מוכר. 6/10
לDor_Rod: הקטע בבדיחה הזאת זה שלמרות כל מה שיש לו, היא עדיין צריכה סימני זיהוי.
פעם אחת מישהו מגיע לבית משוגעים.
איש למשוגע א': "איזה יום היום?"
משוגע א': "אוטובוס"
איש למשוגע ב': "איזה יום היום?"
משוגע ב': "גלידה"
איש למשוגע ג': "איזה יום היום?"
משוגע ג': "יום שני"
איש למשוגע ג': "יפה מאוד, איך ידעת שהיום יום שני?"
משוגע ג': "זה נורא פשוט, החסרתי גלידה מאוטובוס וקיבלתי יום שני"
לא הבנתי אותה 2\10
בלונדינית אחת הולכת לחנות מוצרי חשמל ושואלת
את המוכר כמה עולה הטלוויזיה הזאת?
המוכר: "אני לא מוכר לבלונדיניות"
באותו יום היא צבעה את השער ועשתה ניתוח פלסטי.
היא באה למוכר ושאלה אותו:כמה עולה הטלוויזיה הזאת?"
המוכר: "אני לא מוכר לבלונדיניות"
הבלונדינית: "איך אתה יודע שאני בלונדינית?"
המוכר: "רק בלונדיניות יצביעו על מיקרוגל ויאמרו שזה טלוויזיה"
זה די דומה לאחת הבדיחות שלי... 7/10
הנה בדיחה בשביל שתבין את הבדיחה של nilasak
שני משוגעים רוצים לברוח מבית המשוגעים שמסביבו יש 100 חומות. באמצע הלילה השניים יוצאים החוצה ומתחילים לטפס מעל החומות בדרכם אל החופש.
אחרי 25 חומות משוגע א' שואל את משוגע ב': "אתה עייף?" ומשוגע ב' אומר לו שלא והם ממשיכים.
אחרי 76 חומות משוגע א' שוב שואל את משוגע ב': "אתה עייף?" ושוב משוגע ב' עונה לו שלא והם שוב ממשיכים.
אחרי 99 חומות משוגע א' שוב שואל את משוגע ב': "אתה עייף?" הפעם משוגע ב' עונה לו שכן אז משוגע א' אומר לו: "טוב יאללה אז בוא נחזור"
זה בערך אותו עיקרון כמו הבדיחה של nilasak
אהבתי :-)
9/10
טרוריסט,איש עסקים וטבח נוסעים בכדור פורח.
לאחר שעה הם מרגישים שהם עומדים לאבד גובה,אז הם זורקים כל מה שיש להם:הטרורוסיט זורק פצצות,איש העסקים זורק כסף והטבח זורק אוכל.
לאחר שהם נחתו,הם חוזרים לבתיהם והם רואים ילד שמח.
הטבח שואל את הילד:"למה אתה שמח?" והילד עונה לו:"אני ילד מורעב ופתאום נפל אוכל מהשמיים!".
האנשים ממשיכים בדרכם ורואים ילד ממש שמח.איש העסקים שואל את הילד:"למה אתה שמח?" והילד עונה:"לרגע אחד הייתי עני ולפתע נפל כסף מהשמיים ועכשיו אני עשיר!".
האנשים ממשיכים בדרך ורואים ילד מתפקע מצחוק.הטרוריסט שואל את הילד:"למה אתה צוחק?" והילד עונה:"אבא הפליץ והבית התפוצץ!"
NYO HO HO BITCH
מכיר מצחיק 9/10
פעם טסו ברק ביבי ושרון במטוס ברק אמר אני אזרוק שקל מהשמיים ואגרום לאיש אחד להיות מאושר ואז ביבי אמר בתגובה אני אזרוק 100 שקלים ואגרום ל100 אנשים להיות מאושרים ואז שרון אמר בתגובה אני אזרוק 500 שקל ואגרום ל500 אנשים להיות מאושרים ואז אמר הטייס: אם לא תשתקו עכשיו אני אזרוק את שלושתכם מהמטוס ואגרום ל7 מיליון אנשים להיות מאושרים!
מצחיק לאללה!
10/10
כלב אחד הולך לספארי באפריקה.פתאום הוא רואה נמר מאחוריו והוא נבהל ולא יודע מה לעשות.
פתאום הוא ראה ערימת עצמות ועלה על רעיון והתיישב על ערימת העצמות.כשהנמר הגיע הכלב אמר:"וואי,איך אני שבע מהנמר..הלוואי שיבוא עוד אחד.".הנמר נבהל וברח עד שהגיע לקוף.הקוף אמר לנמר:"הכלב עבד עליך,בוא אני אראה לך!".הכלב המשיך במסעו ופתאום ראה את הקוף והנמר.הכלב נבהל עוד וניסה לחשוב על תוכנית,ואז הוא אמר:"איפה הקוף הזה שיביא לי עוד נמר?"
NYO HO HO BITCH
10/10
פעם שלגייה סופרמן ופינוקיו הולכים ביער. לפתע הם רואים אוהל ובכניסה יש שלט "תחרות הנערה הכי יפה בעולם" אז שלגייה נכנסת. כעבור מספר דקות שלגייה יוצאת החוצה מנצחת. השלישייה ממשיכה ורואה אוהל עם שלט "תחרות האיש הכי חזק בעולם" סופרמן נכנס וכעבור מספר דקות יוצא מנצח. הם שוב ממשיכים ורואים אוהל עם שלט "תחרות האיש הכי שקרן בעולם" פינוקיו נכנס ולאחר מספר דקות יוצא מאוכזב ואומר: "מי זה הביבי הזה?"
חחחחחחחחחחחחחח תחשבו שזה חלש אבל זה מצחיק מהטמטום ולא כל אחד יכול לספר את זה שזה יצחיק.
"נכון פעם היה סיני?" כולם מחכים בשקט מישהו אומר "נו..." "אתה יודע כמה יש היום?"
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בדיחות קרש אחי מצחיקות אותי D:
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)