Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 26 מתוך 26
  1. משתמש פעיל
    אתה משתמש הרבה יותר מדי במילה: "לפתע" זה ממש מעיק בעין

2. משתמש מנוסה
    ואייי מהזה אהבתי את הסיפור והתבאסתי שהפסקת אותו !
    טוב שהמשכת

3. משתמש מנוסה
    אני קצת חלוד אז תרחמו יקח לי זמן לחזור לעצמי.

פרק 10: אני לוקח על עצמי את הגורל שלך
    דיאלוגה העצום שאג בחוזקה, צ'ימי קריקטוט ומנצ'לאקס נראו מבוהלים, לפתע החדר החל להתפרק כמו חתיכות של פאזל והחלה להקיף אותם סופה חזקה, וכעבור כמה שניות החדר של דיאלוגה נעלם.
    החבורה החלה לפול, הם נפלו הישר אל תוך השיחים של היער השחור, מבעד לשיחים הללו החבורה ראתה את צ'ימי פיפ וסטרלי כאשר הם קשורים בחוטים של האריאדוסים, ובעץ לידים עמד קריקטוט שעמד לשחרר את החבורה מהחוטים.
    "טוב תשמעו, קראתי בספר שבעוד 24 שעות אנחנו נעלם ורק הזיכרונות שלנו מה24 שעות האחרונות יחזרו עלינו כדז'ה וו בעתיד, טוב קריקטוט, כמו שאתה זוכר תפסו אותך ברגל, תתקוף את האריאדוס שתפס אותך כדי שתוכל להגיעה למקדש, כשהאריאדוסים ירדפו אחרינו אני מהעבר אנסה לעצור אותם, אז זו ההזדמנות שלי להציל את פיפ, מאנצ'לאקס יבוא איתי כדי לעזור במקרה שמשהו לא יעבוד טוב, בסדר?" שאל צ'ימי.
    "בסדר" ענו השתיים, לפתע צ'ימי תפס את ידו של מאנצ'לאקס והם החלו לרוץ במהירות אל המקדש, לפתע מאנצ'לאקס נפל על האדמה.
    "מאנצ'לאקס אין זמן לנוח חיים להגיעה למקדש מהר" אמר צ'ימי.
    "אני לא בכושר, תמשיך אתה, אני יכול לגרום למשהו להשתבש גם כי אני לא מכיר את הזמן הזה לא הייתי אתכם" אמר מנצ'לאקס.
    צ'ימי המשיך לרוץ הוא בכלל לא ענה למאנצ'לקס וכעבור כמה דקות הוא הגיעה לכניסה של המקדש, לפתע הוא שמע רעש מהשיחים, צ'ימי הבין שפיפ מהגיעה, הוא נכנס מבהירות אל תוך המקדש, שגודלו היה ענקי, בחדר הפנימי שלו היו פסלים ענקיים של סלבי.
    צ'ימי הלך להתחבא מאחורי אחד הפסלים, כדי שפיפ לא יבחין בו, לפתע סלבי הופיע בצורה מוזרה על כיסא שהיה ממוקם בקצה החדר, עיניו היו אדומות אבל לפתע השתנו לכחול, אל המקדש נכנסו פיפ וסטארלי, סטארלי התנשף מעט ומיד חזר לעצמו.
    ואוו אתה סלבי!" אמר סטארלי, לפתע סלבי קם מהכיסא שלו והתחיל לעוף לכיוונו שלסטארלי, הוא עמד לתקוף את סטארלי בעלה קסום אבל לפתע חטף מכת להביור בידו, לפתע עיניו של סלבי השתנו מכחול לאדום בחזרה.
    לפתע צימי קפץ מאחורי הפסל, "אל תעז לפגוע בסטארלי" אמר צ'ימי בזעם, פיפ נראה המום הוא לא ידע מאיפה צ'ימי הגיעה.
    "רק בגלל מה שאמרתה קבל את זה" אמר סלבי ואגרף את ידו, לפתע מריצפת המקדש יצאו עלים מתפסים שתפסו את סטארלי וחנקו אותו תוך שניות למוות.
    "איך אתה מעז!" צרח צ'ימי בזעם, וקפץ על סלבי, השניים נפלו על הרצפה.
    "דרקראי הגיעה הזמן שנילחם" אמר צ'ימי במבט זועם, לפתע סלבי אחז בגופו של צ'ימי וסביבם החלה להיווצר סופה ענקית.
    פיפ ניסה לעצור את צ'ימי שניראה שגורלו הולך להיות מר, אבל כאשר פיפ התקרב על הסופה היא העיפה אותו על קיר המערה, הסופה החלה להתחזק והשניים נעלמו, ואחרי שהם נעלמו הסופה נעלמה איתם.
    "לא" צעק פיפ, והחל לבכות, לפתע אל המקדש נכנס קריקטוט, הוא ניראה בהלם.
    "פיפ זה צ'ימי הוא הרג את כל האריאדוסים אבל אחד מהם הרעיל אותו לפני, והוא בתגובה שרף את כולם, מצאתי אותו הוא היה מת." אמר קריקטוט.
    "זה לא הגיוני , צ'ימי היה פה עכשיו וסלבי לקח אותו באיזה מן סופה מוזרה" אמר פיפ, לפתע קריקטוט הפנה את מבטו אל סטארלי שהיה חסר רוח חיים.
    "ממממ.. מה קרה לסטארלי?" שאל קריקטוט.
    "הוא מת!" ענה פיפ שניראה עצוב ומפוחד.
    "אוי לא, רק רע נדבק לנבחרים" אמר קריקטוט.
    "גם אתה נבחר כמוני, נכון?" שאל פיפ.
    "כן, אני נבחר החרק" אמר קריקטוט ודמעות החלו לרדת מעיניו.
    "צ'ימי היה הנבחר של האש, מה נעשה בלעדיו, עכשיו כל האיזון ייהרס" אמר פיפ.

אל המקדש התקרבו הראקרוס ודאקסטוקס, שהיו בשליטת דרקראי ועמדו לחסל את הנבחרים שהיו בתוך המקדש, אבל לפתע קריקטוט מהעתיד קפץ אליהם והחל לתקוף אותם.
    "כל עוד אני חיי אני לא אתן לך מנוחה דרקראי" צעק קריקטוט, לפתע הראקרוס תקף את קריקטוט בשסע ליילי והפיל אותו לאדמה, קריקטוט נפגע חזק מהמכה.
    "בחיים אל תתעסק איתי" אמר הראקרוס בקולו של דרקראי, הראקרוס ודאקסטוקס המשיכו להתקדם לכיוון המקדש, קריקטוט נראה עצבני, הוא קם במהירות והחל לרוץ אחריהם, ולפתע הוא יורה אליהם חוט יריה וקושר את שניהם יחד אחד לשני.
    "עכשיו אתם באמת הסתבכתם." אמר קריקטוט.

פיפ וקריקטוט ישבו על רצפת המקדש ובכו, נראה כאילו הגיעה בשבילם סוף העולם, לפתע נוצרה הסופה שוב, וממנה יצא צ'ימי, שאחז ביד אחת שק מוזר וביד השנייה את סלבי שהיה מת. צ'ימי הביט על פיפ וקריקטוט במבט רצני ועל עלה על פניו חיוך מוזר, שמשולב בין כעס לבין סוג של שמחה.
    "יש לנו עוד הרבה עבודה" אמר צי'מי.

4. מנהל ראשי
    שם: אדם
    אני אומר שדארקראי הצליח איכשהו להשתלט על צ׳ימי!!!

5. משתמש מנוסה
    אתה רושם יותר מדי לפתע,זה ממש מעיק,אני כמעט רציתי להפסיק לקרוא בגלל זה

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    פרק טוב מחכה לפרק הבא
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    אחלה סיפור,אבל עכשיו יש שני צ'ימים,ושני קריקטוטים,-מה אמור לקרות אחד מהם יעלם?
    העיר שלי:
    http://stonegear.myminicity.com/

נא לא להתייחס לכינוי הגרוע שלי

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי METAGROSS16 צפה בהודעה
    אחלה סיפור,אבל עכשיו יש שני צ'ימים,ושני קריקטוטים,-מה אמור לקרות אחד מהם יעלם?
    תקרא את ההתחלה שוב, צ'ימי אומר להם שתוך 24 שעות הם יעלמו וכל הזיכרונות שלהם מהחזרה בזמן ומה24 שעות האחרונות יחזור להם כד'זה וו בעתיד.

אה ודרך אגב הפרק הבא יפורסם כניראה או היום מאוחר יותר או מחר

9. משתמש מנוסה
    הלילה היה לי משעמם אז קראתי את הסיפור שלך, ממש אהבתי, ממש התחברתי לסיפור, אני מחכה כבר בקוצר רוח לפרק הבא.

10. משתמש מנוסה
    שם: נדב
    יפה מאוד! תמשיך לפרסם אחי!

11. משתמש מנוסה
    תכתוב את הפרק הבא

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •