פורסם במקור על ידי
nivX10
גיא:
מאדקיפ מפתיע את נוזליף ותוקף בפצצת בוץ, נוזליף מתחמק בקושי, מאדקיפ לא מבזבז זמן ומשתמש באקדח מים..
אך למרבה הצער נוזליף שהוא פוקימון עשב לא נפגע כל-כך... לפתע נוזליף רץ במהירות רבה אל עבר מאדקיפ ומנחית ומתכוון להשתמש באגרוף שאיבה!
מה תעשה?
לי:
צ'ימצ'אר מבצע גלגל להבה ומסתובב במעגלים, גלגל הלהבה פוגע בכל הווספיקויין שנמצאות סביבו ובסופו של דבר פוגע באמיתית!
צ'ימצ'אר שמבחין בזה במהירות יוצא ישירות אל מתקפת שריטה שפוגעת היישר בפניה, ווספיקוין החבוטה לא מוותרת, היא מגנה על עצמה עם מספרי X שמעיפים את צ'ימצ'אר גבוה לאוויר..
מה תעשה?
דיפ:
ניב:
סנדקוויל מבצע ניתור הצידה ומתחמק מההתקפה, ואז רץ על עבר ביבראל עם נגיחת ראש..
ביבראל סופג את נגיחת הראש ישירות ונזרק לאחור, לאחר מכן אש חזקה עולה מגבו של סנדקוויל והוא משתמש בגחלת!
ביבראל מגן על עצמו עם אקדח מים ונוצר פיצוץ שמעיף את שניהם לאחור..
מה תעשה?
רן:
כמובן שאוכל עונה לך האיש הנחמד, הוא מוציא מהתיק צמר גפן מים ותרסיס נגד התקפות רעל ומטפל בטרטוייג ביעילות.
במהלך הטיפול הוא אומר: "שמי קולינס, מה שמך?" אתה משיב לו "שמי רן", לאחר מכן הוא שואל בסקרנות "כמה זמן אתה כבר מטייל עם טרטוייג ברחבי העולם?" ואתה משיב לו "רק התחלתי את המסע" והוא אומר שגם הוא.. לאחר מכן הוא שואל אותך בחשש "ת..תגיד אחריי שטרטוייג ירגיש יותר טוב תיהיה מוכן לערוך איתי קרב?"
איך תגיב?
מארק:
אני דווקה רואה.. אל תדאג אני יעזור לך הפעם.. אבל תלמד מזה תפעיל את הראש תשתמש בסביבה במתקפות שיש לך בכל מה שהוא יכול לעשות!
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
טוטודייל עומד במקום, מסתכל לתוך עיניו של טיילו ומשתמש מבט מפחיד, טיילו השתתק, הוא מתקרב על טוטודייל אך הוא אחוז פחד ולא יודע מה לעשות..
טוטודייל מזנק הצידה ומתחמק מטיילו ואז מטווח אפס שולח אקדח מים שפוגע בוא ישירות ומעיף אותו אחורה!
טיילו נפצע דיי רציני והוא כבר ממש עייף!
מה תעשה?