Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3
  1. משתמש מנוסה
    טוב שלום אני לאון ואני חדש פה בפורום
    זה סיפור ראשון שחשבתי עליו של פוקימון ואני מקווה שתאהבו אותו חשבתי עליו כבר הרבה זמן.

הקדמה-
    השנה כבר 2010 (הזמן שלנו) ומאמנים מסוימים משתמשים בפוקימונים שלהם למטרות פשע ורווח אישי.
    קרבות הפוקימונים הרגילים הפכו לפחות ופחות פופולריים.
    על מנת להשתלט על ארגוני הפשע הרבים הוקמה יחידה משטרתית מיוחדת ללוחמה בפשעי בפוקימונים.
    גיבור הסיפור שלנו הוא ג'יימס, מאמן פוקימונים אגדי כבן 27 שניצח אליפות עולם שלמה בעזרת הפוקימון היחיד שלו, סייטר. ג'יימס התגייס ליחידה המיוחדת, PSS (pokemon special squad) על מנת להלחם בתופעה של ניצול הפוקימונים לרעה.
    במקביל ארגון פשע מסתורי בשם "כאוס" מארגן אליפות פוקימונים גדולה, שלא נראתה כמוה והפרס הוא הזדמנות לתפוס פוקימון אגדי ועוצמתי שלא נראה מעולם.
    הPSS מחליטים לשלוח את ג'יימס לתחרות על מנת לגלות מה ארגון כאוס זומם.
    ארגון כאוס ידוע בתור ארגון עשיר מאוד שמשתמש בפוקימונים על מנת להשיג כסף ולסחוט אנשים.
    בנוסף ארגון הכאוס פיתח פוכדורים מיוחדים הנקראים "דארקבול", זהו פוכדור שחור ומיוחד שמסוגל גם לתפוס פוקימונים של מאמנים אחרים. כאשר פוקימון נתפס בדארקבול הוא הופך להיות פוקימון מסוג אופל והכוח שלו מתעצם פי 2! כמו כן הוא מיד נהפך להיות תחת השליטה של כאוס.
    זהו לא עוד סיפור על מאמן צעיר שמתחיל מסע, זהו סיפור על מאמן שנאלץ להתמודד בעולם התחתון והאפל של הפוקימונים.
    כיצד יצליח ג'יימס להחזיר את המצב לקדמותו בו פוקימונים היו ידידותיים, ולגלות מה מתכנן צוות כאוס וכיצד לעצור אותו?
    כל זאת ועוד נגלה בסיפור הזה.
    את הפרק הראשון בסיפור אפרסם מחר, מקווה שיעניין.

2. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    הסיפור נשמע מאוד מעניין, אני מחכה לפרק מחר!

3. משתמש מנוסה
    שם: יבניאל, עיר ברסלב בגליל
    לא, אתה לא תפרסם את הפרק מחר.
    זה עובר על החוק לפרסם נושא הכולל רק הקדמה לסיפור.
    זאת אזהרה בלבד. תפרסם את הפרק בהקדם האפשרי.
    עזבתי את הניהול אחרי 3 שנים
    ~since 20.6.07~

~~~אסף~~~
    ~אני שומר שבת~

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •