Pokemon GO
עמוד 85 מתוך 88 ראשוןראשון ... 35758384858687 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,261 עד 1,275 מתוך 1308
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    בראד:
    אתה מביט בתאג בגאווה רבה, "תודה רבה גראדיניה!" והיא מיד אומרת "אל תודה לי אלה לפוקימונים שלך!"
    אתה כבר משתוקק להמשיך מחזיר את פרינפלאפ לפוקודר ויוצא בריצה מן המכון תוך כדי שאתה מנופף לה לשלום.
    לאחר מכן אתה יוצא... ומסתכל על המרכז "קדימה נלך לרפא אתכם.. ואז לקניון" אתה חושב לעצמך בחיוך...
    אתה מתקרב אל המרכז ולפתע נראה פיצוץ אדיר ממנו!!! הרבה עשן שחור ואש, מן התקרא וצעקות של אנשים מבוהלים!
    לפתע אתה מבחין באחד האופנוענים המסוכנים שראית ביער
    !
    מה תעשה? איך תגיב?

- - - - - - - - - - - - -
    זאת המשימה השנייה במחשק..

לי:
    אתה מתחיל טיפה לחשוש, מופתע מהמהירות של רוזרייד... מנסה לחשוב על תכנית.
    עד שלפתע אתה מוצא משהוא, אתה אומר לארון "אוקיי ארון תכנית אחרת, נסה להשתמש בזריקת חול, היא תגרום לו לתפקד פחות טוב ואז תפגע בוא בבלימה!"
    הבטחון חוזר לפניך, אתה מאמין בארון שזה יצליח, ארון מיד קופץ לאחרו ומעיף עם רגליו האחוריות חול ודשא שעל הזירה, רוזרייד זז מעט לאחור...
    לפתע הוא מרים את ידיו ומעיף עלים זוהרים ומעט רוח, ואז הוא מכוון את ידיו על ארון ומגשר סופת עלים עצמתית וחזקה!
    תחילה היא מעיפה בקלילות את החול היישר לפניו של ארון, ואז פוגעת בארון בעצמה ומעיפה אותו בסחרור על אחד העצים, הוא פוגע באחד עם ראשון ומתעללף מיד.
    "ארון לא יכול להילחם המנצח הוא רוזרייד!" קורא השופט ועכשיו המאזן חוזר לשתיים שתיים, זה לא יאמן, רוזרייד ניצח את ארון תוך שתי מהלכים בלבד!
    "מה אמרתי לך?!" שואלת גארדיניה בעוקצנות.
    נשארו לך עוד שתי פוקימונים להשתמש בהם...
    מה תעשה? איך תגיב?

לין:
    את מסתכלת בתמיה אל תוך המשך המערה החשוך עליו הלך במפתיע פאנפני "מוזר.." את מלמלת לעצמך, מקווה לראותו שוב...
    את מחליטה לחזור אל טוד לרגע, "היי? סיימת כבר לחפש?" הוא שואל מופתע, את עונה לו "לא לא, רק חזרתי לשאול עם יכול ליהיות שתביא לי פוקדור? נגמרו לי!"
    הוא מחפש על בגדיו ואינו מוצא אז הולך אל התיק וממשיך לחפש, את מסתכל בוא בסקרנות ובציפיה שאכן יהיה לו!
    עד שהוא לפתע קורא "או.. מצאתי!" וזורק לך אותו היישר לידיים.
    את מודה לו וחוזרת חזרה.. מחפשת את הפאנפי, או כל משהוא אחר כלפתע את רואה:
    דוגטריו שחופר לו בכל מיני צורות ומסלולים וקורא כל כמה רגעים "טריו טריו!",נוזפאס שישן בעמידה שם בצד ליד אחד ליד הקיר.
    שאקל שזוחל לו ממש קרוב לרגלייך ולפתע נשמע סונר של זואבטהמחפש לו מזון!
    מה תעשי? איך תגיבי?

סם:
    "תודה רבה לך!" אתה אומר לו בחיוך טופח על שכמו, אתם כבר ממש התקרבתם אתה מבחין כמה הוא סומך עליך ואתה עליו...
    אתה מבקש להסתלק מכאן ואתם מיד יורדים לקומה הראשונה, אתה אומר לו "רק שנייה תמתין|" אתה רץ מיד לקנות עוד שתי פוקדורים משלם ומסתלק משם!
    "וואוו סיימנו שנלך לשים הכל בחדר ונסדר אותם בתיקים?!" שואל ספייק בנימוס.
    מה תעשה? איך תגיב?

הודעה לכולם: בגלל שרובכם תופסים ורוצים לתפוס פוקימונים רבים הוספתי לכל אחד מכם פוקדור,marshmelo מכוון שביקשת מטוד יש לך 2 עכשיו.

.

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    בראד:
    אתה מביט בתאג בגאווה רבה, "תודה רבה גראדיניה!" והיא מיד אומרת "אל תודה לי אלה לפוקימונים שלך!"
    אתה כבר משתוקק להמשיך מחזיר את פרינפלאפ לפוקודר ויוצא בריצה מן המכון תוך כדי שאתה מנופף לה לשלום.
    לאחר מכן אתה יוצא... ומסתכל על המרכז "קדימה נלך לרפא אתכם.. ואז לקניון" אתה חושב לעצמך בחיוך...
    אתה מתקרב אל המרכז ולפתע נראה פיצוץ אדיר ממנו!!! הרבה עשן שחור ואש, מן התקרא וצעקות של אנשים מבוהלים!
    לפתע אתה מבחין באחד האופנוענים המסוכנים שראית ביער!
    מה תעשה? איך תגיב?
    זאת המשימה השנייה במחשק..

[/B][/SIZE][/I][/COLOR]
    'זה לא טוב'אחשוב לעצמי ואז אלך לאיש ואגיד לו:"מה אתה עושה כאן?"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    אני לא רואה את הסדרה אולי מעונה חמישית אז לא יודע להגיד לך..
    - - - - - - - - - - - - - -
    אתה מקשיב לעצתו, "חזרו!" אתה קורא בלחש ומחזיר את כולם יחדיו, כל אחד לפוקדור שלו..
    טוד עדיין מחכה לתשובה ואתה עונה "נפלתי לכאן מהמדרון שמחוץ למערה!" הוא מחייך ונרה שהבין "כן השיחים מסתירים את המדרון המסוכן הזה ואנשים לפעמים לא שמים לב" אתה מוסיף לשאול אותו "נו אז איפה אני? ולאן הולכים?"
    והוא מתחיל להסביר "אוקיי אני ארכיאולוג, אני חוקר במערה הזאת למציאת שרידים וחלקים של תרבויות עתיקות ששהו באיזור המחוז הזה בתקופה קדומה"
    אתה אומר לו גם את שמך והוא לוחץ את ידך הוא אומר "עם תרצה שהעזור לך לצאת אני צריך שתעזור גם לי!"
    אתה אינך מבין אז הוא מפרט "אני צריך שתלך להחלק הימני של המערה ותראה עם מצאת שם משהוא מעניין בעוד שאני יחפש כאן בשמאלי.. עם תמצא משהוא תגיד לי!"
    הוא מעניק לך גם עט חפירה וקסדה עם פנס!
    מה תעשה? איך תגיב?

"אוקקיי"אומר אליו בלחש בזמן שאני הולך אל האגף השמאלי של המערה.

קרדיט ענק לרועי!

4. משתמש מנוסה
    בר:
    "זה לא טוב.. זה לא טוב!" אתה מתחיל לחשוב ממש לחוץ ומודאג לגביי ההיפופוטאס המסכן...
    אך לפתע עולה במוחך רעיון, אתה עולה למקום קצת יותר גבוה ומשם קופץ על הגולמים!
    "על החיים ועל המוות!" אתה צועק תוך כדי קפיצה ורץ להביא אותו.
    קופץ על גולם ומשם על גרבלר, ועוד אחד ועוד אחד... הגולמים מתקדמים מהר וקשה לקפוץ ואפשר לאבד שיווי משקל בקלות..
    אך לבסוף את מגיע מספיק קרוב להיפופוטאס, קופץ על הסלע וכמעט מועד.. ומחליק טיפה אך מצליח לטפס.
    הוא מסתכל עליך במבט מופתע ואינו מבין איך הגעת לכאן אתה מרים אותו על גבך ונותן קפיצה אחת גדולה, רגע ליפני שגולם גדול שובר לרסיסים את הסלע שעליו ההיתם!
    יאנמה עוזר לכם להחלץ בשארית כוחותיו...
    אתה מגיע למקום בטוח יותר ושואל את היפופוטאס "אתה בסדר?" הוא מתחיל לבכות חזק יותר ונצמד עליך חזק, הוא אסיר תודה על עזרתך.
    אך הוא נראה במצב מאוד לא טוב, וכך גם טרטוייג המעולף ויאנמה הטשוש.. הם צריכים לראות מרכז פוקימונים בדחיפות!
    מה תעשה?

"כדי שהלך לסטון ויל למרכז הפוקימונים מהר" אגיד לעצמי והלך לכיוון מרכז הפוקימונים בעיר סטון ויל

5. משתמש מנוסה
    [COLOR=Teal][U][B]

סם:
    "תודה רבה לך!" אתה אומר לו בחיוך טופח על שכמו, אתם כבר ממש התקרבתם אתה מבחין כמה הוא סומך עליך ואתה עליו...
    אתה מבקש להסתלק מכאן ואתם מיד יורדים לקומה הראשונה, אתה אומר לו "רק שנייה תמתין|" אתה רץ מיד לקנות עוד שתי פוקדורים משלם ומסתלק משם!
    "וואוו סיימנו שנלך לשים הכל בחדר ונסדר אותם בתיקים?!" שואל ספייק בנימוס.
    מה תעשה? איך תגיב?

הודעה לכולם: בגלל שרובכם תופסים ורוצים לתפוס פוקימונים רבים הוספתי לכל אחד מכם פוקדור,marshmelo מכוון שביקשת מטוד יש לך 2 עכשיו.
    "אוקיי,אבל בוא נעשה את זה מהר!" אומר לו ואלך איתו במהירות למרכז הפוקימונים, בזמן ההליכה אני מכניס את הספרים והחכה לתיק,ומוודא שהכל בפנים,שאני מגיע למרכז אני נכנס לחדר,מחכה לספייק ואומר לו "אני רוצה למצוא מקום אימון שקט! בוא!" ואצא לחפש מקום עם משטח בלי אנשים

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [U][B]ב

לי:
    אתה מתחיל טיפה לחשוש, מופתע מהמהירות של רוזרייד... מנסה לחשוב על תכנית.
    עד שלפתע אתה מוצא משהוא, אתה אומר לארון "אוקיי ארון תכנית אחרת, נסה להשתמש בזריקת חול, היא תגרום לו לתפקד פחות טוב ואז תפגע בוא בבלימה!"
    הבטחון חוזר לפניך, אתה מאמין בארון שזה יצליח, ארון מיד קופץ לאחרו ומעיף עם רגליו האחוריות חול ודשא שעל הזירה, רוזרייד זז מעט לאחור...
    לפתע הוא מרים את ידיו ומעיף עלים זוהרים ומעט רוח, ואז הוא מכוון את ידיו על ארון ומגשר סופת עלים עצמתית וחזקה!
    תחילה היא מעיפה בקלילות את החול היישר לפניו של ארון, ואז פוגעת בארון בעצמה ומעיפה אותו בסחרור על אחד העצים, הוא פוגע באחד עם ראשון ומתעללף מיד.
    "ארון לא יכול להילחם המנצח הוא רוזרייד!" קורא השופט ועכשיו המאזן חוזר לשתיים שתיים, זה לא יאמן, רוזרייד ניצח את ארון תוך שתי מהלכים בלבד!
    "מה אמרתי לך?!" שואלת גארדיניה בעוקצנות.
    נשארו לך עוד שתי פוקימונים להשתמש בהם...
    מה תעשה? איך תגיב?

[/I][/SIZE]
    אני אומר לגארדינה"לפוקימון האחרון ששלי יש יתרו משמועתי על רוזרייד שלך".אני מוציא את צ'ימצ'אר שלי לקרב ואומר לו"תשתמש בגלגל להבה על רוזריד ולאחר מכן בלהביור.אני סומך עליך שתנצח"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    לין:
    את מסתכלת בתמיה אל תוך המשך המערה החשוך עליו הלך במפתיע פאנפני "מוזר.." את מלמלת לעצמך, מקווה לראותו שוב...
    את מחליטה לחזור אל טוד לרגע, "היי? סיימת כבר לחפש?" הוא שואל מופתע, את עונה לו "לא לא, רק חזרתי לשאול עם יכול ליהיות שתביא לי פוקדור? נגמרו לי!"
    הוא מחפש על בגדיו ואינו מוצא אז הולך אל התיק וממשיך לחפש, את מסתכל בוא בסקרנות ובציפיה שאכן יהיה לו!
    עד שהוא לפתע קורא "או.. מצאתי!" וזורק לך אותו היישר לידיים.
    את מודה לו וחוזרת חזרה.. מחפשת את הפאנפי, או כל משהוא אחר כלפתע את רואה:
    דוגטריו שחופר לו בכל מיני צורות ומסלולים וקורא כל כמה רגעים "טריו טריו!",נוזפאס שישן בעמידה שם בצד ליד אחד ליד הקיר.
    שאקל שזוחל לו ממש קרוב לרגלייך ולפתע נשמע סונר של זואבטהמחפש לו מזון!
    מה תעשי? איך תגיבי?
    אני מביטה בכל הפוקמונים סביב בחוסר התעניינות וממשיכה להתקדם אל תוך המערה, מקווה למצוא משהו יותר מעניין. בנוסף, אני גם ממשיכה להסתכל על הקירות ולחפש תגליפים וציורים מסתוריים שיכולים להיות מעניינים ומועילים עבור טוד.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

8. מנהל למופת! (לשעבר)
    אביב ובר קיבלתם פוקדור כל אחד, עם מעניין אתכם למה תעלו קצת למעלה לעדכון שעשיתי לשאר בבוקר.. יש הודעה.

אביב:
    "אוקיי, בסדר" אתה אומר לטוד בלחש, סם את הקסדה, מחזיק את עט החפירה והולך לחלק השמאלי והחשוך.
    ככל שאתה נכנס יותר פנימה נעשה יותר חשוך ואתה מחליט להדליק את הפנס במרכז הקסדה...
    התרחקת מנחיל העטלפים ואפשר עכשיו לדבר רגיל, הבטחת לטוד שתחקור ותחפור.. וכך אתה עושה.
    אתה חופר וחופר וחופר...אתה מרגיש לפתע משהוא מעט קשה, אתה מחייך בהתרגשות ורוצה לדעת מזה, אך זה רק שורש.. זה מייאש, קשה ואתה מתעייף במהרה.
    לפתע הפוקדור של קיובון נופל לך מהחגורה! (איזה רמז אה XD)
    מה תעשה? איך תגיב?

בר:
    "כדי שאלך בחזרה לסטון-וויל ובמהרה!" אתה חושב לעצך בדאגה, אתה ממהר להחזיר את יאנמה לפוקדור ואתה רץ עם היפופוטאס על גבך כל הדרך!
    הריצה קשה לך בגלל החול הרך שמקשה על הרגליים לצעוד, והאובך הכבד והחם שיש תמיד במדבר...
    אך לבסוף אתה מגיע, צמה מאוד ועם חול בנעליים.
    לא מתייחס לזה ורץ למרכז, נגש שוב לדלפק ונותן לג'וי את שלושת הפוקימונים, מתנשף כולך!
    "מיד אתחיל לעבוד!" היא אומרת ונגשת למלכה עם צ'אנסי.
    אתה בנתיים יוצא החוצה לנקות את הנעליים, ומסתכל מרחוק על המכון הגדול, משתוקק לזכות בתאג!
    לפתע מגיעה ילדה בת גילך, שיער חום, לבושה באוברול שחור"רוצה לשתות?" היא שואלת בחיוך מנומס ונותנת לך בקבוק מים קרים!
    מה תעשה? איך תגיב?

סם:
    אין עליך תיק זוכר?! לקחת איתך רק כסף ואת הפוקימונים...
    "אוקיי בוא נעשה את זה מהר!" אתה אומר, ספייק מסתכל עליך במבט מוזר ושואל "מדוע אתה כל-כך לחוץ ולמה אתה כל-כך ממהר הוא שואל?"
    אתם מגיעים למרכז ומוודא שהכל בשקיות, אתה אומר שלום לאחות ג'וי ובזריזות עולה למרגות בקומה שנייה ופותח את הדלת.
    אתה מארגן את התיק, שם את הפוקדורים, אתה החכה הישנה אתה מוציא ואת החשה את שם בתיק, היא גדולה וענקית, לכן את לא מצליח לסגור והיא יוצאת כמו אנטנה...
    "בסדר.. שיהיה" אתה אומר וממשיך שם את המדריכים והכל נראה בסדר!
    אתה לוקח עליך את התיק, הוא יותר כבד מאז אבל אתה מסתדר, אתם יוצאים מן החדר ובדרך החוצה מהמרכז אתה וספייק מדברים.
    "אני רוצה מקום שקט להתאמן בוא. בלי הרבה אנשים!" אתה אומר לו בשקט והוא מציע מקומות שלא מתאימים.
    לפתע אדם אחד צועק לכם "לכו לאגם לוגיה, הוא מקום מצויין להתאמן בוא, שקט מוצל טבעי, ועם המון פוקימונים מעניין!"
    מה תעשה? איך תגיב?

בראד: (תקרא)
    אחי תשקיע יותר בתגובות הם תגובות של שורה ולא מפרתות ממש הרבה לגבי מה שאתה מרגיש מה את חושב... מה אתה מתכוון לעשות וכו'..
    וגם תחשוב בהיגיון, כתבתי לך כבר ליפני שהתחלת את המשחק שהם עבריינים מסוכנים... מה הוא יכול לעשות שם?!
    "שיט זה לא טוב!" אתה חושב לחץ, אתה מביט בותו בנאדם, ושואל אותו מה הוא עושה כאן.. לפתע הוא מבחין בך!
    הוא מתקרב עם חיוך שטני על פניו.. "עוף מפה ילד, זה לא מקום לילדים קטנים כמוך אני יחסל אותך!"
    הוא חוסם אותך, אבל מאחוריו מרחוק אתה רואה את האחות ג'וי בתוך המרכז!
    האחות ג'וי קוראת לעזרה "מישהוא שיעזור מישהוא חייב לעזור מההההררר!!!" ודמעות בעייניה..
    מה תעשה? איך תגיב?

לי:
    הוא לא אחרון, כתבתי שיש לך שתים.. מה שאפט עז?! כמה פעמים להסביר לכולכם כבר:
    אתם יכולים להשתמש בכל הפוקימונים ולהחליף באמצע הקרב מתי וכמה פעמים שתרצו!!!

אני אומר לגארדינה בבטחון "לפוקימון הבא שלי יש יתרו משמועתי על רוזרייד שלך".
    גארדיניה מביטה בך, מגחחת ואומרת "עם אתה חושב שיתרון יהיה הדבר היחיד שיעזור לך.. אתה תפסיד שוב, זה לא כל מה שמשנה!"
    אתה אינך מתייחס ממש אליה ומוציא את צ'ימצ'אר, הוא נראה רענן ומוכן לקרב מתופף על החזה ומחייך!
    "תשתמש בגלגל להבה על רוזריד ולאחר מכן בלהביור, אני סומך עליך שתנצח" אתה אומר לו וקורץ עליו...
    קופץ מתכדרר לכדור ומתחיל להתגלגל במהירות לרוזרייד, תוך שניות מוקף בלהבה... אך קופץ מעל צ'ימצ'אר ומתחמק.
    צ'ימצ'אר מסתובב במהירות מפסיק את גלגל הלבה ושולח לבהיור שפוגע ברוזרייד ישירות!
    רוזרייד זז מן הלהביור של צ'ימצ'אר בקפיצה למעלה ואז יורד ומארגף את פניו עם אגרוף שאיבה.
    מה תעשה?

לין:
    את מביטה בכל הפוקימונים שסביבך בחוסר התעניינות, אף אחד מהם לא מסקרן אותך ואת ממשיכה הלאה.
    לחפש משהוא שיעזור אולי לטוד או איזה פוקימון מעניין!
    לפתע את רואה מתוך המארה אור קטן וכחול שמנצנץ לו, את סקרנית מאוד ונלהבת את מתקדמת שלם בצעדים מהירים...
    כשאז לפתע את רואה לפניך מליוני כריסטלים כחולים שנוצצים להם!
    התקרה הקירות הרצפה המון קריסטלים יפייפיים.. את פשוט מתפעלת ללא הפסק..
    ואז שם לפתע את רואה את פאנפי עם שני דונפנים שמתחכחים איתו ומחייכים עליו, אלה כנראה הוריו.. הוא רואה אותך ורץ עליך.
    מה תעשי? איך תגיבי?

.

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

לי:
    הוא לא אחרון, כתבתי שיש לך שתים.. מה שאפט עז?! כמה פעמים להסביר לכולכם כבר:
    אתם יכולים להשתמש בכל הפוקימונים ולהחליף באמצע הקרב מתי וכמה פעמים שתרצו!!!

אני אומר לגארדינה בבטחון "לפוקימון הבא שלי יש יתרו משמועתי על רוזרייד שלך".
    גארדיניה מביטה בך, מגחחת ואומרת "עם אתה חושב שיתרון יהיה הדבר היחיד שיעזור לך.. אתה תפסיד שוב, זה לא כל מה שמשנה!"
    אתה אינך מתייחס ממש אליה ומוציא את צ'ימצ'אר, הוא נראה רענן ומוכן לקרב מתופף על החזה ומחייך!
    "תשתמש בגלגל להבה על רוזריד ולאחר מכן בלהביור, אני סומך עליך שתנצח" אתה אומר לו וקורץ עליו...
    קופץ מתכדרר לכדור ומתחיל להתגלגל במהירות לרוזרייד, תוך שניות מוקף בלהבה... אך קופץ מעל צ'ימצ'אר ומתחמק.
    צ'ימצ'אר מסתובב במהירות מפסיק את גלגל הלבה ושולח לבהיור שפוגע ברוזרייד ישירות!
    רוזרייד זז מן הלהביור של צ'ימצ'אר בקפיצה למעלה ואז יורד ומארגף את פניו עם אגרוף שאיבה.
    מה תעשה?

[U][B
    אה חשבתי שכתבת את זה בטעות.חשבתי שלגארינה יש 3 פוקימונים אז מותר להשתמש בקרב 3
    ----------------------------------------------------------
    אני אומר לצ'מצ'אר"תתמש בחפירה תחפור בור ותיכנס אליו.לאחר שתהיה מוגן בבור צא מן הבור ואז קפוץ לעבר רוזרייד בגלגל להבה"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

10. משתמש מנוסה
    בראד: (תקרא)
    אחי תשקיע יותר בתגובות הם תגובות של שורה ולא מפרתות ממש הרבה לגבי מה שאתה מרגיש מה את חושב... מה אתה מתכוון לעשות וכו'..
    וגם תחשוב בהיגיון, כתבתי לך כבר ליפני שהתחלת את המשחק שהם עבריינים מסוכנים... מה הוא יכול לעשות שם?!
    "שיט זה לא טוב!" אתה חושב לחץ, אתה מביט בותו בנאדם, ושואל אותו מה הוא עושה כאן.. לפתע הוא מבחין בך!
    הוא מתקרב עם חיוך שטני על פניו.. "עוף מפה ילד, זה לא מקום לילדים קטנים כמוך אני יחסל אותך!"
    הוא חוסם אותך, אבל מאחוריו מרחוק אתה רואה את האחות ג'וי בתוך המרכז!
    האחות ג'וי קוראת לעזרה "מישהוא שיעזור מישהוא חייב לעזור מההההררר!!!" ודמעות בעייניה..
    מה תעשה? איך תגיב?

[/COLOR]
    אוקיי...
    ----------
    אני אלך אחורה בלי התווכחות ואז שאני אגיע למרחק מסוים אלך לצד שני ואנסה להגיע לאחות ג'וי תוך כדי שאני מוציא את שינקס ואומר לו:"תשתמש במתקפה מהירה כדי שתראה לי את הדרך להגיע למרכז הפוקימונים"
    ואז אוציא את פרינפלאפ מתי שאני הגיע בחאשיות למרכז הפוקימונים ואגיד לו בשקט:"תשתמש במערבולת כדי לעצור את השריפה..."

11. משתמש מנוסה
    סם:
    אין עליך תיק זוכר?! לקחת איתך רק כסף ואת הפוקימונים...
    "אוקיי בוא נעשה את זה מהר!" אתה אומר, ספייק מסתכל עליך במבט מוזר ושואל "מדוע אתה כל-כך לחוץ ולמה אתה כל-כך ממהר הוא שואל?"
    אתם מגיעים למרכז ומוודא שהכל בשקיות, אתה אומר שלום לאחות ג'וי ובזריזות עולה למרגות בקומה שנייה ופותח את הדלת.
    אתה מארגן את התיק, שם את הפוקדורים, אתה החכה הישנה אתה מוציא ואת החשה את שם בתיק, היא גדולה וענקית, לכן את לא מצליח לסגור והיא יוצאת כמו אנטנה...
    "בסדר.. שיהיה" אתה אומר וממשיך שם את המדריכים והכל נראה בסדר!
    אתה לוקח עליך את התיק, הוא יותר כבד מאז אבל אתה מסתדר, אתם יוצאים מן החדר ובדרך החוצה מהמרכז אתה וספייק מדברים.
    "אני רוצה מקום שקט להתאמן בוא. בלי הרבה אנשים!" אתה אומר לו בשקט והוא מציע מקומות שלא מתאימים.
    לפתע אדם אחד צועק לכם "לכו לאגם לוגיה, הוא מקום מצויין להתאמן בוא, שקט מוצל טבעי, ועם המון פוקימונים מעניין!"
    מה תעשה? איך תגיב?
    "אגם לוגיה.. מעניין" אמלמל ואחשוב על הרעיון, "אני חושב שזה רעיון מצוין!" אומר לספייק, "איפה המקום נמצא?" אשאל את ספייק בעודי יוצא ממרכז הפוקימונים ומחפש כיוון

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    סם:
    אתה מקשיב לדברי האיש וחושב לעצמך בסקרנות "אגם לוגיה..מעניין!" לאחר כמה שניות של חשיבה אתה מגיעה למסכנה שזה רעיון מצויין!
    "בוא ספייק!" אתה קורא לו ושניכם יוצאים מן המרכז, הוא בודק היכן זה בדיוק במפה ואז אומר "אוקיי תראה השעה היא 15:30 כבר.. וזה הליכה של כשעתיים, עם נלך שנחזור נגיע רק בלילה!"
    ואז הוא מיד מוסיף להגיד "זה אומר שנצטרך להלחם במכון רק מחר בבוקר..." ואז הוא מביט בך ואתה מביט בוא.
    אתה מחכה שמישהוא יגיד משהוא ואז הוא אומר "תשמע זה מקום ממש מעניין עם הרבה פוקימונים ומבחינתי זה בסדר!"
    מה תעשה? איך תגיב?

בראד:
    אתה מחליט ללכת אחורה מבלי להתווכח, הוא נראה רציני בדבריו אך אתה חייב לעזור לג'וי...
    אתה הולך כמה צעדים ואז הוא נרגע ומסתובב לאחור ואז אתה מוציא את שינקס, "שינקס השתמש במתקפה מהירה והראה לי איך להגיע בבטחה למרכז!" אתה פוקד עליו.
    הוא מהנהן בראשו ואומר "שי שינקס!" ומתחיל לרוץ, הוא מהיר מאוד ואתה מתאמץ בכל כולך להספיק אותו!
    ואז לפתע אותו אדם מבחין בכם "היי היי חזרו לכאן!" הוא צועק ומתחיל לרדוף אחריכם, אך הוא גדול וכבד וצעדיו איטיים.
    אתה מגיע למרכז, הדלתות נופצות והמקום כולו רותח ועולה באש.. אתה שם אחת מדיך על הפנים בגלל החום ומתחיל לצעוק לג'וי..
    "אני כאן!" אני כאן!" היא קורא ואתה ושינקס הולכים בעקבות קולה "אתה חייב לעזור לי הפוקימונים שכאן פצועים וצריכים טיפול בזריזות, חייבים להוציא אותם מכאן!" היא אומרת בדאגה.
    אתה מיד מוציא את פרינפלאפ, הוא משתמש מהר במערבולת ומנסה לכבות את המקום, אך האש הרסנית ומשתוללת..
    וזה לא מצליח לכבות יותר מידי אלה רק קצת..אתה גו'י וצ'אנסי מרימים פוקימונים החוצה:
    קיובון, קופינג, סייטר, דאסקול, אריאמה, פורטרס ועוד.. רבים אתם מוציאים בזה אחר זה..
    לפתע מגיעה אותו האיש שרדף אחריך והוא מגיע עם סלאבליי
    והאונדום!
    "זה הסוף שלך ילדון!" הוא אומר וצוחק צחוק חזק ושטני.. לפתע סלאבליי יוצא בחיתוך צל והאונדום בלהביור חזק במיוחד!
    מה תעשה? איך תגיב?

לי:
    אתה יכול להשתמש בכמה שאתה רוצה, ולהחליף מתי שבא לך, בסוף הקרב.. באמצע.. כמו בסדרה!
    - - - - - - - - - - - - - - -
    צ'ימצ'אר נזרק לאחור מן האגרוף אך מיד קם על רגליו, רוזרייד משתמש בעלים קסומים.
    אתה פוקד מיד על צ'ימ'צאר להתשמש בחפירה, הוא יורד מיד אל מתחת לאדמה ומתחמק מהעלים... הוא מחכה שם קמה דקות מוגן מכל רע...
    בנתיים רוזרייד מסתכל סביב במבט מרוכז מאוד, מנסה לאתר היכן צ'ימצ'אר ומאיפה הוא עומד לצאת.
    ואז לפתע האדמה מתחת לרוזרייד נפתחת וצ'ימצ'אר קופץ על גלגל להבה ופוגע בוא ישירות בבטן!
    הוא עף למעלה ואז תוקף ב"כדור מזג אוויר", הוא מכין כדור מלא רוח ואנרגיה שלעט לעט מתמלא מים..
    "זאת מתקפה שיורת כדור אנרגיה מסוג אדמה/מים/אש/עשב באופן ראנדומאלי!" אומרת גארדיניה בחיוך.
    כדור המים הזה פוגע בעצמה רבה בצ'ימצ'אר ומזיק לו משמעותית, ואז רוזרייד תוקף בעוד אגרוף שאיבה מעיף את צ'ימ'צאר לאחור!
    מה תעשה? איך תגיב?

.

13. משתמש מנוסה
    סם:
    אתה מקשיב לדברי האיש וחושב לעצמך בסקרנות "אגם לוגיה..מעניין!" לאחר כמה שניות של חשיבה אתה מגיעה למסכנה שזה רעיון מצויין!
    "בוא ספייק!" אתה קורא לו ושניכם יוצאים מן המרכז, הוא בודק היכן זה בדיוק במפה ואז אומר "אוקיי תראה השעה היא 15:30 כבר.. וזה הליכה של כשעתיים, עם נלך שנחזור נגיע רק בלילה!"
    ואז הוא מיד מוסיף להגיד "זה אומר שנצטרך להלחם במכון רק מחר בבוקר..." ואז הוא מביט בך ואתה מביט בוא.
    אתה מחכה שמישהוא יגיד משהוא ואז הוא אומר "תשמע זה מקום ממש מעניין עם הרבה פוקימונים ומבחינתי זה בסדר!"
    מה תעשה? איך תגיב?

[/B][/COLOR]
    "כבר הרבה זמן לא עשיתי אימון!" אומר לו, "זאת תהיה חוויה!" אומר לו ונצא לדרך, בינתיים שאנחנו הולכים בשביל להעביר את הזמן אשאל אותו, "אתה מתמחה בפוקימונים,אתה תוכל לעזור ללמד את הטורקול שלי יום שמש?"

14. משתמש מנוסה
    [U]בראד:
    אתה מחליט ללכת אחורה מבלי להתווכח, הוא נראה רציני בדבריו אך אתה חייב לעזור לג'וי...
    אתה הולך כמה צעדים ואז הוא נרגע ומסתובב לאחור ואז אתה מוציא את שינקס, "שינקס השתמש במתקפה מהירה והראה לי איך להגיע בבטחה למרכז!" אתה פוקד עליו.
    הוא מהנהן בראשו ואומר "שי שינקס!" ומתחיל לרוץ, הוא מהיר מאוד ואתה מתאמץ בכל כולך להספיק אותו!
    ואז לפתע אותו אדם מבחין בכם "היי היי חזרו לכאן!" הוא צועק ומתחיל לרדוף אחריכם, אך הוא גדול וכבד וצעדיו איטיים.
    אתה מגיע למרכז, הדלתות נופצות והמקום כולו רותח ועולה באש.. אתה שם אחת מדיך על הפנים בגלל החום ומתחיל לצעוק לג'וי..
    "אני כאן!" אני כאן!" היא קורא ואתה ושינקס הולכים בעקבות קולה "אתה חייב לעזור לי הפוקימונים שכאן פצועים וצריכים טיפול בזריזות, חייבים להוציא אותם מכאן!" היא אומרת בדאגה.
    אתה מיד מוציא את פרינפלאפ, הוא משתמש מהר במערבולת ומנסה לכבות את המקום, אך האש הרסנית ומשתוללת..
    וזה לא מצליח לכבות יותר מידי אלה רק קצת..אתה גו'י וצ'אנסי מרימים פוקימונים החוצה:
    קיובון, קופינג, סייטר, דאסקול, אריאמה, פורטרס ועוד.. רבים אתם מוציאים בזה אחר זה..
    לפתע מגיעה אותו האיש שרדף אחריך והוא מגיע עם סלאבליי
    והאונדום!
    "זה הסוף שלך ילדון!" הוא אומר וצוחק צחוק חזק ושטני.. לפתע סלאבליי יוצא בחיתוך צל והאונדום בלהביור חזק במיוחד!
    מה תעשה? איך תגיב?

"פרניפלאפ תשתמש בקרן בועות ואז בניקור מקדחה על הונדום ושינקס תשתמש במתקפה מהירה עם מכת ברק על סלאבליי!אתם מסוגלים לכך!"אצעק לשינקס ולפרינפלאפ בתקווה שהם יצליחו לכסח את שני הפוקימונים.

15. משתמש מנוסה
    [B]
    בר:
    "כדי שאלך בחזרה לסטון-וויל ובמהרה!" אתה חושב לעצך בדאגה, אתה ממהר להחזיר את יאנמה לפוקדור ואתה רץ עם היפופוטאס על גבך כל הדרך!
    הריצה קשה לך בגלל החול הרך שמקשה על הרגליים לצעוד, והאובך הכבד והחם שיש תמיד במדבר...
    אך לבסוף אתה מגיע, צמה מאוד ועם חול בנעליים.
    לא מתייחס לזה ורץ למרכז, נגש שוב לדלפק ונותן לג'וי את שלושת הפוקימונים, מתנשף כולך!
    "מיד אתחיל לעבוד!" היא אומרת ונגשת למלכה עם צ'אנסי.
    אתה בנתיים יוצא החוצה לנקות את הנעליים, ומסתכל מרחוק על המכון הגדול, משתוקק לזכות בתאג!
    לפתע מגיעה ילדה בת גילך, שיער חום, לבושה באוברול שחור"רוצה לשתות?" היא שואלת בחיוך מנומס ונותנת לך בקבוק מים קרים!
    מה תעשה? איך תגיב?

"ממש תודה לך, אני באמת ממש צמא" אגיד לה והשתה מהבקבוק שהיא נתנה לי.
    "שלום נעים להכיר אני בר איך קוראים לך?" אגיד לה בנימוס

עמוד 85 מתוך 88 ראשוןראשון ... 35758384858687 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •