בראד:
אתה מביט בתאגבגאווה רבה, "תודה רבה גראדיניה!" והיא מיד אומרת "אל תודה לי אלה לפוקימונים שלך!"
אתה כבר משתוקק להמשיך מחזיר את פרינפלאפ לפוקודר ויוצא בריצה מן המכון תוך כדי שאתה מנופף לה לשלום.
לאחר מכן אתה יוצא... ומסתכל על המרכז "קדימה נלך לרפא אתכם.. ואז לקניון" אתה חושב לעצמך בחיוך...
אתה מתקרב אל המרכז ולפתע נראה פיצוץ אדיר ממנו!!! הרבה עשן שחור ואש, מן התקרא וצעקות של אנשים מבוהלים!
לפתע אתה מבחין באחד האופנוענים המסוכנים שראית ביער!
מה תעשה? איך תגיב?
- - - - - - - - - - - - -
זאת המשימה השנייה במחשק..
לי:
אתה מתחיל טיפה לחשוש, מופתע מהמהירות של רוזרייד... מנסה לחשוב על תכנית.
עד שלפתע אתה מוצא משהוא, אתה אומר לארון "אוקיי ארון תכנית אחרת, נסה להשתמש בזריקת חול, היא תגרום לו לתפקד פחות טוב ואז תפגע בוא בבלימה!"
הבטחון חוזר לפניך, אתה מאמין בארון שזה יצליח, ארון מיד קופץ לאחרו ומעיף עם רגליו האחוריות חול ודשא שעל הזירה, רוזרייד זז מעט לאחור...
לפתע הוא מרים את ידיו ומעיף עלים זוהרים ומעט רוח, ואז הוא מכוון את ידיו על ארון ומגשר סופת עלים עצמתית וחזקה!
תחילה היא מעיפה בקלילות את החול היישר לפניו של ארון, ואז פוגעת בארון בעצמה ומעיפה אותו בסחרור על אחד העצים, הוא פוגע באחד עם ראשון ומתעללף מיד.
"ארון לא יכול להילחם המנצח הוא רוזרייד!" קורא השופט ועכשיו המאזן חוזר לשתיים שתיים, זה לא יאמן, רוזרייד ניצח את ארון תוך שתי מהלכים בלבד!
"מה אמרתי לך?!" שואלת גארדיניה בעוקצנות.
נשארו לך עוד שתי פוקימונים להשתמש בהם...
מה תעשה? איך תגיב?
לין:
את מסתכלת בתמיה אל תוך המשך המערה החשוך עליו הלך במפתיע פאנפני "מוזר.." את מלמלת לעצמך, מקווה לראותו שוב...
את מחליטה לחזור אל טוד לרגע, "היי? סיימת כבר לחפש?" הוא שואל מופתע, את עונה לו "לא לא, רק חזרתי לשאול עם יכול ליהיות שתביא לי פוקדור? נגמרו לי!"
הוא מחפש על בגדיו ואינו מוצא אז הולך אל התיק וממשיך לחפש, את מסתכל בוא בסקרנות ובציפיה שאכן יהיה לו!
עד שהוא לפתע קורא "או.. מצאתי!" וזורק לך אותו היישר לידיים.
את מודה לו וחוזרת חזרה.. מחפשת את הפאנפי, או כל משהוא אחר כלפתע את רואה:
דוגטריו שחופר לו בכל מיני צורות ומסלולים וקורא כל כמה רגעים "טריו טריו!",
נוזפאס שישן בעמידה שם בצד ליד אחד ליד הקיר.
שאקל שזוחל לו ממש קרוב לרגלייך ולפתע נשמע סונר של זואבט
המחפש לו מזון!
מה תעשי? איך תגיבי?
סם:
"תודה רבה לך!" אתה אומר לו בחיוך טופח על שכמו, אתם כבר ממש התקרבתם אתה מבחין כמה הוא סומך עליך ואתה עליו...
אתה מבקש להסתלק מכאן ואתם מיד יורדים לקומה הראשונה, אתה אומר לו "רק שנייה תמתין|" אתה רץ מיד לקנות עוד שתי פוקדורים משלם ומסתלק משם!
"וואוו סיימנו שנלך לשים הכל בחדר ונסדר אותם בתיקים?!" שואל ספייק בנימוס.
מה תעשה? איך תגיב?
הודעה לכולם: בגלל שרובכם תופסים ורוצים לתפוס פוקימונים רבים הוספתי לכל אחד מכם פוקדור,marshmelo מכוון שביקשת מטוד יש לך 2 עכשיו.