Pokemon GO
עמוד 87 מתוך 88 ראשוןראשון ... 377785868788 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1,291 עד 1,305 מתוך 1308
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    [COLOR=DarkRed]
    לי:
    עם כבר זה יצור "מגן התנגדות!"
    - - - - - - - - - - - -
    "צ'ימצ'אר מיד, הסתובב במקום במהירות תוך כדי שאתה יורה להביור כך תיצור מגן להביור שיחסום את סופת העלים של רוזרייד!" אתה פוקד עליו ובקול רם וחזק שניות ליפני שסופת העלים פוגעת!
    סופת העלים של רוזרייד לא עמדה במתקפה חזקה מסוג אש כמו הלהביור של צ'ימצ'אר וגם רוזרייד עצמו נפגע...
    הוא יורד בחזרה לקרקע, נוחט על רגליו ביציבות!
    אתה מיד פוקד על צ'ימצ'אר להשתמש בחפירה והוא מסתתר שם, אך הפעם גארדיניה לא נופלת בתרגיל "רוזרייד שלח כדור מזג האוויר אל הבור, קדימה בכל הכוח!"
    הוא יורה וזה שוב כדור מים חזק ועצמתי, הוא יורה אותו לבור ומפזר עליו אבקת שיתוק!
    לפתע בום חזק ועמום נשמע מתוך האדמה שמפרצת בחזקה עם עשן עדי מים לבן... צ'ימצ'אר מעולף!!!
    מה תעשה? איך תגיב?
    אני אומר לגארדינה"אין סיכוי שצ'ימצ'אר הפסיד בקלות כזאת.נראה שרוזרייד שלך חזק יותר ממה שחשבתי". אני מחזיר את צ'ימצ'אר לפוכדור שלו ואז מוציא את שאפט ואומר לו"אוקי אתה התקווה האחרונה שלי.אני מקווה שתצליח להביס תרוזרייד שלה.תשתמש בצל לילה ואז בכדור צל על רוזרייד"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    [U][B]
    בראד:

אתה נורא ממהר ולחוץ מהאיש שרודף אחריך, או לפי איך ששמעת שקוראים לו.. פלינט.
    והוא על האופנע עט עליך במהירות אדירה, אתה לא מאבד אשטונות ומשתמש בשכל...
    מוציא מיד את סטיליקס מהפוקדור ששואג בעצמה ועולה עליו, אתה מלטף את ראשו ליטוף אחד קליל ופוקד עליו "סטיליקס, האיש הזה רודף אחרינו, כנס בין העצים.."
    הוא מיד מתחיל להזדחל בדורסניות בניהם שאתה על ראשו מגן על פניך מן הענפים הרבים.. "השתמש בזנב ברזל וגזום אותם שיתגלגלו עליו!" אתה פוקד עליו!
    הוא שוב שואג ומפיל עוד גזע אחד ועוד אחד ועוד.. "עעעעץץץץ ננננוווופפלללל!!!" אתה צועק לו בלגלוג!"והוא נעצר..
    לא נפגע ולא מת אך דרכו נחסמת..
    "אני עוד אתפוס אותך!!!" הוא צועק ומוציא פוקדור, אך יותר מזה את ה כבר לא רואה...
    אתה ממש קרוב כבר לראש הגבעה ולמחלבה ששם, אך לפתע עוצר אותך בנחישות וויגורוט!
    הוא חוסם את הדרך קופץ על הרצפה מצד לצד, שואג ומכה בחזה.. הוא לא מתכוון לתת לך לעבור עד שתערכו קרב..
    מה תעשה?

- - - - - - - - - - -
    זכור אסור לך לתפוס כרגע.. עד שתשלים את כל המשימה!

[U]
    "סטיליקס תשתמש בזנב ברזל ואז בניב אש על וויגורוט!"אצעק לסטיליקס ואקווה שהוא יצליח להעיף את וויגורוט מהזירה כדי שאני אשיג את החלב של מילטנק שביקשה האחות ג'וי.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

3. משתמש מנוסה
    [COLOR=DarkRed][U][B]
    סם:
    "אתה יודע? בשביל לא לאכזב אותך נעשה את קרב האימון שלנו פה באגם לוגיה!" אתה אומר לו בחיוך רחב...
    ספייק מסתכל עליך ואומר, "היי סם באמת, עם אתה מרגיש שזה לא הזמן, אני לא לוחץ.. נעזור לאמן את הפוקימונים שלך!"
    "בוא נחפש מקום שיתאים לזירת קרב,בזמן החיפושים נחקור את המקום" אתה מוסיף לומר בעקשנות..
    אתם מביטים סביב ומימין ללב האגם יש אזור שנראה מעט מלוטש וחביב!
    אתם הולכים לשם, ובנתיים אתה מביט בשיחים ובמצחיים, לשמיים הבהירים ובעיקר במים.
    אתה במחין בעיקר בכמה פוקימונים מסויימים שהעלו בך חיוך, כמו על שפת האגם את פוליווירל
    !
    שמכניס את קצה רגלו למים הקרים מצתמרר מיד ומוציא אותה, כך שוב ושוב..
    אתה גם רואה במים עלה גדול שצף אך לפתע מציצות עליך עיניים ואתה מבחין שזהוא לוטד
    , יש גם את פסיידקששוחה לו בשלווה על גבו.
    ואת סקווירטל
    שמתיז להנאתו לכל עבר!
    לפתע, מעורר אותך מתוך הבועה שבא ההית שקוע ספייק, הוא עומד בחיוך מלא בטחון ואומר "אוקיי הגיע הזמן לאמן אותך, פתח את ספר הקרן הסולארית.. נלמד את טורקול!"
    מה תעשה? איך תגיב?

[U]
    "איזה פוקימונים!" אקרא בהתלהבות ואסתכל עליהם בהתרגשות, "אם אתה אומר.." אומר לספייק ואוציא את טורקול מהפוכדור ואת כל השאר "חברים, אנחנו מתאמנים! אני מתחיל עם טורקול ואחר כך סקורופי,טריקו תוכל להינות מהנוף ולנוח,גיבל תתכונן כי אתה הולך להילחם בסקווירטל שנמצא באגם!" אומר להם באותו זמן אוציא את הספר ואתחיל לעיין בו, "אני חייב פוקימון מים לצוות... וסקווירטל יהיה מצוין!" אומר לספייק ואחכה ממנו לפקודות בעודי קורא בספר

4. משתמש מנוסה
    בר:
    אתה הולך לקחת את הפוקדורים את היפופוטאס מהאחות גו'י, היא מחייכת עליך אבל ביחד עם זאת חיוך ואומרת "יאנמה וטרטוייג בריאים ושלמים, הם רק היו זקוקים לתרופה ומנוחה קלה.."
    אתה לוקח אותם בשמחה ומודה לה על העזרה ואז שואל בסקרנות ודאגה "מה עם היפופוטאס?!"
    ולפתע היא מורידה את החיוך ומסתכלת עליך בפנים רציניות ומשיבה "לצערי, היפופטאס צריך לנוח יותר, הוא עבר הרבה פיזית ונפשית יחדיו!"
    אתה מודה לה בקידה ומבטיח שתחזור לקחת אותו.. בנתיים את יוצא אל ליאנה החוצה, היא מחייכת כשהיא רואה אותך ואז אתה מיד פורץ בשאלה "תגידי, תרצי ליהיות שותפה שלי למסע?"
    היא אומרת בביישנות "אני לא בטוחה.. אך יודע מה.. נערוך קרב זוגות ועם תנצח אהיה שותפה שלך!"
    מה תעשה? איך תגיב?
    "אין בעיה סגרנו, טרטוייג יאנמה צאו ותתכוננו לקרב שלכם נגד ליאנה מקווה שנחתם מספיק" אגיד ואזרוק את הפוכדורים שלהם באוויר שיצאו ואחכה לראות איפו פוקימונים יש לליאנה

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    לי:
    אתה מביט מקרב ואינך מאמין, רוזרייד עומד ואילו צ'ימצ'אר מעולף... אתה אומר לגארדיניה "אין סיכוי שצ'ימצ'אר הפסיד בקלות כזאת... נראה שרוזרייד שלך חזק יותר ממה שחשבתי"
    היא מחייכת ואומרת "תודה רבה, אמרתי לך.. וחוץ מזה נגד כדור מזג האוויר שפעמיים תקף במתקפה מסוג מים אין לצ'ימצ'אר הרבה מה לעשות!"
    אתם ממשיכים בקרב, היא ורוזרייד עומדים מרוכזים ושקטים ומחכים לפוקימון האחרון שתוציא...
    אתה שולף את הפוקדור של שאפט מוציא אותו החוצה, הוא נראה רענן ומוכן לקרב זה יכול ליהיות יתרון לא קטן לעומת רוזרייד שעבר שתי קרבות וטשוש!
    אתה מעודד אותו בחיוך "אוקיי שאפט אתה הסיכוי האחרון שלנו לזכות בתאג ולנצח כאן.. מקווה שתצליח!"
    הוא מהנהנן בראשו ומיד משתמש בצל לילה, הוא פולט מפיו את העשן הסגול והמנצנץ ומנסה להרדים את רוזרייד קופץ לאחור כמה פעמים ומתחמק מטווח צל הלילה, אך שאפט טוען כדור צל גדול וחזק,משגר ופוגע היישר בבטנו של רוזרייד!
    רוזרייד נופל על ברכיו, ביד אחת מחזיק את בטנו וביד השנייה משגר מתח עלים קסומים.
    מה תעשה?

בראד:
    למה אתה חוזר לפלינט אחריי שנפטרת ממנו?! פשוט תתקדם...
    ------
    אתה מתעצבן ולחוץ נורא, אתה פוקד במהרה על סטיליקס "סטיליקס, תשתמש בזנב ברזל ואז בניב אש על וויגורוט!"
    הוא מסובב את עצמו לקחת תנופה ואז מכה בגופו של וויגורוט בעצמה ומעיף אותו על גזע עץ אך הוא קם על רגליו...
    אתה וסטיליקס לא עוצרים, אתה פוקד עליו להמשיך במתקפת ניב אש אך וויגורוט מתחמק בזכות המהירות הרבה שלו ונושך את סטיליקס עם ניב אש בעצמו!
    סטיליקס נפגע היטב, מתקפות אש משפיעות במיוחד על סוג מתכת...
    מה תעשה?

סם:
    "וואוו איזה פוקימונים!" אתה אומר בהתלהבות רבה ומביט בהם, לאחר מכן אתה עונה לספייק באדישות וחיוך "עם אתה אומר.."
    הוא מתחכם ומשיב "כן אני אומר.. יאללה פתח את המדריך!" אתה מהנהן בראשך אבל קודם מוציא את כל הפוקימונים שלך!
    אתה נותן לטריקו גיבל וסקורפי את האפשרות לנוח.. אך מתריע את גיבל ואומר "אל תתעייף יותר מידי מצפה לך קרב בקרוב!"
    סקורפי וגיבל משחקים להם וצוחקים ואילו טריקו שם קצה הענף בפיו מניח נשען על עץ מעט מוצל מעט מאור ונרגע לו...
    טורקול עומד מוכן מסתכל עליך בחיוך רחב, וספייק מוציא את בדריל הקטן.. "זה מכוון שהסוגים שלו חזקים על מתקפת עשב כמו קרן סולארית, אז הוא ישרוד הכי הרבה" הוא אומר בקריצה.
    אתה פותח את הספר ומתחיל לקרוא:
    "קרן סולארית - מתקפה מסוג עשב חזקה במיוחד הנתנת לשימוש ע"י סוגים רבים."
    "תחילה על הפוקימון לחוש את האנרגיה של הסביבה בא הוא נמצא, לחוש את החום שבחוץ ובעיקר את חמימותה ואת האנרגיה הסולארית שמפיצה השמש..."
    "לאחר מכן על הפוקימון לרכז את הנגריה מבטנו, לתחילת גרונו בטעינה אמתמדת בהתאם לאנרגיה הסולארית ששואב מן השמש!"
    ואז בבט אחת לשגר אותו ועם זאת לדאוג לריכוז ושלווה מוחלטת בכדי שהמתקפה תיהיה חזקה וממוקדת ולא תפגע במשתמש!"
    מה תעשה? איך תגיב?

בר:

"אין בעיה, סגרנו!" אתה אומר לה בחיוך נלהב ולהוט להתחיל... היא מחייכת ואומרת "אוקיי אז נתחיל.."
    אתם הולכים יחידיו לזירה שליד המרכז, מעין אימון אחרון ליפני המכון, אתה שולף את שני הפוקדורים וקורא בקול "טרטוייג יאנמה צאו ותתכוננו לקרב שלכם, מקווה שנחתם מספיק!"
    הם נראים רעננים רציניים ומוכנים, אתה והם מחכים בציפייה לפוקימונים של ליאנה, היא זורק את הפוקדורים ויוצאים מהם מאדקיפופיצ'ו!
    "וואוו בר.. אלו ממש פוקימונים מגניבים!..." אומרת ליאנה כשהיא מסמיקה.
    מה תעשה? איך תגיב?

.

6. משתמש מנוסה
    [U]בראד:
    למה אתה חוזר לפלינט אחריי שנפטרת ממנו?! פשוט תתקדם...
    ------
    אתה מתעצבן ולחוץ נורא, אתה פוקד במהרה על סטיליקס "סטיליקס, תשתמש בזנב ברזל ואז בניב אש על וויגורוט!"
    הוא מסובב את עצמו לקחת תנופה ואז מכה בגופו של וויגורוט בעצמה ומעיף אותו על גזע עץ אך הוא קם על רגליו...
    אתה וסטיליקס לא עוצרים, אתה פוקד עליו להמשיך במתקפת ניב אש אך וויגורוט מתחמק בזכות המהירות הרבה שלו ונושך את סטיליקס עם ניב אש בעצמו!
    סטיליקס נפגע היטב, מתקפות אש משפיעות במיוחד על סוג מתכת...
    מה תעשה?

"סטיליקס אני יודע שאתה מסגול להילחם תתקוף בניב אש על וויגורוט ואז תקוף אותו בישירות בזנב ברזל על ראשו של וויגורוט!"אצעק לעבר סטליקיס.

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לי:
    אתה מביט מקרב ואינך מאמין, רוזרייד עומד ואילו צ'ימצ'אר מעולף... אתה אומר לגארדיניה "אין סיכוי שצ'ימצ'אר הפסיד בקלות כזאת... נראה שרוזרייד שלך חזק יותר ממה שחשבתי"
    היא מחייכת ואומרת "תודה רבה, אמרתי לך.. וחוץ מזה נגד כדור מזג האוויר שפעמיים תקף במתקפה מסוג מים אין לצ'ימצ'אר הרבה מה לעשות!"
    אתם ממשיכים בקרב, היא ורוזרייד עומדים מרוכזים ושקטים ומחכים לפוקימון האחרון שתוציא...
    אתה שולף את הפוקדור של שאפט מוציא אותו החוצה, הוא נראה רענן ומוכן לקרב זה יכול ליהיות יתרון לא קטן לעומת רוזרייד שעבר שתי קרבות וטשוש!
    אתה מעודד אותו בחיוך "אוקיי שאפט אתה הסיכוי האחרון שלנו לזכות בתאג ולנצח כאן.. מקווה שתצליח!"
    הוא מהנהנן בראשו ומיד משתמש בצל לילה, הוא פולט מפיו את העשן הסגול והמנצנץ ומנסה להרדים את רוזרייד קופץ לאחור כמה פעמים ומתחמק מטווח צל הלילה, אך שאפט טוען כדור צל גדול וחזק,משגר ופוגע היישר בבטנו של רוזרייד!
    רוזרייד נופל על ברכיו, ביד אחת מחזיק את בטנו וביד השנייה משגר מתח עלים קסומים.
    מה תעשה?

[/B][/COLOR]
    אני אומר לשאפט"תחמק מן העלים הקסומים של רזרייד.תשתמש בצוות כפול ואז בכדורי צל על רווזרייד"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    [COLOR=Purple][B][U]
    סם:
    "וואוו איזה פוקימונים!" אתה אומר בהתלהבות רבה ומביט בהם, לאחר מכן אתה עונה לספייק באדישות וחיוך "עם אתה אומר.."
    הוא מתחכם ומשיב "כן אני אומר.. יאללה פתח את המדריך!" אתה מהנהן בראשך אבל קודם מוציא את כל הפוקימונים שלך!
    אתה נותן לטריקו גיבל וסקורפי את האפשרות לנוח.. אך מתריע את גיבל ואומר "אל תתעייף יותר מידי מצפה לך קרב בקרוב!"
    סקורפי וגיבל משחקים להם וצוחקים ואילו טריקו שם קצה הענף בפיו מניח נשען על עץ מעט מוצל מעט מאור ונרגע לו...
    טורקול עומד מוכן מסתכל עליך בחיוך רחב, וספייק מוציא את בדריל הקטן.. "זה מכוון שהסוגים שלו חזקים על מתקפת עשב כמו קרן סולארית, אז הוא ישרוד הכי הרבה" הוא אומר בקריצה.
    אתה פותח את הספר ומתחיל לקרוא:
    "קרן סולארית - מתקפה מסוג עשב חזקה במיוחד הנתנת לשימוש ע"י סוגים רבים."
    "תחילה על הפוקימון לחוש את האנרגיה של הסביבה בא הוא נמצא, לחוש את החום שבחוץ ובעיקר את חמימותה ואת האנרגיה הסולארית שמפיצה השמש..."
    "לאחר מכן על הפוקימון לרכז את הנגריה מבטנו, לתחילת גרונו בטעינה אמתמדת בהתאם לאנרגיה הסולארית ששואב מן השמש!"
    ואז בבט אחת לשגר אותו ועם זאת לדאוג לריכוז ושלווה מוחלטת בכדי שהמתקפה תיהיה חזקה וממוקדת ולא תפגע במשתמש!"
    מה תעשה? איך תגיב?

[U]
    "אוקיי,מקווה שיש פה מספיק שמש.. תזכור ספייק,אתה תעזור לי ללמד את טורקול גם יום שמש" אזכיר לספייק.
    אקרא בספר ואתחיל להדריך את טורקול "אוקיי..קודם כל תנסה לחוש את האנרגיה של הסביבה,תחוש בעיקר את החום והאנרגיה הסולארית שמפיצה השמש,ואז תרכז את הכל במרכז הבטן שלך,אחר כך לאט לאט תטען את האנרגיה לגרון ואז שאתה מרגיש מוכן,בזמן שאתה מרוכז ושליו מספיק תשגר את הקרן! אני מאמין שתצליח! לא נורא אם לא תצליח פעם ראשונה,אתה רק מתחיל ללמוד" אעודד אותו ואחייך אליו שירגיש בטוח.
    אביט לאגם ואראה אם פוקימונים נוספים מגיעים,אסתכל אם סקווירטל עדיין נמצא שם

9. משתמש מנוסה

בר:

"אין בעיה, סגרנו!" אתה אומר לה בחיוך נלהב ולהוט להתחיל... היא מחייכת ואומרת "אוקיי אז נתחיל.."
    אתם הולכים יחידיו לזירה שליד המרכז, מעין אימון אחרון ליפני המכון, אתה שולף את שני הפוקדורים וקורא בקול "טרטוייג יאנמה צאו ותתכוננו לקרב שלכם, מקווה שנחתם מספיק!"
    הם נראים רעננים רציניים ומוכנים, אתה והם מחכים בציפייה לפוקימונים של ליאנה, היא זורק את הפוקדורים ויוצאים מהם מאדקיפופיצ'ו!
    "וואוו בר.. אלו ממש פוקימונים מגניבים!..." אומרת ליאנה כשהיא מסמיקה.
    מה תעשה? איך תגיב?
    "אני רואה שאת בקטע של פוקימונים חמודים, אז קדימה בואי נתחיל בקרב." אגיד לליאנה.
    "קדימה יאנמה תשתמש בצוות כפול בצורת עיגול מסביב לשני הפוקימונים האלו כדי למשוך צומת לב ואתה טרטוייג תקפוץ מעל ליאנה ותששתמש בעלי תער חזקים, קדימה אתם תצליחו חברים" אגיד לשניהם בעידוד

10. אני ניניני אני סמל מיני
    אביב:
    'איך לא חשבתי על זה קודם?!' אתה חושב לעצמך בתחושת החמצה, נותן מכה בראש וצוחק...
    "צא קיובון, עזור לך לחפור!" אתה קורא ומוציא אותו החוצה, "קיייווובווןן!" הוא קורא ועושה עם ידיו כאילו שרירים.
    הוא מתחיל לחפור עם ידיו שוב ושוב ושוב.. הוא חופר הרבה יותר מהר ממך ובכמה מקומות!
    אך לפתע מגיעים מן הצללים בלטויקליידולונוזפאס.
    הם נראים כועסים על שפלשתם לשטח המערה שלהם!
    מה תעשה?
    "צאו כולם!"אצעק אוציא אץ כל שאר פוקימוניי.
    "קרוקנה קרן בועותעל קליידול!אייפום אגרוף ממוקד על בלטוי טיילו מכת כנף על נוזפס וקיובון צכת עצם על זופס!"אלחש ואורה על כל אחד את משימתו.

קרדיט ענק לרועי!

11. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    לין:
    "וואוו.." את מתפעלת מן האבן, ממש מהופנטת ואת מוסיפה "זאת אבן פשוט מדהימה!"
    אתה בנוסף גם שואלת את טוד תגיד.. מה בעצם האבן הזאת עושה "האבן הזאת היא ליבת חיי הנצח של מיו!" אומר טוד בעודו ממשיך להתפעל מן האבן.
    אינך מבינה והוא מפרט "האבן הזו שומרת על חיי הנצח של מיו, עם היא תשבר מיו יאבד את חייו!" את מיד חשה מע בהלה בגופך שאת שומעת זאת...
    לפתע הוא מחבק אותך ואומר "תודה רבה לך, ביום הזה שפגשתי אותך, מצאתי משהו ששינה את חיי, עכשיו הראה לכל הארכיאולוגים והמדענים האחרים שגם לי יש תגלית וגם אני שווה משהוא!"
    זולגות מעיניו דמעה של אושר, תקווה וגאווה!
    מה תעשי? איך תגיבי?
    אני מחבקת אותו בחזרה, "שמחתי לעזור לך." אני לוחשת באוזנו ומרפה מהחיבוק. אני מחייכת אליו חיוך מבויש ומסמיקה. "מה אתה הולך לעשות עכשיו?" אני שואלת בהתעניינות.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    לין:
    את מחבקת אותו בחזרה מכל הלב, לוחשת לו בחיוך חביב "שמחתי לעזור לך" ואז לאחר כמה שניות מרפה.
    את מחייכת אליו חיוך מעט ביישן ומסמיק, גם הוא מחייך ומסמיק ואומר "חחח... באמת תודה רבה לך!"
    את שואלת אותו בסקרנות "נו.. מה אתה לעשות עכשיו?" הוא אומר במהירות מבלי להתבלבל "אני הולך לכנס החוקרים שבאי לייטנינג!"
    בעוד אתם מתקדמים את מתעניינת עוד והוא ממשיך לספר ולפרט...
    "תביני שהמערה הזאת נחשבה לסתם בלוף מלא מיתוסים שטויות, ואילו אני היחיד שהאמנתי שפה נמצאים מלא שרידים והוככחות לזמנים קדומים ופרטי אגדיים" הוא אומר ואש בוערת בעיניו.
    "עכשיו הראה לכולם שאני לא משוגע, שיש לי הוכחות ושמגיע לי כבוד כמו לכל חוקר!" הוא מוסיף כאש ולהט בעיניו!
    הוא מתחיל לפרק את כל המנורות ואז יושבת שם על סלע בעל קצה שטוח ומביטה בוא, אך לרגע הוא חדל מעבודתו, הוא ניגש לתיק שלו מוציא משהוא מכוסה במטפחת.
    את נורא סקרני ואז הוא שולף אותה ולפניך נגלה מאובן נורא מסקרן ומעניין, זה היה של פוקימון, "זאת המתנה שלי עלייך, מקווה שאהבת אותה!" אומר טוד בחיוך נדיב.
    מאוד מצפה שתקבלי אותה!
    את לוקחת אותה קדה קידה קטנה לאות כבוד ואומרת "תודה רבה לך, היה לי עונג לפגוש אותך!" הוא משיב שגם לו אותך והולך משם...
    לפתע פאנפי יוצא מן המערה והוריו מחייכים עלייך, כנראה שהם מרשים לו ללכת איתך!
    מה תעשי? איך תגיבי?
    - - - - - - - - - - - - -
    המאובן יהיה שימושי בשלב מתקדם יותר במשחק.

אביב:
    אתה אינך חושש, ישר פועל וקורא בקול "צאו כולם!" וזורק לכל עבר את שאר הפוקדורים שלך!
    נוזפאס, קליידול ובלטוי לא נרתעים כלל.. קליידול ובלטויי יוצאים אליכם שניהם עם מתקפת כדור ג'יירו.
    ונוזפאס משתמש בזריקת אבנים, אבנים רבות גדולות וקטנות בכמות רבה עפות עליכם ולא מותירות לכם יותר מידי.. אלה רק להתחמק..
    אתה נשאר ממוקד במטרה ובלי חשש נותן פוקודות לכולם, קרוקנה תוקף את קליידול במטח קרן בועות, אך קליידול מסתובב במהירות בגלל כדור הג'יירו ומעיף את הבועות לכל עבר!
    אייפום טוען אגרוף ממוקד על בלטויי אך לא מספיק להשלים את הטעינה ונפגע מכדור הג'יירו, טיילו תוקף וקיובון תוקפים את נוזפאס.
    טיילו תוקף במתקפת כנך שלא משפיעה כמעט בכלל נוזפאם ואז הוא חוטף אבן בגופו ואף לאחור, אך לעומת זאת מתקפת העצם של קיובון פוגעת היטב ומשפיעה רבות על נוזפאס!
    מה תעשה?

בר:
    איפה הג'נטלמניות שלך?! בקרב עם בחורה נותנים לה לפתוח אבל אהבתי את המהלך שלך!
    - - - - - - - - - -
    "אני רואה שאת בקטע של פוקימונים חמודים..." אתה אומר לליאנה, ליפני שבכלל מספיקה לדבר הינך מוסיף "קדימה בוא נתחיל בקרב!"
    היא מסמיקה ואומרת "קדימה נתחיל!"
    אתה זה שמתחיל, אתה פוקד על שני הפוקימונים שלך באומץ "קדימה יאנמה, תשתמש בצוות כפול בצורת עיגול מסביב לשני הפוקימונים שלה, כדי למשוך צומת לבם!"
    "זזז... ננםם נםםם!" מזמם יאנמה בפנים רציניות ומהנהן בראשו שהבין, הוא משתמש בצוות כפול וכל היאנמות טסים זה אחד זה במעגלים.
    מאדקיפ ופ'יצו של יאנמה ורוכזים ומנסים לחפש את האמיתי, פיצ'ו משתמש בפריקה פה ושם ומאדקיפ בפצצת בוץ אך לא פוגעים.
    אתה מרגיש שזה התזמון הנכון ואז צועק לטרטוייג "עכשיו אתה טרטוייג, קפוץ מעל ליאנמה ותשתמש בעלי תער חזקים!"
    "קדימה אתם תצליחו חברים!" אתה מוסיף להריע להם ולעודד..
    טרטוייג אכן מצליח לזנק ומשתמש בעלי תער, הם נפגעי מעט אך אז ליאנה פוקדת על מאדקיפ לתקוף בעוד פצצת בוץ שחוסמת את עליי התער.
    "יפה מאוד!" אומרת ליאנה בקריצה, אך אז הפיצ'ו שלה מזנק מזנבו של מאדקיפ למעלה קופץ על גבו של טרטוייג...
    הוא נשען עליו ומחבק אותו חזק ואז תוקף בפריקה ומחשמל אותו!
    מה תעשה? איך תגיב?

לי:

תקשיב צוות כפול זה לא העתקי צל כמו בנארוטו, הם לא יכולים לתקוף רק לבלבל ולזוז.. רק האמיתי תוקף לכן כדורי צל רבים לא יקרה!
    - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה במיידיות פוקד על שאפט "תחמק מן העלים הקסומים של רזרייד, ותשתמש בצוות כפול!"
    שאפט אכן מצליח להתחמק ומיד מקיף את רוזרייד במעגל שכפולים המסתובבים סביבו ומזמזמים ומוציאים לו לשון.
    רוזרייד מתעצבן ואז תוקף עלים קסומים שוב ומסתובב, הוא משמיד כך זיוף אחריי זיוף במהירות אך ליפני שזה קורא אתה ממהר לפעול.
    "תקוף בכדור-צל אז רוזרייד עכשיו" אתה צועק בעוז, שאפט לפתע יורד מבין העצים שבזירה עם כדור צל שנטען במהירות ומשגר אותו!
    רוזרייד לא היה מוכן אך הוא משתמש בכדור מזג האוויר אש ותוקף בחזרה, שני המתקפות פוגעות אחת בשנייה ומתפוצצות.. הפיצוץ היה קרוב מידי לרוזרייד אז הוא נפגע יותר משאפט.
    שהעשן מעט מתפזר אתה רואה את שאפט שמרחף באוויר סורק אחר רוזרייד שנראה כי נעלם...
    אך לפתע יוצא גם הוא מן העצים מלמעלה ומנחיט חבטה הגונה של אגרוף שאיבה בראשו של שאפט!
    הוא מתרסק על הרצפה. ורוזרייד יורד אליו מנסה לגמור את זה בעוד אגרוף אחד.
    מה תעשה?

בראד:
    אתה מועדד את סטיליקס להמשיך ומלטף את ראשו, זה מרגיע אותו ומאפשר לו להמשיך ולהתמקד בקרב.
    הוא פותח את הלסת הגדולה שלא שמתוכה מבצבצות ניבים חדים וקשים מכוסים אש, הוא מנסה לנשוך את וויגורוט בניב אש אך הוא מהיר מידי ומתחמק...
    סטיליקס ואתה לא מוותרים "עוד מתקפת זנב ברזל, על ראשו עכשיו!" אתה פוקד על סטיליקס..
    הוא מנסה על וויגורוט מתחמק קצת, הזנב פוגע ברצפה וסלעים עפים ממנה ואחד גדול פוגע בוויגורוט ונופל עליו!
    הוא מנסה להיחלץ ולהזדחל ממנו, ולאחר מאבק עם הכובד מצליח ובורח לתוך היער בבהלה.
    הדרך להמשך הגבעה פנויה עכשיו!
    מה תעשה? איך תגיב?

סם:
    "אוקיי,מקווה שיש פה מספיק שמש... תזכור ספייק,אתה תעזור לי ללמד את טורקול גם יום שמש!" אתה מזכיר לספייק.
    ספייק מצחקק ואומר "הרגע ילחוץ, אני לא בורח לשום מקום אתה יודע... וגם תשמע אני לא מבטיח שנצליח זה קשה בלי מדריך!"
    אתה רוצה להוסיף אך אתה מחליט לבסוף פשוט להתחיל ולהתאמן, אתה מעיין בספר ומתחיל להדריך את טורקול "אוקיי..קודם כל תנסה לחוש את האנרגיה של הסביבה,תחוש בעיקר את החום והאנרגיה הסולארית שמפיצה השמש!"
    טורקול מבצע הוא נראם מרוכז מאוד, "טוווווו.." הוא מלמל תוך כדי.
    "ואז תרכז את הכל במרכז הבטן שלך, אחר כך לאט לאט תטען את האנרגיה לגרון ואז שאתה מרגיש מוכן בזמן שאתה מרגיש שיש לך מספיק... שגר את הקרן!"
    אתה מוסיף לומר, וצופה במה שקורה..
    טורקול מסיים לשאוב, אתה מבחין בזיעה שנוטפת ממנו בעקבות החום שצבר, גרונו מתנפח ואז הוא משגר!
    אך תוך שנייה משתגע לו וכמעט שפוגע בספייק, למרבה המזל הוא משטתח על הרצפה..
    טורקול נראה מסתוכל ומתבייש אך אתה מעודד אותו ואומר "אני מאמין שתצליח! לא נורא אם לא תצליח פעם ראשונה,אתה רק מתחיל ללמוד" אעודד אותו ואחייך אליו שירגיש בטוח.
    הוא מחייך עליך חזרה ומעט מסמיק ומאדים, הוא סומך מאוד על מה שאמרת!
    אתה מביט שוב לאגם לחפש פוקימונים נוספים ולראות מה עם סקווירטל ששמת עליו עין..
    הוא עדיין שם, אך אתה מבחין עכשיו גם בסלע באמצע האגם שבולט מן המים עליו יושב שוכב שטארמי
    !
    מה תעשה? איך תגיב?

.

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים

לי:

תקשיב צוות כפול זה לא העתקי צל כמו בנארוטו, הם לא יכולים לתקוף רק לבלבל ולזוז.. רק האמיתי תוקף לכן כדורי צל רבים לא יקרה!
    - - - - - - - - - - - - - - -
    אתה במיידיות פוקד על שאפט "תחמק מן העלים הקסומים של רזרייד, ותשתמש בצוות כפול!"
    שאפט אכן מצליח להתחמק ומיד מקיף את רוזרייד במעגל שכפולים המסתובבים סביבו ומזמזמים ומוציאים לו לשון.
    רוזרייד מתעצבן ואז תוקף עלים קסומים שוב ומסתובב, הוא משמיד כך זיוף אחריי זיוף במהירות אך ליפני שזה קורא אתה ממהר לפעול.
    "תקוף בכדור-צל אז רוזרייד עכשיו" אתה צועק בעוז, שאפט לפתע יורד מבין העצים שבזירה עם כדור צל שנטען במהירות ומשגר אותו!
    רוזרייד לא היה מוכן אך הוא משתמש בכדור מזג האוויר אש ותוקף בחזרה, שני המתקפות פוגעות אחת בשנייה ומתפוצצות.. הפיצוץ היה קרוב מידי לרוזרייד אז הוא נפגע יותר משאפט.
    שהעשן מעט מתפזר אתה רואה את שאפט שמרחף באוויר סורק אחר רוזרייד שנראה כי נעלם...
    אך לפתע יוצא גם הוא מן העצים מלמעלה ומנחיט חבטה הגונה של אגרוף שאיבה בראשו של שאפט!
    הוא מתרסק על הרצפה. ורוזרייד יורד אליו מנסה לגמור את זה בעוד אגרוף אחד.
    מה תעשה?

בראד:
    [/B]
    חבל
    ------------------------------
    אני אומר לשאפט"שגר כדור צל לעבר אגרוף השאיבה של רוזרייד ואז תקוף את רוזרייד בצל לילה"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. משתמש מנוסה
    [COLOR=Olive][U][B]

סם:
    "אוקיי,מקווה שיש פה מספיק שמש... תזכור ספייק,אתה תעזור לי ללמד את טורקול גם יום שמש!" אתה מזכיר לספייק.
    ספייק מצחקק ואומר "הרגע ילחוץ, אני לא בורח לשום מקום אתה יודע... וגם תשמע אני לא מבטיח שנצליח זה קשה בלי מדריך!"
    אתה רוצה להוסיף אך אתה מחליט לבסוף פשוט להתחיל ולהתאמן, אתה מעיין בספר ומתחיל להדריך את טורקול "אוקיי..קודם כל תנסה לחוש את האנרגיה של הסביבה,תחוש בעיקר את החום והאנרגיה הסולארית שמפיצה השמש!"
    טורקול מבצע הוא נראם מרוכז מאוד, "טוווווו.." הוא מלמל תוך כדי.
    "ואז תרכז את הכל במרכז הבטן שלך, אחר כך לאט לאט תטען את האנרגיה לגרון ואז שאתה מרגיש מוכן בזמן שאתה מרגיש שיש לך מספיק... שגר את הקרן!"
    אתה מוסיף לומר, וצופה במה שקורה..
    טורקול מסיים לשאוב, אתה מבחין בזיעה שנוטפת ממנו בעקבות החום שצבר, גרונו מתנפח ואז הוא משגר!
    אך תוך שנייה משתגע לו וכמעט שפוגע בספייק, למרבה המזל הוא משטתח על הרצפה..
    טורקול נראה מסתוכל ומתבייש אך אתה מעודד אותו ואומר "אני מאמין שתצליח! לא נורא אם לא תצליח פעם ראשונה,אתה רק מתחיל ללמוד" אעודד אותו ואחייך אליו שירגיש בטוח.
    הוא מחייך עליך חזרה ומעט מסמיק ומאדים, הוא סומך מאוד על מה שאמרת!
    אתה מביט שוב לאגם לחפש פוקימונים נוספים ולראות מה עם סקווירטל ששמת עליו עין..
    הוא עדיין שם, אך אתה מבחין עכשיו גם בסלע באמצע האגם שבולט מן המים עליו יושב שוכב שטארמי
    !
    מה תעשה? איך תגיב?
    זה סטאריו,המפותח הוא סטארמי

"ספייק אתה בסדר?" אומר לו,אחר כך אביט באגם "זה סטאריו!" אקרא בקול ואז יעלה לי רעיון לראש,אוציא את הפוקידע שלי ואבדוק איזה מתקפות סקווירטל וסטארמי יודעים.
    מיד לאחר מכן, "טורקול זה היה מצוין! על הפעם הראשונה!" אעודד אותו עוד יותר על הניסיון.
    "עכשיו תנסה את זה שוב,בדיוק כמו שהסברתי לך,אתה תוכל לעשות את זה" אומר לו.

15. משתמש מנוסה
    [U]בראד:
    אתה מועדד את סטיליקס להמשיך ומלטף את ראשו, זה מרגיע אותו ומאפשר לו להמשיך ולהתמקד בקרב.
    הוא פותח את הלסת הגדולה שלא שמתוכה מבצבצות ניבים חדים וקשים מכוסים אש, הוא מנסה לנשוך את וויגורוט בניב אש אך הוא מהיר מידי ומתחמק...
    סטיליקס ואתה לא מוותרים "עוד מתקפת זנב ברזל, על ראשו עכשיו!" אתה פוקד על סטיליקס..
    הוא מנסה על וויגורוט מתחמק קצת, הזנב פוגע ברצפה וסלעים עפים ממנה ואחד גדול פוגע בוויגורוט ונופל עליו!
    הוא מנסה להיחלץ ולהזדחל ממנו, ולאחר מאבק עם הכובד מצליח ובורח לתוך היער בבהלה.
    הדרך להמשך הגבעה פנויה עכשיו!
    מה תעשה? איך תגיב?

"יפה מאוד סטליקיס עכשיו תיקח אותי למילטנקים!"אומר לסטיליקס ואמשיך איתו בדרכנו לחוות המילטנקים כדי לקבל חלב.

עמוד 87 מתוך 88 ראשוןראשון ... 377785868788 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •