Pokemon GO
עמוד 84 מתוך 88 ראשוןראשון ... 34748283848586 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,246 עד 1,260 מתוך 1308
  1. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה

לין:
    אתה עונה לו שכן, בצורה שברורה מאליה ומחייכת עליו.
    הוא קורץ לך בחזרה ואומר "מתאימה לך הקסדה ממש חוקרת אמיתית!" ואת מעט מסמיקה.. את מתקדמת לעבר החלק החשוך...
    ושמחשיך לך מידי ואור המנורות בצד השני לא מגיעות כבר את מדליקה את הפנס במרכז הקסדה, ורואה מחזה מדהים.. בחיים לא ההית במערה וזה מפליא אותך.
    המון נטיפים,אשר מים לא מוסברים זולגים מהם.. שורשים ופטריות קטנות באדמה... ועל התקרה להקת זובטים
    וגולבטיםשישנה במהופך, לפחות 70!
    את ממשיכה להתקדם בשקט בשקט... ואז לפתע את מאירה על פאנפי קטן
    , שנבהל נורא מן האור הזוהר ונראה כי עומד לבכות!
    עם הוא יבכה זה יעיר את נחיל העטלפים.
    מה תעשי?
    "דיי, אל תבכה. לא התכוונתי להבהיל אותך." אני אומרת, חוששת מכך שנחיל העטלפים יתעורר ויתחילו צרות. אני מכסה מעט את האור הבוקע מהקסדה בעזרת ידי, אך לא לגמרי כדי שאוכל לראות את פאנפי והוא אותי. אני מתקדמת אל פאנפי בזהירות ובאיטיות, מתכופפת לעברו ומנסה להרגיעו. "אל תדאג, פילפילון, אני לא רוצה לפגוע בך." אני אומרת בחיבה ובחיוך רחב, מושיטה את ידי כדי ללטף את פאנפי.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [U]

לי:

שני דברים, למה להשתמש בהגנת ברזל שאתה יודע שהפעם זאת מתקפה ממש חזקה?!
    ולמה מתוך 5 מתקפות אתה משתמש רק בשתיים?! כאילו מילא הגנת ברזל זאת טקטיקה.. אבל כל הזמן בלימה?
    - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה אומר לארון שוב להשתמש בהגנת ברזל וליהיות מוכן, "צצצצ'רררייייםםםםם!!!" נשמע צעקה חזקה כאשר צ'רים מכוון ראשו על ארון ומשגר את המתקפה.
    הקרן הסולרית טסה על ארון ופוגע בוא בעצמה רבה.. הוא נפגע נורא קשה ממתקפה חזקה שכזו!
    אך הוא עדיין עומד בעקבות צמצום הנזק עם הגנת הברזל, הוא רץ על צ'רים בכל הכוח שנותר לו ומתנגש בוא בעצמה פעם נוספת..
    צ'רים נראה מסוחרר נורא, הוא מתנדנד מצד לצד.. ולבסוף ונופל על פניו ומתעלף!
    ארון מתנשף בכבדות...
    מה תעשה? איך תגיב?

כמה מתקפות אני כול לכתוב בתגובה אחת
    אני אומר לארון"אתה גדול בזכותך נותר לנו רק פוקימון אחד להביס של גארדינה ואנחנו מנצחים במכון.ולנו יש עוד פוקימון להשתמש בקרב.טוב אתה נשאר עד שתפסיד בקרב". אני אומר לגארדינה"נו תוציאי תפוקימון שלך כדי שיפסיד לי"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    סם:
    לגביי השאלה שלך, הוא לא ישר לומד את המתקפה, אתה קונה ספר ובוא יש הסבר מפורט איך ללמד את הפוקימון את המתקפה תוך זמן קצר.
    - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    "אםםם.." אתה חושב מתחיל להתעניין "אם אתה אומר שהן לא מסובכות לשימוש אז אקח את המשוכללת ביותר!"
    אין בעיה, הוא עוטף לך אותו ונותן לך שקית קטנה ובמה מלא פטיונות "מי שקונה את החכה הזאת מקבל לפי המבצע פטיונות חינם, וזה עם אחריות ל-5 שנים.. עם קרה לה משהוא רק תבוא ונתקן!"
    אתה מודה לו ושואל אותו עם יש תיק לשים בוא את החכה והוא מנדנד את ראשו מימן לשמאל ואומר בעצם שלא.
    ונותן לך אותה בשקית.. אתה כבר מלא שקיות, אתה יוצא מן החנות ורואה את ספייק שקנה אופניים חדשים מתכפלים גם!
    אתם מחליטים לעלות קומה האחרונה, בא יש מרכז החלפות גדול וחנויות מדריכי מתקפות.
    יש שם המון חנויות ובאחת מהם יושב זקן על כיסא עם מבט רציני, נראה מאוד מבטיח מסתורי ומלומד!
    מה תעשה? איך תגיב?

[U]
    "שלום לך" אומר לו ואוציא את כל הפוקימונים שלי, "אני אשמח אם יש ספר שיוכל ללמד את הטורקול שלי יום שמש וקרן סולארית,תבחון את הפוקימונים ותגיד מה הם יכולים ללמוד" אומר לו

4. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    חחח זה לא אווטר אחי..
    - - - - - - - - - - -
    "היי!" אתה צועק בקול מהדהד ורוטט שנשמע ברכבי המערה, "יש כאן מישהו?" את ממשיך לקרוא..
    וליפני שאתה קורא שוב את שומע "שששש!!" חזק ואז מתקרב עליך אור קטן, ואז אתה מבחין שזה אדם עם פנס בידו, לבוש בגדי חוקר.
    הוא מוסיף לומר במעיין אזהרה "אתה עוד תעיר את נחיל הזובטיםשבדיוק מעליך!" ואתה מסתכל ומעט נבהל...
    הוא מסמן לך עם היד לבוא אחריו.. אתה עוקב אחריו ואיתך כל הפוקימונים, "כדי שתכניס אותם.. הם עושים הרבה רעש, שמי טוד ואני ארכיאולוג.. מה אתה עושה כאן במערת היידן?!" שואל האיש.
    מה תעשה? איך תגיב?
    היו כמה פרקים בסדרה שהראו שלפוקימונים מסויימים יש את היכולת הזאת..
    ----------------
    אחזיר את כולם וענה חו בשלווה:"נפלתי לפה מהצוק שמעלינו"
    "להן אנחנו הולכים עכשיו?"אשאל אותו והוסיף:"אויש,איך שכחתי אני אביב נעים להכיר"

קרדיט ענק לרועי!

5. משתמש מנוסה
    בר:
    אתה מוציא החוצה את יאנמה, הוא מנופף בכנפיו איטי מהרגיל אתה מבקש ממנו להתעלות על עצמו ולהשתמש ברוח כסופה ולהסיט את מנוסת הפוקימונים.
    יאנמה מנסה בכל כוחו אך אין זה מזיז להם כלל, המנוסה היא עצומה ואדירהה המממוווןן גולמים מתגלגלים במהירות עצומה...
    יאנמה ממשיך וממשיך ולבסוף מתעלף גם הוא!
    אתה נורא לחוץ ולפתע גולם אחד פוגע בצד הסלע שעליו היפופוטאם עומד והוא מתחיל להסידק.
    מה תעשה?

"זה לא טוב, זה לא טוב" אגיד לעצמי תוך כדי שאחשוב מה לעשות.
    "יש לי רעיון קדימה" אגיד לעצמי והצא לעבר ההיפופוטאס כשאני קופץ על כל הגלמים לעבר היפופוטאס הקח אותו ואחזור שוב קפיצה כשהוא בידים שלי

6. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אביב:
    אני לא רואה את הסדרה אולי מעונה חמישית אז לא יודע להגיד לך..
    - - - - - - - - - - - - - -
    אתה מקשיב לעצתו, "חזרו!" אתה קורא בלחש ומחזיר את כולם יחדיו, כל אחד לפוקדור שלו..
    טוד עדיין מחכה לתשובה ואתה עונה "נפלתי לכאן מהמדרון שמחוץ למערה!" הוא מחייך ונרה שהבין "כן השיחים מסתירים את המדרון המסוכן הזה ואנשים לפעמים לא שמים לב" אתה מוסיף לשאול אותו "נו אז איפה אני? ולאן הולכים?"
    והוא מתחיל להסביר "אוקיי אני ארכיאולוג, אני חוקר במערה הזאת למציאת שרידים וחלקים של תרבויות עתיקות ששהו באיזור המחוז הזה בתקופה קדומה"
    אתה אומר לו גם את שמך והוא לוחץ את ידך הוא אומר "עם תרצה שהעזור לך לצאת אני צריך שתעזור גם לי!"
    אתה אינך מבין אז הוא מפרט "אני צריך שתלך להחלק הימני של המערה ותראה עם מצאת שם משהוא מעניין בעוד שאני יחפש כאן בשמאלי.. עם תמצא משהוא תגיד לי!"
    הוא מעניק לך גם עט חפירה וקסדה עם פנס!
    מה תעשה? איך תגיב?

בר:
    "זה לא טוב.. זה לא טוב!" אתה מתחיל לחשוב ממש לחוץ ומודאג לגביי ההיפופוטאס המסכן...
    אך לפתע עולה במוחך רעיון, אתה עולה למקום קצת יותר גבוה ומשם קופץ על הגולמים!
    "על החיים ועל המוות!" אתה צועק תוך כדי קפיצה ורץ להביא אותו.
    קופץ על גולם ומשם על גרבלר, ועוד אחד ועוד אחד... הגולמים מתקדמים מהר וקשה לקפוץ ואפשר לאבד שיווי משקל בקלות..
    אך לבסוף את מגיע מספיק קרוב להיפופוטאס, קופץ על הסלע וכמעט מועד.. ומחליק טיפה אך מצליח לטפס.
    הוא מסתכל עליך במבט מופתע ואינו מבין איך הגעת לכאן אתה מרים אותו על גבך ונותן קפיצה אחת גדולה, רגע ליפני שגולם גדול שובר לרסיסים את הסלע שעליו ההיתם!
    יאנמה עוזר לכם להחלץ בשארית כוחותיו...
    אתה מגיע למקום בטוח יותר ושואל את היפופוטאס "אתה בסדר?" הוא מתחיל לבכות חזק יותר ונצמד עליך חזק, הוא אסיר תודה על עזרתך.
    אך הוא נראה במצב מאוד לא טוב, וכך גם טרטוייג המעולף ויאנמה הטשוש.. הם צריכים לראות מרכז פוקימונים בדחיפות!
    מה תעשה?

סם:
    "שלום לך!" אתה אומר לא ואילו אותו מוכר מביט בכם במבט רציני ומסתורי, "הגעתם לחנות של יאן-רה הראו לי את הפוקימונים שלכם" הוא מצביר.
    משום מה אתה סומך עליו ושולף אותם ומוציא, ליפני שאתה אומר לו מה תרצה הוא אומר "קרן סולרית מה? אכן יש לי אך יום שמש תצטרך ללמד אותו לבד.. אין לי כזה!" הוא אומר במפתיע ומעניק לך מיד את המדריך.
    "טריקו שלך אינו יכול ללמוד עוד דבר כרגע עד שהתפתח אך שהתפתח תוכל ללמדו את זה!" והוא מעניק לך מדריך המלמד סופת עלים!
    ומיד אומר שוב "גם סקורפי אך הוא יוכל ללמוד ניב רעם/קרח,חיתוך לילה, מפולת סלעים.. תיהיה מעוניין במשהוא מהן?"
    ועוד ליפני שאתה משחיל עוד מילה הוא אומר "גיבל יכול ללמוד כרגע רק נגיחה!"
    הזקן הזה מדבר המון, הוא נורא מפחיד בזה שפירט הכל עוד ליפני שהספקת לדבר.. רק מלהתבונן בהם!
    מה תעשה? איך תגיב?

לי:

"אתה גדול בזכותך נותר לנו רק פוקימון אחד להביס של גארדינה ואנחנו מנצחים במכון" אתה קורא לארון בחיוך שמח מאוד, על הנצחון.
    אתה מחליט שארון ישאר עד שיפסיד בקרב!
    לאחר מכן אתה מעיר לגארדיניה ברברנות "נו תוציאי תפוקימון שלך כדי שיפסיד לי!"
    היא לא מתרגזת, מחייכך עליך ברוגע ואומרת "חכה עד שנסיים, אחר-כך דיבורים...אל תגיד עכשיו מילים שאולי תצטער עליהם בהמשך!"
    ואז היא זורקת את הפוקדור האחרון שלה בקריאת "צא!!!" הפוקדור נפתח, ממנו יוצאת קרן אדומה וזוהרת אאשר מקבלת צורה, המזכירה קצת בנאדם.. עם ידיים הנראים כמו זר פרחים!
    אתה ממשיך להביט בהתעניינות ולפתע האור האדום פוסק וניתן ליראות שזה רוזרייד, שנראה רענן בטוח וקשוח.
    הוא מביט בארון שלך, מחכה לראות מה יקרה..
    מה תעשה? איך תגיב?

לין:
    "דיי, אל תבכה. לא התכוונתי להבהיל אותך.." אתה אומרת בחמלה, ועם זאת מאוד חוששת מנחיל הזובאטים/גולבאטים שישנים שם מעליכם!
    אתה לוקחת אחת מאצבעותיך וניחה אותה על אור הפנס כדי שיפחית אותו קצת.. ואת מתקרבת על פאנפי..
    הוא הולך צעד או שניים אחורה נראה שהוא טיפה נרתע אך הוא מאוד סקרן לגבייך.
    כנראה שהוא צעיר וחיי עד עכשיו במערה, ואין לפגשו כאן הרבה אנשים...
    אתה מתקרבת עליו ממש קרוב ומתכופפת, הוא עדיין מייבב לו אך מעט נראה "אל תדאג, פילפילון, אני לא רוצה לפגוע בך" אתה אומרת בחיוך רחב ומחמם ומלטפת אותו!
    נראה שהוא נרגע הרבה יותר והמגע שלך אפילו נעים לו!
    מה תעשי? איך תגיב?

בראד:
    שני הפוקימונים עייפים מאוד, מביטים זה בזה בבטחון... 'זה יכול להיות המהלך המכריע!' אץה חושב לעצמך ומביט בגארדיניה.
    "עד עכשיו זה היה קרב פשוט נהדר, אבל זה נגמר בראד חמוד.." אומרת גארדיניה בחיוך.
    "זה מה שאתה חושבת.." אתה משיב לה, אתה פוקד על פירנלאפ להשתמש בציוץ, הוא מציץ בחזקה שוב ושוב מהדהד בכל המקום...
    רוזרייד מתעצבן מאוד וגארדיניה פוקדת עליו "אוקיי רוזרייד שאב אנרגיה יום השמש שלך ואז צא בכל המהירות עם אגרוף שאיבה אל טרטוייג!"
    אתה לא נשאר חייב "צא פרינפלאפ השתמש בציפורן מתכת ובניקור מקדחה עכשיו!" אתה אומר לו..
    שני הפוקימונים רצים זה על זה בכול הכוח והאומץ רוזרייד מתקרב במהירות רבה משל פרינפלאפ "צצאא!" אתה וגארדיניה קוראים בקול חזק.
    רורייד כבר מניף את היד לאחור בשביל להנחיט את המכה, פרינפלאפ קופץ למעלה משתמש בניקור מקדחה ובטופר מתכת עם שני ידיו...
    הוא מצליב אותם על המקור וצוללל בסיבוב על רוזרייד שניהם נותנים מכה חזקה ועצמתית זה לזה!
    "בוווםםםםםםם!" נשמע בחזקה ואור לבן וממש חזק מסנוור אתכם ואז מיד מגיע אבק מן הזיר ועשן שעפים לכל עבר.
    אתה וגראדיניה עומדים כל אחד בצד, מתוחים מאוד.. לאממצמצים אפילו מרוכזים בלראות מה קרה!
    אתה עומדים ככה כ-20 דקות עד שלפתע, אתה מבחין בפוקימון עומד שם, זה פרינפלאפ ואילו רוזרייד מונח ליד רגליו מעולף!
    "רוזרייד לא יכול להלחם המנצח בקרב, פרינפלאפ, זוכה הוא בראד מן העיר סאנרייז!" קורא השופט ומניף אליך דגל ירוק!
    מה תעשה? איך תגיב?

.

7. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [COLOR=DarkGreen][U][B]בראד:
    שני הפוקימונים עייפים מאוד, מביטים זה בזה בבטחון... 'זה יכול להיות המהלך המכריע!' אץה חושב לעצמך ומביט בגארדיניה.
    "עד עכשיו זה היה קרב פשוט נהדר, אבל זה נגמר בראד חמוד.." אומרת גארדיניה בחיוך.
    "זה מה שאתה חושבת.." אתה משיב לה, אתה פוקד על פירנלאפ להשתמש בציוץ, הוא מציץ בחזקה שוב ושוב מהדהד בכל המקום...
    רוזרייד מתעצבן מאוד וגארדיניה פוקדת עליו "אוקיי רוזרייד שאב אנרגיה יום השמש שלך ואז צא בכל המהירות עם אגרוף שאיבה אל טרטוייג!"
    אתה לא נשאר חייב "צא פרינפלאפ השתמש בציפורן מתכת ובניקור מקדחה עכשיו!" אתה אומר לו..
    שני הפוקימונים רצים זה על זה בכול הכוח והאומץ רוזרייד מתקרב במהירות רבה משל פרינפלאפ "צצאא!" אתה וגארדיניה קוראים בקול חזק.
    רורייד כבר מניף את היד לאחור בשביל להנחיט את המכה, פרינפלאפ קופץ למעלה משתמש בניקור מקדחה ובטופר מתכת עם שני ידיו...
    הוא מצליב אותם על המקור וצוללל בסיבוב על רוזרייד שניהם נותנים מכה חזקה ועצמתית זה לזה!
    "בוווםםםםםםם!" נשמע בחזקה ואור לבן וממש חזק מסנוור אתכם ואז מיד מגיע אבק מן הזיר ועשן שעפים לכל עבר.
    אתה וגראדיניה עומדים כל אחד בצד, מתוחים מאוד.. לאממצמצים אפילו מרוכזים בלראות מה קרה!
    אתה עומדים ככה כ-20 דקות עד שלפתע, אתה מבחין בפוקימון עומד שם, זה פרינפלאפ ואילו רוזרייד מונח ליד רגליו מעולף!
    "רוזרייד לא יכול להלחם המנצח בקרב, פרינפלאפ, זוכה הוא בראד מן העיר סאנרייז!" קורא השופט ומניף אליך דגל ירוק!
    מה תעשה? איך תגיב?
    "פרינפלאפ...פרינפלאפ ניצחת!"אצעק לעבר פרינפלאפ,ארוץ אליו ואחבק אותו בשמחה ענקית
    ואז אגיד לגארדיניה:"היה קרב טוב"ואז אלחץ את ידה באושר רב ואחכה לתג שלי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

8. משתמש מנוסה
    [COLOR=DarkGreen][U][B]
    סם:
    "שלום לך!" אתה אומר לא ואילו אותו מוכר מביט בכם במבט רציני ומסתורי, "הגעתם לחנות של יאן-רה הראו לי את הפוקימונים שלכם" הוא מצביר.
    משום מה אתה סומך עליו ושולף אותם ומוציא, ליפני שאתה אומר לו מה תרצה הוא אומר "קרן סולרית מה? אכן יש לי אך יום שמש תצטרך ללמד אותו לבד.. אין לי כזה!" הוא אומר במפתיע ומעניק לך מיד את המדריך.
    "טריקו שלך אינו יכול ללמוד עוד דבר כרגע עד שהתפתח אך שהתפתח תוכל ללמדו את זה!" והוא מעניק לך מדריך המלמד סופת עלים!
    ומיד אומר שוב "גם סקורפי אך הוא יוכל ללמוד ניב רעם/קרח,חיתוך לילה, מפולת סלעים.. תיהיה מעוניין במשהוא מהן?"
    ועוד ליפני שאתה משחיל עוד מילה הוא אומר "גיבל יכול ללמוד כרגע רק נגיחה!"
    הזקן הזה מדבר המון, הוא נורא מפחיד בזה שפירט הכל עוד ליפני שהספקת לדבר.. רק מלהתבונן בהם!
    מה תעשה? איך תגיב?

[U]
    "אני רוצה קרן סולארית לטורקול,חיתוך לילה לסקורופי וסופת עלים לטריקו" אומר לו ואכין את הכסף, "מצטער גיבל אבל אני מאמין שתוכל ללמוד מתקפות יותר חזקות מנגיחה" אומר לו "תעשה לי מחיר טוב" אומר למוכר ואקרוץ לו במבט רציני

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

לי:

"אתה גדול בזכותך נותר לנו רק פוקימון אחד להביס של גארדינה ואנחנו מנצחים במכון" אתה קורא לארון בחיוך שמח מאוד, על הנצחון.
    אתה מחליט שארון ישאר עד שיפסיד בקרב!
    לאחר מכן אתה מעיר לגארדיניה ברברנות "נו תוציאי תפוקימון שלך כדי שיפסיד לי!"
    היא לא מתרגזת, מחייכך עליך ברוגע ואומרת "חכה עד שנסיים, אחר-כך דיבורים...אל תגיד עכשיו מילים שאולי תצטער עליהם בהמשך!"
    ואז היא זורקת את הפוקדור האחרון שלה בקריאת "צא!!!" הפוקדור נפתח, ממנו יוצאת קרן אדומה וזוהרת אאשר מקבלת צורה, המזכירה קצת בנאדם.. עם ידיים הנראים כמו זר פרחים!
    אתה ממשיך להביט בהתעניינות ולפתע האור האדום פוסק וניתן ליראות שזה רוזרייד, שנראה רענן בטוח וקשוח.
    הוא מביט בארון שלך, מחכה לראות מה יקרה..
    מה תעשה? איך תגיב?

[/B]
    אני אומר לארון"תן את כול כולך בקרב הזה.אוקי תרוץ לעבר רוזרייד ותקוף אותו בלימה הכי חזקה שלך.ואז תקוף את רוזרייד בהפלה הכי חזקה שלך"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. NO SOUP FOR YOU!
    לין:
    "דיי, אל תבכה. לא התכוונתי להבהיל אותך.." אתה אומרת בחמלה, ועם זאת מאוד חוששת מנחיל הזובאטים/גולבאטים שישנים שם מעליכם!
    אתה לוקחת אחת מאצבעותיך וניחה אותה על אור הפנס כדי שיפחית אותו קצת.. ואת מתקרבת על פאנפי..
    הוא הולך צעד או שניים אחורה נראה שהוא טיפה נרתע אך הוא מאוד סקרן לגבייך.
    כנראה שהוא צעיר וחיי עד עכשיו במערה, ואין לפגשו כאן הרבה אנשים...
    אתה מתקרבת עליו ממש קרוב ומתכופפת, הוא עדיין מייבב לו אך מעט נראה "אל תדאג, פילפילון, אני לא רוצה לפגוע בך" אתה אומרת בחיוך רחב ומחמם ומלטפת אותו!
    נראה שהוא נרגע הרבה יותר והמגע שלך אפילו נעים לו!
    מה תעשי? איך תגיב?
    "מה אתה אומר, חמוד?" אני שואלת בעוד שאני ממשיכה ללטף אותו ולחייך אליו, "אתה רוצה להצטרף אלינו למסע? תוכל לפגוש עוד המון פוקמונים נחמדים וגם אנשים נחמדים."

יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

11. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    לין:
    דרך אגב, תנסי לבקש מטוד פוקדור.. יכול ליהיות שיש יותר מאחד שתרצי לתפוס פה.
    - - - - - - - - - - - -
    "נו אז מה אתה אומר חמוד?" הוא מסתכל עליך במבט קצת מוזר ולא מבין,ממשיך להתחכך בידך בהנאה...
    ואז את שואלת אותו בחיוך "אתה רוצה להצטרף אלינו למסע? תוכל לפגוש עוד המון פוקמונים נחמדים וגם אנשים נחמדים!"
    הוא מסתכל עליך בחיוך מאושר, זז ממך ומתחיל לקפוץ במקום בקריאות שמחה, אך לפתע הוא משתמש בגלגול ומסתלק מן המקום במפתיע!
    אינך מבינה לאן הלך ועם יחזור...
    מה תעשי? איך תגיבי?

בראד:

"פרי..פ.. פרינפלאפ ניצחת!" אתה אומר במעט גמגום, מופתי כולך, נרגש ומאושר עד הגג!
    אתה רץ לחבק אותו בחזקה מזיזי אותו לצדדים תוך כדי החיבוק עד שהוא משתעל וקצת נחנק.. הוא מחייך עליך ומסמיק "פרי פרינפלאפ פרי פרי!" הוא קורא לעברך במבט מלא גאווה.
    אתה פותח את הפוקידע, מפרש את דבריו והפוקידע מחשב ואומר "אתה מאמן מצויין ואני גאה ליהיות הפוקימון שלך!"
    אתה מתמלא בטחון ואושר.. ושניכם יחדיו הולכים אל גארדיניה שיושבת על הברכיים ליד רוזרייד המעולף ונושמת לה בחיוך שמלווה במעט יאוש.
    "אהה רוזרייד, זה היה קרב מצויין ההית פשוט מושלם שם!" אתה שומע אותה אומרת לו, שהיא מבחינה בך מתקרב היא מעירה אותו עם תרופה וקמה על רגליה.
    "זה היה קרב מצויין" אתה אומר בחיוך והיא משיבה בחיוך "זה אכן היה!" אתה לוחץ את ידה ופרינפלאפ את ידו של רוזרייד!
    ושאתה מחזיר את ידך אחורה אתה רואה שהיא שמה בשקט בידך את התאג!
    "זה מגיע לך תהנה ובהצלחה בהמשך, המסר שלי להעביר לך.. הוא שהגודל לא קובע ושגורם ההפתעה הוא חשוב מאוד בקרב!" היא אומרת באנחה...
    מה תעשה? איך תגיב?

סם:
    אתה חושב לך קצת בהתלבטות, מסכל על כל המדריכים שהציע ואז מחליט "אוקיי, אקח לטורקול את הקרן הסולארית, לסקורפי חיתוך צל, ולטריקו סופת עלים!"
    אתה מביט בגיבל ואומר לו "אין צורך בנגיחה, אני בטוח ביכולת שלך להצליח גם בלי זה ושתלמד התקפות יותר טובות בהמשך!"
    "גיבל גיב גיב!" אומר בחיוך ונראה שסיפקת אותו.
    אתה מבקש מיאן-רה לעשות לך מכיר והוא מסתכל עליך במבט זועף "לעשות מכיר?! זאת בושה לבקש דבר כזה.. אתה צריך לשלם כמה שזה עולה, 1100$ בבקשה!"
    המכיר הזה נראה לך ממש כבד... אך לפתע מישהוא סם כמה שטרות על השולחן בשווי 400$!
    "תחזיר לי שיהיה לך" אומר ספייק במפתיע.. הוא מכנה לך 400$ ואתה משלם רק 600$.
    אתה קונה את זה.. ומסתכל על ספייק במבט מעט המום.
    מה תעשה? איך תגיב?

לי:

אתה אומר לארון "אוקיי תן את כל כולך בקרב, תקוף בבלימה הכי חזקה שלך!" ארון יוצא במהירות, מסתער עליו ממש...
    ואילו רוזרייד עומד באותה עמידה, ואז שארון מתקרב הוא מחייך!
    הוא מתחמק במהירות ממש ענקית כמעט ולא קלטת את זה, ואז לפתע חובט בגבו של ארון מדביק אותו לאדמה עם אגרוף שאיבה.
    האגרוף הזה סופג ממנו קצת אנרגיה ומעביר אותהה לרוזרייד שמתחזק עוד יותר!
    ארון מנסה הפלה, הוא קופץ על רוזרייד אך שוב הוא מתחמק...
    מה תעשה?

.

12. משתמש מנוסה
    [COLOR=Olive][U][B]

סם:
    אתה חושב לך קצת בהתלבטות, מסכל על כל המדריכים שהציע ואז מחליט "אוקיי, אקח לטורקול את הקרן הסולארית, לסקורפי חיתוך צל, ולטריקו סופת עלים!"
    אתה מביט בגיבל ואומר לו "אין צורך בנגיחה, אני בטוח ביכולת שלך להצליח גם בלי זה ושתלמד התקפות יותר טובות בהמשך!"
    "גיבל גיב גיב!" אומר בחיוך ונראה שסיפקת אותו.
    אתה מבקש מיאן-רה לעשות לך מכיר והוא מסתכל עליך במבט זועף "לעשות מכיר?! זאת בושה לבקש דבר כזה.. אתה צריך לשלם כמה שזה עולה, 1100$ בבקשה!"
    המכיר הזה נראה לך ממש כבד... אך לפתע מישהוא סם כמה שטרות על השולחן בשווי 400$!
    "תחזיר לי שיהיה לך" אומר ספייק במפתיע.. הוא מכנה לך 400$ ואתה משלם רק 600$.
    אתה קונה את זה.. ומסתכל על ספייק במבט מעט המום.
    מה תעשה? איך תגיב?

[U]
    "תודה לך!" אומר לספייק,אטפח לו על השכם, "בוא נסתלק מכאן" אלחש לו,אחזיר את כולם לפוכדורים וארד במהירות לקומה הראשונה עם ספייק, "זה ייקח שניה! אני חייב רק עוד שני פוכדורים וזהו!" אומר לו, אפנה למוכרת שהייתה ממקודם ואומר לה, "שלום אני רוצה לקנות שני פוכדורים כחולים" אומר לה,אשלם לה מהר ואצא מהקניון עם ספייק.
    "טוב שזה נגמר!" אמלמל

13. NO SOUP FOR YOU!
    לין:
    דרך אגב, תנסי לבקש מטוד פוקדור.. יכול ליהיות שיש יותר מאחד שתרצי לתפוס פה.
    - - - - - - - - - - - -
    "נו אז מה אתה אומר חמוד?" הוא מסתכל עליך במבט קצת מוזר ולא מבין,ממשיך להתחכך בידך בהנאה...
    ואז את שואלת אותו בחיוך "אתה רוצה להצטרף אלינו למסע? תוכל לפגוש עוד המון פוקמונים נחמדים וגם אנשים נחמדים!"
    הוא מסתכל עליך בחיוך מאושר, זז ממך ומתחיל לקפוץ במקום בקריאות שמחה, אך לפתע הוא משתמש בגלגול ומסתלק מן המקום במפתיע!
    אינך מבינה לאן הלך ועם יחזור...
    מה תעשי? איך תגיבי?
    "מוזר.." אני ממלמלת לעצמי, מקווה שאראה אותו בהמשך. בנתיים אני חוזרת אחורה, אל טוד, ומבקשת להשאיל ממנו פוכדור.

14. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [U]
    בראד:

"פרי..פ.. פרינפלאפ ניצחת!" אתה אומר במעט גמגום, מופתי כולך, נרגש ומאושר עד הגג!
    אתה רץ לחבק אותו בחזקה מזיזי אותו לצדדים תוך כדי החיבוק עד שהוא משתעל וקצת נחנק.. הוא מחייך עליך ומסמיק "פרי פרינפלאפ פרי פרי!" הוא קורא לעברך במבט מלא גאווה.
    אתה פותח את הפוקידע, מפרש את דבריו והפוקידע מחשב ואומר "אתה מאמן מצויין ואני גאה ליהיות הפוקימון שלך!"
    אתה מתמלא בטחון ואושר.. ושניכם יחדיו הולכים אל גארדיניה שיושבת על הברכיים ליד רוזרייד המעולף ונושמת לה בחיוך שמלווה במעט יאוש.
    "אהה רוזרייד, זה היה קרב מצויין ההית פשוט מושלם שם!" אתה שומע אותה אומרת לו, שהיא מבחינה בך מתקרב היא מעירה אותו עם תרופה וקמה על רגליה.
    "זה היה קרב מצויין" אתה אומר בחיוך והיא משיבה בחיוך "זה אכן היה!" אתה לוחץ את ידה ופרינפלאפ את ידו של רוזרייד!
    ושאתה מחזיר את ידך אחורה אתה רואה שהיא שמה בשקט בידך את התאג!
    "זה מגיע לך תהנה ובהצלחה בהמשך, המסר שלי להעביר לך.. הוא שהגודל לא קובע ושגורם ההפתעה הוא חשוב מאוד בקרב!" היא אומרת באנחה...
    מה תעשה? איך תגיב?

"תודה גארדיניה!"אומר לגארדינה ואז אלך למרכז הפוקימונים לרפאות את הפוקימונים שלי ואז אלך לקנות פוקדורים.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [COLOR=Olive]
    לי:

אתה אומר לארון "אוקיי תן את כל כולך בקרב, תקוף בבלימה הכי חזקה שלך!" ארון יוצא במהירות, מסתער עליו ממש...
    ואילו רוזרייד עומד באותה עמידה, ואז שארון מתקרב הוא מחייך!
    הוא מתחמק במהירות ממש ענקית כמעט ולא קלטת את זה, ואז לפתע חובט בגבו של ארון מדביק אותו לאדמה עם אגרוף שאיבה.
    האגרוף הזה סופג ממנו קצת אנרגיה ומעביר אותהה לרוזרייד שמתחזק עוד יותר!
    ארון מנסה הפלה, הוא קופץ על רוזרייד אך שוב הוא מתחמק...
    מה תעשה?
    אני אומר לארון"טוב תוכנית אחרת .תשתמש בזריקת חול על רוזריד.החול יפריע לזרויד לתפםקד טוב.ואז רוץ אליו שהחול עדיין עליו ותקוף אותו בבלימה הכי חזקה שלך"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 84 מתוך 88 ראשוןראשון ... 34748283848586 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •