Pokemon GO
עמוד 86 מתוך 88 ראשוןראשון ... 36768485868788 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,276 עד 1,290 מתוך 1308
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    [COLOR=Black][U][B]
    לי:
    אתה יכול להשתמש בכמה שאתה רוצה, ולהחליף מתי שבא לך, בסוף הקרב.. באמצע.. כמו בסדרה!
    - - - - - - - - - - - - - - -
    צ'ימצ'אר נזרק לאחור מן האגרוף אך מיד קם על רגליו, רוזרייד משתמש בעלים קסומים.
    אתה פוקד מיד על צ'ימ'צאר להתשמש בחפירה, הוא יורד מיד אל מתחת לאדמה ומתחמק מהעלים... הוא מחכה שם קמה דקות מוגן מכל רע...
    בנתיים רוזרייד מסתכל סביב במבט מרוכז מאוד, מנסה לאתר היכן צ'ימצ'אר ומאיפה הוא עומד לצאת.
    ואז לפתע האדמה מתחת לרוזרייד נפתחת וצ'ימצ'אר קופץ על גלגל להבה ופוגע בוא ישירות בבטן!
    הוא עף למעלה ואז תוקף ב"כדור מזג אוויר", הוא מכין כדור מלא רוח ואנרגיה שלעט לעט מתמלא מים..
    "זאת מתקפה שיורת כדור אנרגיה מסוג אדמה/מים/אש/עשב באופן ראנדומאלי!" אומרת גארדיניה בחיוך.
    כדור המים הזה פוגע בעצמה רבה בצ'ימצ'אר ומזיק לו משמעותית, ואז רוזרייד תוקף בעוד אגרוף שאיבה מעיף את צ'ימ'צאר לאחור!
    מה תעשה? איך תגיב?
    אני אומר לצ'ימצ'אר"אני מקווה שאתה יכול להמשיך להילחם.טוב תגלגל לעבר רוזרייד ותשתמש עליו במתקפת גילגול.לאחר מכן תירה עליו להביור הכי חזק שלך"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    לין:
    את מביטה בכל הפוקימונים שסביבך בחוסר התעניינות, אף אחד מהם לא מסקרן אותך ואת ממשיכה הלאה.
    לחפש משהוא שיעזור אולי לטוד או איזה פוקימון מעניין!
    לפתע את רואה מתוך המארה אור קטן וכחול שמנצנץ לו, את סקרנית מאוד ונלהבת את מתקדמת שלם בצעדים מהירים...
    כשאז לפתע את רואה לפניך מליוני כריסטלים כחולים שנוצצים להם!
    התקרה הקירות הרצפה המון קריסטלים יפייפיים.. את פשוט מתפעלת ללא הפסק..
    ואז שם לפתע את רואה את פאנפי עם שני דונפנים שמתחכחים איתו ומחייכים עליו, אלה כנראה הוריו.. הוא רואה אותך ורץ עליך.
    מה תעשי? איך תגיבי?
    "היי הנה אתה, חמוד." אני אומרת בפנים מחויכות ומתכופפת אליו, מושיטה את זרועותיי כדי לחבק אותו. אני מסתכלת על הוריו, מנסה לקלוט את הרגשתם על פי הבעת הפנים שלהם, אם הם מאושרים או כעוסים. אני גם מסתכלת סביב, על הקריסטלים ותוהה אם זה משהו שיעניין את טוד.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    סם:
    אתה נאנח קלות ואומר בחיוך מסופק לספייק "כבר הרבה זמן שלא עשיתי אימון.. זאת תיהיה חוויה!"
    הוא מהנהן בראשו בחיוך, מסמכים איתך ואתם יוצאים לדרך, הוא פותח את המפה ואומר "אוקיי לפני המפה אנחנו אמורים לצאת לדרך 003 ומיד לפנות שם!"
    וכך אתם עושים, יוצאים מן העיר במעבר המערבי שלך והולכים לכם, בדרך 003 שלוש הרבה עצים הם עצי שרף בעלי גזע בגוון בהיר ועלים צהבהבים!
    אתה מתפעל מהיופי, רכש העצים וציוץ הציפורים... אך בדיוק לאחר 5 דקות כפי שהבטיחה המפה יש התפצלוץ מסלולים...
    האחד הוא ממשיך יש, גדול ומרווח ואילו השני הוא במעין ירידה מסולסלת דק ונקי.
    "לשם" אומר ספייק ומצביע לירידה ואילו אתה אחריו, לפתע ספייק אומר בקול שקט "אתה יודע.. אנחנו מכירים כבר כמה ימים ולא יצא לנו לערוך אפילו קרב 1"
    מה תעשה? איך תגיב?

בראד:
    שמע עכשיו זה לא קרב רישמי, אינך חייב ליהיות הוגן, אתה יכול להוציא עוד פוקימונים, העיקר לשמור על ג'וי ועל הפוקימונים החולים!
    - - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה פוקד על פרינפלאפ להשתמש מיד בקרן בועות, קרן הבועות והלהביור מתנגשים ונוצר פיצוץ...
    פרינפלאפ קופץ לתוכו ויוצא מהצד השני מפתיע את האיש ואת האונדום עם ניקור מקדחה שפוגע ישירות!
    בנתיים סלבליי חובט ושורט בעצמה את שניקס עם שיסוע לילה, שינקס עף מעט לאחור אך קם על רגליו, אתה פוקד עליו להשתמש במתקפה מהירה ומכת ברק.
    הוא רץ במהירות ומשגר מכת ברק חזקה תוך כדי, סלבליי נפגע ממכת הברק אך מכוון שמתקפה מהירה היא מסוג רגיל שינקס עובר דרך סלאבליי והוא אינו נפגע ממנה כלל!
    האונדום מגן אל עצמו בכל כוחו מפרינפלאפ שגם לאחר המקה ממשיך לנסות ולקדוח ולפגוע בהאונדום, הוא מעיף אותו בהצלפת זנב.
    לפתע האונדום משתמש בנגיחת ראש ומפיל את פרינפלאפ על הגב, וסלבליי פוגע עם עוד שיסוע לילה!
    לפתע צ'נסי משתמש בכוח נסתר ומעיפה לאחור בגל הדף חזק ולא מוסבר את האונדום וסלבליי..
    האחות ג'וי פקדה עליה, היא נראת עם מבט כועס ורציני.. "בראד הקשב לי, יש במעלה הגבעה בדרך 004 מסעדה ומחלבת מילטנק, אני צריכה שתלך ותביא כמה דלאים קדימה!"
    ואז היא מוסיפה לומר "אל תדאג אני הסתדר איתו, אך השאר לי את שינקס!"
    מה תעשה? איך תגיב?

בר:
    "ממש תודה לך, אני באמת ממש צמא!" אתה אומר לה בחיוך אסיר תודה ושותה מהבקבוק שלה, היא מצחקקת ואומרת "חחח... רואים מודע כולם מכוסה כתמי חול ואבק על הבגדים, מעט מזיע וצמא כל-כך?!" הוא שואל לבסוף בסקרנות.
    ואתה מסביר לה את מה שקרה עם ההיפופוטאס, היא נראת ממש מתעניינת ומתפאלת "ווואווו איזה אמיץ אתה!" היא אומרת בחיוך.. ואתה מחייך עליה חזרה.
    לאחר כמה דקות של שתיקה אתה אומר בנימוס "אהה כן.. דרך אגב שמי בר, נעים להכיר" היא מעט מסמיקה ומשלבת את רגליה בעמידה ואומרת "נעים מאוד, אני ליאנה!"
    לפתע אתה שומע שקוראים לך, זה ג'וי שקוראת מנופפת לך, סביר להניח שזה לגביי הפוקימונים שלך!
    אתה עומד לצעוד וליאנה מביטה בך.
    מה תעשה? איך תגיב?

לי:
    אחי לצ'ימצ'אר אין גלגול, אולי גלגל להבה..
    - - - - - - - - - - -
    אתה קורה לעבר צ'ימצ'אר בדאגה "אתה בסדר? אתה יכול להמשיך להילחם?!" הוא לפתע קם, את ה שומע את המאמץ בקולו אך הוא עומד "צ'י צ'ימצ'א..רר.."
    אתה מחייך עליו והוא מסמן לך עם האגודל שהכל בסדר, אתה אומר לו בבטחון "יופי עכשיו השתמש בגלגל להבה במהירות ואז לאחר מכן תירה להביור בכל הכוח!"
    הוא מתגלגל ורוזרייד שוב מתחמק, אך לא מהלהביור!
    הוא נופל על הקרקע...
    מה תעשה?

לין:
    "היי הינה אתה חמוד!" את אומר מעט מופתעת, מתכופפת עליו בפנים מחוייכות ומושיטה את זרועותיך ומחבקת אותו, הוא מקפץ עלייך ולא מתנגד.
    את מביטה בהוריו, אמו נראת שמחה ואילו אביך נראה חושד אך אינו עושה לך דבר...
    את מבינה לאחר מכן בעצם שהוא קטן עדיין, והוא הלך לבקש אישור מהוריו לצאת איתך למסע!
    את גם מביטה בקריסטלים שנמצאים בכל מקום ושואלת את עצמך עם זה יעניין את טוב, את קוראת לו והוא מיד מגיעה.
    "וואוווו איזה מקום מרתק!" הוא אומר בהתפעלות ומגרד את סנתרו בחיוך, "כל הכבוד לך, המקום הזה שונה בתחלית משאר המערה וזה אומר שחייבת ליהיות סיבה מיוחדת, נתחיל לחקור, תעזרי לי?"
    שואל טוד ומביט בך בציפייה לתגובה.
    מה תעשי? איך תגיבי?

.

4. NO SOUP FOR YOU!
    לין:
    "היי הינה אתה חמוד!" את אומר מעט מופתעת, מתכופפת עליו בפנים מחוייכות ומושיטה את זרועותיך ומחבקת אותו, הוא מקפץ עלייך ולא מתנגד.
    את מביטה בהוריו, אמו נראת שמחה ואילו אביך נראה חושד אך אינו עושה לך דבר...
    את מבינה לאחר מכן בעצם שהוא קטן עדיין, והוא הלך לבקש אישור מהוריו לצאת איתך למסע!
    את גם מביטה בקריסטלים שנמצאים בכל מקום ושואלת את עצמך עם זה יעניין את טוב, את קוראת לו והוא מיד מגיעה.
    "וואוווו איזה מקום מרתק!" הוא אומר בהתפעלות ומגרד את סנתרו בחיוך, "כל הכבוד לך, המקום הזה שונה בתחלית משאר המערה וזה אומר שחייבת ליהיות סיבה מיוחדת, נתחיל לחקור, תעזרי לי?"
    שואל טוד ומביט בך בציפייה לתגובה.
    מה תעשי? איך תגיבי?
    "כמובן, אעשה כל מה שאפשר כדי לעזור לך. במה אוכל לעזור?" אני שואלת אותו, מחכה לפקודות.

יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

5. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [U]בראד:
    שמע עכשיו זה לא קרב רישמי, אינך חייב ליהיות הוגן, אתה יכול להוציא עוד פוקימונים, העיקר לשמור על ג'וי ועל הפוקימונים החולים!
    - - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה פוקד על פרינפלאפ להשתמש מיד בקרן בועות, קרן הבועות והלהביור מתנגשים ונוצר פיצוץ...
    פרינפלאפ קופץ לתוכו ויוצא מהצד השני מפתיע את האיש ואת האונדום עם ניקור מקדחה שפוגע ישירות!
    בנתיים סלבליי חובט ושורט בעצמה את שניקס עם שיסוע לילה, שינקס עף מעט לאחור אך קם על רגליו, אתה פוקד עליו להשתמש במתקפה מהירה ומכת ברק.
    הוא רץ במהירות ומשגר מכת ברק חזקה תוך כדי, סלבליי נפגע ממכת הברק אך מכוון שמתקפה מהירה היא מסוג רגיל שינקס עובר דרך סלאבליי והוא אינו נפגע ממנה כלל!
    האונדום מגן אל עצמו בכל כוחו מפרינפלאפ שגם לאחר המקה ממשיך לנסות ולקדוח ולפגוע בהאונדום, הוא מעיף אותו בהצלפת זנב.
    לפתע האונדום משתמש בנגיחת ראש ומפיל את פרינפלאפ על הגב, וסלבליי פוגע עם עוד שיסוע לילה!
    לפתע צ'נסי משתמש בכוח נסתר ומעיפה לאחור בגל הדף חזק ולא מוסבר את האונדום וסלבליי..
    האחות ג'וי פקדה עליה, היא נראת עם מבט כועס ורציני.. "בראד הקשב לי, יש במעלה הגבעה בדרך 004 מסעדה ומחלבת מילטנק, אני צריכה שתלך ותביא כמה דלאים קדימה!"
    ואז היא מוסיפה לומר "אל תדאג אני הסתדר איתו, אך השאר לי את שינקס!"
    מה תעשה? איך תגיב?

"אוקיי האחות ג'וי!"אומר לאחות ג'וי אתן לה את הפוקדור של שינקס ואגיד לשינקס:"האחות ג'וי תשמור אליך אז תתנהג יפה!"ואז אלך משם עם פרינפלאפ לדרך 004 להביא כמה דלאים.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

6. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    "אוקיי, בסדר" אתה אומר לטוד בלחש, סם את הקסדה, מחזיק את עט החפירה והולך לחלק השמאלי והחשוך.
    ככל שאתה נכנס יותר פנימה נעשה יותר חשוך ואתה מחליט להדליק את הפנס במרכז הקסדה...
    התרחקת מנחיל העטלפים ואפשר עכשיו לדבר רגיל, הבטחת לטוד שתחקור ותחפור.. וכך אתה עושה.
    אתה חופר וחופר וחופר...אתה מרגיש לפתע משהוא מעט קשה, אתה מחייך בהתרגשות ורוצה לדעת מזה, אך זה רק שורש
    .. זה מייאש, קשה ואתה מתעייף במהרה.
    לפתע הפוקדור של קיובון נופל לך מהחגורה! (איזה רמז אה XD)
    מה תעשה? איך תגיב?

'היי..איך לא חשבתי על זה?'אחשוב ואתפוס את הפוקדור של קיובון.
    "צא קיובון!עזור לי לחפור!"אומר בלחש ואזרוק את הפוקדור שלו..

קרדיט ענק לרועי!

7. משתמש מנוסה
    סם:
    אתה נאנח קלות ואומר בחיוך מסופק לספייק "כבר הרבה זמן שלא עשיתי אימון.. זאת תיהיה חוויה!"
    הוא מהנהן בראשו בחיוך, מסמכים איתך ואתם יוצאים לדרך, הוא פותח את המפה ואומר "אוקיי לפני המפה אנחנו אמורים לצאת לדרך 003 ומיד לפנות שם!"
    וכך אתם עושים, יוצאים מן העיר במעבר המערבי שלך והולכים לכם, בדרך 003 שלוש הרבה עצים הם עצי שרף בעלי גזע בגוון בהיר ועלים צהבהבים!
    אתה מתפעל מהיופי, רכש העצים וציוץ הציפורים... אך בדיוק לאחר 5 דקות כפי שהבטיחה המפה יש התפצלוץ מסלולים...
    האחד הוא ממשיך יש, גדול ומרווח ואילו השני הוא במעין ירידה מסולסלת דק ונקי.
    "לשם" אומר ספייק ומצביע לירידה ואילו אתה אחריו, לפתע ספייק אומר בקול שקט "אתה יודע.. אנחנו מכירים כבר כמה ימים ולא יצא לנו לערוך אפילו קרב 1"
    מה תעשה? איך תגיב?

[/B][/COLOR]
    "אתה צודק.. אבל זה לא יקרה בקרוב,אני צריך עוד לאמן את הפוקימונים שלי,זה יקרה מחר אחרי קרב המכון" אומר לו ואמשיך ללכת

8. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    [U]

לי:
    אחי לצ'ימצ'אר אין גלגול, אולי גלגל להבה..
    - - - - - - - - - - -
    אתה קורה לעבר צ'ימצ'אר בדאגה "אתה בסדר? אתה יכול להמשיך להילחם?!" הוא לפתע קם, את ה שומע את המאמץ בקולו אך הוא עומד "צ'י צ'ימצ'א..רר.."
    אתה מחייך עליו והוא מסמן לך עם האגודל שהכל בסדר, אתה אומר לו בבטחון "יופי עכשיו השתמש בגלגל להבה במהירות ואז לאחר מכן תירה להביור בכל הכוח!"
    הוא מתגלגל ורוזרייד שוב מתחמק, אך לא מהלהביור!
    הוא נופל על הקרקע...
    מה תעשה?

אני אומר לצ'ימצ'אר"זאת הדמנות שלנו לנצח.גמור את רוזרייד בשילוב של גחלת והלהביור הכי חזקים שלך"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

9. משתמש מנוסה
    בר:
    "ממש תודה לך, אני באמת ממש צמא!" אתה אומר לה בחיוך אסיר תודה ושותה מהבקבוק שלה, היא מצחקקת ואומרת "חחח... רואים מודע כולם מכוסה כתמי חול ואבק על הבגדים, מעט מזיע וצמא כל-כך?!" הוא שואל לבסוף בסקרנות.
    ואתה מסביר לה את מה שקרה עם ההיפופוטאס, היא נראת ממש מתעניינת ומתפאלת "ווואווו איזה אמיץ אתה!" היא אומרת בחיוך.. ואתה מחייך עליה חזרה.
    לאחר כמה דקות של שתיקה אתה אומר בנימוס "אהה כן.. דרך אגב שמי בר, נעים להכיר" היא מעט מסמיקה ומשלבת את רגליה בעמידה ואומרת "נעים מאוד, אני ליאנה!"
    לפתע אתה שומע שקוראים לך, זה ג'וי שקוראת מנופפת לך, סביר להניח שזה לגביי הפוקימונים שלך!
    אתה עומד לצעוד וליאנה מביטה בך.
    מה תעשה? איך תגיב?

הלך לקחת את הפוכדורים שלי מהאחות ג'וי כשהקום אקרוץ לליאנה ולאחר מכן אחזור ואגיד לה: "תגידי ליאנה תרצי להיות שותפה למסע שלי?, אהה כן הנה היפופוטאס, תגיד חבר איך אתה מרגיש" אגיד ואשאל.

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    לין:
    אתה אומרת בהחלטויות וללא שום היסוס "כמובן במה אוכל לעזור?!" את שואלת.. הוא אינו מסתכל עלייך אלה רק אומר "תפסי!" ומשליח אלייך עט חפירה.
    את תופסת אותו אך הוא כמעט נופל כי לא הערכת את הכובד שלו... "אני מצטער" אתה אומרת בחיוך והוא אומר "לא קרה כלום, התחילי לחפור כאן, ואני כאן.. כל פעם שתגעי במשהוא קשה תגידי לי!"
    אתה מתחילה לחפור מכניס את העט דורכת ומוסכת החוצה, שוב שוב ושוב.. לא תיארת לעצמך שזה יהיה כזה מייגע!
    פאנפי מביט בכם אך בתור גור קטן הוא משתעמם מהר מעוד ומתחיל להתגלגל להנאתו לכל כיוון שרק ניתן..
    לפתע את שומעת "טינג" מעיין נקישה של ברזל, טוד קורא לך במהירות ואומר "בווואייי מההרר תראי!"
    את רצה בהתלהבות וסקרנות רבה, והוא מראה לך אבן יהלום עגולה ורודה עמוקה וקורנת!
    היא נראת פשוט יפייפיה...
    "זאת אבן הספיר של מיו האגדי!
    מה תעשי? איך תגיבי?

בראד:
    שוב אני מזכיר לך, אתה במשימה דחופה.. אז אין לתפוס פוקימונים בדרך, אחר-כך תחזור לטייל שם!
    - - - - - - - - - - -
    "אוקיי האחות ג'וי!" אתה אומר לה במבט מלא אומץ ונחישות, אתה זורק לה את הפוקדור של שינקס ואומר לו"שינקס מעכשיו ועד שאחזור האחות ג'וי האחראית עלייך, התנהג יפה וסמוך עליה!"
    הוא מחייך עליך במבט רציני, מהנהן בראשו ואומר "שינקס שינקס!" האחות גו'י מתחילה להילחם באיש הזה!
    ואתה יוצא לדרך, אתה מחזיר את פרינפלאפ ורץ בכל המהירות ליציע המערבי של העיר לכיוון הגבעה עליה מחלבת המילטנק...
    אותו בנאדם מביטט בך וצועק "פפפלללייייננננטטט!!! הרוווגג אותו!" ולפתע יוצא אופנוע אדום עליו רכוב האיש השני שראית אז.. זה שניסה לדרוס אותך אז ביער!
    הוא נוסע במהירות גובהה מאוד אבל בנתיים יש בניכם מרחק.. (רמז: בכדי להתחמק ממנו נצל את היער)
    מה תעשה? איך תגיב?

אביב:
    'איך לא חשבתי על זה קודם?!' אתה חושב לעצמך בתחושת החמצה, נותן מכה בראש וצוחק...
    "צא קיובון, עזור לך לחפור!" אתה קורא ומוציא אותו החוצה, "קיייווובווןן!" הוא קורא ועושה עם ידיו כאילו שרירים.
    הוא מתחיל לחפור עם ידיו שוב ושוב ושוב.. הוא חופר הרבה יותר מהר ממך ובכמה מקומות!
    אך לפתע מגיעים מן הצללים בלטוי
    קליידולונוזפאס.
    הם נראים כועסים על שפלשתם לשטח המערה שלהם!
    מה תעשה?

לי:

אתה כולך מתמלא התרגשות ובטחון ממהר ואומר לצ'ימצ'אר "זאת הדמנות שלנו לנצח, גמור את רוזרייד עם גחלת והלהביור הכי חזקים שלך!"
    צ'ימצ'אר תוקף ופוגע, אש מסתערת על הרצפה שבה רוזרייד שוכב ושורפת שם הכל...
    השופט בא להכריז ואומר "רוזרייד אני יכו.." אך לפתע האש מתפזרת ואין רוזרייד!
    ואז מלמעה רוזרייד בקפיצה אדימה מכוון סופת עלים אל צ'ימצ'אר!
    מה תעשה? איך תגיב?

סם:
    יש סיכוי שתפגשו גם פוקימון או שתיים מדרך 003 עצמה, שיבואו לשתות באגם!
    אתה מביט בוא והוא בך מחכה לתגובה, "אתה צודק.. אבל זה לא יקרה בקרוב, אני צריך עוד לאמן את הפוקימונים שלי.. זה יקרה רק מחר אחרי קרב המכון." אתה אומר לו בחיוך קצת מאולץ.
    הוא אומר נאנח ואומר "אוקיי בסדר גמור.. חשבתי שלהילחם זה יהיה אימון מוציין עבורנו.. לשנינו יש 4 פוקימונים כך ש.."
    נראה שהוא מעט התאכזב, אתה מבקש מספייק "תגיד תוכל לעזור לי ללמד את טורקול יום שמש" אך הוא נראה שקוע במשהוא ולא עונה, אתה מביט גם כן...
    הגעתי לאגם, והוא פשוט מדהים ביופיו!!!
    עצים יפייפים שנושרים מהם עלים בכל מיני גדלים צורות וצבעים מסביבו, מעט ערפל מעליו.. גדול ומלא פוקימונים המבלים ומשחקים להם!
    שומם, אין שם כמעט אף אחד.. רק שני דייגים שדגים להם שם בשקט!
    לפתע ספייק אומר בחיוך "זה מקום מדהים.. וכן העזור לך!"
    "שנלך לחקור כאן קצת או נתחיל בעניין?" מוסיף לשאול בסקרנות.
    מה תעשה? איך תגיב?

.

11. משתמש מנוסה
    [COLOR=Olive][U][B]

סם:
    יש סיכוי שתפגשו גם פוקימון או שתיים מדרך 003 עצמה, שיבואו לשתות באגם!
    אתה מביט בוא והוא בך מחכה לתגובה, "אתה צודק.. אבל זה לא יקרה בקרוב, אני צריך עוד לאמן את הפוקימונים שלי.. זה יקרה רק מחר אחרי קרב המכון." אתה אומר לו בחיוך קצת מאולץ.
    הוא אומר נאנח ואומר "אוקיי בסדר גמור.. חשבתי שלהילחם זה יהיה אימון מוציין עבורנו.. לשנינו יש 4 פוקימונים כך ש.."
    נראה שהוא מעט התאכזב, אתה מבקש מספייק "תגיד תוכל לעזור לי ללמד את טורקול יום שמש" אך הוא נראה שקוע במשהוא ולא עונה, אתה מביט גם כן...
    הגעתי לאגם, והוא פשוט מדהים ביופיו!!!
    עצים יפייפים שנושרים מהם עלים בכל מיני גדלים צורות וצבעים מסביבו, מעט ערפל מעליו.. גדול ומלא פוקימונים המבלים ומשחקים להם!
    שומם, אין שם כמעט אף אחד.. רק שני דייגים שדגים להם שם בשקט!
    לפתע ספייק אומר בחיוך "זה מקום מדהים.. וכן העזור לך!"
    "שנלך לחקור כאן קצת או נתחיל בעניין?" מוסיף לשאול בסקרנות.
    מה תעשה? איך תגיב?
    "אתה יודע? בשביל לא לאכזב אותך נעשה את קרב האימון שלנו פה באגם לוגיה!" אומר לו ואחייך אליו.
    "בוא נחפש מקום שיתאים לזירת קרב,בזמן החיפושים נחקור את המקום" אומר לו

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

לי:

אתה כולך מתמלא התרגשות ובטחון ממהר ואומר לצ'ימצ'אר "זאת הדמנות שלנו לנצח, גמור את רוזרייד עם גחלת והלהביור הכי חזקים שלך!"
    צ'ימצ'אר תוקף ופוגע, אש מסתערת על הרצפה שבה רוזרייד שוכב ושורפת שם הכל...
    השופט בא להכריז ואומר "רוזרייד אני יכו.." אך לפתע האש מתפזרת ואין רוזרייד!
    ואז מלמעה רוזרייד בקפיצה אדימה מכוון סופת עלים אל צ'ימצ'אר!
    מה תעשה? איך תגיב?

[/B]
    אני אומר לצ'ימצ'אר"תסתובב במקום במהירות תוך כדי שאתה יורה להביור.כך תיצור סופת להביור שתחסום את סופת העלים של רוזרייד.לאחר מכן תשתמש בחפירה ותסתר בו עד שאגיד לך מה לעשות"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [U]בראד:
    שוב אני מזכיר לך, אתה במשימה דחופה.. אז אין לתפוס פוקימונים בדרך, אחר-כך תחזור לטייל שם!
    - - - - - - - - - - -
    "אוקיי האחות ג'וי!" אתה אומר לה במבט מלא אומץ ונחישות, אתה זורק לה את הפוקדור של שינקס ואומר לו"שינקס מעכשיו ועד שאחזור האחות ג'וי האחראית עלייך, התנהג יפה וסמוך עליה!"
    הוא מחייך עליך במבט רציני, מהנהן בראשו ואומר "שינקס שינקס!" האחות גו'י מתחילה להילחם באיש הזה!
    ואתה יוצא לדרך, אתה מחזיר את פרינפלאפ ורץ בכל המהירות ליציע המערבי של העיר לכיוון הגבעה עליה מחלבת המילטנק...
    אותו בנאדם מביטט בך וצועק "פפפלללייייננננטטט!!! הרוווגג אותו!" ולפתע יוצא אופנוע אדום עליו רכוב האיש השני שראית אז.. זה שניסה לדרוס אותך אז ביער!
    הוא נוסע במהירות גובהה מאוד אבל בנתיים יש בניכם מרחק.. (רמז: בכדי להתחמק ממנו נצל את היער)
    מה תעשה? איך תגיב?

אני אלך לעץ הקרוב ואז אוציא את סטיליקס ואגיד לו בשקט:"תשתמש בזנב ברזל בדיוק שהנהג יגיע אלינו וכך בעזרת הזנב ברזל הוא יפול ואולי ימות או יפצע"

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

14. NO SOUP FOR YOU!
    לין:
    אתה אומרת בהחלטויות וללא שום היסוס "כמובן במה אוכל לעזור?!" את שואלת.. הוא אינו מסתכל עלייך אלה רק אומר "תפסי!" ומשליח אלייך עט חפירה.
    את תופסת אותו אך הוא כמעט נופל כי לא הערכת את הכובד שלו... "אני מצטער" אתה אומרת בחיוך והוא אומר "לא קרה כלום, התחילי לחפור כאן, ואני כאן.. כל פעם שתגעי במשהוא קשה תגידי לי!"
    אתה מתחילה לחפור מכניס את העט דורכת ומוסכת החוצה, שוב שוב ושוב.. לא תיארת לעצמך שזה יהיה כזה מייגע!
    פאנפי מביט בכם אך בתור גור קטן הוא משתעמם מהר מעוד ומתחיל להתגלגל להנאתו לכל כיוון שרק ניתן..
    לפתע את שומעת "טינג" מעיין נקישה של ברזל, טוד קורא לך במהירות ואומר "בווואייי מההרר תראי!"
    את רצה בהתלהבות וסקרנות רבה, והוא מראה לך אבן יהלום עגולה ורודה עמוקה וקורנת!
    היא נראת פשוט יפייפיה...
    "זאת אבן הספיר של מיו האגדי!
    מה תעשי? איך תגיבי?
    "וואו, זאת אבן יפהפייה!" אני אומרת ומביטה באבן בהתפעלות, "אבל מה אפשר עוד לעשות עם האבן הזאת מלבד להתפעל מיופיה?" אני שואלת בתמיהה.

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    בר:
    אתה הולך לקחת את הפוקדורים את היפופוטאס מהאחות גו'י, היא מחייכת עליך אבל ביחד עם זאת חיוך ואומרת "יאנמה וטרטוייג בריאים ושלמים, הם רק היו זקוקים לתרופה ומנוחה קלה.."
    אתה לוקח אותם בשמחה ומודה לה על העזרה ואז שואל בסקרנות ודאגה "מה עם היפופוטאס?!"
    ולפתע היא מורידה את החיוך ומסתכלת עליך בפנים רציניות ומשיבה "לצערי, היפופטאס צריך לנוח יותר, הוא עבר הרבה פיזית ונפשית יחדיו!"
    אתה מודה לה בקידה ומבטיח שתחזור לקחת אותו.. בנתיים את יוצא אל ליאנה החוצה, היא מחייכת כשהיא רואה אותך ואז אתה מיד פורץ בשאלה "תגידי, תרצי ליהיות שותפה שלי למסע?"
    היא אומרת בביישנות "אני לא בטוחה.. אך יודע מה.. נערוך קרב זוגות ועם תנצח אהיה שותפה שלך!"
    מה תעשה? איך תגיב?

לין:
    "וואוו.." את מתפעלת מן האבן, ממש מהופנטת ואת מוסיפה "זאת אבן פשוט מדהימה!"
    אתה בנוסף גם שואלת את טוד תגיד.. מה בעצם האבן הזאת עושה "האבן הזאת היא ליבת חיי הנצח של מיו!" אומר טוד בעודו ממשיך להתפעל מן האבן.
    אינך מבינה והוא מפרט "האבן הזו שומרת על חיי הנצח של מיו, עם היא תשבר מיו יאבד את חייו!" את מיד חשה מע בהלה בגופך שאת שומעת זאת...
    לפתע הוא מחבק אותך ואומר "תודה רבה לך, ביום הזה שפגשתי אותך, מצאתי משהו ששינה את חיי, עכשיו הראה לכל הארכיאולוגים והמדענים האחרים שגם לי יש תגלית וגם אני שווה משהוא!"
    זולגות מעיניו דמעה של אושר, תקווה וגאווה!
    מה תעשי? איך תגיבי?

סם:
    "אתה יודע? בשביל לא לאכזב אותך נעשה את קרב האימון שלנו פה באגם לוגיה!" אתה אומר לו בחיוך רחב...
    ספייק מסתכל עליך ואומר, "היי סם באמת, עם אתה מרגיש שזה לא הזמן, אני לא לוחץ.. נעזור לאמן את הפוקימונים שלך!"
    "בוא נחפש מקום שיתאים לזירת קרב,בזמן החיפושים נחקור את המקום" אתה מוסיף לומר בעקשנות..
    אתם מביטים סביב ומימין ללב האגם יש אזור שנראה מעט מלוטש וחביב!
    אתם הולכים לשם, ובנתיים אתה מביט בשיחים ובמצחיים, לשמיים הבהירים ובעיקר במים.
    אתה במחין בעיקר בכמה פוקימונים מסויימים שהעלו בך חיוך, כמו על שפת האגם את פוליווירל
    !
    שמכניס את קצה רגלו למים הקרים מצתמרר מיד ומוציא אותה, כך שוב ושוב..
    אתה גם רואה במים עלה גדול שצף אך לפתע מציצות עליך עיניים ואתה מבחין שזהוא לוטד
    , יש גם את פסיידקששוחה לו בשלווה על גבו.
    ואת סקווירטל
    שמתיז להנאתו לכל עבר!
    לפתע, מעורר אותך מתוך הבועה שבא ההית שקוע ספייק, הוא עומד בחיוך מלא בטחון ואומר "אוקיי הגיע הזמן לאמן אותך, פתח את ספר הקרן הסולארית.. נלמד את טורקול!"
    מה תעשה? איך תגיב?

בראד:

אתה נורא ממהר ולחוץ מהאיש שרודף אחריך, או לפי איך ששמעת שקוראים לו.. פלינט.
    והוא על האופנע עט עליך במהירות אדירה, אתה לא מאבד אשטונות ומשתמש בשכל...
    מוציא מיד את סטיליקס מהפוקדור ששואג בעצמה ועולה עליו, אתה מלטף את ראשו ליטוף אחד קליל ופוקד עליו "סטיליקס, האיש הזה רודף אחרינו, כנס בין העצים.."
    הוא מיד מתחיל להזדחל בדורסניות בניהם שאתה על ראשו מגן על פניך מן הענפים הרבים.. "השתמש בזנב ברזל וגזום אותם שיתגלגלו עליו!" אתה פוקד עליו!
    הוא שוב שואג ומפיל עוד גזע אחד ועוד אחד ועוד.. "עעעעץץץץ ננננוווופפלללל!!!" אתה צועק לו בלגלוג!"והוא נעצר..
    לא נפגע ולא מת אך דרכו נחסמת..
    "אני עוד אתפוס אותך!!!" הוא צועק ומוציא פוקדור, אך יותר מזה את ה כבר לא רואה...
    אתה ממש קרוב כבר לראש הגבעה ולמחלבה ששם, אך לפתע עוצר אותך בנחישות וויגורוט!
    הוא חוסם את הדרך קופץ על הרצפה מצד לצד, שואג ומכה בחזה.. הוא לא מתכוון לתת לך לעבור עד שתערכו קרב..
    מה תעשה?

- - - - - - - - - - -
    זכור אסור לך לתפוס כרגע.. עד שתשלים את כל המשימה!

לי:
    עם כבר זה יצור "מגן התנגדות!"
    - - - - - - - - - - - -
    "צ'ימצ'אר מיד, הסתובב במקום במהירות תוך כדי שאתה יורה להביור כך תיצור מגן להביור שיחסום את סופת העלים של רוזרייד!" אתה פוקד עליו ובקול רם וחזק שניות ליפני שסופת העלים פוגעת!
    סופת העלים של רוזרייד לא עמדה במתקפה חזקה מסוג אש כמו הלהביור של צ'ימצ'אר וגם רוזרייד עצמו נפגע...
    הוא יורד בחזרה לקרקע, נוחט על רגליו ביציבות!
    אתה מיד פוקד על צ'ימצ'אר להשתמש בחפירה והוא מסתתר שם, אך הפעם גארדיניה לא נופלת בתרגיל "רוזרייד שלח כדור מזג האוויר אל הבור, קדימה בכל הכוח!"
    הוא יורה וזה שוב כדור מים חזק ועצמתי, הוא יורה אותו לבור ומפזר עליו אבקת שיתוק!
    לפתע בום חזק ועמום נשמע מתוך האדמה שמפרצת בחזקה עם עשן עדי מים לבן... צ'ימצ'אר מעולף!!!
    מה תעשה? איך תגיב?

.

עמוד 86 מתוך 88 ראשוןראשון ... 36768485868788 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •