אני עדיין לא פתחתי מ"ת, אני מנסה רק לפתוח, וממה שגיליתי על איך לשפר את המ"ת, חשבתי להכין מדריך כדי לגרום שמשתמשים לא יגיעו למצב של אין סוף בקשות.
שם המ"ת:
חשבו על שם משכנע, שם שיגרור את המשתמש למ"ת. אחרי השם המושלם חישבו על רעיון כללי לפי השם.
רעיון כללי-רקע:
קודם כל, תחשבו על הרעיון. על מה יבוסס המ"ת, על מה הוא מסופר, והכי חשוב, מה המטרה שלו. תחשבו על זה טוב טוב כי את זה אי אפשר לשנות. אחרי שמצאתם רעיונות למ"ת, תנסו להתחיל עם העלילה שלו. תעשו עלילה המבוססת על מה שקרה. מה היה? נפגשתם עם אגדי? אתם עורכים תחרות? חידון? תרחיבו את העלילה ואולי תוסיפו תמונות גם. תכינו עלילה מפורטת. דוגמא לעלילה לא מפורטת:דוגמא לעלילה מפורטת:פעם היה פוקימון אגדי. אארקאוס האגדי החליט להציל את הבן אדם שעזר לו. ארקאוס חזר לישון בשביל כח.רואים הבדל? אומנם, לא מפורט על ארקאוס ועל הריב אבל כתוב בפירוט ובהסבר על המתרחש.היה היה פוקימון אגדי ששמו ארקאוס. ארקאוס הסתכסך עם גירטינה והם רבו. איש אחד ששמו לן הציל אותו בכך שהרגיע את גירטינה שלא יפגע בו. גירטינה רצה להרוג את האיש ועל כך ארקאוס תקף את גירטינה והבריח אותו. מאז, ארקאוס חזר למימד שלו כדי לאגור כוחות חדשים.
פנטזיה:
איך אפשר בלי פנטזיה? קודם כל, קראו את כל הרקע שכתבתם טוב טוב. אחרי הקריאה של הרקע, בחרו סצנה מיוחדת ומודגשת ברקע ונסו להכין לה תמונה. לדוגמא: תוספות ועקיצות למ"ת:
נו? מ"ת בלי תוספות? צוות רע? קודם כל, כדי ליצור צוות רע, אתם צריכים לחשוב על שם מיוחד או על שם דומה לזה: צוות ___(סוג פוקימון), למשל 'צוות מים'. כדי לשפר את הצוות, תוסיפו תמונות אם אפשר, פוקימונים, וגם חלקים של: ניצח את, נוצח ע"י, כדי להראות את רמתו של הצוות. עכשיו, לתוספות. תנסו להוסיף חלקי: פרסים, השגת כסף, ועוד אפשרויות לכך. תוסיפו אפשרויות לזכייה כמה שיותר. הוסיפו מאמנים ומנהיגי מכון, פרוט על האסטרטגיות שלהם וכ'ו.
טופס הרשמה בסיסי:
בטופס הרשמה בסיסי, למתחילים, עדיף לעשות עם כמה שפחות מקומות למילוי בטופס. למשל:
דוגמא לטופס למתחילים:
דוגמא לטופס לפותחי מ"ת וותיקים:שם בפורום:
שם במשחק:
פוקימון התחלתי:
רקע:
חפצים:
חוקים:שם בפורום:
כינוי:
פוקימון התחלתי:
רקע:
חפצים:
כסף:
אופי:
הערות
+ תוספות שונות כרצונכם:
כל אחד והחוקים שלו. בכל מ"ת, חייבים חוקים. למתחילים עדיף להשתמש בחוקים בסיסיים.
חוקים בסיסיים למתחילים:
חוקים לפותחי מ"ת וותיקים:1. כל החוקים קיימים כאן.
2. לא לקלל/ להעליב/ להספים.
3. להנות!
המשחק מוכן!1. כל החוקים קיימים כאן.
2. לא לקלל, להעליב או להספים.
3. להשקיע.
4. להגיב מדי יום.
5. להנות!
המשחק מוכן? עם דברים בסיסיים? יופי! עכשיו לשלוח למנהל מ"ת. אתם חושבים שזה קל, נכון? לא. צריך לחשוב היטב לפני ששולחים את המ"ת. בידקו קודם אם כל הדברים הבסיסיים נמצאים. אם כל הבסיסים נמצאים, העבירו את כל המ"ת לה"פ לשליחה(לאחד מהמנהלים כמובן). אחר כך, שימו סימן כזה: --- מתחת למ"ת והסבירו עליו קצת בפירוט. מה המטרה, איך משתתפים, מה עושים, על הכל. הכי חשוב, לא לכתוב דברים בנוסח כזה:אלא ככה:בקרוב אני אוסיף תמונות, סבבה?המ"ת אושר:יש לי תמונה שאני ארצה להוסיף. אחרי שהמ"ת ייפתח, אני אוכל להוסיף את התמונה, כשתראה אותה?
לפני פתיחת המ"ת, דברו בה"פ עם חברים, תשאלו אם לשמור מקום להם, איפה, עם מי, איך. אחר כך, פתחו את המשחק, העתיקו את האישור לשם ראשית ואז שימו את המ"ת. בסוף אבל ממש בסוף תכתבו:לוגו:מקומות שמורים:...
אחרי, או לפני פתיחת המ"ת, בקשו לוגו עם שם המ"ת. אני ממליצה בחום אחרי האישור, מפני שאם לא יאושר, אז הלוגו יוכן סתם.
זהו זה!
אתם מוזמנים להגיב כאן.
אולי אני לא ברמה מספיק גבוהה כדי לכתוב מדריכים, אבל אני ניסיתי לעזור לפחות.