אלבז.. למה לא הגבת?! בדיוק דקה אחריי זה היה לך עדכון.
פשוט מאוד לחצו עליי והאיצו בי עם העדכון אז פירסמתי ואז הוספתי את שלך!
בראד:
אתה מחליט להחזיר את פרינפלאפ לפוקדור, ללכת על בטוח ולא להסתכן "בקרוב תשוב" אתה לוחש לפוקדור של פרינפלאפ ואז מוציא את שינקס לזירה.
הוא נפטר סוף סוף מזרע העלוקה שהשתמש עליו צ'רים... הוא נראה הרבה יותר טוב עכשיו...
אתה ממהר לפקוד עליו להשתמש במתקפה מהירה ותוך כדי ריצה מכת ברק!
שינקס רץ במהירות רבה ושולח מטח חשמלי אל רוזרייד, שוב עיניו מהבהבות לרגע בירוק וקשר עשב נוסף נוצר בזירה ומפיל את שינקס על פניו.
כתוצאה מכך מכת הברק יוצאת משליטה ורוזרייד מתחמק בקלות, הוא שוב טוען כדור מזג אוויר!
מה תעשה?
לין:
"מפחדת? אני? מזה?" את שואלת בנימת זלזול ולגלוג.. "אמיצה אה?!" משיב הבחור.
אתה מוסיפה לומר בגירוד ראשך "אני.. אני לא ממש יודעת מה אני עושה כאן. אני מניחה שאני פשוט רוצה לבקר בכל המקומות במחוז בזמן המסע שלי"
את שואלת את הבחור את אתה שאלה והוא אומר "אוקיי דבר ראשון שמי טוד, אני ארכיאולוג וחוקר תרבויות.. לפי המסופר אומרים שבמערה זו נמצא שריד לשער לעולם האגדיים!" הוא אומר בהתלהבות.
אתה כולך מתמלאת סקרנות ופליאה... רוצה שיפרט יותר... ואז לפתע טוד שואל לשמך ואת אומרת לו שלין...
הוא ממשיך לבהות בך בחיוך ואז לפתע שואל "עם את רואה המערה מוארת בחלקה התקנתי כמה מנורות קטנות שיהיה לי יותר קל לעבוד, תרצי להיכנס?"
מה תעשי? איך תגיבי?
סם:
אתה מבקש ממנו קופסא שאיתה תוכל לסחוב לא רק אבני פיתוח אלה דברים שונים.. הוא צוחק צחוק גדול מאוד ואינך ממש מבין למה...
"אז למה לא אמרת?!" הוא אומר ומוציא קופסא נוספת, בצבע כחול גדולה בטיפה יותר וקצת שונה מהקודמת.
הוא מקרב עליך אותה פותח אותה ומראה את הבפנים והבחוץ ואומר "זאת קופסא שיכולה להכיל בטוחה שישה חפצים איזה שתרצה מלבד מטען חשמל ומטען מגמה!"
אתה מביט בקופסא שוב, יש בא 6 חריצים והיא מרופדת בספוגים, שם את יכול לשמר מה שתרצה...
הוא דופק על הקופסא ואומר "בסה"כ 65$"
מה תעשה? איך תגיב?
לי:
- - - - - - - - - - - - - - - -ספוילר
ארון מתחיל להחלש ואילו צ'רים נהנה מאנרגיית יתר, ונעשה זריז תגובה וחזק יותר..
אתה ממהר להגיב ליפני שהמצב יהפוך לקריטי "ארון תקוף בבלימה בכל הכוח!" אתה אומר לו, פרצופו של ארון נעשה רציני וכועס והוא רץ במהירות רבה ומתגש ודוחף את צ'רים בעצמה לאחור!
הוא מתגלגל על הזירה אך קם במהירות, הוא תוקף בעלים כסומים ופוגע בארון עלה אחר עלה!
מה תעשה?