Pokemon GO
עמוד 80 מתוך 88 ראשוןראשון ... 30707879808182 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,186 עד 1,200 מתוך 1308
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    בר:
    אתה נחוש לנצח, ולהוכיח את עצמך.. אתה מריע ליאנמה, שלא יוותר, שהוא יכול להמשיך.
    אתה פוקד עליו להסתובב ולהשתמש במתקפת כנף, יאנמה עושה זאת ובנועה מעגלית חובט בצ'ימצ'אר כמה פעמים מצד לצד...
    לפתע צ'ימצ'אר תופס עם פיו את כנפו של יאנמה, הוא חוטף מכה אך עושה זאת.. ואז הוא לפתע צורח בעצמה "צ'ים צ'ים.. צ'י צ'ימצ'אארררר!!!" ואז משתמש בגלגל להבה חזק בוער וגדול במיוחד שרק מתפרץ ומתלקח משנייה לשנייה!
    הוא מסתובב באוויר ואז צולל במהירות אל החול החם שבשטח.. כאשר הוא פוגע בקרקע חול עם לכל עבר ואש מתפרצת כמו פיצוץ...
    "יאנממהה!" אתה קורא בדאגה בעוד ניב מחייך, אתה רואה לאחר מכן מתוך העשן את צ'ימצ'אר יוצא מתנשף ואילו יאנמה שוכב על החול מעולף.
    הפסדת!
    מה תעשה? איך תגיב?

בראד:
    אתה ממהר לומר לשינסק לצאת בתגובה עם מכת ברק על העלים הקסומים, "שיי שיינננקססס!" הוא אומר בכוח ואז תוקף ומחשמל את כל העלים במקום!
    הוא נפגע מכמה אך לא כזה רציני...
    אתה חושב שזה הזמן, ומבקש משינקס להשתמש במתקפה מהירה על צ'רים, בעוד שינקס רץ במהירות רבה אתה כבר מפנטז על נצחון.
    "מעולה!" לפתע אתה שומע את גארדיניה אומרת בחיוך, היא מצביעה על שינקס ואומר לצ'רים "קדימה צ'רים שלי, תקוף בזרע עלוקה ואז נטר אל מעל שינקס!"
    צ'רים מתרכז ולפתע פולט מהניצן הקטן של ראשו זרע חום שפוגע במצח של שינקס ואז נפתח לשורשים וגבעולים שקושרים ועוטפים את שינקס...
    אך זה להכל לפתע מגיעה מן הילה אדומה שנראה כמכאיבה לשינקס, ואז גארדיניה אומרת "זה שואב את כוחותיו!"
    מה תעשה? איך תגיב?

לי:
    אתה צריך לתקפד ממש טוב עם אתה רוצה שגרבלר לא יפגע...
    - - - - - - - - - - - - - -
    אתה מיד מחליט על פוקימון ואומר בהתלהבות "צא גרבלר, אני בוחר בך!" וזורק את הפוקדור, גרבלר קופץ בכבדות מתוך הפוקדור לזירה ונוהם בעצמה.
    ליפני שאתה מתחיל אתה מזהיר את גרבלר ואומר לו "אוקיי גרלבר, בקרב הזה יש להם יתרון סוגים אז תמנע מלהפגע ואהיה זהיר!"
    "גרב!" הוא אומר בחיוך מלא בטחון ועצמה.. ואז הקרב מתחיל, את פותח אותו בכך שאתה פוקד על גרבלר גילגול.
    גרבלר קופץ במקום מכניס את רגליו וידיו ומתחיל להתגלגל כמו כדור במהירות ושאטה על בלבאזור, "בלבאזור עדוף אותו עם גפן מצליפה!" אומרת גארדיניה...
    בלבאזור שולח גפנות ועוצר את גרבלר להסתובב במקום, אך גרבלר גדול וכוחני ונפתר מהאחיזה של בלבאזור בקלות ואז קופץ מעליו ומשתמש ועובר לאגרוף מאך!
    הוא חובט בפרח של גבו של בלבאזור בעצמה שוב ושוב.. אך אז לפתע צועקת גארדיניה בחיוך "עכשיו בלבאזור הימום!"
    ואז בלבאזור פולט מהפרח שעל גבו אבקה כתמתמה שמאבקת את גרבלר ואז משתקת אותו וצורבת לו.. בלבאזור מוסיף הפלה ודוחף לאחור בעצמה את גרבלר.. הוא אינו יכול לזוז כרגע!
    מה תעשה? איך תגיב?

סם:
    "אני הולך לללחחררוווווששש... את הקניון!" אתה אומר בקול רם ואתה וספייק צוחקים לכם והוא מוסיף "כמה שאתה צודק.."
    שניכם יחדיו הולכים קודם כל לקומה הראשונה לקנות פוקדורים, אתה מסתובבים בין החנויות ואז אתם רואים חנות שנראת חביבה.
    אתם ניגשים עליה ושם עומדת מוכרת הנראת צעירה ורז עם דלי פוקדורים כבד..
    "עאאא...אההה" אומרת בהתאמצות להרים את הדלי על הדלפאק, ואז היא מבחינה בכם.
    היא מצחקקת ומגרדת מאחריי ראשו ואומרת "אני סלין, הגעת לחנות העזרה הראשונה של סלין מקפין, איך אוכל לעזור?!" היא שואלת בנחמדות.
    אתם מסתכלים סביב ורואים המון דברים (הסתכל במוצרים.. כל הפוקדורים שיש שם, כל התרופות,תרסיסים ופוקוביות)
    מה תעשה? איך תגיב?

.

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    [U]בראד:
    אתה ממהר לומר לשינסק לצאת בתגובה עם מכת ברק על העלים הקסומים, "שיי שיינננקססס!" הוא אומר בכוח ואז תוקף ומחשמל את כל העלים במקום!
    הוא נפגע מכמה אך לא כזה רציני...
    אתה חושב שזה הזמן, ומבקש משינקס להשתמש במתקפה מהירה על צ'רים, בעוד שינקס רץ במהירות רבה אתה כבר מפנטז על נצחון.
    "מעולה!" לפתע אתה שומע את גארדיניה אומרת בחיוך, היא מצביעה על שינקס ואומר לצ'רים "קדימה צ'רים שלי, תקוף בזרע עלוקה ואז נטר אל מעל שינקס!"
    צ'רים מתרכז ולפתע פולט מהניצן הקטן של ראשו זרע חום שפוגע במצח של שינקס ואז נפתח לשורשים וגבעולים שקושרים ועוטפים את שינקס...
    אך זה להכל לפתע מגיעה מן הילה אדומה שנראה כמכאיבה לשינקס, ואז גארדיניה אומרת "זה שואב את כוחותיו!"
    מה תעשה? איך תגיב?

"זה לא טוב שינקס!"אצעק לשינקס ואוסיף:"אתה יכול לעשות זאת תשתמש במכת ברק עם מתקפה מהירה על צ'רים בלי הפסקה!"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [U]
    לי:
    אתה צריך לתקפד ממש טוב עם אתה רוצה שגרבלר לא יפגע...
    - - - - - - - - - - - - - -
    אתה מיד מחליט על פוקימון ואומר בהתלהבות "צא גרבלר, אני בוחר בך!" וזורק את הפוקדור, גרבלר קופץ בכבדות מתוך הפוקדור לזירה ונוהם בעצמה.
    ליפני שאתה מתחיל אתה מזהיר את גרבלר ואומר לו "אוקיי גרלבר, בקרב הזה יש להם יתרון סוגים אז תמנע מלהפגע ואהיה זהיר!"
    "גרב!" הוא אומר בחיוך מלא בטחון ועצמה.. ואז הקרב מתחיל, את פותח אותו בכך שאתה פוקד על גרבלר גילגול.
    גרבלר קופץ במקום מכניס את רגליו וידיו ומתחיל להתגלגל כמו כדור במהירות ושאטה על בלבאזור, "בלבאזור עדוף אותו עם גפן מצליפה!" אומרת גארדיניה...
    בלבאזור שולח גפנות ועוצר את גרבלר להסתובב במקום, אך גרבלר גדול וכוחני ונפתר מהאחיזה של בלבאזור בקלות ואז קופץ מעליו ומשתמש ועובר לאגרוף מאך!
    הוא חובט בפרח של גבו של בלבאזור בעצמה שוב ושוב.. אך אז לפתע צועקת גארדיניה בחיוך "עכשיו בלבאזור הימום!"
    ואז בלבאזור פולט מהפרח שעל גבו אבקה כתמתמה שמאבקת את גרבלר ואז משתקת אותו וצורבת לו.. בלבאזור מוסיף הפלה ודוחף לאחור בעצמה את גרבלר.. הוא אינו יכול לזוז כרגע!
    מה תעשה? איך תגיב?

tאני אומר לגרבלר"קדימה אתה חייב לצאת מן הימום הזה ולאחר שתצא תקפוץ ואז מהאוויר תשתמש בגילגול על בלאבאזור"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    לין:
    אתה מחליטה גם להתחיל בצעידה שלך, בחיפוש אחר "מערת היידן"... את מסתכלת במפה וראה בערך איפה זה נמצא!
    לאחר מכן את מתפנה על הדרך בא את עוברת.. מוצאת וטובה להליכה, מלאה עצים וצמחייה, חלק עצי דבק בעלי עלי בגוונים חומים זהובים.. לפתע את מגיעה לאיזור בו יש המון שיחים עם פירות מכל טוב עליהם..
    כמה עצים מסביב..
    בין העצים יש עץ גדול במיוחד מלא פאנקויים
    , לפתע מבין השיחים יוצאים בלספראוטוסידות.
    ובצד ישנו לוקסיושאוכל לו ברים להנאתו מאחד השיחים!
    מה תעשי?
    "זה פוקמון ששווה לתפוס.." אני ממלמלת לעצמי ושולפת פוכדור מהחגורה, "צא החוצה, זאנגוס!" אני קוראת ומשליכה את הפוכדור לאוויר. "זאנגוס, תתקוף את לוקסיו בהפתעה עם חבטות זעם." אני פוקדת עליו ומצביעה לכיוונו של לוקסיו שנמצא ליד השיחים.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

5. משתמש מנוסה
    [COLOR=DarkRed][U][B]

סם:
    "אני הולך לללחחררוווווששש... את הקניון!" אתה אומר בקול רם ואתה וספייק צוחקים לכם והוא מוסיף "כמה שאתה צודק.."
    שניכם יחדיו הולכים קודם כל לקומה הראשונה לקנות פוקדורים, אתה מסתובבים בין החנויות ואז אתם רואים חנות שנראת חביבה.
    אתם ניגשים עליה ושם עומדת מוכרת הנראת צעירה ורז עם דלי פוקדורים כבד..
    "עאאא...אההה" אומרת בהתאמצות להרים את הדלי על הדלפאק, ואז היא מבחינה בכם.
    היא מצחקקת ומגרדת מאחריי ראשו ואומרת "אני סלין, הגעת לחנות העזרה הראשונה של סלין מקפין, איך אוכל לעזור?!" היא שואלת בנחמדות.
    אתם מסתכלים סביב ורואים המון דברים (הסתכל במוצרים.. כל הפוקדורים שיש שם, כל התרופות,תרסיסים ופוקוביות)
    מה תעשה? איך תגיב?
    "שלום לך" אפנה אליה בנחמדות, "אני רוצה לקנות 5 פוכדורים רגילים בבקשה,ותרופה רגילה אחת" אומר לה ואושיט לה את הכסף

6. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    שם במשחק:Jeck
    גיל במשחק:13
    רקע:ג'ק הוא בן של מאמן פוקימונים נודע שניצח בכל הליגות ואפילו פעם אחת בפסטיבל הגדול. בשריפה בכפר שבו הוא גר נהרגו אביו ואמו והוא נשלח אל סבתו שגידלה אותו. בעקבות אירוע זה ג'ק הפך לילד תוקפני ומתגונן מהסביבה.
    אבל בפנים הוא ילד ממש נחמד.
    מראה:שיער בלונדיני,עיניים ירוקות,חולצה כחולה ומכנסי חאקי
    פוקימון התחלתי: טרטוויג
    יודע:עלי תער,בלימה,ספיגה,מגה ניקוז

הערות\בקשות: לתפוס בגון ,מגבי ,ומורקרוו בהקדם האפשרי ולפתח את טרטוויג לגרוטל מהר

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי cladino צפה בהודעה
    שם במשחק:Jeck
    גיל במשחק:13
    רקע:ג'ק הוא בן של מאמן פוקימונים נודע שניצח בכל הליגות ואפילו פעם אחת בפסטיבל הגדול. בשריפה בכפר שבו הוא גר נהרגו אביו ואמו והוא נשלח אל סבתו שגידלה אותו. בעקבות אירוע זה ג'ק הפך לילד תוקפני ומתגונן מהסביבה.
    אבל בפנים הוא ילד ממש נחמד.
    מראה:שיער בלונדיני,עיניים ירוקות,חולצה כחולה ומכנסי חאקי
    פוקימון התחלתי: טרטוויג
    יודע:עלי תער,בלימה,ספיגה,מגה ניקוז

הערות\בקשות: לתפוס בגון ,מגבי ,ומורקרוו בהקדם האפשרי ולפתח את טרטוויג לגרוטל מהר
    לא התקבלת... אני לא מצרף עוד ילדים למשחק.. בעיקר לא חדשים בפורום שלא יודעים איך הכל הולך!
    מצטער חפש לך אחד אחר..

.

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    בראד:
    שמע עם אתה נתקע תזכור, אתה האורח ולכן אתה יכול להחליף פוקימונים שוב ושוב ושוב גם באמצע הקרב.
    - - - - - - - - - - - - - - - - -
    "רררר.. זה לא טוב!" אתה ממלמל לעצמך במעט תסכול... אתה מבין שעכשיו במצב בזירה יהיה הרבה פחות לטובתך.
    אך אתה ושינקס לא מוותרים, אתה מעודד אותו לא לוותר ואז אומר לו "קדימה, אתה יכול לעשות זאת תשתמש במכת ברק ומתקפה מהירה שוב ושוב.."
    שינקס מנסה הוא פוגע ומתנגש בעצמה עם המתקפה המהירה בצ'רים אך הוא קם.. ופוגע בוא עם ברק אך הוא מתאושש.. ומפעם לפעם שואב זרע העלוקה עוד ועוד אנרגיה...לפתע העלה הוורוד שבקצה ראשו של צ'רים מתחיל לזהור בלבן חזק ובוהק!
    הוא טוען קרן סולארית..
    מה תעשה? איך תגיב?

לי:
    אתה מתחיל להילחץ, "קדימה צא מזה!" אתה קורא לגרבלר בתקווה.. אך הוא עומד משותק מנסה לזוז.. הוא זז ממש מעט וגם נורא באיטיות..
    בלבאזור וגארדיניה מנצלים את זה והיא דורשת ממנו לתקוף בעלי תער חדים ומהירים, הם פוגעים בגרבלר שוב ושוב וממש ממש מזיקים לו!
    אך הכאב מפעיל לא יותר את הגוף והוא משתחרר מההימום... אתה פוקד עליו להשתמש בעוד גלגול והוא יוצא במהירות.
    בלבאזור מתחמק ומצליף בגרלר וגורם לגילגול שלא להתנגש בעץ!
    ואז לפתע אתה רואה מהפרח שעל גבו של בלבאזור, ממש בקצה, אור לבן קטן ובוהק.. נראה כאילו הוא שואב אנרגיה.. ואז אתה מבין שהוא טוען קרן סולארית!
    מה תעשה? איך תגיב?

לין:
    'היי, זה פוקימון ששווה לתפוס' את חושבת לעצמך ומעלה חיוך על פנייך,מביטה בלוקסיו השליו
    שולפת פוקדור מצד החגורה שלך.
    "צא החוצה זאנגוס!" את קוראת בקול עז וזורקת את הפוקדור גבוה לאוויר, הוא נפתח בוויר וממנו יוצאת הילה אדומה וזוהרת ואז נראה זאנגוס
    !
    הוא עומד במבט רציני ודרוך ומשייף את ציפורניו זו בזו, "זאן זאן!" הוא אומר בקולו הנמוך.. מחכה שתגידי לו מי היריב שלו...
    "זאנגוס תקוף את לוקסיו בחבטות זעם!" את פוקדת עליו והוא רץ על ארבע במהירות ומזנק על לוקסיו, לוקסיו שם לב ומתחמק.
    אך זאנגוס מנסה שוב ואז חובט ושורט אותו עוד פעם ועוד פעם.. מצד לצד הוא חובט בוא בעצמה אך לפתע לוקסיו מתכופף תחת חבטה אחת ומזנק לאחור!
    ואז חובט בזאנגוס עם הצלפת זנב הגונה היישר בפניו ומרחיק אותו ממנו, לוקסיו במבט עצבני חושף את שיניו וניצוצות חשמל יוצאות מזנבו!
    מה תעשי?

סם:
    "שלום לך!" אתה אומר בחביבות ומיד אחר גם ספייק, "חח..אוקיי מה עניין אתכם כאן בחנות?" היא מצחקקת ואז שואלת בחיוך סקרן.
    אתה מיד עונה לה "אני אקנה 5 פוקדורים
    ותרופה אחת פשוטהבבקשה!" ושוב מחייך.. ספייק קונה שלושה פוקדורים גדולים יותר המכונים great ball, שתי תרופות פשוטות וחבל.
    היא שמה בערימה אחת הכל ומחלקת את זה לשני צדדים לפי מה שכל אחד הזמין, אתה לוקח שקית שם שם את הציוד שלך.
    "כמה זה עולה?" אתה שואל והיא אומרת, "85$ לאחד..כולל תרופה.. נוסיף את המבצע.." היא מלמלת תוך כדי חישוב ואז אומרת "490$ בבקשה."
    אתה מוציא את הכסף ונותן לה במזומן, היא מודה לך קדה קידה קטנה ואתה יוצא מהחנות, מיד אחריך יוצא ספייק ושואל בקריצה "לאן מכאן?!"
    מה תעשה? איך תגיב?

.

9. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    בראד:
    שמע עם אתה נתקע תזכור, אתה האורח ולכן אתה יכול להחליף פוקימונים שוב ושוב ושוב גם באמצע הקרב.
    - - - - - - - - - - - - - - - - -
    "רררר.. זה לא טוב!" אתה ממלמל לעצמך במעט תסכול... אתה מבין שעכשיו במצב בזירה יהיה הרבה פחות לטובתך.
    אך אתה ושינקס לא מוותרים, אתה מעודד אותו לא לוותר ואז אומר לו "קדימה, אתה יכול לעשות זאת תשתמש במכת ברק ומתקפה מהירה שוב ושוב.."
    שינקס מנסה הוא פוגע ומתנגש בעצמה עם המתקפה המהירה בצ'רים אך הוא קם.. ופוגע בוא עם ברק אך הוא מתאושש.. ומפעם לפעם שואב זרע העלוקה עוד ועוד אנרגיה...לפתע העלה הוורוד שבקצה ראשו של צ'רים מתחיל לזהור בלבן חזק ובוהק!
    הוא טוען קרן סולארית..
    מה תעשה? איך תגיב?

[/B][/COLOR]
    "שינקס זה הזדמנות שלנו תשתמש במכת ברק על צ'רים!אל תפחד הוא לא יכול לזוז עכשיו כי הוא טוען את המתקפה!"אצעק לשינקס בעידוד ואקווה ששינקס יצליח להעלף את צ'רים.
    "אם צ'רים מתחמק מהמתקפות שלך והוא שולח אליך את הקרן סולארית תתחמק בעזרת מתקפה מהירה ואז תשתמש במכת ברק עם מתקפה מהירה בכול הכוח על צ'רים!"אוסיף גם בעידוד רב.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

10. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    לין:
    'היי, זה פוקימון ששווה לתפוס' את חושבת לעצמך ומעלה חיוך על פנייך,מביטה בלוקסיו השליו
    שולפת פוקדור מצד החגורה שלך.
    "צא החוצה זאנגוס!" את קוראת בקול עז וזורקת את הפוקדור גבוה לאוויר, הוא נפתח בוויר וממנו יוצאת הילה אדומה וזוהרת ואז נראה זאנגוס
    !
    הוא עומד במבט רציני ודרוך ומשייף את ציפורניו זו בזו, "זאן זאן!" הוא אומר בקולו הנמוך.. מחכה שתגידי לו מי היריב שלו...
    "זאנגוס תקוף את לוקסיו בחבטות זעם!" את פוקדת עליו והוא רץ על ארבע במהירות ומזנק על לוקסיו, לוקסיו שם לב ומתחמק.
    אך זאנגוס מנסה שוב ואז חובט ושורט אותו עוד פעם ועוד פעם.. מצד לצד הוא חובט בוא בעצמה אך לפתע לוקסיו מתכופף תחת חבטה אחת ומזנק לאחור!
    ואז חובט בזאנגוס עם הצלפת זנב הגונה היישר בפניו ומרחיק אותו ממנו, לוקסיו במבט עצבני חושף את שיניו וניצוצות חשמל יוצאות מזנבו!
    מה תעשי?
    "מהר זאנגוס, זרוק חול על פניו והתחמק מהמתקפה בקפיצה הצידה!" אני קוראת מיד ללא היסוס, "מיד אחרי המתקפה שלו, תקוף בציפורן צל בכל הכח!"

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [U]ב
    לי:
    אתה מתחיל להילחץ, "קדימה צא מזה!" אתה קורא לגרבלר בתקווה.. אך הוא עומד משותק מנסה לזוז.. הוא זז ממש מעט וגם נורא באיטיות..
    בלבאזור וגארדיניה מנצלים את זה והיא דורשת ממנו לתקוף בעלי תער חדים ומהירים, הם פוגעים בגרבלר שוב ושוב וממש ממש מזיקים לו!
    אך הכאב מפעיל לא יותר את הגוף והוא משתחרר מההימום... אתה פוקד עליו להשתמש בעוד גלגול והוא יוצא במהירות.
    בלבאזור מתחמק ומצליף בגרלר וגורם לגילגול שלא להתנגש בעץ!
    ואז לפתע אתה רואה מהפרח שעל גבו של בלבאזור, ממש בקצה, אור לבן קטן ובוהק.. נראה כאילו הוא שואב אנרגיה.. ואז אתה מבין שהוא טוען קרן סולארית!
    מה תעשה? איך תגיב?

אני אומר לגרבלר"אם ת]פגע מזה תפסיד בקרב כנראה.עכשיו גלגול לעברו.כשתהיה קרוב אליו תקפוץ הכי גבוה שאתה יכול ואז תשתמש באגרוף מאך שתחסום את הפקעת של באלבאזור.כך קרן הוסלארית לא תיצא מהפקעת"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    [COLOR=Teal][U][B]

סם:
    "שלום לך!" אתה אומר בחביבות ומיד אחר גם ספייק, "חח..אוקיי מה עניין אתכם כאן בחנות?" היא מצחקקת ואז שואלת בחיוך סקרן.
    אתה מיד עונה לה "אני אקנה 5 פוקדורים
    ותרופה אחת פשוטהבבקשה!" ושוב מחייך.. ספייק קונה שלושה פוקדורים גדולים יותר המכונים great ball, שתי תרופות פשוטות וחבל.
    היא שמה בערימה אחת הכל ומחלקת את זה לשני צדדים לפי מה שכל אחד הזמין, אתה לוקח שקית שם שם את הציוד שלך.
    "כמה זה עולה?" אתה שואל והיא אומרת, "85$ לאחד..כולל תרופה.. נוסיף את המבצע.." היא מלמלת תוך כדי חישוב ואז אומרת "490$ בבקשה."
    אתה מוציא את הכסף ונותן לה במזומן, היא מודה לך קדה קידה קטנה ואתה יוצא מהחנות, מיד אחריך יוצא ספייק ושואל בקריצה "לאן מכאן?!"
    מה תעשה? איך תגיב?
    "עכשיו עולים קומה! חפצי פיתוח!" אומר ואעלה לקומה השניה,אלך לחנות חפצי פיתוח "למה קנית את הפוכדורים האלה?" אשאל אותו מתוך סקרנות

13. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    אתה רואה שאייפום התעלף ומתחיל לפעול ביהירות, אתה רוצה לתפוס אותו מהר ליפני שיחזור להכרה.
    "אתה מכניס יד לכיס הצדדי שבתיק הגב שלך ומוציא פוקדור ריק, אתה לוחץ עליו וזורק אותו בקריאת "פוקדור צאאא!" נועזת...
    הפוקדור פוגע בגבוב של אייפום השטוח על הרצפה, שואב אותו פנימה ונסגר!
    אתה מסתכל מלא תקווה וציפייה על הפוקדור שמתנדנד לו מצד לצד שוב שוב... מחכה כבר משהוא יקרה, רק משהוא.
    ואז לפתע נשמע "טטטוווו.." חלש ועדין היוצא מן הפוקדור ונפסק תוך שניות, קורקנה מחייך עליך...
    תפסת אייפום!
    מה תעשה? איך תגיב?

"יששש!:אקרא בצעקה תוך כדי הנפת אגרוף באויר.
    "כל הכבוד לך קרורנה!"אומר לו וארוץ ואחבק אותו.
    "צא אייפום!"אומר ואזרוק את הפוקדור לאויר.אשב אל ברכי השמאלי כשאני פונה אל אייפום ואומר לו בעדינות:"היי חבר,מהיום אתה חבר בצוות שלנו!צאו חברים!"אומר ואזרוק את שאר הפוקדורים לאויר כדי שכולם יכירו ויתיידדו עם אייפום.
    "ברוך הבא"אומר לו ואקרוץ אליו.

קרדיט ענק לרועי!

14. משתמש מנוסה
    בר:
    אתה נחוש לנצח, ולהוכיח את עצמך.. אתה מריע ליאנמה, שלא יוותר, שהוא יכול להמשיך.
    אתה פוקד עליו להסתובב ולהשתמש במתקפת כנף, יאנמה עושה זאת ובנועה מעגלית חובט בצ'ימצ'אר כמה פעמים מצד לצד...
    לפתע צ'ימצ'אר תופס עם פיו את כנפו של יאנמה, הוא חוטף מכה אך עושה זאת.. ואז הוא לפתע צורח בעצמה "צ'ים צ'ים.. צ'י צ'ימצ'אארררר!!!" ואז משתמש בגלגל להבה חזק בוער וגדול במיוחד שרק מתפרץ ומתלקח משנייה לשנייה!
    הוא מסתובב באוויר ואז צולל במהירות אל החול החם שבשטח.. כאשר הוא פוגע בקרקע חול עם לכל עבר ואש מתפרצת כמו פיצוץ...
    "יאנממהה!" אתה קורא בדאגה בעוד ניב מחייך, אתה רואה לאחר מכן מתוך העשן את צ'ימצ'אר יוצא מתנשף ואילו יאנמה שוכב על החול מעולף.
    הפסדת!
    מה תעשה? איך תגיב?

"אוף חבל לא נורא יאנמה חזור מגיע לך מנוחה עשית כל מה שיכלת" אגיד לו ואחזיר אותו לפוכדור שלו והלך משם כדי למנוע מריבה בנינו על התגובות של הקרב.

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    אביב:
    אומרים לכרוע ברך.. כמו שמבקשים נשואין ממישהיא.
    - - - - - - - - - - -
    "ייייששש, תפסתי אייפום!" אתה קורא בשמחה ומניף כתמיד את אגרופיך באוויר.
    אתה רץ לחבק את קרוקנה, מעודד מריע לו "כל הכבוד לך", הוא מחייך ומעט מסמיק... לאחר מכן אתה הולך להרים מן הדשא את הפוקדור של אייפום.
    אתה מביט בפוקדור אדום ונוצץ, ויודע עכשיו שבתוכו יש לך חבר צוות חדש!
    אתה מחליט להוציא אותו ולעשות עמו היכרות רישמתי, אתה מוציא אותו החוצה כורע ברך כדי לדבר איתו פנים אל פנים..
    הוא נראה מטושטש.. מסתכל סביב ולא מבין מה קרה, אתה אומר לו בעדינות "היי אייפום, מהיום אתה חבר שלנו!"
    הוא לא אומר דבר אלה רק סקרן מטפש עליך ומשמיע קולות שמחה תוך כדי שרוקד לך על הראש. "בוא תכיר את כולם, צאו!" אתה נעמד חזרה וצועק כאשר אתה זורק את כל הפוקדורים שלך!
    טיילו, קרוקנה, קיובון כולם שמחים לצאת החוצה ולהכיר את חברם החדש.. נראה שהוא התחבר בעיקר לטיילו!
    הוא מחייך עליך ואתה עליו.
    מה תעשה? איך תגיב?

סם:

"אוקיי עולים קומה.. חפצי פיתוח!" אתה אומר בחיוך רחב ועולה על המדרגות הנעות, עוברת בך התרגשות קלה.. בחיים לא ההית על כאלה...
    אתם מגיעים בזריזות לקומה השנייה, ליפני שאתם מתחילים לצעוד אתה שואל את ספייק "למה קנית דווקה פוקדורים כאלה?!"
    הוא מחייך אומר "הם בעליי סיכוי תפיסה טוב יותר.. זה יעזור לי עם אתקל בפוקימון גדול במיוחד!" אתה בתגובה מהנהן בראשך מתוך הבנה ואתם מתקדמים.
    יש הרבה חנויות גל למעלה הרבה מאוד צעקות וילדים...
    לפתע אתם שומעים מישהוא קורא "היי ילדים, אתה עם המכנס הכתום.. ואתה עם השיער הירוק.. באו לכאן!" זה נשמע דומה לתיאורכם ואתם מסתובבים.
    "כן, כן אתם! בוא!" אתם מתקרבים, זאת בעצם אישה נראת מבוגרת עם שיער מטולטל.
    אז היא אומרת "שלום לכם, ראיתי שאתם מחפשים כאן דברים ולא היה לי קונה כבר כמה ימים.. אז בורכים הבאים לחנות של סלין, יש לי כאן המון מוצרים!"
    אתם מסתכל על הדוכן שלה ורואה קופסאות מסודרות בזו אחר זו של אבני פיתוח, ערימה של מעלי מתכת מסודרים בפירמידה, סלסלה עם דשא ירוק וזוהר במיוחד, ומיכל קטן ובוא ביצת צ'ינגלינג!
    מה תעשה? איך תגיב?

לין:
    אתה לא מחכה לכולם ומגיבה ביהירות, פוקדת על זאנגוס לזרוק חול על פניו של לוקסיו.
    הוא מכניס את יצפוניו שבידו הימנית לקרקע ומעיף חול, חלק מחול נכנס ללוקסיו לעין וקשה לו לפקוח אותם ולראות!
    הוא משתמש במכת ברק אך מחמיץ.. הוא משתמש בזנבו לנקות את עיניו אך את לא מחכה שזה יתממש...
    "זאנגוס השתמש בציפורן צל!" את אומרת לו, "זא זאן!" הוא אומר וקופץ לפתע ציפרניו של זאנגוס מתארכות מעט וזוהרת בהילה סגולה...
    הוא יורד על לוקסיו ומכה בוא עם שריטה חזקה היישר בראש!
    לוקסיו נופל על הרצפה.. הוא חטף מכה הגונה והוא מתקשה לקום.. לאחר כמה שניות הוא עומד בקושי, משתמש במתקפה מהירה ומתנגש בזאנגוס בעצמה ומעיף אותו על אחד העצים.
    לרוע מזלך פאנקו שהיה על העץ נופל ומהלחץ מתפוצץ ליד זאנגוס, והוא נפגע עוד יותר...
    מה תעשי? איך תגיבי?

בראד:

אתה רואה את זה בתור יזדמנות מצויינת, אתה פוקד על שינקס לתקוף במכת ברק על צ'רים.
    זרע העלוקה שואב ממנו שוב פעם כוח אבל הוא לא מוותר ושולח מכת ברק על צ'רים שמכה בוא בעצמה ומחשמלת אותו כהוגן!
    צ'רים קם על רגליו לאחר מכן הוא נראה טשוש כמו שינקס, אך לפתע אומרת גארדיניה "זה לא טוב צ'רים קרן שאיבה עכשיו!"
    צ'רים לפתע זוהר בהילה ירוקה הואז לפתע שואב משינקס כדוריות אנרגיה צהובות קטנות ונראה טעון בכוח מחודש!
    קרן השאיבה מזיקה מאוד לשינקס אך הוא לא מוותר, הוא לפתע שואג בצעמה כמו אריה אמיתי.
    ואז רת במתקפה מהירה לצ'רים ומתנגש בוא ואז הוא תופס אותו עם נשיכה,שינקס נושך ומנהר אותו ואז משליח אותו על הרצפה...
    צ'רים התעלף ושינקס למד נשיכה!
    מה תעשה?

לי:
    אתה מזהיר את גרבלר, מעורר את צומת לבו בכך שאתה אומר "היזהר גרבלר זו מתקפה הרסנית ושיש לה יתרון עליך עם היא תפגע נפסיד!"
    לפתע דמעת זיעה נוטפת ממצחו של גרבלר, הוא נראה לחוץ.. בלבאזור ממשיך לשאוב אנרגיה, עומד במקום מרוכז ולא מניד עפעף...
    אתה ממהר ליפעול ופוקד על גרבלר להשתמש בעוד גלגול גרבלר מתכדדר ומתגלגל בדהרה עצומה!
    הוא כבר ממש קרוב לבלבאזור ואתה צועק בבטחון "עכשיו קפות גובה ככל שתוכל ואגרוף מאך על גבו של בלבאזור, סתום אתה החור!"
    גארדיניה מסתכלת המומה ואומרת "מה!?" גרבלר מאגרף את הפרח שעל בלבאזור שוב ושוב פעם אחר פעם...
    "בלבההה!!!" צועק בלבאזור מכאב, לפתע גראדיניה צועקת "קדימה בלבאזור תתרכז אתה מסוגל!" הוא מנסה בכל הכוח ואז משגר את זה למעלה אל גרבלר ומעיף אותו עד לתקרה של המכון ואז הוא נופל למטה!
    נשמע בוא חזק ונראה שגרבלר מחוסל.. בלבאזור מתנשף.. הוא מוטש מיריית הקרן הסולארית ומכות שחטף מגרבלר.
    אך לפתע גרבלר צועק "גר..גר.. גרב!" אתה וגארדיניה לא מאמינים, "איך הוא שרד???" המומה גארדיניה.
    גרבלר קם על רגליו.. קורץ לך ומחכה לפקודה!
    מה תעשה? איך תגיב?

בר:

"אוף לעזזל" אתה אומר בעצבות.. אתה ניגש אל יאנהמה ומוציא את הפוקדור שלו, הו מתעורר ומסתכל עליך ומזמזם משהוא במבט מיוסר, מצטער שהפסיד.
    "לא נורא יאנמה עשית כל מה שיכולת!" אתה אומר לו בחיוך ומחזיר אותו לפוקדור, לאחר מכן אתה מחליט פשוט לקחת את הרגליים ולהסתלק מהמקום לא ליצור עוד חיכוך מיותר עם ניב...
    "נו אחריי הפסד כזה אתה אפילו לא מודה שהפסדת?!" שואל בעקיצה, "בוא צ'ימצ'אר נלך" מוסיף והם מתקדמים לכיוון אחר.
    לפתע אתה מרגיש רטט חזק באדמה, אתה נרתע ונעצר גם ניב מרגיש את זה.. הוא מסתכל עליך ואתה עליו..
    ואז אתה מסתכל, סביב ורואה ענן עשן ענק שהולך ומתקרב, ועם כל מיני אבנים...
    "אתה מתרכז ומנסה לראות יותר טוב עולה על דיונת חול כדי לראות ברור יותר, ואתה רואה שזה עדר ענק של גולמיםג'יודודים
    וגרבלריםשמתגלגל עליכם!
    הוא שואט עליכם הוא סלעים מעט צמחים, מכריב כל מה שבדרך ולא עוצר לרגע...
    מה תעשה? איך תגיב?

.

עמוד 80 מתוך 88 ראשוןראשון ... 30707879808182 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •