Pokemon GO
עמוד 83 מתוך 88 ראשוןראשון ... 33738182838485 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,231 עד 1,245 מתוך 1308
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אלבז.. למה לא הגבת?! בדיוק דקה אחריי זה היה לך עדכון.
    פשוט מאוד לחצו עליי והאיצו בי עם העדכון אז פירסמתי ואז הוספתי את שלך!

בראד:

אתה מחליט להחזיר את פרינפלאפ לפוקדור, ללכת על בטוח ולא להסתכן "בקרוב תשוב" אתה לוחש לפוקדור של פרינפלאפ ואז מוציא את שינקס לזירה.
    הוא נפטר סוף סוף מזרע העלוקה שהשתמש עליו צ'רים... הוא נראה הרבה יותר טוב עכשיו...
    אתה ממהר לפקוד עליו להשתמש במתקפה מהירה ותוך כדי ריצה מכת ברק!
    שינקס רץ במהירות רבה ושולח מטח חשמלי אל רוזרייד, שוב עיניו מהבהבות לרגע בירוק וקשר עשב נוסף נוצר בזירה ומפיל את שינקס על פניו.
    כתוצאה מכך מכת הברק יוצאת משליטה ורוזרייד מתחמק בקלות, הוא שוב טוען כדור מזג אוויר!
    מה תעשה?

לין:
    "מפחדת? אני? מזה?" את שואלת בנימת זלזול ולגלוג.. "אמיצה אה?!" משיב הבחור.
    אתה מוסיפה לומר בגירוד ראשך "אני.. אני לא ממש יודעת מה אני עושה כאן. אני מניחה שאני פשוט רוצה לבקר בכל המקומות במחוז בזמן המסע שלי"
    את שואלת את הבחור את אתה שאלה והוא אומר "אוקיי דבר ראשון שמי טוד, אני ארכיאולוג וחוקר תרבויות.. לפי המסופר אומרים שבמערה זו נמצא שריד לשער לעולם האגדיים!" הוא אומר בהתלהבות.
    אתה כולך מתמלאת סקרנות ופליאה... רוצה שיפרט יותר... ואז לפתע טוד שואל לשמך ואת אומרת לו שלין...
    הוא ממשיך לבהות בך בחיוך ואז לפתע שואל "עם את רואה המערה מוארת בחלקה התקנתי כמה מנורות קטנות שיהיה לי יותר קל לעבוד, תרצי להיכנס?"
    מה תעשי? איך תגיבי?

סם:
    אתה מבקש ממנו קופסא שאיתה תוכל לסחוב לא רק אבני פיתוח אלה דברים שונים.. הוא צוחק צחוק גדול מאוד ואינך ממש מבין למה...
    "אז למה לא אמרת?!" הוא אומר ומוציא קופסא נוספת, בצבע כחול גדולה בטיפה יותר וקצת שונה מהקודמת.
    הוא מקרב עליך אותה פותח אותה ומראה את הבפנים והבחוץ ואומר "זאת קופסא שיכולה להכיל בטוחה שישה חפצים איזה שתרצה מלבד מטען חשמל ומטען מגמה!"
    אתה מביט בקופסא שוב, יש בא 6 חריצים והיא מרופדת בספוגים, שם את יכול לשמר מה שתרצה...
    הוא דופק על הקופסא ואומר "בסה"כ 65$"
    מה תעשה? איך תגיב?

לי:
    Spoiler ספוילר
    - - - - - - - - - - - - - - - -
    ארון מתחיל להחלש ואילו צ'רים נהנה מאנרגיית יתר, ונעשה זריז תגובה וחזק יותר..
    אתה ממהר להגיב ליפני שהמצב יהפוך לקריטי "ארון תקוף בבלימה בכל הכוח!" אתה אומר לו, פרצופו של ארון נעשה רציני וכועס והוא רץ במהירות רבה ומתגש ודוחף את צ'רים בעצמה לאחור!
    הוא מתגלגל על הזירה אך קם במהירות, הוא תוקף בעלים כסומים ופוגע בארון עלה אחר עלה!
    מה תעשה?

.

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    [SIZE=3][COLOR=Red][B]א
    לי:
    Spoiler ספוילר
    - - - - - - - - - - - - - - - -
    ארון מתחיל להחלש ואילו צ'רים נהנה מאנרגיית יתר, ונעשה זריז תגובה וחזק יותר..
    אתה ממהר להגיב ליפני שהמצב יהפוך לקריטי "ארון תקוף בבלימה בכל הכוח!" אתה אומר לו, פרצופו של ארון נעשה רציני וכועס והוא רץ במהירות רבה ומתגש ודוחף את צ'רים בעצמה לאחור!
    הוא מתגלגל על הזירה אך קם במהירות, הוא תוקף בעלים כסומים ופוגע בארון עלה אחר עלה!
    מה תעשה?
    אני אומר לארון"הגנת ברקזל כך שהגנות שלך שוב יעלו.לאחר מכן רוץ אל צ'רום ותקוף אותו בבלימה הכי חזקה שלך"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    סם:
    אתה מבקש ממנו קופסא שאיתה תוכל לסחוב לא רק אבני פיתוח אלה דברים שונים.. הוא צוחק צחוק גדול מאוד ואינך ממש מבין למה...
    "אז למה לא אמרת?!" הוא אומר ומוציא קופסא נוספת, בצבע כחול גדולה בטיפה יותר וקצת שונה מהקודמת.
    הוא מקרב עליך אותה פותח אותה ומראה את הבפנים והבחוץ ואומר "זאת קופסא שיכולה להכיל בטוחה שישה חפצים איזה שתרצה מלבד מטען חשמל ומטען מגמה!"
    אתה מביט בקופסא שוב, יש בא 6 חריצים והיא מרופדת בספוגים, שם את יכול לשמר מה שתרצה...
    הוא דופק על הקופסא ואומר "בסה"כ 65$"
    מה תעשה? איך תגיב?
    "נשמע לי כמו עסקה טובה!" אומר למוכר ואביא לו את הכסף הדרוש,אחרי שאקח את הקופסא אכניס לתוכה את אבן המים,אבן השחר,ניב הטער ואת המאובן, "זה יעשה את העבודה!" אמלמל ואכניס את הקופסא לתיק.
    אחר כך אלך לחנות החכות, אפנה למוכר "שלום,תראה לי את החכות שיש לך,תגיד מחירים"

4. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    לין:
    "מפחדת? אני? מזה?" את שואלת בנימת זלזול ולגלוג.. "אמיצה אה?!" משיב הבחור.
    אתה מוסיפה לומר בגירוד ראשך "אני.. אני לא ממש יודעת מה אני עושה כאן. אני מניחה שאני פשוט רוצה לבקר בכל המקומות במחוז בזמן המסע שלי"
    את שואלת את הבחור את אתה שאלה והוא אומר "אוקיי דבר ראשון שמי טוד, אני ארכיאולוג וחוקר תרבויות.. לפי המסופר אומרים שבמערה זו נמצא שריד לשער לעולם האגדיים!" הוא אומר בהתלהבות.
    אתה כולך מתמלאת סקרנות ופליאה... רוצה שיפרט יותר... ואז לפתע טוד שואל לשמך ואת אומרת לו שלין...
    הוא ממשיך לבהות בך בחיוך ואז לפתע שואל "עם את רואה המערה מוארת בחלקה התקנתי כמה מנורות קטנות שיהיה לי יותר קל לעבוד, תרצי להיכנס?"
    מה תעשי? איך תגיבי?
    "כן, כמובן." אני משיבה לו בחיוך ומתקדמת כמה צעדים אל כניסת המערה, "אתה נכנס איתי?" אני שואלת על מנת לוודא.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר

בראד:

אתה מחליט להחזיר את פרינפלאפ לפוקדור, ללכת על בטוח ולא להסתכן "בקרוב תשוב" אתה לוחש לפוקדור של פרינפלאפ ואז מוציא את שינקס לזירה.
    הוא נפטר סוף סוף מזרע העלוקה שהשתמש עליו צ'רים... הוא נראה הרבה יותר טוב עכשיו...
    אתה ממהר לפקוד עליו להשתמש במתקפה מהירה ותוך כדי ריצה מכת ברק!
    שינקס רץ במהירות רבה ושולח מטח חשמלי אל רוזרייד, שוב עיניו מהבהבות לרגע בירוק וקשר עשב נוסף נוצר בזירה ומפיל את שינקס על פניו.
    כתוצאה מכך מכת הברק יוצאת משליטה ורוזרייד מתחמק בקלות, הוא שוב טוען כדור מזג אוויר!
    מה תעשה?

[/B][/COLOR]
    "שינקס אתה יכול תשתמש במכת ברק על כדור מזג האוויר כדי לחשמל את רוזרייד ואז בהפתעה תקוף במתקפה מהירה בכול הכוח שלך!"אצעק לשינקס בתקווה שיצליח לנצח את רוזרייד.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    מצטער אם יהיו שגיאות, כתבתי מהר...
    - - - - - - - - - -
    אתה אינך מאמין שזה קורה לך, "לעזזל מה העשה עכשיו.." אתה שואל את עצמך במרמור ועצבים!
    אתה קורא אל טיילו מלמטה, והוא מביט בך במבט מתעניין, אתה מבקש ממנו להרים את אייפום וכך הוא עושה.
    ואז אתה קורא אל קיובון ומבקש ממנו לזרוק את העצם שלו עליך, הוא סומך עליו בעיניים עצמות וזורק לך אותה במדויק ליד...
    אתה מנסה לטפס באמצעותה עולה כמה צעדים אל החול רח ומחליק ואתה נופל שוב, טיילו יורד שוב ומנסה להרים אותך, אך אתה כבד לו מידי והוא אינו מצליח!
    אתה מסתכל סביב ומחפש משהוא שיעזור לך לעלות הכל שיחים ממש גדולים וסבוחים, אתה נכנס בתוכם מחפש משהוא ולפתע יוצא מהצד השני ורואה מערה והיא נראת מאורת!
    הפוקימונים שלך קוראים לך, הם מודאגים כי הם לא רואים אותך... קרוקנה הבוגר מנסה להרגיע אותם אך הם ממשיכים לצעוק.
    מה תעשה?
    סליחה שלא הגבתי..היה לי לחץ עצום בימים האחרוניים..
    -------------
    "חברים!באו כולם לכאן!"אצעק אליהם ואסמן להם בידי לבוא אלי מבלי חשש.
    "יש פה מערה!אולי זה הסיכוי היחידי!"אקרא אליהם ואנסה להרגיעם..

קרדיט ענק לרועי!

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    לי:
    ארון סופג שם מכות רבות... אז אתה מחליט לפעול בזריזות ופוקד עליו להשתמש בגנת ברזל, הוא מתקשה והעלים הקסומים מזיזים לו פחות.
    "ארון צא בבלימה הכי חזקה שלך!" אתה צועק לפתע ואז הוא מתחיל לרותץ במהירות דרך העלים, מעיף אותם לכל עבר ומתעלם מהכאב והמכות...
    "מה?!?!" שואלת גארדיניה מופתעת כולה, ואז ארון חובט חזק מאוד בצ'רים ומעיף אותו על עץ חזק שנסדק מעט אפילו!
    צ'רים נראה מחוסל אך הוא שוב קם על רגליו, בקושי אך קם...
    הוא משתמש ביום שמש ואז לפתע מתקרת הזוזכית של המכון נכנסת שמש חזקה וחמימה המאירה את הזירה כולה בקרניה...
    העלה הוורוד שבקצה שראשו של צ'רים זוהר והוא משתמש בקרן סולארית!
    מה תעשה? איך תגיב?

סם:
    אתה משלם לא ולוקח את הקופסא, ממהר להכניס בא את האבן והציפורן ושם את זה בשקית הפוקדור שקנית קודם...
    אתה מודה לאותו מוכר על השירות הנחמד והמוצר הזול והולך משם, "להתראות ילדון!" קורא לך המוכר.
    ואתה נכנס על חנות ציוד הדייג, המוכן יושב שם ואתה מבקש ממנו ביהירות שיראה לך את החכות הטובות ביותר שלך!
    הוא אומר "ווהוהוו.. ממהר אה?! אוקיי אראה לך את החכות כאן בזריזות.." הוא אומר וקורץ ואז מוסיף "הינה החכות שיתאימו לגילך הם טובות ולא מסובכות לשימוש" ואז מציג לך:
    חכת חובבים טובה ועמידה במחיר של 250$.
    חכת מקצוענים משוכללת במחיר של 450$.
    "מעוניין במשהוא?" שואל המוכר בחיוך סקרן...
    מה תעשה? איך תגיב?

לין:
    "כמובן" אתה משיבה בחיוך חביב לשאלתו, מאוד סקרנית לראות את המערה מבפנים אך קצת חושדת בבחור..
    "טוד, אתה נכנס איתי?" אתה שואלת ומוודא הוא מסתכל עליי במבט מעט משתחצן ואומר "נכנס?" ואז מתקדם ועוקף אותך ואז מוסיף "אני מוביל!"...
    אתם נכנסים למערה ואתה רואה שהיא מחולקת לשתיים, חלק נקי ומואר בכל כל צמח שואל סלע ואבן נערמו לדפנות המערה ועל התקרה תלויים חבלי תאורה אשר בכל כמה מתרים יש שני מנורות.
    ואילו החלק השני דיי חשוך ומסטורי, נראה הרבה יותר טבעי שיד אדם לא שינתה... החלק ההוא מסקרן אותך במיוחד ואת משתוקקת לסייר בוא!
    טוד רואה זאת עלייך, נוקש בכתפך ואומר "כחי!" אתה מסתובבת עליו והוא מגיש לך כובע שעליו פנס גדול..
    "לכי לך לסייר ואני אמשיך לעבוד, מנוחה מספיקה לקחתי, עם תראי משהוא הדומה ללוכית או כתב נסתר ומוזר אנה ממך קראי לי!" הוא מבקש, מחייך...
    מה תעשי? איך תגיבי?

בראד:
    אתה פוקד על שינקס במהירות לתקוף במכת ברק את רוזרייד ליפני כדור מזג-האוויר, אך הוא משגר אותו ליפני!
    הפעם זה כדור ירוק המזקיר את המתקפה כדור אנרגיה, שינקס ממשיך עם מתקפת הברק הוא נועם בכל כוחו "שששיייייננננקקקקססס!!!" תוך כדי שמשתמש במכת הברק.
    ואז נוצר פיצוץ ועשן ועשב רז עפים סביב, אתה לא מוותר "שינקס עכשיו תפתיע במתקפה מהירה אתה אומר לו והוא מזנק על העשן בכל המהירות שלו!
    רוזרייד גם הוא יוצא עליו ותוקף באגרוף שאיבה שפוגע לשינקס היישר בסנטר, זה שואב משינקס אנרגיה וכוח ונותן אותה לרוזרייד.
    אתה נורא סקרן ומתאמץ לראות מה קרה בסוף, אינך מצליח לראות מה מתרחש העשן שנוצר מסווה הכל ואתה רואה בקושי.
    שינקס לא יכול לספוג יותר והוא מתעלף!
    מה תעשה? איך תגיב?

אביב:
    זאת ירידה תלולה ומסוכנת כבר הזכרתי.. למה במקום לקרוא להם שירידו פשוט להחזיר לפוקודור ותוציא אותם כשהם לידיך?!
    - - - - - - - - - - - - - - --
    "היי, חברים בואו לכאן!" אתה קורא עליהם בקול ומנופף להם, טיילו ואייפום רואים אותך ומסמנים להם לרדת.
    הם גולשים במורד הירידה, אייפום שוב נפגע וגם קרוקנה.. קיובון מגן על עצמו באמצעות העצם טיילו פשוט עף עלייך...
    הם מגיעים עליך מסתכלים בסקרנות סביב.. קרוקנה קוטף לו כמה פירות מאחד השיחים ואוכל לו.
    אתה מצביע על המערה ואומר להם בהתרגשות "יש פה מערה!אולי זה הסיכוי היחידי!".
    הם מחייכית והולכים אחרייה לתוכה, שאתה נכנס אתה מבין שהאור הוא בעצם בפנים, והמרעה נקייה משורשים ולסעים זה אומר שמישהוא חצב כאן ואתה לא לבד!
    מה תעשה?

.

8. משתמש מנוסה
    [U]בראד:
    אתה פוקד על שינקס במהירות לתקוף במכת ברק את רוזרייד ליפני כדור מזג-האוויר, אך הוא משגר אותו ליפני!
    הפעם זה כדור ירוק המזקיר את המתקפה כדור אנרגיה, שינקס ממשיך עם מתקפת הברק הוא נועם בכל כוחו "שששיייייננננקקקקססס!!!" תוך כדי שמשתמש במכת הברק.
    ואז נוצר פיצוץ ועשן ועשב רז עפים סביב, אתה לא מוותר "שינקס עכשיו תפתיע במתקפה מהירה אתה אומר לו והוא מזנק על העשן בכל המהירות שלו!
    רוזרייד גם הוא יוצא עליו ותוקף באגרוף שאיבה שפוגע לשינקס היישר בסנטר, זה שואב משינקס אנרגיה וכוח ונותן אותה לרוזרייד.
    אתה נורא סקרן ומתאמץ לראות מה קרה בסוף, אינך מצליח לראות מה מתרחש העשן שנוצר מסווה הכל ואתה רואה בקושי.
    שינקס לא יכול לספוג יותר והוא מתעלף!
    מה תעשה? איך תגיב?

"היית טוב שינקס מקווה שתרגיש מצוין בפוקדור עכשיו!"אומר לשינקס ואחזיר אותו לפוקדור שלו במהירות ואז אשלוף את הפוקדור של פרינפלאפ ואזרוק אותו כדי שיצא פרינפלאפ.
    אחרי שפרניפלאפ יוצא אומר לו:"פרינפלאפ תשתמש בקרן בועות על רוזרייד כדי לבלבל אותו ואז תפתיע אותו בניקור מקדחה במהירות!ואז אחרי שהוא נפגע תוסיף קרן בועות בכול הכוח!אתה מסוגל פרינפלאפ!"

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    לי:
    ארון סופג שם מכות רבות... אז אתה מחליט לפעול בזריזות ופוקד עליו להשתמש בגנת ברזל, הוא מתקשה והעלים הקסומים מזיזים לו פחות.
    "ארון צא בבלימה הכי חזקה שלך!" אתה צועק לפתע ואז הוא מתחיל לרותץ במהירות דרך העלים, מעיף אותם לכל עבר ומתעלם מהכאב והמכות...
    "מה?!?!" שואלת גארדיניה מופתעת כולה, ואז ארון חובט חזק מאוד בצ'רים ומעיף אותו על עץ חזק שנסדק מעט אפילו!
    צ'רים נראה מחוסל אך הוא שוב קם על רגליו, בקושי אך קם...
    הוא משתמש ביום שמש ואז לפתע מתקרת הזוזכית של המכון נכנסת שמש חזקה וחמימה המאירה את הזירה כולה בקרניה...
    העלה הוורוד שבקצה שראשו של צ'רים זוהר והוא משתמש בקרן סולארית!
    מה תעשה? איך תגיב?

[[/B][/COLOR]
    אני אומר לארון"אוקי תשתמש בהגנת ברזל כך קרן הולארית תפגע בך פחות ואז תרוץ לעבר צ'רים וגמור אותו בבלימהנ הכי חזקה שלך"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    לין:
    "כמובן" אתה משיבה בחיוך חביב לשאלתו, מאוד סקרנית לראות את המערה מבפנים אך קצת חושדת בבחור..
    "טוד, אתה נכנס איתי?" אתה שואלת ומוודא הוא מסתכל עליי במבט מעט משתחצן ואומר "נכנס?" ואז מתקדם ועוקף אותך ואז מוסיף "אני מוביל!"...
    אתם נכנסים למערה ואתה רואה שהיא מחולקת לשתיים, חלק נקי ומואר בכל כל צמח שואל סלע ואבן נערמו לדפנות המערה ועל התקרה תלויים חבלי תאורה אשר בכל כמה מתרים יש שני מנורות.
    ואילו החלק השני דיי חשוך ומסטורי, נראה הרבה יותר טבעי שיד אדם לא שינתה... החלק ההוא מסקרן אותך במיוחד ואת משתוקקת לסייר בוא!
    טוד רואה זאת עלייך, נוקש בכתפך ואומר "כחי!" אתה מסתובבת עליו והוא מגיש לך כובע שעליו פנס גדול..
    "לכי לך לסייר ואני אמשיך לעבוד, מנוחה מספיקה לקחתי, עם תראי משהוא הדומה ללוכית או כתב נסתר ומוזר אנה ממך קראי לי!" הוא מבקש, מחייך...
    מה תעשי? איך תגיבי?
    "כמובן. תודה רבה לך." אני מודה לו בנימוס עם חיוך קטן על פניי, אני חובשת את הכובע עם הפנס שאותו הביא לי טוד ומסתובבת כאשר פניי מופנים אל המשך המערה.
    אני מדליקה את הפנס ומתחילה להתקדם, צועדת באיטיות ומסתכלת על כל קירות המערה ומוודאה שלא פספסתי כלום. בין היתר, אני מחפשת פוקמונים מעניינים שנמצאים שם.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

11. משתמש מנוסה
    [U]?

סם:
    אתה משלם לא ולוקח את הקופסא, ממהר להכניס בא את האבן והציפורן ושם את זה בשקית הפוקדור שקנית קודם...
    אתה מודה לאותו מוכר על השירות הנחמד והמוצר הזול והולך משם, "להתראות ילדון!" קורא לך המוכר.
    ואתה נכנס על חנות ציוד הדייג, המוכן יושב שם ואתה מבקש ממנו ביהירות שיראה לך את החכות הטובות ביותר שלך!
    הוא אומר "ווהוהוו.. ממהר אה?! אוקיי אראה לך את החכות כאן בזריזות.." הוא אומר וקורץ ואז מוסיף "הינה החכות שיתאימו לגילך הם טובות ולא מסובכות לשימוש" ואז מציג לך:
    חכת חובבים טובה ועמידה במחיר של 250$.
    חכת מקצוענים משוכללת במחיר של 450$.
    "מעוניין במשהוא?" שואל המוכר בחיוך סקרן...
    מה תעשה? איך תגיב?

[/B][/COLOR]
    "אם אמרת שהן לא מסובכות לשימוש.. אז אני אקח את החכה המשוכללת!" אקרא ואוציא את הכסף הדרוש, "יש אולי תיק שאוכל לסחוב את החכה בצורה נוחה בתיק?" אומר ואראה לו את התיק שלי

12. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    זאת ירידה תלולה ומסוכנת כבר הזכרתי.. למה במקום לקרוא להם שירידו פשוט להחזיר לפוקודור ותוציא אותם כשהם לידיך?!
    - - - - - - - - - - - - - - --
    "היי, חברים בואו לכאן!" אתה קורא עליהם בקול ומנופף להם, טיילו ואייפום רואים אותך ומסמנים להם לרדת.
    הם גולשים במורד הירידה, אייפום שוב נפגע וגם קרוקנה.. קיובון מגן על עצמו באמצעות העצם טיילו פשוט עף עלייך...
    הם מגיעים עליך מסתכלים בסקרנות סביב.. קרוקנה קוטף לו כמה פירות מאחד השיחים ואוכל לו.
    אתה מצביע על המערה ואומר להם בהתרגשות "יש פה מערה!אולי זה הסיכוי היחידי!".
    הם מחייכית והולכים אחרייה לתוכה, שאתה נכנס אתה מבין שהאור הוא בעצם בפנים, והמרעה נקייה משורשים ולסעים זה אומר שמישהוא חצב כאן ואתה לא לבד!
    מה תעשה?
    "היי!"אצעק בקול בתקווה שמישהו בתוך המערה ישמע
    "יש כאן מישהו?"אמשיך ואקע בתקווה שמישהו מהצד השני ישמע.
    "קיובון אתה פוקימון אדמה נכון?אתה יכול אולי להרגיש אם יש באיזור אדם או פוקימון כלשהו?"אשאל את קיובון את הרעיון הראשון שעלה למוחי.

קרדיט ענק לרועי!

13. מנהל למופת! (לשעבר)
    סם:
    לגביי השאלה שלך, הוא לא ישר לומד את המתקפה, אתה קונה ספר ובוא יש הסבר מפורט איך ללמד את הפוקימון את המתקפה תוך זמן קצר.
    - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    "אםםם.." אתה חושב מתחיל להתעניין "אם אתה אומר שהן לא מסובכות לשימוש אז אקח את המשוכללת ביותר!"
    אין בעיה, הוא עוטף לך אותו ונותן לך שקית קטנה ובמה מלא פטיונות "מי שקונה את החכה הזאת מקבל לפי המבצע פטיונות חינם, וזה עם אחריות ל-5 שנים.. עם קרה לה משהוא רק תבוא ונתקן!"
    אתה מודה לו ושואל אותו עם יש תיק לשים בוא את החכה והוא מנדנד את ראשו מימן לשמאל ואומר בעצם שלא.
    ונותן לך אותה בשקית.. אתה כבר מלא שקיות, אתה יוצא מן החנות ורואה את ספייק שקנה אופניים חדשים מתכפלים גם!
    אתם מחליטים לעלות קומה האחרונה, בא יש מרכז החלפות גדול וחנויות מדריכי מתקפות.
    יש שם המון חנויות ובאחת מהם יושב זקן על כיסא עם מבט רציני, נראה מאוד מבטיח מסתורי ומלומד!
    מה תעשה? איך תגיב?

לין:
    אתה עונה לו שכן, בצורה שברורה מאליה ומחייכת עליו.
    הוא קורץ לך בחזרה ואומר "מתאימה לך הקסדה ממש חוקרת אמיתית!" ואת מעט מסמיקה.. את מתקדמת לעבר החלק החשוך...
    ושמחשיך לך מידי ואור המנורות בצד השני לא מגיעות כבר את מדליקה את הפנס במרכז הקסדה, ורואה מחזה מדהים.. בחיים לא ההית במערה וזה מפליא אותך.
    המון נטיפים,אשר מים לא מוסברים זולגים מהם.. שורשים ופטריות קטנות באדמה... ועל התקרה להקת זובטים
    וגולבטיםשישנה במהופך, לפחות 70!
    את ממשיכה להתקדם בשקט בשקט... ואז לפתע את מאירה על פאנפי קטן
    , שנבהל נורא מן האור הזוהר ונראה כי עומד לבכות!
    עם הוא יבכה זה יעיר את נחיל העטלפים.
    מה תעשי?

לי:

שני דברים, למה להשתמש בהגנת ברזל שאתה יודע שהפעם זאת מתקפה ממש חזקה?!
    ולמה מתוך 5 מתקפות אתה משתמש רק בשתיים?! כאילו מילא הגנת ברזל זאת טקטיקה.. אבל כל הזמן בלימה?
    - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה אומר לארון שוב להשתמש בהגנת ברזל וליהיות מוכן, "צצצצ'רררייייםםםםם!!!" נשמע צעקה חזקה כאשר צ'רים מכוון ראשו על ארון ומשגר את המתקפה.
    הקרן הסולרית טסה על ארון ופוגע בוא בעצמה רבה.. הוא נפגע נורא קשה ממתקפה חזקה שכזו!
    אך הוא עדיין עומד בעקבות צמצום הנזק עם הגנת הברזל, הוא רץ על צ'רים בכל הכוח שנותר לו ומתנגש בוא בעצמה פעם נוספת..
    צ'רים נראה מסוחרר נורא, הוא מתנדנד מצד לצד.. ולבסוף ונופל על פניו ומתעלף!
    ארון מתנשף בכבדות...
    מה תעשה? איך תגיב?

בראד:
    תומר, תחשוב על הסוגים של רוזרייד.. רעל ועשב.. תשתמש בעיקר במתקפות שיועילו כמו מעופף ומתכת שיש לך!
    - - - - - - - - - -
    "היית טוב שינקס, עשית כמיטב יכולתך, תרגיש יותר טוב בפוקדור!" אתה משבח אותו ומחזיר אותו פנימה אל הפוקדור.
    אתה שולף חזרה את פרינפלאפ, הפוקדור האחרון שנותר לך.. לשניכם נותר רק פוקימון אחד והמנצח כאן הוא המנצח בקרב!
    הוא קופץ החוצה מהפוקדור, אתה רואה שהוא עוד שרוט ומוכה עוד מסופת העלים, אך הוא קורת עליך בחיוך...
    אתה סומך עליו, פוקד עליו להשתמש בקרן בועות, מפיץ קרן בועות המקשות את הדיוק של רוזרייד.. ואז פרינפלאפ משתמש בניקור מקדחה.
    מקורו נעשה זוהר בלבן והוא גדול וחד יותר, הוא ומזנק מתוך הבועות וקודח בבטן של רוזרייד, ומעיף אותו על הרצפה...
    פרינפלאפ מטיח עוד קרן בועות שהולכת לפגוע ישירות, אך רוזרייד מפוצץ אותה עם עלים קסומים ודוחק את פרינפלאפ לאחור!
    שניהם כבר מוטשים..
    מה תעשה? איך תגיב?

.

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    אביב:
    חחח זה לא אווטר אחי..
    - - - - - - - - - - -
    "היי!" אתה צועק בקול מהדהד ורוטט שנשמע ברכבי המערה, "יש כאן מישהו?" את ממשיך לקרוא..
    וליפני שאתה קורא שוב את שומע "שששש!!" חזק ואז מתקרב עליך אור קטן, ואז אתה מבחין שזה אדם עם פנס בידו, לבוש בגדי חוקר
    .
    הוא מוסיף לומר במעיין אזהרה "אתה עוד תעיר את נחיל הזובטים
    שבדיוק מעליך!" ואתה מסתכל ומעט נבהל...
    הוא מסמן לך עם היד לבוא אחריו.. אתה עוקב אחריו ואיתך כל הפוקימונים, "כדי שתכניס אותם.. הם עושים הרבה רעש, שמי טוד ואני ארכיאולוג.. מה אתה עושה כאן במערת היידן?!" שואל האיש.
    מה תעשה? איך תגיב?

.

15. משתמש מנוסה
    [COLOR=Black][U][B]בראד:
    תומר, תחשוב על הסוגים של רוזרייד.. רעל ועשב.. תשתמש בעיקר במתקפות שיועילו כמו מעופף ומתכת שיש לך!
    - - - - - - - - - -
    "היית טוב שינקס, עשית כמיטב יכולתך, תרגיש יותר טוב בפוקדור!" אתה משבח אותו ומחזיר אותו פנימה אל הפוקדור.
    אתה שולף חזרה את פרינפלאפ, הפוקדור האחרון שנותר לך.. לשניכם נותר רק פוקימון אחד והמנצח כאן הוא המנצח בקרב!
    הוא קופץ החוצה מהפוקדור, אתה רואה שהוא עוד שרוט ומוכה עוד מסופת העלים, אך הוא קורת עליך בחיוך...
    אתה סומך עליו, פוקד עליו להשתמש בקרן בועות, מפיץ קרן בועות המקשות את הדיוק של רוזרייד.. ואז פרינפלאפ משתמש בניקור מקדחה.
    מקורו נעשה זוהר בלבן והוא גדול וחד יותר, הוא ומזנק מתוך הבועות וקודח בבטן של רוזרייד, ומעיף אותו על הרצפה...
    פרינפלאפ מטיח עוד קרן בועות שהולכת לפגוע ישירות, אך רוזרייד מפוצץ אותה עם עלים קסומים ודוחק את פרינפלאפ לאחור!
    שניהם כבר מוטשים..
    מה תעשה? איך תגיב?
    "אוקיי פרניפלאפ תשתמש בציוץ כדי להציק לרוזרייד ואז תקפןץ בהפתעה ותשתמש בטפרי מתכת עם ניקור מקדחה משולבים על בטנו של רוזרייד בכול הכוח!"אצעק לפרינפלאפ בעידוד שהוא יכול לעשות את מה שביקשתי ממנו.

עמוד 83 מתוך 88 ראשוןראשון ... 33738182838485 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •