אתם ישר סוגרים את הנושא אחרי שאתם אומרים דברים, תנו להגיב, איך אתם רוצים שאני אתמודד שהבן אדם מספים לי חופשי בפורום, עשיתי איתו הסכם שהוא לא יגיב בפורום על דברים שקשורים לנושא שאין בהם עבודות, ושאם הוא רוצה להגיב שיגיב בנושא של הפרויקט שנתנו לו, הוא לא הקשיב לי, פניתי למנהל טריילר איך שקוראים לו אני לא זוכר, הוא אמר אני אחושב על זה למרות שאמרתי לו מה הבעיה, פתחתי נושא בפורום מנהלים אבל אף אחד לא התייחס לנושא, רק שכתבתי שאני פורש כולם הגיבו, ומי שכתב שקללתי את הקהילה זה לא נכון, זה את המנהלים, בקשר ללחפש פרייר, זה באמת דבר לא נכון, בתכלס אולי אני לא מתאים לנהל אבל תתנו למשהו כן לנהל, הפורום ימות, וזה פורום שתמבסס על המקור של הפוקימון, הריי הם מבוססים על ציור, תנו את הניהול למגמן, הוא מתאים לתפקיד, או לסטיב, אבל אל תתנו לפורום למות כי אני פרשתי, זה לא הוגן שאתם מזניחים פורום כזה, תנעלו אותו אולי זה יעביר את המסר של היחס שלכם, אני לפחות ניסיתי לעשות שינוי. נראה אתכם אם יספימו בפורום שלכם ותגידו את זה למנהלים הגובהים והם יגידו אני אחשוב על זה, אני אישית מאוכז, ונכון שאני פרשתי אבל לכל דבר יש סיבות, ולפעמים יחס של משהו שצריך להאמין לך כי מינו אותך למשהו חשוב שמבין בתחום גורם להרים ידיים.