איך אני משתתף?
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
ישבןרע says: (12:25:59 PM)
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
ישבןרע says: (12:26:06 PM)
אבל אני מקבל את זה מבאנים.
ישבןרע says: (12:26:21 PM)
ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B
בר:
סליחה אחי.. פשוט שהתחלתי לעשות עדכון עצרתי באמצע ושפירסמת זה לא הראה לי.
- - - - - - - - - - - - - -
אתה פוקד על יאנמה להשתמש בעוד צוות כפול.. הפעם בכדי להרוויח זמן, צ'ימצ'אר מתעצבן ורוצה לתקוף!
אך ליפני שהוא יוצא קורא לו ניב בהתנשאות "צ'ימצ'אר אל תיהיה טיפש, זה מה שהם רוצים שתעשה.."
ואז לפתע צ'ימצ'אר מהנהן בראשו ונרגע, הוא עומד בשלווה ומחכה ליראות מה אתה מתכנן.
מה תעשה?
בארד:
לא היה רעיון חכם להגיד מה אתה הולך לעשות ליפני שגארדיניה הוציאה את הפוקימון...
- - - - - - - - - - -
אתה מוציא את שינקס, הוא מזנק החוצה מזה הפוקדור ומיד רץ עליך ומתחכך ברגליך...
לאחר מכן אתה מחייך עליו ואומר לו "קדימה שניקס אתה צריך להתרכז עכשיו זה צא לקרב!" אז הוא עוזב אותך ועומד מוכן לפקודתך.
"תיהיה מוכן, כאשר גארדיניה תוציא את הפוקימון שלה השתמש בטעינה ואז רוץ עליו במתקפה מהירה!"
שיניקס משנה את פניו לרציניות ומרוכזות, "שי שינסק!" הוא אומר ומהנהן בראשו.
גארדיניה שולפת פוקדור מאחריי גבה, היא זורקת אותו ואומרת "קדימה צ'ירים הגיעה תורך!"
ואז לפתע יוצא מתוך הפוקדור פוקימון משונה הנראה כמו פרח סגור, אשר רואים בין עליו את פיו מחייך למטה!
"צ'ייריייםםם!" הוא קורא מאושר לצאת החוצה, מתנוענע לכל הצדדים ומתמתח.
"כבר עכשיו אומר, אל תשפוט על פי המראה, כי עם תעשה זאת תפסיד!" אומרת גארדיניה!
מה תעשה? איך תגיב?
לי:
אתם עומדים ניצבים מול המכון, צורתו עגולה, יפה וססגוני, מעוצב היטב, כך הוא נראה מבחוץ... אתם עומדים מול הלדות הגדולו שעליהם מוצייר נוף של יער, עם צמחייה.. אתם דופקים על הלדתות ואז לפתע הם נפתחות!
השופט במכון היה זה שפתח אותם, הוא מסמן לכם להיכנס לבפנים אומר בחיוך "שלום לשניכם, ברוכה הבאה למכון העיר נייצ'ר, אתם הראשונים להגיע בהצלחה!"
מולכם ניצבת זירה מרהיבה נראת ממש כמו קרחת יער, עם העצים מסביב דשא עם כל הזירה, פרחים וחלקת אדמה חלקה במרכז!
שם על אחד העצים שבחצי הזירה הנגדי, יושבת גארדיניה, מקלפת פאי ואוכלת.. לאחד שבולעת מנזקת מהענף ושואלת "באתם להתומדד.. קדימה מי ראשון?!" ואז מחייכת
"אוקיי אתה ניצחת.. אתה תילחם ראשון, בהצלחה לך.. אני אהיה בקהל!" אתם מסתכלים הכסיאות ריקים אין אף אחד. הוא עומד ומתיצב מולה ואז הקרב מתחיל:
הקקליאון של לוקאס מנצח את הבאלבזור של גארדיניה, לוקאס מחזיר אותו.
הצ'ירים של גארדיניה מנצח את הסניזל של לוקאס.
הצ'ירים של גארדיניה מנצח את הקקליאון של לוקאס.
הקומבסקין של לוקאס מנצח את הצ'ירים של גארדיניה.
הקומבסקין של לוקאס מנצח את רוזדייד של גארדיניה.
לוקאס הוא הזוכה בקרב, הוא מקבל את התאג, והיא מברכת אותו על הנצחון...
מה תעשה? איך תגיב?
לין:
חחח עם זה מה שחשבת.. אז לא הוא לא הציע שתיהיו שותפים.. אלה רק לוות אותך עד לנייצ'ר. אין שותפים במשחק שלי!
- - - - - - - - - - - - -
"אםם... למעשה..." את אומרת בקול מעט חלש, חושבת איך לסרב בנימוס, שלא יפגע...
"אני נורא מצטערת, לא נעים לי לסרב אבל אני אוהבת לעבוד לבד. אני אוהבת להיות רק אני והפוקימונים שלי." אתה אומרת ומשפילה מבט.
הוא את הסנטר שלך למעלה עם האבצע שלו בעדינות, הוא מחזיר את ידו לאחור ואז אומר "היי זה בסדר, הכל טוב.. מקווה שניפגש פעם שוב.. ואז נערוך קרב מרהיב! בהצלחה שיהיה!"
אומר.. הוא מוציא מתיקו מין אגרז דיי גדול, שם יש משהוא מקומצ'ץ' עם שתי גלגלים.. הוא מוציא, מבריג כמה דברים פותח את זה ואלו אפוניים!
הוא עולה על האופניים ונוסע... תוך כדי ומסובב את ראשו ומנופף לך לשלום לכמה שניות ואז מחזיר ראשו קדימה ונוסע במהירות.
נעלם לתוך דרך 002.
מה תעשי?
לא תוכל להשתתף.. מצטער אבל לא מקבל יותר חדשים.. מה גם שאתה חדש בפורום ולא מספיק מנוסה כדיי להשתתף.. אל תדאג יש מפסיק משחקים אחרים שיקבלו אותך!
ישבןרע says: (12:25:59 PM)
יש אנשים שמקבלים סיפוק מיני מאוננות וסקס, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה באחרים, יש כאלה שמקבלים את זה מפגיעה מעצמם
ישבןרע says: (12:26:06 PM)
אבל אני מקבל את זה מבאנים.
ישבןרע says: (12:26:21 PM)
ככל שזה ארוך יותר ו(העונש) קשה יותר, ככה זה יותר מספק (B
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
"צא פוקדור!"אומר ואזרוק את הפוקדור על אייפום בתקווה שתלכד.אביב:
אתה ממהר לפעול צועק לקרוקנה ביהירות "זנק לעברו, ללא פחד! ואז השתמש בנשיכה על זנבו.. מהר ליפני שיכה אותך!"
קרוקנה עושה זאת אך אייפום מהיר מאוד, הוא חובט בקרוקנה אך קרוקנה פוער את פיו ולוכד את זנבו בכל זאת..
הוא מקבל את המכה בפיו אך מתעלם מהכאב, קורקנה נושך ממש ממש חזק ואז מטיח את אייפום בעצמה עם הקרקע..
אייפום מנסה לעמוד אך הוא מתנדנד מצד לצד מאוד מסוחרר ואז נופל ומתעלף!
מה תעשה?
קרדיט ענק לרועי!
מצטער כולם עברו עליי ימים מאוד קשים ומעצבנים...
אביב:
אתה רואה שאייפום התעלף ומתחיל לפעול ביהירות, אתה רוצה לתפוס אותו מהר ליפני שיחזור להכרה.
"אתה מכניס יד לכיס הצדדי שבתיק הגב שלך ומוציא פוקדור ריק, אתה לוחץ עליו וזורק אותו בקריאת "פוקדור צאאא!" נועזת...
הפוקדור פוגע בגבוב של אייפום השטוח על הרצפה, שואב אותו פנימה ונסגר!
אתה מסתכל מלא תקווה וציפייה על הפוקדור שמתנדנד לו מצד לצד שוב שוב... מחכה כבר משהוא יקרה, רק משהוא.
ואז לפתע נשמע "טטטוווו.." חלש ועדין היוצא מן הפוקדור ונפסק תוך שניות, קורקנה מחייך עליך...
תפסת אייפום!
מה תעשה? איך תגיב?
לי:
אתה צועק לה בקול חזק והמום מיציאה הקהל "גארדיניה עכשיו זה טורי להילחם!"
היא מביטה בך בחיוך ואומר "נו.. אז קדימה רד למה אתה מחכה שם?!" אתה בריצה רץ למדרגות יורד והולך עוד כמה צעדים לזירה...
ואז היא מסתובבת ואומרת "חכה פה, אני מרפא את הפוקימונים שלי", בנתיים לוקאס הולך לעברך ואז אומר בחיוך "היי תראה את התאג!".
אתה שמח בישבילו, הוא מוסיף לומר לך גם "היא מאמנת ממש טובה, תיהיה זהיר איתה, תחשוב טוב טוב על כל צעד ותיהיה מגוון ומפתיע..."
ואז נותן לך כיף והולך לשבת בקהל בשורה הראשונה, לפתע היא חוזרת ואתה מתחילים בקרב...
"קדימה צא בלבאזור!" היא קוראת והוא מנזק החוצה!
מה תעשה? איך תגיב?
סם:
"אוקיי קדימה" אתה אומר ורת ביהירות לחדר, עולה במרגות מצד ימין לדלפק של ג'וי ואז רואה שורת דלתות עם מספרי חדרים עליהם.
אתה רץ וסופר, זה הולך מהסוף להתחלה.. "13..12...10...9..." אתה מלמל לעצמך תוך כדי חיפוש ואז מוצא את דלת 6!
אתה פותח ניכנס ופורק הכל לוקח איתך בחגורה את הפוקימונים והכסף, יוצא במהירות סוגר את הלדת ויורד חזרה במדרגות..
כמעט נופל אך עוצר את עצמך.. המפתח עף מידך וספייק תופס אותו!
"הולכים?!" הוא שואל ואתה עונה שכן בצחקוק.. אתה יוצאים מן המרכז וצועדים לקניון, כל כמה צעדים את מבחין איך שאתה מרקב לקניון וכמה גדול הוא!
בתור ילדשבא מעיירה כפרית מעולם לא ההית בקניון ואתה נורא מתרגש, אתם מגיעים ועומדים ומול הלדת שנפתחת אוטומתית..
היא מייד נפתחת ולפניך מבנה עצום ומפואר צבעוני עם המון מקומות ישיבה ואכילה, שלטים ומנורות ונמחי נוי מסביב..
מדרגות נעות אוטמטיט.. וכ-4 קומות של חנויות השאר משרדים.
בקומה הראשון: חנות תרופות ופוקדורים.
בקומה השנייה: חפצי פיתוח ודברים נדירים.
בקומה השלישית: קומת קניית בגדים וציוד.
בקומה הרביעית: מרכז החלפה ענק, וחניות ספרוני מדריך ללימוד מתקפות.
מה תעשה? איך תגיב?
בר:
אני לא יודע עם אמרתי לך אבל אני חושב שכן.. נהמה זה מבלבל את היריב שהוא עומד לתקוף כל עוד הוא תוקף זה לא משפיע.
- - - - - - - - - - - - - - - -
"קדימה יאנמה, תתמקד!" אתה קורא לו והוא משנה את פניו לרציניות, "השתמש בנהמה!" אתה קורא לו ולפתע יאנמה וכל כפיליו נוהמים בזימזומים חזקים!
מנסים לעצבן ולשגע את צ'ימצ'אר אבל הוא אינו זז ממקומו... לאחר מכן אומר ניב במבט מזלזל לעברך "טוב עם אתה ממשיך למשוך זמן ככה.. אין טעם שאחכה עוד, נגמור אותך עכשיו!" ואז מחייך...
הוא קורה לצי'מצ'אר "קפוץ כדי להתקרב ליאנמה ואז קח נשימה עמוקה עמוקה ותקוף בלהביור!"
צ'ימצ'אר מזנק ויורה מפיו להבה חזק הוא פוגע בכפיל ואז שוב בכפיל ושוב בכפיל ושוב פעם... הוא מתחיל להתעייף אך לא מוותר עד שפוגע ביאנמה!
יאנמה נפגעה ומוריד קצת גובה... ואז צ'ימצ'אר קופץ ומשתמש בשירטות..
מה תעשה? איך תגיב?
לין:
אתה מחליטה גם להתחיל בצעידה שלך, בחיפוש אחר "מערת היידן"... את מסתכלת במפה וראה בערך איפה זה נמצא!
לאחר מכן את מתפנה על הדרך בא את עוברת.. מוצאת וטובה להליכה, מלאה עצים וצמחייה, חלק עצי דבק בעלי עלי בגוונים חומים זהובים.. לפתע את מגיעה לאיזור בו יש המון שיחים עם פירות מכל טוב עליהם..
כמה עצים מסביב..
בין העצים יש עץ גדול במיוחד מלא פאנקויים, לפתע מבין השיחים יוצאים בלספראוט
וסידות
.
ובצד ישנו לוקסיושאוכל לו ברים להנאתו מאחד השיחים!
מה תעשי?
בראד:
אתה לא יכול ליצור מתקפות, לא הבאתי לך מכת וולט תסתדר בלי, וגם טעינה זה לא התקפה!
- - - - - - - - - - - -
"שניקס אתה יכול להצליח תשתמש בטעינה" אתה קורא לו, הוא נוהם בחיוך רציני מאוד ואז לפתע מקווץ את פניו בריכוז וגופו מתחיל שלאוב כדוריות אנרגיה קטנות מין האוויר!
כדוריות האנרגיה האלה מחזקות אותו ואת מתקפות החשמל שלו והוא מרגיש טעון... אתה פוקד עליו להשתמש במתקפה מהירה...
הוא מתחיל לרוץ אל צ'רים ואז מגביר מהירות בצורה אדירה, הילה לבנה יוצאת מאחורי הריצה שלו מרוב מהירות.
צ'רים בתגובה משתמש בבלימה ושניהם מתנגשים זה בזה בעצמה ועפים כל אחד לכיוון אחר...
צ'רים קם ראשון מתנער בכדי לעורר את עצמו ואז גארדיניה צועקת לו "זה הזמן המושלם, השתמש יום שמש!"
לפתע נוצרת סביבו הילה שנשלחת לשמיים ואז מבין העננים שמש חזקה ויוכדת יוצאת החוצה, צ'רים מרגיש רענן!
הוא משתמש ב"עלים כסומים" על שינקס.
מה תעשה? איך תגיב?
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)