מגיב ב"זריזות" וכוכבים מהירים עפים מזנבו המואר! שני המתקפות מתנגשות זו בזו, אבל אז קרוקנה קופץ עליו ומשתמש בנשיכה!
    אייפום נבהל ולך מספיק להגיב ואז קורקנה לוכד בין שיניו את ידו של אייפום שזועק מכאב ומנער אותו מצד לצד!
    מה תעשה?

"קורקנה זרוק רותו באויר לידך ואקדח מים מטווח אפסס!!"אפקוד עליו בהתרגשות

קרדיט ענק לרועי!

11. משתמש מנוסה
    בר:
    "מה?!" אתה שואל בקול, אינך מאמין שהיה לו את החוצפה להגיד זאת.. "אנחנו נראה לך מזה מקרב כאן ועכשיו!" אתה מוסיף באומץ.
    "טוב.. עם אתה מתעקש, אתם תיהיו חימום מצויין לי ולצ'ימצ'אר!" אומר בזלזול ומחייך לצ'ימצ'אר...
    אתה וניב עומדים זה מול זה מוכנים, הוא נראה רגוע עם ידיו נינוחות בכיסים, "קדימה תתחיל מה אתה ישן?!" מעיר ניב בעקיצה!
    מה תעשה? איך תגיב?
    "ככה אתה מדבר אליי קדימה יאנמה תתחיל בנהמה כדי להשיח דעת צ'ימצ'אר לאחר מכן תשתמש בצוות כפול כדי שלא ידע מי האמתי וברגע שאתן לך את הסימן תשתמש במתקפת כנף" אגיד ליאנמה

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    בר:
    אתה לא מאמין לצורת הזלזול הרבה שבא הוא מתנהג עליך, אתה מיד מתחיל בקרב, בכדי להחזיר לו ולהראות לו שטעה.
    אתה קורא ליאנמה להשתמש בנהמה ולהשיח את דעתו על צ'ימצ'אר, צ'ימצ'אר מקבל הוראה מניב להתרכז ולא לזוז וכך הוא עושה...
    אך אתה לא עוצר כאן וקורא ליאנמה להשתמש בצוות כפול ולבלבל אותו.. צ'ימצ'אר עם מבט רציני בעיניו מביט לצדדים ומתבונן היטב אך לא תוקף מתוך חשש...
    ואז אתה פוקד על יאנמה לתקוף ב"מתקפת כנף", הוא יוצא במהירות רבה ואחת מכנפיו הופכת לבנה וקורנת אך ניב מזהיר את צ'ימצ'אר והוא מתחמק בקלות!
    ואז צ'ימצ'אר קופץ על גבו של יאנמה ומשתמש בשריטות חזקות וחובט שוב ושוב ואז מנסה להפיל אותו לרצפה.
    יאנמה החבוט יורד לקרקע החולית אך לפתע מתאושש ומיצב את עצמו לפניי שמגיע לקרקע, הוא בסדר אבל צ'ימצ'אר שנמצא מעליו גבוהה מעליו יורד עליו עם גלגל להבה!
    מה תעשה?

אביב:
    איך לזרוק ואז לתקוף מטווח אפס?! שאתה זורק אותו אתה מרחיק אותו ממך.
    - - - - - - - - - - - - -
    קרוקנה ממשיך לנער אותו, בנתיים איפום בועט ומכה בוא עם הזנב חובט בוא עם כל חלק גוף אפשרי, אך קרוקנה מתעלם ולא משחרר...
    אתה פוקד עליו לזרוק את אייפום וכך הוא מניף אותו עם פיו ומשליח אותו בברוטליות, ואז קרוקנה תוקף באקדח מים!
    אייפום מספיק לקום, הוא עומד על זנבו ואז מזנק מעל אקדח המים.. שאקדח המים נורה אתה מבחין בכל ובעצמה שלו, הבדל גדול מהכוח שהיה לזה כשהוא היה טוטודייל.
    בעוד הוא באוויר מהזינוק שלו הוא משתמש בצוות כפול ואז הם יורדים לקרקע ומעגל של אייפומים עם פרצוף עצבני מקיף אותו.. הוא נראה חושש!
    מה תעשה?

בראד:
    אחי זה יותר מידי פעולות לפוקימון אחד!
    - - - - - - - - - - -
    אתה פוקד על סטיליקס להתמש בזנב ברזל ולחסום את עלי התער, עליי התער עפים לכל הצדדים אך שהם פגעו בזנב סטיליקס נפגע קצת...
    לאחר מכן אתה קורא לו להתשמש בעוד זנב ברזל וגארדיניה אומר "שוב.. זאת מתקפה איטית ועוד מול באלבזור מהיר כמו שלי?! לא תגיע רחוק!" ומחייכת בבטחון.
    באלבזור שוב מתחמק הפעם לא הולך רחוק וחוזר ומתפס על הזנב של סטיליקס...בנית על אסטרטגיה אבל כולם נדפקה עכשיו שבאלבזור מתפס עליו, הוא שולח גפן מצליפה ומצליף בגוף של סטיליקס!
    אך לפתע סטיליקס תופס את אחת הגפנות בפיו ומשתמש בניב אש ופוגע היטב בבאלבזור.. שניהם נפגעו קשה בפעם הזאת.
    "אתה בנתיים שואל את רוני מתי התחרות שלו והוא עונה "יש זמן.. זה בעוד שעה!"
    מה תעשה? איך תגיב?

סם:
    אתה לא מאבד זמן.. "טורקול התייצב בחזרה עם סחרור מהיר!" אתה אומר לו והוא מיד מצליח..
    הוא ממשיך להסתובב ואז הוא מתקרב לאלאקיד ומשתמש שוב בלהביור כמו ממטרה!
    אלאקיד נפגע כמה פעמים.. אך אז סטטיב קורא לו להשתמש בהגנה, נוצרת סביבו בועה ירוקה שמכסה אותו ומגנה עליו.. בדיוק כמו לטורקול.
    הוא עומד איתן וממשיך..
    מה תעשה?

לי:
    אתה יורד לקומה השנייה במדרגות הנאות... מוכרים פה כל מיני חפצים בעיקר חפצי התפתחות וכל זה.
    אתם מסתכלים על החנויות השונות והולכים לאחת מהם, שם עומדות מוכרת.
    היא מחייכת ואומרת בעקיצה "אתם מתכוונים לקנות משהוא או שאני אמורה להתפרנס מהכבוד שאתם עומדים פה?!"
    מה תעשה? איך תגיב?

.

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [COLOR=DarkRed][U][B]
    לי:
    אתה יורד לקומה השנייה במדרגות הנאות... מוכרים פה כל מיני חפצים בעיקר חפצי התפתחות וכל זה.
    אתם מסתכלים על החנויות השונות והולכים לאחת מהם, שם עומדות מוכרת.
    היא מחייכת ואומרת בעקיצה "אתם מתכוונים לקנות משהוא או שאני אמורה להתפרנס מהכבוד שאתם עומדים פה?!"
    מה תעשה? איך תגיב?
    לך?"
    אני אומר לה"מה יש לך להציע לנו בחנות ששלך?"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    [U]

סם:
    אתה לא מאבד זמן.. "טורקול התייצב בחזרה עם סחרור מהיר!" אתה אומר לו והוא מיד מצליח..
    הוא ממשיך להסתובב ואז הוא מתקרב לאלאקיד ומשתמש שוב בלהביור כמו ממטרה!
    אלאקיד נפגע כמה פעמים.. אך אז סטטיב קורא לו להשתמש בהגנה, נוצרת סביבו בועה ירוקה שמכסה אותו ומגנה עליו.. בדיוק כמו לטורקול.
    הוא עומד איתן וממשיך..
    מה תעשה?

"תעצור! אל תבזבז אנרגיה!" אומר לטורקול "שאתה רואה שהוא פותח במתקפה,תשתמש שוב בסיחרור מהיר אך הפעם תוך כדי הסיחרור תשתמש במסך עשן! אחר כך שאתה מוכן תשתמש בחימום יתר!" אקרא אליו "אתה תצליח!" אעודד אותו

15. משתמש מנוסה
    [U]בראד:
    אחי זה יותר מידי פעולות לפוקימון אחד!
    - - - - - - - - - - -
    אתה פוקד על סטיליקס להתמש בזנב ברזל ולחסום את עלי התער, עליי התער עפים לכל הצדדים אך שהם פגעו בזנב סטיליקס נפגע קצת...
    לאחר מכן אתה קורא לו להתשמש בעוד זנב ברזל וגארדיניה אומר "שוב.. זאת מתקפה איטית ועוד מול באלבזור מהיר כמו שלי?! לא תגיע רחוק!" ומחייכת בבטחון.
    באלבזור שוב מתחמק הפעם לא הולך רחוק וחוזר ומתפס על הזנב של סטיליקס...בנית על אסטרטגיה אבל כולם נדפקה עכשיו שבאלבזור מתפס עליו, הוא שולח גפן מצליפה ומצליף בגוף של סטיליקס!
    אך לפתע סטיליקס תופס את אחת הגפנות בפיו ומשתמש בניב אש ופוגע היטב בבאלבזור.. שניהם נפגעו קשה בפעם הזאת.
    "אתה בנתיים שואל את רוני מתי התחרות שלו והוא עונה "יש זמן.. זה בעוד שעה!"
    מה תעשה? איך תגיב?

סליחה...
    -----
    "אוקיי סטיליקס תשתמש בחפירה ואז תיצא בניב אש!"אומר לו בהתרגשות
    ואז אוסיף:"שאתה עושה ניב אש תנסה לעשות להביור!"

עמוד 77 מתוך 88 ראשוןראשון ... 2767757677787987 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •