לי:
היא קורצת עליך ואומרת: "ליפני שמתחילים קוראים לי מיילי", לאחר מכן מקשת מטאורוס לצעוד צעד קדימה, טאורוס נראה דרוך ומוכן... הוא רוקע ברגלו פעמיים ומוציא אוויר מאפו!
לפתע היא אומרת לו "צא טאורוס נגיחת ראש!"
גיא:
מאדקיפ מנסה לחמוק, מסופת העלים אך הוא אינו מצליח, לחמוק מסופת העלים שפוגעת בוא פגיעה חזקה מאוד ומעיפה אותו גבוהה באוויר!
נראה שהוא כמעט מאולף.. ולאחר כמה שניות שהוא עולה באוויר הוא מתחיל לרדת בחזרה על הקרקע!!!
מה תעשה?
אדם:
הבדריל רודף אחריך בעוד אתה במנוסה, בורח לו לשנייה ואז מתחבא באחד השיחים, אך הוא לא מרפא!
הוא ממשיך לחפש וקורא לעוד בידרילים, הם סורקים את האזור שעות.. וכך עם הזמן מתחיל לרדת הלילה..
בראשך אתה מתרוצץ במחשבות כמו: "נו באמת, יצאתי למסע אני בשביל להיות תקוע בשיח?!?"
אתה מסתכל בשעון ואז רואה שהשעה היא 19:20.. לפתע אתה מרגיש תזוזה בשיחים
ואז משום מקום מגיחה יד צנומה וחלקה שמושכת אותך משם.. שם אתה רואה ילדה, יפת מראה, שערה חום לבושה שמלה:
היא שואלת אותך בסקרנות ובחיוך ביישן: "תגיד מה אתה בשיחים? ועוד בשעה כזאת?"
מה תעשה? איך תגיב?
דיפ:
אתה זורק את הפוקדור לפתע הוא נפתח יוצא משם ברק אדום כזה, שמקיף את פרסיאן ושואב אותו לפוקדור..
הפוקדור מתנדנד אתה עושה אגרוף ביד הימנית וסוגר אותו חזק חזק, מהמתח.. הפוקדור מתנדנד..תזוזה לימין, תזוזה לשמאל עוד אחת לימין "מתי זה יפסק אתה שואל את עצמך?" לפתע זה נעצר, ומשמיע רעש קל ופרסיאן עדיין בפנים!
ברכותי תפסת פרסיאן!
איך תגיב? מה תעשה?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ברגעים אלה ממש אעדכן אותו ברשימת הפוקימונים שלך!
יגאל:
צ'רמנדר קיבל ממך פקודה.. הוא שולח להביור חזק אל בטרפרי.. הוא נפגע בחוזקה בגבו.. אך הוא לא עוצר ומשתמש באס אווירי ופוגע בצ'רמנדר!
צ'רמנדר נופל על הרצפה..
מה תעשה?
מארק:
אתה ממשיך בדרכך ולפתע אתה שומע צעקות.. אתה הולך למקום בוא אתה שומע את זה ושם אתה רואה אדם, לבוש כולו ירוק:
צוהל ומאושר!
אתה ניגש עליו והוא נבהל ואומר לך "היי שלא תעשה את זה יותר!"
אתה שואל אותו מה קרה והוא אומר "הרגע תפסתי את הפוקימון הראשון שלי, בזכות פיקצ'ו שלי כמובן!"
מה תאמר?