בר:
אתה נחוש לנצח, ולהוכיח את עצמך.. אתה מריע ליאנמה, שלא יוותר, שהוא יכול להמשיך.
אתה פוקד עליו להסתובב ולהשתמש במתקפת כנף, יאנמה עושה זאת ובנועה מעגלית חובט בצ'ימצ'אר כמה פעמים מצד לצד...
לפתע צ'ימצ'אר תופס עם פיו את כנפו של יאנמה, הוא חוטף מכה אך עושה זאת.. ואז הוא לפתע צורח בעצמה "צ'ים צ'ים.. צ'י צ'ימצ'אארררר!!!" ואז משתמש בגלגל להבה חזק בוער וגדול במיוחד שרק מתפרץ ומתלקח משנייה לשנייה!
הוא מסתובב באוויר ואז צולל במהירות אל החול החם שבשטח.. כאשר הוא פוגע בקרקע חול עם לכל עבר ואש מתפרצת כמו פיצוץ...
"יאנממהה!" אתה קורא בדאגה בעוד ניב מחייך, אתה רואה לאחר מכן מתוך העשן את צ'ימצ'אר יוצא מתנשף ואילו יאנמה שוכב על החול מעולף.
הפסדת!
מה תעשה? איך תגיב?
בראד:
אתה ממהר לומר לשינסק לצאת בתגובה עם מכת ברק על העלים הקסומים, "שיי שיינננקססס!" הוא אומר בכוח ואז תוקף ומחשמל את כל העלים במקום!
הוא נפגע מכמה אך לא כזה רציני...
אתה חושב שזה הזמן, ומבקש משינקס להשתמש במתקפה מהירה על צ'רים, בעוד שינקס רץ במהירות רבה אתה כבר מפנטז על נצחון.
"מעולה!" לפתע אתה שומע את גארדיניה אומרת בחיוך, היא מצביעה על שינקס ואומר לצ'רים "קדימה צ'רים שלי, תקוף בזרע עלוקה ואז נטר אל מעל שינקס!"
צ'רים מתרכז ולפתע פולט מהניצן הקטן של ראשו זרע חום שפוגע במצח של שינקס ואז נפתח לשורשים וגבעולים שקושרים ועוטפים את שינקס...
אך זה להכל לפתע מגיעה מן הילה אדומה שנראה כמכאיבה לשינקס, ואז גארדיניה אומרת "זה שואב את כוחותיו!"
מה תעשה? איך תגיב?
לי:
אתה צריך לתקפד ממש טוב עם אתה רוצה שגרבלר לא יפגע...
- - - - - - - - - - - - - -
אתה מיד מחליט על פוקימון ואומר בהתלהבות "צא גרבלר, אני בוחר בך!" וזורק את הפוקדור, גרבלר קופץ בכבדות מתוך הפוקדור לזירה ונוהם בעצמה.
ליפני שאתה מתחיל אתה מזהיר את גרבלר ואומר לו "אוקיי גרלבר, בקרב הזה יש להם יתרון סוגים אז תמנע מלהפגע ואהיה זהיר!"
"גרב!" הוא אומר בחיוך מלא בטחון ועצמה.. ואז הקרב מתחיל, את פותח אותו בכך שאתה פוקד על גרבלר גילגול.
גרבלר קופץ במקום מכניס את רגליו וידיו ומתחיל להתגלגל כמו כדור במהירות ושאטה על בלבאזור, "בלבאזור עדוף אותו עם גפן מצליפה!" אומרת גארדיניה...
בלבאזור שולח גפנות ועוצר את גרבלר להסתובב במקום, אך גרבלר גדול וכוחני ונפתר מהאחיזה של בלבאזור בקלות ואז קופץ מעליו ומשתמש ועובר לאגרוף מאך!
הוא חובט בפרח של גבו של בלבאזור בעצמה שוב ושוב.. אך אז לפתע צועקת גארדיניה בחיוך "עכשיו בלבאזור הימום!"
ואז בלבאזור פולט מהפרח שעל גבו אבקה כתמתמה שמאבקת את גרבלר ואז משתקת אותו וצורבת לו.. בלבאזור מוסיף הפלה ודוחף לאחור בעצמה את גרבלר.. הוא אינו יכול לזוז כרגע!
מה תעשה? איך תגיב?
סם:
"אני הולך לללחחררוווווששש... את הקניון!" אתה אומר בקול רם ואתה וספייק צוחקים לכם והוא מוסיף "כמה שאתה צודק.."
שניכם יחדיו הולכים קודם כל לקומה הראשונה לקנות פוקדורים, אתה מסתובבים בין החנויות ואז אתם רואים חנות שנראת חביבה.
אתם ניגשים עליה ושם עומדת מוכרת הנראת צעירה ורז עם דלי פוקדורים כבד..
"עאאא...אההה" אומרת בהתאמצות להרים את הדלי על הדלפאק, ואז היא מבחינה בכם.
היא מצחקקת ומגרדת מאחריי ראשו ואומרת "אני סלין, הגעת לחנות העזרה הראשונה של סלין מקפין, איך אוכל לעזור?!" היא שואלת בנחמדות.
אתם מסתכלים סביב ורואים המון דברים (הסתכל במוצרים.. כל הפוקדורים שיש שם, כל התרופות,תרסיסים ופוקוביות)
מה תעשה? איך תגיב?