Pokemon GO
עמוד 88 מתוך 88 ראשוןראשון ... 3878868788
מציג תוצאות 1,306 עד 1,308 מתוך 1308
  1. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    בר:
    איפה הג'נטלמניות שלך?! בקרב עם בחורה נותנים לה לפתוח אבל אהבתי את המהלך שלך!
    - - - - - - - - - -
    "אני רואה שאת בקטע של פוקימונים חמודים..." אתה אומר לליאנה, ליפני שבכלל מספיקה לדבר הינך מוסיף "קדימה בוא נתחיל בקרב!"
    היא מסמיקה ואומרת "קדימה נתחיל!"
    אתה זה שמתחיל, אתה פוקד על שני הפוקימונים שלך באומץ "קדימה יאנמה, תשתמש בצוות כפול בצורת עיגול מסביב לשני הפוקימונים שלה, כדי למשוך צומת לבם!"
    "זזז... ננםם נםםם!" מזמם יאנמה בפנים רציניות ומהנהן בראשו שהבין, הוא משתמש בצוות כפול וכל היאנמות טסים זה אחד זה במעגלים.
    מאדקיפ ופ'יצו של יאנמה ורוכזים ומנסים לחפש את האמיתי, פיצ'ו משתמש בפריקה פה ושם ומאדקיפ בפצצת בוץ אך לא פוגעים.
    אתה מרגיש שזה התזמון הנכון ואז צועק לטרטוייג "עכשיו אתה טרטוייג, קפוץ מעל ליאנמה ותשתמש בעלי תער חזקים!"
    "קדימה אתם תצליחו חברים!" אתה מוסיף להריע להם ולעודד..
    טרטוייג אכן מצליח לזנק ומשתמש בעלי תער, הם נפגעי מעט אך אז ליאנה פוקדת על מאדקיפ לתקוף בעוד פצצת בוץ שחוסמת את עליי התער.
    "יפה מאוד!" אומרת ליאנה בקריצה, אך אז הפיצ'ו שלה מזנק מזנבו של מאדקיפ למעלה קופץ על גבו של טרטוייג...
    הוא נשען עליו ומחבק אותו חזק ואז תוקף בפריקה ומחשמל אותו!
    מה תעשה? איך תגיב?

"קדימה טרטוייג אתה תצליח לשרוד זאת תנסה לשלוח לעבר יאנמה עלי תער, אני יודע מה אני עושה אל תדאג, ואתה יאנמה אל תיהיה מופתע תשתמש ברוח כסופה שתחזיר לעבר פיצ'ו בחזרה את העלים בלי פגיעה בטרטוייג תזהר!, קדימה חברים אתם תצליחו" אגיד לשניהם בעידוד
    - - - - - - - - - -
    ראית איזה ג'נטלמן אני אהה אין דברים כאלה חח

2. NO SOUP FOR YOU!
    שם: שיר
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    לין:
    את מחבקת אותו בחזרה מכל הלב, לוחשת לו בחיוך חביב "שמחתי לעזור לך" ואז לאחר כמה שניות מרפה.
    את מחייכת אליו חיוך מעט ביישן ומסמיק, גם הוא מחייך ומסמיק ואומר "חחח... באמת תודה רבה לך!"
    את שואלת אותו בסקרנות "נו.. מה אתה לעשות עכשיו?" הוא אומר במהירות מבלי להתבלבל "אני הולך לכנס החוקרים שבאי לייטנינג!"
    בעוד אתם מתקדמים את מתעניינת עוד והוא ממשיך לספר ולפרט...
    "תביני שהמערה הזאת נחשבה לסתם בלוף מלא מיתוסים שטויות, ואילו אני היחיד שהאמנתי שפה נמצאים מלא שרידים והוככחות לזמנים קדומים ופרטי אגדיים" הוא אומר ואש בוערת בעיניו.
    "עכשיו הראה לכולם שאני לא משוגע, שיש לי הוכחות ושמגיע לי כבוד כמו לכל חוקר!" הוא מוסיף כאש ולהט בעיניו!
    הוא מתחיל לפרק את כל המנורות ואז יושבת שם על סלע בעל קצה שטוח ומביטה בוא, אך לרגע הוא חדל מעבודתו, הוא ניגש לתיק שלו מוציא משהוא מכוסה במטפחת.
    את נורא סקרני ואז הוא שולף אותה ולפניך נגלה מאובן נורא מסקרן ומעניין, זה היה של פוקימון, "זאת המתנה שלי עלייך, מקווה שאהבת אותה!" אומר טוד בחיוך נדיב.
    מאוד מצפה שתקבלי אותה!
    את לוקחת אותה קדה קידה קטנה לאות כבוד ואומרת "תודה רבה לך, היה לי עונג לפגוש אותך!" הוא משיב שגם לו אותך והולך משם...
    לפתע פאנפי יוצא מן המערה והוריו מחייכים עלייך, כנראה שהם מרשים לו ללכת איתך!
    מה תעשי? איך תגיבי?
    - - - - - - - - - - - - -
    המאובן יהיה שימושי בשלב מתקדם יותר במשחק.
    עדין נותר לי חיוך ענקי על הפנים ואני מכניסה את המאובן אל תוך הילקוט. אני מתכופפת אל פאנפי, "אני נורא שמחה שאתה מצטרף אלי." אני אומרת בחיוך ומודה להוריו. אני שולפת פוכדור ריק מהחגורה ונוגעת בפאנפי בעזרתו, מחכה שהוא יתפס בתוך הפוכדור. משם אני חוזרת בשביל שממנו הגעתי וממשיכה בדרך 005 אל העיר ג'ודו.

ישבןרע says: (12:25:59 PM)
    יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם

ישבןרע says: (12:26:06 PM)
    אבל אני מקבל את זה מבאנים.

ישבןרע says: (12:26:21 PM)
    ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B

3. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    אוקיי מכוון שאני לא יכול לוותר על משחק כזה טוב, שיכול להגיע ממש רחוק ויפה במיוחד בשביל כמה שחקנים פה.
    אני מחזיר את המשחק לאלתר!

~אבל~
    ליאור: שם לב, התגובות שלך תקועות ולא מושקעות, אתה לא חושב לעומק ולא מנסה לדמיין באמת את המשחק.. חבל שרמה שאתה משקיע ברקע היא לא הרמה שאתה משקיע בתגובות.
    נסה לשפר יותר ולא לצערי הרב אאלץ להוציא אותך, וחבל כי אתה בשלב מתקדם יחסית לכולם!
    תומר: אותו דבר כמו ליאור, מצבך מעט יותר טוב אבל גם נסה לשפר עוד יותר.
    בר: אני יודע שיש לך את זה.. אבל גם אתה נסה לחשוב בצורה ריאליט ועם זאת מגוונת ולא מקובעת, אתה יכול ליהיות שחקן יותר מצויין ממה שאתה עכשיו.
    אביב: אני מבין את הלחץ הלימודי שיש עליך, גם עליי הלימודים מקשים.. אני לא לוחץ עליך בכמות התגובות אבל נסה לפתח יותר את התגובה, חוץ מזה תותח.
    שלומי ושיר: כל הכבוד לכם, במיוחד שיר שחדשה יחסית, המשיכו כך אתם תצ'ופרו על כך האמינו לי!

.

עמוד 88 מתוך 88 ראשוןראשון ... 3878868788

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •