שיעור נהדר! מחכה לבאים
שם משתמש (ואל תכתבו לי "קשה להסתכל למעלה" וכאלו!) :Plasma Boy(עוד מעט נאי משנה ל-ShamanBoy)
שם (שאני לא אפנה אליכם כל הזמן בכינוי כי יש כינויים ארוכים שיהיה מסובך לכתוב אותם שוב ושוב) :עמית
מה אתם רוצים ללמוד (מתקפות/ שינוי ספרייטים...) :מה שאתה מלמד..
יש לכם זמן פנוי? (מי שלא יהיה לו זמן פנוי להכין שיעורי בית שלא ירשם כיוון שבכל שיעור יש שיעורים ומי שלא יגיש שלוש עבודות ברצף יצא.) : ברור!
NYO HO HO BITCH
יפה! 10/10
אתה נכנס לסרגל הכלים צבעים/color ואזלוחץ על האפשרות שתופיע- "עריכת צבעים". נפתח לך חלון ובו תלחץ "הגדר צבעים מותאים אישית" ואז תוכל לערוך צבעים
נכון יש לך סימן של טפטפת כזו? (). בעזרתו אתה לוקח צבעים ואז יכול לצבוע איתם מה שאתה רוצה. אתה פשוט לוקח צבעים ואז צובע נגיד 16 פיקסלים בצורת ריבוע ואז עובר לצבע הבא, וככה הלאה עד שיש לך סרגל צבעים
.
וואו! 10/10!
רשום. תכין את שיעורי הבית הקודמים.
לא ממש רואים את היד והגובה של האש גבוה מדי :/
8/10.
ועשיתי את זה שונה בבית ספר הקודם, נכון אבל אגרוף האש הזה יותר טוב לדעתי![]()
כולם יפים אבל-
הבועות גדולות מדי
ושכחת לעשות את היד שצבועה בבהיר בתוך אגרוף האש.
בעבודת סיכום לא עשית משאבת הידרו
במשאבת ההידרו צירך לשים בסוף פיקסלים בודדים. אתה ציירת שם קווים...
יפה! 10/10
יפה, אבל יש לאגרוף קווי מיתאר שחורים שהיית צריך לצבוע...
9/10
רשום. תכין את שיעורי הבית הקודמים.
__________________________________________________ __________________________________
התקפות אש- חלק ג'
להביוראוקיי, זה אחד המדריכים הקצרים אבל המסובכים. זה קשה להכין להביור בלי להעתיק מדברים אחרים (למשל בהתחלה, הייתי משתמש בלהבה שעל הראש של מולטרס כלהביור ואז למדי להכין לבד).
אם לא תצליחו אל תהיו מתוסכלים. לקח לי המון זמן ללמוד לצייר להביור טוב.
אוקיי, אז הנה המדריך (שגם הוא מחולק)
1.
צרו מד צבעים שכמו בשיעור הקודם, יכיל את הצבעים- צהוב, כתום, אדום ואדום כהה. אבל אם תצליחו, תכינו את הגוונים האלו בעצמכם. אם לא, תעתיקו אותם מהלהבה של צ'ארמנדר.
2.
בעזרת הצבע הצהוב, ציירו מין צורה ארוכה ומעוקמת מאוד (לא יותר מדי)
3.
צבעו את הצורה בצהוב
4.
טוב זה החלק שנופלים בו. צריך לצייר רשת של קווים אדומים, ואיפה שאתם רוצים שהלהביור יסתיים, שהאדום ישתלט על כמה פיקסלים (כמו בתמונה)
הרבה נופלים הם לא מחברים את הקווים/שוכחים ריבועים/עושים קווי מיתאר אדומים.
5.
עכשיו, בצמוד לקווים האדומים (לא לכולם! פה ושם) תצבעו קו כתום. איפה שאתם רוצים שהלהביור יסתיים, צבעו כמה פיקסלים מהאדום בכתום (ראו תמונה)
6.
כעת, צבעו כמה פיקסלים אדומים בקווים באדום כהה. שהאדום הכהה יהיה מפוזר כמו בתמונה ולא יהיה במקום אחד. בנוסף, אני ממליץ לצבוע באדום כהה 3 פיקסלים צהובים בצורת "י".
7.
כעת, שימו פוקימון בתנוחה המתאימה ללהביור ושימו לו את הלהביור וזהו!
תוצר סופי-
שיעורי בית-
ציירו להביור וערכו פוקימון שישתמש בו.
נ.ב.! מחרתיים אני מקפיא את הבית ספר לשבוע וחצי או יותר עקב נסיעה להולנד. אז תגישו עד אז את השיעורים
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)