Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 8 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 111
  1. מורחקים
    שם: אופיר
    כי שמות באנגלית זה פי 100 יותר מגניב.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Inuzuka Kiba צפה בהודעה
    מצטער על חוסר תשומת הלב ם:
    יש אישור לשניכם. צטטו את ההודעה הזאת כשאתם פותחים את המשחק.

קרדיט לטל (dark boy) על הלוגו~

רקע
    הכל התחיל לפני 30 שנה שרוג'ר המוזהב (מלך שודדי הים) הוצא להורג.
    היה לו כל מה שבו אדם צריך בחיים אושר, תהילה , כוח, הכל.
    אבל המארינס החליטו להוציא אותו להורג, וכך היה. אך לפני שהוא מת הוא אמר:
    "את האוצרות שלי אני החבאתי במקום מסוכן הקו הגדול, כל אחד יכול להגיע לשם
    אז לכו ותחפשו אותם תיהיו שודדי ים כמוני ותשיגו את האוצר את הוואן פיס"
    הוא אמר המילים האלה בחיוך גדול ושתי החיילים שעמדו לצידו החזיקו את החרבות
    שלהם וערפו לרוג'ר את הראש, הרבה דם נישפך ולא שמעו כלום מרוב צרחות הקהל.
    אחרי כמה ימים מאותו מקרה אלפי אנשים הפכו לפיראטים כדי לימצוא את האוצר הגדול
    הוואן פיס.
    אבל מבין כל הפיראטים הרבים שיצאו לים היה פיראט אחד מיוחד מאוד
    ושמו היה לופי. מאז שלופי היה קטן חלומו היה להיות "מלך שודדי הים".
    כאשר הוא היה קטן הוא אכל בטעות פרי שטן, (פרי שנותן לך כוחות של שטן)
    זה היה פרי גומי ומאז הוא בעצם איש גומי.
    אחרי 20 שנה לופי סוף סוף מצא את האוצר הגדול את הוואן פיס ובכך גם
    הגשים את חלומו והוא הפך ל"מלך שודדי הים".
    לאחר שבוע אחרי מציאת הוואן פיס המארינס החליטו להוציא את לופי להורג,
    ביגלל שהוא מטיל המון פחד בעולם והמון אנשים חוששים ממנו.
    לופי ביכלל לא חשש מהמוות הוא אפילו שמח שרוצים להרוג אותו, ומילותיו האחרונות היו:
    "אני השגתי את המטרה שלי בחיים ואני לא צריך יותר מזה, כל האושר והתהילה היו שלי
    ועכשיו האושר והתהילה יכולים להיות שלכם, אני החבאתי את האוצר, אז עכשיו זה הזמן שלכם
    ללכת ולחפש את האוצר הגדול הוואן פיס" אחרי מספר שניות לאחר שסיים ארבעה חיילים
    שהיו מיסבבו ערפו לו את הראש, אבל כמו רוג'ר המוזהב הוא מת אם חיוך גדול על פניו.
    אחרי כל האירוע הזה מספר הפיראטים גדל פי שלושה וכך גם הפחד של האנשים.

לאחר 10 שנים
    פיראטים הורסים ושודדים ערים שלמות ומאיימים על המון אנשים תמימים.
    המארינס מאוד מתעצבנים על הפיראטים והם שוכרים את ציידי הראשים החזקים בעולם,
    ובעזרתם המארינס יוכלו לנצח את כל הפיראטים ולהחזיר לעולם את השקט והשלווה.
    ישנם 3 ציידי ראשים מפורסמים מאוד, כל פיראט יודע שכאשר הוא רואה אחד, הוא צריך לברוח כל עוד הוא חי.
    הראשון הוא לא אחר מקובי, הילד שאותו לופי הציל. הוא עובד במארינס עם הלמפו.
    השני הוא הלמפו, חברו הטוב ביותר של קובי, הוא האכזר בין השניים. הוא עובד במארינס עם קובי.
    השלישי הוא קנפאצ'י, מעט מאוד ידוע עליו, חוץ מזה שהוא האח של לופי.

עלילה
    אתה בורח מביתך/מה שתרצו (תלוי ברקע) ויוצא לים בכדי להשיג את אוצר הוואן פיס אשר נמצא בקו הגדול ולהיות מלך הפיראטים! אך בים מחכים לך עוד המון שודדי ים עם אותה מטרה.

מטרות
    1. להגיע לקו הגדול ולימצוא את הוואן פיס
    2. להיות מלך שודדי הים.
    3. לעשות בלאגנים מגניבים למארינס.

חוקים
    1.כל חוקי החת"ם תקפים גם פה
    2.אין להספים לדוגמא "מה איתי", "מה היכולות שלי" אם יש בעיה לישלוח אלי בפרטי
    3.אין לקלל/להעליב מישתמשים אחרים
    4.אין לעשות דאבלים או יותר
    מי שיעבור על החוקים יושע מהמשחק

לא להגיב שמערטים
    נערך לאחרונה על ידי Marco Reus, 02-02-2011 בשעה 05:02 PM

2. מורחקים
    פירות השטן
    במהלך המשחק אתם תוכלו לאכול פרי שטן שבעזרתו תוכלו לקבל כוחות מיוחדים
    פירות השטן שניחשפו:

קאזה קאזה נו מי (kaze kaze no mi) - פרי מסוג לוגיה, מאפשר לך לשלוט ברוח בצורה חופשית. משתמשים: מורטה גון.

הצוות
    במהלך המשחק אתם תוכלו להשיג לכם עוד ועוד חברי צוות כדי שיעזרו לכם בדרך להיות "מלך שודדי הים"
    בהבדל מהמשחק של תומר תוכלו לצרף חברי צוות מהמשחק שמשחקים איתכם (כלומר אנשים מהפורום שמשחקים במשחק)

פיראטים ואנשים שתיפגשו בדרך

לופי - נער שרוצה להיות מלך הפיראטים, לא ידוע עליו הרבה. טוני חבר בצוות שלו.
    זורו - בן דודו של טוני, אחד הסייפים הטובים בעולם שמשתמש ב3 חרבות. טוני חבר בצוות שלו.
    סאנג'י - איש בלונדיני גבוה, לא ידוע עליו הרבה. טוני חבר בצוות שלו.
    מורטה גון - אחד מהשיצ'יבוקאי, פיראט מאוד חזק שמשתמש בפרי הקאזה קאזה נו מי שמאפשר לו לשלוט ברוח בצורה חופשית.

תפריט מסעדות

סלט-40 ברי
    צלעות כבש- 180 ברי
    סטייק-150 ברי
    פרגיות-200 ברי
    צלי עוף-200 ברי
    שניצל-120 ברי
    פרות ים- 350 ברי
    דגים-230 ברי
    לחם-20 ברי
    פלאפל-120 ברי
    אורז-70 ברי
    מבצעים
    2 צלי עוף - 370 ברי
    5 שניצלים-550 ברי
    3 פרות ים-700 ברי
    5 דגים-1000 ברי

טופס הרשמה
    שם משתמש:השם שלכם בפורום
    שם במשחק:השם שתירצו שאקרא לכם במשחק (רצוי אנגלי)
    רקע:מושקע לפחות 5 שורות
    תמונה:לא גדולה ולא קטונה
    כסף:10000 ברי
    ציוד:חמישה דברים שתירצו
    שם הצוות:איזה שם תירצו ליקרוא לצוות שלכם
    צוות:לא לגעת

טופס ריק
    שם משתמש:
    שם במשחק:
    תמונה:
    כסף:
    ציוד:
    שם הצוות:
    צוות:

עדיין לא להגיב ישמערטים.
    נערך לאחרונה על ידי Marco Reus, 02-26-2011 בשעה 11:39 PM

3. מורחקים
    נשקים מיוחדים

Spoiler ספוילר

זאת החרב שנתנה לטוני מאביו, לא ידוע עליה כמעט כלום.
    נערך לאחרונה על ידי Marco Reus, 01-31-2011 בשעה 11:20 PM

4. מורחקים
    שמור למידע חדש (אולי אפילו יותר מגניב?)

לא להגיב ישמערטים

5. מורחקים
    רשומים 1-4

שם משתמש: ♣DarkBoy♣
    שם במשחק:טוני
    רקע:
    טוני הוא דודו של זורו כשהיה קטן זורו הבטיח לו שיעבדו ביחד וימצאו את הוואן פיס, לאחר שגדל טוני בא לזורו ואמר לו "קדימה בוא נתחיל את המסע שלנו ונמצא את הוואן פיס" זורו אמר "חחחח..... נראה לך שאני זורו מלך החרבות הפיראט השלישי הכי חזק בעולם יעבוד איתך......"שקט סרר ואז ג'וני אמר"יודע מה אני לא צריך אותך יום יבוא ואני עוד יהרוג אותך","מה!!"אמר זורו"אתה לא מתבייש" בעודו מעיף את החרב ועושה צלקת על פניו של טוני "כן אני מתכוון למצוא את אחד מפירות השטן ואתה עוד תראה אני ילמד לשלוט בחרבות כמו שלא ידעת לשלוט בהם בחיים שלך!,רק דבר אחד אני רוצה שתזכור, את היום הזה אני לא ישכח לעולם ואת ההבטחה שלי אני עוד יקיים יגיע היום ואתה זורו מלך החרבות תכרע ברך לפני" אמר טוני.
    "אנחנו עוד נראה עד אז אתה תישאר עם הצלקת הזאת על הפנים שלך ואולי תילמד לשמור על הפה שלך"אמר והלך.
    טוני החליט "יש לי שנה להתאמן עד גיל 18 אני צריך לדעת להשתמש בשלוש חרבות בו זמנית, כשאני יצליח אני יצא למסע וימצא את הוואן פיס!"טוני התאמן שנה ועכשיו הגיע הזמן לצאת למסע ולמצוא את הוואן פיס.
    לפני שיצא אביו הביא לו חרב חרב מיוחדת שנהג להשתמש בה כשהיה צעיר וכך מתחיל מסעו.
    תמונה:
    ציוד: שתי חרבות, חרב מיוחדת מאבא של טוני, אוכל, שתייה
    שם הצוות:אקווה

שם משתמש:Zach Fair
    שם במשחק: זאק פאיר
    רקע: הוריו של זאק הפקירו אותו בדוג'ו כשהוא היה קטן. הוא אפילו לא זוכר אותם או איך שהם נראים. איך הוא לא בכה על זה. הוא דווקא אהב מאוד את הדוג'ו וכול יום התאמן שם עם כולם, אפילו שכולם שם צחקו עליו שהוא חלש מאוד, הוא לא התייאש. הוא התאמן יום יום בשביל החלום הנצחי שלו! להשיג את הוואן פיס ולהיות איש החרבות הכי חזק בעולם! יום אחד, חבורה של אנשים מוזרים עם חרבות עברו שם. כולם התעלמו מהם. ואז אחרי ערב, הם חזרו. במספר קטן יותר, ועם כלוב ובו ציפור קטנה.כולם הבינו מיד, זה הפיוניקס שגר על אחד הערים, ומיד התחילו לתקוף אותם. אחד מהם הלך אליהם, ותקף את כולם, וניצח. ואחד שמן שם מתחיל לצחוק ואומר,"אתם לא יודעים מי אני? אני הוא קפטן אינובי! יס לי פרס על הראש של מיליון ברי!" וכול מי שהיה בדוג'ו ניסה לתקוף אותם, איך גם ללא הצלחה. זאק חזר מהסיבוב הרגיל שלו בערב, ורואה את הסנסי שלו מוטל על הרצפה פצוע מאוד. הוא מושיט לו את הקאטנה שלו ואומר לו,"תברח! זה יעזור לך אם יהיו בעיות!" אבל הוא לא העז לברוח. הוא ידע, אין לו מה להפסיד. ותקף אותם. הקפטן הלא מוכן, צחק עליו, וזאק התעצבן וחתך לו את היד, הקפטן התחיל לצרוח ואמר לכולם, תהרגו אותו! ואת כולם בכפר הזה. ומוציא רובה ביד השנייה שלו ויורה בזאק, כשלפתע הסנסי שלו קופץ על זאק, ומקבל את הכדור. והוא אומר לו,"בזאת... אני מכשיר אותך להיות איש חרבות רשמית." עם חיוך, הוא מת. זאק מתעצבן וקופץ על הקפטן וצועק לו,"אני הוא זאק פאיר! האיש שיהפוך למלך הפיראטים ואנשי החרבות! הבנת אותי?!" ונותן לו אגרוף, ולוקח לו הכובע ומתחיל לברוח. כשהוא הגיע לחוף, הוא ראה שם סירה, הוא נכנס אליה ויצא לים של הרפתקאות, כשהוא לוקח את הכובע הזה, בתור הבטחה, שהוא יגשים את החלום שלו.
    תמונה:
    ציוד: קאטנה, כובע, מעיל גשם שחור, אוכל ושתייה, מפה.
    שם הצוות: ג'נסיס אנג'ילס

שם משתמש:POker art
    שם במשחק: "המסכה"(שם בדוי לצרכי ביטחון) אוביטו(שם אמיתי)
    רקע: אוביטו בתור נער יתום ובודד החשיב את עצמו כגיבור גדול, הוא תמיד נהג לנסות להשיג את צרכיו בכוחות עצמו בלבד וניסה כמה שיותר לעזור לאחרים, אך משום שהוא לא רוצה שידעו שזה הוא הוא תמיד לבש על עצמו מסכה בצבע לבן, אותה מסכה הוא קינה מסכת הריסו, אותה מסכה הייתה עשויה מעץ עבה אך בכל זאת קל.
    במהלך גדילתו אוביטו נהג תמיד להסתכל לעבר הים הכחול והגדול אשר תמיד הרשים אותו, כל הדגים היפיפים והחיים בו פשוט הדהימו אותו, אך בשביל להתקיים הוא היה תמיד משתמש בקישוריו להתגנבות ותמיד נהג להסתוות בצללים כאשר הוא מנסה לגנוב איזה תפוח, או איזה חתיכת בשר גדולה.
    לאחר כמספר שנים ביום הוצאה להורג של לופי הגדול מכולם(כך הוא כינה אותו) נשבה אוביטו לצאת אל הים במטרה לשמור על אוצרו של לופי מפני כל צרה.
    כאשר יצא אוביטו מן הכיכר בו רצחו בדם קר לפי דעתו של אוביטו את לופי הוא התקדם במהירות לעבר הים הגדול במטרה לשכור סירה קטנה, אך למרבה הפתעתו הוא ראה שם קבוצת פירטים אשר ככל הנראה ניסו לסכל כל ניסיון של יציאה לים במטרה לעזור להם במסעם, כאשר ראה זאת אוביטו הוא מיד הרכיב את מסכתו ויצא לעבר החבורה במהירות רבה "תנו לי לעבור אני יוצא למסע החשוב ביותר בחיי!" צעקתי בחוזקה רבה בעודי מתקרב יותר ויותר לעבר הפירטים שולח את שני ידי עם הלהבים לאחור כאשר אחד מן הפירטים שמע זאת הוא מיד יצא לעברי ראיתי את נדנו ומיד הבנתי שהוא מומחה לחרבות, הוא שלף את חרבו במהירות רבה וניסה לשסף לי את ראשי אך בדיוק בזמן החלקתי על ברכי על הרצפה וכך עברתי אותו, הגעתי לפירט השני, הוא הגיח מולי שולח את רגלו לעברי במהירות עצומה אך הרפלקסים המהירים שלי הצליחו לגבור על מהירות רגלו, ברגע אחד פשוט שלחתי את רגלי הצידה והסתובבתי כך שאני מתחמק מרגלו האחרון פשוט חיכה שם, וברגע אחד שמתי לב לשני רובים רובים על ידו הוא החל לירות בעזרתם במהירות רבה בעוד שאני זז לאחור בזיגזגים מהר, הפיראט השני קפץ לעברי אך אני הספקתי לשלוח את ידי עם הלהב לעבר חזו וגרמתי לו למוות מידי ומהיר, שלחתי את גופת המת במטרה לחסום את הכדורים והצלחתי אך הלפתעתי הרבה הפירט הראשון שלך את חרבו לעבר ידי ופגע בי בחוזקה רבה, דם רב ניתז מידי וגרם לי לעזוב את הפירט, מתוך ריפלקס שלחתי לו בעיטה חזקה לעבר חרבו מה שגרם לה לעוף גבוה אותו פירט הסתכל מעלה וניצלתי זאת בכך ששלחתי את ידי השנייה ופצעתי גם אותו- כל הדבר הזה קרה לאחר 10 שנים, כיום אני מתגורר בבית חשוך מעט והרוס ליד המזח מנסה כמה שפחות לצאת החוצה
    התחלתי להתקדם עם שני הפירטים כמתגונן מפני כל הכדורים עד שבמהירות רבה בשוט דחפתי את הפירט האחרון יחד עם ה3 האחרים לעבר הים.

תמונה: עם מסכה לבנה על פניו
    ציוד: שני להבים קטנים אשר יוצאים מן הידיים(נשק), ציוד לדרך(מזון, אוהל, תיק), סירה קטנה.
    שם הצוות: "ריטסו"
    צוות:
    2.אוביטו
    תפקיד:קפטן
    התמחות:סכינים
    באונטי:0

שם משתמש: ILAN
    שם במשחק: לאנס
    רקע: לאנס הוא בחור בן 16 בלונדיני ,אשר פותר את רוב בעיותיו עם המוח שלו ולא בהכרח עם כוח ,בשל החינוך שקיבל , הוא נולד באי בכפר קנקנס שבחלק המזרחי של WEST BLUE , הוא נער רזה ולא אתלטי במיוחד , הוא בן אדם צנוע , החלום שלו זה למצוא אוצר גדול ובשל כך הוא מחפש את הוואן פיס , מיומנות החרב שלו גם לא מרשימות במיוחד אבל זה לא מונע ממנו מלהמשיך ולחלום על יום אחד לצאת אל היום הגדול ולהגיע אל הוואן פיס , לאנס חי במשפחה עשירה בכפר בחלק המזרחי של ווסט בלו , אבל אימא שלו מתה ממחלה קשה ואבא שלו הוא שודד ים אשר לא חזר לביתו 3 שנים , לאנס חולם להיות כמו אביו ,שודד ים , אבל אבא שלו שהבטיח לאימו לפני שהיא מתה לגונן על בנה לכן הוא הציב הבטחה גבוהה באחוזה שלהם לשם כך שלאנס לא יתא מהכפר עד שהוא יחזור , לאנס אינו יכול לצאת לים הגדול ולהגשים את חלומו , יום אחד כאשר הסתובב בכפר הוא פוגש את קני , לקני וללאנס היה חלום משותף לצאת לים ולהיות שודדי ים , קני ולאנס נהיו חברים ממש טובים , קני אשר היה יותר מיומן בחרבות מלאנס למד אותו לשלוט בחרב בצורה יותר טובה , משהו שנתן ללאנס עוד יותר ביטחון לצאת אל הים יום אחד כדי להיות כמו אבא שלו ולהגשים את חלומו, בלילה שאחרי לאנס ,נחוש בדעתו תיכנן להימלט מהאחוזה ומהכפר הוא התליח להיתגנב לסירה שהייתה מזח ולברוח מהכפר שלו
    תמונה:
    ציוד: חרב , מפה , מצפן , אוכל ,שתייה
    שם הצוות: TREASURE PIRATES
    צוות:

עוד קצת כזה
    נערך לאחרונה על ידי Marco Reus, 02-01-2011 בשעה 08:49 PM

6. מורחקים
    רשומים 5-8

שם מישתמש:Safta
    שם במשחק:נואל גאלאגר (על שם הסולן של Oasis)
    רקע:נואל מעולם לא באמת רצה להיות מלך הפיראטים אך תמיד רצה להיות הנינג'ה הכי חזק.
    נואל גדל בכפר קטן שבו כולם הכירו את כולם הוא לא היה ילד מקובל מכיוון שהיה מופנם ולא אהב לשתף חוויות עם ילדים. אך נואל היה נוהג ללכת ללמוד אצל המאסטר שנחשב אחד משלושת הנינג'ות הטובות בעולם נואל אהב להתאמן אצלו וללמוד ממנו וכיבד אותו כמו אחד מהוריו.
    הוריו של נואל היו אנשים מושפלים ואלכוהוליסטים ולא יכלו לגדל אותו ולכן עבר ילדות קשה ושונה מכל שאר הילדים.
    יום אחד הגיעו שודדים לכפר של נואל וגברו על השומרים של הכפר כאשר נואל ראה את הדגל שלהם הוא מיד הבין שהוא לא נתקל בסתם פיראטים זו הייתה אחת מספינות הפיראטים החזקות בעולם וידע שהוא לא יוכל לגבור עליהם למרות שהיה לוחם נינג'ה חזק במיוחד, כאשר הוא התחיל לברוח הוא ראה את המאסטר שלו נתקף על ידי הקפטן של ספינת הפיראטים. נואל רצה לעזור לו אך ידע שלפי חוקי הנינג'ות נאסר עליו לעזור למאסטר שלו אך עמד ומהצד וראה אותם נלחמים לאחר לא הרבה זמן שמע שעוד 4 ספינות מארינס ענקיות מגיעות בעקבותיה של הספינה ומתחילות להפציץ את הכפר שלו הוא היה חייב לברוח מהר אל הים אך רצה להציל את המאסטר שלו הוא התחיל לרוץ ואז ראה שאחד הפגזים פגע וכמעט הרג את המאסטר שלו הוא מסר לו ללכת ולהפריע לקפטן שהרס את הכפר שלו ומיד ידע שמה שהוא יעשה זה יהפוך למלך הפיראטים מכיוון שאסור היה עליו לחפש את הקפטן אישית ולהתנקש בו על פי חוקי הנינג'ות.
    פתאום הוא רצה את זה יותר מהכל, לקח סירה קטנה מהנמל שבכפר, יצא מותש לאי הכי קרוב שידע את הדרך אליו כדי להצטייד והחליט שהוא הולך להיות מלך הפיראטים הבא.
    ובקשר לפיראט..הוא ברח כשאיבד רק אדם אחד בכל הקרב אדם שבטעות קפץ למים במקום לכפר.
    תמונה:
    ציוד: שתי נונצ'קרות(נונצ'אקו ברבים), סכין מטבח, מקל קרב, גפרורים, חבילת שוריקאנים.
    שם הצוות: מסניפי שבלולים.
    צוות:

אפשר להגיב ישמערטים
    נערך לאחרונה על ידי Marco Reus, 02-02-2011 בשעה 04:57 PM

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שם מישתמש:Tsubasa.
    שם במשחק:ג'ק
    רקע:ג'ק נולד בעירה שלוס טאון.לזוג הורים פשוטים.ג'ק נולד שנה אחרי מותו של לופי וכך לא שמע עליו ועל הוואן פיס.בגיל 6 הוריו החליטו לספר לו על לופי ועל האוצר הוואן פיס.ג'ק התהלהב כל כך מהסיפר ורצה להיות פיראט חזק כמו לופי ולמצוא את הוואן פיס וכך להיות מלך הפיראטים הבאה.ג'ק שאל את הוריו"אפשר לצאת למסע למצוא את הוואן פיס"?.הוריו אמרו לו "שתגיע לגיל 16 תוכל לצאת למסע."ג'ק שמח שהוא יוכל לצאת למסע אך בשביל זה יצטרך לחכות 10 שנים.במהלך ה10 השנים האלו.ג'ק למד על המארינס,פיראטים שעשו את היסטוריה ועל הדגים שחיים בים.ובנוסף ג'ק למד להשתמש בחרבות ככלי נשק שיעזרו לו להילחם נגד פיראטים אחרים שמחפשים את הוואן פיס..וכך עברו 10 שנים לג'ק.ג'ק הגיע לגיל 16 ושמח שהוא הולך לצאת למסע.הוריו לפתע אומרו לו"אסור לך לצאת למסע.בגלל שאנו לא רוצים שתמות לנו בגלל זה."ג'ק נהיה עצוב מאוד מהמילים שאמרו הוריו.ג'ק הלך למזח של העיר כדי להתבודד.שם ג'ק פגש איש מסתורי שאמר לו"עליך לצאת למסע .אתה תהיה מלך הפיראטים הבאה"לאחר שסיים לדבר האיש נעלם.ג'ק שמח מיליותיו של האיש המסתורי.ג'ק חזר מיד לביתו .עלה לחדרו ולקח את החרבות שהתאמן איתם 10 שנים והלך למזח.במזח ג'ק שכר סירה קטנה ויצא למסעו.
    תמונה:
    ציוד:אוכל ומים.מפה,חרבות ,בגדים,הלוג פס
    שם הצוות:המפלצות
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    שם: טל
    רק כי ביקשת כל כך יפה שאני ירשם (=

שם מישתמש: ♣DarkBoy♣
    שם במשחק:טוני
    רקע:
    טוני הוא דודו של זורו כשהיה קטן זורו הבטיח לו שיעבדו ביחד וימצאו את הוואן פיס, לאחר שגדל טוני בא לזורו ואמר לו "קדימה בוא נתחיל את המסע שלנו ונמצא את הוואן פיס" זורו אמר "חחחח..... נראה לך שאני זורו מלך החרבות הפיראט השלישי הכי חזק בעולם יעבוד איתך......"שקט סרר ואז ג'וני אמר"יודע מה אני לא צריך אותך יום יבוא ואני עוד יהרוג אותך","מה!!"אמר זורו"אתה לא מתבייש" בעודו מעיף את החרב ועושה צלקת על פניו של טוני "כן אני מתכוון למצוא את אחד מפירות השטן ואתה עוד תראה אני ילמד לשלוט בחרבות כמו שלא ידעת לשלוט בהם בחיים שלך!,רק דבר אחד אני רוצה שתזכור, את היום הזה אני לא ישכח לעולם ואת ההבטחה שלי אני עוד יקיים יגיע היום ואתה זורו מלך החרבות תכרע ברך לפני" אמר טוני.
    "אנחנו עוד נראה עד אז אתה תישאר עם הצלקת הזאת על הפנים שלך ואולי תילמד לשמור על הפה שלך"אמר והלך.
    טוני החליט "יש לי שנה להתאמן עד גיל 18 אני צריך לדעת להשתמש בשלוש חרבות בו זמנית, כשאני יצליח אני יצא למסע וימצא את הוואן פיס!"טוני התאמן שנה ועכשיו הגיע הזמן לצאת למסע ולמצוא את הוואן פיס.
    לפני שיצא אביו הביא לו חרב חרב מיוחדת שנהג להשתמש בה כשהיה צעיר וכך מתחיל מסעו.
    תמונה:

ציוד:אקדח,שלוש חרבות,שוטגאן, אוכל,
    שם הצוות:אקווה

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

9. Master of the Xiii Tribe
    שם: מה זה משנה? פדופילים קטנים
    תופס הרשמה
    שם מישתמש:Zach Fair
    שם במשחק: זאק פאיר
    רקע: הוריו של זאק הפקירו אותו בדוג'ו כשהוא היה קטן. הוא אפילו לא זוכר אותם או איך שהם נראים. איך הוא לא בכה על זה. הוא דווקא אהב מאוד את הדוג'ו וכול יום התאמן שם עם כולם, אפילו שכולם שם צחקו עליו שהוא חלש מאוד, הוא לא התייאש. הוא התאמן יום יום בשביל החלום הנצחי שלו! להשיג את הוואן פיס ולהיות איש החרבות הכי חזק בעולם! יום אחד, חבורה של אנשים מוזרים עם חרבות עברו שם. כולם התעלמו מהם. ואז אחרי ערב, הם חזרו. במספר קטן יותר, ועם כלוב ובו ציפור קטנה.כולם הבינו מיד, זה הפיוניקס שגר על אחד הערים, ומיד התחילו לתקוף אותם. אחד מהם הלך אליהם, ותקף את כולם, וניצח. ואחד שמן שם מתחיל לצחוק ואומר,"אתם לא יודעים מי אני? אני הוא קפטן אינובי! יס לי פרס על הראש של מיליון ברי!" וכול מי שהיה בדוג'ו ניסה לתקוף אותם, איך גם ללא הצלחה. זאק חזר מהסיבוב הרגיל שלו בערב, ורואה את הסנסי שלו מוטל על הרצפה פצוע מאוד. הוא מושיט לו את הקאטנה שלו ואומר לו,"תברח! זה יעזור לך אם יהיו בעיות!" אבל הוא לא העז לברוח. הוא ידע, אין לו מה להפסיד. ותקף אותם. הקפטן הלא מוכן, צחק עליו, וזאק התעצבן וחתך לו את היד, הקפטן התחיל לצרוח ואמר לכולם, תהרגו אותו! ואת כולם בכפר הזה. ומוציא רובה ביד השנייה שלו ויורה בזאק, כשלפתע הסנסי שלו קופץ על זאק, ומקבל את הכדור. והוא אומר לו,"בזאת... אני מכשיר אותך להיות איש חרבות רשמית." עם חיוך, הוא מת. זאק מתעצבן וקופץ על הקפטן וצועק לו,"אני הוא זאק פאיר! האיש שיהפוך למלך הפיראטים ואנשי החרבות! הבנת אותי?!" ונותן לו אגרוף, ולוקח לו הכובע ומתחיל לברוח. כשהוא הגיע לחוף, הוא ראה שם סירה, הוא נכנס אליה ויצא לים של הרפתקאות, כשהוא לוקח את הכובע הזה, בתור הבטחה, שהוא יגשים את החלום שלו.
    תמונה:
    ציוד: קאטנה, כובע, מעיל גשם שחור, אוכל ושתייה, מפה.
    שם הצוות: ג'נסיס אנג'ילס

10. מורחקים
    ליאור
    מצטער אבל לא רשום

טל
    רשום

אתה יוצא מהבית שלך עם רק מחשבה אחת בראשך, להפוך למלך הפיראטים ולנצח את זורו. אתה רץ אל המזח אך לפתע את שומע את אמך צועקת לך "ביי טוני! תהיה זהיר!" היא צועקת ומנופפת לך לשלום, מאחוריה אתה רואה את אביך, שם את ידו על הכתף שלה.

זאק
    לא רשום
    סתם כזה
    רשום

אתה רץ במהירות אל המזח בעוד שאתה שומע קריאות שלך "תהרגו אותו! אל תיתנו לחרא הזה לברוח!".
    אתה רואה מולך את סירה קטנה, עליה יש את השם של הדוג'ו שלך "קאטאנות". אתה שומע יריות אקדח מאחוריך.

11. משתמש מנוסה
    שם: טל
    ציטוט פורסם במקור על ידי Barney Stinson צפה בהודעה
    טל
    רשום

אתה יוצא מהבית שלך עם רק מחשבה אחת בראשך, להפוך למלך הפיראטים ולנצח את זורו. אתה רץ אל המזח אך לפתע את שומע את אמך צועקת לך "ביי טוני! תהיה זהיר!" היא צועקת ומנופפת לך לשלום, מאחוריה אתה רואה את אביך, שם את ידו על הכתף שלה.

.
    " סוף סוף אני עוזב אחרי, כל שנים שהתאמנתי" אני חושב לעצמי.
    " אני חייב להגשים את היעוד שלי, ואת ההבטחה שלי לזורו, הוא עוד יצטער" אני חושב וממשיך ללכת לכיוון המזח.
    " אני חייב למצוא מישהו להילחם בו" אני חושב לעצמי כדי לראות עד כמה באמת התחזקתי, עולה לי חיוך קל על הפנים ואני ממשיך בדרכי למזח.

טל,מנהל לשעבר של פורום מכוניות וכלי רכב ושל פורום חתימות ולוגואים.

12. Master of the Xiii Tribe
    שם: מה זה משנה? פדופילים קטנים
    ציטוט פורסם במקור על ידי Barney Stinson צפה בהודעה

זאק
    לא רשום
    סתם כזה
    רשום

אתה רץ במהירות אל המזח בעוד שאתה שומע קריאות שלך "תהרגו אותו! אל תיתנו לחרא הזה לברוח!".
    אתה רואה מולך את סירה קטנה, עליה יש את השם של הדוג'ו שלך "קאטאנות". אתה שומע יריות אקדח מאחוריך.
    מה? איזה זבל תתפוצץ נבלה. תיחנק בשירותים
    ---------------------------------------------------------
    אני קופץ על הסירה, תוך כדי שאני יודע שהסיכויים שאני ירד ממנה בחיים, הם כמעט אפסיים, אני צועק להם,"אתם עוד תראו! הקפטן שלכם בעל 1 מיליון ברי על הראש שלו? לי יהיה 1000 מיליון על הראש שלי! אני יהיה מלך הפיראטים!" אני מנסה לחתור משם בשיא המהירות

13. משתמש מנוסה
    בגלל שאני כזה שמן ודבע הנה כך את הטופס למשחק המקורי:

3.
    שם מישתמש:POker art
    שם במשחק: "המסכה"(שם בדוי לצרכי ביטחון) אוביטו(שם אמיתי)
    רקע: אוביטו בתור נער יתום ובודד החשיב את עצמו כגיבור גדול, הוא תמיד נהג לנסות להשיג את צרכיו בכוחות עצמו בלבד וניסה כמה שיותר לעזור לאחרים, אך משום שהוא לא רוצה שידעו שזה הוא הוא תמיד לבש על עצמו מסכה בצבע לבן, אותה מסכה הוא קינה מסכת הריסו, אותה מסכה הייתה עשויה מעץ עבה אך בכל זאת קל.
    במהלך גדילתו אוביטו נהג תמיד להסתכל לעבר הים הכחול והגדול אשר תמיד הרשים אותו, כל הדגים היפיפים והחיים בו פשוט הדהימו אותו, אך בשביל להתקיים הוא היה תמיד משתמש בקישוריו להתגנבות ותמיד נהג להסתוות בצללים כאשר הוא מנסה לגנוב איזה תפוח, או איזה חתיכת בשר גדולה.
    לאחר כמספר שנים ביום הוצאה להורג של לופי הגדול מכולם(כך הוא כינה אותו) נשבה אוביטו לצאת אל הים במטרה לשמור על אוצרו של לופי מפני כל צרה.
    כאשר יצא אוביטו מן הכיכר בו רצחו בדם קר לפי דעתו של אוביטו את לופי הוא התקדם במהירות לעבר הים הגדול במטרה לשכור סירה קטנה, אך למרבה הפתעתו הוא ראה שם קבוצת פירטים אשר ככל הנראה ניסו לסכל כל ניסיון של יציאה לים במטרה לעזור להם במסעם, כאשר ראה זאת אוביטו הוא מיד הרכיב את מסכתו ויצא לעבר החבורה במהירות רבה "תנו לי לעבור אני יוצא למסע החשוב ביותר בחיי!" צעקתי בחוזקה רבה בעודי מתקרב יותר ויותר לעבר הפירטים שולח את שני ידי עם הלהבים לאחור כאשר אחד מן הפירטים שמע זאת הוא מיד יצא לעברי ראיתי את נדנו ומיד הבנתי שהוא מומחה לחרבות, הוא שלף את חרבו במהירות רבה וניסה לשסף לי את ראשי אך בדיוק בזמן החלקתי על ברכי על הרצפה וכך עברתי אותו, הגעתי לפירט השני, הוא הגיח מולי שולח את רגלו לעברי במהירות עצומה אך הרפלקסים המהירים שלי הצליחו לגבור על מהירות רגלו, ברגע אחד פשוט שלחתי את רגלי הצידה והסתובבתי כך שאני מתחמק מרגלו האחרון פשוט חיכה שם, וברגע אחד שמתי לב לשני רובים רובים על ידו הוא החל לירות בעזרתם במהירות רבה בעוד שאני זז לאחור בזיגזגים מהר, הפיראט השני קפץ לעברי אך אני הספקתי לשלוח את ידי עם הלהב לעבר חזו וגרמתי לו למוות מידי ומהיר, שלחתי את גופת המת במטרה לחסום את הכדורים והצלחתי אך הלפתעתי הרבה הפירט הראשון שלך את חרבו לעבר ידי ופגע בי בחוזקה רבה, דם רב ניתז מידי וגרם לי לעזוב את הפירט, מתוך ריפלקס שלחתי לו בעיטה חזקה לעבר חרבו מה שגרם לה לעוף גבוה אותו פירט הסתכל מעלה וניצלתי זאת בכך ששלחתי את ידי השנייה ופצעתי גם אותו- כל הדבר הזה קרה לאחר 10 שנים, כיום אני מתגורר בבית חשוך מעט והרוס ליד המזח מנסה כמה שפחות לצאת החוצה
    התחלתי להתקדם עם שני הפירטים כמתגונן מפני כל הכדורים עד שבמהירות רבה בשוט דחפתי את הפירט האחרון יחד עם ה3 האחרים לעבר הים.

תמונה: עם מסכה לבנה על פניו
    ציוד: שני להבים קטנים אשר יוצאים מן הידיים(נשק), ציוד לדרך(מזון, אוהל, תיק), סירה קטנה.
    שם הצוות: "ריטסו"
    צוות:
    2.אוביטו
    תפקיד:קפטן
    התמחות:סכינים
    באונטי:0[/QUOTE]
    נערך לאחרונה על ידי PokerArt, 02-01-2011 בשעה 04:57 PM

14. The eternal hunters
    שם: אילן
    שם מישתמש:ILAN
    שם במשחק: נרו (עדיין DMC אבל הפעם לא דנטה)
    רקע: נרו הוא בחור בן 16 , אשר תמיד חלם לצאת לים ולהקים צוות פיראטים הוא גר בעיירה פורטונה , שנמצאת בNORTH BLUE ,כאשר היה בן 10 ההורים שלו מתו מהתקפת שודדי ים על הכפר לאחר ההתקפה הוא הואמץ על ידי האבא הסנדק שלו ,לא אחר מאשר שאנקס שהיה חבר קרוב של אבא שלו ,שאנקס עודד את נרו לרצות להיות שודד ים ואימן אותו ביחד עם עוד 2 שודדים מתחילים בספינה שלו , קאי וג'וני , במהלך המסעות עם שאנקס ,נרו התחרה עם קאי וג'וני בהרבה דברים כמו אוכל וכבוד , לפעמים הפסיד ולפעמים ניצח אבל בסופו של דבר הם היו חברים טובים , יום אחד כאשר הם עברו ליד אזו יבשה בNORTH BLUE התגלה פרי כלשהו בספינה ,נרו ,קאו וג'וני כמו תמיד חשבו שזה אוכל (בעצם זה פרי שטן) וכמו תמיד עשו תחרות מי שאוכל את האוכל הכי מהר מקבל את הפרי המוזר , הפעם היה זה נרו שניצח , כאשר הוא אכל את הפרי הוא גילה כוחות חדשים ,הוא יכל להפוך את הגוף שלו לאנרגייה כחולה בעיקר בידיים וברגליים (שם פרי השטן: DAMO DAMO NO סוג פרומיקה ) , קאי וג'וני מיהרו לכנות את נרו כשד , והסתתרו מפני כוחו , היה וודאי שנרו קיבל כוחות עד אנושיים , אבל כתוצאה מכך ג'וני וקאי לא דיברו איתו יותר , כמה ימים לאחר מכן , כאשר הכל נראה רגוע , הופיעה באופק ספינה אלו היו THE ANGEL PIRATES , הצוות של שאקס קלט אותם אבל הספינה באופן פלא הגעה ליד הספינה של שאנקס והפיראטים בתוכה החלו לתקוף , קאי וג'וני נהרגו מול עיניו של נרו במתקפה , נרו כעס כל כך עד שהוא הצליח לשחרר את הכוח שלו וידיים כחולות ענקיות החלו להופיע תפסו את צוות השודדים של THE ANGEL PIRATES והעיפו אותם לים המתקפה נגמרה אך המחיר היה כבד , ג'וני וקאי כבר אינם , נרו החליט ברגע שה שהוא כבר לא יכול להיות בצוות עם תחושות האשמה האלה והחליט שהוא רוצה להקים צוות משלו ולא להיות יותר תלוי בו הוא לקח את ספינת ההצלה בספינה של שאנקס בלילה בידיעה שגורלו אינו ידוע הוא שט לו בסירה לבד בים בלי שום כיוון כאשר בדעתו להקים צוות שודדי ים ולהיות הפיראט הגדול של כל הזמנים !
    תמונה:
    ציוד: חרבות , אקדחים , ספינה, ציוד דייג , הספקת אוכל לכמה ימים
    שם הצוות: DAEMON PIRATES
    צוות:

הערות: סורי היצירתיות שלי ברצפה אבל כאשר אני אשחק אני אשקיע אם יהיו מספיק פרטים , מקווה שאהבת את הרקע השקעתי בו
    נערך לאחרונה על ידי Kindred, 01-31-2011 בשעה 11:56 PM
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

15. מורחקים
    טוני

אתה מגיע למזח ורואה מולך המון סירות, אך אף אחת מהן לא שלך.

זאק קיללת, באן לעד~

אתה קופץ אל הסירה ומתחיל לחתור במהירות. אתה שומע צעקות וקריאות נאצה מאחוריך, אך אתה ממשיך לחתור. לפתע אתה שומע יריית אקדח, אתה מרגיש כאב חד בכתף יד שמאל שלך.

אוביטו

אתה מודע לכך שזה 10 שנים אחרי נכון?
    תשנה את הרקע כזה

נרו

אני אסביר לך את זה ככה, אין Dmc במשחק שלי
    אתה לא מתחיל עם פרי
    אין שום דבר שקשור לdmc במשחק שלי, רק תמונה או שם.
    ורק שתדע, אתה לא יכול להיות בצוות של שאנקס.
    וגם אתה לא מתחיל עם פרי שטן.
    לא רשום.
    אתה יכול לערוך אם אתה רוצה.
    אבל אני לא רוצה לראות שום כוח מdmc.
    ומצטער שזה נשמע ככה, אבל פשוט חפרת לי כבר.

עמוד 1 מתוך 8 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •