בא איש עסקים לסין פרוצה ללילה מעביר איתה לילה שלם על הצורה הטובה ביותר כל הלילה הפרוצה צועקת "אקימוטו" האיש לא מבין אבל חושב שזה משהוא טוב
יום למחרת האיש בא לשחק גולף עם חבריו הסיניים מכניס את הכדור לגומה בא עליה וצועק אקימוטו חבריו שיאלים אותו במבט מופתע "למה חור לא נכון"
ספוילר
10\10
איש אחד עולה על בניין, מגיע לקומה האחרונה ורואה ילד קטן דרך החלון. הוא יורד קצת מדרגות ורואה שהילד גדל. הוא יורד עוד ורואה שהילד גדל עוד קצת. כשהוא מגיע לאדמה רואה האיש ש"הילד" כבר ממש גדול. האיש רץ לילד מחבק ומנשק אותו. הילד שואל את האיש מי הוא. עונה האיש: "אני מכיר אותך מאז שהיית קטן קטן"
מוכר ונחמד. 8/10
בלונדינית אחת צובעת את השיער שלה לשחור כדי שיחשבו שהיא חכמה יותר. אחרי שהיא צבעה את השיער היא הולכת ורואה רועה צאן אם 184 כבשים. הבלונדינית שואלת את הרועה אם הוא יביא לה כבשה אם היא תצליח לנחש את המספר המדוייק של כבשים שיש לו, והרועה מסכים. הבלונדינית חושבת קצת ואומרת 184, הרועה מאשר את תשובתה ונותן לה לבחור כבשה. הבלונדינית בוחרת כבשה ולאחר מכן הרועה אומר לה: "אם אני אנחש את צבע השיער האמיתי שלך, תחזירי לי את הכלב שלי?"
10\10
איש אחד רצה מאוד סוס והלך לחוות סוסים.
הוא ראה סוס יפה מאוד ומהיר ושאל את המוכר:
"כמה יעלה לי הסוס הזה?"
המוכר אמר שהוא יימכור לו במחיר זול,
האיש מיד שילם בעבור הסוס. עלה עליו ואמר
לסוס "דיו דיו!"
המוכר ראה שהסוס לא זז ממקומו, פנה אל האיש ואמר לו
"הסוס לא מבין מה זה דיו. אם אתה רוצה שיידהר
אז תגיד "תודה לאל", וכשאתה רוצה שהסוס יעצור תגיד
"אמן". האיש אמר תודה לאל, והסוס דהר במהירות רבה
עד שלפתע האיש ראה קצה של תהום.. נלחץ ואמר לסוס "עצור
סוס בבקשה עצור.. הלוואי אמן שתעצור!
הסוס נעצר ממש ממש לפני התהום ואז האיש נאנח לרגע
ואמר: "תודה לאל.."
אהבתי, 10/10
מורה נותנת לתלמידים ש"ב לכתוב כל דבר שהם שומעים.
בסיום הלימודים דני חוזר לביתו ושומע ילדים אחרים צועקים: "המורה חמורה, המורה חמורה" והוא כתב את זה. כשהוא הגיע הביתה הוא הדליק טלוויזיה וראה שיש את סופרמן, אז הוא כתב סופרמן. הוא סגר טלוויזיה ושמע את אחיו הגדול מאיים על אחותם הקטנה שאם היא לא תצא מהחד שלו הוא יהרוס את הבובה שלה והילדה אמרה: "לא לא לא לא לא לא" אז הוא כתב את זה. לפני שהוא הלך לישון הוא שמע שאבא שלו הלך לשירותים וכהרגלו הוא שר את שיר השירותים שלו: "עמוק עמוק בשירותים, בשירותים, בשירותים. עמוק עמוק בשירותים, עמוק בשירותים" אז הוא כתב גם את זה.
למחרת המורה בודקת את שיעורי הבית.
דני: "המורה חמורה, המורה חמורה"
המורה: "דני מה זה צריך להיות? מי אתה חושב שאתה?"
דני: "סופרמן"
המורה: "דני לך מיד לחדר המנהלת!"
דני: "לא לא לא לא לא לא"
המורה: "דני איפה אתה חושב שאתה נמצא?"
דני: "עמוק עמוק בשירותים, בשירותים, בשירותים. עמוק עמוק בשירותים, עמוק בשירותים"
נראה לי אתה מתכוון מה ההבדל בין זברה לפיל... לא סוס.
זה יותר טוב מהפיל והפסנתר. 8/10
שני אנשים מתכננים לצאת לבליינד דייט.
הגבר: "לפני שניפגש אני רוצה להיות כנה איתך. אני בנאדם די זקן, אני קירח, עם גיבנת, יש לי כרס וחצי מהשניים שלי נפלו. אני אבין אותך אם לא תרצי להיפגש איתי"
האישה: "הדברים האלה ממש לא מעניינים אותי. אני רוצה להכיר את האישיות שלך ואז לשפוט. רק יש לי בקשה אחת, אתה יכול לקחת איתך ורד ביד אחת ועיתון ביד השנייה כדי שאני אוכל לזהות אותך"
לא הבנתי...
לא חשוב 7/10
ערבי,אמריקאי וישראלי טסים במטוס.
פתאום הטייס אומר:"הרצפה של המטוס עומדת ליפול. כולם להחזיק במוטות שמעל הכיסאות. אם אתם לא רוצים שנתרסק,צריך שמישהו יוותר על החיים שלו כדי להציל את החיים של כולנו ויקפוץ מהמטוס."
והרצפה נופלת וכולם מחזיקים במוטות.
אז האמריקאי אומר:"וואי אני לא יכול יש לי מלא כסף,אישה,ילדים,עבודה אני לא יכול..."
הערבי אומר:אני גם לא יכול! יש לי 80,000 נשים וילדים ועבודה אני לא יכול!"
הישראלי אומר:"טוב אני אעשה את זה אבל בתנאי אחד. שכולכם תמחאו לי כפיים."
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)